24 parhaista verkkosivustoista, joissa voit ladata ilmaisia ​​e-kirjoja

Jos olet vanhan koulun kirjamato, joka on siirtynyt digitaaliseksi, olet todennäköisesti, että nautit kätevästä kirjojesi pitämisestä mukanasi. Luetko mobiililaitteellasi vai käytätkö eBook-lukijaa, kuten Amazon’s Kindle, lukemista kiinnostavien kirjojen ostamisesta on tullut yksinkertaista.


Eikö olisi kuitenkin hienoa, jos voisit ladata kirjan ilmaiseksi ja ottaa sen mukaasi? Arvaa mitä? Internetissä on useita laillisia ilmaisia ​​resursseja, joista voit saada kirjoja kuluttamatta senttiäkään! Nämä sivustot eivät ole vain 100 prosenttia ilmaisia, mutta ne tarjoavat myös laajan valikoiman kirjoja, joista valita, tyylilajista riippumatta.

Joten etsitkö seuraavaa hienoa lukemaasi? Vai onko sinulla jo jokin tietty kirja tai kirjailija mielessä? Kummassakin tapauksessa solki ylös; olemme koonneet luettelon 25 parhaasta verkkosivustosta (ei erityisessä järjestyksessä), joista voit löytää ja ladata runsaasti e-kirjoja täysin ilmaiseksi.

1. Projekti Gutenberg

Suurin osa ihmisistä on jo kuullut Projekti Gutenberg koska se on todennäköisesti yksi vanhimmista saatavilla olevista digitaalisista kirjastoista. Vapaaehtoiset ylläpitävät sivustoa, ja se sisältää yli 50 000 ilmaista e-kirjaa ladattavaksi. Niitä on saatavana lukuisissa muodoissa, epubista Kindle-ystävälliseen ja pelkkään tekstiin. Siinä on myös valikoima äänikirjoja, jotka palvelevat kaikenlaisia ​​lukijoita, aina niistä, jotka vapaaehtoiset lukevat ääneen, tietokoneen lukemiin.

Sivusto voi kuitenkin hämmentää hieman, koska e-kirjat lepäävät useiden navigointikerrosten takana. Mutta silti, se on ehkä edelleen kaikkein kattavin ilmainen verkkokirjojen ilmainen resurssi.

2. Avaa kirjasto

Avaa kirjasto tarjoaa valtavan määrän kirjoja, joista valita, ja yli 3 miljoonaa ilmaista e-kirjaa on ladattavissa. Voit luoda käteviä aihehakuvälineitä omilla e-kirjojen luetteloilla, joita muut ihmiset voivat myös katsella, ja löytää helposti kiinnostavia aiheita koskevia e-kirjoja. Sivuston avulla voit lukea e-kirjoja verkossa selaimessa tai voit ladata ne ja lukea niitä millä tahansa laitteella.

Koska digitaalinen kirjasto on avoin online-projekti, sen avulla käyttäjät voivat osallistua lisäämällä e-kirjoja. Voit myös etsiä e-kirjoja aiheen, otsikon ja kirjoittajan perusteella hakupalkissa. Tämän sivuston mielenkiintoisin ominaisuus on kuitenkin se, että se auttaa sinua löytämään haluamasi e-kirjat julkisesta kirjastosta, joten saat helposti painetun kopion.

3. Baen Free -kirjasto

Baenin vapaa kirjasto on sivusto, joka keskittyy ensisijaisesti fantasia- ja tieteiskirjallisuuteen. Sen e-kirjakauppa tunnetaan monien kohtuullisista hinnoittelusta ja kuluttajaystävällisistä ominaisuuksista, esimerkiksi DRM: ää ei ole. Käyttäjät voivat kopioida e-kirjoja muille laitteille ilman rajoituksia. Amerikkalaisella kustantajalla on valtava valikoima tunnettuja kirjailijoita, muun muassa Michael A. Stackpole, Lois McMaster ja John Scalzi. Kuitenkin, kyse on vähemmän kuuluisten kirjailijoiden teoksista, jotka löydät enimmäkseen ladattavissa tämän sivuston ilmaisesta osiosta.

Yksi mielenkiintoinen asia sivustossa on se, että kaikki sen luettelossa tapahtuu ammattimainen muokkaaminen ennen kuin se tulee saataville sivustolla. Joten valitset e-kirjan, voit olla varma, että kirjoittaminen on korkealaatuista mahdollista. Lisäksi, jos sotilaallinen tieteiskirjallisuus on genresi, Baen Free Library on sivusto, jota sinun ei ehdottomasti pitäisi jättää väliin!

4. Ilmaiset e-kirjat

Taitavasti nimetty Ilmaiset e-kirjat on toinen hieno sivusto, josta voit ladata e-kirjoja ilmaiseksi. Itse asiassa voit jopa rekisteröityä saadaksesi ilmaisia ​​e-kirjoja elämää varten! Pidätkö draamasta, romanssista, fiktioista, sci-fi: stä tai mysteeristä, olet varma, että löydät täältä jotain mielenkiintoista; sivuston kirjastossa on tuhansia eri genrejä sisältäviä e-kirjoja.

Jotta asiat olisivat sinulle helpompaa, verkkosivustolla on luettelo kunkin luokan 10 parasta e-kirjaa. Paitsi tämä, mutta voit myös käydä läpi kunkin e-kirjan arviot ja arvostelut. Kaikki tämä auttaa sinua saamaan houkuttelevan näkökulman siihen, mitä muut käyttäjät lukevat. Tai voit vain valita yhden ja nähdä itse. Matka tuntemattomaan on aina jännittävä!

5. Google-kirjat

Google-kirjat on hyödyllinen digitaalisten aikakauslehtien ja kirjojen leikkaamiseen, mutta tiesitkö, että palvelun avulla voit myös ladata e-kirjoja? Vaikka ostettavia nimikkeitä on miljoonia, voit myös selata ja ladata kaikkea nykyaikaisista klassisiin e-kirjoihin sivuston ilmaiset kirjat.

Sivuston esikatseluominaisuus on erityisen mielenkiintoinen, koska se antaa sinulle mahdollisuuden kurkistaa markkinoiden uusimpiin kirjoihin. Ja tämä voi osoittautua hyödylliseksi löydettäessäsi seuraava suuri löytösi myymälöistä. Haluatpa e-kirjojen ostaa tai ladata ilmaiseksi, Google Books on loistava paikka kaikenlaisille lukijoille.

6. 2020ok

2020ok on hieno sivusto löytää e-kirjoja, mutta verkkosivuston suunnittelu on valtava haittapuoli. Se on turmeltunut, joten voi joskus viedä paljon aikaa löytääksesi haluamasi e-kirjan lukea. Sivustolla on kuitenkin e-kirjoja monista aiheista, kuten historia, laki, lääketiede, liiketoiminta ja sijoitukset sekä taide ja valokuvaus.

Löydät myös lukuisia tietokone- ja Internet-kirjoja. Ja jos luulit, että kaikki, on tuhansia uskontoa ja hengellisyyttä koskevia kirjoja. Joten etsitkö tiettyä e-kirjaa? Siirry tälle sivustolle; se kattaa melkein kaikki aiheet.

7. Palautekirjat

Feedbooks on houkutteleva sivusto, joka toimii yhtä hyvin mobiililaitteissa kuin suuretkin. Tämän ansiosta sen käyttö on helppoa, jos luet tabletilla tai älypuhelimella, ja säästät ongelmia, kun lataat e-kirjoja tietokoneellesi. Vaikka sivustolla on saatavana valikoima e-kirjoja, se tarjoaa myös kaksi ilmaista kohtaa.

Julkisen verkkotunnuksen osassa on tuhansia ilmaisia ​​e-kirjoja ladattavaksi. Alkuperäisten kirjojen osiosta löydät ilmaisia ​​e-kirjoja, jotka ovat suurelta osin itse julkaistuja, joten voit löytää uusia kirjoittajia ja heidän mestariteoksensa. Kokoelma tällä sivustolla on järjestetty, mikä on valtava plus!

8. Monet kirjat

ManyBooks on possu-tuki projekti Gutenbergille ja tarjoaa monia samoja nimikkeitä. Asettelu on kuitenkin hienompi ja hakutoiminto on suhteellisen helppo käyttää. Vielä mielenkiintoisempaa on, että toisin kuin muut ilmaiset e-kirjojen sivustot, käyttäjät voivat ladata e-kirjoja haluamassaan muodossa. Ne sisältävät vaihtoehtoja, kuten PDF, eReader, HTML ja muut. Sivusto on aktiivinen myös Facebookissa, jossa se päivittää viimeisimpien e-kirjojen uutisia säännöllisesti.

9. FreeBookSpot

Toinen ilmainen eBook -sivusto, FreeBookSpot, joka kattaa 90 luokkaa, on tuhansia ladattavia kirjoja. Sivusto toimii enemmän kuin tietokanta; se linkittää sinut ilmaisiin e-kirjoihin, joita tarjotaan muilla sivustoilla. Löydät ohjelmointiin, tieteeseen, fiktioon, taiteisiin, shakkiin ja biologiaan liittyviä e-kirjoja monien muiden aiheiden joukosta. Äänikirjoja on, jos haluat kuunnella lukemista. Tietyn e-kirjan löytäminen on myös helppoa, sivuston tarkennetun haun ominaisuuden ansiosta.

10. GetFreeEbooks

GetFreeEbooks on yli 100 luokkaa, joista valita, mikä takaa jokaiselle lukijalle. Sivustolla on kaikki katettu klassisesta kirjallisuudesta tekniikkaan ja jopa maapallon ulkopuolisiin kirjoihin. Kirjailijat voivat myös lähettää omia teoksia tällä sivustolla, ja lukijat voivat ladata ne ilmaiseksi. Sivusto on hyvin suunniteltu, joten sitä on helppo käyttää. Puhumattakaan, aktiivisella sosiaalisen median läsnäololla voit seurata heitä heidän seurassaan Facebook-sivu saadaksesi uusimmat päivitykset.

11. E-kirjojen hakemisto

E-kirjojen hakemisto on ilmainen e-kirja-sivusto, joka tarjoaa jatkuvasti kasvavan luettelon ladattavista luentomuistiinpanoista, e-kirjoista ja asiakirjoista. Tällä hetkellä sivustolla on yli 9400 e-kirjaa, joista voi valita 666 luokkaa. 20 suosituimmassa osassa luetellaan suosituimmat (ja katsotut) e-kirjat suuren lukijayhteisön keskuudessa, kun taas uudessa osiossa on viimeisimmät lisäykset hakemistoon. Kirjailijat voivat myös lähettää ja mainostaa omia kirjojaan.

12. Sata nollaa

Jos olet Kindle-käyttäjä, Sata nollaa pitäisi vedota sinuun. Sivustolla on kokoelma Kindle-bestsellereitä, jotka voidaan ladata ilmaiseksi. Täällä tarjottavat ilmaiset e-kirjat kattavat joukon luokkia taiteista fiktioon psykologiaan ja moniin muihin aiheisiin. Ladataksesi ja lukeaksesi näitä e-kirjoja tablet-laitteella, älypuhelimella tai tietokoneella, sinun on kuitenkin käytettävä Kindle lukija -sovellus. Älä kuitenkaan huolestu, ja sovellus on ilmainen.

13. FreeComputerBooks

Kuten nimestä voi päätellä, FreeComputerBooks tarjoaa valtavan kokoelman ilmaisia ​​tietokoneisiin liittyviä e-kirjoja. Löydät myös teknisiä, matematiikan ja tekniikan e-kirjoja, samoin kuin joitain käteviä oppaita ja luentomuistiinpanoja. Vaikka sivusto on suunnittelun kannalta perustiedot, aiheet on luokiteltu hyvin, joten käyttäjien on helpompaa löytää haluamansa. Sivustolla on 13 pääluokkaa ja yli 200 alaluokkaa.

14. BookBoon

Etsitkö tiettyä yrityskirjaa tai oppikirjaa? Katso sitten enempää BookBoon! Sivustolla on ladattavissa yli 1 000 ilmaista e-kirjaa, jotka kattavat useita aiheita. Vaikka oppikirjat ovat ilmaisia, yritystoimintaan liittyviin e-kirjoihin pääsy on suunniteltu palkkioina. Mutta voit saada 30 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana pääset käsiksi suurimpaan osaan niistä.

15. eBookLobby

eBookLobby on suuri kokoelma ilmaisia ​​e-kirjoja, jotka vaihtelevat koulutuksesta, liiketoiminnasta, tietojenkäsittelystä ja taiteesta. Vaikka kokoelma ei ole niin suuri kuin luuletkaan, sivusto korjaa alijäämän ladattavien e-kirjojen laadun avulla. Löydät kaikki verkkosivustolla luetellut luokat, eniten tietokoneiden ja Internet-luokkien pisteytettyjä lukuja. Sivustolla on myös luettelo kymmenestä katsotuimmasta e-kirjasta, joka antaa sinulle paremman kuvan siitä, mitä muut käyttäjät lukevat.

16. eBook3000

No, se on mielenkiintoinen nimi, eikö se ole? eBook3000 on jälleen yksi sivusto, joka tarjoaa tuhansia ilmaisia ​​e-kirjoja ladattavaksi. E-kirjoja on useista luokista, mikä varmistaa, että jokaiselle löytyy jotain. Sivustolla on kaikki arkkitehtuurista urheiluun peleihin asti. Hakuominaisuudet ovat kiitettäviä; ne tarjoavat täsmällisiä tuloksia merkitsemiesi avainsanojen kannalta. Asioiden helpottamiseksi sivusto luetteloi näkyvästi suosituimmat e-kirjat.

17. KnowFree

KnowFree on verkkosivusto, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa videoita, raportteja, lehtiä, valkoisia kirjoja ja e-kirjoja itseharjoitteluun ja koulutukseen. Nämä materiaalit ovat ilmaisia ​​ammattilaisille, jotka pätevät. E-kirjoja on saatavana moniin luokkiin, kuten yritystoiminta, multimedia, tekniikka, koulutus, tekniikka, Web-kehitys ja muut. Sivusto päivittyy päivittäin satojen ilmaisten e-kirjojen avulla, joten voit olla varma, että löydät etsimäsi!

18. Kirjattu

Maailman suurin digitaalinen kirjasto, Scribd antaa lukijoille mahdollisuuden löytää uusia e-kirjoja, sarjakuvia, äänikirjoja ja paljon muuta. Sivustolla on yli miljoona e-kirjaa! Vaikka sinun on maksettava liittymämaksu pääsyä varten, voit käyttää 14 päivän ilmaista kokeiluversiota eduksesi.

19. Internet-arkisto

Voittoa tavoittelematon kirjasto, Internet-arkisto on koti miljoonille ilmaisille ohjelmistoille, musiikille, videoille ja elokuville sekä e-kirjoille. Tältä sivustolta löydät eri muodoissa ja kielillä olevia e-kirjoja. Itse asiassa se on yksi parhaista lähteistä akateemisiin ja historiallisiin kirjoihin.
Muita ilmaisia ​​e-kirjojen verkkosivustoja, joita sinun pitäisi kokeilla!

20. Kirja-botti

Book-bot on yli 14 000 ilmaista e-kirjaa. Näihin kuuluvat joitain kuuluisimpia, sekä vähemmän tunnettujen kirjoittajien teoksia.

21. eBook Junkie

eBook Junkie tarjoaa lukijoille useita ilmaisia ​​e-kirjoja, jotka kattavat useita luokkia, ladattavaksi.

22. Planeetta e-kirja

Koti klassiseen kirjallisuuteen liittyviin e-kirjoihin, Planet eBook on ladattavissa yli 80 ikivihreä klassikkoa.

23. Ilmainen kirjakeskus

Ilmainen kirjakeskus on sivusto, joka tarjoaa tuhansia linkkejä tietokoneisiin liittyville e-kirjoille, mukaan lukien aiheet, kuten ohjelmointi, verkottuminen ja muut.

24. e-hakemisto

Etsitkö korkealaatuisia e-kirjoja? E-hakemisto on paikka! Käyttäjät voivat käyttää tuhansia e-kirjoja selaamalla eri luokkia tai käyttämällä hakukenttää.

Ja sen kanssa, ihmiset, luettelomme päättyy. Toivomme, että tämän luettelon avulla voit löytää hienoja verkkosivustoja ladataksesi ilmaisia ​​kirjoja. Joten onko muita käyttämiäsi sivustoja? Kerro meille alla olevassa kommenttiruudussa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map