15 parhainta Australian Shopify-verkkosuunnittelijaa ja -kehittäjää

AWA-palkinto


Shopify on yksi tärkeimmistä verkkokaupan alustoista, ja sen suosio kasvaa nopeasti. Yksi Shopify-arvosteluissa havaitsemiemme eduista on, että siinä on intuitiivinen käyttöliittymä ja se on riittävän helppo aloittelijoiden käyttöön. Siellä on myös käyttäjäfoorumeita, joille voi kysyä apua Shopify-verkkosivusto ja verkkosivusto-oppaat Shopify-ohjekeskuksessa.

Joten voit kysyä, miksi me annamme sinulle asiantuntijoille suosituksia, joiden avulla voit perustaa verkkokaupan Shopify-ohjelmiston avulla?

Miksi valita Shopify-asiantuntija?

Syitä on useita. Kaikki eivät halua suunnitella tai kehittää omaa myymäläänsä ja asuttaa sitä tuotteillaan. Joillakin ihmisillä ei ole aikaa ja toisilla ei ole suunnittelukokemusta tai edes vähän teknisiä kykyjä. Toiset haluavat vain keskittyä liiketoimintansa vähittäiskauppaan ja jättää “verkkokaupan” online-osan kenelle tahansa muulle.

Jos tämä kuulostaa sinulta, lue suosituksemme Shopify-asiantuntijat kuka voi auttaa sinua uuden verkkokaupan luomisessa tai nykyisen myymälän siirtämisessä Shopify-alustalle. Kaikki nämä asiantuntijat asuvat Australiassa ja ovat käyneet läpi Shopiffin valintaprosessin virallisen akkreditoinnin saamiseksi.

Kumpi valita?

Koska saatat tarvita apua vain osassa prosessia – voit esimerkiksi suunnitella oman myymälän, mutta et perustaa sitä itse – tässä on erittely asiantuntijaryhmistä ja heidän tarjoamistaan ​​palveluista.

  • Suunnittelu – luo myymälän ulkoasu ja tuntuma; sisällyttää tuotemerkki
  • Asennus – määritä perustallennus olemassa olevasta teemasta ja mukauta teemaa
  • Kehitys – luonut sovelluksen sovelluskaupalle tai rakenna räätälöity myymälä tyhjästä
  • Markkinointi – luo markkinointikampanjoita, yleensä digitaalisia, joihin voi kuulua sosiaalisen median strategioita
  • Valokuvaus – ota valokuvia verkkokaupastasi, pääasiassa tuotteistasi

Monet näistä Shopify-asiantuntijoista ovat taitavia useissa kategorioissa ja jotkut tarjoavat Shopify-palveluiden ulkopuolella olevia verkkopalveluita, jotka voivat täyttää muut Web-kehitystarpeet, joita sinulla on.

Raskaat hitterit

Blackbelt-kauppa

Blackbelt-kauppa

Blackbelt Commerce, aikaisemmin nimeltään Shopify Ninjas, ei tee muuta kuin kehittää Shopify-myymälöitä. He ovat etukäteen siitä, kenen heidän asiakkaidensa pitäisi olla – jos kiireessä tai budjetti on erittäin tiukka, toinen toimisto sopisi sinulle paremmin.

Blackbelt Commerce tarjoaa täyden valikoiman Shopify-palveluita – asennus, suunnittelu, kehitys, markkinointi ja valokuvaus. He ovat myös luoneet liitännäisiä kaksikielisille kaupoille, automaattisen maanvalitsimen ja HTML-sähköpostimallin korvaamaan teksti, joka on Shopify-oletus.

Työryhmä

Työryhmä

Työryhmä, boutique-web-suunnittelu- ja kehitysyritys on työskennellyt Shopifen kanssa vuodesta 2012. Yhtiö toteaa, että se on ”nopea, ketterä, luova, käytännöllinen” ja verkkokauppa on vain yksi tarjoamistaan ​​digitaalisista palveluista..

Työryhmä työskentelee asiakkaiden kanssa siirtääkseen verkkokaupan ja myyntipistejärjestelmänsä Shopifyen: ei sanota, rakentavatko he myös Shopify-myymälöitä tyhjästä, vaikka he ovatkin asennusasiantuntijoita.

Elkfox

Elkfox

Elkfox on toimisto, jolla on kaksi erikoisuutta – Shopify ja MailChimp. Heidän Shopify-kokemuksensa on sekä vähittäiskaupassa että tukkumyynnissä, ja yritys on kokenut räätälöityjen teemojen suunnitteluun.

He täydentävät Shopify-palveluitaan tuotevalokuvilla ja heillä on myös sovellus, joka auttaa integroidussa sähköpostissa. ElkFoxin verkkosivuston käyttö on hieman hämmentävää, koska kaikki navigoinnit ovat näytön ulkopuolella olevassa alatunnisteessa, ja jotkut linkit menevät vain yhteystietosivulle.

Leafcutter

Leafcutter

Leafcutter Creative Digital on luova sähköisen kaupan ja viestinnän ratkaisujen toimittaja. Shopify on vain yksi tämän yrityksen viidestä osaamisalueesta, mutta yleinen säie on tuloshakuinen digitaalistrategia.

Leafcutter on työskennellyt Shopify-alustan kanssa vuodesta 2012 ja määrittelee teollisuuden, johon he osallistuvat, voittoa tavoittelemattomiksi, lääkkeiksi ja koulutukseksi. Ne alkavat strategialla ja rakentavat sitten sinulle kaupan – peruskaupasta täysin räätälöityyn, integroituun kauppaan.

Markkinoinnin gurut

Lataa media uudelleen

Lataa media uudelleen

Reload Media on ollut Shopify-asiantuntijoita lokakuusta 2016 lähtien, ja heidän painopiste on digitaalisen markkinointikampanjan toimittamisessa verkkokauppaan. Heidän verkkosivustossaan ei sanota, rakentavatko he todella Shopify-kauppoja, mutta heidän online-liiketoimintaasi tukevia digitaalipalveluja ovat SEO, napsautuksella maksettava mainonta, sosiaalisen median strategia, muuntoprosentin optimointi ja sähköpostimarkkinointi..

30 hehtaaria

30 hehtaaria

30 eekkeriä tarjoaa täyden valikoiman Shopify-palveluita – asennusta, suunnittelua, kehittämistä ja markkinointia – sekä todistettua asiantuntemusta digitaalisen markkinoinnin strategiassa ja toteutuksessa. Heidän säännöt (eli heidän liiketoimintafilosofiansa) ovat etukäteen verkkosivustollaan, joten voit nähdä, mitä he edustavat.

30 Acresillä on monia yksityiskohtaisia ​​verkkokauppaa koskevia tapaustutkimuksia verkkosivustollaan Shopify-sivulla.
Yhtiöllä on kokemusta räätälöityjen teemojen ja räätälöityjen sovellusten kehittämisestä asiakkailleen.

Suunnittelija Champs

Hope Factory

Hope Factory

Emme voi kertoa sinulle paljon Hope Factorystä ja Shopifesta, koska niiden verkkosivuilla ei ole paljon tietoa. Verkkokauppa on vain yksi viidestä tarjoamastaan ​​digitaalisesta palvelusta: suunnittelu ja kehitys sekä muuntamisen optimointi ovat muun muassa.

Siellä on kauppa, josta voit ostaa Shopify-valmennuspaketin tunnilta ja Shopify-kaupan asennuspaketin, molemmille määritettyä dollarimäärää kohti, mutta tietoja siitä mitä saat.

Lanka Digitaalinen

Lanka Digitaalinen

Yarn Digital on ollut Shopify-asiantuntija kesäkuusta 2015 lähtien ja tarjoaa viittä digitaalista palvelua, joista yksi on verkkokauppa. Yhtiö on pätevä suunnittelemaan ja määrittämään Shopify-asiantuntijaksi, mutta heidän verkkosivustollaan ei anneta mitään tietoja heidän taitoistaan ​​sen lisäksi, että niiden luomilla verkkokaupoilla voi myydä jäätä Eskimoksille..

Yarn Digital -yrityksellä on joitain painavia asiakkaita, kuten Lululemon ja Sony Music, jotka ovat käyttäneet suunnittelupalveluitaan.

Seitsemänkymmenen neljä suunnittelua

Seitsemänkymmenen neljä suunnittelua

Seventyfour Design on erikoistunut räätälöityihin digitaalisiin kokemuksiin ja tuotemerkkien kehittämiseen
joka vie yrityksesi seuraavalle tasolle. Tällä toimistolla on viiden vuoden kokemus suunnittelusta, kehittämisestä ja Shopify-palveluiden tarjoamisesta sekä tuotteidesi valokuvaamisesta.

He työskentelevät kanssasi brändi-identiteetissäsi ja varmistavat, että se heijastuu räätälöityyn teemakuvasi. Heidän verkkosivustollaan ei ole hyödyllisiä esimerkkejä heidän työstään – vain kuvakaappauksia.

Valkoisen lipun studio

Valkoisen lipun studio

Valkoinen lippu luovuttaa sinulle kaikki taitonsa, tietonsa ja asiantuntemuksensa. Ja siellä on kuva tämän yrityksen perustajasta, joka tunnistaa kaikki tavat, joilla hänen ruumiinosansa ja työkalut auttavat tässä. White Flag on monikäyttöinen studio, ja verkkokauppa on vain yksi tarjolla olevista seitsemästä digitaalisesta palvelusta.

Sinun on tutkittava kaikki tehdyt työt kuvakaappausten löytämiseksi, jotka ovat Shopify-suunnittelu- ja asennusratkaisuja, ja ota yhteyttä studioon saadaksesi lisätietoja.

Kaiken kaikkiaan mahtava

Disco Labs

Disco Labs

Disco Labs elää Shopifylle. Heillä on ollut laaja kokemus Shopify-alustasta – he ovat hoitaneet omia kauppoja Shopifessa, suunnitelleet räätälöityjä teemoja ja rakentaneet räätälöityjä sovelluksia. Lisäksi Disco Labs on julkaissut Shopify-kirjoja ja -kursseja, joista yksi on yhteistyössä Shopifyn kanssa.

He keskittyvät nyt auttamaan suuryrityksiä siirtymään Shopify Plus -järjestelmään. Heitä ei syrjäytä heidän perussivustollaan – nämä kaverit tietävät mitä tekevät.

CREATEUR

CREATEUR

Jos heidän omat verkkosivut ovat oppaita, Createurilla on minimalistinen ajatus “auttaa ihmisiä kukoistamaan digitaaliaikana”. Createur on riippumaton digitaalitoimisto, ja Shopify-asiantuntijat suunnittelevat, kehittävät, asentavat ja markkinoivat.

Niiden kolmella visuaalisesti upealla verkkosivulla ei ole paljon tietoa. Sinun on selattava esimerkkejä heidän työstään (mutta he selittävät, mitä palveluita he suorittivat jokaiselle asiakkaalle) ja ottavat sitten yhteyttä heihin.

Tee kauppaa

Tee kauppaa

Do Commerce ovat verkkokaupan asiantuntijoita, jotka ovat erikoistuneet Shopifyn toimintaan. Ja he tekevät kaiken Shopify-palvelun ja ovat tehneet vuodesta 2012. Yhtiö rakentaa kaiken kokoisia kauppoja räätälöimällä sekä teemoja että toimintoja.

Heillä on kokemusta Shopify-kauppojen integroinnista kolmannen osapuolen sovellusten ja ohjelmistojen kanssa ja he tuntevat hyvin markkinoinnin ja mainonnan, mukaan lukien Google Adwords ja Facebook -mainonta. Do Commerce tarjoaa paketin loppuunsaattamiseksi myös jatkuvaa Shopify-tukea. Tämä on alusta loppuun saanut yritys, jolla on erinomainen blogi.

Asennus ja korjaukset

Shopify StartUp

Shopify StartUp

Shopify Startup tekee juuri tämän, saa verkkokaupan käyttöösi. Yrityksen omistajalla on yhdeksän omaa Shopify-myymälää, joten hän on käynyt läpi kaikki mahdolliset ongelmat ja voi auttaa kaikessa aloiteideista aina kannattavuusideoihin.

Shopify Startup tarjoaa kolme palvelutasoa: Basic jopa 20 tuotteelle; Parempi jopa 100 tuotteelle; ja Custom. Tämä yritys saattaa sopia budjettisi, jos olet vasta aloittamassa pienessä liikkeessä.

Sisäpiiri-ryhmä

Sisäpiiri-ryhmä

Insider Media Group on putiikkitoimisto, joka tarjoaa valikoiman digitaalisia palveluita, joista verkkokauppa on yksi. Ryhmä on ollut Shopify-asiantuntija maaliskuusta 2016 lähtien ja on akkreditoitu asennukseen ja markkinointiin.

Niiden asennus on kattava malli säätämisestä mallin mukauttamiseen tai olemassa olevan kaupan siirtämiseen. Markkinointi sisältää SEO ja sosiaalisen median sekä PR: n. Insider Media -ryhmä kouluttaa sinut myös Shopifyssa, jos tarvitset apua.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me