15 parasta blogiympäristöä uuden blogin luomiseen

Huolimatta jatkuvista huutoista, joiden mukaan blogin käyttäminen hidastuu hitaasti uusien viestintämenetelmien, kuten sosiaalisen median, käsissä, on yhä joukkoja ihmisiä, jotka haluavat perustaa omia blogejaan tai siirtyä parempaan Internet-alustaan.


Itse asiassa ei voisi olla parempaa aikaa blogiin kirjoittamiseen kuin nyt! Aivan kuten vanha hyvä sähköposti, bloggaaminen on elossa ja hyvin. Sen asema yhtenä suosituimmista verkkotoiminnoista ei ole muuttunut, vaikka tosiasiat ovat poistaneet näkemyksen, että blogin päivät on numeroitu. Joten on turvallista sanoa, että bloggaaminen, jossain muodossa tai toisessa, ei ole menossa minnekään pitkään aikaan.

Mitä bloggausalustaa sinun tulisi kuitenkin käyttää? Koska tänään on tarjolla monia palveluita, joiden avulla voit aloittaa ja hallita omaa blogiasi, voi olla melko pelottavaa valita sinulle sopiva alusta. Älä kuitenkaan ole huolissasi; olemme tutkineet ja luetellut alla (ei erityisessä järjestyksessä) 15 parasta blogiympäristöä:

1. Ghost

Jos olet minimalistinen, Ghost on unelmasi! Puhtaalla ja puhtaalla käyttöliittymällä voit vain hypätä sisään ja aloittaa kirjoittamisen millä tahansa laitteella, jota käytät. Tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että alusta ei olisi tehokas. Sillä on koko markkinapaikka, jossa on vaikuttavia teemoja blogiisi ja valikoima ryhmäyhteistyövälineitä.

Jaetun näytön Markdown-syntaksitoiminto on erityisen mielenkiintoinen. Se eliminoi tarpeen siirtyä jatkuvasti edestakaisin toisin kuin monet muut laiturit. Jos sinulla on oma palvelin, voit isännöidä blogiasi ilmaiseksi. Jos ei, suunnitelmat alkavat kuitenkin 8 dollarista kuukaudessa ja nousevat jopa 200 dollariin kuukaudessa.

2. MarketPress

TypePad
Yksi varhaisimmista blogialustoista Internetissä, Typepad on toiminut jo yli vuosikymmenen ajan. Jos haluat perustaa kauniin blogin, ilman päänsärkyä käsitellä koodausta, majoitusta tai muita teknisiä juttuja, tämä alusta on tarkoitettu vain sinulle. Mutta jos rakastat ohjelmointia, voit mukauttaa CSS: n mielesi mukaan.

Voit kirjoittaa viestejä helposti mobiililaitteellesi, työpöydällesi ja jopa sähköpostien kautta! Lisäksi voit liittyä myös sen tytäryhtiöohjelmaan tai näyttää mainoksia ansaitaksesi blogiisi rahaa, mitä useimmat muut siellä olevat blogialustat eivät tarjoa. Jos tarvitset apua matkan varrella, sen suuri asiakastukitiimi on antanut sinulle. Suunnitelmat alkavat kohtuulliselta 8,95 dollarilta kuukaudessa.

3. WordPress

Ei ole salaisuus: WordPress on nykyään suosituin blogialusta maailmassa! Pelkästään WordPress hallitsee noin 25 prosenttia Internet-sivustoista. Lisäksi yli 48 prosenttia suosituimmista sivustoista käyttää WordPressiä sisällönhallintajärjestelmänään. Sinun on myönnettävä, että nämä ovat melko vaikuttavia numeroita!

Sisällön kirjoittaminen, lähettäminen ja hallinta on uskomattoman helppoa tällä alustalla. Voit mukauttaa blogiisi myös monilla muokattavilla teemoilla ja tuhansilla laajennuksilla, joiden avulla voit tehdä melkein mitä tahansa. Voit valita WordPressistä kaksi versiota, joista jokaisessa on jotain erilaista:

WordPress.org – sitä ei voi käyttää vapaasti, ja sen avulla voit ylläpitää omaa blogiasi.
WordPress.com – se on ilmainen perusblogoinnille, mutta jos etsit jotain muuta, premium-suunnitelmat alkavat 99 dollaria vuodessa.

4. Ankkuri

Erittäin yksinkertainen blogialusta, Anchor, on myös yksi nopeimmista. Aloita käyttöympäristön käyttö lataamalla ja asentamalla se palvelimellesi. Ohjelma on kevyt, joten tila ei todellakaan ole ongelma. Se sopii erinomaisesti edistyneille bloggaajille, koska sinun on tiedettävä Markdown ja HTML, jotta alustaa voidaan käyttää parhaalla mahdollisella tavalla.

Löydät myös joitain vedä ja pudota -toimintoja, jotka ovat hyödyllisiä. Sen avulla voit lisätä tietoja, erityisesti kuvia, ilman vaivaa. Anchorilla on myös valtava avoimen lähdekoodin yhteisö GitHubissa, jonka jäsenet jakavat aktiivisesti työtä auttaakseen muita. Voit ladata alustan ilmaiseksi, mutta voit lahjoittaa myös 5 dollaria, jos olet antelias tunnelma.

5. Postach.io

Oletko koskaan käyttänyt Evernotea? Jos pidät siitä, mitä digitaalisella työtilalla on tarjota, tunnet todennäköisesti samalla tavalla Postach.iossa. Alusta toimii moitteettomasti Evernoten työnkulun kanssa. Blogiviestien luominen on helpompaa kuin koskaan. Merkitse viesti vain “julkaistuksi”, ja se ilmestyy blogiisi.

Alusta tarjoaa myös valikoiman teemoja, joista voit muokata GitHub-tiliä. Voit tehdä kaiken tämän täysin ilmaiseksi, mutta joudut tilaamaan suunnitelman (24,99 dollaria vuodessa tai 49,99 dollaria vuodessa) saadaksesi lisää vaihtoehtoja ja ominaisuuksia, jotka auttavat sinua olemaan tuottavinta.

6. Pultti

Bolt on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, jota voidaan käyttää vapaasti sekä kaupallisissa että henkilökohtaisissa verkkosivustoissa. Alusta on ihanteellinen bloggaajille, jotka haluavat työskennellä hämmästyttävän käyttöliittymän kanssa pelatessaan sivuston taustalla. Kun olet ladannut Boltin ja ladannut alustan palvelimillesi, voit muuttaa melkein mitä tahansa. Totisesti kehittäjän unelma CMS, eikö se ole?

Kirjoittamisen edessä alusta on täysin reagoiva, mikä on jotain, jopa suurimmissa blogialustoissa, joita tällä hetkellä ei tarjota. Jos sinulla on GitHub-tili, voit ladata muiden yhteisön jäsenten töitä ilmaiseksi. Bolt tekee editoinnista myös yksinkertaisen ja helpon toimittajille!

7. Tumblr

Jos haluat luoda blogin, jossa voit helposti ja nopeasti jakaa videoita, linkkejä, kuvia tai jopa satunnaisia ​​ajatuksiasi, Tumblr on loistava vaihtoehto. Alusta on helppokäyttöinen, jonka avulla voit jatkaa blogaustehtäviäsi helposti. Sen sosiaalisen median komponenttien avulla voit paljastaa sisältösi joukkoille muodostamalla yhteyden miljoonien Tumblr-käyttäjien kanssa.

Jos etsit alustaa, joka integroituu olemassa olevaan yritys- tai henkilökohtaiseen sivustoosi, Tumblr ei ehkä ole paras vaihtoehto. Jos kuitenkin haluat perustaa itsenäisen blogin, tämä alusta on syytä ampua. Saatavilla on valikoima premium-malleja, ja mikä parasta, Tumblr on täysin ilmainen.

8. Hexo

Jos haluat tuottaa mainontaa yrityksellesi, tarvitset todennäköisesti edistyneempää blogimisalustaa. Hexo on ihanteellinen tähän tarkoitukseen, mutta vaatii hyviä koodaustaitoja. Sinun on tehtävä suurin osa töistä Markdownissa, ja koska Node.js toimii alustana, voit hyödyntää mahtavia nopeita tuotantonopeuksia, joiden avulla voit luoda satoja tiedostoja muutamassa sekunnissa..

Toinen plus Hexon käytöstä on sen aktiivinen yhteisö. Jäsenet jakavat aktiivisesti laajennuksensa ja teemansa GitHubissa, jonka voit ladata ilmaiseksi, jos sinulla on tili. Jos tämä on mitä etsit, miksi et kokeilisi Hexoa? Lisäksi, koska alusta on ilmainen, sinulla ei todellakaan ole mitään menetettävää.

9. Svbtle

Blogialusta, joka on kenties minimalistisin osasta, melkein kuka tahansa voi käyttää Svbtle: tä. Sen hallintaosasto on erinomainen, koska kehittäjät ymmärsivät kuinka bloggaajat toimivat. Oikealta puolelta löydät kaikki julkaisemasi viestit ja vasemmalla voit luetteloida ideoita niiden tullessa ja lopulta aloittaa niiden käsittelyn.

Mitä kirjoitukseen tulee, alustan käyttöliittymä on täysin tyhjä, joten voit keskittyä kirjoittaessasi. Markdown käsittelee sisällön muotoilua! Teemojen puutteellisuus on kuitenkin pettymys. Silti, jos haluat helpon tavan edetä bloggaustoiminnassa, Svbtle on kokeilun arvoinen, koska se maksaa vain 6 dollaria kuukaudessa.

10. Ruututila

Vaikka Squarespace tunnetaan paremmin yhden luukun verkkosivustojen rakentajana, alusta tarjoaa bloggaustoimintoja ja -ominaisuuksia, jotka voivat antaa suurimpienkin blogialustojen suorittaa rahaa. Siinä on vaikuttava joukkueyhteistyöjärjestelmä, valikoima houkuttelevia teemoja, isännöinti ja analytiikka.

Jos tarvitset apua matkan varrella, ympärivuorokautinen asiakaspalvelu osoittautuu hyödylliseksi. Yhtiö tarjoaa myös ilmaisen 14 päivän kokeiluversion, jonka avulla voit käyttää alustaa ja päättää, sopiiko se sinun tarpeisiisi. Voit myös pysyä sosiaalisesti yhteydessä. Tehokkaiden työkalujen avulla voit tuoda, julkaista tai synkronoida useiden sosiaalisen median verkkojen kanssa. Suunnitelmat alkavat 8 dollarista kuukaudessa.

11. Silvrback

Silvrback tuo jotain uutta pöytään: Alusta integroi vaivattomasti blogin etu- ja takaosaa. Tämä tarkoittaa, että valittaessa jotain käyttöliittymän teemoista, se ei koske vain sitä, mitä lukijat näkevät, vaan myös sitä, mitä näet kirjoittaessasi. Vaikka muutos ei ole jotain uskomatonta, se saa aikaan tunteen, että kirjoitat blogiisi.

Loppujen lopuksi kaikki bloggaajat eivät osaa kirjoittaa parhaansa tylsällä tekstinkäsittelyohjelmalla. Jos kuulut siihen ryhmään, sinun tulee harkita tätä alustaa. Silvrback tarjoaa myös joitain muita ominaisuuksia, kuten sähköpostitilaus, joka lähettää viimeisimmät viestit automaattisesti, ja muokattavan kirjoittajan bio-sivun. Suunnitelmat alkavat 29,99 dollarista vuodessa ja nousevat 49,99 dollariin vuodessa.

12. Dropplets

Dropplets on toinen Markdowniin perustuva blogimisalusta. Se, mikä erottaa tämän alustan muista tässä luettelossa, on sen hallintataso, jonka se antaa sinulle blogin eri puolille. Tarvitset kuitenkin palvelimen blogin isännöintiin, kun käytät Dropplets-sovelluksia. Tämä tarkoittaa myös, että voit käyttää tätä alustaa ilmaiseksi.

Ohjelmisto tarjoaa myös valikoiman premium-malleja, joista voit valita, jotta blogiisi saadaan tyylikäs, tyylikäs ja houkutteleva ilme. Itse asiassa voit mukauttaa malleja. Jos olet kehittäjä tai suunnittelija, voit luoda ja käyttää omia malleja Dropplets-sovelluksen kanssa.

13. Postagon

Postagon on yksinkertainen ja puhdas alusta, joka on ihanteellinen bloggaajille, jotka haluavat perustaa blogin helposti ja nopeasti. Se on varustettu joukolla ominaisuuksia, jotka tarjoavat kiitettävää kirjoitus- ja lukemiskokemusta. Alustan avulla voit lähettää sähköpostia sähköpostitse ja käsittelee jopa sähköpostisi tilaajia ja kommentteja.

Teemojen räätälöinnin puute on kuitenkin Postagonin suurin haitta. Sinulla on vain oletusteema eikä mitään vaihtoehtoja edistyneelle räätälöinnille. Ilmainen kokeiluversio antaa sinulle kuitenkin mahdollisuuden testata alustaa nähdäksesi, vastaako se tarpeitasi.

14. Posthaven

Toinen yksinkertainen postitusalusta, Posthaven, tarjoaa useita ominaisuuksia, kuten useita kirjoittajia, salasanoilla varustetut yksityiset sivustot, sähköpostitilaukset, automaattinen postitus Twitteriin / Facebookiin sekä kommentit. Ehkä sen vaikuttavin ominaisuus on kuitenkin, että sen avulla voit lähettää sähköpostia asiakirjojen, valokuvien, videoiden ja musiikin kanssa.

Alustalla on myös suunnitteilla valtavia tarjouksia, kuten automaattinen lähettäminen palveluihin, kuten App.net, kirjanmerkkeihin ja CSS / HTML-räätälöintiin. Voit käyttää Posthavenia kohtuulliseen hintaan 5 dollaria kuukaudessa, ja “on tehty kestämään ikuisesti”, kuten verkkosivustolla todetaan. Voit käydä läpi heidän koko lupauksensa täällä.

15. Keskipitkä

Medium on blogiympäristö, joka yhdistää bloggaamisen sosiaaliseen journalismiin. Se ei ole vain ihanteellinen paikka saada sisältösi nopeasti laajemmalle yleisölle, mutta on myös erittäin hyödyllistä auttaa sinua löytämään osuvia, ja muut bloggaajat julkaisevat uusia artikkeleita eri aiheista. Alusta on erityisen rakastettu keskittymästään häiritsemättömään sisältöön ja kirjoittamiseen.

Tästä huolimatta räätälöintivaihtoehtojen puute on tämän foorumin käytön haittapuoli. Jos tämä ei ole ongelma ja aiot vain kirjoittaa sisältörikkaita blogin viestejä, sinun tulisi antaa Mediumille laukaus. Puhumattakaan, muut (joilla on samanlaiset kiinnostuksen kohteet) löytävät nopeasti blogisi, ja kuka maan päällä sitä mieltä? Suunnitelmat alkavat 75 dollarilta neljännekseltä.

Ja sen kanssa olemme tulleet tämän viestin loppuun. Nämä ovat 15 parhaista blogialustoista, joita voit harkita blogin perustamiseen. Varmista, että otat kaikki tärkeät tekijät, kuten hinnasuunnitelmat ja ominaisuudet, huomioon ennen lopullisen päätöksen tekemistä, jotta voit saavuttaa haluamasi blogin menestyksen.
Onko muita blogin käyttöympäristöjä, joita haluat käyttää? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map