Веб.цом преглед 2016


Веб.цом

Посетите сајт

8.9


АВА Сцоре

Веб.цом

Једна од првих компанија за дизајн веб страница која се придружила овом пољу, Веб.цом је започела као вебсајт професионалце 1999. године, са седиштем на Флориди, Веб.цом има разноврсну инфраструктуру, након што је 2007. стекао неколико компанија повезаних са веб страницама, укључујући Веб.цом. , компанија је прерасла у једног од највећих провајдера како свеобухватних услуга дизајнирања веб страница, тако и ДИИ градитеља веб локација, хостинга, Интернет маркетинга и е-трговине. Прочитајте нашу рецензију на Веб.цом испод.

Прос

 • Једна од највећих и најпризнатијих компанија
 • Оригинално решење за е-трговину
 • Хиљаде шаблона
 • Интегрише се са Гоогле аналитиком
 • Подршка уживо преко броја од 800
 • Премиум сигурност

Цонс

 • Традиционални предлошци, дизајнирани за функцију у односу на естетику
 • Таблица са цијенама и карактеристикама није директно наведена
 • Опсежна листа резултата, али не за предузећа која имају буџет
 • Компликовани интерфејс за нове кориснике

Преглед

 • Веб сајт: ввв.веб.цом
 • Сједиште: Јацксонвилле, ФЛ
 • Година оснивања: 1997
 • Запослени: 2.200+
 • Сајтови изграђени: 55.000.000+
 • Категорије: Софтвер за прављење веб локација
 • Услуге: Хостинг веб страница, Дизајн веб страница, Интернет маркетинг, е-трговина
 • Гаранција за повраћај новца: 30 дана

Са преко 3,3 милиона претплатника, 2200 запослених и преко 20 физичких локација, Веб.цом је у својој класи. Веб.цом дели подржавајућу компанијску културу, вредности и тимски рад и открива ове информације на веб локацији. У компанији са тако дугим и великим угледом постоје предности и недостаци.

Веб.цом нуди један од највећих, најсвестранијих портфолија производа и услуга било ког произвођача веб страница. Иако су предлошке традиционалне, дизајниране за функцију, Веб.цом је више од самосталне продавнице. Веб.цом такође нуди дизајн веб локација са пуним сервисом. Било која од ових опција може произвести повољне резултате за појединце или власнике предузећа који треба да успоставе и одржавају веб локацију. Очекујте да платите мало веће стопе за опсежне функције и услуге Веб.цом.

За кога се препоручује Веб.цом?

Градитељ веб локација Веб.цом препоручује се власницима предузећа, власницима продавница, блогерима и другима којима је потребна функционална, активна веб локација. Одговара онима који желе да направе основну веб локацију или онима којима је потребан неко да направи сложеније веб локације за њих.

Подручје фокуса / специјалитета Веб.цом

Веб.цом је усредсређен на функционалне, беспотребне веб странице које задовољавају појединачне или пословне потребе. Са повећаним сетом предложака, Веб.цом нуди преко 2500 образаца који се лако могу заменити након додавања садржаја. Предлошци се помало датирају, али власници могу добити прилагођену веб локацију која одговара њиховим посебним дизајнерским потребама. Доступни су Уник, Линук и Виндовс хостинг пакети. Веб.цом ради добар посао е-трговине, са сјајним могућностима додавања и додатака.

Техничке спецификације / ограничења Веб.цом-а

Веб.цом нуди стандардне „уради сам“ функције за прављење веб локација за успешну веб страницу заједно са опцијом да неко дозволи да ради уместо вас. То је функционална, добро осмишљена платформа за е-трговину са уграђеним решењима и могућностима интерактивне надзорне плоче.

Што се тиче ограничења, кориснички интерфејс није толико пријатан неким новим конкурентима на Веб.цом-у и не чини се да Веб.цом нуди бесплатну пробну верзију. Опције месечних цена су мало веће за ову искусну, високо развијену платформу.

Да ли постоји одговарајућа скалабилност / простор за раст?

Иако планови за цене нису јасно наведени унапред на веб локацији Веб.цом, изгледа да постоји пристојан сет свеобухватних планова месечних плаћања за целокупно решење хостинга и успешан маркетинг потребан за промоцију пословања. То неће бити јефтино, али Веб.цом нуди прави маркетинг који је потребан за успех на мрежи.

Шта је политика гаранције МонеиБацка?

Веб.цом нуди гаранцију поврата новца од 30 дана, али ове информације нећете лако пронаћи на веб локацији. Корисници се жале на потешкоће у отказивању након што се пријавите.

Шта је репутација Веб.цом-а?

Након дуге историје у веб локацији, чини се да је Веб.цом преузео задње место са новим клијентима који раде сами. Једном најмоћнија и најуспешнија решења за изградњу веб локација, чини се да Веб.цом није успео да одржи корак на неки начин.

Иако компанија има огроман низ услуга и један од најширег спектра услуга, она је прошла бројне трансформације и мора се супротставити новим резултатима за ефикасну изградњу веб локација. За оне који и даље радије имају веб дизајнера који би могао обављати посао за њих, Веб.цом се одлично сналази у индустрији. Недавне рецензије показују да је Веб.цом добар углед међу дизајнерима са пуним сервисима и само поштену репутацију међу власницима веб страница. `

Зашто одабрати Веб.цом?

Градитељ веб сајтова има следећи, огроман скуп функција, више опција за дизајн и развој веб страница и вредан је подршке великим предузећима и напредној е-трговини. Ова компанија ради све.

Питање је, да ли то раде добро? Ако желите искусну, богату компанију са историјом и могућностима пружања опсежних услуга дизајнирања веб страница, потрошите новац и инвестирајте са Веб.цом. Ако сте мали посао који треба основну веб страницу „уради сам“, постоји на десетине исплативих алтернатива за прављење веб локација, попут Скуареспаце-а и Веебли-а који одговарају вашим потребама..

Кључне карактеристике

 • Бесплатно име домена
 • Неограничено веб складиштење
 • Преко 2500 шаблона у 30 категорија
 • Дасхбоард Стиле Едитор
 • Прилагодба стила странице
 • Интеграција Гоогле аналитике
 • Мобиле Сите Буилдинг
 • Услуга прилагођеног дизајна
 • Интеграција друштвених медија
 • Интеграција ВордПресс-а
 • ХТМЛ Едитор
 • Интеграција капија плаћања

Пресуда индустријских стручњака на Веб.цом

На крају, стручњаци имају слична осећања према Веб.цом-у, али они су мало више дипломатски у својим формулацијама и спремни да програмеру веб страница дају најмање 2 до 2,5 звезде од пет. Критичари су били задовољни услугом за кориснике и нису је узнемиравали мање транспарентном праксом цена.

Ево још неких детаљнијих критика које су стручњаци морали да понуде:

 • Збуњујући интерфејс. Тешко је кретати се, а алати за унос текста само изгледају.
 • Градитељ не долази са блогом и тешко је увести ВордПресс блог.
 • Иако Веб.цом нуди поуздану корисничку подршку, недостаје му ливе цхат функција. Купци ће морати да позову да добију брзу помоћ.
 • ДИИ верзија долази са строгим ограничењима и приложеним жицама.

Са толико одличних произвођача веб сајтова на тржишту, стручњаци се слажу да нема разлога да губите време или новац на Веб.цом.

 • хттп://ввв.топ10бествебситебуилдерс.цом/ревиевс/веб-цом
 • хттп://ввв.пцмаг.цом/артицле2/0,2817,2426338,00.асп

Позитивни прегледи и критике потрошача на Веб.цом

Од десетака прегледа потрошача, нашао сам само неколико позитивних критика. Имајте на уму да већина није заправо садржавала ништа конкретно у вези са градитељем веб локација. Један купац је био прилично задовољан лакоћом коришћења када је реч о веб претраживачу веб локације. Они су били потпуно нови у изградњи веб страница и ценили су једноставност градитеља и његове карактеристике. Други су те исте елементе описали као превише јасне и ограничене да би направили место професионалног изгледа. Све се можда своди на питање перспективе, али велика већина корисника била је у губитку да пронађе ништа позитивно за рећи.

Ако су очекивања ниска и свесни сте заводљиве праксе наплате компаније, можда нећете бити разочарани.

Негативни коментари и жалбе потрошача на Веб.цом

Где да почнемо? Најблаже речено, Веб.цом потрошачи не прегледавају добро. Ако бисте читали само корисничке прегледе, било би готово немогуће добити чак и осјећај за услугу и оно што они нуде, јер толико притужби има везе са проблемима с наплатом. Многи људи су се осетили заведени праксама цена на Веб.цом-у након што су сазнали да им наплаћује само пробни период. Купци су се такође жалили на мноштво других мистериозних трошкова.

Поред спорних начина наплате, стварна веб локација Веб.цом-а се генерално описује као „ужасна“. Не само да га је тешко користити, већ дјелује само мали део времена. Све у свему, програм звучи као превара.

 • хттп://ввв.ситејаббер.цом/ревиевс/ввв.веб.цом

Дизајн & Подешавање

Било да вам требају опције дизајна и прилагођавања којима можете сами управљати, или више желите да инвестирате у компанију која то може учинити за вас, Веб.цом има могућности, али очекује да то плати. Испод је неколико детаљних детаља о томе шта можете очекивати од опција за дизајн и прилагођавање Веб.цом.

одликаПреглед
Веб.цом ТемплатесСа Веб.цом корисници и дизајнери ће бирати између преко 2500 предложака у 30 категорија. Предлошци су прилично традиционални са пажњом да функционишу над модерношћу. Предлошци укључују опцију претраживања по кључној речи или боји. Пребацивање између предложака могуће је и након што сте унијели информације и компоненте веб локације. Веб.цом управља приказом мобилних уређаја у алтернативном приказу. Или Веб.цом може да направи вашу веб локацију за вас, уз могућности прилагођавања и мобилности.
 • Разноликост и квалитет шаблона и палете боја. За опцију „уради сам“ на располагању су предлошке у сваком стилу и боји како би се задовољиле личне или пословне потребе. Шеме боја су комплементарне, а изглед је интуитиван.
 • Унапред изабрани предлошци у односу на прављење веб локације из компаније Сцратцх. Веб.цом нуди и једно и друго. До-ит-иоурселферс изаберите из предложака или дизајнери Веб.цом могу да направе веб локацију испочетка (користећи тему која вам се допада). Ови професионалци имају искуства са ХТМЛ / ЦСС кодом како би додатно прилагодили своју веб локацију.
Веб.цом ИнтерфацеВеб.цом је свестран јер корисници имају могућност да сами направе веб локацију или пусте компанију да дизајнира и развије веб страницу за софистициране пословне потребе. Интерфејс је релативно лаган за почетак и нуди професионални уређивач стила на контролној табли. Иако можете да радите све што можете да замислите и више, изгледа да то није тако једноставно.
Прилагодба стила странице`Са опцијама за прилагођавање стила странице на Веб.цом-у имате могућност персонализације веб локације и измене садржаја и компоненти у складу са вашим мрежним потребама. Веб.цом има могућности, али можда бисте желели да то оставите њиховим програмерима да то ураде за вас.
 • Избор дизајна за персонализацију. Веб.цом има алате за персонализацију, али почетни ће корисници имати кривуљу учења.
 • Слобода кретања, промене величине и уређивања садржаја. Основно уређивање није превише компликовано, након што сте га направили кроз подешавање.
 • Постоји ли приступ ХТМЛ / ЦСС коду? Чини се да је неки ХТМЛ код могућ, али ово је друга компонента којом програмери Веб.цом-а могу боље руковати.
 • Кориснички интерфејс за визуелно уређивање. Визуелно уређивање изгледа добро, али у ствари, многи ДИИ корисници се жале на интерфејс и употребу функција.

Чињеница да је Веб.цом дизајнирао веб страницу за вас по премиум цени изгледа као начин за прилагођавање резултата. Они који се пријављују на то сами изгледају незадовољно и разочарани, на основу својих корисничких рецензија.

Навигација по сајтуНавигација по веб локацији заснована је на предлошцима, али опција дизајна за комплетну услугу пружиће вам навигацију како бисте задовољили пословне потребе. Потребно је додати неки додатни посао да бисте приказали веб локацију на мобилном уређају
Фотографије и галеријеНавигација по веб локацији заснована је на предлошцима, али опција дизајна за комплетну услугу пружиће вам навигацију како бисте задовољили пословне потребе. Потребно је додати неки додатни посао да бисте приказали веб локацију на мобилном уређају.
Менаџмент саџајаУправљање садржајем на Веб.цом није за оне без искуства. Почетни ДИИ корисници су фрустрирани, па се за ову публику препоручује употреба Веб.цом-а за комплетне услуге. Почетници могу наћи друге посвећене програмере веб локација бољим опцијама. Напредни корисник може бити задовољан сложеношћу платформе Веб.цом.
Фотографије и галеријеВеб.цом има опције за интегрисање готово било којег облика слике. Проналажење галерије која би унапред требало да се прегледа није била опција.
Мобиле Сите БуилдингВеб.цом нуди опције за прављење мобилних веб локација, али оне нису уграђене у предлошке као што ћете наћи код модернијих градитеља веб локација. Без превише посла, може се укључити и одвојени мобилни приказ. Изградња мобилних веб локација може се лако имплементирати уз комплетну услугу дизајнирања Веб.цом.
Интеграција друштвених медијаНеке опције друштвених медија и интеграција друштвених медија доступне су на Веб.цом. Ова важна карактеристика једна је од многих које нуде предузећа и власници продавница да дођу до купаца.
Услуге прилагођеног дизајнаПримарна услуга Веб.цом-а – за разлику од већине интернет дизајнерских – сопствених произвођача веб страница – је главна услуга дизајнирања и развоја веб локација. Веб.цом то ради и боље. Док се покушавају уклопити у „уради сам“, корисници су фрустрирани сложеношћу овог наслеђеног програма. За поједностављену ДИИ платформу за најосновније веб локације, желећете да истражите друге програмере. Веб.цом је за напредне, функционалне веб странице и најбоље је обликовати веб страницу за вас.

Карактеристике & Алати

Као једна од оригиналних комплетних компанија за изградњу веб локација, сет функција је огроман. Погодно за веће софистицираније веб локације којима је потребна посебна пажња или напреднији програмер који је радио на дизајнирању веб локација, Веб.цом је сигурно да испуњава захтеве за е-трговином и пословним карактеристикама:

одликаПреглед
Веб.цом ПодешавањеВеб.цом приказује неке огледне веб локације заједно са приказом предложака пре него што кликнете на дугме Почетак рада. Морате да унесете име домена, отворите налог и изаберете предложак за прилагођавање и објављивање. Први месец је јефтин, али сваки од три плана се наставља након тога.
Веб дизајнЈедном када одаберете предложак Веб.цом, сигурно ћете започети поступак веб дизајна. Веб.цом нуди четири опције дизајна: уради сам веб дизајн, прилагођени дизајн, веб дизајн сам одради и мобилни веб сајт
Дубина навигацијеЧини се да Веб.цом пружа стандардну дубину навигације на било којем унапред дизајнираном шаблону или је ишта могуће ако их наградите за веб локацију.
Видгети и апликацијеВеб.цом је компатибилан са десетинама апликација, видгета и додатака за смештај напредне е-трговине, портфолија и других сложених веб локација.
МонетизацијаКао моћна платформа е-трговине, купивши неке марке током година, Веб.цом нуди алате потребне за власнике продавница. Робне марке Веб.цом укључују Регистер.цом, мрежна решења, 1СхоппингЦарт.цом и још много тога.
Статистика посетилацаВеб.цом неће имати проблема са статистиком посетилаца, користећи Гоогле Аналитицс за праћење и извештавање.
Фотографије, видео и аудиоВеб.цом се интегрише са визуелним и медијским алатима које су вам потребне да бисте пласирали свој бренд. Једноставно мењајте слике или дугмад у медијима.
Фотографије и галеријеВеб.цом има опције за интегрисање готово било којег облика слике. Проналажење галерије која би унапред требало да се прегледа није била опција.
Мобиле Сите БуилдингВеб.цом нуди опције за прављење мобилних веб локација, али оне нису уграђене у предлошке као што ћете наћи код модернијих градитеља веб локација. Без превише посла, може се укључити и одвојени мобилни приказ. Изградња мобилних веб локација може се лако имплементирати уз комплетну услугу дизајнирања Веб.цом.
БлоггингБлоггинг је релативно једноставан са интеграцијом Веб.цом-а у ВордПресс. Процес ће захтевати нека истраживања
Гугл мапеВеб.цом вам омогућава да брзо отпремите Гоогле мапе, друге мапе и неке популарне виџете.
ХТМЛ ЕдиторЧини се да су ХТМЛ исјечци и неки код могући са Веб.цом. Ово би била карактеристика свеобухватне услуге дизајнирања Веб.цом.
Обрасци и анкетеЕлементи образаца и анкета могу се интегрисати или позвати програмере Веб.цом за ову услугу.
Складишни просторНа основу плана на који се претплатите, добијате 300ГБ, 500ГБ или неограничен простор за складиштење за подршку вашој веб локацији. Неки од Линук, Уник и Виндовс хостинг планова нуде неограничено складиштење и пропусни опсег.
Алат за билтенеВеб.цом нуди снажан маркетиншки пакет где они управљају билтенима о клијентима, чланцима, блоговима, маиловима и још много тога.
Подршка форумаВеб.цом пружа форумима корисника као део њиховог плана подршке. Могу се створити форуме веб локација.
Е-трговина / Интернет продавницаОригинални командант веб локације еЦоммерце, Веб.цом је најбољи у дизајнирању веб локација еЦоммерце за власнике предузећа и власнике продавница. И не само то, они поседују неке нове скупове алата за ову платформу. Ово је још једна предност комплетног пакета дизајнерских услуга Веб.цом.
Интеграција капијаУслуге преноса плаћања су једноставне са Веб.цом – што је део њиховог премијерног портфеља.
СЕО и Интернет маркетингОпције за оптимизацију претраживача и маркетиншке опције су експанзивне, а видео снимци, чланци и саопштења за штампу нуде се у њиховом СЕО пакету. Опција пуне услуге снажна је у упућивању власника продавница да досегну купце и постигну ранг листе на претрагама Гоогле, Иахоо и Бинг. Веб.цом нуди оглашавање са плаћањем по клику, управљање блоговима, друштвеним медијима и још много тога. Оцекујте плацање.
Ограничени приступ сајту (заштита лозинком)Веб.цом пружа пријаву на налог приликом регистрације, а клијенти приступају окружењу заштићеном лозинком ради уређивања и прилагођавања у било којем тренутку.
Гоогле® АналитицсВеб.цом се интегрише са Гоогле Аналитицс-ом без познатих проблема.
Безбедност веб сајтаВеб.цом безбедност схвата озбиљно, са заштитом од нежељене поште путем ЦатцхГуарда, заштите од вируса путем е-поште и додатним ССЛ сертификатом за око 5 УСД месечно.
Више језикаИако није било очигледно да ли Веб.цом подржава друге језике, чини се да је то релативно лако питање кодирања. Потребно је још истраживања или нека Веб.цом уради то за вас.
Мобилна оптимизацијаИако предлошке Веб.цом нису прилагођене мобилним уређајима, постоји функција за уређивање мобилних уређаја која обезбеђује успешан приказ на мобилним уређајима.
ЦДН технологијаУместо ЦДН технологије, Веб.цом сарађује са мрежним решењима за пружање упоредивих побољшаних ДНС услуга.

Планови & Цене

Нису доступне информације о ценама или плановима на насловним странама веб странице, али Веб.цом нуди четири различита плана цена.

Понуђени планови цена

 • Вебсите Буилдер. 1ст Месечно $ 1,95, месечно 22,95 УСД / месечно
 • Веб локација + Маркетинг. 1. месец 2,95 долара, месечно 32,95 долара месечно
 • Веб локација + Маркетинг + е-трговина. 1. месец 3,95 долара, месечно 42,95 долара месечно
 • Изради то за мене. Прво на почетку. 114,95 УСД и више

Веб.цом нуди прилично конкурентне цене за количину функција и услуга које добијате, али долари могу да се додају када укључите хостинг, додатке и додатке. Ово може бити компанија за дизајн веб страница за већа предузећа која захтевају практичне услуге.

Размотрите следеће факторе у вези са ценама:

 • Да ли нуди бесплатан план? Не баш. План Буилд-Ит-Фор-Ме почиње бесплатно.
 • Постоје ли пробни периоди или им је потребно да се придруже кредитне картице? Чини се да морате платити малу накнаду за први месец, након чега можете отказати, уз додатни напор.
 • Колико су премиум пакети у поређењу са конкурентима? Веб.цом је конкурентан на краткој листи дизајнера веб страница који нуде овај обим услуга. Неће се надметати са мањим, направите сами градитеље веб локација за основне до умерене веб локације.
 • Можете ли да дизајнирате професионалне веб странице користећи само бесплатну верзију? Не баш.
 • Да ли се исплата обављала на месечном / годишњем нивоу? Понуђен је месечни план плаћања.

Подршка муштеријама

Веб.цом има бољу репутацију у односу на услуге подршке за кориснике. Постоји много опција за подршку са веб локације укључујући 1-800 број – нечувено у простору за прављење веб локација.

Такође, купци могу да кликну да би послали е-пошту, посетили блог на форуму, пронашли корисне чланке и учествовали на састанцима на врху малих предузећа. Чини се да су времена реагирања добра, а помоћ у наставку одговарају већини потреба.

Лакоћа коришћења

Као свеобухватна платформа за веб дизајн, једноставна употреба у рукама је квалификованих дизајнера на Веб.цом. За оне који одлуче да направе своју веб локацију, данашњи услови за прављење веб локација су толико обимни и поједностављени да Веб.цом не може више да се такмичи на овом тржишту..

За напредне дизајнере са искуством вреднији је алат за подршку е-трговине и врхунског пословања. Почетницима неће бити лако Испод је неколико ствари које треба узети у обзир док истражујете различите могућности за прављење веб локација на тржишту:

Једноставност интерфејса. Интерфејс Веб.цом није замишљен да буде једноставан, осим за оне који имају искуства у дизајнирању веб страница.

Погодно за почетнике / напредне кориснике. Постоје и други грађевинари направљени за почетнике. Иако нуди сјајна решења заснована на шаблону, Веб.цом је најбољи у комплетном дизајнерском и развојном решењу за купце. Напредни корисници ће лакше и свестраније задовољити пословне потребе.

Задржите контролу над веб страницом у сваком тренутку. Корисници добијају апсолутни ниво аутономије који желе на основу претплате коју одаберу.

Помоћ у уреднику. Неки јаПомоћ н-уредника доступна је заједно са тренером за веб локације (туторима) и неким опцијама помоћи на веб локацији.

Веб.цом није баш намењен једноставном. Већина корисника може добити, али напредни корисници ће бити много задовољнији у употребљивости Веб.цом-а.

Закључак

Веб.цом је градитељ веб локација у својој класи, што отежава поређење са осталим произвођачима веб локација на тржишту. Најприкладније за оне који желе да компанија направи веб страницу за њих, Веб.цом је задовољавајући. Прегледи корисника показују да можда није најбоље за нове дизајнере који покушавају да направе своју веб страницу уколико немају искуства.

Веб.цом постоји већ дуго времена, са огромним праћењем и великим могућностима. У данашњем пејзажу веб страница, веб дизајнери имају много опција у вези са градитељима веб локација. Оно што је јединствено код Веб.цом јесте то што нуде обје врсте дизајнерских услуга (уради сам и БИФМ). Боље од комплетних услуга на вишем крају, чини се да је Веб.цом више прилагођен компанијама којима треба дизање тешких терета.

Искористите бесплатну услугу веб локације за уградњу на мрежи.цом или први јефтин први месец да бисте одлучили да ли је то прави избор за ваше пословање.

Упоредити

Веб.цом

89

Вик

96

Веебли

95

Квадратни простор

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map