ЈустХост преглед 2016

Прегледан је лого компаније ЈустХост.


ЈустХост

Посетите сајт

8.9


АВА Сцоре

ЈустХост

ЈустХост је веб домаћин са конкурентним ценама на Линук-у са потпуном списком функција које пружају равнотежу функционалности и буџета. Основан 2008. године, ЈустХост има историју да је имао један од најбољих рекорда за поузданост у послу. Прочитајте наш преглед ЈустХост у наставку.

Прос

 • Неограничен простор на диску
 • Неограничено хостинг домена
 • 30-дневна гаранција поврата новца
 • Бесплатна библиотека скрипти

Цонс

 • Агресивна надоградња
 • Тешко важан постојећи ВордПресс блог
 • Дужи поступак регистрације домена

Преглед

 • Веб сајт: ввв.јустхост.цом
 • Сједиште: Глендале, ЦА
 • Година оснивања: 2008
 • Веб локације: 50.000+
 • Категорије: Веб хостинг
 • Услуге: Заједнички веб хостинг
 • Гаранција за повраћај новца: 30 дана

ЈустХост је намењен власнику малог предузећа и појединцу који тражи много могућности у буџету. У прошлости се ЈустХост концентрисао на дељени хостинг, али је недавно додао ВПС и наменске опције сервера.

Међутим, нове понуде нису по конкурентним ценама као дељени хостинг планови. Иако постоји скалабилност, она је скупља од неких упоредивих пружатеља услуга. То донекле ограничава простор за раст ваше веб странице ако буџет брине.

У складу са тим, пронаћи ћете да ЈустХост има све што вам је потребно за започињање на вашој веб локацији. Про Про планом добијате једну бесплатну регистрацију домена, неограничене налоге е-поште и могућност да угостите неограничен број додатних домена и поддомена.

Сви планови оглашавају неограничену ширину опсега, али то није строго. Замишљен је да буде неограничен за редовну употребу, а ЈустХост ће вас обавестити ако сматра да је ваша употреба претерана. Можете брзо да надоградите странице помоћу предложака, користећи Јуст Хост буилдер сајта.

Са једноставним ЦПанел-ом имате начин да ефикасно управљате својом веб страницом. МОЈО Маркетплаце значи приступ инсталирању једним кликом стотинама додатака и скрипти. За вебмастере којима је потребна е-трговина, можете додати корпу за куповину или инсталирати једну од колица са МОЈО Маркетплаце-а.

Корисничка услуга је високи приоритет и подршка се пружа 24 сата дневно. ЈустХост сарађује са РеселлерЦлуб-ом како би помогли онима који су заинтересовани за реселерске услуге.

ЈустХост је била једна од првих компанија која је понудила гаранцију поврата новца у било којем тренутку. У првих 30 дана то је повраћај новца – умањен за трошкове повезане са додацима или регистрацијама домена. Бесплатна регистрација домена намењена је само хостингу на Јуст Хост-у. Неће вам бити враћена та накнада, али ћете моћи задржати име домена.

Можете да пренесете домен другом регистратору или да га региструјете помоћу Јуст Хост-а. Након 30 дана, остају иста ограничења за трошкове додатка и домена, а повраћај се надокнађује за преостало време на вашем термину.

Нема накнада за рани прекид мандата. Ова гаранција омогућава вам да испробате Јуст Хост, а ако не одговара вашим потребама, откажите и добили поврат новца.

Ако имате ВордПресс страницу, ЈустХост вам олакшава инсталацију ВордПресс-а преко МОЈО Маркетплаце-а. Не постоји управљани ВордПресс хостинг. Међутим, постоји оптимизовани хостинг за ВордПресс, који је стриктно за ВордПресс странице и дизајниран је да оптимизира њихове перформансе..

Без обзира да ли користите ВордПресс или не, ЈустХост пружа поуздано продужење рада. Иако нема гаранције, они захтевају 99,9% продуженог времена.

ЈустХост је у прошлости освојио бројне награде за корисничку услугу, цене, поузданост и као врхунски провајдер за хостинг хостинга. Као и већина буџетских провајдера веб хостинга, Јуст Хост има сјајне критике и изузетно негативне критике.

Његова репутација се побољшала од 2010. године, пошто је продата Ендуранце Интернатионал Гроуп (ЕИГ), истој компанији која поседује многе друге провајдере као што су БлуеХост и ХостГатор. Све у свему, ЈустХост има добру репутацију – посебно имајући у виду карактеристике доступне за цену.

Често најјефтинији домаћин није најбоља опција. ЈустХост нуди конкурентне цене, али вам даје могућности које бисте очекивали од много скупљих домаћина. Једноставност коришћења, одлична корисничка услуга, употреба ЦПанела и бесплатни додаци чине ЈустХост услугом хостинга да размисли – посебно ако сте будисти.

Кључне карактеристике

 • Бесплатно име домена
 • Бесплатно тренутно подешавање
 • 24/7 Техничка подршка
 • Фрее Сите Буилдер
 • Подршка за сигурну е-пошту ПОП3
 • Безбедан приступ шкољкама
 • Заштита од убиства од нежељене поште
 • Услуга резервне израде страница
 • Вишеструке 10 гигабитне Етхернет везе
 • 24/7 Надгледање мреже
 • ССЛ Сецуре Сервер
 • Веб Филе Манагер

Брзе везе

Пресуда индустријских стручњака за ЈустХост

Стручњаци за веб хостинг, међу младима, ЈустХост је рангиран највише када је реч о ценама. Корисници могу да креирају веб страницу за само 3,95 долара месечно. Међутим, с обзиром на недостатке повезане са њиховим услугама, то не мора нужно бити вредност. Ни тада, приступачне цене нису довољне да зараде ЈустХост више од 3 звездице од стручњака.

Критичари су такође радили разне тестове за мерење проблема са прекидима. На основу њихових резултата, ЈустХост је далеко на дну дуге листе услуга веб хостинга када је у питању прекид рада и испади. То је велико питање за предузећа. Када посетиоци и потрошачи не могу приступити вашој веб локацији, на ваш профит се директно утиче.

Док стручњаци хвале алате за прављење веб локација и тржиште апликација, ове функције нису довољне за превазилажење лоших перформанси. Свеукупни стручњаци су ЈусХосту дали оцену фер или добру. На крају, на тржишту постоје једноставно боље опције које се препоручују више.

 • хттп://ввв.пцмаг.цом/артицле2/0,2817,2426347,00.асп

Позитивни коментари и критике потрошача на ЈустХост-у

Већина позитивних критика потрошача датира од пре година. Новији прегледи коментаришу чињеницу да је ЈустХост некада био једна од најпоузданијих и најповољнијих опција на тржишту. Нажалост, то више није случај. Осим што нису успели да буду у току са индустријским трендовима и нуде исте карактеристике као и конкуренти, они имају много техничких проблема. Клијенти се желе моћи ослонити на услугу свог хостинга да би одржали и покренули веб локацију и брзо се обратили адреси и решавају проблеме. Изгледа да ЈустХост то више није у стању, што значи да ни цена са ниским ценама не вреди. Корисници су ЈустХост-у додељивали просечно 2 од 5 звездица.

Негативни прегледи и притужбе потрошача на ЈустХост

На основу прегледа потрошача, звучи као да је ЈустХост доживео неке велике проблеме у току прошле године и тек треба да се отхрани. Корисници који су били задовољни услугом и одани компанији сада говоре другима да се држе подаље. Део проблема је повезан са кршењем безбедности које је захватило многе купце и проузроковало много главобоља. Такође се чини да су њихови сервери били мање него поуздани и одговорни за пуно застоја и спорог учитавања у последњих 12 или више месеци.

Купци су фрустрирани непрестаним низом проблема и недостатком корисничке подршке. Имају проблема са контактирањем било кога и примају само конзервиране одговоре и празна обећања за решавање проблема.

 • хттп://ввв.вхоисхостингтхис.цом/хостинг-ревиевс/јустхост/
 • хттпс://вебхостинггеекс.цом/усер-ревиевс/јустхост/

Поузданост & Уптиме

Јуст Хост тврди 99,9% поузданости рада, али не гарантује. Јуст Хост ради месечно одржавање на својим серверима, за шта кажу да може бити и до 45 минута станке месечно.

Статистике сежу у август 2011. године, показују рекордне резултате у горњем распону од 99% – најнижи продужетак у току месеца био је 99,51%, а неколико месеци је имало 99,99% продуженог времена.

Већина купаца даје повољне критике о продуженом раду, али неки се корисници жале на прекомерне застоје. Генерално, продужетак је изнад просека за Јуст Хост.

Јуст Хост не нуди сувишне или огледало сигурносне копије. Купце се охрабрује да праве резервне копије својих веб локација користећи ЦПанел и да преузимају и чувају резервне копије на свом локалном систему. Аутоматске сигурносне копије путем ЦПанела ограничене су на 30 гигабајта, иако се веће резервне копије могу направити помоћу ССХ-а.

Иако нема вишка на нивоу сервера за дељено хостирање, постоји УПС систем и Јуст Хост има дизелске генераторе за резервну снагу за поуздано продужење рада. Вишеструке 10 гигабитне Етхернет везе омогућавају брз, сувишан приступ.

Особље на лицу места 24/7 надгледа сервере како би били у току са проблемима и решили проблеме што је брже могуће.

Карактеристике & Алати

Погледајмо ближе корисне функције и алате које ЈустХост пружа.

одлика
Преглед
Контролна таблаЦПанел је најкоришћенији контролни панел за веб хостинг и то је онај који Јуст Хост пружа. ЈустХост врши прилагођавање ЦПанела, што би могло представљати забринутост ако се веб локација касније пребаци.
Простор на дискуОна варира у зависности од плана и врсте хостинга.
 • Схаред: Басиц 50 ГБ, Стартер 150 ГБ, Плус 150 ГБ, Про Унметеред (Неограничено у оквиру смерница).
 • ВПС: Од 30ГБ до 240ГБ, зависно од одабраног плана.
 • Посвећено: Стандардни 500 ГБ (Раид 1), Побољшани и Премиум 1ТБ (Раид 1).
ПротокЗа дељено хостирање пропусна ширина је несмерена, што значи неограничено (у смерницама). За наменске сервере пропусни опсег је 5 ТБ, 10 ТБ или 15 ТБ месечно, зависно од плана. ВПС хостинг се креће од 1 ТБ до 4 ТБ месечно, у зависности од плана.
Подршка за базе податакаБлогови, форуми, системи за управљање садржајем (као што је ВордПресс) и многе колица захтевају МиСКЛ базе података. ЈустХост подржава МиСКЛ (као и ПостгреСКЛ) и пружа пхпМиАдмин за управљање вашом базом података – све доступно из ЦПанела. За дељени хостинг број база података за Басиц и Стартер је 20, а Плус и Про су неограничени.
Фрее ДомаинОсновни план садржи једну бесплатну регистрацију домена све док одржавате план. Плус и Про планови нуде једну бесплатну регистрацију домена у трајању од једне године. ВПС и наменски хостинг планови нуде један бесплатан домен.
Више доменаВише домена је дозвољено. Број се разликује у зависности од плана од 20 за Басиц до Неограничено за Про. Свим вашим доменима може се управљати из једног ЦПанела.
Сигурносне копије податакаЈустХост покреће редовне резервне копије својих сервера, али купцима препоручује да редовно праве резервне копије које похрањују локално. Правите резервне копије ручно са бесплатном верзијом резервне копије места у вашем ЦПанелу или можете плаћати месечну накнаду за Про верзију која планира и аутоматизује резервне копије до нивоа датотеке или мапе.
Инсталацијом апликације једним кликомБрзо додајте алате и додатке користећи инсталацијски програм МОЈО Маркет који се користи једним кликом. Инсталације једним кликом доступне су за ВордПресс, колица за куповину, листе за слање и много више. Скрипте се могу додати на вашу веб локацију путем програма за инсталацију једним кликом компаније СимплеСцрипт.
Рачуни е-поштеУз дељено хостинг, Басиц омогућава пет налога е-поште, Стартер и Плус омогућавају 100 налога, а Про дозвољава неограничен број налога.
Хостинг СецуритиЈуст Хост пружа ССХ и заједнички ССЛ бесплатно. Ако имате наменски ИП, ССЛ сертификати су доступни од компаније Јуст Хост, или је можете инсталирати од ССЛ провајдера као што су ГеоТруст или Цомодо. За сигурну е-пошту подржава се ПОП3 сигуран и сигуран ИМАП.
Вебсите БуилдерЈустХост’с Буилдер сајтова има преко 400 образаца који помажу у изградњи ваше веб странице. Основна верзија Веебли-а, буилд-ит-дроп буилдер, је бесплатна, а верзије Про и е-Цоммерце, које имају више функција, доступне су уз месечну накнаду.
Злонамерни софтвер и заштита од нежељене поштеПлус и Про планови укључују СпамЕкпертс, који обезбеђује филтрирање поште. Можете је додати у Основни и Стартер планове уз месечну накнаду. Сигурност СитеЛоцк је такође доступна за 2,50 до 41,67 долара месечно по домену.
Кола за куповинуЈуст Хост подржава неке популарне колица за куповину, укључујући Агора, Цубе Царт, Зен Царт и још много тога. Можете увести и инсталирати колица од добављача која можда нису доступна преко МОЈО Маркет-а. Такође можете да нанесете програмеру да напише и инсталира прилагођену корпу.
Подршка за језике програмирањаЈустХост подржава конвенционалне програмске језике који се раде на Линуку, укључујући ПХП, Перл, Питхон, Јавасцрипт и Руби.
Статистика сајтаАВСтатс и Вебализер су два уобичајена алата за праћење и пружају се путем ЦПанела. Остале апликације за праћење као што је Гоогле Аналитицс могу се инсталирати на ЈустХост веб локације.
Додатне функције и алатиНамјенски ИП је доступан за 47,88 УСД годишње. За напредније кориснике ЈустХост подржава ССХ, укључује се и страна сервера и могућност уређивања .хтаццесс датотека. За Плус и Про дељење хостинг планова постоје додатне маркетиншке понуде за Гоогле АдВордс и Иахоо оглашавање, које се нуде бесплатно (150 УСД за Плус, 300 УСД за Про).

Планови & Цене

ЈустХост редовно покреће промоције, тако да је цена за планове флексибилна. Постоји и прекид цена за дуже рокове, а најбоља вредност је 36-месечни рок.

ЈустХост пружа гаранцију поврата новца, тако да не морате бринути да ли ћете бити закључани ако план не одговара вашим потребама. Ниже цене одражавају оно што Јуст Хост нуди у време ове рецензије, укључујући промоције.

Постоје четири заједничка плана за хостинг – Басиц, Стартер, Плус и Про.

Основни и Стартер планови су врло слични, осим што Стартер план има 150 ГБ простора за смештај у односу на Басиц од 50 ГБ, а Стартер план омогућава 100 налога е-поште на Басиц-ових пет налога. Стартер план не долази са бесплатном регистрацијом домена док Басиц то чини. Обоје имају неограничену пропусност, 25 поддомена, 20 МиСКЛ база података, основну верзију Сите Бацкупа и стандардне перформансе сервера.

Плус и Про планови нуде више у својим пакетима, укључујући више простора за складиштење (неограничено за Про), неограничене МиСКЛ базе података, неограничену пропусност и годину дана регистрације бесплатно за један домен. Про такође нуди једну бесплатну наменску ИП адресу, бесплатан ССЛ сертификат и Сите Бацкуп Про. Про план такође има 80% мање налога на серверу. Нуди сервере високих перформанси са више брзине и снаге.

Редовна цена се заснива на месечном нивоу, или на 12, 24 или 36 месеци. Плаћање за цео изабрани термин плаћа се у време сервиса. За Басиц, основна накнада износи 9,99 УСД за месец у месец и дели се на 8,99 УСД месечно за годину дана, 8,49 УСД месечно током две године, и 7,99 УСД месечно током три године.

Стартер план износи 7,99, 7,49, 6,99 и 5,99 долара. Плус планови су 14,99, 11,99, 11,49 и 10,99 долара. Про план износи 29,99, 25,99, 24,99 и 23,99 долара.

Такође, за једномесечне планове постоји 20 УСД за подешавање. Стартер план имао би додате трошкове регистрације домена, било са Јуст Хост-ом, или са другим регистраром. Ако откажете планове Басиц, Плус или Про у оквиру гаранције за поврат новца, 15,99 УСД задржава се из поврата средстава за плаћање трошкова обезбеђене регистрације домена, а домен чувате остатак године – или дуже ако настављате да региструјете домен.

Ако имате веб локацију са другим хостом и желите да трансфер буде извршен за вас, ЈустХост ће га поставити за једнократну наплату у износу од 149,99 УСД.

Према стандардној стопи, основни план би био најбољи за почетнике – добар баланс функција и буџета. Међутим, у време овог прегледа ЈустХост има Басиц за 2,95 УСД месечно, Плус за 4,95 УСД месечно, а Про за 9,95 УСД месечно..

За већину корисника Плус би пружио најбољу вредност и већину функција уз промотивну цену. За веће веб локације, веб локације за е-трговину, а за оне који желе највише функција садржаних у плану, промотивна цена Про плана је конкурентна другим хостинг компанијама.

Промотивне цене се враћају на стандардне цене на крају првог мандата, тако да дужи услови имају смисла да за свој новац добијете највише..

За оне којима су потребни наменски сервери, нуде се три плана у распону цена од 149,99 УСД месечно за Стандард до 249,99 УСД за Премиум план. Сва три плана долазе са ЦПанелом и ВХМ-ом са роот приступом за управљање вашим сервером.

Нисте под уговором са ЈустХост плановима. Свој план можете надоградити или унапредити или променити дужину термина у било које време позивом одељењу за наплату.

Подршка муштеријама

Јуст Хост доследно добија високе оцене за своју корисничку услугу. Имају телефон, е-пошту и чет уживо на располагању 24 сата дневно, седам дана у недељи. Већина прегледа купаца каже да је примљена услуга пријатељска и поучна и да су питања подршке брзо решена.

Опет, као и код било које услуге, ствари не иду увек глатко и нису све оцене ружасте. Али добра корисничка услуга наведена је као разлог избора и боравка са ЈустХост-ом.

Нејасно је где се подршка физички налази иако особље за подршку говори енглески. Јуст Хост има канцеларије у Великој Британији, Аустралији и Сједињеним Државама, дата центар се налази у Чикагу у држави Илиноис.

Јуст Хост можете контактирати телефоном на 888-755-7585.

Е-пошта за подршку и наплате, као и цхат уживо, налази се на сајту Јуст Хост’с страница за контакт.

Такође можете да користите суппорт@јустхост.цом.

На веб локацији ЈустХост можете пронаћи база знања са преко 812 уноса који ће одговорити на многа питања, као и скоро 40 видео туторијали.

Постоји и блог, али није било уноса од средине 2014. године.

Лакоћа коришћења

ЈустХост је поставио задатак да искуство веб странице учини што једноставнијим за купца. ЦПанел је један од најчешће коришћених бацк-енд-ова прилагођених корисницима за управљање вашом веб страницом.

МОЈО Маркетплаце и СимплеСцрипт чине додавање алата и додатака операцијом једним кликом. Јоомла, ВордПресс, ОСЦоммерце и још много тога су једноставне инсталације једним кликом.

Мало је сложеније преместити постојећу ВордПресс локацију на ЈустХост, али ЈустХост пружа водич на њиховој веб локацији како би вас водио.

Закључак

Тешко је рангирати или препоручити хостинг компанију на основу прегледа купаца. Много је негативних критика људи које унајмљују конкуренти, а многи повољни коментари су од придружених чланова који покушавају да повећају популарност веб локације.

Ипак, ако занемарите врло негативне и претерано ужарене позитивне критике, чини се да је задовољство купаца изнад просека за Јуст Хост.

Конкуренција је јака на буџетском тржишту за услуге хостинга. Оно што Јуст Хост разликује је његова једноставност употребе и велики број пружених услуга – више од многих других алтернатива вишег квалитета.

Одличан је избор за власника малог предузећа или буџет који размишља.

Због укључених услуга и функција као што је инсталација једним кликом, добар је избор за почетнике, посебно јер могу започети без великог трошка на хостингу.

Упоредити

ЈустХост

89

ИнМотион хостинг

96

СитеГроунд

95

иПаге

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map