УлтраЦарт преглед 2016


УлтраЦарт

Посетите сајт

8.8


АВА Сцоре

УлтраЦарт

УлтраЦарт је креирала матична компанија БПС Инфо Солутионс и постоји већ пуних 15 година. За разлику од осталих платформи за куповину, УлтраЦарт је интегрисан у постојећу веб локацију. Уместо да направите потпуно нови веб сајт и продавницу за е-трговину, можете директно уградити корпу за куповину и "Купи сада" везе и започните с продајом. Прочитајте наш УлтраЦарт преглед испод.

Прос

 • 30 дана бесплатно суђење
 • Брзе и једноставне исправке поруџбина
 • Беспрекоран прелаз са странице у корпу за куповину
 • Нема скрипти које треба инсталирати

Цонс

 • Недостатак подршке 24/7
 • Нема видео туторијала
 • Нема интеграција паметних телефона

Преглед

 • Веб сајт: ввв.УлтраЦарт.цом
 • Сједиште: Туцкер, ГА
 • Година оснивања: 1997
 • Категорија: еЦоммерце Софтваре
 • Бесплатна реклама: 30 дана

УлтраЦарт је намењен продавцима који желе да додају продавницу на постојећу локацију. Није добар избор ако желите да направите интернетску трговину испочетка или шаблону. Доступне функције се више фокусирају на управљање залихама и производима него на било шта друго.

Стандардне карактеристике укључују:

 • Каталози производа
 • Калкулатори пореза и отпреме
 • СЕО и маркетиншки алати
 • Могућност понуде попуста и купона
 • Разне могућности испоруке
 • Алати за управљање споровима

Погледом на стандардне функције лако је видети да УлтраЦарт посебно циља трговце који су заинтересовани за могућности управљања производима. Планови цена разликују се у зависности од броја производа на којима ћете бити наведени. Сваки пакет укључује исте карактеристике, што значи да је УлтраЦарт потпуно скалабилан. Ако желите да додате још производа, једноставно надоградите свој план.

Ограничења

Најочитије ограничење овог софтвера је то што вам не дозвољава да дизајнирате продавницу испочетка. Иако можете да платите њиховим дизајнерима да направе продавницу за вас, УлтраЦарт није намењен почетницима који немају веб локацију. Уместо тога, идеја је да једноставно можете уградити исјечак кода у постојећу веб локацију и започети продају. Ако још немате веб локацију, то није програм за вас.

Отказивање политике

Можете било када отказати претплату на УлтраЦарт. Међутим, ако откажете усред циклуса наплате, и даље ћете бити одговорни за пуну цену тог месеца.

Награде и углед

Упркос томе што постоји већ 15 година, чини се да УлтраЦарт седи у другом нивоу платформи за куповину. То је зато што углавном нуди врло посебан фокус. Не чини се фер да га упоређујете са функционалнијим и свеобухватнијим платформама колица за куповину које вам омогућавају да дизајнирате веб локацију.

УлтраЦарт треба да вам помогне да проширите постојећу веб локацију и претворите је у продавницу. То је нешто што јако добро ради. Када се посматра самостално и у контексту онога што се покушава постићи, УлтраЦарт погађа ознаку. Због тога је стекла репутацију поуздане компаније са висококвалитетним услугама.

Зашто бирати УлтраЦарт?

Ако већ имате веб локацију и желите да почнете са продајом што је пре могуће, УлтраЦарт је савршено средство. Он служи као софистицирани додатак који додаје функционалност вашој веб локацији. Не трудите се са израдом потпуно новог веб сајта за е-трговину. Претворите само постојећу веб локацију и почните да зарађујете.

Кључне карактеристике

 • СЕО фриендли систем каталога
 • Израчун испоруке у више пакета у реалном времену
 • Интегрисани систем управљања подружницама
 • Подршка за прилагођени ССЛ цертификат
 • Напредни систем маркетинга е-поште
 • Прилагодљив процес одјаве
 • Прилагођени ССЛ сертификат
 • Аутоматско генерисање е-трговине
 • Напредна прилагодба
 • Подржава ПЦИ ниво 1
 • Прилагођени кодови купона
 • Бесплатна интеграција брзих књига

Пресуда индустријских стручњака за УлтраЦарт

Критичари еЦоммерце ПлатформеОвералл критичари дају УлтраЦарту изнадпросечну оцену. Истраживање различитих прегледа показује да већина стручњака награђује УлтраЦарт са 4 од 5 звездица или с оценом Б. Ево неколико разлога због којих нису добили боље критике:

 • Трошак. Иако се УлтраЦарт спрема с пуно функција, на тржишту постоје повољније опције.
 • Преусмеравање карата. Када купци крену да изврше своју последњу куповину, биће преусмерени на УлтраЦарт страницу. Иако је све потпуно сигурно, купци могу учинити нервозним и резултирати изгубљеном продајом.
 • Недостатак алата за услуге купцима. Много колица нуди опсежне ЦРМ функције које вам омогућавају да комуницирате са купцима и да ријешите било који проблем. УлтраЦарт је више фокусиран на обраду плаћања и мрежни маркетинг – могућности могу бити још једно искључење за купце који посећују вашу веб локацију.

Упркос овим недостацима, стручњаци и даље осећају добро што препоручују УлтраЦарт правим компанијама. Ако желите уновчити постојећу веб локацију, тада би УлтраЦарт требало да буде на вашој листи избора. Свакако пружа довољно алата, функција и додатака за стварање атрактивне и функционалне продавнице која ће вам помоћи да продате производе.

 • хттп://ввв.мерцхантмаверицк.цом/ревиевс/ултрацарт-ревиев/
 • хттпс://ревиевс.финанцесонлине.цом/п/ултрацарт/#ревиев

Позитивни прегледи и критике потрошача на УлтраЦарту

Неке негативне критике УлтраЦарт-а изгледају мало неправедно, јер имају тенденцију да упореде програм са опцијама које имају у потпуности. УлтраЦарт пружа потпуно другачију публику и сам по себи неће укључивати пуно истих функција. Купци, у поређењу са УлтраЦартом са другим додатним програмима, пријавили су више позитивних искустава.

Задовољни купци су примјетили ове карактеристике:

 • Врло прилагодљива страница за наплату која се може направити тако да одражава вашу марку.
 • Снажне интеграције великих имена као што су КуицкБоокс и еБаи.
 • Опсежна документација која ће вам помоћи у решавању проблема и управљању продавницом.

Вероватно би требало напоменути да је било неколико позитивних критика у вези са услугом за кориснике. Иако је било и неких незадовољних купаца, рецензије су имале тенденцију да искриве према укупном задовољству. Поред тога, корисници који су испробали друге опције на тржишту брзо су препоручили УлтраЦарт као врхунски избор.

Негативни коментари и жалбе потрошача на УлтраЦарт

Нажалост, на Интернету нема пуно повратних информација када је у питању УлтраЦарт. Међутим, ово би се могло посматрати као добра ствар. Иако нема пуно ћурки о програму, то такође значи да постоји врло мало притужби. Брзи преглед компанија на друштвеним мрежама показује да су у последњих неколико месеци наишли на неке техничке потешкоће, али да су они криви за одређени приступ плаћања.

Други главни разлог што нема толико повратних информација о УлтраЦарту је тај што нуди софтвер који се једноставно додаје вашој постојећој веб локацији. Мање софистицирани програм може једноставно значити мање рећи. То такође значи да су купци сматрали да је то прилично основно и помало заостало вријеме.

 • ввв.зиппицарт.цом/1схоппингцарт-цустомер-ревиевс/
 • хттпс://ввв.фацебоок.цом/УлтраЦарт-118783281518659/

Дизајн & Подешавање

Нема пуно тога за рећи о дизајнерским карактеристикама УлтраЦарт-а. Нећете морати да бринете о одабиру теме или плаћању премијског предлошка. Све што требате учинити је копирати и залијепити мало кода на постојећу веб локацију. Ово ће вам омогућити да креирате дугме „Додај у корпу“ или „Купи одмах“ без промене целокупног изгледа вашег вебсајта.

Имате могућност ангажовања дизајнера УлтраЦарт-а који ће вам помоћи у изградњи продавнице, али ова опција нема смисла. Постоји пуно доступних колица за куповину која ће вам пружити бесплатне шаблоне и неколико начина за уређивање веб странице током вожње. УлтраЦарт и дизајн једноставно не иду заједно.

Опције прилагођавања

Након што унесете све своје податке, имат ћете могућност прилагођавања странице за наплату. Можете бирати између различитих подешавања која укључују обавештења путем е-поште и основне конфигурације. Стварање странице за одлазак подразумева више кликовање доступних опција, а не стварно прилагођавање странице.

Бацкенд за УлтраЦарт

Када је ријеч о алаткама за инвентар и праћење, подлога је препуна функција. Генерално, позадина је једноставна за навигацију, али није баш импресивна. Примјетићете да изгледа помало датирано и неинспиративно.

Мобиле Сите Буилдинг

Већина интернет купаца купује са мобилног уређаја. Због тога је посебно важно да ваша веб локација има брзи дизајн. Не бисте жељели изгубити продају јер купац није могао исправно прегледати производ. Нажалост, УлтраЦарт је далеко иза времена када је реч о мобилним веб локацијама. Једноставним додавањем софтвера неће се учинити ништа да би веб локација била флексибилнија.

Социјална интеграција

Друштвени медији су још једна витална компонента вођења интернет пословања. То је такође још једна област у којој УлтраЦарт није успео. Да, уграђене су социјалне интеграције, али не калибра, што бисте и очекивали од модерне куповине. Можете да креирате Фацебоок страницу и то је то.

Карактеристике & Алати

одликаПреглед
Подешавање Интернет продавницеАко можете да копирате и залепите, можете да поставите УлтраЦарт. Једном када се претплатите, добит ћете е-пошту са линковима које ћете требати да уградите на своју веб локацију. Добит ћете и низ е-порука са прецизнијим упутствима. Међутим, не постоји чаробњак за подешавање који би вам могао пружити смернице или мрежне подуке за пружање додатне помоћи.
Ширина опсега и складиштењеНе морате бринути о ограничењу пропусности и складиштења. Пакети су раздвојени према броју артикала које ћете слати и количини продаје месечно.
Додаци и додаци за корпу за куповинуУлтраЦарт нуди одељак „Додаци“ у који можете да интегришете додатке. Платформа је компатибилна с популарним пословним апликацијама као што су Цонстант Цонтацт, КуицкБоокс, Амазон и МаилЦхимп.
Ордер Манагемент`Помоћу УлтраЦарт-а можете пратити све аспекте наруџбе. Можете чак и примати ажурирања путем е-маила за готово све. Желите знати када се врши продаја? Желите да будете обавештени када наруџба одустане? Прикупите све информације које желите и управљајте сваком наруџбом.
Управљање залихамаУправо је ту намењено да УлтраЦарт блиста. У ствари, програм је толико темељит када је у питању управљање наруџбама, да је можда претерао са бродом. Захтијевате да приликом преноса производа унесете нека подручја. Ово може бити више информација него што их желите додати.
Праћење пошиљкеУлтраЦарт се интегрише са главним глобалним бродарским компанијама. То значи да можете брзо да генеришете и прегледате бројеве за праћење
ЦРМ карактеристикеУлтраЦарт је једна од ретких платформи која олакшава решавање спорова са клијентима. Постоји неколико алата који олакшавају комуникацију и помажу у заштити трговца
Предлошци и темеНема потребе да се мучите око које теме изабрати. Искористите максимум из свог тренутног дизајна веб страница.
Интеграције и додациБудући да УлтраЦарт не користи теме, број додатака је прилично ограничен. Можете интегрисати популарне социјалне медије, маркетинг и рачуноводствени софтвер. Међутим, вероватно бисте то могли радити са или без УлтраЦарт-а
Мобилна е-трговинаДодавање УлтраЦарт-а не чини вашу веб локацију мобилном. Морате да направите одзивну веб локацију од самог почетка
Веб хостингУживајте у употреби УлтраЦарт-овог програма заснованог на облаку и робусних сервера. Нећете морати да преузмете било који додатни софтвер, али ћете морати да платите за хостинг и име домена.
Продавница апликацијаНема много да се говори о продавници апликација. Можете интегрисати програме, али све потребне функције су већ уграђене у УлтраЦарт.
БлоггингОпет, можете заиста водити блог на својој веб локацији, али УлтраЦарт није дизајниран да вам помогне да га покренете.
СЕО и маркетингКоришћење УлтраЦарт-а неће утицати на било које ваше постојеће СЕО поставке. Ако желите да побољшате своје маркетиншке алате, размислите о интегрисању провајдера других произвођача.
БилтениАко желите да користите билтене и експлозије е-поште као маркетиншке алате, морат ћете користити додатни програм. УлтраЦарт је осмишљен да вам шаље редовна ажурирања на вашу е-пошту, али не проширује могућности билтена.
Безбедносне функцијеУлтраЦарт је ПЦИ компатибилан. То се односи на безбедност. Нису начинили изградњу импресивних фиревалл-а или енкрипција. Сигурносне функције колица су сигурно довољне, али о њима се нема шта писати.
ПЦИ сертификатТиер 1 сертификован.
Стварање садржајаЗа додавање садржаја мораћете да користите свој постојећи уређивач. УлтраЦарт уопште није намијењен проширивању или побољшању ове функционалности.
Поклон сертификатиПотребно је само неколико кликова да бисте створили поклон бонове, купоне и попусте.
Опције ПлаћањаУлтраЦарт се интегрише са свим водећим процесорима плаћања треће стране. Купци могу да користе ПаиПал, Гоогле Цхецкоут и главне кредитне картице. Нуди чак и много могућности међународног плаћања.
Калкулатори пореза и отпремеПре него што почнете да додајете производе, подесите сва подешавања пореза и испоруке. Уграђени калкулатори аутоматски генеришу ове накнаде.
ИзвештајиУживајте у доста уграђених алата за извештавање. Можете пратити било који аспект вашег инвентара и својих производа.
Статистика сајтаИако УлтраЦарт укључује довољно алата за извештавање, увек можете надоградити на Гоогле Аналитицс. Бесплатна верзија је кориснија и информативнија.

Планови & Цене

С обзиром да УлтраЦарт не укључује дизајнерске карактеристике, цена је релативно висока. Основни план кошта 49,95 долара месечно. То је око 20 долара више од већине конкурената. Тешко је рећи шта вам тај додатни новац купује с обзиром да је УлтраЦарт више екстензија веб странице као пуна платформа.

Добра вест је да уживате у свим истим карактеристикама без обзира на пакет цена који купите. Главна разлика је колико производа желите да наведете. Ево поделе планова:

 • 49,95 УСД – 0-250 производа и 0-50 УСД продаје месечно
 • 69,95 УСД – 251-500 производа и 50,001 – 70,000 УСД месечне продаје.
 • 104,95 УСД – 501-1,000 производа и 70,001 – 100,000 УСД месечне продаје.
 • 154,95 УСД – 1,001-5,000 производа и 100,001 – 150,000 УСД месечне продаје

Додатни трошкови и услуге

Ако планирате да наведете више од 5.000 производа, наплаћиваће вам се додатних 50 УСД месечно по групи од 5.000 артикала. Такође, можете да се пријавите за професионалне услуге које укључују позиве за обуку и помоћ у креирању прилагођених купона. Нема попуста за плаћање унапред и нема поврата новца ако откажете усред циклуса наплате.

Пробног периода

УлтраЦарт нуди 30-дневно бесплатно пробно време. Није потребна кредитна картица. Ово је двоструко више од већине платформи за е-трговину. Током тог периода од 30 дана, уживаћете у бесплатној подршци путем е-поште и телефона.

Подршка муштеријама

Услуге корисничке подршке компаније УлтраЦарт су мешана торба. Добра вест је да је њихово продајно и техничко особље и љубазно, стручно и корисно. Брзо можете добити темељне одговоре на своја питања. Главни недостатак је тај што су вам доступни само током уобичајеног радног времена. (Од понедељка до петка, од 8:30 до 17:00 ЕСТ). Ако наиђете на проблем након неколико сати, мораћете или да сачекате или да покушате сами да га решите.

Потребна помоћ? Ево листе расположивих ресурса:

 • Телефон
 • Емаил
 • Ливе цхат преко Скипеа
 • Фацебоок и Твиттер (Иако ови рачуни не делују баш активно).
 • Страница са ФАК-ом
 • Технички приручник у ПДФ облику

УлтраЦарт нема активни форум заједнице, ИоуТубе канал са водичима или опсежном базом знања. С једне стране, корисничка услуга је врхунска када контактирате представника. Са друге стране, ваше могућности за ресурсе су релативно ограничене, нарочито у поређењу са другим програмима.

Лакоћа коришћења

Постављање је лако, али помоћ је тежа. Подешавање ваше продавнице укључује само копирање и лепљење неколико веза. Ово ће уградити прави код и омогућити вам да креирате корпу за куповину веб локације.

Кад ствари започнете са истраживањем администраторског дела, ствари могу да се искомпликују. Добићете неколико е-порука с упутама, али не постоји корак по корак водич. Сами сте када је ријеч о проналажењу пута.

Искрено, неће вам требати дуго да смислите повратну информацију. Међутим, програм није баш прилагођен корисницима. Постоји толико много других платформи које укључују сјајне водиче и модерна сучеља да се од ових алата готово и очекује. Без њих, УлтраЦарт почиње да изгледа још више датирано. Све у свему, корисничко искуство није страшно, али је мање ведро.

Закључак

Да ли је УлтраЦарт прави избор за вас?

Искрено, тешко је схватити зашто је УлтраЦарт релевантна опција. Не нуди никакве јасне предности, посебно имајући у виду цену. Да, то је једноставан начин инсталирања корпе за куповину на постојећу веб локацију. И о томе се ради.

Постоји толико много бољих опција када је реч о платформама за куповину колица. У ствари, вероватно можете да пронађете повољније додатке за своју веб локацију ако мало копате. Иако вам УлтраЦарт омогућава да додате дугме „Купи одмах“ и страницу за одјављивање, то не ради ништа друго на побољшању функционалности ваше веб странице. На крају, програм изгледа застарело и заостаје за временима. Потрошите мање и набавите више на другом софтверу за е-трговину.

Упоредити

УлтраЦарт

88

Схопифи

96

БигЦоммерце

95

Волусион

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map