СитеГроунд Ревиев 2016


Ситегроунд

Посетите сајт

95


АВА Сцоре

Ситегроунд

Тренутно је СитеГроунд једна од најбољих веб хостинг компанија на свету, која нуди сигурна и иновативна решења за пословне и личне кориснике свих величина. Имају веб хостинг платформу која њихове услуге чини ефикасним за мала и средња предузећа. СитеГроунд је одличан избор за вас ако сте програмер, власник веб локације или ако водите посао е-трговине. Прочитајте нашу рецензију хоста СитеГроунд у наставку.

Прос

 • Бесплатна миграција веб локација
 • Једноставно и брзо подешавање
 • Дневне резервне копије
 • 99,9% гаранција за невремене

Цонс

 • Планови цена на основу капсула уместо функција
 • Ограничење простора на диску у дељеним плановима

Преглед

 • Веб сајт: ввв.ситегроунд.цом
 • Сједиште: Софија, Бугарска
 • Година оснивања: 2004
 • Запослени: 280
 • Домаћини домена: 450.000+
 • Категорије: Веб хостинг
 • Услуге: Дељени хостинг, Цлоуд хостинг, посебни сервери, ВордПресс хостинг хостинг
 • Гаранција за повраћај новца: 30 дана

Услуге које пружају чине СитеГроунд идеалним решењем за све који користе креативне платформе попут Друпал, ВордПресс, Магенто и Јоомла. Кроз њихове планове за хостинг можете угодно да подржите мала, средња и велика предузећа на мрежи.

Један од разлога зашто се њихове услуге издвајају су зато што нуде неке од највећих брзина хостинга на Интернету, њихов продужетак је импресиван, а за њихове повољне цене можете уживати и у поузданој корисничкој услузи..

Компанија је основана 2004. године и од тада је нарасла за подршку више од 500.000 домена. Имају заједничке и наменске сервере, ВПС хостинг и толико других платформи за хостинг, које су све стратешки позициониране у целој Европи, САД и Сингапуру, омогућавајући им приступ свим већим тржиштима и нуде одговарајуће услуге тамо где је то потребно..

Можда један од главних разлога зашто могу остати у конкуренцији своди се на чињеницу да имају неколико најбољих резултата на тржишту (99,9%) до сада. Ово је важна тачка, с обзиром на то да застоји рада омогућавају слање купаца, а за предузећа која се баве е-трговином то значи много губитака у приходима и вероватно губитак клијената у вашој конкуренцији.

Осим ових карактеристика, они се такође хвале невероватним ценама за своје хостинг планове, који су свеобухватни, веома флексибилни, брзи, скалабилни и сигурни. Програмерима не само да ваш рад олакшава, већ и чини бржим.

Што се тиче конкуренције, када користите СитеГроунд, платит ћете нешто више од просечног хостинг услуга тамо. Али опет, остали нису у стању да вам гарантују или пруже робусну сигурност, корисничку службу и туторијале који ову чине једном од најбољих техничких платформи до сада, чак и ако немате искуства у програмирању.

Кључне карактеристике

 • 24/7 подршка
 • Бесплатно име домена
 • Побољшана контролна табла
 • Заштита пијавица
 • ЦлоудФларе Интегратион
 • Решење за е-трговину
 • Преко 60 бесплатних тема за ВордПресс
 • Аутоматско ажурирање додатака
 • Чаробњак за веб сајтове
 • Комплетни алати за безбедност веб локација
 • Подржава стотине апликација отвореног кода
 • Алат за супер-цацхер СитеГроунд

Брзе везе

Пресуда индустријских стручњака на СитеГроунд-у

Услуге хостинга Шта стручњаци морају да кажу о Ситегроунду? И они су, попут купаца, сматрали да је служба за кориснике беспрекорна и сматрали су да је услуга добар избор за првотимце или мала предузећа која раде ствари и можда ће требати да поставе пуно питања.

Ево предности:

 • Пружају изврсну и корисну услугу купцима
 • ГоГеек план за дељени хостинг или ВордПресс хостинг хостинг је солидан избор
 • Ситегроунд нуди неколико добрих туторијала и чаробњака за подешавање различитих услуга
 • Интеграција са ЦлоудФлареом је плус
 • Добри додаци за надгледање сумњивих активности и брига у вези са сигурношћу

И њихове лоше поене?

Скупе цене, додаци и аутоматска обнова

Изгледа да се у случају ове услуге хостинга прегледа купаца и стручни прегледи појављују упоредно. Иако стручњаци не оцењују тако високо као услуге неких конкурената, чини се да су купци (у највећем делу) задовољни – нарочито када је реч о сервису за кориснике. Само пазите на та аутоматска обнављања и додајте трошкове.

Позитивни коментари и критике потрошача на СитеГроунд-у

Купци Ситегроунд-а углавном пријављују позитивно искуство:

 • Изврсна и брза техничка подршка када је то потребно
  Њихова значајка за разговор уживо је згодна и што је најважније, брза и проблеми се решавају брзо (тј. У року од неколико минута, а не сати).
 • Одлична опција за ВордПресс странице
  С обзиром да је преко четвртине свих веб локација развијено из ВордПресс-а, ово је добра ствар!
 • Посебно је њихов пакет ГоГеек добар за брзу израду веб локација
  То је због укључене подршке Цлоудфларе Раилгун и меморијске меморије и кеширања.
 • Неки врло задовољни купци након преласка са других хостинг услуга
  Изгледа да други такмичари не фарбају као и Ситегроунд!

Негативни прегледи и приговори потрошача на СитеГроунд-у

Купци Ситегроунда имају мало хватања, иако се чини да се обично ради о врло специфичним стварима до којих би могли бити бринути само неки.

 • Недостатак сигурности
  Њихови ВХМ и ЦПанел нису ССЛ сертификовани.
 • Ограничене резервне копије
  Резервне копије ваше веб локације се чувају само 7 дана и мораћете да добијете корисничку подршку да бисте им приступили уместо да то радите сами – плус биће повезани трошкови.
 • Многе су контроле сакривене од купаца
  Не можете да обавите пуно задатака за одржавање које би вам друге компаније за хостинг могле да омогуће са Ситегроунд-ом.
 • Морате да их питате да поправе ствари
  Већина људи само жели да њихове веб странице функционишу, а не да бацају грешке и понестају ресурса. Иако је то ретка појава, ако се деси, морат ћете га потјерати.
 • Неки сматрају да је цена преварна
  Ова платформа има много понуда да би сте се пријавили. По завршетку пробног периода, претплата ће аутоматски обновити вишу цену, што је нервирало више од неколико клијената.

Поузданост & Уптиме

Када узмете у обзир гаранцију за 99,9% продуженог времена, редовно прављење сигурносних копија на њихове сигурне сервере, ЦлоудФларе ЦДН, неограничену базу података МиСКЛ за похрану података између осталих функција, ово је идеална платформа за вас. Постоји и чињеница да они покрећу невероватан софтвер за превенцију прекида рада, који ради у позадини, претварајући проблеме са сервером и сортирајући их у реалном времену без људске интервенције.

Осим тога, они такође раде СуперЦацхер систем, који је један од најбољих система за кеширање на тржишту до сада, и ефикасно побољшава ваше перформансе и брзину. Кроз ово можете одабрати било динамичко или статичко кеширање, ХХВМ или Мемцацхед платформе за ваше пословање.

Гаранција непрекидног рада

Захваљујући откривању могућих проблема са серверима у стварном времену, можете бити сигурни у 99,9% гаранцију продуженог времена за сервер. Ово чини СитеГроунд једном од најтраженијих платформи у свету интернет пословања. Постоји толико много хостинг платформи које вам често обећавају до 100% продуженог радног времена, али већина њих прелази ово обећање. Прилагођени алат за праћење који компанија аутоматски покреће може брзо да реши до 90% проблема са сервером. Ово је добра ствар јер би осталим провајдерима требало 20 минута да реагују на проблеме са сервером.

СитеГроунд је пионир у индустрији, с обзиром да су били прва платформа која је смислила протокол изолације где су рачуни који су рањиви изоловани како би их спречили да скину читав сервер. На тај начин, њихов заједнички хостинг чини знатно бољим од већине, јер је безбедан колико бисте добили са наменским хостинг планом.

Они такође имају људе чији рад укључује надгледање сервера, процену потенцијалних претњи и реаговање на њих, уз додатни инвентар уложен у аутоматску процену могућих претњи. То је такође један од главних разлога зашто су њихови прегледи импресивни.

Стопа одговора сервера

Скоро сваки веб менаџер или власник веб локације сведочи о чињеници да је једно од кључних подручја које треба да погледају сигурност датотека које користе. Осим тога, они такође требају сигурност у заиста брзим временима оптерећења. Да би утврдио изводљивост ових критеријума, СитеГроунд обично користи неке од најбољих платформи како би се осигурао да власници предузећа немају о чему да се брину..

Тренутно имају неке дата центре у Сингапуру, Амстердаму и Чикагу, ИЛ који се сви покрећу и прате кроз 1Х, како би се лакше идентификовали проблеми и постигло брже решавање. 1Х је познат по брзини којом препознају проблеме и изолирају рачуне који би могли бити угрожени на серверу.

Карактеристике & Алати

одликаПреглед
Контролна таблаКолико нуде прилично основни цПанел, у њега су уграђене и неке прилагођене функције, што га чини професионалнијим за употребу. То такође олакшава управљање веб локацијама, посебно за веб локације за е-трговину која такође имају функцију наплате. Постоје и неке прилагођене апликације дизајниране у контролној табли које вам олакшавају употребу апликација отвореног кода. Кроз овај панел моћи ћете да видите све релевантне карактеристике програмера и надгледате употребу ресурса вашег ЦПУ-а.
Вебсите БуилдерМожда је једна од најважнијих ствари које ћете приметити код СитеГроунд-а чињеница да можете брзо да направите своју веб страницу без да морате бринути о нечему. Прво морате одабрати врсту веб локације која вам је потребна, а затим је направите. Кроз чаробњака веб локација не морате написати ни један ред кода, али и даље ћете моћи да покренете и покренете своју веб локацију. Такође су у дизајн укључили видео туториал о томе како користити чаробњака за веб локације за овај задатак, а то је врло лако пратити.
Апликације са отвореним кодомАко одлучите да користите СитеГроунд, слободно ћете користити ону апликацију отвореног кода која вам највише одговара. Ово је важно посебно када требате смислити интуитивне и функционалне веб странице. Различите ЦМС платформе попут ВордПресс-а и Јоомла лако се интегришу у платформу, тако да ћете врло лако утврдити шта вам најбоље одговара.
ВордПресс хостинг хостингПошто СитеГроунд већ инсталира ВордПресс за вас, имате мало посла. Ако имате веб веб локацију, она ће је брзо пребацити са старог сервера на нови. Такође имају на располагању више од 60 тема које можете користити без чак и да имате рачун са њима. Осим елемената дизајна, такође можете имати користи од дневних сигурносних копија, побољшане сигурности и аутоматског ажурирања додатака, који вашу веб локацију чине пријатнијом за кориснике. Приметићете да су управљани ВордПресс планови прилично слични ономе што бисте добили са дељеним хостинг плановима, на које се можете пријавити једном и обнављати сваке године, после две или три године, зависно од плана који најбоље успева за вас..
Кеширање веб локацијаКеширање веб локација је важно у смислу да учинковито повећава време одзива за вашу веб локацију. Дизајнирали су Ир додатак који треба да убрза перформансе ваше веб странице све док се покрећу на ВордПрессу или Јоомли. Све што требате учинити је да укључите додатак, укључите га кроз цПанел и биће вам добро да кренете.
е-цоммерце решењеНа платформи је доступно толико функција подршке које вам олакшавају лако покретање веб локације за е-трговину. Није важно која апликација користите, било да је то Магенто или ПрестаСхоп, све су то подржане. Једноставније вам је покретање услуга е-трговине јер можете користити различите иконе које су вам на располагању, што вам олакшава да одмах инсталирате све што желите. За оне који више воле да користе Магенто, функција повлачења и испуштања на крају вам олакшава посао, јер вам није потребно никакво знање о програмирању.
Резервна копија веб локацијаЈедна од кључних области где вам СитеГроунд добро долази је чињеница да свакодневно обезбеђују редовне резервне копије. Из тог разлога вам је, стога, лакше учинити толико много, а да се не бринете сами о томе како направити резервну копију система. Ако сте врста особе која шаље нове постове на мрежи готово сваки други дан, ова ће вам функција добро доћи у случају да се ваша веб локација икад угрози..
Безбедносне функцијеПостоји неколико сигурносних функција које су доступне са СитеГроунд-ом, а које вам омогућавају најбоље перформансе до сада. Ако покрећете ХацкАлерт, који се месечно наплаћује 1 УСД, бићете обавештени да ли је веб локација или мрежа нападнута. Постоје и друге функције које штите вашу ИП адресу, па чак и блокирају друге које су очигледно сумњиве. Осим тога, имају и ову функцију Леецх Протецт која штити кориснике од несвесног приказивања њихових лозинки јавном приступу. Као и већина врхунских хостинг провајдера, и они имају ЦлоудФларе интегрисан у своју платформу, што повећава вашу сигурност и побољшава перформансе ваше веб странице. СитеГроунд покреће СитеЦхецк, који аутоматски скенира вашу веб локацију како би открио било који сумњив код.
Додатне функцијеПостоји неколико додатака који су доступни и онима који користе ову платформу. Као администратор, морате бити у могућности да додате додатке или било које друге апликације које су вам потребне што ће побољшати општи рад ваше веб локације и учинити је пријатнијом за кориснике. На све њихове планове хостинга можете лако инсталирати Јоомла и ВордПресс алатке, по потреби ресетовати лозинке администратора, конфигурирати ССЛ и чак поправити неисправне дозволе. Није важно да ли сте програмер или немате искуства са дизајном, сигурно ћете уживати у кориштењу СитеГроунд-а.

Планови & Цене

Без обзира на ваше потребе у вези са хостингом, можете бити сигурни да СитеГроунд има довољно да вас се заштити. Сваки од хостинга планира да садржи основне карактеристике попут инсталација апликација, могућности преноса веб локације, МиСКЛ базе података и тако даље. Међутим, ако вам треба више од основних функција, посебно за већа предузећа, постоји толико много више што можете добити ако платите више.

Можете одабрати план који вам одговара, у зависности од броја учитавања које ваша веб локација врши сваког месеца. Можете започети са СтартУп планом и временом прећи на ГровБиг или ГоГеек план како се ваше пословање шири или повећава промет. Њихови планови почињу од само 3,95 долара месечно, док план ГоГеек кошта 14,95 долара сваког месеца.

Кориштење СитеГроунд-а је од значаја за ваш новац. Није важно како плаћате; никада вам неће бити наплаћено више него што вам је потребно. У ствари, ако се не осећате задовољним новцем који плаћате, можете затражити 30-дневно јамство за повраћај новца и извршити комплетан повраћај новца.

Лорем ипсум долор сит амет, посвећење адиписцинг елит. У ауцтор маурис је урна аликуам ферментум ет а лорем. Дуис рхонцус анте диам, аликует лобортис рисус порта еу. Куискуе тристикуе ултрициес метус, вел виверра ипсум аликуам вел. Аликуам сит амет вестибулум одио. Интегер сит амет ултрициес некуе.

Лорем ипсум долор сит амет, посвећење адиписцинг елит. У ауцтор маурис је урна аликуам ферментум ет а лорем. Дуис рхонцус анте диам, аликует лобортис рисус порта еу. Куискуе тристикуе ултрициес метус, вел виверра ипсум аликуам вел. Аликуам сит амет вестибулум одио. Интегер сит амет ултрициес некуе.

План хостинга
Карактеристике
Простор на диску
Проток
Цена
СтартУп заједнички хостингВордПресс ПХП ПостгреСКЛ ЦентОС Питхон Линук10 ГБНеограничено3,95 УСД / месец
СтартУп заједнички хостингВордПресс ПХП ПостгреСКЛ ЦентОС Питхон Линук10 ГБНеограничено3,95 УСД / месец
СтартУп заједнички хостингВордПресс ПХП ПостгреСКЛ ЦентОС Питхон Линук10 ГБНеограничено3,95 УСД / месец
План хостинга
Карактеристике
Простор на диску
Проток
Цена
СтартУп заједнички хостингВордПресс ПХП ПостгреСКЛ ЦентОС Питхон Линук10 ГБНеограничено3,95 УСД / месец
СтартУп заједнички хостингВордПресс ПХП ПостгреСКЛ ЦентОС Питхон Линук10 ГБНеограничено3,95 УСД / месец
СтартУп заједнички хостингВордПресс ПХП ПостгреСКЛ ЦентОС Питхон Линук10 ГБНеограничено3,95 УСД / месец
План хостинга
Карактеристике
Простор на диску
Проток
Цена
СтартУп заједнички хостингВордПресс ПХП ПостгреСКЛ ЦентОС Питхон Линук10 ГБНеограничено3,95 УСД / месец
СтартУп заједнички хостингВордПресс ПХП ПостгреСКЛ ЦентОС Питхон Линук10 ГБНеограничено3,95 УСД / месец
СтартУп заједнички хостингВордПресс ПХП ПостгреСКЛ ЦентОС Питхон Линук10 ГБНеограничено3,95 УСД / месец
План хостинга
Карактеристике
Простор на диску
Проток
Цена
СтартУп заједнички хостингВордПресс ПХП ПостгреСКЛ ЦентОС Питхон Линук10 ГБНеограничено3,95 УСД / месец
СтартУп заједнички хостингВордПресс ПХП ПостгреСКЛ ЦентОС Питхон Линук10 ГБНеограничено3,95 УСД / месец
СтартУп заједнички хостингВордПресс ПХП ПостгреСКЛ ЦентОС Питхон Линук10 ГБНеограничено3,95 УСД / месец

Подршка муштеријама

Једна од главних области у којој компанија ставља велики нагласак је на потребу да се обезбеди да се клијентима услужи са поштовањем. Ако имате било каквих проблема, слободно се јавите компанији кроз доступне платформе; ливе цхат, телефон или улазнице.

Они такође покрећу интернетску базу података (страница са ФАК-ом) одакле можете добити толико одговора на питања, а да при њиховом крају није неопходно помоћ помоћника. Осим тога, они имају и интерактивне туторијале које можете користити да бисте вам помогли да пронађете пут до платформе, што вам олакшава да лако решите своје проблеме. Једна од најбољих ствари у вези с њиховим сервисима је чињеница да је тим за кориснике који су на располагању цео, 24 сата дневно.

Лакоћа коришћења

Један од главних разлога зашто СитеГроунд и даље успева да стоји висок после свих ових година је тај што су га дизајнирали на такав начин да је тако једноставан за употребу. Није важно какви сте корисник или ниво вашег искуства. Најважније је да ћете преко цПанела моћи да пронађете све што вам је потребно.

Кориснички интерфејс посебно је дизајниран да олакша ваш рад и бави се мноштвом информација за почетнике који немају најосновније знање о хостингу. Такође су ишли у корак са индустријским трендом у којем лако можете инсталирати апликацију или створити нову веб локацију са кликом на дугме. Стога вам штеди много времена које бисте иначе изгубили покушавајући да пронађете пут око платформе.

Закључак

Није важно тип веб локације који покрећете. Једна ствар коју треба да знате је да је СитеГроунд покривао. Важно је да размислите о неким кључним областима у којима вам је потребна помоћ, али што је најважније, морате схватити да све док дизајнирате и хостирате веб локацију на СитеГроунду, једва ћете морати да бринете о својој веб локацији.

Упоредити

СитеГроунд

95

ИнМотион хостинг

96

иПаге

94

Блуехост

92

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map