СитеБуилдер.цом Преглед 2016


СитеБуилдер.цом

Посетите сајт

8.9


АВА Сцоре

СитеБуилдер.цом

СитеБуилдер.цом је нови веб дизајнер веб локација од 2014. године. Што се тиче детаља израде веб страница, чини се да СитеБуилдер.цом има једну од најбољих репутација на тржишту. Компанија тврди да нуди: "нису потребне вештине" искуство. Прочитајте наш преглед СитеБуилдер.цом испод.

Прос

 • Планови фер и конкурентних цена од 5 до 10 долара
 • Бесплатни основни вебсајт са бесплатним хостингом и доменом
 • 10.000 пословних шаблона
 • 500МБ складиштења са свим плановима
 • Лако додавање и уређивање компоненти
 • Укључена галерија фотографија
 • Опције е-трговине за испуњавање пословних потреба
 • Могућности брендирања и маркетинга

Цонс

 • Телефонска подршка је ограничена, осим за оне на Премиум плану
 • Нешто ограничени предлошци засновани на е-трговини
 • мора да успостави налог да сазна више о ценама планова
 • Не могу се променити у други предложак без поновног креирања веб локације
 • Бесплатни план СитеБуилдер је ограничен у функционалности за ширење е-трговине

Преглед

 • Веб сајт: ввв.ситебуилдер.цом
 • Сједиште: Охајо, САД
 • Година оснивања: 2014
 • Категорије: Вебсите Буилдер
 • Услуге: Софтвер за веб дизајн облака, веб хостинг
 • Бесплатна реклама: 14 дана

СитеБуилдер нуди решења која данашњи произвођачи веб локација траже, са минималним ограничењима. Компанија напредује с новим власницима предузећа и веб дизајнерима који траже савремени изглед и стил.

СитеБуилдер је високо рангиран у погледу вредности, карактеристика, лакоће употребе и разноликости шаблона. Направљен за почетнике и још увек погодан за релативно софистициране веб локације, СитеБуилдер је тачан баш за данашње менаџере за мала предузећа.

СитеБуилдер оглашава бесплатан домен и бесплатну е-пошту заједно са преко 10.000 образаца који се могу користити за уређивање превлачењем и испуштањем. Почетак је бесплатан и корисници могу да остану на бесплатном рачуну који ограничава функције. Претплатници добијају бесплатно име домена и на крају могу да одаберу месечне или годишње наплате. Табела са ценама није доступна са почетне странице. Испод је детаљнији тисак.

За кога се препоручује СитеБуилдер?

Овај градитељ веб страница дизајниран је да то урадите сами. Као и већина веб градитеља у својој класи, подршка уживо је ограничена него код фирме за дизајн веб страница. СитеБуилдер је погодан за менаџере у малим предузећима, предузетнике који раде од куће, независне веб дизајнере и непрофитне организације које желе да задрже неки ниво контроле. Заузима средину која се тиче решења за е-трговину, користећи интеграцију Ецвид за продају производа.

Подручје фокуса / специјалитета СитеБуилдер-а

СитеБуилдер је фокусиран на професионалне и чисте моделе прилагођених мобилним шаблонима за личне и пословне веб странице. Овај градитељ страница показује снагу у броју и стилу образаца и интерфејсу за пребацивање и испуштање.

Неке од њихових специјалности укључују СЕО контролу и ресурсе, маркетиншке рачуне путем е-поште, неке ХТМЛ уређивање, пристојну опцију за блогање, аудио, видео и разне ресурсе за корисничку подршку. СитеБуилдер је одлична платформа за продају производа и услуга на мрежи. Постоје неки који то чине бољим за веће потребе е-трговине.

Техничке спецификације / ограничења СитеБуилдер-а

Не постоји недостатак функција са интерфејсом за изградњу веб локација СитеБуилдер. Пописују се све функције које власнику предузећа или појединцу треба, укључујући корпу за куповину, 500 МБ меморије, неограничену пропусност, аудио, видео, подршку и још много тога.

СитеБуилдер нуди бесплатно пробно раздобље, али није сасвим јасно са почетне странице шта је све укључено. Чини се да корисници добијају бесплатно име домена, преко 10 000 образаца, бесплатну адресу е-поште, алате за оптимизацију претраживача, решења за е-трговину и веб локацију блога. Многе од ових карактеристика укључују одвојене трошкове.

.Унапред не видите додатне функције и детаље о ценама веб локација. Једина опција са почетне странице је да започнете с бесплатном пробном пробом. Није јасно која је од наведених функција укључена у бесплатни план. Једини начин да то сазнате је креирање налога и укључивање вашег имена и адресе е-поште. На дну почетне странице налази се веза за подршку која садржи неке детаље.

Што се тиче функционалности, постоји само неколико ограничења са СитеБуилдер-ом. Не можете лако да замените предлоге након што сте одабрали један и унели садржај. Морате почети поново да одаберете други предложак. Такође, нема толико избора предложака заснованих на е-трговини. Не постоји функција аутоматског снимања, а подршка уживо је мало ограничена, осим на плану трећег нивоа.

Да ли постоји одговарајућа скалабилност / простор за раст?

СитеБуилдер нуди три плана која се могу плаћати месечно или годишње. Ови планови крећу се од 5 до 10 УСД месечно, што је разумна цена за вредност. Са плановима избора за Персонал, Про и Премиум, мала предузећа имају могућности скалабилности и раста. Сва три плана укључују бесплатно име домена, бесплатан хостинг и бесплатне кредитне огласе. Очекујте да платите више за неке појединачне функције е-трговине.

Шта је политика гаранције МонеиБацка?

Понуђена је бесплатна пробна верзија, као и гаранција поврата новца (која не укључује трошкове куповине имена домена преко СитеБуилдер-а). Сајт пружа отказ, иако је колега који је тестирао тешкоће отказао рачун.

Шта је углед СитеБуилдер-а?

Будући да је новак, СитеБуилдер има прилично добру репутацију вани. Показују 3-5 звездица и пуно добрих рецензија купаца. Корисници попут платформе, могућности интерактивног уређивања, образаца и неке флексибилности у ХТМЛ кодирању. Цена вредности се добро слаже.

СитеБуилдер је добитник награде Пеоплес Цхоице у категоријама Бест Платформ Социал Нетворк и Бест ЦМС фор Цоммунитиес.

Зашто одабрати СитеБуилдер?

За пословне менаџере или појединце којима је потребан савремени дизајн веб локација за мало предузеће, заједно са глатким интерфејсом, СитеБуилдер има добру оцену. Корисници могу да поставе бесплатан веб сајт или се претплате по ниској месечној цени за функције које су им потребне. Бирате између преко 10 000 образаца, а бесплатне услуге су више него адекватне. Скуп алата укључује већину компоненти веб локације које власник предузећа захтева да би водио мало предузеће.

Кључне карактеристике

 • Бесплатно име домена
 • Преко 10 000 шаблона
 • Неограничене адресе е-поште
 • СЕО Алати
 • Прилагодба стила странице
 • Интуитивно визуелно сучеље за уређивање
 • Опсежна фотогалерија
 • Интеграција друштвене дељења
 • 1 клик Бесплатни рачун
 • Брзо и лако подешавање странице са блоговима
 • Једноставна поставка странице за блогање
 • 500МБ простора за складиштење

Пресуда индустријских стручњака на СитеБуилдер.цом

Градитељ веб страница Ово је још једно потенцијално мутно подручје. Ако погледате “стручне” критике, провјерите да ли заправо читате радове из објективног извора. Наишао сам на доста рецензија које су објављене на мање веродостојним веб локацијама и нису имале ништа друго него упечатљиве ствари за рећи о СитеБуилдер.цом. По мом мишљењу, ако немате критике или сугестије да понудите, вероватно нисте пажљиво погледали услугу.

Међу онима који су заиста копали, ево шта су морали рећи:

 • Систем цена је нејасан и збуњујући. У ствари, не можете чак ни да погледате цене без надоградње са бесплатног плана.
 • Пружа једноставан и основни алат за израду веб локација, али надоградња на сложеније алате може бити скупа.

На крају, градитељ веб страница може бити корисно средство ако се компанија не би бавила толико сенки. Боље је да се клоните.

 • хттп://ввв.мерцхантмаверицк.цом/ревиевс/ситебуилдер-ревиев/
 • 20. априла 2016

Позитивни коментари и критике потрошача на СитеБуилдер.цом

У основи, не верујем ниједној позитивној рецензији купаца коју сам прочитао. Не бих претпостављао да ова компанија посећује сајтове за критике и објављује сопствене прегледе како би се супротставила негативном публицитету. Једна веб локација не садржи ништа осим савршених рецензија и текста који једноставно не звуче као да их је написао просечни потрошач. И ми причамо о десетинама прегледа по истим цртама. Једноставно га не купујем и не мислим да би било који потенцијални купац који проводи више од 3 минуте разматрајући компанију. Из тог разлога, наставит ћу и рећи да заправо нема позитивних критика или добрих ствари о овом градитељу веб локација..

 • хттп://ввв.топ10веббуилдерс.цом/буилдерс-ревиевс/ситебуилдер/ревиев?паге=6#цустомер-ревиевс-титле

Негативни коментари и приговори потрошача на СитеБуилдер.цом

Пре свега, СитеБуилдер.цом је иста фирма као ВебситеБуилдер.цом, Ситеи.цом и Сителио.цом. Добићете потпуно исти производ са нешто другачијим плановима одређивања цена. Потрошаче који су се ухватили за ово разумљиво је искључила идеја о компанији која се преноси под различитим именима домена.

Остале критике потрошача садрже речи: „Додги, лопови, грознице, превара“ и многи други дуж те линије. Корисници су наилазили на мноштво проблема са наплатом, контактирали су их продавачи који су покушавали да им продају своје име домена и све друге сумњиве активности. На основу прегледа потрошача, изненађен сам што ова страница и даље ради и није је у потпуности затворила агенција за надзор. Можда је питање времена.

 • хттпс://ввв.трустпилот.цом/ревиев/ситебуилдер.цом

Дизајн & Подешавање

Дизајн и прилагођавање на СитеБуилдер.цом су прилично робусни поред неких конкурената. Шаблоне за дизајн од 10 000+ пружају широк спектар избора, а интерактивном платформом за странице прилагођене страницама лако се креће. Испод су неке напомене о значајкама дизајна и прилагођавања СитеБуилдер-а.

одликаПреглед
СитеБуилдер ТемплатесСитеБуилдер има тржиште предложака, са преко 10 000 које можете изабрати, укључујући опције прилагођене мобилним уређајима. Постоји мање предлога за е-трговину које бирају, али чини се да власници предузећа проналазе оно што им је потребно и имају могућност прилагођавања.
 • Разноликост и квалитет шаблона и палете боја. Постоје шаблоне за свако предузеће, сваку личност, у стотинама палета боја и стилова. Празно платно дизајнеру даје флексибилност; међутим, са унапред дизајнираним изгледима често је лакше радити. Такође, не можете се предомислити и одабрати други предложак без губитка садржаја.
 • Унапред изабрани предлошци у односу на прављење веб локације из компаније Сцратцх. СитеБуилдер је програм „уради сам“ који се ослања на шаблоне. Ако желите да неко направи вашу веб страницу, желите да погледате компаније за дизајн и развој веб страница.
СитеБуилдер ИнтерфацеСитеБуилдер је интуитиван за дизајн и модификацију садржаја и компоненти. Нови корисници лако раде са аудио датотекама, видео записима, сликама, бојама, садржајем и стилом. СитеБуилдер нуди сигурну пријаву са почетне странице или странице за подршку тако да можете извршити ревизије, за тренутна ажурирања на вашој веб локацији.
Прилагодба стила страницеПрилагођавање стила странице омогућава вам да прилагодите веб локацију и подесите садржај и компоненте како би задовољили ваше специфичне потребе веб странице. Корисници често желе да модификују ХТМЛ / ЦСС код. СитеБуилдер је савршен за већину аспеката прилагођавања стила странице.
 • Избор дизајна за персонализацију. Предлошци СитеБуилдер-а могу се персонализовати. Учитајте слике, измените садржај и убаците виџете. Постоји одређено ограничење у погледу смештаја одређених елемената.
 • Слобода кретања, мијењања величине и уређивања. Елементи за уређивање су јака тачка за СитеБуилдер. Брзо измените, преместите, промените величину или избришите садржај и ставке. Постоје неке опције прилагођавања унутар шаблона.
 • Постоји ли приступ ХТМЛ / ЦСС коду? Уређивање ХТМЛ / ЦСС кода је опција са СитеБуилдер-ом. Ово ће можда захтевати нека истраживања у центру за подршку СитеБуилдер-а.
 • Кориснички интерфејс за визуелно уређивање. Визуално уређивање у СитеБуилдер-у интуитивно, дизајнирано за почетнике. Ваше креативне вештине ће вам добро доћи јер СитеБуилдер користи отворено платно, а не унапред дизајниране изгледа. Можда је могуће решити ово. Брзо додајте аудио датотеке, видео снимке, мапе и фотографије ради продаје или да привучете публику.

Једном када се пријавите на СитеБуилдер.цом са својим именом и адресом е-поште, можете прегледати предлошке. Обавезно изаберите један и држите се тога, јер не можете брзо да изаберете други предложак након што сте уметнули садржај и компоненте.

Навигација по сајтуНавигација по сајту првенствено се темељи на изабраном предлошку, али може се прилагодити до те мере да се појави на локацијама које су погодне за вашу клијентску публику. Можете одабрати мобилни приказ да бисте проверили како ће ваш садржај и изглед изгледати вашим корисницима мобилних уређаја.
Менаџмент саџајаУправљање садржајем на СитеБуилдер-у је, попут осталих градитеља сајтова, прилично основно и лако се радити. Потребна вам је само интернетска веза да бисте се пријавили на свој налог са почетне странице или странице за подршку СитеБуилдер-а. Измене се лако изводе и брзо се отпремају на вашу личну веб локацију.
Фотографије и галеријеГалерија слика СитеБуилдер је прилично обимна или имате могућност преношења фотографија. И не само то, можете прилагодити странице са фотографијама у погледу размака, броја ставки, прелаза, колона итд.
Мобиле Сите БуилдингСитеБуилдер нуди хиљаде предложака оптимизованих за мобилне уређаје и можете их приказати на преглед док радите на свом налогу. Будући да је СитеБуилдер релативно нов на тржишту за прављење веб локација, мобилност је дата. Многе нове платформе приморане су да додају нове шаблоне функционалности за приказивање веб локација на мобилном уређају.
Интеграција друштвене дељењаИнтеграција друштвених медија још један је податак за СитеБуилдер. Будући да су друштвени медији у порасту за маркетинг, достизање купаца и дељење услуга, овај градитељ веб локација укључује примарне платформе друштвених медија – Фацебоок и Твиттер. Такође користе СоциалБоостер, за маркетинг на вашим друштвеним медијима.
Дизајнерске услугеСитеБуилдер се не бави пружањем свеобухватног дизајна веб страница. Сматра се платформом за израду веб-страница која ради сама за било који ниво корисника.

Карактеристике & Алати

СитеБуилдер је главни градитељ веб страница са већином дизајнерских функција, а власници предузећа траже сајт. Уз ране приче о успеху корисника СитеБуилдер-а, будућност изгледа обећавајуће. То је платформа богата функцијама, једноставна за употребу и адекватна за већину малих и средњих предузећа. Опет, испод је више финих отисака.

одликаПреглед
Подешавање СитеБуилдер-аСитеБуилдер нуди бесплатни налог са једним кликом, али будите спремни да поделите своје име и е-пошту да бисте започели. Провјерите хиљаде образаца прије него што одаберете онај који се поклапа са вашим послом. Почетак је бесплатан и јасан.
Веб дизајнНакон што одаберете прави предложак, спремни сте за почетак поступка веб дизајна. СитеБуилдер нуди празну страницу или платно са траком менија за додавање компоненти и изградњу веб локације. Не можете променити своје мишљење о предлошку без потпуног редизајна, зато будите сигурни да сте одабрали прави.
Дубина навигацијеУз бесплатан план или један од три СитеБуилдер-ова три плана цена, опције навигације за кориснике и број страница су адекватни за било који пословни дизајн. Започните са предлошком који нуди одговарајући изглед и проширите га одатле.
Видгети и апликацијеКорисници имају неке видгете са стране за избор за повећану интеракцију са купцима. Што се тиче апликација, чини се да корисници могу додавати Гооглеове апликације, али СитеБуилдер не долази са њиховим апликацијама. Ово ће можда захтијевати нека истраживања.
МонетизацијаСитеБуилдер нуди релативно добре опције које послужују неке продајне веб странице током протекле године. Овај градитељ страница користи Ецвид, скраћеницу за „еЦоммерце видгете“, за интеграцију колица.
Статистика посетилацаДанас већина градитеља сајтова нуди тачну и реалну статистику посетилаца у стварном времену, а СитеБуилдер није изузетак. СитеБуилдер вам омогућава да додате Гоогле Аналитицс код за праћење и пријављивање посетилаца, саобраћај на веб локацији и још много тога.
Фото, видео и аудиоСитеБуилдер добро ради с могућностима интерактивних медија и слика. Оне су неопходне данашњим власницима предузећа на мрежи, а СитеБуилдер вам омогућава да убаците аудио датотеке, фотографије, видео снимке и још много тога да бисте ангажовали купце.
БлоггингСтраница за блог је прилично једноставна за постављање и одржавање на СитеБуилдер-у, за разлику од неких других веб програмера у њеној класи. Ова функција је надограђена за бољу подршку корисника СитеБуилдер-а.
Гугл мапеСитеБуилдер омогућава брзо уметање Гоогле мапа и прилагођавање странице.
ХТМЛ ЕдиторИако ХТМЛ уређивач није очигледан, СитеБуилдер вам омогућава да прилагодите ХТМЛ ознаке, заглавља и друге елементе за додатну контролу.
Интеграција друштвених медијаНа располагању је основни алат за израду образаца, али је ограничен у погледу радио дугмади, поља за текст, потврдних оквира итд. Основни образац је могућ, али то није идеално за анкете.
Обрасци и анкетеНа располагању је основни алат за израду образаца, али је ограничен у погледу радио дугмади, поља за текст, потврдних оквира итд. Основни образац је могућ, али то није идеално за анкете.
Складишни просторПретплатници добијају 500 МБ простора за складиштење са свим плановима.
Алат за билтенеСитеБуилдер нуди пословни налог е-поште за управљање поштанским порукама.
ФорумЧини се да СитеБуилдер не нуди форум заједнице, али постоји мноштво датотека за помоћ за сваки аспект СитеБуилдер-а, опција е-поште да бисте затражили помоћ и често постављана питања (ФАКс) да бисте пронашли оно што тражите. Телефонски број подршке није опција осим на Премиер плану.
Е-трговина / Интернет продавницаСитеБуилдер се интегрише са трећом страном под називом Ецвид за е-трговину. Иако није сховстоппер, Ецвид је алат за додавање који може изазвати забринутост. Корисницима ће можда требати додатна подршка како би схватили нијансе и поставили своју продавницу.
Интеграција капијаЧини се да услуге гатеваи-а нису услуге, али потребно је даље тестирање.
СЕО ФриендлиСитеБуилдер нуди СЕО алате путем продавнице апликација, али могу се наплаћивати додатни трошкови. Постоје неке маркетиншке, оптимизационе и мобилне алатке за подршку претраживачима.
Ограничени приступ сајту (заштита лозинком)Корисници СитеБуилдер-а заштићени лозинком за пријаву клијента и уређивање веб локације.
Гоогле® АналитицсСитеБуилдер се интегрише са Гоогле Аналитицс-ом, али очекује да ће се мало ископати како би се то схватило.
Безбедност веб локацијаСитеБуилдер, као и други градитељи веб локација, сигурност корисника и потрошача чини приоритетом, са могућностима заштите лозинком за веб локације и платформе е-трговине..
Више језикаЧини се да се СитеБуилдер не нуди на другим језицима осим на енглеском.
Мобилна оптимизацијаПредлошци СитеБуилдер-а укључују оптимизацију мобилних уређаја како би посетиоци и купци лакше приступили вашим производима на мобилним уређајима. Веб локација се приказује тачно и омогућава купцима да обављају куповину.
ЦДН технологијаСитеБуилдер тврди да нуди ЦДН хостинг за додатни трошак да би вам „надоплатио“ технологију за високу доступност и високе перформансе.

Планови & Цене

СитеБуилдер нуди купцима бесплатан рачун заједно са три јефтине опције. Тешко је проценити шта планови укључују или искључују или трошкове, јер СитеБуилдер открива ове информације након што наведете своје име и адресу е-поште да бисте створили налог. Сва три плаћена плана нуде:

 • 50% попуста
 • Фрее Домаин
 • Бесплатан хостинг
 • Бесплатни кредити за огласе

Понуђени планови цена

 • бесплатно. На вебсајту није јасно које су бесплатне опције укључене.
 • Лични. Трошак за мале компаније износи око 5 УСД месечно и нуди функције на горе наведеном списку.
 • Про. За мала и средња предузећа која захтевају функције е-трговине, цена је око 8 УСД месечно, нуди функције на горе наведеном списку, помоћ у СЕО и маркетингу и мобилне веб локације.
 • Премиум. За мале или средње компаније којима је потребна додатна функција е-трговине, цена је око 10 УСД месечно и нуди функције горе наведене листе, СЕО и маркетиншку помоћ, мобилне веб локације, помоћ путем е-поште и приоритетну подршку.

СитеБуилдер нуди конкурентне цене, али чини се да неке функције имају другачију цену. Дешифровање на веб локацији СитеБуилдер је тешко.

Размотрите следеће факторе у вези са ценама:

 • Да ли нуди бесплатан план? Да, пословни менаџери и појединци могу бесплатно поставити рачун, и на крају изабрати између три плана цена како би добили више функција.
 • Постоје ли пробни периоди или им је потребно да се придруже кредитне картице? Укључујете се у 30-дневно бесплатно пробно раздобље, али за брисање вашег СитеБуилдер налога потребно је мало пажње.
 • Колико су премиум пакети у поређењу са конкурентима? СитеБуилдер је прилично приступачан за већину власника предузећа, са пуно бесплатних садржаја за основне потребе. За неке додатке очекујте појединачно плаћање.
 • Можете ли да дизајнирате професионалне веб странице користећи само бесплатну верзију? Да, на почетку можете бесплатно да направите своју веб локацију.
 • Да ли се исплата врши месечно / годишње? За плаћање се може утврдити месечни план или годишњи план.

Подршка муштеријама

Услуге корисничке подршке у СитеБуилдеру нагињу се моделу „уради сам“. То значи да већина помоћи укључује датотеке са интернетским бројем помоћи које морате пронаћи и прочитати. Центар за подршку је опсежан и укључује помоћ по већини сваке теме. Може потрајати неколико минута да пронађете оно што тражите.

Што је вебсајт сложенији, потребно је више помоћи. Ова помоћ је доступна ако сте спремни платити више за план цена трећег нивоа. Чини се да телефонски позив није обесхрабрен уколико се не претплатите на Премиум план, јер се на веб локацији СитеБуилдер не приказује ниједан број. За претплатнике трећег нивоа нуди се телефонски број за подршку.

Лакоћа коришћења

Једноставност употребе је можда најбоља карактеристика на СитеБуилдер-у. Лако је покренути поступак, прилично интуитиван и једноставан за одржавање. Имајте на уму да се нивои вештина разликују за оне који се одлуче да креирају своју веб страницу користећи он-лине алат за израду веб локација. Најбољи начин да се одлучите је да искористите бесплатне пробне понуде и експериментирате. Испод је неколико ствари које треба узети у обзир док пролазите кроз чаробњаке са предлошком:

Једноставност интерфејса. Интерфејс СитеБуилдер има средњу до високу вредност за визуелну привлачност и интерактивност, погодан за већину корисника.

Погодно за почетнике / напредне кориснике. СитеБуилдер је добар и за почетнике и за искусне кориснике. Концепт уређивања отвореног платна је мало изазовнији, али нуди неку додатну флексибилност кодирања за напредне кориснике. СитеБуилдер нуди готово све што би власнику малог предузећа требало да изложи и прода своје производе.

Задржите контролу над веб страницом у сваком тренутку. Аутономија је у рукама власника веб локације, а СитеБуилдер има поуздане перформансе и задовољног купца као доказ своје платформе.

Помоћ у уреднику. Помоћ и подршка СитеБуилдер-а укључују дијалог за уређивање који води нове дизајнере. Ова функција је компатибилна са другим сличним градитељима веб локација.

СитеБуилдер је нови конкурентни веб буилдер који је једноставан за употребу и нуди већину свега што власници малих предузећа желе и требају, осим немогућности да лако замене предлошке након што је веб локација постављена..

Закључак

СитеБуилдер добро прати с обзиром на то колико је недавно компанија покренута. Корисници се могу бесплатно пријавити – у ствари, морају то заиста учинити како би то проверили – и на крају се претплатити на један од три разумна плана цена. СитеБуилдер је оптималан за појединце, менаџере за мала предузећа или непрофитне организације. Планови нуде неколико бесплатних програма, али очекујте неке додатне цене за разне могућности е-трговине и СЕО.

Интерфејсом је лако управљати, а постоји само неколико озбиљних ограничења. Професионалци су обимни, а недостатак је и са програмом СитеБуилдер.

СитеБуилдер је робустан градитељ веб локација за многе мале компаније које тек почињу или се шире у простору е-трговине. Карактеристике су прошириве са огромним бројем предложака за избор, а постоји само неколико ограничења. Искористите бесплатну веб локацију СитеБуилдер да бисте сазнали да ли је ово прави избор за вас.

Упоредити

СитеБуилдер.цом

89

Вик

96

Веебли

95

Квадратни простор

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map