Рецензије веб хостинга


Ваш највећи изазов није проналажење услуге веб хостинга. Одлучује се који од вас одговара. Али шта треба тражити? Имаћете одређене специјализоване предуслове. Али важне заједничке карактеристике требало би да буду део овог процеса доношења одлука.

Потражите ограничења за складиштење и пропусност. Будите свесни више ограничења домена. Важна је и техничка подршка. Имајте то на уму док истражујете рецензије веб хостинга наведене у наставку.

ПОСЛЕДЊЕ Ажурирано: 28. фебруара 2016

ААВебмастерс.цом је независно удружење вебмастера, а мишљења, прегледи и рангирања изнети овде на веб страници су сопствени АВА. Веб локација добија надокнаду од прегледаних производа и услуга. ААВебмастерс.цом детаљно тестира сваки производ или услугу и даје високе ранг листе најбољих. ААВебмастерс.цом не објављује информације о свим доступним платформама за е-трговину, програмерима веб локација или веб домаћинима. Да бисте видели више детаља, кликните овде.

Откривање оглашавача

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

ИнМотион хостинг

Планирање пословне веб странице? Домаћин је тамо фокусиран. Они наплаћују подршку. Компензација је одличан савет који вам помаже да повећате приход. Постоје 3 плана за хостинг, од којих су 2 спремна за е-трговину. То значи да долазе са ССЛ сертификатом и у већини случајева наменским ИП-ом.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

СитеГроунд

Да ли вам је техничка подршка најважнија брига? Овај домаћин има такву репутацију. Ситегроунд нуди 3 дељена веб хостинг плана прилагођена величини ваше веб локације. Идите са СТАРТУП планом за основно хостинг. Планови ГРОВБИГ и ГОГЕЕК нуде додатну подршку за кеширање, а цене то одражавају.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

иПаге

Први власник веб странице? иПаге је ваше решење на једном месту. Можете да поставите хостинг за око 6 минута, а можете да користите гоМоби, Цреатор Веб локације или Веебли као креатор сајта. Пакети за хостинг такође вам дају 300 долара маркетиншких кредита за промоцију на Гоогле-у, Иахоо-у, Бинг-у и Фацебоок-у.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Блуехост

Имате ли ВордПресс страницу? ВордПресс подржава ову веб хостинг услугу. Најбоље цене захтевају трогодишњу обавезу. Али ако се предомислите, вратит ће вам остатак накнаде. Освојили су награде за корисничку подршку, тако да можете очекивати стручну помоћ ако вам је потребна.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Арвике

Да ли ће бројеви домена одлучити о вашем избору? Свој план бирате на основу тога колико домена треба да буде домаћин. Најмањи скуп пакет вам нуди до 6. Особље Арвике-а се темељи на даљини. Уштеда у оперативним трошковима омогућава Арвике-у да понуди приступачно хостинг. То не угрожава перформансе.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Веб Хостинг Хуб

Планирајте да останете мали? Овај домаћин нуди јефтине пакете за мање веб локације које не очекују велики раст посетилаца. Бесплатно име домена и неограничен простор значе да нећете жртвовати функције за цену. Можете чак и покренути веб локацију за е-трговину са овим домаћином.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

ГреенГеекс

Желите остати еколошки одговорни? Овај домаћин се бави зеленим покретом. Обновљива енергија напаја њихове сервере. Конкурентне цене и стотине функција олакшавају овај хостинг у околини. Али не морате да жртвујете било шта што вам је потребно да бисте покренули веб локацију.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

ХостГатор

Да ли је флексибилност важнија од подршке? Овај домаћин није за почетнике. Изаберите оно што вам је потребно са огромне листе функција. Омогућује вам прилагођавање хостинга и плаћате само оно што вам треба. ХостГатер такође нуди кредите за оглашавање на Гоогле-у, Иахоо-у и Бингу.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

1анд1

Имате ли глобалне планове? Овај домаћин са седиштем у Немачкој има 13 дата центара широм света, који угошћује 11 милиона клијената. Планови са ЦДН опцијом омогућавају вам да испоручујете локални садржај предмемориран у 62 светска центра. Додајте додатну функционалност са свеобухватним безбедносним пакетом и градитељем веб локација за е-трговину.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

А2 хостинг

Да ли су брзина и перформансе ваш фокус? А2 хостинг чини их главним приоритетом. Њихова оптимизована технологија доноси учитавање страница и до 20 пута брже од осталих домаћина. Цијене нису најниже што можете пронаћи, али купци знају да добију оно што им плати.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Мала наранџа

Да ли вам је потребна помоћ у вези са брендирањем и идентитетом? Ова услуга хостинга не користи много реч “неограничено”. Нећете пронаћи скривене трошкове. Платите како желите за пакете. Њихов софтвер и кориснички интерфејс су усмерени на купца. Помаже вам да се фокусирате и на своје купце.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

ХостМонстер

Да ли сте забринути због раста и скалирања? Ова сестринска компанија БлуеХост има почетне планове који нуде приступачне стазе надоградње. Започните с дељеним решењем и будите сигурни да можете направити лакши прелаз за надоградњу. Не постоји опција месечног плаћања.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

еХост

Да ли вам је потребна помоћ у изради ваше веб странице? еХост је добар избор. Имају алатку за прављење веб локација која користи преко 1.000 предложака. На кратак начин можете да направите квалитетну веб страницу. Ове веб странице су оптимизоване за мобилне уређаје. Можете да користите апликације за интеграцију избора друштвених медија.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Медијски храм

Јесте ли забринути због штрајкова у промету? Овај домаћин заснован на облаку познат је по аутоматској скалабилности. Цијена хостинга може изгледати стрмо у поређењу с другима, али је заснована на мрежи. Добијате боље перформансе и поузданост. Најпопуларнији пакет омогућава хостовање до 10 веб локација.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

ВП Енгине

Да ли сте „све ствари ВордПресс“? ВордПресс је власник ове хостинг услуге и то је само за ВордПресс веб локације. Најмањи план је 29 долара месечно. Остали пакети имају цене на основу месечних посетилаца. Цене се такође базирају на броју ВордПресс инсталација које ће вам требати да бисте управљали веб локацијама.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Пагели

Да ли сте обожавалац Амазона? Овај домаћин је занимљив хибрид. Подржава само веб локације помоћу платформе ВордПресс. Али за то веб локације користи Амазон Веб Сервицес. Ваши подаци се налазе на неким од најбољих доступних сервера. Добијају се аутоматске резервне копије на сервису за складиштење Амазон С3.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

ЈустХост

Да ли сте добро са трогодишњом обавезом? Размислите о овој сестринској компанији БлуеХост и ХостМонстер. Добићете јефтин, али поуздан хостинг и квалитетну корисничку услугу. Преко 100 апликација, додатака и тема са отвореним кодом проширују вредност. Уштеда започиње са једногодишњом обавезом и знатно се побољшава у 3 године.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

ГоДадди

Да ли је важно да идете са именом које знате? ГоДадди је краљ регистрара домена. Ако започнете овде, можда бисте желели да и ГоДадди сматрате хостовом веб странице. Ако то учините, регистровање вашег домена је бесплатно. Почетни пакет има једну од најнижих цена коју ћете наћи било где.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

ДреамХост

Да ли сте непрофитна организација? Ова услуга нуди бесплатан хостинг за вас. Обезбедите ДреамХост-у с писмом за одређивање ИРС-а 501 (ц) (3). Они ће то потврдити, а затим ће сарађивати са вама да бисте поставили хостинг. Неколико других веб хостинг компанија то нуди.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Дебела крава

Да ли вам је е-пошта битна? Пређите све шале на краве на веб локацији. Видећете да нуде јефтине пакете који садрже неограничену адресу е-поште. Такође нуде програмерима веб локација са е-трговином и бесплатним доменом. Можете брзо започети.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

ЛикуидВеб

Да ли желите хостинг без руку? ЛикуидВеб се специјализовао за управљани хостинг. Они преузимају ваше управљање инфраструктуром тако да се можете фокусирати на садржај. Они су засновани на облаку, тако да можете да скалирате када будете спремни. Њихова подршка је толико добра да нуде гаранцију за телефонски позив у трајању од 59 секунди.

Најновији чланци

Погледајте све вести

нема слике

Упоредите ИнМотион Хостинг са ФатЦов: Који је најбољи …

Ажурирано 6. јануара 2017

нема слике

Упоредите ИнМотион Хостинг са Арвике-ом: Који је најбољи …

Ажурирано 5. јануара 2017

нема слике

Упоредите ИнМотион Хостинг са А2 Хостингом: Који је Б…

Ажурирано 4. јануара 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map