Рецензије софтвера за куповину у колицима за е-продају


Рецензије добављача софтвера за куповину у е-трговини

Одабир платформе за е-трговину значи више од привлачне трговине, мада је и то врло важно. Својим купцима морате доставити привлачна искуства, отпремити их на време, управљати залихама и редовно ажурирати своју трговину. Све ово може бити неодољиво и зато смо за вас истражили најпопуларније платформе е-трговине. Прочитајте наше прегледе да бисте сазнали која платформа највише одговара вашим потребама е-трговине (садашњим и будућим).

  ПОСЛЕДЊЕ Ажурирано: 11. јуна 2016

ААВебмастерс.цом је независно удружење вебмастера, а мишљења, прегледи и рангирања изнети овде на веб страници су сопствени АВА. Веб локација добија надокнаду од прегледаних производа и услуга. ААВебмастерс.цом детаљно тестира сваки производ или услугу и даје високе ранг листе најбољих. ААВебмастерс.цом не објављује информације о свим доступним платформама за е-трговину, програмерима веб локација или веб домаћинима. Да бисте видели више детаља, кликните овде.

Откривање оглашавача

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Схопифи

Потребна вам је продавница врхунског квалитета? Схопифи нуди једну од најопсежнијих листа карактеристика е-трговине, заједно са широким избором апликација помоћу којих можете проширити ту функцију. Схопифи је веома једноставан за употребу, а свака продавница поседује блок одељак за повезивање са купцима.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

БигЦоммерце

Желим све? Бигцоммерце нуди комплетан пакет функција за све ваше потребе е-трговине. Новинци се не би требали уплашити због тога што је Бигцоммерце познат по томе колико је лаган за употребу. Одаберите предложак који вашу продавницу чини пријатним за мобилне уређаје.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Волусион

Само неколико производа? Волусион је солидна платформа за е-трговину, која нуди много онога што раде њени конкуренти. Међутим, није најлакши софтвер за употребу, а предлошци изгледају помало датирани. Сви планови имају ограничења и накнаде за прекомјерне трошкове могу се брзо сабрати.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Скуареспаце еЦоммерце

Имате лепе слике? Понуда е-трговине Скуареспаце-а у потпуности подржава акценат његовог произвођача веб страница на сочним сликама богатим сликама. Са 45 високо-визуелних предложака које можете изабрати за своју интернетску трговину и потпуно набијеним сетом еЦоммерце функција, ваш Скуареспаце излог ће сигурно привући пажњу.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

3дЦарт

Само почетак? Са својим интуитивним интерфејсом и одличном корисничком подршком, 3дцарт је одличан избор за оне који су нови у е-трговини. Постоји чаробњак који вас води корак по корак кроз поступак подешавања, заједно са видео упутствима.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Веебли е-цоммерце

Имате више варијација производа? Веебле је платформа за е-трговину за израду веб локација једнако у потпуности представљена као и сваки самостални софтвер за е-трговину. Поред тога омогућава вам креирање наменских страница производа, страница са категоријама и приказивање више варијација производа. Ваши купци могу лако објавити странице ваших производа на друштвеним мрежама.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

ЛемонСтанд

Брзо растуће пословање? ЛемонСтанд је за власнике предузећа који се фокусирају на раст пословања и спреман је да ангажују ИТ стручњака за стварање свог сајта за е-трговину. ЛемонСтанд продавница се брзо прилагођава брзо растућем послу, мада то требате имати програмер.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

ЦореЦоммерце

Тражите одличну подршку? ЦореЦоммерце има одличну корисничку услугу путем уобичајене подршке путем телефона и е-поште, али нуде и ливе цхат, што је прилично ретко. ЦореЦоммерце је најбољи за мала и средња предузећа јер наплаћују накнаде за прекорачење ограничења месечне меморије и пропусности..

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Вик е-трговина

Више од продавнице? Ако је вашем електроничком пословању потребно више од продавнице, размислите о употреби Вик-ове платформе за е-трговину коју подржава огроман избор пословних апликација на Вик Апп Маркет-у. Они додају пословне функције као што су е-пошта, маркетиншки алати и апликације за контакт са клијентима.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Магенто

Да ли сте паметни? Као платформа е-трговине са отвореним кодом, Магенто долази са широким сетом функција е-трговине и тржиштем од преко 7000 Магенто апликација. Да бисте у потпуности користили Магенто, морате бити у могућности да кодирате или да ангажујете некога да уради то уместо вас.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Пиннацле Царт

Требате помоћ у маркетингу? ПиннацлеЦарт нуди бесплатан веб хостинг заједно са прилично стандардним сетом функција е-трговине. Компанија је позната по томе што је усмерена на маркетинг и нуди разне маркетиншке алате. На располагању су и услуге прилагођавања маркетингу уз накнаду.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

1СхоппингЦарт

Почевши од малог и расте? 1СхоппингЦарт долази са потпуним пописом функција е-трговине у које новозапослени бизниси могу прерасти, иако у почетку могу изгледати неодољиво. Постоји користан партнерски програм као део снажног маркетиншког пакета за промоцију вашег пословања.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

ПрестаСхоп

Вољан да плати за шаблоне? ПрестаСхоп, платформа са властитим хостом, долази са потпуним уграђеним сетом функција за било коју функцију коју ваша еЦоммерце продавница треба, али са само једним бесплатним предлошком дизајна. Међутим, преко 2000 професионално дизајнираних предложака доступно је уз накнаду, а већина њих је мобилна.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

ЦС-Царт

Као пуно избора? ЦС-Царт долази са огромних 242 теме за ваш предложак. Дакле, шансе су да ћете пронаћи тему којој неће требати много, ако уопште постоји прилагођавање. Прилагодба је лако извршити и можете имати другачији изглед сваке од ваших бројних излога.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

ВооЦоммерце

Додавање у ВордПресс? ВооЦоммерце је најпопуларнија платформа за е-трговину на Вебу, што је добра вест за власнике ВордПресс-а који могу да је прикључе на своју ВП локацију. Сама ВооЦоммерце је бесплатна иако понекад морате да платите за апликације које проширују њену функционалност.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Зен Царт

Тражим платформу са властитим домаћинима? Зен Царт је једна од старијих платформи за е-трговину која се сама одржава. Потребне су вам вештине кодирања да бисте прилагодили његов основни подразумевани предложак, али онда можете да изаберете између преко 2.000 додатака за проширење функционалности ваше продавнице.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Спарк Паи

Имајте више од једне продавнице? Спарк Паи има добре вести за е-трговинске бароне – можете покренути више продајних места преко једног административног налога. Ово је корисно ако циљате различите демографске категорије или ако имате различите врсте робе за продају.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Велики картел

Продаја уметности или музике? Уметници без икаквог знања о кодирању или веб дизајна могу да користе БигЦартел за креирање професионалне веб странице како би се обратили својим фановима и продали своје креативне производе. БигЦартел је најприкладнији за независне уметнике који желе да остану у контроли сопствене продаје.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Далековод

Под строгим буџетом? Хигхвире има само два плана, али су оба исплатива. Међутим, Хигхвире и даље пружа све функције потребне за покретање пуне трговине е-трговине, мада не нужно и са свим опсежним звецкањима неких од њених конкурената.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Кс-Царт

Нисте сигурни у вези хостинга? Ако се нисте одлучили кренути путем властитог хоста, Кс-Царт нуди и своју верзију е-трговине са платформом за е-трговину која садржи домаћин и облак. Обе верзије захтевају неко техничко знање и стрпљење да би се у потпуности искористиле опсежне функције.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Ецвид

Желите да продате било где? Ецвид је додатак који вам омогућава да додате продавницу е-трговине на своју веб локацију. Можете да продајете са свог ВордПресс блога, са Фацебоока, са Гоогле странице и било где другде. Ово подешавање је обично једноставно.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

УлтраЦарт

Желите дугме „Купи“? Можда као продавац е-трговине не желите да изградите продавницу, а ево и УлтраЦарт-а. На постојећу веб локацију додате дугме „Купи“ или „Додај у корпу“ и ваша колица се налази у облаку УлтраЦарт-а.

ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕГЛЕД
ИСПИТИТЕ САДА

Кошарица Елите

Потребна вам је подршка у канцеларији? е-трговина је много више од продаје производа, а корпа Елите има ту скривену страну пословања. Управљање наруџбама, утовар и залихе, заједно са брзим уносом података и дијељењем производа, олакшавају рад у канцеларији.

Најновији чланци

Погледајте све вести

нема слике

Упоредите ИнМотион Хостинг са ФатЦов: Који је најбољи …

Ажурирано 6. јануара 2017

нема слике

Упоредите ИнМотион Хостинг са Арвике-ом: Који је најбољи …

Ажурирано 5. јануара 2017

нема слике

Упоредите ИнМотион Хостинг са А2 Хостингом: Који је Б…

Ажурирано 4. јануара 2017
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map