Рецензија Вебс.цом 2016


Вебс.цом

Посетите сајт

8.9


АВА Сцоре

Вебс.цом

Вебс.цом (компанија Вистапринт) је 15-годишњи програмер веб локација који је популаран код власника предузећа, непрофитних организација и веб дизајнера. Вебс је платформа која стоји иза 55 милиона веб локација. Вебс нуди опцију бесплатног живота или конкурентне цене за власнике предузећа којима треба више функција. Ова компанија је све популарнија међу другим великим произвођачима веб страница. Прочитајте нашу рецензију на Вебс.цом испод.

Прос

 • Поштени и конкурентни планови цена
 • 450 мобилних пословних образаца
 • Једноставно додавање и уређивање компоненти
 • Укључена галерија фотографија
 • Бесплатно 30-дневно пробно време
 • Укључена је аналитика података

Цонс

 • ХТМЛ / ЦСС кодирање ограничено је на кодни оквир на страници
 • Телефонска подршка је ограничена, осим за Про план
 • За успостављање блогања можда ће бити потребно неко истраживање
 • Вебс не дизајнира веб страницу за вас

Преглед

 • Веб сајт: ввв.вебс.цом
 • Сједиште: Сребрно пролеће, Мериленд
 • Година оснивања: 2001
 • Запослени: 50+
 • Сајтови изграђени: 55.000.000+
 • Категорије: Софтваре Макер за веб локацију
 • Гаранција за повраћај новца: 30 дана

Са преко 3,3 милиона претплатника, 2200 запослених и преко 20 физичких локација, Веб.цом је у својој класи. Веб.цом дели подржавајућу компанијску културу, вредности и тимски рад и открива ове информације на веб локацији. У компанији са тако дугим и великим угледом постоје предности и недостаци.

Веб.цом нуди један од највећих, најсвестранијих портфолија производа и услуга било ког произвођача веб страница. Иако су предлошке традиционалне, дизајниране за функцију, Веб.цом је више од самосталне продавнице. Веб.цом такође нуди дизајн веб локација са пуним сервисом. Било која од ових опција може произвести повољне резултате за појединце или власнике предузећа који треба да успоставе и одржавају веб локацију. Очекујте да платите мало веће стопе за опсежне функције и услуге Веб.цом.

За кога се препоручује Веб.цом?

Градитељ веб локација Веб.цом препоручује се власницима предузећа, власницима продавница, блогерима и другима којима је потребна функционална, активна веб локација. Одговара онима који желе да направе основну веб локацију или онима којима је потребан неко да направи сложенију локацију за њих.

Подручје фокуса / специјалитета Веб.цом

Веб.цом је усредсређен на функционалне, беспотребне веб странице које задовољавају појединачне или пословне потребе. Са повећаним сетом предложака, Веб.цом нуди преко 2500 образаца који се лако могу заменити након додавања садржаја. Предлошци се помало датирају, али власници могу добити прилагођену веб локацију која одговара њиховим посебним дизајнерским потребама. Доступни су Уник, Линук и Виндовс хостинг пакети. Веб.цом ради добар посао е-трговине, са сјајним могућностима додавања и додатака.

Техничке спецификације / ограничења Веб.цом-а

Веб.цом нуди стандардне „уради сам“ функције за прављење веб локација за успешну веб страницу заједно са опцијом да неко дозволи да ради уместо вас. То је функционална, добро осмишљена платформа за е-трговину са уграђеним решењима и могућностима интерактивне надзорне плоче.

Што се тиче ограничења, кориснички интерфејс није толико пријатан неким новим конкурентима на Веб.цом-у и не чини се да Веб.цом нуди бесплатну пробну верзију. Опције месечних цена су мало веће за ову искусну, високо развијену платформу.

Да ли постоји одговарајућа скалабилност / простор за раст?

Иако планови за цене нису јасно наведени унапред на веб локацији Веб.цом, изгледа да постоји пристојан сет свеобухватних планова месечних плаћања за целокупно решење хостинга и успешан маркетинг потребан за промоцију пословања. То неће бити јефтино, али Веб.цом нуди прави маркетинг који је потребан за успех на мрежи.

Шта је политика гаранције МонеиБацка?

Веб.цом нуди гаранцију поврата новца од 30 дана, али ове информације нећете лако пронаћи на веб локацији. Корисници се жале на потешкоће у отказивању након што се пријавите.

Шта је репутација Веб.цом-а?

Након дуге историје у веб локацији, чини се да је Веб.цом преузео задње место са новим клијентима који раде сами. Једном најмоћнија и најуспешнија решења за изградњу веб локација, чини се да Веб.цом није успео да одржи корак на неки начин.

Иако компанија има огроман низ услуга и један од најширег спектра услуга, она је прошла бројне трансформације и мора се супротставити новим резултатима за ефикасну изградњу веб локација. За оне који и даље радије имају веб дизајнера који би могао обављати посао за њих, Веб.цом се одлично сналази у индустрији. Недавне рецензије показују да је Веб.цом добар углед међу дизајнерима са пуним сервисима и само поштену репутацију међу власницима веб страница.

Зашто одабрати Веб.цом?

Градитељ веб сајтова има следећи, огроман скуп функција, више опција за дизајн и развој веб страница и вредан је подршке великим предузећима и напредној е-трговини. Ова компанија ради све.

Питање је, да ли то раде добро? Ако желите искусну, богату компанију са историјом и могућностима пружања опсежних услуга дизајнирања веб страница, потрошите новац и инвестирајте са Веб.цом. Ако сте мали посао коме треба основна веб локација „уради сам“, постоји на десетине исплативих алтернатива за прављење веб локација, као што су Скуареспаце и Веебли да би одговарали вашим потребама..

Кључне карактеристике

 • Прилагодљиви предлошци
 • СЕО Боостер
 • Мобиле Вебсите Буилдер
 • Интеграција друштвених медија
 • Подршка за локалне листе
 • Фото и видео галерије
 • Напредна веб анализа
 • Прилагођена имена домена
 • Интеграција е-трговине
 • Прилагођена адреса е-поште
 • Цлоуд Хостинг
 • Заштита лозинком

Пресуда индустријских стручњака на Вебс.цом

Стручњаци имају љубазне речи за Вебс.цом, али такође брзо препоручују боље алтернативе. Када је у питању бесплатна верзија, тешко је понудити пуно критика. С обзиром на цену, Вебс.цом је релативно једноставан за коришћење програм који ће омогућити било коме да креира и објави веб локацију. Превлачењем и отпуштањем едитора елиминише потребу за било каквим искуством кодирања и прилагођен је почетницима.

Главни проблем, како са бесплатним, тако и са плаћеним пакетима, је тај што је интерфејс једноставно застарио и садржи превише погрешака. У ствари, Вебс.цом није претрпео значајну надоградњу од 2012. године. Брзина којом технологија напредује, може се завршити осећај више деценија него година.

Коначно, ако тражите приступачан, поуздан, прилагодљив и једноставан за употребу градитеља веб страница, постоје боље могућности. Вебс.цом једноставно није успео да остане конкурентан.

 • ввв.вебситетоолтестер.цом/ен/ревиевс/вебс-цом-ревиев/

Позитивни коментари и критике потрошача на Вебс.цом

Упркос поплави негативних повратних информација потрошача о Вебс.цом, успео сам да нађем неке позитивне критике. Нажалост, већина њих звучи као нежељена пошта. Аутори не дају много детаља и брзо укључују везу до сопствене веб странице. Корисници су задовољни што могу бесплатно да направе веб страницу.

Други проблем који доводи у питање тачност прегледа потрошача је постојање врло сличних „Веб.цом“. Док сам вршио сопствене претраге, резултати су равномерно подељени између приказивања информација за Веб.цом и Вебс.цом. Може бити да је Вебс.цом несрећни прималац критика које би требале бити усмерене на Веб.цом. С обзиром на мале разлике у именима домена и резултатима претраживања, тешко је заиста проценити како се корисници осећају.

Негативни коментари и приговори потрошача на Вебс.цом

Читање корисничких рецензија за Вебс.цом готово је мучно. Иако је практички сваки градитељ веб страница био критичан, он обично поприма ефикаснију форму. Међутим, притужбе корисника Вебс.цом су потпуно љуте. Људи не пишу да дају корисне сугестије о томе како побољшати услугу; вани су за крв.

Изгледа да се већина проблема појављује код бесплатне верзије програма. Постоје многи извјештаји о томе да људи губе приступ својој веб страници чак и након што су уложили године рада у стварање и објављивање садржаја. Чињеница да представници служби за кориснике изгледају недостижно сигурно не помаже ублажавању темперамента. Све у свему, Вебс.цом је добио оцену са једном звездицом. На основу корисничких прегледа звучи као да бисте требали покренути други пут.

 • ввв.ситејаббер.цом/ревиевс/ввв.вебс.цом?ратинг=5

Дизајн & Подешавање

Опције дизајна и прилагођавања на Вебс.цом су више него адекватне, од шаблона до употребљивости. Испод су неке од веб тачака дизајна и прилагођавања Веба.

одликаПреглед
Предлошци веб локацијаВебс је прешао са 40 на 450 мобилне и модерне шаблоне за пословне сајтове. Корисници између ових образаца бирају бесплатну услугу или за минималну цену која укључује неке додате функције. Ако су вам потребна решења за е-трговину за ваше пословање, Вебс нуди и неке напредне предлошке.
 • Разноликост и квалитет шаблона и палете боја.Предлошци су направљени за компаније у различитим палетама боја и стилова. Бирате између шест изгледа који добро раде на приказивању ваших производа и услуга. Ако се предомислите, лако се може применити други предложак.
 • Претходно одабрани предлошци у односу на прављење ваше веб локације од нуле. Вебс је мајстор за прављење веб локација који се ослања на шаблоне. Ако желите да направите своју веб страницу испочетка, можда ће постојати и други градитељи веб локација који ће одговарати вашим потребама
Интерфејс веб сајтаВеб је најбољи у пружању интуитивног интерфејса за прављење веб локација. Рад са бојама, садржајем и сликама је једноставан за почетнике или просечне кориснике рачунара. У сигурној пријави на налог са веб локације приступате вашим страницама, уносите измене и видите тренутна ажурирања на вашој веб локацији./тд>
Прилагодба стила странице`Прилагођавање стила странице односи се на вашу способност да персонализујете своју веб локацију, мењате садржај и компоненте и по потреби мењате ХТМЛ / ЦСС код. Вебс је изврстан за прилагођавање стила странице, осим за угађање кода.
 • Избор дизајна за персонализацију.Веб локације могу да се персонализују у погледу слика, садржаја, друштвених медија, апликација и неких маркетиншких алата.
 • Слобода кретања, промене величине и уређивања садржајаЕлементи за уређивање су једноставни. Можете брзо да промените величину и измените садржај. Постоји одређени степен прилагођавања боја позадине шаблона или можете одабрати други предложак и тему боја.
 • Постоји ли приступ ХТМЛ / ЦСС коду? Уређивање ХТМЛ / ЦСС кода није приказано као функција, али чини се да постоје методе за додавање ХТМЛ ознака. На страницу можете да уметнете кодни оквир.
 • Кориснички интерфејс за визуелно уређивање.Вебс олакшава визуелно уређивање на интерактивној платформи. Можете да додате мапе, видео снимке, фотографије, функције е-трговине и друге елементе да бисте привукли посетиоце и продали производе.

Једном када одлучите да испробате Вебс.цом, ви бирате предложак дизајна и затим наставите са прилагођавањем страница како бисте ускладили са вашим пословним потребама. Можете бесплатно да поставите своју веб локацију и уживате у више функција у једном од модела јефтиних цена.

Навигација по сајтуНавигација по сајту уграђена је у предлошке и може се прилагодити производима и услугама ваше компаније. Вебс нуди неограничене странице за било који од три плана цена. Ваши купци мобилних уређаја моћи ће да се крећу по вашим страницама све док одаберете прави предложак.
Менаџмент саџајаСадржај на Веб локацији за прављење веб страница је лако променити, стил и преместити. Све док имате интернетску везу, можете се пријавити на свој рачун и приступити свом садржају у било ком тренутку. Промјене су несметане, а учитавање на вашу веб локацију је одмах.
Фотографије и галеријеБез обзира да ли имате фотографије производа или су вам потребне слике из Веб-ове галерије фотографија, имате опције. Поред слика можете уметнути опис производа, цене, порез и отпрему, статус производа и још много тога.
Мобиле Сите БуилдингВебс сада нуди стотине пријатељских предложака за мобилне уређаје како би ваши купци могли да се крећу по вашој веб локацији на својим мобилним уређајима. Ако сте на пробној пробној верзији од 30 дах или једном од три Вебс-ова три плана по повољним ценама, укључена је изградња мобилних сајтова.
Интеграција друштвене дељењаВеб је у потпуности оптерећен опцијама интеграције друштвених медија. На своју веб локацију можете укључити неке или све главне платформе друштвених мрежа у корист својих купаца. Гоогле+, Фацебоок, Твиттер, ИоуТубе, ЛинкедИн, Тумблр, Вимео и још много тога.
Дизајнерске услугеВебс не нуди да направи веб локацију за вас. Ова „уради сам“ платформа је довољно једноставна да вам није потребан веб дизајнер и програмер. Ако сте велики посао са јединственим развојним потребама, друге компаније то добро раде.

Карактеристике & Алати

Веб је препун функција које су окренуте купцима, а хиљаде малих предузећа продају своје производе и услуге путем веб странице. Нећете бити разочарани на листи функција на Вебс.цом.

одликаПреглед
Подешавање веб локацијеВебс нуди четири једноставна корака за добијање одличне веб странице. Процес је једноставан као подешавање, додавање садржаја, објављивање и оптимизација за посетиоце. Вебс вас води кроз поступак на мрежи за странице вашег веб локације и навигацију, апликације, брендирање, објављивање и дељење. Корисници пријављују позитивно и интуитивно искуство.
Веб дизајнПрви корак у Веб-овом процесу веб дизајна је кретање кроз хиљаде пословних образаца. Бирате стил, шему боја и изглед странице који одговарају вашој пословној култури и потребама. Вебс има 450 предложака за избор између опција за мобилне уређаје. Затим рачунате на „градитељску траку“ на свакој страници која ће вам помоћи да превучете и испустите елементе, уметнете компоненте и извршите измене.
Прилагођено име домена
Дубина навигације:Ваши купци иду у неограничене странице у свим плановима Веба. Без обзира на величину вашег малог предузећа, добивате странице које су вам потребне да бисте подијелили своје производе. Постоји стотине дизајна шаблона које можете одабрати за своју структуру.
Видгети и апликацијеЗа разлику од неких произвођача веб сајтова, Вебс нуди и видгете за почетни екран за интеракцију са купцима и апликације за ангажовање и верност купаца. Вебс је такође партнер са Пагемодо за социјални маркетинг и ЦонтацтМе за управљање контактима.
МонетизацијаВебс нуди прилично робусна решења за е-трговину која раде за хиљаде компанија које се баве продајом на мрежи. Добијате стандардне опције за интеграцију плаћања и фактура на ПаиПал-у, Етси-у и Стрипе-у.
Статистика посетилацаВебс нуди напредну веб аналитику путем статистике. Сазнајте више о промету на вашој веб локацији и предузимате радње на основу статистике коју генеришете.
Фото, видео и аудиоУз огромну интернетску конкуренцију, аудио, фотографије и видео снимци, од суштинског су значаја за успех малих предузећа. Вебс-ов интерфејс за уметање ових компоненти је једноставан и управљив кроз градитељску траку. Изаберите Слика, Фото галерија, Видео, Дугме и још много тога.
БлоггингВеб локација са блогом може се додати помоћу апликације за блог. Можете укључити аутоматске постове. Блогирање веб страница није баш тако једноставно и робусно као и неки други градитељи веб страница. Можда ћете се морати поуздати у Веб страницу за помоћ да бисте је поставили. Неки други програмери веб страница нуде већу флексибилност у вредности блогања.
Гугл мапеВебс вам омогућава брзо и лако уметање Гоогле мапа.
ХТМЛ ЕдиторХТМЛ уређивач није подржан на Вебу; међутим, кодни оквир се може укључити на страницу.
Интеграција друштвених медија
Обрасци и анкетеНа страницу је могуће уградити обрасце и анкете користећи поље ХТМЛ код. Ова функција ће можда захтијевати нека истраживања на страници за помоћ на Вебу, осим ако нисте паметни за рачунар.
Складишни просторКорисници добијају 500 МБ за бесплатну услугу, 1 ГБ за Стартер план, 5 ГБ за побољшани план и неограничено складиште за Про план.
Алат за билтенеВебс сарађује са ЦонтацтМе-ом ради снимања е-поште за билтене и поштаре. Очекујте додатну зараду од 5 УСД месечно. Друга опција је да се угради ХТМЛ снимање у кодни оквир на страници.
Подршка форумаВебс пружа бесплатним претплатницима форума подршку док плаћа претплатницима да примају и подршку форума и подршку у цхату. За подршку путем телефона, претплатници се морају пријавити у Про план.
Е-трговина / Интернет продавницаТребат ће вам Вебс Енханцед или Про план за трговину од 20 предмета или више. Цена је прихватљива, а Про план укључује подношење и оптимизацију претраживача, Гоогле оглашавање, е-пошту, ливе цхат и подршку телефоном. Веб решења за е-трговину погодна су за мала и средња предузећа.
Интеграција капијаЗа разлику од неких произвођача веб сајтова у својој класи, Вебс нуди услуге гатеваи-а за чланство које можете проширити и на ваше клијенте. То вам помаже директно да пласирате на тржиште и закључате гледање страница од стране члана.
СЕО ФриендлиВебс нуди СЕО алате путем продавнице апликација. Про план нуди неке маркетиншке алате, укључујући СЕО Боостер који ће вам помоћи да пронађете веб клијенте. Такође, Вебс доставља пописе локалних мрежних директорија укључујући Гоогле, ИП.цом и Иахоо.
Ограничени приступ сајту (заштита лозинком)Корисници мреже успостављају налог заштићен лозинком за пријављивање и уређивање своје веб локације у било ком тренутку.
Гоогле® АналитицсВебс се интегрише са Гоогле Апп Суите (ово ће можда требати мало више разумевања и неких датотека помоћи да бисте започели). Вебс користи статистику подразумевано за аналитику.
Безбедност веб сајтаВебс, као и сви градитељи сајтова, озбиљно схвата сигурност и користи водеће опције заштите лозинке за клијенте. Уз историју и величину ове компаније, безбедност има предност.
Више језикаВеб локација подржава 13 језика. Чини се да Вебс нуди изградњу веб локација за те језике и повећава се на још више.
Мобилна оптимизацијаВеб 450 нових предложака укључује оптимизацију мобилних уређаја како би ваши купци могли да прегледају и купе ваше производе и услуге на мобилном уређају. Мобилни предлошци су укључени у бесплатну услугу, а Вебс такође три плана цена.
ЦДН технологијаВебс има сличну платформу под називом Мрежна решења за побољшане ДНС услуге, високу доступност и високе перформансе.

Планови & Цене

Вебс нуди купцима бесплатно веб страницу и хостинг! За веб странице које захтевају функције е-трговине, један бесплатан и три плана цена су више него издашни. Компанија приказује своје планове и опције цена на веб локацији. Можете се бесплатно успоставити или одабрати између три конкурентна месечна плана цена на основу ваших пословних потреба. Сва три плаћена плана нуде:

 • Бесплатан хостинг
 • Неограничене странице
 • Брендирање веба је уклоњено
 • Заштита лозинке за странице
 • Мобилна оптимизација
 • Статистика

Понуђени планови цена

 • бесплатно. За компаније које имају само пет производа и једну слику, можете их бесплатно продати.
 • Стартер. За мала предузећа која се баве е-трговином, Стартер план од 5,99 долара месечно нуди горе наведену листу, десет производа и две слике, нешто рекламирања, подршку е-поште и 1 ГБ простора за складиштење.
 • Унапређени. За мала и средња предузећа која захтевају опсежније функције е-трговине, Побољшани план од 12,99 УСД месечно нуди горњу листу, 20 продавница, више тема, три адресе е-поште, подршку за е-пошту и ливе цхат и 5 ГБ простора за складиштење.
 • Про. За већину власника средњих предузећа, план од 22,99 долара месечно нуди горе наведену листу, неограничене производе, више тема, 25 адреса е-поште, слање претраживача и потискивач, 100 долара у Гоогле огласима, е-пошту, чет уживо и телефонску подршку и 5 ГБ простора за складиштење података.

Вебс нуди врло конкурентне планове за смештај сваког власника малог предузећа или непрофитне организације. Све укључене опције су издашније од многих веб градитеља у својој класи.

Размотрите следеће факторе у вези са ценама:

 • Да ли нуди бесплатан план? Да, власници предузећа могу уживати у бесплатној веб страници за дугорочно или 30-дневно пробно време у једном од три плана планова цена.
 • Постоје ли пробни периоди или им је потребно да се придруже кредитне картице? Можете се бесплатно придружити, укључити се у 30-дневну бесплатну пробну верзију или се претплатити на један од три плана, у ком случају ће за плаћање бити потребан број кредитне картице или ПаиПал рачуна.
 • Колико су премиум пакети у поређењу са конкурентима? Вебс је веома повољна опција за већину власника предузећа, са пуно бесплатних садржаја за основне потребе.
 • Можете ли да дизајнирате професионалне веб странице користећи само бесплатну верзију? Да, можете бесплатно да дизајнирате своју веб страницу и останете на бесплатном плану колико год желите.
 • Да ли се исплата врши месечно / годишње? Месечне цене су засноване на двогодишњим плановима.

Подршка муштеријама

Са преко 15 година пословања на изградњи веб страница, Вебс је успоставио добре опције за корисничку подршку и купци су изгледа задовољни. Пошто је подешавање Веба прилично једноставно, ова „уради сам“ платформа дизајнирана је за минималну подршку. Са веб странице за помоћ и контакт, Вебс користи Зендеск за подршку клијентима.

 • ФАК. Потражите информације у ФАК-у.
 • Уживо ћаскање. Поставите питање у Ливе Цхат.
 • Подршка форуму заједнице. Потражите одговоре на форуму заједнице подршке.
 • Центар за подршку. Потражите одговоре на питања у центру за подршку на основу теме.
 • Изаберите тему. Изаберите одређену тему да бисте добили одговоре.
 • Ресурс центар. Посетите Ресоурце Центер да бисте започели са новом веб страницом.
 • Аццоунт Логин. Купци се пријављују директно са веб странице.

Све у свему, Вебс пружа неке могућности корисничке подршке. Телефонски позив је вероватно обесхрабрује уколико се не претплатите на Про план, јер се ниједан број не појављује на веб страницама. На неком нивоу помоћи нуди се телефонски број.

Лакоћа коришћења

Корисници сматрају да је Вебс лако започети, брз за постављање и једноставан за одржавање. Градиште веб локацију како идете помоћу предлошка дизајна и шест опција изгледа. Вебс нуди одлично ДИИ искуство за почетнике и напредне кориснике.

Иако нивои вештина варирају од оних којима је потребна нова веб локација и желе да направе сопствену, лакоћа или потешкоће варирају и за сваку особу. Пошто Вебс нуди бесплатну веб страницу, нема се шта изгубити ако одвојите време за обраду и утврдите да ли желите да дођете претплатник. Корисници сматрају да је Вебс интуитиван, прилагођен корисницима и да их је лако подесити и управљати.

Једноставност интерфејса. Интерфејс је и визуелни и интерактивни, погодан за већину било ког корисника, било које врсте веб локација.

Погодно за почетнике / напредне кориснике. Веб страница за израду веб страница је савршена за почетнике и напредне кориснике. Иако на тржишту постоје напреднији програмери веб страница и веб дизајнери, Вебс нуди готово све што је власнику малог предузећа потребно, по приступачној цени.

Задржите контролу над веб страницом у сваком тренутку. Продужетак веба је одличан као и већина произвођача сајтова на данашњем тржишту и имате потпуну контролу над својом веб страницом.

Помоћ у уреднику. Вебс нуди неке опције помоћи на мрежи, укључујући помоћ у уређивачу, цхат уживо, подршку путем телефона и обичан блог.

Вебс пружа скалабилно решење које се добро прилагођава вашем променљивом послу. Док се одлучујете за образац и план цена, помаже вам да размотрите стање вашег пословања и потенцијалну будућност опција ваше веб локације.

Закључак

Веб страница за прављење веб страница има снажно праћење. Вебс нуди бесплатан план или три разумна плана цена за појединце, власнике малих предузећа и непрофитне организације. Планови су више него издашни и укључују неке функције за које многи други произвођачи сајтова очекују да ћете платити.

Са интерфејсом је лако радити, а постоји само неколико ограничења око кодирања и директне телефонске подршке. Свеукупне предности су опсежне, а недостаци су мали у избору Веба за израду веб локације за пословање.

Вебс је релативно робустан градитељ веб локација за многа мала и средња предузећа за е-трговину или не-е-трговину. Карактеристике су опсежне, са само неколико проблема. Веб нуди бесплатне или конкурентне цене. За ширење компанија које захтевају модеран дизајн шаблона, могућности мобилности и скалабилност, Вебс буилдер има оно што вам треба. Најбољи је избор да га бесплатно тестирате и да то сазнате сами.

Упоредити

Вебс.цом

89

Вик

96

Веебли

95

Квадратни простор

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map