Рецензија ЛемонСтанд 2016


ЛемонСтанд

Посетите сајт

9.2


АВА Сцоре

ЛемонСтанд

ЛемонСтанд је представљен 2010. Али тренутна верзија се радикално разликује од почетног производа. Започео је као релативно скуп софтвер за преузимање. Од тада је преточен у интернетску колица за куповину е-трговине која циља компаније која доживљавају брзи раст. То је сада приступачна опција за оне којима је потребно скалабилно решење за е-трговину. Прочитајте нашу рецензију ЛемонСтанд у наставку.

Прос

 • Лака интеграција
 • Неограничене могућности производа
 • 14 дана бесплатне пробне верзије
 • Флексибилне категорије

Цонс

 • Скупе цене
 • Није погодан за малене продавнице

Преглед

 • Веб сајт: ввв.ЛемонСтанд.цом
 • Сједиште: Сцоттсдале, АЗ
 • Година оснивања: 2005
 • Запослени: 50-100
 • Веб локације: 2,000,000+
 • Категорије: Веб хостинг
 • Услуге: Дељено, ВПС и
 • Наменски сервери
 • Бесплатна реклама: Није доступно
 • Гаранција за повраћај новца: 30 дана

Оно што је најважније, ЛемонСтанд није намењен почетницима. Док ће почетник моћи да постави продавницу, потребно је техничко знање и искуство кодирања да бисте прилагодили веб локацију. За неке компаније то значи ангажовање програмера за креирање кода. Ако ваше предузеће може да уложи у професионалног програмера и немате времена да се бавите дизајнирањем веб локација, онда је ЛемонСтанд одлична опција. Долази са читавим низом опција за прилагођавање. Ово је само по себи једна од најбољих платформи за куповину на тржишту.

Стандардне карактеристике укључују:

 • Отворени АПИ за потпуно прилагодљив веб сајт
 • Нема накнада за трансакције
 • Потпуно скалабилна за брзо растућа предузећа
 • Неограничени производи за све планове цена
 • Прилагођени ССЛ
 • СЕО и маркетиншки алати

Циљна публика компаније ЛемонСтанд

У поређењу са осталим доступним колицима, ЛемонСтанд има све функције које бисте желели. Јединствен је по томе што омогућава потпун приступ шифрирању софтвера. Можете практично интегрисати апликацију на тржиште или дизајн и прилагођену апликацију. Не постоје ограничења када је реч о прилагођавању. Такође, ЛемонСтанд је развијен да се брзо прилагођава и расте како се компанија шири. Његова неуспоредива скалабилност чини спремном за брзи раст.

Техничка ограничења

ЛемонСтанд је у потпуности домаћин СааС програм, за који је потребан интернет. Платформа најбоље функционира уз брзу интернетску везу и најновији ажурирани софтвер. За свако модерно пословање ови захтеви не би требало да представљају проблем.

Отказивање налога

Сви планови доступни су на основу месечног уговора. Можете отказати у било ком тренутку. Не морате бринути да ли ћете бити закључени у дугорочном уговору.

Углед ЛемонСтанда

Сада када је ЛемонСтанд прешао на верзију засновану на облаку, људи се враћају на други поглед. Одговор на промене је био огромно позитиван. Имају јаку репутацију због чега сигурност постављају као приоритет и непрестано додају нове функције. Изгледа да ће ЛемонСтанд наставити да се усавршава и удовољава променљивим потребама својих купаца.

Награде

Иако ЛемонСтанд није понио ниједну запажену награду, вреди поменути да платформа подржава предузећа у преко 20 земаља.

Зашто одабрати ЛемонСтанд софтвер за е-трговину?

ЛемонСтанд ће бити у стању да иде у корак са вашим брзо растућим бизнисом и понудиће потпуно скалабилну платформу. Такође вам омогућава да прилагодите сваки детаљ ваше веб странице. Имајте на уму да ћете можда морати да запослите програмера.

Кључне карактеристике

 • Статус наруџбе по наруџби
 • Прилагодите дизајн
 • Аутоматизиране е-поруке
 • ССЛ сајта Виде
 • Прилагођене УРЛ адресе
 • Мобилно прилагођено
 • Вишеструки начини плаћања
 • Битцоин Интеграција
 • Одговарајуће теме
 • СхипСтатион Интегратион
 • Благајна на једној страници
 • ЛемонСинц Девелопер Тоол

Пресуда индустријских стручњака за ЛемонСтанд

Изгледа да су стручњаци и даље помало сумњичави и неодлучни да похвале ЛемонСтанд. Критичари цене генерални дизајн и административни интерфејс, али појединачне карактеристике сматрају збуњујућим. Додавање производа, навођење пореских стопа и извршавање свакодневних задатака укључују толико много могућности да је тешко схватити шта они значе.

Неколико стручњака је такође брзо указало на то да ЛемонСтанд долази само са десетак бесплатних предложака и недостаје им едитор за превлачење. Иако је ово сигурно тачно, ЛемонСтанд се не представља као програм намењен почетницима. Требали бисте бити свјесни да ЛемонСтанд захтијева одређену количину знања о кодирању. То му помаже да буде једна од најрасположенијих опција на тржишту, али такође значи и да она није намењена свима.

Међу стручњацима који су на ЛемонСтанд посматрали из перспективе предвиђене публике, критике су биле блиставије. Што се тиче скалабилности, ЛемонСтанд је заиста импресиван. ЛемонСтанд је у потпуности у стању да расте с вашим бизнисом и одведе вас од малог стартапа до међународног лидера. Неки стручњаци предвиђају да ће ЛемонСтанд постати све популарнија опција након што одузму стару репутацију и појачају маркетиншке напоре..

Позитивни прегледи и критике потрошача

Опет, нема много информација чак и када су у питању позитивна корисничка искуства. Брзи поглед на веб локацију ЛемонСтанд може се похвалити опсежном списком препознатљивих марки које користе програм. Зиппо, Босе и Свеет Мариа сви користе ЛемонСтанд за напајање својих веб локација. Иако увек требате да узмете било који самопромотивни материјал са зрном соли, то ипак показује да је ЛемонСтанд скалабилан и способан за руковање великим предузећима.

Још једна очигледна предност ЛемонСтанда-а је да је он потпуно прилагодљив. Ако знате ХТМЛ или имате ресурсе да запослите веб дизајнера, онда можете да направите професионалну и атрактивну трговину на којој ћете са поносом приказати.

И док ће потрошачи можда споро ускочити са новом верзијом ЛемонСтанда, једна је од ретких платформи која нуди модеран дизајн. Ова функција само по себи вреди другог погледа.

Негативни прегледи и приговори потрошача

Искрено, на интернету нема пуно ћаскања о ЛемонСтанду. То би могло делимично бити последица прилично грозног представљања који се догодио 2010. У то време је то био скупоцени, лиценцирани софтвер који је био пун проблема. Од тада се еволуирало у уобичајеније веб решење које укључује месечни план претплате.

Изгледа да се многи негативни онлајн прегледи од стране потрошача односе на оригиналну верзију програма. Ово сигурно може оставити погрешан утисак да је вероватно ометао раст.

Добра вест је да су програмери прилично брзо схватили шта су купци желели од платформе за е-трговину и променили свој модел. Можда је највећа актуелна пријава да је програм и даље у току. Од ЛемонСтанда можете очекивати велике ствари; можда ћеш морати бити мало стрпљив.

Дизајн & Подешавање

У тренутку, ЛемонСтанд нуди десет бесплатних тема. Свака тема може се прилагодити логотипу вашег бранда и бојама. Извођење ових малих промена је релативно једноставно. Међутим, ако пређете основне промене, потребна је помоћ програмера. Добра вест је да су бесплатне теме веома модерне и атрактивне. Омогућиће вам да креирате трговину у само неколико минута. Такође је свака бесплатна тема замишљена да помогне у истицању различитих производа, што вам може помоћи да сузите свој избор.

ЛемонСтанд прескаче право преко опције за премиум теме и иде исправно на посао са дизајнером. Ово је најбољи начин да се побрине за њихов отворени АПИ и потпуно прилагодљиве веб странице. Остале опције дизајна укључују:

 • Куповина услуга веб дизајна ЛемонСтанд
 • Унајмите дизајнере одобрене од ЛемонСтанда
 • Унајмите свог дизајнера.

Било како било, имајте на уму да ће то бити значајан трошак. Ангажовање програмера није приступачна опција за све компаније.

Интерфејс веб сајта

Надзорна плоча омогућава вам да користите ХТМЛ и ЦСС да бисте унели промене кодирања. Потпора је слична ВордПресс-у, али, чак и више, прилагођена корисницима. Велики тастери и иконе помажу вам да се крећете међу картицама. Додавање производа и садржаја захтева само неколико минута уноса података. Постоји чак и брза веза која вам омогућава да одмах прелазите између фронтенда и подупирача. Ствари се не почну сложити док не пожелите да извршите прилагођене промене.

Мобиле Сите Буилдинг

Свака тема је мобилна и потпуно респонзивна. Не морате бринути да направите засебну веб локацију за мобилне уређаје. Купци могу куповати са било којег уређаја. Ваша веб локација ће изгледати сјајно на било ком екрану величине.

Интеграција друштвене дељења

Супер је синхронизовати налоге на друштвеним мрежама са новом веб страницом. ЛемонСтанд је спреман са пуно маркетиншких алата. Такође можете одлучити да интегришете било који програм.

Дизајнерске услуге

Да бисте сазнали више о услугама дизајна компаније ЛемонСтанд, директно се обратите компанији. Повезаће вас са дизајнером и пружити вам прилагођену понуду.

Карактеристике & Алати

одлика
Преглед
Подешавање Интернет продавницеКоришћење бесплатне теме за подешавање ваше продавнице не може бити лакше. Можете започети за само неколико минута. Међутим, стварање прилагођене продавнице може бити много времена. То захтева и техничко и знање кодирања.
Ширина опсега и складиштењеДодајте онолико производа колико желите. Уживајте у неограниченом складишту и пропусном опсегу уз сваки пакет цена.
Додаци и додаци за корпу за куповинуЛемонСтанд је дизајниран да буде компатибилан са било којим додатком на тржишту. Не постоје ограничења у начину на који можете прилагодити своју веб локацију. Уживајте у приступу неким од најпопуларнијих програма на тржишту.
Менаџмент налогПримените било коју функцију управљања поруџбинама. Чак се и овај аспект ваше веб локације може у потпуности прилагодити.
Управљање залихамаУживајте у потпуној контроли залиха и ниским упозорењима о залихама. Све функције које нису стандардне могу се лако интегрисати.
Праћење пошиљкеОдаберите опције слања које вам се највише свиђају,
ЦРМ карактеристикеНебо је граница. Можете брзо да решите проблеме са купцима. Интегрирајте разне прилагођене функције за бољу услугу. Можете укључити системе за предају улазница и одговоре на е-пошту. Многи алати се могу у потпуности аутоматизовати за једноставну употребу.
Предлошци и темеПостоји десет бесплатних тема које ће вам помоћи да започнете. Тај број ће сигурно расти јер је ЛемонСтанд у сталном порасту. Доступне теме олакшавају додавање вашег логотипа, промену шеме боја и уношење неопходних промена. Да бисте истражили пуни потенцијал ваше веб локације, мораћете да запослите програмера са искуством кодирања.
Интеграције и додациЛемонСтанд је веома компатибилан са интеграцијама и додацима апликација. Остале опције е-трговине само су партнери са одређеним програмима и провајдерима. ЛемонСтанд вам омогућава приступ читавом низу додатака.
Мобилна е-трговинаВаша веб локација биће у потпуности одговарајућа и мобилна. Купци могу лако куповати са било којег уређаја. Својом продајом можете управљати са мобилног уређаја.
Веб хостингУз ЛемонСтанд, мораћете да купите домен од трећег добављача. Већина платформи омогућава купњу прилагођеног УРЛ-а директно на контролној табли. Добра вест је да ЛемонСтанд пружа потпуно угошћену услугу. Не морате бринути да покрећете своје сервере.
БлоггингНа њиховој листи надолазећих функција налази се уграђени блог. У међувремену, можете додати ВордПресс блог како бисте досегли купце.
Продавница апликацијаПосетите страницу за интеграцију ЛемонСтанд-а да бисте прегледали и преузели широк спектар апликација.
СЕО и маркетингЛако промените СЕО информације на страницама производа и ажурирајте информације у секунди. Такође, уживајте у приступу најновијим маркетиншким алатима помоћу уграђених функција и доступних интеграција.
БилтениШаљите редовне билтене. Саставите листу адреса и промовирајте производе помоћу алата за маркетинг путем е-поште. Изаберите најбољи програм који одговара вашим потребама.
Безбедносне функцијеЛемонСтанд користи 36 глобалних сервера за заштиту ваших података. Нуди сувишан дизајн и ССЛ шифрирање на свакој страници.
ПЦИ сертификатЛемонСтанд је још увек у процесу добијања ПЦИ сертификата. Међутим, они брзо уверавају купце да њихова заштита задовољава и премашује ПЦИ стандарде. Не похрањују никакве податке о клијентима, а мрежа се непрестано надгледа. Требало би бити само питање времена када ће они добити коначно одобрење.
Стварање садржајаАко сте упознати са ВордПресс-ом, моћи ћете брзо да додате садржај.
Поклон сертификатиСваки план цена омогућава вам продају поклон бонова. Такође можете да направите купоне и кодове за попуст.
Опције ПлаћањаМорат ћете користити процесор треће стране. АПИ ово чини релативно лако. Подржани приступници плаћања укључују:
 • ПаиПал
 • Гоогле Цхецкоут
 • Браинтрее
 • СагеПаи
 • ВорлдПаи
Калкулатори пореза и отпремеИзрачунајте стопе и крајње цене помоћу уграђених алата.
ИзвештајиЛемонСтанд пружа обиље алата за извештавање. Шарени графикони помоћи ће вам да визуализујете свој учинак. Сваки пут када отворите контролну таблу, можете видети прилагођени извештај. Усредсредите се на метрике које су вам најважније. Статистика сајта: Напредна аналитика уграђена је у ЛемонСтанд. Међутим, увек можете да додате друге програме за преглед перформанси на сајту.
Статистика сајтаНапредна аналитика уграђена је у ЛемонСтанд. Међутим, увек можете да додате друге програме за преглед перформанси на сајту.

Планови & Цене

Испробајте програм прије куповине помоћу 14-дневног бесплатног пробног раздобља. Плаћајте месечно или остварите попуст за плаћање унапред током целе године.

Најповољнији пакет почиње од $ 49 / месец. Ово је дизајнирано за нова предузећа. То дозвољава 200 стотина поруџбина месечно.

Додатни ценовни пакет планира да обухвати:

Професионални за 99 УСД месечно

 • 400 поруџбина месечно
 • Стандардна подршка путем е-поште
 • Продаја дигиталних производа

Раст за 199 УСД месечно

 • Све стандардне карактеристике
 • 1000 поруџбина месечно
 • Велепродајне функције
 • Премиум подршка за е-пошту

Премиум за $ 599 / монтх

 • Све карактеристике раста
 • 5000 поруџбина / месец
 • Посвећени тренер успеха
 • Врхунска подршка за е-пошту и телефон

За предузећа која имају преко 5000 поруџбина месечно, одаберите Ентерприсе план. ЛемонСтанд ће креирати прилагођени план према вашим потребама. Контактирајте их за термине.

ЛемонСтанд-ови планови цена скупљи су од осталих платформи. Међутим, не постоје трансакције или скривене накнаде. Ваш месечни рачун ће увек бити исти.Поред тога, приликом упоређивања цена морате узети у обзир и циљну публику. ЛемонСтанд је намењен предузећима која брзо расту. На крају, неограничене карактеристике су вредне додатног новца.

Подршка муштеријама

Има смисла да би ЛемонСтанд имао одличну корисничку услугу. Њихов читав пословни модел заснован је на преузимању компанија када се брзи раст заустави. Они су искусни стручњаци када је реч о решавању проблема.

Можете се обратити корисничкој подршци телефоном или е-поштом. Надограђени пакети за пакете укључују жељену подршку. Иако уз стандардну подршку, одговор на упит путем е-поште можете очекивати за само неколико минута. И не говоримо о општем, одговору облика. Сваки одговор пружиће детаљне информације које се баве вашим проблемом.

Можете их покушати контактирати и путем њихових налога на друштвеним медијима. ЛемонСтанд не нуди ливе цхат. Можда ће ово ускоро бити додато. Остали корисни извори укључују:

 • ФАК и документација за подршку
 • Упутства
 • Компанија Блог

Када је реч о солидном корисничком сервису, заиста нисте могли ништа више да тражите.

Лакоћа коришћења

Инструментална плоча платформе је добро дизајнирана. Отварање продавнице траје само неколико минута. Предузећа могу да интегришу све додатке. У том смислу, ЛемонСтанд је несумњиво високо рангиран по лакоћи употребе. Почетници ће моћи да се крећу по повратној линији. Водич за подешавање увек садржи детаљна упутства. Теме су чак и довољно добре да изгледају самостално без пуно промена.

Прилагођавање локација за које је потребно више стручног знања. Морат ћете или сами кодовати веб страницу или унајмити програмера. ЛемонСтанд је очигледно намењен стручнијој публици. А програмери су одушевили критике за ЛемонСтанд. Могу приступите отвореном АПИ-ју и користите ХТМЛ или ЦСС за уношење промена.

Све у свему, ЛемонСтанд је врло разумљив. Разлика је у томе што није намењена почетницима који желе едитор за превлачење. ЛемонСтанд циља одређене компаније. Стартапови са ограниченим средствима требају размотрити друге могућности.

Ако знате кодирање, тада ћете уживати у корисничком искуству. ЛемонСтанд пружа сјајну командну таблу. Велики тастери и иконе воде пут. Када купите ЛемонСтанд из правих разлога, сигурно сте задовољни.

Закључак

Да ли је ЛемонСтанд прави избор за мене?

ЛемонСтанд је прави избор ако:

 • Већ имате успостављен посао
 • Имате новца да запослите програмера
 • Ваше предузеће расте темпом који је превише брз да бисте га могли поднијети
 • Желите одличну услугу купцима
 • Желите бити у могућности прилагодити све аспекте вашег веб мјеста

Све у свему, ЛемонСтанд је сјајна платформа за куповину. Пружа широк спектар функција и потпуно је скалабилан. Сјетите се само да није за почетнике.

Упоредити

ЛемонСтанд

92

Схопифи

96

БигЦоммерце

95

Волусион

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map