Прегледавање веб сајтова за Вебфлов 2017


Вебфлов

Посетите сајт

9.1


АВА Сцоре

Вебфлов

Вебфлов је двоје браће покренуло 2013. године, као начин да веб дизајнери створе прилагођене веб локације које одговарају потребама прилагођавања, а за које не би било потребно широко учење. У само годину дана Вебфлов ЦМС добио је преко 30 000 пријава и наставио се ширење, а корисници су данас изградили више од 400.000 веб локација. Прочитајте наш преглед Вебфлов-а испод.

Прос

 • Извоз веб локација на друге платформе
 • Изврсно за искусне дизајнере
 • Доступне опције шаблона или празног платна
 • ХТМЛ / ЦСС платформа по жељи
 • Интегришите решења за е-трговину
 • Опције корисничке подршке укључују преко 40 предавања
 • Вишејезична решења могу бити интегрисана

Цонс

 • Сложен интерфејс за почетног корисника
 • Компликовани додаци и додаци за е-трговину; није уграђен
 • Скупо за основне потребе веб страница
 • Ограничени број образаца
 • Пхотосхоп и ИнДесигн искуство су од помоћи

Преглед

 • Веб сајт: ввв.вебфлов.цом
 • Сједиште: Сан Франциско, Калифорнија
 • Година оснивања: 2013
 • Категорија: Софтваре Макер за веб локацију
 • Гаранција за повраћај новца: 30 дана

Вебфлов можда није намењен самим корисницима без искуства, али дизајнери желе да имају већу флексибилност и контролу. Ове врсте веб програмера можда стварају веб локације или граде веб локације за масе.

Вебфлов користи Пхотосхоп уређивач стилова као и неки други градитељи веб локација који се истичу у својој класи. Иако се од корисника Вебфлов-а не тражи да науче код, они имају могућност да користе ХТМЛ едитор за манипулисање дизајном и прилагођавање квалитетних веб локација како би удовољили јединственим потребама својих клијената. За неке постоји градитељ веб страница.

За кога се Вебфлов препоручује?

Градитељ веб страница Вебфлов је направљен за искусније дизајнере и програмере који дизајнирају веб локације за друге. Овај градитељ веб страница је решење за прављење веб локација напредним алатима и технологијом како би се добили одређени резултати. Веб локације Вебфлов-а су решење за власнике предузећа, излоге, блогере и готово све оне којима је потребна робусна, интерактивна веб локација.

Подручје фокуса / специјалитета Вебфлова

Вебфлов, као и само неколико њих у класи, фокусиран је на флексибилан дизајн, али без кода, од стране искусних дизајнера који могу да користе алатку за прављење веб локација у пуном капацитету. Вебфлов је платформа богата функцијама која одговара већини врхунских пословних потреба.

Неке од специјалности Вебфлов укључују релативно интуитиван простор за уређивање, лак приступ ХТМЛ / ЦСС за оне који га воле, могућност извоза веб локације за прилагођавање програмера и напредну платформу без кода за оне који могу управљати њиме..

Техничке спецификације / ограничења Вебфлов-а

Значајке Вебфлова укључују Гоогле фонтове, ЦМС с равном датотеком, хостинг, дизајн и развој у једном, приступ коду, уређивачу Пхотосхоп стила и извоз кода заједно са свим стандардним виџетима и елементима доброг градитеља веб локација..

Пошто је Вебфлов избор дизајнера, у унапред дизајнираним предлошцима постоје одређена ограничења. Конкуренти који стварају веб локације у Вебфлов-у су лакши за управљање, али уз праве вештине и искуство, програмери и програмери могу да манипулишу функцијама интерфејса Вебфлов. Пребацивање шаблона није опција.

Да ли постоји одговарајућа скалабилност / простор за раст?

Вебфлов нуди бесплатни животни план за основне веб странице заједно са три годишња плана средње и високе цене за дизајнере и агенције. Са градитељима без кода, очекујете да платите више. Ови планови пружају простор за лични или пословни раст, али неће бити јефтин. Хостинг веб страница и ЦМС хостинг доступни су за додатне трошкове.

Шта је политика гаранције МонеиБацка?

Вебфлов нуди опцију бесплатног дизајнирања без плаћања.

Шта је репутација Вебфлов-а?

Вебфлов је релативно нов у простору за изградњу веб локација и нуди другачији приступ без кода за искусније дизајнере. Уз минималну конкуренцију за ово напредније решење са већим ценама, они тренутно имају одличну репутацију међу овом класом. Рецензије су средње и више (од 3 звездице и више). Када је реч о основним власницима веб локација, репутација није ни приближно добра, јер почетници често сматрају да је Вебфлов превише тежак.

Партнерски програм за купце

Вебфлов још не нуди партнерски програм за кориснике, али је предложено.

Зашто одабрати Вебфлов?

Вебфлов је савршен за дизајнере, програмере или агенције који желе могућност веће контроле и креирање веб локације за себе или сталне клијенте. За почетнике који желе решење „уради сам“, постоје и друге алтернативе које одговарају овој потреби.

Дизајнери Вебфлов-а ће уживати у Адобе Пхотосхоп и ИнДесигн интерфејсу за уређивање, заједно са могућношћу приступа и управљања ХТМЛ / ЦСС кодом ако је потребно. Испробајте бесплатни рачун пре него што донесете одлуку.

Кључне карактеристике

 • Висуал Едитор
 • Прилагодљива и прилагодљива структура мреже
 • ХТМЛ и ЦСС спремни за производњу
 • Јединствени клизач са нула кодирањем
 • Прилагодљива прилагодљива навигација
 • Јединствене интеракције и анимације
 • Аутоматско спремање и враћање
 • Превуците и испустите Социал Видгетс
 • Извоз кода једним кликом
 • Преко 600 веб фонтова
 • Преко 500 пословних апликација
 • Еаси Ембедс

Пресуда индустријских стручњака за Вебфлов

Градитељ веб страница За неке стручњаке, Вебфлов представља нову еволуцију визуелних и ЦСС пријатељских алата за изградњу веб локација. За друге, Вебфлов није довољан да се постави као заиста нови и узбудљиви програм. Критичари који добро познају кодирање и искуство веб дизајна обично су оценили Вебфлов као трчање млина. Уз то, критичари који су програм прегледали из перспективе корисника открили су да Вебфлов може много тога да понуди. Ценили су да је уредник био и флексибилан и једноставан за употребу. За разлику од других програмера, Вебфлов користи систем мреже који помаже да се различити одсек места постави на своје место без да се превише забрљате са димензијама. Чак су и најбезобразљивији критичари Вебфлов назвали елегантним и морали су признати да, иако можда није револуционаран, сигурно је добра опција. У коначници, стручњаци препоручују да се програм погледа.

Позитивни коментари и критике потрошача на Вебфлову

Фацебоок страница Вебфлов пуна је позитивних критика корисника. Иако могу пружити неки увид у снаге програма, требало би их узимати са зрном соли. Рецензије су јасно куриране како би се Вебфлов приказао у најбољем могућем светлу. Ево неколико најчешћих тема позитивних критика:

 • Једноставан за коришћење. Вебфлов не захтева знање о кодирању, а непрограмери су могли лако да направе професионалне веб локације.
 • Информативне подуке. Они којима је требало мало више смерница приликом дизајнирања њихове веб странице, видео туторијали су били врло корисни.
 • Израђује респонзивне странице. Иако би ово требало да буде индустријски стандард, многе компаније и даље покушавају да дођу само до дизајна прилагођених мобилним уређајима. Међутим, Вебфлов укључује ову битну карактеристику од првог дана.

Негативни прегледи и притужбе потрошача на Вебфлов

У свету произвођача веб сајтова Вебфлов је још увек релативно нов. За сада не постоји пуно брбљања о вебу о овом програму. Све у свему, ово је вероватно добар знак, посебно имајући у виду чињеницу да је Вебфлов успео да прикупи десетине хиљада корисника у последње три године. Незадовољни купци се обично не устручавају да изнесу своје негодовање, тако да је вероватно сигурно претпоставимо да Вебфлов није наишао на неке веће проблеме. Можда ће проћи још неколико година на тржишту док Вебфлов буде у стању да генерише довољно медија да заиста стекне утисак о томе како други раде користећи софтвер.

Дизајн & Подешавање

Напредни корисници желе градитеља веб страница са интуитивним дизајном и прилагођавањем, а Вебфлов је одличан избор за оне који знају шта раде. Веб инжењер може да цени флексибилност у манипулисању кодом да би добио резултате на веб локацији. Вебфлов нуди отворено платно за квалификоване кориснике или неке готове предлоге шаблона за оне којима треба место за почетак.

одликаПреглед
Вебфлов ТемплатесПостоје бесплатни и плаћени предодређени предлошци за избор, али Вебфлов охрабрује отворено платно за професионалне веб дизајнере.
 • Разноликост и квалитет шаблона и палете боја. Мала колекција предложака за дизајн је атрактивна или платите од 15 до 20 долара за већи избор. Било да дизајнери почну са шаблоном или празним платном, све је прилагодљиво.
 • Унапред одабрани предлошци у односу на изградњу веб локације из компаније Сцратцх. Вебфлов нуди унапред одабране шаблоне или платформу за сопствену изградњу, мада на крају очекујете да ћете сами доносити дизајнерске одлуке.
Вебфлов интерфејсАко сте у прошлости користили Адобе-ове софтверске програме, то може бити интерфејс који тражите. Вебфлов је створио интерфејс да се усклади са познатим алатима, тако да су изазови дизајна смањени. Овај градитељ веб страница је лакши за Пхотосхоп и ИнДесигн кориснике или друге напредне кориснике који могу да схвате ствари. Овај градитељ страница је тежак за нове дизајнере који немају потребне вештине.
Прилагодба стила страницеВебфлов има моћ прилагођавања стила странице, јер се напредни корисници могу ослонити на многе могућности дизајна унутар интерфејса, на празно платно користећи ХТМЛ код.
 • Избор дизајна за персонализацију.Персонализација се може извршити помоћу унапред дизајнираних образаца у структуриранијем облику или се извести на празном платну. Овај градитељ је створен за креативне умове који могу да ураде дизајн.
 • Слобода кретања, промене величине и уређивања садржаја.Уређивање Вебфлова је прилично интуитивно, посебно ако имате пристојно разумевање Адобе производа.
 • Постоји ли приступ ХТМЛ / ЦСС коду? Да, Вебфлов нуди дизајнерима толико жељени ХТМЛ / ЦСС уређивање кода за напредније програмирање.
 • Кориснички интерфејс за визуелно уређивање. Уређивање се врши на екрану са одређеним могућностима превлачења и додавања компоненти, додатака, видгета и још много тога.

Искусни корисници Вебфлов-а могу да искористе широк спектар опција за прилагођавање.

Навигација по сајтуВебфлов омогућава дизајнерима флексибилност да креирају навигацију по сајту на начин који желе, а не да се ослањају само на шаблоне или се може одабрати шаблон.
Менаџмент саџајаВебфлов је систем за управљање визуелним садржајем (ЦМС) у коме се веб странице могу правити без искуства са кодом. Садржајем се управља са налога на мрежи Вебфлов, слично другим програмерима, али постоје више могућности за квалификоване кориснике.
Фотографије и галеријеВебфлов има сјајне типове визуелног садржаја укључујући слике, видео снимке, мапе, дугмад и још много тога.
Мобиле Сите БуилдингПредлошци Вебфлов-а и платна за дизајн слободног облика су прилагодљиви, направљени за мобилне кориснике, купце и посетиоце на већини уређаја.
Интеграција друштвене дељењаКао и већина програмера веб страница, Вебфлов нуди све стандардне иконе на друштвеним мрежама за маркетинг и дељење корисника.
Дизајнерске услугеВебфлов је свеобухватни програмер веб страница направљен за агенције и дизајнере који желе да изграде софистициране веб странице. Иако је Вебфлов софистициранији од неких градитеља веб страница, то није дизајнерска компанија заснована на услугама. Када вам је потребна фирма која пружа услуге дизајнирања, садржаја и развоја, уради сами градитељи веб локација нису прави избор.

Карактеристике & Алати

Као једна од оригиналних комплетних компанија за изградњу веб локација, сет функција је огроман. Подесан за веће софистицираније веб локације којима је потребна посебна пажња или напреднији програмер који је радио на дизајнирању веб страница, Веб.цом је сигурно да испуњава захтеве за е-трговином и пословним карактеристикама:

одликаПреглед
Подешавање Вебфлов-аПријавите се за бесплатан рачун са својим именом, е-поштом и новом лозинком. Такође се слажете са политиком приватности и условима услуге Вебфлов-а. Почећете са избором бесплатног шаблона.
Веб дизајнИзаберите предложак дизајна или одаберите креирање свог уређивача у стилу платна с контролама сличним Адобе производима. Интерфејс није попут просечног градитеља веб локација, али измена превлачења и испуштања је могућа заједно са ХТМЛ / ЦСС уређивачем ако имате техничко знање.
Прилагођено име домена
Дубина навигације:Захваљујући могућностима Вебфлов-а за прилагођену навигацију, дизајнери могу креирати дубину навигације која је потребна за било који веб посао или предузеће.
Видгети и апликацијеАко имате искуства, чини се да Вебфлов има платформу за израду веб апликација. Ово није у потпуности тестирано, а мало информација је доступно. Прилагодљиви видгети који укључују друштвене медије, мапе, обрасце е-поште и брзи клизачи су стандард.
МонетизацијаВебфлов се може интегрисати са еЦоммерце решењима, али дизајнери ће то морати да изграде.
Статистика посетилацаВебфлов се добро интегрише са Гоогле Аналитицс-ом, а надзорна плоча Вебфлова може приказати статистику посетилаца веб локација.
Фото, видео и аудиоВебфлов нуди стандардне опције за привлачење купаца кроз слике, видео снимке, видгете и још много тога.
БлоггингИако се чини да Вебфлов нема матичну платформу за блогање, постоје позитивни извештаји о могућности успостављања ефикасног веб сајта.
Гугл мапеКорисници могу да уграде Гоогле мапе.
ХТМЛ ЕдиторЈедно од средстава Вебфлов-а је опција за ХТМЛ / ЦСС уређивање, без потребе да знате детаљан код.
Интеграција друштвених медија
Обрасци и анкетеПомоћу Вебфлов-а корисници могу уметати обрасце и прилагођавати их резултатима који су им потребни.
Складишни просторНа основу три плана за цене Вебфлов-а, чини се да има довољно простора за складиштење било које величине и обима веб локације. Планови за цене не описују простор за складиштење.
Алат за билтенеВебфлов не нуди одређени алат за билтен, али ово би се могло кодирати.
Подршка форумаВебфлов клијентски форум доступан је са бесплатним Стартер планом и личним, професионалним и тимским плановима.
Е-трговина / Интернет продавницаМорате да рачунате на спољна решења за е-трговину која се интегришу у Вебфлов. Чини се да је Ецвид један од бољих додатака и евентуално компатибилан.
Интеграција капијаПостоје сервиси за приступ плаћању интегрисани у решења за е-трговину трећих страна која могу бити интегрисана у Вебфлов.
СЕО ФриендлиОпет ћете морати да рачунате на спољна решења као што су Гоогле Аналитицс и више о техникама оптимизације за претраживаче.
Ограничени приступ сајту (заштита лозинком)Вебфлов пружа рачун заштићен лозинком за све који се пријаве.
Гоогле® АналитицсНије познат проблем са интегрисањем Гоогле Аналитике у Вебфлов.
Безбедност веб сајтаВебфлов заједно са конкурентима учиниће безбедност високим приоритетом за било које активности на веб локацији.
Више језикаВишејезичне опције доступне су путем кода, а постоје и неки мрежни четови и форуми за упутство.
Мобилна оптимизацијаГотово све предлошке и опције прилагођавања Вебфлов-а подржавају мобилне уређаје.

Планови & Цене

Вебфлов нуди бесплатни Стартер налог заједно са три годишња плана цена заснована на искуству дизајнера и ширини веб страница од појединаца које агенције требају. Ове месечне тарифе приказане на сајту морају се плаћати годишње. Хостинг и ЦМС додају месечну накнаду.

Понуђени годишњи планови одређивања цена

Фрее Стартер. Фили било кога.

Лични. За дизајнере који раде на неколико пројеката. 16 УСД месечно или 192 УСД.

Професионални. За слободњаке и професионалце. 35 УСД месечно или 420 УСД.

Тим. За велике тимове и агенције. 78 УСД месечно или 936 УСД.
Вебфлов наплаћује више на основу понуде услуга на нивоу агенције. Дизајнери се постављају како би створили више локација у годишњем плану цена који би дугорочно могли да буду исплативи.

Размотрите следеће факторе у вези са ценама:

 • Да ли нуди бесплатан план? Да, Вебфлов нуди бесплатни почетни план него што може и даље бесплатно ако нису потребне напредне функције.
 • Постоје ли пробни периоди или им је потребно да се придруже кредитне картице? Дизајнери могу бесплатно користити Вебфлов док су у режиму дизајна.
 • Колико су премиум пакети у поређењу са конкурентима? Вебфлов је мало скупљи, али стандардни за ову класу програмера веб страница. Програмери и програмери добијају већу флексибилност у коду за прилагођавање.
 • Можете ли да дизајнирате професионалне веб странице користећи само бесплатну верзију? Да, можете бесплатно да направите професионалну веб страницу.

Да ли се исплата врши месечно / годишње? Вебфлов нуди годишњу веб страницу са плановима цена.

Подршка муштеријама

Вебфлов нуди купцима импресивне могућности за корисничку подршку. Центар за помоћ приказује избор који укључује често постављана питања (ФАКс), течајеве (преко 40), водич за почетак рада и неке туторијале за веб локацију. Приоритетна подршка доступна је у оквиру професионалних и тимских планова цена. Подршка путем е-поште доступна је у оквиру личног плана. Форум је доступан за бесплатни Стартер план.

Лакоћа коришћења

Вебфлов је дизајниран за напредне кориснике са искуством чак и док се такмичи као један од ретких градитеља веб страница без кода. За праву креативну публику корисници могу вероватно учинити све што желе са Вебфловом. За почетнике који траже потпуно самостално искуство, постоје и друге класе произвођача веб локација које треба размотрити. Напредни корисници ће Вебфлов можда сматрати довољно једноставним за употребу.

Једноставност интерфејса . Вебфлов је интуитиван за искусне дизајнере и није дизајниран због једноставности. Резултати могу бити позитивни за оне који знају шта раде.

Погодно за почетнике / напредне кориснике . Вебфлов није у класи произвођача веб страница за почетнике. Погодно је за напредне кориснике који желе окружење без кода, али имају флексибилност у ХТМЛ / ЦСС опцији.

Задржите контролу над веб страницом у сваком тренутку. Веб дизајнери одржавају потпуну контролу над сајтом.

Помоћ у уреднику. Помоћ за уређивање је погодна за неке, а постоје и неке друге опције помоћи на веб локацији.

Вебфлов је погодан за искусне дизајнере којима би овај градитељ веб страница могао бити једноставан за употребу.

Закључак

За искусне дизајнере и програмере можда ћете само волети Вебфлов. У овом прављењу веб локација без кодова, али са приступом коду, имате опције за сваку величину и обим пословне веб локације. За напредну е-трговину, чини се да је прихватљиво ако можете да интегришете спољне алате, видгете и додатке да бисте добили потребне резултате.

Почетници ће се вероватно борити са Вебфловом, осим ако нису задовољни бесплатним налогом и једним од ограничених предложака Вебфлова, али цена је заиста за веће сајтове који требају учинити више. Нови корисници који желе да брзо и лако поставе веб страницу требало би да погледају другачију класу произвођача веб страница, а на тржишту има доста оних.

Вебфлов има потенцијал за прилагођене веб странице напредних веб дизајнера који траже искуство без кода, али такође имају флексибилност за додавање и уређивање кода. Ако тражите напреднију платформу, Вебфлов је једна од ретких ДИИ опција у својој класи. У зависности од ваших потреба и искуства, Вебфлов може бити добро решење. Бесплатни Стартер налог је најбољи начин да се то провери.

Упоредити

ВебФлов

92

Вик

96

Веебли

95

Квадратни простор

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map