Преглед Вебноде 2016


Вебноде

Посетите сајт

9.1


АВА Сцоре

Вебноде

Вебноде је швајцарска компанија која је покренута 2008. године као глобални дизајнер веб страница "једноставност, квалитет и визуелна привлачност." Вебноде тврди да је преко 22.000.000 корисника овог интерактивног програма повуци и спусти за креирање и покретање веб локација. Описана као брз и лак процес, Вебноде нуди релативно једноставну платформу за започињање и управљање веб локацијама. Прочитајте нашу рецензију Вебноде у наставку.

Прос

 • Једноставно корисничко сучеље
 • Бесплатна опција за једноставне веб странице
 • Доступно је ХТМЛ / ЦСС кодирање
 • Стотине основних предложака за избор
 • Укључујуће слике и медији
 • Подржава 20 језика
 • Добра оптимизација за претрагу

Цонс

 • Функционални предлошци али нису модерни
 • Нема директних опција билтена, већ решења
 • Није идеалан за напредно блогање
 • Имена домена са засебним ценама
 • Планови цена које је тешко решити

Преглед

 • Веб сајт: ввв.вебноде.цом
 • Сједиште: Швајцарска
 • Година оснивања: 2008
 • Запослени: 90+
 • Сајтови изграђени: 22,000,000+
 • Категорија: Софтваре Макер за веб локацију

Платформа Вебноде високо је рангирана за једноставну употребу, могућности, време дизајнирања до покретања (пет минута) и укупну брзину. Вебноде се издваја као популарни систем „алл-ин-оне“ за управљање садржајем који подржава преко 20 језика. Овај градитељ веб страница има функције потребне за појединце и мала предузећа. Корисници Вебноде-а могу бесплатно да успоставе веб страницу или се претплате на један од девет јединствених планова цена. Испод је неколико детаља за Вебноде, алат за прављење веб локација:

За кога се препоручује Вебноде?

Градитељ веб локација Вебноде препоручује се професионалцима из малих компанија, блогерима, власницима интернетских продавница, студентима, уметницима и другима. Овај градитељ страница привлачи свакога коме је потребна брза и једноставна веб локација.

Подручје фокуса / специјалитета Вебнода

Вебноде је фокусиран на прикладну израду веб страница са великим бројем функција. Специјалитети Вебнодеа присутни су у једноставном сучељу за превлачење и испуштање, изменљивим шаблонима прилагођеним мобилним уређајима, разним пословним и личним дизајнираним веб локацијама, неким ХТМЛ кодирањем, оптимизацијом звука и импресивним вишејезичним сетом.

Техничке спецификације / ограничења Вебноде-а

Техничке спецификације за Вебноде укључују бесплатни налог који може бити активан за пет минута (мада би реално већини корисника било потребно најмање пола дана или дуже да направе своју веб локацију). На бесплатном или плаћеном рачуну корисници добијају опције имена домена, друштвене мреже, е-пошту, блогове, обрасце, слике, статистику и већину стандардних функција које очекујете у изградњи веб локација на мрежи.

Што се тиче ограничења, овај градитељ страница је добар за оне који су у реду са основним функционалним предлошцима без пуно осећаја. Платформи су потребна ажурирања, с ограничењима у савременом дизајну. Као робусно решење за блогање, Вебноде је рангиран мало.

Да ли постоји одговарајућа скалабилност / простор за раст?

Вебноде нуди неке месечне планове одређивања цена на основу сложености веб локације. Власници аутомобила, блогери и други могу започети с малим потезом и напредовати у плану цена који има потребне функције. Вебноде нуди девет планова за одређивање цена веб локација (укључујући основну и напредну е-трговину) – више планова било ког градитеља веб локација. Планови за цену су сложени да се то утврди, али остављају предузећима простор за раст

Шта је политика гаранције МонеиБацка?

Добијате 15-дневну гаранцију поврата новца само на Премиум плану.

Шта је репутација Вебноде-а?

Вебноде добро прати заједно са звучном платформом за основне и пословне веб странице. Иако није веома атрактиван за оне који траже модерност, има функционалност и пуно задовољних клијената. Вебноде има један од најбољих скупова са више језика и користи пријатељски Мицрософтов интерфејс за уређивање. Свестрана је и мобилна реакција на различите могућности одређивања цена. То може бити јефтин, али еволуирајуће компаније ће морати платити више да би добиле оно што им је потребно. Све у свему, Вебноде има добру репутацију у индустрији.

Зашто одабрати Вебноде?

Вебноде нуди стабилну платформу са разумном функционалношћу за подршку већине стилова и захтева веб локације. С опцијом бесплатног или разумног ценовног плана, осмишљен је да нуди мноштво функција за различите кориснике. Изврсно је погодан за е-трговину, ако не мислите платити више, са широким опцијама које су конфигурисане за подршку малим предузећима. Такође је савршен за само блогере, уметнике и студенте који не захтевају савремене шаблоне.

Кључне карактеристике

 • Стотине шаблона
 • Користите своје име домена
 • Подршка за напредне СЕО технике
 • Интеграција друштвених медија
 • Зеро Стартуп Цостс
 • Вишејезична подршка
 • Израда сигурносних копија и опоравак
 • Прилагодите подножје
 • 15-дневна политика поврата новца
 • Интернет Сторе Буилдер
 • Од 2ГБ до неограничене пропусности
 • Интеграција форума

Пресуда индустријских стручњака за ВебНоде

Стручњаци за изградњу веб локација вероватно ће препоручити ВебНоде и дати му изнад просек. Као и потрошачи, критичари су као највеће грешке програма навели алате за услуге купцима и е-трговину. Уз то, можете платити више и одлучити се за наменски пакет е-трговине. Само знате да су редовни пословни планови ограничени када је у питању продаја на мрежи.

Иначе, стварни градитељ веб страница је веома цењен. Зарадио је бодове за једноставну употребу и квалитетан едитор за превлачење и испуштање који је на врху своје класе. Стручњаци су такође били импресионирани бројем и калибром СЕО алата. ВебНоде долази стандардно са разним одличним алатима који ће вам помоћи да промовишете веб локацију и ваше пословање.

На крају, стручњаци су оценили ВебНоде чак и више од корисника са просеком од 8 до 9 звездица од укупно десет. Према критичарима, ВебНоде вриједи провјерити.

 • ввв.вебситетоолтестер.цом/ен/ревиевс/вебноде-ревиев/
 • ввв.супербвебситебуилдерс.цом/вебноде-ревиев/

Позитивни коментари и критике потрошача на ВебНоде-у

Задовољни купци углавном су помињали ове три области:

 • Цене. Да, можете бесплатно да направите професионалну и атрактивну веб страницу. Надограђени пакети нуде више опција за теме, али бесплатна верзија је довољна за почетак.
 • Лакоћа коришћења. За почетнике, једноставан интерфејс је једноставан за навигацију и веома ефикасан. Чим подесите податке о свом рачуну, можете почети са израдом веб локације.
 • Карактеристике. ВебНоде пружа СЕО алате који ће вам помоћи да пласирате своју веб локацију. Такође долази са сјајним могућностима блогања, интеграцијом друштвених медија и статистикама веб локација.

Резултати купца били су мало недоследни када је реч о оцењивању ВебНоде-а, али нисмо нашли ништа испод 7 од прегледа са 10 звездица. У ствари, многи резултати су били много већи.

Негативни прегледи и притужбе потрошача на ВебНоде

Неки потрошачи су имали проблема са приступом њиховој веб локацији након што су се пријавили. Без обзира да ли постоји проблем са доменом или се једноставно не могу пријавити на свој административни налог, довољно је помињања ових врста проблема да бисте подигли обрву. Не помаже то што су ови изазови углавном отклоњени од стране службе за кориснике. И други потрошачи су пријавили да имају проблема са отказивањем рачуна након што су одлучили да ВебНоде једноставно није за њих.

Такође бисте требали бити свјесни да ВебНоде долази с ограниченим алатима за е-трговину. Потрошачи су изгледали изненађени и разочарани што програм није више малопродајни. За оне који желе претворити своју пословну веб страницу у интернетску продавницу, постоје боље опције са стандарднијим алаткама за е-трговину које ће вам помоћи да продају производе.

 • ввв.ситејаббер.цом/ревиевс/ввв.вебноде.цом

Дизајн & Подешавање

Опције дизајна и прилагођавања обично се односе на степен до кога корисници могу прилагодити шаблоне и прилагодити стилове, боје и положај. Вебноде нуди разне могућности дизајнирања и прилагођавања које су довољно једноставне за управљање.

одликаПреглед
Предлошци за веб чворПостоји много личних и пословних предложака прилагођених мобилним уређајима које можете изабрати, заједно са опцијама изгледа на четири странице и ЦСС уређивачем за уређивање позадине. Такође, корисници се могу предомислити и одабрати други предложак након што се подаци сачувају. Предлошци су описани као донекле застарели, али можете постати креативни и изменити подразумевану поставку за многе елементе.
 • Разноликост и квалитет шаблона и палете боја. Постоји „стотине“ образаца у различитим категоријама из којих можете да изаберете. Предлошци су обојени у боји, тако да можете пронаћи боје које се поклапају са логотипом вашег предузећа итд. Задани стилови фонта су датирани, али можете их подешавати, а Вебноде је најавио да ће се ускоро модернизовати..

Унапред изабрани предлошци у односу на прављење веб локације из компаније Сцратцх. Вебноде је сопствени програм за изградњу који се ослања на унапред дизајниране шаблоне и додавање ХТМЛ / ЦСС кода за оне којима је потребан. Да бисте дизајнирали и развили веб локацију, желећете да на мрежи потражите компаније које нуде ову врсту услуге, али очекујте да ће платити много више.

Вебсите БуилдерИнтерфејс за веб дизајн је оно што Вебноде чини омиљеним. Нуди корисничку Мицрософт контролну таблу у стилу корисника и пружа мноштво функција за избор. Можете предомислити предложак и различите изгледе за сваку страницу веб странице. На располагању су вам алати за помоћ за ову платформу за дизајн.
Прилагодба стила странице`Када можете да прилагодите и прилагодите своју веб локацију изван основног обрасца, то се назива прилагођавањем стила странице. Вебноде је просечан у својој класи за прилагођавање стила странице.

 • Избор дизајна за персонализацију. Вебноде корисницима пружа добру контролу над персонализацијом. Постоје четири различита изгледа за ваше странице, а шаблон можете мењати по вољи. У предлоге је уграђено на десетине шема боја.
 • Слобода кретања, промене величине и уређивања садржаја. Вебноде омогућава уређивање без стреса на интерактивној контролној табли. Брзо уређујете, премештате, мењате величину или бришете садржај или елементе.
 • Постоји ли приступ ХТМЛ / ЦСС коду? Много жељена функција за техничке кориснике, Вебноде нуди ЦСС едитор за неко кодирање у позадини.
 • Кориснички интерфејс за визуелно уређивање. Корисници воле могућности визуелног уређивања Вебноде-а. Релативно је једноставно додати видгете, а има се и број за бирање. Могуће су ограничења смештаја када их додате на страницу

Све у свему, корисници Вебнода су задовољни могућностима прилагођавања, док постоје неки скупови стилова уграђени у предлошке. Имајте на уму да предлози предложака су високо функционални и не тичу се естетике, али можете то прилагодити да бисте то превазишли.

Навигација по сајтуПредлошци вебнода нуде најмање шест нивоа навигације веб локација, доста за готово све веб странице. Распоред навигације заснован је на изабраном предлошку, уз могуће прилагођавање. Очекујте и одзивну мобилну навигацију.
Менаџмент саџајаЗбог структуре предлошка на Вебноде-у, управљање садржајем је поједностављено и интуитивно. Предложак се може мењати са мало чишћења. Вебноде пружа сигурно корисничко пријављивање на њиховој веб локацији, а ваше промене се преносе одмах.
Фотографије и галеријеВебноде је опремљен фотогалеријом и имате могућност да ваша галерија представи ваше производе. Фотогалерија вам омогућава да пагинирате фотографије, уређујете величину сличица и додајете описе.
Мобиле Сите БуилдингЗграда мобилних веб локација уграђена је у шаблоне Вебноде-а, тако да ви и ваши купци лако можете да прикажете и крећете се са мобилног уређаја. Подржана је и е-трговина на мобилној платформи.
Интеграција друштвене дељењаИконе друштвених медија могу се уметнути на веб локације Вебноде ради интеграције са популарним платформама друштвених медија као што су Фацебоок, Твиттер и ИоуТубе.
Дизајнерске услугеВебноде као и већина програмера веб страница у својој класи не нуди услуге управљања веб локацијама. То је уради сам за израду сајтова. Потражите онлине дизајнера веб страница ако вам требају комплетне услуге дизајнирања и развоја, по врхунској цени.

Карактеристике & Алати

Вебноде има робусну функцију која може да прими власнике малих продавница, блогере и остале који желе да се покажу или продају своју робу и услуге. Вебноде има једну од најбољих репутација због функција међу конкурентима. Испод је неколико детаља.

одликаПреглед
Подешавање ВебнодаВебноде вам омогућава да погледате стотине одговарајућих образаца у свакој пословној или личној категорији пре него што се пријавите. Имате могућност избора бесплатног налога и надоградње на план који вам је потребан касније, ако желите. Подешавање је једноставно, а Вебноде вас води путем интернетског поступка ради дизајнирања ваше веб локације.
Веб дизајнПредлошци за Вебноде нуде стотине сјајних идеја да размислите. Једном када се пријавите са именом за своју веб локацију, адресом е-поште и новом лозинком, започињете поступак веб дизајна. Бирате изглед, додајете текст и превлачите и увлачите елементе који су вам потребни на ваше странице. Додајте ХТМЛ / ЦСС код ако је потребно.
Дубина навигацијеВебноде нуди најмање шест нивоа навигације веб страницама, што је више него довољно за било који лични или пословни веб сајт.
Видгети и апликацијеИако се не спомиње продавница апликација, Вебноде је компатибилан са неким апликацијама, а такође можете и да кодујете у ХТМЛ-у. Постоје бројни видгети за повлачење и испуштање (или код) на странице ваше веб локације.
МонетизацијаВебноде нуди Гоогле АдСенсе интеграцију, али мора бити шифриран у одређеном одељку. Власници продавница могу да убаце стандардне опције плаћања укључујући ПаиПал.
Статистика посетилацаАлат за интерну статистику посетилаца је користан и корисници могу да додају Гоогле аналитику.
Фото, видео и аудиоВебноде има сет алата за медије који одговара било којем власнику веб локације, укључујући галерију слика, могућност видео записа и аудио датотека и још много тога.
БлоггингОпција блогања за Вебноде намењена је повременим блогерима, а не озбиљним блогерима. Постоји неколико ограничења у коментарима и одговорима, али Дискус је додатак који може помоћи.
Гугл мапеВебноде вам омогућава да брзо убаците Гоогле Мапс и Бинг Мапс.
ХТМЛ ЕдиторЈедно од предности Вебноде-а је могућност додавања и уређивања ХТМЛ / ЦСС кода веб локације, што се може учинити у ЦСС едитору.
Интеграција друштвених медија
Обрасци и анкетеИзаберите Вуфоо обрасце, Сурвио интеграције и Бок.нет датотеке између осталог за обрасце, опције анкетирања и анкете.
Складишни просторПретплатници добијају од 300МБ неограниченог простора за похрану заједно са 3 ГБ до неограниченог пропусног опсега, у зависности од плана који одаберете.
Алат за билтенеИако не постоји алатка за билтен, корисници се могу интегрисати са Маилцхимп, Авебер и другима. Свеобухватни рачуни е-поште за Вебноде подржават ће ову активност.
Подршка форумаВебноде не званично подржава форуме, иако купци могу да дају коментаре или питања на мрежи.
Е-трговина / Интернет продавницаДизајниран за е-трговину, Вебноде нуди већину потребних свих власника продавница функција. Претплатници ће морати уложити у план већих цена да би добили алате и подршку која им је потребна. Конкретни план е-трговине је најсофистициранији, мада постоје мање скупе опције за мање продајне платформе.
Интеграција капијаУслуге преноса плаћања доступне су на Вебноде и релативно су једноставне за рад.
СЕО ФриендлиВебноде добија четири звездице за СЕО од странице и мета наслова, заједно са АЛТ ознакама слика и УРЛ пољима и могу се уређивати, специјалитет за Вебноде!
Ограничени приступ сајту (заштита лозинком)Вебноде нуди корисницима заштиту лозинком за пријављивање, уређивање и прилагођавање на мрежи.
Гоогле® АналитицсВебноде се интегрише са Гоогле Аналитицс-ом, без познатих проблема.
Безбедност веб локацијаВебноде сигурност корисника и купаца схвата врло озбиљно, као и већина компанија које се баве интернетом. Они нуде потребну шифрирање и заштиту лозинком потребним и за опште и за е-трговину.
Више језикаВебноде подржава 20 језика, што може вјероватно подржати било који градитељ веб страница. Пет звездица за ову функцију.
Мобилна оптимизацијаПредлошци Вебноде-а пружају оптимизацију мобилних уређаја, тако да корисници и клијенти успешно приказују, навигацију и купују на већини мобилних уређаја.

Планови & Цене

Вебноде нуди купцима бесплатан рачун заједно са неколико збуњујућих планова цена у три категорије које могу да изаберу. У зависности од нивоа алата и функција потребних за вашу веб локацију, постоји план цена за све. Имена домена се цене засебно. Цене Вебнода нису биле очигледне на почетној страници, али Гоогле претрага на тему „Вебноде Прицинг“ донела је планове.

Понуђени планови цена

бесплатно. Правите веб локацију, управљајте садржајем и добијате пуно функција и неке подршке.

Личне веб странице

Сви планови за цене личних веб локација укључују мобилни образац, могућност додељивања домена, заштиту лозинком, премиум подршку и план прављења резервних копија и опоравка.

 • Мини. 6,95 УСД месечно за складиштење од 300 МБ, опсег од 3 ГБ и једно поштанско сандуче.
 • Стандардно. 13,75 УСД месечно за складиштење од 1000 МБ, пропусност од 20 ГБ, 20 поштанских сандучића и могућност прилагођавања подножја.
 • Профи. 24,95 УСД за складиштење у износу од 4 000 МБ, неограничену пропусност, 100 поштанских сандучића, више језика и офлајн верзију веб локације.

Веб странице предузећа

Сви планови за цене пословних веб локација укључују мобилни образац, могућност додељивања имена вашег домена, премиум подршку и вести и чланке.

 • Мини. 6,95 УСД месечно за складиштење од 500 МБ, опсег од 3 ГБ и три поштанска сандучета.
 • Стандардно. 13,75 УСД месечно за складиштење од 2 000 МБ, пропусност од 10 ГБ, 20 поштанских сандучића, вести и чланака, креирање листа, више језика, могућност прилагођавања подножја и заштита лозинком.
 • Профи. 24,95 УСД за складиштење од 5 000 МБ, неограничену пропусност, 100 поштанских сандучића, вести и чланака, креирање листа, више језика, могућност прилагођавања подножја, заштиту лозинком и ванмрежну верзију веб локације.

Веб локације за е-трговину

Сви планови за цене е-трговине на веб локацији укључују мобилни образац, кредитну картицу, могућност додељивања имена вашег домена, премијску подршку и план резервних копија и опоравка.

 • Мини. 9,95 УСД месечно за складиштење од 300 МБ, опсег од 3 ГБ, један поштански сандучић и 100 производа.
 • Стандардно. 24,95 УСД месечно за складиштење од 1000 МБ, пропусни опсег 20 ГБ, 20 поштанских сандучића, 1.000 производа, детаљне пословне статистике, варијације производа, могућност прилагођавања подножја, феед производа и капацитет увоза / извоза производа.
 • Профи. 49,95 УСД за складиштење од 4 000 МБ, неограничени пропусни опсег, 100 поштанских сандучића, неограничен број производа, детаљне пословне статистике, варијације производа, могућност прилагођавања подножја, феед производа, капацитет увоза / извоза производа, заштита лозинком и ванмрежна верзија веб странице.

Вебноде нуди конкурентне цене након што схватите тачно конфигурацију која вам је потребна за ваш лични или пословни веб сајт.

Размотрите следеће факторе у вези са ценама:

 • Да ли нуди бесплатан план? Да, свако може да постави и настави да користи бесплатни налог за основни веб сајт. Очекујте да се претплатите на рачун за плаћање решења за е-трговину.
 • Постоје ли пробни периоди или им је потребно да се придруже кредитне картице? Можете поставити рачун за бесплатну услугу или се претплатити кредитном картицом или ПаиПал-ом. Постоји 15-дневно бесплатно пробно раздобље само за Премиум план.
 • Колико су премиум пакети у поређењу са конкурентима? Вебноде нуди неке планове за цене који одговарају њима, али име домена се цени посебно. Цена је конкурентна за потребе малих предузећа или е-трговине. За све функције е-трговине већа је од неких, али добићете оно што требате да продате.
 • Можете ли да дизајнирате професионалне веб странице користећи само бесплатну верзију? Да, можете бесплатно да развијете професионалну веб страницу и чувате је бесплатно.

Да ли се исплата врши месечно / годишње? Понуђен је месечни план плаћања.

Подршка муштеријама

Корисничке услуге за подршку корисницима Вебноде-а сличне су већини произвођача веб сајтова који раде сами. Интернетска подршка је добра. Подршка за телефон и е-пошту нешто је ограничена, али постоји форум за питања и питања. Пружа се одређени ниво подршке за све планове одређивања цена.

Лакоћа коришћења

Вебноде је описан као релативно лаган градитељ веб страница за прављење ДИИ веб локација. Створен је за кориснике било ког нивоа вештина. Лако је започети и једноставно се руковати. Веб локације за е-трговину требаће мало више планирања и времена за постављање и одржавање.

Једноставност интерфејса.Вебноде интерфејс постиже веома високе резултате за уређивање стила на контролној табли, интерактивност и једноставност употребе.

Погодно за почетнике / напредне кориснике. Вебноде је савршен и за почетнике и за искусне дизајнере, укључујући могућност кодирања у ХТМЛ / ЦСС. Почетницима се свиђа уређивање превлачења, док напредни корисници могу додати код.

Задржите контролу над веб страницом у сваком тренутку.Корисници добијају потпуну контролу у сигурној пријави на Вебноде-у, дизајнираном за појединце или власнике продавница који продају робу и услуге на мрежи.

Помоћ у уреднику. Дијалог и опције помоћи у уређивачу су добре. Подршка уживо је ограничена, а постоје извештаји о датотекама помоћи који су превише ограничени.

Вебноде је конкурентни градитељ веб страница који се лако користи и нуди функције за сваку врсту веб локација, са неколико ограничења и донекле конкурентне цене у зависности од ваших потреба.

Закључак

Вебноде је високо рангиран на списку произвођача веб страница, нарочито за власнике продавница, са 20 језика и девет планова за избор. Специјализовани су за различиту публику и нуде много могућности. Можете се бесплатно пријавити или одабрати између девет планова цена према вашим потребама. Вебноде има једну од бољих понуда за е-трговину. Опције за цене је тешко пронаћи и тешко их је разврстати, али су свестране.

Вебноде интерфејс је одличан, са Мицрософт контролном панелом за рад. Један недостатак су застарели предлошци за које је потребно одређено прилагођавање како би изгледали модерније за данашњи Интернет. Они су у ствари функционални. Ево следеће тачке:

Вебноде је моћан градитељ веб локација у својој класи који подржава различите нивое е-трговине и личних веб локација. Има функционалност, функције и планове за цене који може да прими већину корисника. Ако тражите функцију, то је одличан избор. Што се тиче естетике и модерног дизајна, њихово додавање изискује мало више напора. То је вероватно један од најбољих избора у вези са функцијама и вишејезичним опцијама.

Упоредити

ВебНоде

91

Вик

96

Веебли

95

Квадратни простор

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map