Хоместеад Ревиев 2016


Домаћинство

Посетите сајт

8.7


АВА Сцоре

Домаћинство

Хоместеад је исплатива интернет страница за израду веб страница са дугогодишњом историјом (раније Интуит). Компанија има репутацију једне од најранијих компанија (од 1996) која нуди чаробњаке за личну и пословну изградњу веб страница на основу шаблона. Компанија до данас има преко 12 милиона корисника. Прочитајте нашу критику о домаћинству у наставку.

Прос

 • Искусни градитељ сајтова од 1996
 • Једноставност у додавању и уређивању садржаја и компоненти
 • Галерије слика укључене у цијену
 • Исплативи 5,99 УСД пакет за почетнике за једноставне веб странице
 • Свеобухватно име домена и веб хостинг
 • Одличан систем за корисничку подршку, блог и форуме

Цонс

 • Застареле шаблоне
 • Потребне су вам лакше, јефтине могућности мобилности
 • Стартер пакет нуди само неколико страница и само 25МБ веб локација за смештај
 • Немогућност извоза веб локације другом добављачу
 • Нема могућности за лако замењивање шаблона након што је изабран један

Преглед

 • Веб сајт: ввв.хоместеад.цом
 • Сједиште: Бурлингтон, МА
 • Година оснивања: 1996
 • Запослени: 130+
 • Категорије: Софтвер за прављење веб локација
 • Бесплатна реклама: 30 дана

Уз претплату на Хоместеад, трошкови за једноставну веб локацију без е-трговине су разумни. Предузећа која захтевају робусну е-трговину потрошиће много више. На основу солидне репутације, Хоместеад годинама смешта власнике предузећа. Слабости – Предлошци на домаћинству су помало застарели, а трошкови дизајнирања за шири посао су високи.

Хоместеад је добро заобљен градитељ веб страница са више предности него недостатака. Хоместеад нуди дизајнерску платформу којом већина појединаца који раде на рачунару може управљати или ће их дизајнирати за вас. Компанија има обимну листу клијената који су задовољни својим производима и услугама. Хоместеад је вриједно пазити на потребе вашег веб сајта.

За кога се препоручује?

Хоместеад веб буилдинг препоручује се власницима малих предузећа, предузетницима и другима који желе да направе своју веб страницу. Пословни веб сајт се често користи за представљање и продају производа и услуга компаније на мрежи.

Постоји ли подручје фокуса / специјалности?

Хоместеад је фокусиран на једноставне дизајне за привлачење публике на данашњем Интернету. Компанија нуди око 2.000 прилагодљивих предложака веб страница за израду веб локација. Постоје одређена ограничења када је у питању пребацивање шаблона или дизајнирање властитих.

Хоместеад нуди неколико пословних могућности брендирања како бисте уочили своје пословање. Можете додати неке опције друштвених медија као што су Твиттер, Фацебоок, Пинтерест и још много тога.

Овај веб буилдер пружа неке маркетиншке алате и аналитику веб локација како бисте могли да пратите саобраћај на својој веб локацији. Купци који плаћају свакодневно добијају корисничку подршку за дизајн њиховог вебсајта. Професионалци у домаћинству ће такође развити сајт за вас.

Које су техничке спецификације / ограничења?

Након што поставите рачун и одаберете предложак дизајна из Хоместеад-а, прилагодите странице са логотипом, атрактивним слојевима, бојама, сликама и још много тога. Постоји на стотине слика које можете одабрати или можете отпремити своју. Уређивање веб страница захтева мало праксе, али постаје лакше ако идете даље.

Ако ваша компанија прелази из малих у велику, план за стартаве Хоместеад-а има одређена ограничења. Овим планом ограничени сте на једну веб страницу и нулу подстранице. Добићете само 25 мегабајта простора за веб локацију. Ако одаберете предложак и додате своје податке, он се не подудара ако одаберете други предложак.

Да ли постоји одговарајућа скалабилност / простор за раст?

Са три различита плана Хоместеад-а довољне су могућности за скалабилност и раст. Простор за хостовање веб локација је ограничен у почетном плану, али је побољшан у плановима другог и трећег нивоа. План трећег нивоа укључује неограничене странице, што је оно што већини пословних предузећа треба да шири.

Хоместеад нуди бесплатну пробну пробну верзију од 30 дана и конкурентне цене за веб локацију. Очекујте да платите више за е-трговину заједно са веб хостингом и услугама домена. Стартарски план Хоместеад послужиће за мало предузеће које не захтева компоненте продаје. План малих предузећа Хоместеад помоћи ће малом сајту за е-трговину, тако да можете продавати робу и услуге. Ако се проширите, требат ће вам Хоместеадов пословни плус план. Овај план нуди додатни простор за веб хостинг, неограничено број страница, оптимизацију претраживача и више опција и функција. Платићете много више за пословни плус план.

Након што се створи веб страница и успоставе ваше веб странице, Хоместеад укључује веб хостинг и услуге имена домена како би учинили вашу веб страницу јавном. На овај начин, не морате да уговорите са неком другом компанијом за ове услуге.

Шта је политика гаранције МонеиБацка?

Три плана цена нуде компанијама оно што траже за врсту посла коју воде. Имајте на уму, фини тисак каже да би се цене, карактеристике и услуге могле променити у било које време без претходне најаве. Док Хоместеад даје изјаву: „Не обавезуј се, откажи било када“, изгледа да се не спомиње гаранција за поврат новца.

Шта је њихова репутација?

Пошто је Хоместеад једно време негде, они имају одличан углед у индустрији. Имају хиљаде веб локација испод појаса. Како се све више конкурената инфилтрира у простор за веб градитеље, Хоместеад се као њихова снага ослања на своје искуство и подршку..

Награде & Цертификати квалитета

Иако је Хоместеад током година помагао у дизајнирању великог броја веб локација, на веб страници нема очигледних показатеља награда или сертификата..

Зашто изабрати овај Буилдер веб локација?

За оне који желе добро утемељену веб страницу са опцијом да направе своју веб страницу или рачунају на консултанта који ће им помоћи да развију своју веб локацију, Хоместеад има добру историју. Одличан је избор за власнике малих предузећа који се желе укључити или учити од Хоместеад консултанта. Као рани пружалац услуга, Хоместеад има снажне следбенике. Ако желите да доживите, наслеђене системе и корисничку подршку, Хоместеад је можда прави избор за дизајн и хостинг вашег вебсајта.

Кључне карактеристике

 • Прилагођени предлошци у 100 категорија предузећа
 • Бесплатна библиотека од преко 1,1 милиона фотографија
 • Маркирана марка
 • Пренос домена
 • Веб стручњаци могу да предлажу јединствена имена домена
 • Персонализовани домен
 • Комплетни маркетиншки апартман
 • Заједница веб страница
 • Видео Схаре
 • Прилагођене ставке менија
 • Књиге гостију
 • Укључите боје на шаблоне

Пресуда стручњака из области индустрије на домаћинству

Стручњаци и потрошачи налазе се на истој страници када је у питању њихово мишљење о Хоместеаду. Хоместеад не само да је прецијењен на основу износа или карактеристика које нуди и упоређујући са цијенама конкурената, већ је потребан и велики ремонт. Иако је интерфејс можда водио напријед у раним данима интернета, очигледно је имао проблема да држи корак са темпом раста и технологијом. Ако се Хоместеад не прилагоди и ускоро ће постати потпуно ирелевантан и користиће га само одани и носталгични купци.

Ово је посебно тачно када је у питању мобилни одзив. У домаћинству недостају алати за прављење мобилних веб локација, чак ни нове веб локације не реагују. Комбинујте то с малим могућностима складиштења и пропусног опсега, а на тржишту су једноставно бољи избори. За критичаре је Хоместеад био сјајно оруђе у одређено време и место, али више није прекривен.

 • ввв.пцмаг.цом/артицле2/0,2817,2393746,00.асп
 • хттп://супербвебситебуилдерс.цом/хоместеад-вебсите-буилдер-ревиев/
 • 24. априла 2016

Позитивни коментари и критике потрошача на Хоместеаду

Позитивне повратне информације су изузетак од правила када је у питању Хоместеад. Софтвер добија „поштену“ оцену од око 2 од 5 звездица. Највеће позитивне критике купаца имају корисници који су у компанији више од 15 година. Они тврде да је софтвер једноставан за употребу и поуздан избор за мала предузећа. Они са релативно мало дизајнерског искуства могу брзо да направе једноставну веб страницу.

Поред тога, задовољни купци пријављују позитивна искуства са услугом за кориснике. Корисници се могу обратити подршци телефоном, е-поштом, четом уживо или посетити форум заједнице како би покушали пронаћи одговоре. Многи корисници су такође користили софтвер да би веб локацију проширили на платформу за е-трговину и били су задовољни.

Негативни прегледи и приговори потрошача на домаћинству

На Интернету има много повратних информација о услугама Хоместеад-а, а много тога није ласкаво. Чини се да су корисници који су се укрцали почетком игре били у почетку веома задовољни програмом, али Хоместеад није успео да иде у корак са временом и даље нуди исти ниво перформанси. То доводи до одређене тачке у којој корисници осећају да ограничене функције једноставно више не вреде и читав програм нема вредност. Углавном, тренутни корисници пријављују да Хоместеад наплаћује премијске цене за застарели софтвер.

Коначно, постоји доста приговора због корисничке службе и веб локација које се одједном скидају без упозорења. Чини се да су ове чудне, свакако би требало бити свесни.

 • ввв.ситејаббер.цом/ревиевс/ввв.хоместеад.цом

Дизајн & Подешавање

Што се тиче могућности дизајнирања и прилагођавања Хоместеад-а, компанија је служила купцима довољно дуго да повећају своју понуду и прикупе добре повратне информације. Испод су неке тачке о значајкама дизајна и прилагођавања Хоместеад-а.

одликаПреглед
Предлошци веб локацијаХоместеад нуди стотине традиционалних образаца за основне пословне потребе. Ови предлошци су укључени у накнаду од 5,99 долара месечно, све док вам треба само једна страница, не требају вам подстранице и не треба вам колица за куповину. Ако продајете робу и услуге и требате функције е-трговине, очекујте да ћете платити 21 УСД месечно за малу страницу. Очекујте да плаћате 61 УСД месечно за довољно простора за хостинг и веб страница за подршку средњем пословању.
 • Разноликост и квалитет шаблона и палете боја. Палете предложака су пословно фокусиране са различитим стиловима, изгледима, бојама и графикама за избор. Данас можда нећете пронаћи стилове страница са дугим клизањем, али их је могуће ручно уметнути. Промјена предложака након чињенице може довести до промјене или нестајања података. Ова акција се не препоручује.
 • Претходно одабрани предлошци у односу на прављење ваше веб локације од нуле. Ако желите да веб страница направљена испочетка, можете преузети софтвер и радити са Хоместеад консултантом како бисте добили управо оно што вам је потребно. Крајњи корисници који раде на мрежи могу бити ограничени на онлајн предлошке.
Интерфејс веб сајтаХоместеад интерфејс за прављење веб локација у једној од предности Хоместеад-а. Рад са садржајем, сликама и бојама релативно је једноставан за просечне кориснике рачунара. Кориснички налог и пријава нуде приступ шаблонима корисника за брзе промене и тренутна ажурирања веб локације.
Прилагодба стила страницеПрилагодба стила странице укључује могућност персонализације веб локације, измене садржаја и елемената, приступ неком ХТМЛ / ЦСС коду и брзо прегледање и уређивање компоненти.
 • Избор дизајна за персонализацију. Веб локације на домаћинствима могу се персонализовати до одређене мере. Логотипи, слике и други пословни садржаји могу се пренети на веб локацију, а постоји и мноштво елемената друштвених медија.
 • Слобода кретања, мијењања величине и уређивања. Елементи за уређивање су помало интуитивни. Корисници могу лако да се крећу, мењају величину и уређују садржај. Боје шаблона се могу модификовати да би се задовољиле личне потребе.
 • Постоји ли приступ ХТМЛ / ЦСС коду? Корисников приступ је ограничен, али уз помоћ стручњака за подршку Хоместеад-а, овај је процес могућ.
 • Кориснички интерфејс за визуелно уређивање. Визуално уређивање и интерактивне функције су укључене за директно искуство. Корисници могу да додају мапе, блогове и друге елементе како би привукли посетиоце.
Навигација по сајтуНавигација по веб локацији је стандардна, с тим да пакет за почетнике Хоместеад пружа само једну страницу и нула опција подстраница. Скупљи пословни пакет добиће вам још неколико страница са веб локација. Бизнис плус пакет нуди неограничен број страница.
Менаџмент саџајаСадржај је лако мењати, стил и померати. Купци се пријављују на свој налог са веб локације Хоместеад како би приступили њиховој веб локацији и управљали њиховим садржајем.
Фотографије и галеријеХоместеад галерије слика су неке од најбољих у вези са градитељима веб локација. Галерије су обимне, а уметање и манипулирање фотографијама је цинцх.
Мобиле Сите БуилдингПрављење мобилног веб локације уз помоћ Хоместеад-а није интуитивно или аутоматски. Да би се ваша веб локација приказала на мобилном уређају потребне су неке додатне функције и трошкови.
Интеграција друштвене дељењаЕлементи друштвених мрежа могу се с малим потешкоћама уметнути и повезати с одговарајућом платформом.
Дизајнерске услугеХоместеад нуди стварање веб странице за вас. Неке њихове огледне веб локације могу се видети на веб локацији. Дизајнери нуде бесплатну консултацију и пакет комплетних услуга за 149,99 УСД месечно. Добијате веб страницу са пет страница, оптимизацију кључних речи, изградњу линкова, извештавање и обуку.

Карактеристике & Алати

Хоместеад је богат значајкама и стоји добро поред својих конкурената. Корисници ће бити задовољни цјелокупним процесом и сталним одржавањем и подршком за предложак веб странице.

одликаПреглед
Подешавање веб локацијеЗапочињање веб странице помоћу Хоместеад-а прилично је једноставно. Хоместеад нуди чаробњака у којем бирате дизајн, прилагођавате га и објављујете. Наравно, потребно је више од 15 минута да се ово све постави.
Веб дизајнПрви корак је кретање кроз хиљаде образаца за одабир изгледа странице, стила и боја које се поклапају са вашим пословним брендом. Хоместеад има много тога за изабрати ако вам не треба ништа превише модерно.
Дубина навигацијеМораћете да одредите наслове и странице за навигацију за веб локацију и опције менија, као што су О, Услуге, Блог и Контакт. Постоји ограничење на једну страницу са основним планом Хоместеад-а, али то може бити прихватљиво за мали, постојани посао. Такође, не постоје опције за подстранице.
Видгети и апликацијеДанас су видгети и апликације критични за власнике малих предузећа. Иако је Хоместеад помало ограничен у погледу видгета и апликација, он укључује могућности е-трговине и маркетинга за плаћање, оптимизацију претраживача, брендирање и алате за оглашавање који су се показали прилично успешним. Очекујте да платите за виши цена како бисте добили ове функције.
МонетизацијаРешења за е-трговину Хоместеад адекватна су и већ годинама опслужују хиљаде компанија широм интернета. Корисници могу брзо да плате најновије и најједноставније облике плаћања, укључујући ПаиПал, кредитне картице, итд. Користите Гоогле АдСенсе или банер огласе путем ХТМЛ виџета.
Статистика посетилацаСтатистика посетилаца рангира високо на листи потреба купаца за мала предузећа, а Хоместеад аналитика је тачно у праву. Хоместеад користи РеалТрацкер или можете додати Гоогле Аналитицс. Корисници само требају узети у обзир ове захтеве када успоставе навигацију, ситемапове и садржај веб странице.
Фотографије, видео и аудиоФотографије, видео и звук такође су кључни за данашње успешне веб локације, а Хоместеад ради добар посао нудећи једноставан интерфејс за уметање и управљање овим компонентама.
БлоггингВеб локација блога може се додати путем јединственог модула за управљање блоговима, али није једноставна за почетника.
Гугл мапеХоместеад вам омогућује једноставно уметање Гоогле мапа.
ХТМЛ ЕдиторПостоји неки приступ додавању ХТМЛ кода, али за ово може бити потребна подршка од Хоместеад-а.
Обрасци и анкетеМало је више посла укључено у обрасце и анкете Хоместеад-а, али канал за подршку је користан ресурс.
Складишни просторКорисници налазе 25 МБ простора за похрану мало ограничених на основном пакету. Пакет другог нивоа ће обезбеђивати 5гб, а трећи ниво пружа 10гб.
Алат за билтенеФункција е-поште омогућава слање билтена.
ФорумПретплатницима је на располагању Хоместеад форум за кориснике.
Е-трговина / Интернет продавницаПакет трећег нивоа Хоместеад има добре могућности е-трговине и интернетских продавница, али купци Хоместеада ће платити високу премију.
Интеграција капијаХоместеад нуди традиционалну интеграцију гатеваи-а за опције плаћања путем е-трговине.
СЕО ФриендлиПостоје добре опције за уређивање метаознака и описа плус наслови страница, а ова функција укључује веома одређени проверник грешака.
Ограничени приступ сајту (заштита лозинком)Корисници имају лозинку заштићену пријаву за уређивање својих сајтова.
Гоогле® АналитицсКорисници могу да додају Гоогле Аналитицс у своје окружење.
Безбедност веб локацијаХоместеад сматра сигурност високим приоритетом, а веб локације садрже заштиту лозинком корисника и велику безбедност веб локација. Ова компанија послује довољно дуго да понуди најбоље опције заштите е-трговине на тржишту, Хоместеад плус.
Више језикаПлатформа Хоместеад је ограничена на енглески језик.
Мобилна оптимизацијаХоместеад не нуди аутоматизовано обликовање за мобилне уређаје. То се може постићи, али не лако.
ЦДН технологијаМрежа испоруке садржаја (ЦДН) због велике доступности и високих перформанси није тестирана.

Планови & Цене

Хоместеад нуди купцима бесплатно пробно раздобље од 30 дана као што то раде већина веб градитеља. Компанија је на првом месту са својим ценама на веб локацији. Купци бирају између три практична месечна плана цена на основу стања пословања.

Понуђени планови цена

 • Стартер. За средње компаније које захтевају опсежније опције е-трговине, пословни план од 20,99 УСД месечно ће такође садржати име домена, 5 ГБ веб простора за смештај веб локација, рачун е-поште и три странице веб локација.
 • Посао. 7 УСД месечно. 300 тема. 10 ГБ. Мобилни сајт. Оффице 365 е-поштом на годину дана.
 • Бусинесс Плус. За већину власника средњих или великих предузећа потребно је 60.99 УСД месечно план Плус Плус, који нуди додатних 5 ГБ веб локације за веб локацију и неограничене веб странице.

Размотрите следеће факторе у вези са ценама:

 • Да ли нуди бесплатан план? Не постоји бесплатни план, али постоји 30-дневна бесплатна пробна понуда.
 • Постоје ли пробни периоди или им је потребно да се придруже кредитне картице? Од купаца ће се тражити да наведе број кредитне картице за придруживање, али један ће шаблон моћи да проучи бесплатно.
 • Колико су премиум пакети у поређењу са конкурентима? За веб локације на почетном нивоу где није потребна е-трговина, Хоместеад је веома приступачан. За е-трговину са неограниченим бројем страница, Хоместеад је најскупљи на тржишту.
 • Можете ли да дизајнирате професионалне веб странице користећи само бесплатну верзију? Можете да направите веб страницу са професионалним страницама током бесплатног пробног периода од 30 дана.
 • Да ли се исплата врши месечно / годишње? Месечно.

Подршка муштеријама

Са скоро 20 година пословања, Хоместеадова корисничка подршка једна је од здравих користи коју корисници могу очекивати. Постоји неколико опција за купце да добију подршку или добију помоћ за стварање страница својих веб локација:

 • Телефон. Хоместеад нуди већину америчких градова бесплатни телефонски број за подршку уживо пет дана у недељи током дана.
 • Вебмаил. Контактирајте Хоместеад путем е-маила и добићете 24-сатна времена за одговор.
 • Ћаскање. Са линијом за разговор од понедељка до петка, Хоместеад је спреман да реши ваше проблеме.
 • Базе клијената. Домаћинство повезује са хиљадама купаца широм земље ради прегледа.
 • Блог за мала предузећа Блог Хоместеад Смалл Бусинесс састоји се од занимљивих чланака о изградњи веб страница и укључује блогове по категоријама и архиве из претходних месеци.
 • Друштвени медији. Постоје неке платформе друштвених медија на којима ће се пратити Хоместеад укључујући Фацебоок, Твиттер, Гоогле+, ИоуТубе и Пинтерест, а корисници могу да се пријаве на РСС феед.
 • Форум заједнице. Интернетски форум заједнице је добро основан за учење и приступање другим клијентима Хоместеад-а. Има велико следеће.
 • Аццоунт Логин. Купци уживају у пријави на налог директно са веб локације Хоместеад.

Све у свему, Хоместеад пружа професионалне услуге купцима на националном нивоу током радних дана, а позивачи могу очекивати пријатељске услуге и брза времена преласка. Аналитичари подршке су углавном компетентни и нуде добре савете онима који граде веб страницу са Хоместеадом.

Лакоћа коришћења

Будући да је предност интернетског програмера у томе што нуди угодно искуство за успостављање веб странице, Хоместеад испуњава ту потребу. Важно је искористити предности бесплатних суђења произвођача веб сајтова да бисте стекли осећај колико ће тај процес бити лак или тежак. Сви нивои вештина и пословне потребе су различити, тако да је на крају одабир праве компаније лични избор.

Карактеристике на које купци рачунају са Хоместеад веб буилдер-ом укључују уобичајене предлошке, дизајне који се поклапају са вашим послом, интуитивно сучеље, једноставну пријаву и измене, технологију превлачења и испуштања, контролу и манипулацију, цену и вредност. Такође, купци проналазе брз и ефикасан систем подршке за компанију, а он-лине платформа за помоћ није лоша.

Једноставност интерфејса. Интерфејс је једноставан за почетнике; за све почетнике, требаће времена да се аклиматизирају на било којег интернет веб произвођача.

Погодно за почетнике / напредне кориснике. Градитељ веб страница који нуди Хоместеад довољан је природан начин за почетнике напредних рачунарских корисника да направе веб локацију. За почетнике са почетним бизнисом, то је добар избор. Напреднији корисник можда жели веб програмера који нуди додатан приступ коду за лично прилагођавање.

Задржите контролу над веб страницом у сваком тренутку. Статистике за продужење рада Хоместеад-а су у целини добре када узмемо у обзир време и велики број клијената за ову компанију. Клијенти добијају контролу која им је потребна са њихових рачуна на Хоместеаду.

Помоћ у уреднику. Хоместеад нуди разне опције помоћи укључујући помоћ у уређивачу, форуме, блогове и корисничку подршку за телефон и цхат.

Предузећа се мењају, компаније расту и смањују се, а веб локација се мора мењати са интернетским пејзажом. Хоместеад је прихватљив јер нуди скалабилно решење које је лако прилагодљиво променама у окружењу. Кад започнете, обавезно размислите о стању вашег пословања и одредите могућности раста и скалабилности јер се подудара са понудама Хоместеад-а. Постављајте питања да бисте сазнали више о овој способности када дођете до продавца консултанта.

Закључак

Хоместеад је веб локација са солидном позадином и свеобухватним пакетом који укључује природни кориснички интерфејс, имена домена и веб хостинг. Листа карактеристика је робусна, са само неколико питања која се брину, углавном око модерних образаца, мобилности и преносивости. Погледајте укупне предности и недостатке одабира Хоместеад-а за изградњу вашег веб локације.

Купци су у посљедње вријеме помало разочарани, али то је зато што су Хоместеад предлошци застарјели у односу на нове конкуренте који долазе на тржиште. Корисници су задовољни годинама, али конкуренција оставља Хоместеад на позицији да им је потребно да надограде своје шаблоне, моделе цена и могућности мобилности да би остали на врху.

Хоместеад можда одговара правом малом, управљивом послу у којем власнику предузећа треба само једноставан дизајн да би приказао своје услуге. Такође може бити адекватно за средњу компанију за е-трговину која вероватно неће снежити снег. Хоместеад пружа могућност ефикасног управљања садржајем и компонентама по разумно конкурентној цени.

За ширење предузећа која захтевају модеран дизајн шаблона, могућности мобилности и скалабилност, на тржишту постоје и други произвођачи веб локација које вреде тестирати. Бесплатно 30-дневно суђење Хоместеад-а најбоље је место да проверите сами.

Упоредити

Домаћинство

87

Вик

96

Веебли

95

Квадратни простор

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map