ГоДадди Ревиев 2016

ГоДадди логотип веб хостинга


ГоДадди

Посетите сајт

9.2


АВА Сцоре

ГоДадди

ГоДадди је све на једном месту за ваше основне потребе веб странице. Можете да купите ваше име домена, креирате веб локацију и будете домаћин, а све помоћу ГоДадди. Или можете урадити само једно или два од овога. ГоДадди домаћин је више од 5 милиона веб локација и управља са преко 60 милиона имена домена, што га чини једном од највећих таквих компанија широм света. Прочитајте нашу ГоДадди рецензију испод.

Прос

 • Време брзог учитавања странице
 • Једноставан за употребу цПанел
 • Повољан
 • Па добро интегрише производе

Цонс

 • Ограничава базу података и дисковни простор
 • Веома ограничава податке
 • Нема Ливе Цхат Суппорт

Преглед

 • Веб сајт: ввв.годадди.цом
 • Сједиште: Сцоттсдале, АЗ
 • Година оснивања: 1997
 • Запослени: 4.000+
 • Веб локације: 40.000.000+
 • Категорије: Веб хостинг, домени, Буилдер веб локација, Интернет продавница
 • Услуге: Дељено хостинг, ВордПресс хостинг, ВПС, Цлоуд, наменски
 • Гаранција за повраћај новца: 30 дана

ГоДадди је одличан избор за појединце који желе да покрену веб страницу без превише напора или желе да угосте своју већ креирану веб страницу. Међутим, ГоДадди се одлично сналази у веб хостингу за компаније, било да они користе веб локацију да би потенцијалним клијентима рекли њихове ванмрежне комерцијалне понуде или су у арени е-трговине..

Мала предузећа и предузетници имају избор веб хостинг пакета за бирање и израду у њих.

Управљани ВордПресс хостинг ће одговарати онима који имају или намеравају да креирају ВордПресс веб локације. ГоДадди идентификује своје примарне пословне циљеве као власнике веома малих предузећа који имају 5 или мање запослених.

Које техничке платформе можете изабрати?

ГоДадди нуди и Линук и Виндовс веб хостинг, а ви се постављате питање који желите да користите. Срећом, постоји згодна табела упоређивања која вас води кроз кратак низ питања која постављају питање како да правите веб локацију и затим препоручују који хостинг налог да користите.

За почетнике је најважније последње питање које каже „немам појма шта све ово значи“, а затим вас упућује у правцу Линук веб хостинга.

Има ли простора за раст?

ГоДадди нуди простор за раст како за појединог власника веб страница, тако и за предузетнике и мала предузећа. Постоје три различита плана хостовања веб локација, а сваки се разликује у броју подржаних веб локација и у броју испоручених адреса е-поште.

Власници ВордПресс сајтова имају на располагању четири плана за вођење хостинга који се разликују у броју подржаних веб локација, доступном складишном простору и у максималном броју месечних посетилаца који су дозвољени у трошковима плана.

Да ли је могуће добити поврат новца?

Можете да тражите поврат средстава од ГоДадди-а ако нисте задовољни њиховом услугом веб хостинга. Ако сте се претплатили на услугу месечно, месец дана морате да вратите новац у року од 48 сати од куповине; они који имају годишње уговоре имају 45 дана да захтевају повраћај новца. (Након 45 дана, добићете само трговински кредит, који је процијењен за остатак уговора.)

У оба случаја морате навести разлог да тражите повраћај новца и да морате отказати уговор пре него што ГоДадди изврши повраћај новца..

Каква је репутација ГоДадди-а?

ГоДадди је једна од најпознатијих компанија за веб услуге. Упишите „регистрацију имена домена“ у било који претраживач и ГоДадди је један од најбољих уноса који треба да се појави. ГоДадди је такође познат по својим рекламама Супербовл. ГоДадди је најпознатији по регистрацији и обнављању имена домена, а највећи део прихода долази из ових извора.

Репутација ГоДадди-а као провајдера услуга је мешовита: стручњаци у индустрији оцењују услугу веб хостинга више од просека, али корисници објављују приче о лошим искуствима са услугама ГоДадди-а и потешкоћама у вези са компанијом.

Да ли је загарантовано продужење веб странице?

99,9% продуженог времена је гаранција коју месечно даје ГоДадди – а то је прилично стандардно за индустрију веб хостинга. Али ГоДадди мери време продужења и одлучује шта се сматра легитимним станкама.

Ако ГоДадди не испуни ову цифру, имаћете право на кредит од 5% од ваше накнаде за хостинг за тај месец који можете да поднесете за будуће куповине. Али морате контактирати ГоДадди и сами то затражити.

Могу ли ГоДадди да се брине за мој блог ВордПресс?

Да бисте олакшали блогање, ГоДадди пружа хостинг ВордПресс. Ово олакшава стварање и покретање ВордПресс веб локације, која је сада постала више од само алата за блогање.

Иако је могуће да направите сопствену ВордПресс страницу и покренете је на редовној веб хостинг платформи, сама погодност да ГоДадди пази на подешавање хостинга и редовне резервне копије чини ову опцију вредну озбиљног разматрања. Поред тога, можете лако увести постојећу ВордПресс локацију у ову опцију хостинга.

Је ли ГоДадди освојио било какву награду?

ГоДадди је освојио награде за најбољу компанију у којој ради, нарочито у Аризони, својој матичној држави. Иако је лијепо знати да ГоДадди добро поступа са запосленима, то не значи много за вас као купца.

ГоДадди је такође освојио међународне награде Стевие за корисничку службу у 2014. и 2015. Стевие награда препознаје врхунску светску службу за кориснике, контакт центар и напоре продаје. Међутим, учесници се номинују и плаћају улаз.

Зашто бих одабрао ГоДадди веб хостинг?

Три разлога за одабир ГоДадди-а као услуге веб хостинга су:

 • Погодност: посебно за почетнике, лако је ако можете да региструјете име своје веб локације, направите веб локацију и будете домаћини на једном месту.
 • Управљани ВордПресс хостинг: ово олакшава креирање и покретање ваше ВордПресс странице; плус постоји на хиљаде видео записа и савета који ће вам помоћи да то учините.
 • Соба за раст: ако прерасте редовне хостинг пакете, можете прећи у професионалне хостинг пакете са виртуелним личним серверима, наменским серверима и цлоуд серверима.

Кључне карактеристике

 • 99,9% гаранција за невремене
 • Бесплатно име домена
 • 30 дана гаранција поврата новца
 • 24/7 Надгледање сигурности
 • ДДоС заштита
 • 1-кликом Инсталлс
 • Потпуне и појединачне резервне копије
 • Аутоматско надгледање е-поште
 • 100 ГБ-неограничен простор на диску
 • Неограничена пропусност
 • Кликните на Подешавање
 • ЦлоудЛинук

Брзе везе

Пресуда индустријских стручњака за ГоДадди

Веб хостинг Хоћу и стручњаци, који су обично скептични према великим компанијама које дају велика обећања, дати ГоДаддију одличну оцену. Прво што ће критичари споменути о ГоДадди-у је одличан продужетак. Корисници ће ретко имати било каквих техничких проблема или застоја. То је апсолутно неопходно за предузећа. Оно што је заиста посебно код ГоДадди-а јесте то што су они у могућности да понуде тако врхунску услугу по одличној цени.

Супротно неким рецензијама корисника, стручњаци такође дају велике похвале ГоДадди-у када је у питању корисничка услуга. ГоДадди нуди подршку 24 сата на сат и критичари су открили да је лако ступити у контакт са стварном особом и да су у могућности да брзо добију корисне одговоре на хитна питања.

Коначно, стручњаци ГоДадди долазе високо препоручени. Има простора за побољшање када је реч о интеграцији ВордПресс-а и могућностима е-поште, али ГоДадди помаже у постављању стандарда за хостинг услуге.

 • хттп://ввв.пцмаг.цом/артицле2/0,2817,2423429,00.асп

Позитивни коментари и критике потрошача на ГоДадди

Иако ГоДадди очигледно има неколико незадовољних купаца, они су и даље највећи светски регистратор домена и имају преко 13 милиона корисника који плаћају. На основу саме статистике не могу бити све тако лоше. Већина жалби против ГоДадди-а има везе са изградњом веб страница и алатима за е-трговину, али када је реч о веб хостингу, не можете учинити много боље од ГоДадди-ја. Корисници пријављују врло мало застоја и одличну сигурност. Из техничке перспективе, корисници не би могли бити задовољнији перформансама и поузданошћу ГоДадди-ових услуга за хостинг.

Уз то, ГоДадди нуди велику вредност. Задовољни купци су импресионирани бројем функција и квалитетом услуге у којој могу уживати само неколико долара месечно.

Негативни коментари и жалбе потрошача на ГоДадди

ГоДадди је вероватно једно од најпрепознатљивијих имена на веб хостингу, али су њихови прегледи корисника мање од блиставих. Чини се да је компанија можда боља у оглашавању него што је заправо пружање одличне услуге. Корисници су ГоДадди-у у просеку дали 3 од 5 звездица. Велика већина корисника је ГоДадди-у додељивала најниже резултате када је била у питању корисничка подршка. Многи корисници су известили да имају проблема са проналажењем представника преко телефона. Они који су предали улазнице за подршку открили су да су брзо добили одговор и потврдили свој проблем, али да је компанији често било потребно неколико дана да се стварно позабави стварним проблемом. Незадовољни купци осећали су се као да су их намамили снажни маркетинги само да би пронашли ГоДадди да није испунио обећања.

 • хттп://ввв.вхоисхостингтхис.цом/хостинг-ревиевс/го-дадди/

Поузданост & Уптиме

ГоДадди изјављује да имају загарантовано 99,9% продуженог времена – односно, ваша веб локација биће доступна свима који желе да је прегледају најмање 99,9% у било ком месецу. Ово звучи импресивно и, стављајући га у контекст, многе друге компаније за веб хостинг нуде исту гаранцију.

Који је 99,9% продужетка?

Али шта ово 99,9% продужетка заправо значи? Читајући фино отисак гаранције, установите да застоји проузроковани заказаним одржавањем, апликације трећих страна које не раде и ствари које утичу само на е-пошту ваше веб странице не убрајају се у .01% дозвољеног застоја. Дакле, ваша веб локација могла би бити доступна за мање од 99,9% времена и гаранција ће и даље бити испуњена.

Да ли је ГоДадди достигао марку 99,9%?

С обзиром на све то, морате питати да ли ГоДадди испуњава 99,9% продуженог рока. Овде постаје мутно. Нема информација о томе на веб локацији ГоДадди, тако да се морате ослонити на меру група трећих страна и критике и људе који о својим искуствима са овим причају на мрежним форумима.

Постоје мешовити прегледи о раду програма ГоДадди. Неки га зову стабилним, поузданим и чврстим стијенама. Други се жале више пута када њихова веб локација није била доступна. Подаци о мерењима показују да је продужење рада ГоДадди-ја у просеку између 98 – 99,9%, мада би то могло да достигне и око 97%.

Такође је важна брзина

Брзина је још једно разматрање. Није добро имати вашу веб локацију 24/7 ако се треба заувек учитати – људи само не чекају. ГоДадди високо вреднује по брзини у тестовима мерења, али приче корисника су помешане, у распону од прича о врло малим брзинама, до људи који су врло задовољни колико брзо се појављује њихова веб локација..

Неке притужбе спомињу како Гоогле крстари своје заједничке сервере са свим врстама веб локација, успоравајући време учитавања свих.

Ако вас брине брзина учитавања веб локације, размислите о могућностима виртуелног приватног сервера, наменском серверу или наменском хостингу ГоДадди-ја. Они вам дају свој, виртуални или физички, серверски простор.

Постоји велики избор планова са сваким од њих, који пружају различите количине РАМ-а, простора за складиштење и пренос података. Сваки план хостинга доступан је на Линук или Виндовс платформи, али не укључује е-пошту

Карактеристике & Алати

Ако одлучите Линук веб хостинг опција, свему приступате и контролирате их путем прилагођених цПанел.Ставке су идентификоване иконицама и групно су груписане заједно – домене, базе података, пошта, датотеке, безбедност и тако даље. И овде мењате своје поставке.

Доље на лијевој страни цПанела су графикони који приказују сајт ваше веб локације статистика. Укључују информације о свим врстама употреба, укључујући физичку меморију, простор на диску и ЦПУ и податке о процесима које имате.

Они који се одлуче за Виндовс веб хостинг користе стандардни Один Плеск контролна табла. Ово нуди чист и струјан интерфејс, са иконама и текстом, који изгледају као обичан Виндовс екран.

Тхе простора на диску и пропусног опсега вам је додељено зависи од веб хостинг пакета за који сте се пријавили. Имаћете одређени износ или „неограничен“ – погледајте одељак о ценама за објашњење овога. На Линук хостингу можете да користите горе поменуте графиконе да бисте пратили колики број од њих користите.

Број налози за е-пошту такође се пружају у зависности од плана који одаберете.

Годишње (и дуже) претплате на било који веб хостинг план долазе са једно бесплатно име домена за дужину иницијалног уговора. Још једном, план који одаберете одређује колико веб локација можете покренути на хостинг плану. А кад говоримо о веб локацијама, можете наравно да пребаците постојећу веб локацију или креирате нову испочетка користећи ГоДадди’с Буилдер веб локација за додатну месечну накнаду.

Ако желите да користите ВордПресс на својој веб локацији, ГоДадди пружа услуге управљан ВордПресс хостингом. Можете да креирате ВордПресс локацију у ГоДадди окружењу или да донесете свој постојећи ВордПресс са собом.

Свака Виндовс веб хостинг план нуди неке МиСКЛ и МССКЛ базе података, од 10, а један са економским планом до неограниченог броја сваког (мада с ограничењима величине складишта) у крајњем плану. Израда сигурносних копија и обнављање базе података укључена је у све планове за хостинг Виндовс.

Сигурносно копирање и враћање веб локације додатак су свим плановима веб хостинга. Уз месечну накнаду, добијате аутоматску дневну израду сигурносних копија са шифрираним преносом података и складиштењем са подешеном количином података за ваше веб локације. Додатни простор за складиштење је доступан уз додатни трошак.

Сви веб хостинг сервери се користе ССД уређаји.

И Линук и Виндовс веб хостинг планови олакшавају вам то инсталирати апликације са инсталирањем једним кликом. Линук планира преко 125 бесплатних апликација, а Виндовс хостинг вам омогућава приступ преко 50 бесплатних апликација. Међутим, ГоДадди не даје списак свих бесплатних апликација које добијате. Неколико поменутих на веб локацији укључују ВордПресс ПХП и Друпал. И Линук и Виндовс хостинг опције такође пружају подешавање од 1 клика за домене који су регистровани од ГоДадди.

Ако размишљате о отварању продавнице на мрежи, занимаће вас ГоДадди’с е-трговина Опције. За месечну претплату, ГоДадди повезује веб локацију, хостинг и корпу за куповину. Можете да продајете неограничене производе, нудите своје купоне и отварате продавницу на Фацебооку. ГоДадди користи Куицк Схоппинг Царт, свој софтвер који је заштићен за куповину.

ГоДадди уклања брините се због злонамјерног софтвера нудећи додатак сигурности СитеЛоцк-а. Уз додатну месечну накнаду, ваше веб локације свакодневно се скенирају и сваки пронађени злонамерни софтвер аутоматски се уклања.

Доступни су разни нивои СитеЛоцка, зависно од тога да ли имате веб личну, пословну или е-трговину. Својим посетиоцима можете пружити мир због осетљивих података које уносе на ваше веб локације, као што су лозинке и бројеви кредитних картица, куповином, опет уз додатни месечни трошак, ССЛ сертификат.

Ако размишљате о отварању продавнице на мрежи, занимаће вас ГоДадди’с е-трговина Опције. За месечну претплату, ГоДадди повезује веб локацију, хостинг и корпу за куповину. Можете да продајете неограничене производе, нудите своје купоне и отварате продавницу на Фацебооку.

И Линук и Виндовс веб хостинг планови олакшавају вам то инсталирати апликације са инсталирањем једним кликом. Линук планира преко 125 бесплатних апликација, а Виндовс хостинг вам омогућава приступ преко 50 бесплатних апликација. Обе опције такође омогућавају подешавање од 1 клика за домене који су регистровани од ГоДадди.

Ако вам је потребна да веб локација буде покренута 24/7, можете се претплатити на Премиум ДНС услугу ГоДадди-а. За месечну накнаду, загарантовано је 99,999% продуженог времена за неограничене веб локације. Ова услуга такође штити ваше веб локације од хакера који би могли да вас нападну преусмеравањем посетилаца на злонамерну веб локацију.

Згодни програмери са којима раде ЦГИ скрипте треба имати на уму да само Делуке и Премиум Линук планови подржавају ЦГИ, са ПЕРЛ, ПХП и Питхон. Руби и Јава више нису подржани.

Планови & Цене

Линук хостинг планови

ГоДадди нуди три Линук плана за веб хостинг, од којих се сваки чини у продаји непрестано, барем када се првобитно пријавите. Касније ћемо говорити о цени јер је вредно детаљне расправе. Тренутно, ево детаља шта добијате са сваким планом. Имајте на уму да са сваким планом добијате бесплатно име домена све док се најмање годину дана пријавите.

Економски план је битан и омогућава вам да будете само један вебсајт, што већина почетника има. Добијате 100Гб складиштења и неограничену пропусност (више о томе касније) и 100 адреса е-поште. Овај план је добар избор за почетнике; ако ипак сматрате да ћете ускоро прерасти само један вебсајт, погледајте Делуке план.

Уз ГоДадди имате или једну веб локацију или неограничен број, као што показује следећи ниво плана, Делуке. Неограничене веб локације, складиштења и пропусност пружају вам простор за раст као и 500 адреса е-поште.

Предузећа ће бити заинтересована за Ултимате план, такође са неограниченим простором за складиштење, пропусним опсегом и веб локацијама. Бесплатних адреса е-поште је сада на 1.000 и добијате дупло већу моћ обраде и меморију.

Премиум ДНС осигурава да је ваша веб локација безбедна и увек на мрежи, а Ултимате пакет такође долази са једногодишњим ССЛ сертификатом (али уз одређена ограничења.)

Виндовс планови су слични

Планови за веб хостинг за Виндовс су слични, али укључују СКЛ и МССКЛ базе података у различитим бројевима, зависно од плана и такође омогућавају ФТП кориснике. Овде се примењује и име бесплатног домена са претплатом од дванаест месеци или више,

Фини отисак о „неограниченом“.

Пре него што пређемо на цене, реч о неограниченом опсегу и складиштењу. ГоДадди је напријед рекавши да је неограничен само неограничен све док је у складу са њиховим уговором о хостовању. Ако закачите или пропусни опсег или меморију и она почне да представља претњу за рад сервера ГоДадди, обавестиће вас е-поштом; тада ћете или морати надоградити на други тип сервера или смањити употребу. Да будемо фер, све услуге веб хостинга имају ову одредбу у условима употребе.

Сада на цене

ГоДадди нуди посебну уводну цену за први термин веб хостинга на који сте се претплатили; након тога, почиње редовна цена. Избор термина траје од три месеца до 36 месеци, за економски план, и од 1 месеца до 36 месеци за остала два плана.

Дакле, ако се пријавите на три месеца по уводној цени, ваш наредни тромесечни рок биће наплаћен по регуларној цени, ма шта то било у време обнове. Трошак месечно смањује се дуже за термин на који се пријављујете.

Набацивање до редовних цена такође важи ако сте добили бесплатни домен са роком трајања од 12 или више месеци. Бесплатни домен је само за почетни термин и на крају првог термина куповине на веб хостингу биће вам наплаћена тренутна годишња стопа обнове домена..

Додаци које можете купити укључују сигурносно копирање и враћање локације, заштиту СитеЛоцк-а за скенирање ваших веб локација сваки дан против злонамјерног софтвера и стандардну ССЛ потврду ради заштите осетљивих података као што су лозинке.

Управљани ВордПресс план хостинга

Ако размишљате о хостовању ВордПресс веб локације, на располагању вам је четири плана управљаних ВордПресс хостинга. Опет, они долазе са уводном ценом која након почетног периода прелази на пуну цену, а ви имате избор од једног месеца до 36 месеци.

Планови варирају између 1 и пет веб локација, количина складиштења (која се мора распоредити на све ваше веб локације) и број месечних дозвољених посетилаца. Основни план је добар почетни план за личне блогове и веб странице, који омогућава једну страницу и 25.000 посетилаца месечно.

Остала три плана су више усмерена на компаније са интегрисаним чаробњаком за СЕО, дозвољеним месечним посетама од 100 000 и више и веб локацијама за само један клик.

Сви управљани ВордПресс планови укључују приступ бесплатним темама и додацима, бесплатне дневне сигурносне копије и враћање једним кликом и интерактивне упуте за употребу ВордПресса и видео снимке.

Промена вашег плана

Помоћу ГоДадди-а, након што се пријавите за одређени план, можете да промените дужину плана или надоградите на други план пре истека оригиналног термина. Међутим, пуни трошкови плана за који промените ставку – не добијате двапут промотивну цену.

Подршка муштеријама

ГоДадди је укинуо своју подршку за куповину и слање е-поште за америчке купце крајем априла 2014. То вам оставља могућност да их телефонирате или користите њихов цхат цхат ако требате да добијете помоћ и желите да имате директан контакт са неком особом..

Подршка за телефон и цхат доступна је 24 сата дневно. Подршка за телефон и цхат доступна је 24 сата дневно. Сав помоћни тим налази се у Аризони и Ајови, Сједињене Државе.

Контактирање тима за подршку

У горњем десном углу сваког екрана веб локације ГоДадди налази се телефонски број који нуди 24/7 телефонску подршку.

На дну главног екрана помоћи налази се тастер са ознаком “Разговарајте са нама!”, Који вам омогућава да разговарате са живом особом. Поред тога, повремено око веб локације, посебно када приступате продајним страницама, појављује се прозор за ћаскање да вас подстакне да разговарате са особом за подршку.

Функција ћаскања вас обавештава када је велики број корисника и даје вам број телефона за хитну помоћ.

Квалитет савета који се дају преко оба ова медија је генерално висок, мада, као и увек, постоје притужбе људи који су добили нетачне, непотпуне или потпуно погрешне информације.

Врсте упита на које се чини да су успешно одговорене су релативно једноставне и једноставне; сложени проблеми, као што је сајт особе доле са посетиоцима који примају поруку „Веб локација није доступна“, нису погодни за одговарање у реалном времену на телефон, а камоли у ливе цхат.

Базе знања

Одељак за помоћ на веб локацији ГоДадди нуди чланке о Линук и Виндовс хостингу. Под овим су, различито, детаљи о почетку рада, е-пошта, подешавање апликација, управљање датотекама и решавање проблема и безбедност. На бази знања постоји функција претраге.

ГоДадди пружа видео туторијале на својој веб локацији за кориснике ВордПресс-а. Иначе, неколико кратких видео туторијала о другим темама доступно је на ИоуТубе-у.

Требаће да претражите ГоДадди и страницу по корисничким причама и огласима, али ту су неке корисне информације. Не одбацујте видео снимке које пружају корисници ГоДадди-а; то су људи који су били тамо и радили на томе и спремни су да вам кажу како.

Нема форума за подршку иако ГоДадди пружа простор да оставите предлоге за побољшања својих производа и услуга.

Лакоћа коришћења

Постоји цПанел за Линук кориснике

Ваш први показатељ да је ГоДадди дизајнирао сопствену верзију индустријског стандардног цПанел је прилагођена шема боја да одговара изгледу и осећају ГоДадди-ја.

ЦДанел ГоДадди је чист и добро постављен, што олакшава навигацију да пронађете оно што вам је потребно. Прилагођене иконе на цПанелу имају смисла и уклапају се у стил стишавања ГоДадди странице.

Куповина веб хостинга

Лако је купити веб хостинг од ГоДаддија: само кликните картицу Хостинг у менију на врху главне странице и одаберите хостинг који вас занима. Подразумевани екран који видите приказује планове за Линук хостинг који већина људи купује . Од тада је ствар избора плана, дужине претплате, било ког додатка за безбедност, уношења вашег бесплатног имена домена, избегавања свих осталих ставки продаје и давања података о вашој кредитној картици.

Људи су упозорили да је важно да проверите своју корпу за куповину пре него што платите, јер се понекад тамо појављују предмети који нису наручени.

Управљање вашим веб простором

И цПанел за кориснике Линук хостинга и контролни панел Плеск за кориснике Виндовс хостинга имају чисте интерфејсе и управљају иконицама.

Корисници пријављују да су једноставни за употребу и навигацију. Врпни графикони у цПанелу Линук јасно приказују количину ресурса који се користе, а управитељ датотека, управитељ домена и менаџер датотека олакшавају контролу над вашом веб присутношћу.

Прављење или проширивање веб странице

ГоДаддијев Веб Буилдер је релативно основни градитељ веб страница који пружа алате за креирање веб локација који се могу користити за оне који нису нужно технички склони.

Инсталација бесплатних веб апликација у 1 клику је плус точка која шири функционалност ваше веб локације

Закључак

ГоДадди је јак конкурент на пољу веб хостинга. Њени планови и услуге спадају у средину пакета – нема их ништа претерано фанци, али они нуде оно што треба почетнику да изгради веб локацију и власнику малих предузећа, а то је оно што ГоДадди продаје.

Можете унети сопствену веб локацију или створити нову користећи алатку Буилдер веб локација или опцију ВордПресс. ГоДадди је продужен и стабилан.

Поред накнаде за веб хостинг, већина осталог има додатну накнаду, месечно или слично, а ГоДадди веб локација прилично снажно покушава да вас натера да купите додатке или да надоградите..

Услуга веб хостинга ГоДадди-а добија мешовите прегледе; постоје стручни прегледи о високим продуктивним радним временима, али са друге стране, корисници извештавају о обимним стањима и многим проблемима са „веб локацијама није доступно“.

Служба за кориснике је још једна од разлога: за интеракцију са тимом за корисничку подршку можете да телефонирате или користите ливе цхат. Корисници изјављују да је време одговора на овим каналима подршке прилично брзо, иако садржај неких одговора није увек био тачан.

Погледајте ГоДадди за своју почетну веб локацију или мало предузеће, али имајте на уму да је реч о великој компанији и да ваши послови с њима не могу увек ићи глатко.

Упоредити

ГоДадди

92

ИнМотион хостинг

96

СитеГроунд

95

иПаге

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me