Netværksløsningsanmeldelse 2016


Netværksløsninger

Besøg webstedet

8.9


AWA-score

Netværksløsninger

Et af de ældste navne i branchen, Network Solutions, startede som et konsulentfirma i 1979 og blev i 1993 den allerførste domæneregistrator. I 2005 begyndte de at tilbyde andre produkter, herunder webhosting. De henter dog stadig 45% af deres overskud fra domæneregistreringsbranchen. I 2011 blev Network Solutions erhvervet af Web.com, men opererer fortsat under navnet Network Solutions.

Oversigt

Network Solutions tilbyder delt hosting, administrerede WordPress og VPS planer. Linux- og Windows-indstillinger er tilgængelige til den delte hosting; VPS er kun Linux. Der er tre delte planer, Essential, Professional og Premium, til Linux og tre lignende planer for Windows. Hver planpakke fra Network Solutions har adgang til en rådgiver, der vil hjælpe med at opsætte sikkerhed og overføre filer til dit websted. Essential-pakken er til den enkelte eller små virksomhed. De fleste brugere vil sandsynligvis vælge den Professional Hosting-pakke på grund af dens funktioner og mellemliggende priser. Premium med dens ubegrænsede båndbredde, opbevaring og e-mail-konti ville være valget for større virksomheder eller dem med meget trafik.

Der er to VPS-pakker – en egnet til små eller startwebsteder, og en koster dobbelt så meget, men designet til websteder med høj trafik. Der er ingen dedikerede serverindstillinger, så hvis du har brug for din egen server, er Network Solutions ikke noget for dig.

Network Solutions har en administreret WordPress-plan, der er Linux-baseret. Administreret WordPress koster normalt mere end delt hosting med de fleste webhostingfirmaer, og Network Solutions er ingen undtagelse. Imidlertid med den højere pris kommer ekstra sikkerhed, automatiske daglige sikkerhedskopieringer, opsætningshjælp, WordPress-ekspertsupport og optimerede servere til hurtigere belastning og responstid. De vil gøre alle de nødvendige opdateringer til WordPress og tilladte plug-ins, hvilket frigør dig til at fokusere på dit indhold. Network Solutions leverer også et gratis SSL-certifikat for den første tjenesteperiode.

Network Solutions tilbyder mange flere produkter ud over webhosting. De tilbyder kun e-mail-hosting, en e-handel online-butiksindstilling, SSL-certifikater, marketing- og SEO-tjenester, webstedsdesign, premium support med mere for månedlige gebyrer Network Solutions stod i centrum for kontrovers om sine domænepraksis i 2008 og 2009. Selvom det er almindelig praksis for domæneregistratorer at bruge domæner, der er registreret hos dem som parkerede sider, indtil ejeren peger dem på et aktivt websted, begyndte Network Solutions i 2008 at placere annoncer på inaktive underdomæner og omdanne dem til annoncerede parkerede sider – uden tilladelse fra domænejeren. I slutningen af ​​2009 begyndte de at offentliggøre daglige lister over de søgninger, der blev udført for domæner i deres søgefelt til deres domæneside. De begyndte også at få fat i domæner, der blev søgt på på deres websted, hvilket effektivt forhindrede nogen i at registrere domænet et andet sted efter at have fundet det tilgængeligt i søgningen. Så snart Network Solutions afregistrerede navnene efter fire dage, vil “domænesmagere”, der havde abonnementer hos Network Solutions for tjenesten, straks blive underrettet, så de kunne købe domænerne og tilbyde dem til salg til en højere pris. Selvom disse fremgangsmåder ser ud til at være stoppet, er der stadig mange klager over, hvordan Network Solutions håndterer anmodninger om domæneoverførsel.

Network Solutions leveres med en garanti på 99,99% oppetid for Linux og 99,9% for Windows-planer og en industristandard 30-dages pengene-tilbage-garanti. Som med de fleste konkurrenter inkluderer tilbagebetalingen ikke noget domæne- eller tredjepartsgebyr.

Med sin vifte af planer og produktudbud har Network Solution en pakke, der passer til alle fra den individuelle personlige blogger til små til mellemstore virksomheder. Større virksomheder eller websteder med meget høj trafik skal se andre steder, da der ikke er nogen dedikeret serverplan.

Nøglefunktioner

hurtige links

Pålidelighed & Uptime

Network Solutions garanterer 99,99% oppetid for sine Linux-servere og 99,9% oppetid for Windows – selvom Servicevilkårene ikke angiver, hvilken, om nogen kompensation der ville være, hvis denne oppetid ikke er opfyldt. Det er uklart, hvor deres datacentre er placeret, bortset fra der er nogle i Nordamerika. Deres servere er lavet af HP- og IBM-knive, og datacentrene har strøm og kølingredundans plus diesel-sikkerhedskopier. De overvåges også på stedet for at sikre pålidelighed og sikkerhed. Test af et websted, der er vært på Network Solutions, gav gennemsnitlige tider – 3,21s for et lille sted, kun hurtigere end 52% af alle testede websteder.

Funktioner & Værktøj

Bemærk: Network Solutions har nogle “ubegrænsede” funktioner i flere af sine pakker. Du er nødt til at indse, at “ubegrænset” ikke er det, du måske tror, ​​det er. I virkeligheden betyder det, uanset hvilket hostingfirmaet føler, er “rimelig brug.” De forbeholder sig retten til at suspendere, opkræve overskydende gebyrer eller automatisk opdatere din plan til det næste niveau.

FeatureOversigt
KontrolpanelNetwork Solutions bruger et proprietært kontrolpanel. Det er mindre magtfuldt end industristandarden cPanel, men det vil gøre jobbet, når du er blevet vant til, hvordan det fungerer. De giver tutorials på deres websted for at lede dig gennem funktionerne. Navigation kan være frustrerende, da det tager mange flere klik for at få de samme resultater, som cPanel giver med et enkelt klik.
Flere domænerDe delte planer tillader op til 100 domæner.
Gratis domæneNetwork Solutions er en domæneregistrator. De giver gratis domæneregistrering for det første år med en årsplan. Fornyelsesprisen for et .com-domæne hos Network Solutions er imidlertid $ 34,99 – næsten tre gange det, der opkræves af langt de fleste domæneregistratorer. Du kan sænke det til $ 9,99, hvis du købte domænet i 100 år – selvom det ikke kan refunderes, hvis det blev aflyst før da. De kræver også en $ 9.99 domæneudløbsbeskyttelsesplan med hvert domæne der er registreret gennem dem.
Gratis domæneSite5 er en usædvanlig domæneregistrator, idet du skal have en hosting-konto hos dem for at købe domæner. De dækker de fleste af de største TLD’er, og du kan søge efter og købe et domæne fra Site5 ved kassen. Site5 tilbyder et gratis år med domæneregistrering for delte planer, og de migrerer dit websted gratis fra en anden vært.
DatabasesupportNetwork Solutions understøtter fra 25 til et ubegrænset antal MySQL-databaser til Linux-planerne, afhængigt af niveauet. Windows-planerne har fra 2 til 5 MS SQL-databaser. Databasestyring udføres via phpMyAdmin, som findes i theplaner.
DiskpladsDiskplads på netværksløsninger varierer med den valgte plan og trin. For den delte hosting er der grænser: Essential har 300 GB, Professional tillader 500 GB og Premium’s er ubegrænset. WordPress-planen har ubegrænset lagerplads, og de to VPS-planer har 10 GB og 50 GB hver.
båndbreddeBåndbredde afhænger igen af ​​planen og niveauet. VPS-planerne tillader 500 GB og 2 TB båndbredde per måned, den administrerede WordPress har ubegrænset båndbredde, og de tre delte planer er alle også ubegrænset.
Backup af dataDe administrerede WordPress-konti sikkerhedskopieres dagligt af Network Solutions. Delte hosting-websteder sikkerhedskopieres dagligt og opbevares i 7 dage. Du kan få adgang til sikkerhedskopierne via Account Manager, og du kan også manuelt oprette sikkerhedskopier der.
Et-klik-appinstallatør Network Solutions har et enkelt-klik-installationsprogram til cirka tredive applikationer kaldet “Open Source”, der giver dig mulighed for at installere apps som WordPress, blogs, fora og wikier. Det kan dog tage syv eller otte klik gennem Account Manager for at komme til installationsprogrammet med et enkelt klik.
E-mail-kontiNetwork Solutions placerer grænser for 1.000 e-mail-konti på den delte Essential-plan og 2.500 på Professional. Premium-planen kan have et ubegrænset antal e-mail-konti, selvom e-mail-opbevaring er begrænset til 1 GB for alle tre niveauer. Alle tre har ubegrænset videresendelse af e-mails.
Hosting-sikkerhedSSL-certifikater kan købes til Network Solutions til de delte planer. Det administrerede WordPress-websted indeholder et SSL-certifikat for den første tjenesteperiode. Den administrerede WordPress-plan har ekstra sikkerhed på plads for at forhindre DDoS-angreb, og den giver scanninger efter malware og fjerner den automatisk.
WebstedsbyggerNetworks Solutions leverer en begrænset skabelonbaseret træk og slip
interface websitebygger gratis med sine delte planer. For et ekstra gebyr er en version med morfeatures og skabeloner tilgængelig.
Beskyttelse mod malware og spamAlle planer har beskyttelse mod spam og antivirus leveret af Symantec Brightmail Anti-Spam. For yderligere beskyttelse er SiteLock tilgængelig mod et månedligt gebyr.
IndkøbsvogneNetwork Solutions tilbyder en e-handelsplan, der har en tilpassbar butiksfront, lagerkontrol, produktkatalog, betalingsbehandling og mere til et månedligt gebyr. De tilbyder også en service, de kalder “Jumpstart”, hvor supportpersonalet mod et engangsgebyr får dit websted til at oprette og køre, konfigurere betalingsmuligheder og etablere forsendelse og afgifter for hver stat. Det er begrænset til 25 produkter, men du kan selv tilføje mere, når webstedet er op. Der er et-klik installation til Magento og WordPress.
Support til programmering af sprogNetwork Solutions understøtter de fleste programmeringssprog, der kører på Linux, herunder CGI, PHP, Ruby on Rails, Perl, Python og SSI. Windows-serverne understøtter ASP.
WebstedsstatistikWebstedsstatistikker er tilgængelige via Account Manager med AWStats. WordPress-websteder kan også bruge statistik-plug-ins.
Yderligere funktioner og værktøjerSpaceManager er en 2 GB online lager- og fildelingsfunktion, der følger med hver hostingplan. Der gives en kredit på $ 50 til Network Solutions ‘marketingtjenester, og der er en gratis 60-dages prøveperiode af e-mail-marketingprogrammet. For et forhandlet gebyr udfører Network Solutions tilpasset design, der går fra planlægning til online. For et ekstra månedligt gebyr er goMobi tilgængelig for dig at oprette mobile websteder – skønt der er en prøveperiode på en måned.
Tilknyttet og forhandlerprogramUd over et forhandlerprogram tilbyder Network Solutions et tilknyttet program til kunderne. Partnerprogrammet dækker de fleste af de tilgængelige produkter på Network Solutions.


Planer & Prisfastsættelse

Prissætning er et bevægende mål, da hostingfirmaer konstant ændrer priser og pitcher kampagner på grund af hård konkurrence i branchen. Network Solutions hjælper ikke med dets forvirrende websted, der tilsyneladende giver forskellige priser afhængigt af den side, du er på. De her anførte priser er aktuelle på tidspunktet for denne gennemgang, og medmindre andet er angivet, er det for månedlige planer. Bedre priser kan generelt opnås med længere servicevilkår. Faktisk, når du bestiller en plan, vil indkøbskurven Network Solutions som standard være et års serviceperiode og den efterfølgende prisfastsættelse.

De tre delte planer markedsføres med Essential Hosting til $ 9,96 pr. Måned, Professional
Hosting til $ 13,29, og Professional Hosting-niveauet til $ 29,13 pr. Måned. Fornyelse efter promo-prissætningen er til den normale prisfastsættelse, som i øjeblikket er henholdsvis $ 15,95, $ 23,95 og $ 41,95. Premium-niveauet er bedst egnet til større websteder, da det har ubegrænset båndbredde, opbevaring, databaser og e-mail- og FTP-konti. Essential er velegnet til små websteder eller personlige blogs. Professionel, med 500 GB lagerplads, 50 FTP-konti, 2.500 e-mail-konti og ubegrænset båndbredde, er velegnet til små til mellemstore virksomheder. Alle tre kommer gratis omain-registrering i et år. Alle tre planer understøtter også streaming og automatisk databasekopiering.

De to VPS-planer tilbydes til salgsfremmende pris på $ 40 og $ 80 pr. Måned. Igen efter markedsføringen er den aktuelle pris $ 55 og $ 95. Det mindre VPS Essential-niveau giver mulighed for 10 GB lagerplads, 10 domæner, 50 e-mailbokse og 500 GB båndbredde. VPS Professional tillader 50 GB lagerplads, 100 domæner, 200 e-mail-konti og 2 TB båndbredde. Begge VPS-planer leveres med en dedikeret IP, Plesk-kontrolpanelet, et års gratis domæneregistrering og er Linux-baseret.

Mens Network Solutions til tider tilbyder endnu lavere promoveringspriser, er den regelmæssige prisfastsættelse tættere på præmieværtsprisen end budgettet værtprissætning. Som andre multi-produkt hosting virksomheder vil Network Solutions forsøge at skubbe add-ons og upsells til enhver chance.

Network Solutions har især to gebyrpolitikker, der modtager adskillige klager. De vil automatisk forny hosting eller din domæneregistrering som standard og vil tage betalingen så tidligt som tre måneder i forvejen. Hvis du ikke automatisk forny dit domæne, og det udløber, kan Network Solutions muligvis opkræve et indløsningsgebyr på $ 299 for at forny domænet for dig. Det andet gebyr vedrører tilbagebetalingsgarantien. I 2015 hævdede FTC, at Network Solutions vildledte kunder ved at tilbageholde så meget som 30% af enhver refusion som afbestillingsgebyrer – uden at angive nogen steder, hvad der ville blive gjort. Network Solutions afgjorde med FTC og accepterede at gøre disse oplysninger kendte, inden de fik kundefaktureringsinformation. Der er afbestillingsgebyrer på tidspunktet for denne gennemgang.

Kunde support

Anmeldelser bør ikke bruges som den vigtigste afgørende faktor for valg af vært, men det store antal kommentarer til dette særlige emne til Network Solutions giver anledning til bekymring. Det er vanskeligt at finde en webhost, der har flere negative anmeldelser vedrørende kundesupport end Network Solutions. Ventetider og langsomme svar på anmodninger er almindelige klager. Mange kunder siger, at supportpersonalet er venligt og sympatisk, men de er bare for begrænsede i den service, de kan tilbyde. Kunder ender med at blive overført fra person til person for at få problemer løst. Mange af kundens klager over kundeservice og support begyndte omkring tidspunktet for web.com-udkøb, og er muligvis relateret til det store antal fyringer og betydelige nedbrydning af web.com, der er på plads. Network Solutions tilbyder en premium supportmulighed for yderligere $ 15.99 pr. Måned. Det tilbyder 60 minutter 1-til-1-aftaler, adgang til medarbejdere på ekspertniveau, ekstern login og fejlfinding, konsultation og opsætning af konto.

Network Solutions har angivne telefonnumre for de fleste af de tjenester og produkter, de leverer, og de fleste er tilgængelige 24/7. Netværksløsninger blog dirigerer til moderselskabet, web.com. Der er en Ofte stillede spørgsmål, eller videnbase, der også henviser til web.com. Der er en side på deres hjemmeside kaldet “Labs”, Der indeholder nogle generelle webværktøjer og widgets, der er gratis. Desværre er der ingen live chat på Network Solutions.

Brugervenlighed

Network Solutions ‘websted har alle de oplysninger på dets websted, du har brug for for at træffe dit valg, men det kan være forvirrende at navigere. Planpriser er vanskelige at dechiffrere. Overraskende vil webstedet også stoppe – selvom der ikke har været et login af nogen art. Det kunne få nogen til at undre sig over, om Network Solutions har problemer med båndbredde. Network Solutions har sit eget brugerdefinerede kontrolpanel, Account Manager. Det kan gøre det job, det skal gøres, det er bare ikke så praktisk eller så let at navigere som industristandarden cPanel. At ikke være baseret på cPanel kan også gøre dit websted vanskeligere at overføre, hvis du beslutter at skifte værter senere.

Konklusion

Netværksløsninger beskrives bedst som et gennemsnitligt webhostingfirma. Det er bestemt ikke den højeste pris, og den har heller ikke nogen steder i nærheden af ​​priser for budget-hosting. I lighed med et andet større domæneregistrators omdømme er en generel følelse af, at Network Solutions koncentrerer sig mere om domæneregistrering end hosting. Responstider og belastningstider for testede steder ligger lige lidt over gennemsnittet. Det har haft nogle tvivlsomme fremgangsmåder i sin fortid, og det får et flertal af negative anmeldelser for kundesupport. På trods af det, fordi det tilbyder et antal produkter ud over hosting, og fordi Network Solutions har tilpasset design og webstedsopbygningstjenester, kan det være et websted, som en nybegynder eller en lille til mellemstor virksomhed kan tjekke ud. Hvis du har brug for ASP til dit websted, er Network Solutions også et af de få hostingfirmaer, der tilbyder Windows-planer om delt hosting.

Sammenligne

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map