Nätverkslösningar granskning 2016


Nätverkslösningar

Besök hemsida

8,9


AWA-poäng

Nätverkslösningar

Ett av de äldsta namnen i branschen, Network Solutions, startade som konsultföretag 1979 och 1993 blev den allra första domänregistratorn. 2005 började de erbjuda andra produkter, inklusive webbhotell. Men de hämtar fortfarande 45% av sina vinster från domänregistreringsbranschen. 2011 förvärvades Network Solutions av Web.com, men fortsätter att verka under namnet Network Solutions.

Översikt

Network Solutions erbjuder delad hosting, hanterade WordPress- och VPS-planer. Linux- och Windows-alternativ är tillgängliga för delad värd; VPS är endast Linux. Det finns tre delade planer, Essential, Professional och Premium, för Linux och tre liknande planer för Windows. Varje planpaket från Network Solutions har tillgång till en rådgivare som hjälper till att ställa in säkerhet och överföra filer för din webbplats. Essential-paketet är för den enskilda eller småföretaget. De flesta användare kommer sannolikt att välja Professional Hosting-paketet på grund av dess funktioner och mellanprissättning. Premium med dess obegränsade bandbredd, lagring och e-postkonton skulle vara valet för större företag eller de med mycket trafik.

Det finns två VPS-paket – ett passar för små webbplatser eller startsidor och ett kostar dubbelt så mycket, men utformat för webbplatser med hög trafik. Det finns inga dedikerade serveralternativ, så om du behöver din egen server är nätverkslösningar inte för dig.

Network Solutions har en hanterad WordPress-plan som är Linux-baserad. Hanterad WordPress kostar vanligtvis mer än delad hosting med de flesta webbhotellföretag, och Network Solutions är inget undantag. Men med det högre priset kommer extra säkerhet, automatiska dagliga säkerhetskopior, inställningshjälp, WordPress-expertsupport och optimerade servrar för snabbare belastning och svarstider. De kommer att göra alla nödvändiga uppdateringar för WordPress och tillåtna plug-ins, vilket frigör dig att fokusera på ditt innehåll. Network Solutions tillhandahåller också ett gratis SSL-certifikat för den första tjänstperioden.

Network Solutions erbjuder många fler produkter utöver webbhotell. De erbjuder e-posthotell, ett e-handelsalternativ för webbshop, SSL-certifikat, marknadsföring och SEO-tjänster, webbdesign, premiumstöd med mera. För månatliga avgifter. Network Solutions stod i centrum för kontrovers över sina domänpraxis under 2008 och 2009. Även om det är vanligt att domänregistratorer använder domäner som är registrerade med dem som parkerade sidor tills ägaren pekar dem på en aktiv webbplats, började Network Solutions 2008 lägga annonser på inaktiva underdomäner och förvandlade dem till annonsfyllda parkerade sidor – utan tillstånd från domänägaren. I slutet av 2009 började de publicera dagliga listor över sökningar som gjorts för domäner i deras sökruta för webbplatsdomän. De började också sätta på domäner som sökts på sin webbplats, vilket effektivt hindrade någon från att registrera domänen någon annanstans efter att ha hittat den tillgänglig i sökningen. Så snart Network Solutions avregistrerade namnen efter fyra dagar skulle “domänsmakare” som hade prenumerationer med Network Solutions för tjänsten omedelbart meddelas så att de kunde köpa upp domänerna och erbjuda dem till försäljning till ett högre pris. Även om dessa metoder verkar ha slutat finns det fortfarande många klagomål på hur Network Solutions hanterar begäranden om domänöverföring.

Network Solutions har en garanti på 99,99% drifttid för Linux och 99,9% för Windows-planer och en branschstandard 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Som med de flesta konkurrenter inkluderar inte återbetalningen några domän- eller tredjepartsavgifter.

Med sitt utbud av planer och produkterbjudanden har Network Solution ett paket som passar alla från den enskilda personliga bloggaren till små till medelstora företag. Större företag eller webbplatser med mycket hög trafik behöver titta någon annanstans eftersom det inte finns någon dedikerad serverplan.

Nyckelfunktioner

snabblänkar

Pålitlighet & Uptime

Network Solutions garanterar 99,99% drifttid för sina Linux-servrar och 99,9% drifttid för Windows – även om servicevillkoren inte anger vilken, om någon, kompensation det skulle vara om denna upptid inte uppfylls. Det är oklart var deras datacenter finns, annat än det finns några i Nordamerika. Deras servrar är tillverkade av HP- och IBM-blad, och datacentren har kraft- och kylredundans, plus reservdrivrutiner. De övervakas också på plats för att säkerställa tillförlitlighet och säkerhet. Testning av en webbplats värd på Network Solutions gav genomsnittstider – 3,21s för en liten webbplats, bara snabbare än 52% av alla testade webbplatser.

Funktioner & Verktyg

Notera: Network Solutions har några “obegränsade” funktioner i flera av sina paket. Du måste inse att “obegränsad” inte är vad du kanske tror att det är. I verkligheten betyder det vad värdföretaget känner är “rimlig användning.” De förbehåller sig rätten att avbryta, ta ut meravgifter eller automatiskt uppdatera din plan till nästa nivå.

FunktionÖversikt
KontrollpanelNetwork Solutions använder en egen kontrollpanel. Det är mindre kraftfullt än industristandarden cPanel, men det kommer att göra jobbet när du har vant dig vid hur den fungerar. De tillhandahåller självstudier på deras webbplats för att leda dig genom funktionerna. Navigation kan vara frustrerande eftersom det tar många fler klick för att få samma resultat som cPanel ger med ett klick.
Flera domänerDe delade planerna tillåter upp till 100 domäner.
Gratis domänNetwork Solutions är en domänregistrator. De kommer att tillhandahålla gratis domänregistrering för det första året med en årlig plan. Förnyelsepriset för en .com-domän på Network Solutions är dock $ 34,99 – nästan tre gånger det som debiteras av de allra flesta domänregistratorer. Du kan sänka det till $ 9,99 om du köpte domänen i 100 år – men det är inte återbetalningsbart om det avbröts innan dess. De kräver också en $ 9.99 domänskyddsplan för varje domän som registreras genom dem.
Gratis domänSite5 är en ovanlig domänregistrator genom att du måste ha ett värdkonto hos dem för att köpa domäner. De täcker de flesta stora TLD: er, och du kan söka efter och köpa en domän från Site5 vid kassan. Site5 erbjuder ett gratis år med domänregistrering för delade planer, och de migrerar din webbplats gratis från en annan värd.
DatabasstödNetwork Solutions stöder från 25 till ett obegränsat antal MySQL-databaser för Linux-planerna, beroende på nivå. Windows-planerna har från 2 till 5 MS SQL-databaser. Databashantering görs via phpMyAdmin, som finns i planerna.
Disk utrymmeDiskutrymme på nätverkslösningar kommer att variera med plan och nivå som väljs. För den delade värden finns det gränser: Essential har 300 GB, Professional tillåter 500 GB och Premium’s är obegränsat. WordPress-planen har obegränsad lagring, och de två VPS-planerna har 10 GB och 50 GB vardera.
BandbreddBandbredd beror återigen på plan och nivå. VPS-planerna tillåter 500 GB och 2 TB bandbredd per månad, den hanterade WordPress har obegränsad bandbredd och alla tre delade planerna är också obegränsade.
Säkerhetskopiering av dataDe hanterade WordPress-kontona säkerhetskopieras av Network Solutions dagligen. Delade värdplatser är säkerhetskopierade dagligen och hålls under 7 dagar. Du kan komma åt säkerhetskopiorna via Account Manager och du kan också skapa manuella säkerhetskopior där också.
En klick-appinstallatör Network Solutions har ett klick med ett klick för cirka trettio applikationer som kallas “Open Source” som låter dig installera appar som WordPress, bloggar, forum och wikis. Det kan dock ta sju eller åtta klick via Account Manager för att komma till installationsprogrammet med ett klick.
E-postkontonNetwork Solutions placerar gränser på 1 000 e-postkonton i den delade Essential-planen och 2 500 på Professional. Premium-planen kan ha ett obegränsat antal e-postkonton, även om e-postlagring är begränsad till 1 GB för alla tre nivåer. Alla tre har obegränsad e-post vidarebefordran.
Hosting säkerhetSSL-certifikat kan köpas för nätverkslösningar för de delade planerna. Den hanterade WordPress-webbplatsen innehåller ett SSL-certifikat för den första tjänstperioden. Den hanterade WordPress-planen har extra säkerhet på plats för att förhindra DDoS-attacker, och den ger skanningar efter skadlig programvara och tar bort den automatiskt.
WebbplatsbyggareNetworks Solutions tillhandahåller en begränsad mallbaserad drag-and-drop
gränssnitt webbplats byggare gratis med sina delade planer. Mot en extra avgift finns en version med morfeatures och mallar.
Skydd mot skadlig programvara och skräppostAlla planer har Spam- och antivirusskydd från Symantec Brightmail Anti-Spam. För ytterligare skydd är SiteLock tillgängligt mot en månadsavgift.
KundvagnarNetwork Solutions erbjuder en e-handelsplan som har en anpassningsbar butik, lagerkontroll, produktkatalog, betalningsbehandling med mera, för en månadsavgift. De tillhandahåller också en tjänst som de kallar “Jumpstart”, där supportpersonal, för en engångsavgift, får din webbplats att starta, konfigurera betalningsalternativ och etablera frakt och skatter för varje stat. Det är begränsat till 25 produkter, men du kan lägga till mer själv när webbplatsen är uppe. Det finns en klickinstallation för Magento och WordPress.
Support för programmeringsspråkNetwork Solutions stöder de flesta programmeringsspråk som körs på Linux, inklusive CGI, PHP, Ruby on Rails, Perl, Python och SSI. Windows-servrarna stöder ASP.
WebbstatistikWebbstatistik är tillgänglig via Account Manager med AWStats. WordPress-webbplatser kan också använda plugin-program för statistik.
Ytterligare funktioner och verktygSpaceManager är en 2 GB online-lagrings- och fildelningsfunktion som medföljer varje värdplan. Nätverkslösningens marknadsföringstjänster tillhandahåller en kredit på 50 $ och det finns en gratis testperiod på 60 dagar av e-postmarknadsföringsprogrammet. För en förhandlad avgift gör Network Solutions specialdesign som går från planering till online. För en extra månadsavgift är goMobi tillgängligt för dig att skapa mobilwebbplatser – men det finns en provperiod på en månad.
Affiliate- och återförsäljarprogramFörutom ett återförsäljarprogram erbjuder Network Solutions ett affiliate-program till kunderna. Affiliate-programmet täcker de flesta produkter som finns tillgängliga på Network Solutions.


Plans & Prissättning

Prissättning är ett rörligt mål eftersom värdföretag ständigt ändrar priser och marknadsför kampanjer på grund av hård konkurrens i branschen. Network Solutions hjälper inte till med sin förvirrande webbplats som till synes tillhandahåller olika priser beroende på vilken sida du är på. De priser som anges här är aktuella vid tidpunkten för denna översyn, och om inget annat anges, avser månadsplaner. Bättre priser kan generellt erhållas med längre servicevillkor. Faktum är att när du beställer en plan kommer kundvagnen Network Solutions att vara standard på ett års tjänstetid och efterföljande prissättning.

De tre delade planerna är kampanjpriser med Essential Hosting till $ 9,96 per månad, Professional
Hosting till $ 13,29, och Professional Hosting-nivån till $ 29,13 per månad. Förnyelse efter kampanjprissättningen sker vid den ordinarie prissättningen, som för närvarande är $ 15,95, $ 23,95 respektive $ 41,95. Premium-nivån passar bäst för större webbplatser eftersom den har obegränsad bandbredd, lagring, databaser och e-post- och FTP-konton. Essential passar för små webbplatser eller personliga bloggar. Professionell, med 500 GB lagringsutrymme, 50 FTP-konton, 2500 e-postkonton och obegränsad bandbredd, passar bra för små till medelstora företag. Alla tre kommer gratis omain-registrering för ett år. Alla tre planerna stöder också streaming och automatisk databasbackup.

De två VPS-planerna erbjuds till kampanjpriset $ 40 och $ 80 per månad. Återigen, efter kampanjen, är den nuvarande prissättningen $ 55 och $ 95. Den mindre VPS Essential-nivån tillåter 10 GB lagring, 10 domäner, 50 e-postlådor och 500 GB bandbredd. VPS Professional tillåter 50 GB lagring, 100 domäner, 200 e-postkonton och 2 TB bandbredd. Båda VPS-planerna har en dedikerad IP, Plesk-kontrollpanelen, ett års gratis domänregistrering och är Linux-baserade.

Även om Network Solutions erbjuder ännu lägre kampanjpriser ibland, är den vanliga prissättningen närmare prisvärden för premium än prisvärden för budgeten. Liksom andra värdföretag för flera produkter kommer Network Solutions att försöka driva tillägg och uppsäljning vid varje chans det blir.

Network Solutions har särskilt två avgiftspolicyer som får många klagomål. De kommer automatiskt att förnya värd eller din domänregistrering som standard och tar betalningen så tidigt som tre månader i förväg. Om du inte förnyar din domän automatiskt och den löper ut kan Network Solutions dock ta ut en inlösenavgift på $ 299 för att förnya domänen för dig. Den andra avgiften gäller återbetalningsgarantin. Under 2015 hävdade FTC att Network Solutions vilselett kunder genom att innehålla så mycket som 30% av eventuell återbetalning som avbokningsavgifter – utan att ange någonstans som skulle göras. Nätverkslösningar slutade med FTC och gick med på att göra den informationen känd innan de fick kundfaktureringsinformation. Det finns avbokningsavgifter vid tidpunkten för denna översyn.

Kundsupport

Recensioner ska inte användas som den viktigaste faktorn för att välja en värd, men det stora antalet kommentarer om detta specifika ämne för Network Solutions väcker oro. Det är svårt att hitta en webbhotell som har mer negativa recensioner om kundsupport än Network Solutions. Väntetider och långsamma svar på förfrågningar är vanliga klagomål. Många kunder säger att supportpersonalen är vänlig och sympatisk, men de är alldeles för begränsade i den service de kan tillhandahålla. Kunderna avslutas med att överföras från person till person för att lösa problem. Många av kundens klagomål om kundservice och support började när web.com köpt ut och är eventuellt relaterade till det stora antalet uppsägningar och betydande nedskärningar på web.com som införts. Network Solutions erbjuder ett premiumstödalternativ för ytterligare $ 15.99 per månad. Det erbjuder sextio minuters möten 1 till 1, åtkomst till personal på expertnivå, inloggning på distans och felsökning, konsultation och konton.

Network Solutions har listade telefonnummer för de flesta tjänster och produkter de tillhandahåller, och de flesta är tillgängliga dygnet runt. Nätverkslösningar blog riktar sig till moderbolaget, web.com. Det finns en FAQ, eller kunskapsbas, som också riktar sig till web.com. Det finns en sida på deras webbplats som heter “Labs”Som tillhandahåller några allmänna webbverktyg och widgets som är gratis. Tyvärr finns det ingen livechatt på Network Solutions.

Enkel användning

Network Solutions webbplats har all information på sin webbplats du behöver för att göra ditt val, men det kan vara förvirrande att navigera. Planpriser är svåra att dechiffrera. Överraskande kommer webbplatsen också att avbryta tiden – även om det inte har varit inloggning av något slag. Det kan få någon att undra om Network Solutions har problem med bandbredd. Network Solutions har en egen anpassad kontrollpanel, Account Manager. Det kan göra det jobb det behöver göra, det är bara inte så bekvämt eller lika lätt att navigera som industristandarden cPanel. Att inte baseras på cPanel kan också göra din webbplats svårare att överföra om du bestämmer dig för att byta värd senare.

Slutsats

Network Solutions beskrivs bäst som ett genomsnittligt webbhotellföretag. Det är definitivt inte de högsta priserna, och det har inte heller någonstans nära budgethotellpriser. I likhet med ett annat huvuddomänregistrars rykte är en allmän känsla att Network Solutions koncentrerar sig mer på domänregistrering än värd. Svar- och belastningstider för testade webbplatser ligger bara något över genomsnittet. Det har haft några tvivelaktiga metoder tidigare, och det får en majoritet av negativa recensioner för kundsupport. Trots det, eftersom det erbjuder ett antal produkter utöver webbhotell, och eftersom Network Solutions har anpassad design och webbplatsbyggnadstjänster, kan det vara en webbplats som en nybörjare eller ett litet till medelstort företag kan kolla in. Om du behöver ASP för din webbplats är Network Solutions också ett av få värdföretag som erbjuder Windows-planer för delad hosting.

Jämföra

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me