MotoCMS granskning 2017


MotoCMS

Besök hemsida

8,9


AWA-poäng

MotoCMS

MotoCMS är en användarvänlig webbplatsbyggare som låter dig skapa professionella webbplatser i WYSIWYG (Vad du ser är vad du får). Sedan den första lanseringen 2008 har den uppnått många fans och supportrar, särskilt bland nybörjare. Det gör det möjligt att skapa e-handelswebbplatser, professionella portföljer och företagswebbplatser utan kodningskompetens. För att skapa en funktionell professionell webbplats som ser ut måste du följa tre enkla steg: välj den design du gillar från 2500 + färdiga mallar; anpassa det och lägga till ditt innehåll med hjälp av dra-och-släpp-gränssnitt; starta din webbplats. Läs en MotoCMS-recension nedan.

Fördelar

 • Gratis 14-dagars rättegång
 • 100% lyhörd design
 • Dra-och-släpp-gränssnitt
 • 2500 färdiga mallar i olika kategorier
 • E-handelsfunktioner
 • Gratis livstidsstöd
 • White Label för utvecklarna

Nackdelar

 • Utformar inte anpassade webbplatser åt dig
 • Erbjuder inte sin egen värdlösning
 • Avsaknad av fullständig bloggplattform

Översikt

MotoCMS är ett företag med nästan tio års erfarenhet på marknaden. En stor variation av färdiga mallar de erbjuder och exceptionell flexibilitet gör dem till en perfekt lösning för alla projekt. Du behöver inte ha någon teknisk kunskap eller kodningskompetens för att arbeta med MotoCMS adminpanel.

Det designades för att de som inte har någon erfarenhet av webbplatsunderhåll. Men som alla andra företag har MotoCMS sina fördelar och nackdelar. Och vi kommer att diskutera dem nedan.

Vem är MotoCMS rekommenderas för?

MotoCMS kan bli en idealisk lösning för småföretagare, enskilda yrkesverksamma som söker ett sätt att presentera sina tjänster online, bloggare, butiker online och alla som behöver en snygg webbplats snabbt och med minsta ansträngning. Både nybörjare och professionella utvecklare kan dra fördel av att använda MotoCMS.

MotoCMS Fokusområde / specialiteter

MotoCMS fokuserar på att producera mycket funktionella och progressiva webbplatser för enskilda eller företags projekt. Det erbjuder över 2500 mallar med olika affärsnischer att välja mellan. Teman är mycket flexibla. När du har valt mallen kan du anpassa den utöver vilket som helst erkännande och anpassa dig till ditt specifika projekt. MotoCMS erbjuder också lösningar för e-handelswebbplatser. Med massor av plugins och widgets tillgängliga kan du förbättra din webbplats betydligt.

Finns det tillräcklig skalbarhet / rum att växa?

MotoCMS utvecklas ständigt. Den senaste versionen 3.0 gav en förbättring av hastighet, användarvänlighet och mobil respons. När du går med i MotoCM får du ständiga uppdateringar utan kostnad.

Vad är MoneyBack-garantipolicyn?

I MotoCMS användarvillkor kan du hitta informationen om att erbjuda icke-materiella oåterkalleliga produkter som företaget inte utfärdar återbetalningar när produkten har levererats.

Vad är MotoCMS: s rykte?

MotoCMS har en ganska lång historia på webbdesignmarknaden. Under dessa år har företaget utvecklats och utvecklats i takt med tiderna och erbjuder kunderna de mest innovativa lösningarna. Den senaste uppdateringen, MotoCMS 3.0, förde till den nya nivån strategin för hastighet, användarupplevelse och responsiv design. Detta faktum tillsammans med att vara kundorienterad hjälper MotoCMS att hålla sig uppå de moderna webbplatsbyggarna. Många positiva kundrecensioner kan vara ett gott bevis på detta faktum.

Varför välja MotoCMS?

MotoCMS är en webbplatsbyggare som ger ett brett urval av flexibla, helt anpassningsbara mallar. En enorm uppsättning funktioner, olika alternativ för webbdesign och flera tillgängliga plugins gör dem idealiska för stora och små projekt.

Nyckelfunktioner

 • Anpassningsbara mallar
 • Mobilvänlig design
 • E-handel plugin
 • SEO-optimering
 • Avancerat mediebibliotek
 • Integration av sociala medier
 • Integrerade analys- och webbansvariga verktyg
 • Must-have widgets
 • vit etikett
 • Gratis uppdateringar
 • Cloud Hosting

MotoCMS webbplatsbyggare senaste funktioner

Bedömning av branschexperter på MotoCMS

På webben kan du hitta massor av expertkommentarer på MotoCMS webbplatsbyggare. Trots att det finns andra alternativ, är de flesta experter överens om att detta är ett idealiskt alternativ för dem som inte har någon kodningskompetens men vill ha en professionellt snygg webbdesign. Den funktionella dra-och-släpp-redigeraren gör det enkelt för nybörjaren att anpassa och hantera webbplatsen.

Alla mallar är uppdaterade. Den senaste uppdateringen av MotoCMS till version 3.0 förde webbplatsbyggnaden till en helt ny nivå.

MotoCMS är en prisvärd och pålitlig lösning för dig som vill spara lite pengar och energi.

Positiva konsumentrecensioner och recensioner om MotoCMS

Antalet positiva kundrecensioner förekommer betydligt de negativa. De flesta av kunderna nämner sin positiva upplevelse när de arbetar med drag-and-drop-byggaren. De namnger också stödet som en av de starkaste punkterna i företaget. Alla frågor löstes på kortast möjliga tid. När det gäller användarnas recensioner ser det ut som MotoCMS är ett lysande alternativ.

Negativa konsumentrecensioner och klagomål på MotoCMS

Det finns inte så många negativa recensioner på MotoCMS på webben. De flesta av användarna får vad de väntade sig. Bland de största nackdelarna, som visas i de flesta recensionerna, är bristen på bloggfunktioner. Kanske har företaget förlorat många potentiella kunder på grund av dessa. Men att uppmärksamma sina kunders behov MotoCMS har lagt till bloggfunktionalitet till det senaste

Design & anpassning

MotoCMS erbjuder ett brett utbud av design- och anpassningsmöjligheter för nybörjare och avancerade användare. Här är några starka poäng för MotoCMS-design och anpassning.

FunktionÖversikt
Färdiga webbplatsmallarMotoCMS tillhandahåller kunderna med mer än 2500 mobilvänliga lösningar för olika typer av företag. Att välja en av dessa mallar har användaren en möjlighet att anpassa den och anpassa den till sitt projekt, ha en kostnadsfri 14-dagars provperiod och endast efter det att betala för temat.
 • Mångfald och kvalitet på mallarna.En mängd olika kategorier gör det möjligt för kunden att hitta mallen som passar sin specifika affärsnisch.
 • Förvalda mallar kontra bygga din webbplats från skrapa. MotoCMS är en mallorienterad webbplatsbyggare. Så om du vill ha din webbplats designad från grunden måste du söka efter någon annan lösning.

Webbplatsbyggare-gränssnittMotoCMS tillhandahåller intuitiv och användarvänlig administratörspanel med dra-och-släpp-gränssnitt. Användaren kan redigera färgschema, ordna visuella element och layoutstruktur, anpassa bilder och teckensnitt utan och direktkontakt med koden. Kontoinloggningen är säker och ingen förutom dig kommer att kunna ange det. Genom att göra ändringar i mallen kan du se ändringarna på en gång.>
Sidan stilanpassningMed anpassning av sidstil kan du anpassa din webbplats och ge den en unik karaktär. MotoCMS erbjuder en bred uppsättning verktyg för det.
 • Designvalen för personalisering.Du är gratis att lägga till dina egna bilder, innehåll, anpassa din webbplats med avseende på sociala medier, widgetar och appar.
 • Friheten att flytta, ändra storlek på och redigera innehållMotoCMS ger dig full frihet att ändra storlek på, redigera och flytta innehållet. Dra-och-släpp-funktionalitet gör det möjligt att göra det snabbt och utan problem. Du kan också anpassa bakgrundsfärgen och färgen på olika visuella element.
 • Finns det tillgång till HTML / CSS-kod? Detta visas inte som en funktion. MotoCMS ger inte användare tillgång till källkoden.
 • Visuell redigering användargränssnitt.MotoCMS-visuella webbplatsbyggare är enkelt och intuitivt. Den interaktiva plattformen gör att anpassningsprocessen känner sig mer som ett spel.

När du gillar en viss mall kan du starta gratis 14-dagars provperiod och gå vidare till anpassningsdelen. Du kan anpassa temat till dina behov och ändamål, prova dess funktionalitet och först sedan betala för det.

WebbplatsnavigeringVarje mall har en uppsättning fördesignade sidor som är viktiga för varje affärsnisch. Det finns också en möjlighet att lägga till dina egna sidor. Varje sida kan anpassas efter dina behov. Navigeringsfältet kan också konfigureras efter önskemål.
InnehållshanteringDu kan enkelt hantera innehållet när du vill. Det tar inte mycket tid och är smidig och enkel.
Foton och gallerierFilhanteraren för Media Library låter dig hantera dina foton, ljud, videor, dokument och arkiv genom att skapa så många mappar du vill. Det är mycket praktiskt, eftersom det hjälper dig att hålla all din mediedata i ordning och ger enkel åtkomst till filerna när du behöver.
Mobil webbplatsbyggnadNu kan du använda adminpanelen för denna MotoCMS-byggare från de mest populära enheterna: datorer, surfplattor eller smartphones. Detta gör din webbplats anpassningsbar till skärmupplösningarna för stora mobila enheter. Din webbplats kommer inte att förlora sin kvalitet och sitt ursprungliga innehåll, så att dina besökare kan njuta av att mobilversionen av din webbplats är fullt lyhörd.
Social Sharing IntegrationHåll dig uppdaterad med de senaste tendenser MotoCMS ger full social integration. Det finns en komplett uppsättning viktiga widgetar för att gilla och dela din webbplats i sociala nätverk. Med lanseringen av MotoCMS 3.0 verkade det finnas en möjlighet till ytterligare tre widgetar-integration. Dessa är Facebook Feed, Twitter Timeline och Pinterest Board. Allt du behöver göra är att dra och släppa den widget som behövs och infoga din URL på kontosidan.
DesigntjänsterMotoCMS erbjuder inte att designa en webbplats från början för dig. Huvudtanken bakom MotoCMS-byggaren är att ge vem som helst en möjlighet att själv skapa en egen webbplats utan extern hjälp. Det är därför du behöver välja ett annat webbdesignföretag om du behöver en anpassad design.

Funktioner & Verktyg

Listan över funktioner som MotoCMS erbjuder är verkligen oändlig. Det gör det möjligt att skapa en professionell mångsidig webbplats utan svårigheter.

MotoCMS-widgetar

FunktionÖversikt
WebbplatsinställningMed MotoCMS kommer du att ha en smidig och användarvänlig installationsprocess. Du måste gå igenom flera enkla steg: konfigurera, anpassa, lägga till ditt innehåll, publicera och optimera din webbplats. Alla etapper är utrustade med detaljerade tutorials som inte kommer att gå vilse..
WebbdesignFörst måste du välja den design som passar dig bland 2500 tillgängliga alternativ. Därefter fortsätter du till ditt personliga konto där du har möjlighet att justera stil, färgschema och struktur på din framtida webbplats. Du kommer att arbeta med tre versioner av din webbplats: för Smartphone, surfplatta eller skrivbord. Som ett resultat får du en helt responsiv design.
Anpassat domännamnMotoCMS erbjuder ingen möjlighet att köpa ett domännamn genom dem.
Djupet för navigeringMed varje mall får du en uppsättning fördesignade sidor för dina verksamhets behov. Du kan enkelt välja den struktur du behöver från den breda samlingen av tillgängliga teman.
Widgets och apparDussintals användbara och funktionella widgetar finns tillgängliga i sidredigeraren. Bland dem hittar du gallerier / portföljer, kontaktformulär, textrutor, videor och Google maps. Det finns en extra extra widget också. Om du vill integrera eCommerce-funktionalitet på din webbplats kommer det att kosta dig ytterligare $ 99. Men om du köper en eStore-mall behöver du inte betala detta extra.
BesöksstatistikMotoCMS tillhandahåller ett minimum av analytiska och webbansvariga verktyg, som Google Analytics, Google Webmaster Tools, Yandex.Metrica och Yandex.Webmaster. Om du vill förbättra din webbplats med några mer skickliga verktyg måste du betala extra för dem.
Foto, video och ljudEn väl genomtänkt användning av medieinnehåll kan öka din konvertering avsevärt och locka nya besökare till din webbplats. Det är därför MotoCMS tog hand om att göra processen att lägga till dessa filer till dina sidor smidig och enkel. Uppdaterat mediebibliotek låter dig organisera dina filer i olika mappar vilket gör det enkelt att strukturera annonsen för att hitta dem. Lägg till filerna på dina sidor genom att helt enkelt dra och släppa dem.
bloggaTyvärr är det bara de senaste MotoCMS-mallarna som har bloggavsnittet. Företaget har just börjat introducera det på sina webbplatser. Detta är kanske en av de största nackdelarna, men för majoriteten av mallarna finns inte bloggfunktioner. OM du behöver ett bloggavsnitt på din webbplats finns det massor av tredje parts bloggalternativ gratis.
Google kartorGoogle Maps-integration är tillgänglig med ett klick.
HTML EditorMotoCMS stöder inte HTML-redigerare. Du kan dock bädda in element via adminpanelen.
Integration av sociala medierFullt stöd för widgets på sociala medier, inklusive Twitter-tidslinjen, Facebook-flödet och Pinterest-styrelsen.
Blanketter och undersökningarDu kan bädda in formulär och undersökningar via HTML-kodrutan. För att bädda in elementet behöver du bara dra och släppa widgeten och infoga elementets HTML-kod i det relevanta fältet.
HostingalternativMotoCMS tillhandahåller inte sin egen webbhotell. Men de ger dig en möjlighet att vara värd för din webbplats på ganska fördelaktiga villkor. MotoCMS samarbetar med Bluehost och Inmotion. Om du köper en mall från MotoCMS kan du få en stor rabatt från Bluehost – $ 2,95 per månad (inklusive gratis domänregistrering, 50 GB webbplatsutrymme, support 24/7). Med Inmotion kommer du att betala $ 3,49 per månad för domänregistrering utan kostnad, obegränsat hårddiskutrymme, obegränsad månatlig överföring, etc. Du kan också köpa ett 1-års värdbjudande-erbjudande till ett speciellt rabatterat pris på $ 49.
Flera språkMotoCMS-mallar är flerspråkiga och stöder 10 språk.
MobiloptimeringAlla teman är 100% lyhörda. Responsiv design kommer att göra din webbplats anpassningsbar till de populäraste mobila enheterna. Till det mesta, men inte alla. MotoCMS förser dig med storlekar och värderingsverktyg, som gör att du kan ställa in värden för en specifik skärmupplösning manuellt.
E-handel / onlinebutikOm du vill starta en onlinebutik med MotoCMS har du två alternativ: antingen väljer du en e-handelsmall eller så köper du en premium eCommerce-widget som du kan integrera i alla MotoCMS-teman. ECommerce-plugin innehåller produkt-, kategori- och varumärkeshantering, kundhantering, SEO-optimeringsalternativ för varje produkt och orderhantering. Betalningsalternativen kan anpassas. Dina val för betalningsbehandling är dock begränsade till 2Checkout och PayPal.
SEO-vänligMotoCMS webbplatsbyggare erbjuder en uppsättning grundläggande SEO-alternativ för att förbättra din sökmotorsrankning. Du kan optimera webbplatsens innehåll genom att skriva originaltidstitlar, metabeskrivningar, nyckelord, ALT-taggar för bilder. Du kan också initiera metriska kampanjer med Google eller Yandex. Det finns också ett speciellt avsnitt “Omdirigeringar” som låter dig utföra 301 omdirigeringar direkt i administratörspanelen.
Webbplats begränsad åtkomst (lösenordsskydd)Du har skapat ditt personliga konto.
Vit etikettWebiste-byggaren MotoCMS ger en lysande möjlighet för webbutvecklare. De kan antingen helt enkelt köpa färdiga mallar för ett tillräckligt pris för att bygga sina webbplatser, eller använda obegränsade möjligheter för byggaren och skapa webbplatser för sin dröm med hjälp av förberedda element i sina MotoCMS-konton.

Plans & Prissättning

Kanske är en av de bästa sakerna med MotoCMS att innan du gör ett köp kan du prova mallen genom att registrera dig för 14-dagars testperiod. MotoCMS HTML-mall kostar dig 139 $. För en mobilvänlig MotoCMS- eller e-handelsmall kommer du att betala 199 $. Om det verkar lite kostsamt, känn dig inte ner. Det finns ofta rabatter, försäljningar och erbjudanden på dagen på MotoCMS.

MotoCMS webbplats byggare priser

Du kan köpa en specialaffär. Till exempel kommer MotoCMS 3-mall + installation + värd att kosta dig 297 $. Och MotoCMS 3 Mall + installation endast 248 $. Om du behöver några tillägg, som eCommerce-plugin, kommer det att kosta dig lite extra pengar.

Priserna är ganska konkurrenskraftiga. Och många kunder och experter noterar att de är ganska rättvisa med avseende på kvalitet-till-pris-förhållande.

Kundsupport

Som verksamhet i nästan tio år har MotoCMS utnyttjat sina supporttjänster till perfektion. När du går med i MotoCMS får du tillgång till gratis livstidsstöd dygnet runt. Varje klient eller till och med en demobrukare kan kontakta supportteamet dygnet runt. Du kan skicka in en biljett, använda en livechatt eller använda en Call Me-funktion om du föredrar att göra saker på telefonen. Du kan också söka efter ett svar på den detaljerade FAQ-sidan och för att hålla reda på alla nyheterna på MotoCMS-bloggen.

MotoCMS supportalternativ

Enkel användning

Startprocessen kan verka lite tidskrävande. För att komma igång måste du genomgå flera steg. Först av allt måste du välja din affärsnisch. Efter detta kan du välja din mall. Sedan måste du ange data i popup-fönstret för att starta provperioden. När du är klar får du ett e-postmeddelande med länken och klicka på det så kan du äntligen komma igång. Dessa steg tar lång tid och kan tappa det första intrycket av användaren.

Resten av processen är dock smidig och intuitiv. Användarvänligheten för gränssnittet är på högsta nivå. Steg-för-steg-handledning och popup-fönster leder dig genom hela anpassningsprocessen.

Förutom att vara en webbplatsbyggare är MotoCMS ett innehållshanteringssystem som gör det enkelt att ladda upp dina filer och installera dem på din värd själv inom några minuter. Du kan också överföra webbplatsen till en annan webbhotell när du behöver.

Slutsats

MotoCMS är ett anständigt val för små och medelstora företag. Det är också lämpligt för de användare som är försiktiga med sina medel och ansträngningar, men är villiga att njuta av en webbplats med design och funktionalitet jämfört med de som skapas av professionella webbstudior. Valet av mallen ger en stor möjlighet för företagare att hitta en perfekt matchning för deras projekt.

Trots att MotoCMS inte tillhandahåller egen webbhotell erbjuder de erbjudanden för hostingtjänster Bluehost och Inmotion. MotoCMS erbjuder White label för webbutvecklare.

Du kan helt anpassa designen och blanda de plugins du behöver. ECommerce-funktioner är också tillgängliga. Avsaknad av funktionell bloggplattform kan vara ett problem. Emellertid kan plugins från tredje part spara dagen. Det finns ingen tillbaka-garanti. Men innan du köper mallen kan du ta en gratis 14-dagars provperiod. Sammantaget tillhandahåller MotoCMS anständiga tjänster till ett rimligt pris.

Jämföra

MotoCMS

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map