MotoCMS gjennomgang 2017


MotoCMS

Besøk nettsiden

8.9


AWA-poengsum

MotoCMS

MotoCMS er en brukervennlig nettstedbygger som lar deg lage profesjonelle nettsteder i WYSIWYG (Det du ser er hva du får). Siden den første lanseringen i 2008 har den oppnådd mange fans og supportere, spesielt blant nybegynnerne. Det lar deg lage e-handelsnettsteder, profesjonelle porteføljer og forretningsnettsteder uten kodingsferdigheter. For å lage et funksjonelt, profesjonelt nettsted, må du følge tre enkle trinn: velg designen du liker fra 2500+ ferdige maler; tilpasse det og legge til innholdet ditt ved hjelp av dra-og-slipp-grensesnitt; lansere nettstedet ditt. Les en MotoCMS anmeldelse nedenfor.

Pros

 • Gratis 14-dagers prøveversjon
 • 100% responsiv design
 • Dra-og-slipp-grensesnitt
 • 2500 ferdige maler i forskjellige kategorier
 • E-handel funksjonalitet
 • Gratis livstidsstøtte
 • White Label for utviklerne

Ulemper

 • Utformer ikke tilpassede nettsteder for deg
 • Tilbyr ikke sin egen hostingløsning
 • Mangel på fullt utstyrt bloggplattform

Oversikt

MotoCMS er et selskap med nesten ti års erfaring i markedet. Et stort utvalg av ferdige maler de tilbyr og eksepsjonell fleksibilitet gjør dem til en perfekt løsning for ethvert prosjekt. Du trenger ikke å ha noen tekniske kunnskaper eller kodingsevner for å kunne jobbe med MotoCMS-administratorpanelet.

Den ble designet med tanke på de som ikke har noen erfaring med vedlikehold av nettsteder. Som alle andre selskaper har MotoCMS imidlertid sine fordeler og ulemper. Og vi vil diskutere dem nedenfor.

Hvem er MotoCMS anbefalt for?

MotoCMS kan bli en ideell løsning for eiere av små bedrifter, individuelle fagpersoner som søker etter en måte å presentere tjenestene sine på nettet, bloggere, eiere av nettbutikker og alle som trenger et bra nettsted raskt og med minimum innsats. Både nybegynnere og profesjonelle utviklere kan dra nytte av å bruke MotoCMS.

MotoCMS Fokusområde / spesialiteter

MotoCMS er fokusert på å produsere svært funksjonelle og progressive nettsteder for enkelt- eller bedriftsprosjekter. Det tilbyr over 2500 maler med forskjellige forretningsnisjer å velge mellom. Temaene er svært fleksible. Når du har valgt malen, kan du tilpasse den utover all anerkjennelse og tilpasse seg ditt spesifikke prosjekt. MotoCMS tilbyr også løsninger for e-handelsnettsteder. Med mange tilgjengelige plugins og widgets kan du forbedre funksjonaliteten til nettstedet ditt betydelig.

Er det tilstrekkelig skalerbarhet / rom for å vokse?

MotoCMS er i stadig utvikling. Den siste versjonen 3.0 ga en forbedring av hastighet, brukervennlighet og mobil respons. Når du blir medlem av MotoCM-er, vil du få konstant oppdatering uten kostnad.

Hva er MoneyBack-garantipolitikken?

I MotoCMS bruksvilkår, kan du finne informasjonen som tilbyr ikke-konkrete, ugjenkallelige produkter selskapet ikke utsteder refusjon når produktet er levert.

Hva er MotoCMSs omdømme?

MotoCMS har en ganske lang historie i nettdesignmarkedet. I løpet av disse årene har selskapet utviklet seg og utviklet seg i takt med tidene, og tilbyr kundene de mest innovative løsningene. Den siste oppdateringen, MotoCMS 3.0, brakte til det nye nivået tilnærmingen til hastighet, brukeropplevelse og responsiv design. Dette faktum sammen med å være kundeorientert hjelper MotoCMS til å holde seg oppdatert på de moderne nettstedbyggere. Mange positive kundevurderinger kan være et godt bevis på dette.

Hvorfor velge MotoCMS?

MotoCMS er en nettstedsbygger som gir et bredt utvalg av fleksible, fullt tilpassbare maler. Et stort sett med funksjoner, forskjellige alternativer for nettstedsdesign og flere tilgjengelige plugins gjør dem ideelle for store og små prosjekter.

Nøkkelegenskaper

 • Tilpassbare maler
 • Mobilvennlig design
 • E-handel-plugin
 • SEO-optimalisering
 • Avansert mediebibliotek
 • Integrering av sosiale medier
 • Integrerte analyse- og webmasterverktøy
 • Må-ha widgets
 • hvit etikett
 • Gratis oppdateringer
 • Cloud Hosting

MotoCMS nettstedbygger nyeste funksjoner

Bransjeeksperter dom på MotoCMS

På nettet kan du finne mange ekspertkommentarer til MotoCMS nettstedbygger. Til tross for at det er andre alternativer, er de fleste av ekspertene enige om at dette er et ideelt alternativ for de som ikke har noen kodingsevner, men vil ha et profesjonelt nettsteddesign. Den funksjonelle dra-og-slipp-redigereren gjør det enkelt for nybegynneren å tilpasse og administrere nettstedet.

Alle malene er oppdaterte. Den siste oppdateringen av MotoCMS til versjon 3.0 brakte nettstedbyggingen til det helt nye nivået.

MotoCMS er en rimelig og pålitelig løsning for deg som ønsker å spare penger og energi.

Positive forbrukeranmeldelser og attester på MotoCMS

Antallet positive kundevurderinger er betydelig de viktigste. De fleste av kundene nevner sin positive opplevelse mens de jobber med dra-og-slipp-byggherren. De kaller også støtten som et av de sterkeste punktene i selskapet. Alle problemene ble løst på kortest mulig tid. Når det gjelder brukernes anmeldelser, ser det ut som MotoCMS er et strålende alternativ.

Negative forbrukeranmeldelser og klager på MotoCMS

Det er ikke så mange negative anmeldelser på MotoCMS på nettet. De fleste brukerne får det de forventet. Blant de største ulempene, som vises i de fleste anmeldelser, er mangelen på blogging-funksjonalitet. Kanskje har selskapet mistet mange potensielle kunder på grunn av disse. Imidlertid, med hensyn til kundenes behov MotoCMS lagt til bloggfunksjonalitet til det siste

Design & tilpasning

MotoCMS tilbyr et bredt spekter av design- og tilpasningsmuligheter for nybegynnere og avanserte brukere. Her er noen sterke poeng for MotoCMS design og tilpasning.

TrekkOversikt
Ferdige nettstedsmalerMotoCMS gir kundene 2500+ fullt responsive mobilvennlige løsninger for ulike typer virksomheter. Å velge en av disse malene brukeren har en mulighet til å tilpasse den og tilpasse den til prosjektet sitt, ha en gratis prøveperiode på 14 dager og bare etter det å betale for temaet.

 • Variasjon og kvalitet på maler.En rekke kategorier gjør det mulig for kunden å finne malen som passer til sin spesielle forretningsnisje.
 • Forhåndsvalgte maler vs. Å bygge nettstedet ditt fra riper. MotoCMS er en malorientert nettstedbygger. Så hvis du vil ha nettstedet ditt designet fra bunnen av, må du søke etter en annen løsning.

NettstedsbyggergrensesnittMotoCMS gir intuitivt og brukervennlig administrasjonspanel med dra-og-slipp-grensesnitt. Brukeren kan redigere fargevalg, ordne visuelle elementer og layoutstruktur, tilpasse bilder og skrifter uten og direkte kontakt med koden. Kontoen pålogging er sikker, og ingen andre enn deg vil kunne oppgi den. Når du gjør endringer i malen, kan du se endringene på en gang.>
Tilpassing av sidestilTilpassing av sidestil lar deg tilpasse nettstedet ditt og gi det en unik karakter. MotoCMS tilbyr et bredt sett verktøy for det.

 • Designvalgene for personalisering.Du står fritt til å legge til egne bilder, innhold, tilpasse nettstedet ditt med hensyn til sosiale medier, widgeter og apper.
 • Friheten til å flytte, endre størrelse på og redigere innholdMotoCMS gir deg full frihet til å endre størrelse på, redigere og flytte innholdet. Dra-og-slipp-funksjonalitet gjør det mulig å gjøre det raskt og uten problemer. Du kan også tilpasse bakgrunnsfargen og fargen på forskjellige visuelle elementer.
 • Er det tilgang til HTML / CSS-kode? Dette vises ikke som en funksjon. MotoCMS gir ikke brukere tilgang til kildekoden.
 • Visuell redigering brukergrensesnitt.MotoCMS-visuelle nettstedbygger er enkelt og intuitivt. Den interaktive plattformen gjør at tilpasningsprosessen føles mer som et spill.

Når du liker en mal, kan du starte gratis prøveperiode på 14 dager og gå videre til tilpasningsdelen. Du kan tilpasse temaet til dine behov og formål, prøve funksjonaliteten og først deretter betale for det.

NettstedsnavigeringHver mal har et sett med forhåndsdesignede sider som er viktige for hver forretningsnisje. Det er også en mulighet for å legge til egne sider. Hver side kan tilpasses dine behov. Navigasjonsfeltet kan også konfigureres etter din smak.
FilbehandlingDu kan enkelt administrere innholdet når du vil. Det tar ikke mye tid og er glatt og uanstrengt.
Bilder og gallerierFilbehandler for mediebiblioteket lar deg administrere bildene, lydene, videoene, dokumentene og arkivene dine ved å lage så mange mapper du vil. Det er veldig praktisk, siden det hjelper deg å holde alle mediedataene i orden og gir enkel tilgang til filene når du trenger.
Mobil nettstedbyggingNå kan du bruke adminpanelet til denne MotoCMS-byggherren fra de mest populære enhetene: PC-er, nettbrett eller smarttelefoner. Dette gjør nettstedet ditt tilpasningsdyktig til skjermoppløsningene til store mobile enheter. Nettstedet ditt mister ikke kvaliteten og originalt innhold, slik at de besøkende vil kunne glede seg over at mobilversjonen av nettstedet ditt blir fullt responsivt.
Social Sharing IntegrationVed å følge med de siste tendensene MotoCMS gir full sosial integrasjon. Det er et komplett sett med viktige widgeter for smak og deling av nettstedet ditt i sosiale nettverk. Med utgivelsen av MotoCMS 3.0 så det ut til at det var en mulighet for ytterligere tre widgeter-integrasjon. Dette er Facebook Feed, Twitter Timeline og Pinterest Board. Alt du trenger å gjøre er å dra og slippe widgeten som trengs og sette inn URL-adressen til kontosiden.
DesigntjenesterMotoCMS tilbyr ikke å designe et nettsted fra bunnen av for deg. Hovedideen bak MotoCMS-byggherre er å gi alle en mulighet til å opprette sin egen webside av seg selv uten hjelp utvendig. Derfor trenger du å velge et annet webdesignfirma hvis du trenger et tilpasset design.

Funksjoner & Verktøy

Listen over funksjoner MotoCMS tilbyr er virkelig uendelig. Det gjør det mulig å lage et profesjonelt allsidig nettsted uten problemer.

MotoCMS-småprogram

TrekkOversikt
NettstedsoppsettMed MotoCMS vil du ha en jevn og brukervennlig installasjonsprosess. Du må gå gjennom flere enkle stadier: konfigurere, tilpasse, legge til innholdet ditt, publisere og optimalisere nettstedet ditt. Alle trinnene er utstyrt med detaljerte opplæringsprogrammer, som ikke vil gå deg vill..
WebdesignFørst av alt, må du velge design som passer deg blant 2500 tilgjengelige alternativer. Etterpå går du videre til din personlige konto hvor du vil ha en mulighet til å justere stilen, fargeskjemaet og strukturen på ditt fremtidige nettsted. Du skal jobbe med tre versjoner av nettstedet ditt: for Smartphone, nettbrett eller stasjonær. Som et resultat vil du få et fullt responsivt design.
Tilpasset domenenavnMotoCMS tilbyr ikke en mulighet til å kjøpe et domenenavn gjennom dem.
Dybden på navigasjonenMed hver mal får du et sett med forhåndsdesignede sider for virksomhetens behov. Du kan enkelt velge strukturen du trenger fra den brede samlingen av tilgjengelige temaer.
Widgets og apperFlere titalls nyttige og funksjonelle widgeter er tilgjengelige på sideditoren. Blant dem finner du gallerier / porteføljer, kontaktskjemaer, tekstbokser, videoer og Google maps. Det er en ekstra ekstra widget også. Hvis du vil integrere e-handelsfunksjonalitet på nettstedet ditt, vil det koste deg ytterligere 99 dollar. Hvis du kjøper en eStore-mal, trenger du imidlertid ikke betale dette ekstra.
BesøkerstatistikkMotoCMS gir et minimum av verktøy for analyse og webansvarlige, som Google Analytics, Google Webmaster Tools, Yandex.Metrica og Yandex.Webmaster. Hvis du vil forbedre nettstedet ditt med noen dyktigere verktøy, må du betale ekstra for dem.
Foto, video og lydGjennomtenkt bruk av medieinnhold kan øke konverteringen betydelig og tiltrekke nye besøkende til nettstedet ditt. Derfor sørget MotoCMS for å gjøre prosessen med å legge disse filene til sidene dine glatt og uanstrengt. Oppdatert mediebibliotek lar deg organisere filene dine i forskjellige mapper, noe som gjør det enkelt å strukturere annonsen for å finne dem. Legg filene til sidene dine ved å dra og slippe dem.
bloggingDessverre er det bare de nyeste MotoCMS-malene som har bloggdelen. Selskapet har nettopp begynt å introdusere det på sine nettsteder. Dette er kanskje en av de største ulempene, men for de fleste av malene er bloggfunksjonalitet ikke tilgjengelig. HVIS du trenger en blogg-seksjon på nettstedet ditt, er det mange bloggalternativer fra tredjepart tilgjengelig gratis.
Google KartGoogle Maps-integrasjon er tilgjengelig med et klikk.
HTML EditorMotoCMS støtter ikke HTML-redigerer. Du kan imidlertid legge inn elementer gjennom administrasjonspanelet.
Integrering av sosiale medierFull støtte av widgets for sosiale medier, inkludert Twitter-tidslinjen, Facebook-feeden og Pinterest-tavlen.
Skjemaer og undersøkelserDu kan legge inn skjemaer og undersøkelser gjennom HTML-kodeboks. For å legge inn elementet trenger du bare å dra og slippe widgeten og sette inn HTML-koden til elementet i det aktuelle feltet.
Hosting AlternativerMotoCMS tilbyr ikke egen hosting. De gir deg imidlertid en mulighet til å være vert for nettstedet ditt på ganske gunstige betingelser. MotoCMS samarbeider med Bluehost og Inmotion. Hvis du kjøper en mal fra MotoCMS, kan du få en stor rabatt fra Bluehost – $ 2,95 per måned (inkludert gratis domeneregistrering, 50 GB nettstedplass, 24/7 support osv.). Med Inmotion, vil du betale $ 3,49 per måned for ingen kostnad domeneregistrering, ubegrenset diskplass, ubegrenset månedlig overføring, etc. Du kan også kjøpe et 1 års Hosting-tilbud til en spesiell rabattert pris på $ 49.
Flere språkMotoCMS-maler er flerspråklige og støtter 10 språk.
MobiloptimaliseringAlle temaene er 100% lydhøre. Responsiv design vil gjøre nettstedet ditt tilpasningsdyktig til de mest populære mobile enhetene. Til det meste, men ikke alle. MotoCMS gir deg størrelser og verdier, som lar deg stille inn verdier for en spesifikk skjermoppløsning manuelt.
E-handel / nettbutikkHvis du vil starte en nettbutikk med MotoCMS, har du to alternativer: enten velger du en e-handelsmal eller kjøper du en premium eCommerce-widget, som du kan integrere i ethvert MotoCMS-tema. ECommerce-pluginen inkluderer produkt-, kategori- og merkehåndtering, kundestyring, SEO-optimaliseringsalternativer for hvert produkt og ordrehåndtering. Betalingsalternativene kan tilpasses. Valgene dine for betalingsbehandling er imidlertid begrenset til 2Checkout og PayPal.
SEO-vennligMotoCMS nettstedbygger tilbyr et sett med grunnleggende SEO-alternativer for å forbedre rangeringen av søkemotorene. Du kan optimalisere innholdet på nettstedet ditt ved å skrive originale sidetitler, metabeskrivelser, nøkkelord, ALT-tagger for bilder. Du kan også starte metriske kampanjer med Google eller Yandex. Det er også en spesiell “viderekoblinger” -del, som lar deg utføre 301 viderekoblinger rett i administrasjonspanelet.
Begrenset tilgang til nettstedet (passordbeskyttelse)Du har opprettet din personlige konto.
Hvit etikettWebiste-byggherre MotoCMS gir en strålende mulighet for nettutviklere. De kan enten bare kjøpe klare-til-gå-maler for en tilstrekkelig pris for å bygge sine nettsteder, eller bruke ubegrensede muligheter til byggherren og lage nettsteder av sin drøm ved å bruke forhåndslagde elementer i MotoCMS-kontoene..

planer & Priser

Noe av det beste med MotoCMS er kanskje det, før du kjøper, kan du prøve malen ved å registrere deg i 14-dagers prøveperiode. MotoCMS HTML mal vil koste deg $ 139. For en mobilvennlig MotoCMS- eller e-handelsmal, betaler du 199 dollar. Hvis det virker litt kostbart, ikke føl deg nede. Det er ofte rabatter, salg og tilbud på dagen på MotoCMS.

MotoCMS nettsted byggherre priser

Du kan kjøpe en spesiell avtale. For eksempel vil MotoCMS 3 mal + installasjon + hosting koste deg 297 dollar. Og MotoCMS 3 Mal + installasjon bare $ 248. Hvis du trenger noen tilleggsprogrammer, for eksempel eCommerce-plugin, vil det koste deg litt ekstra penger.

Prisene er ganske konkurransedyktige. Og mange kunder og eksperter bemerker at de er ganske rettferdige med hensyn til forholdet mellom kvalitet og pris.

Kundeservice

Å være i virksomhet i nesten 10 år MotoCMS har slynget sine støttetjenester til perfeksjon. Når du blir medlem av MotoCMS får du tilgang til gratis livstidsstøtte 24/7. Enhver klient eller til og med en demobruker kan kontakte supportteamet døgnet rundt. Du kan sende inn en billett, bruke en live chat eller bruke en Call Me-funksjon hvis du foretrekker å få ting gjort på telefonen. Du kan også søke etter et svar på den detaljerte FAQ-siden og for å holde oversikt over alle nyhetene på MotoCMS-bloggen.

MotoCMS støttealternativer

Brukervennlighet

Startprosessen kan virke litt tidkrevende. For å komme i gang må du gjennomgå flere stadier. Først av alt må du velge virksomhetsnisje. Etter dette kan du velge din mal. Deretter må du legge inn data i popup-en for å starte prøveperioden. Når du er ferdig, vil du få en bekreftelses-e-post med lenken og klikke på den så kan du endelig komme i gang. Disse trinnene tar lang tid og kan skade brukerens førsteinntrykk.

Resten av prosessen er imidlertid jevn og intuitiv. Brukervennligheten til grensesnittet er på høyeste nivå. Trinn-for-trinn tutorials og popups vil guide deg gjennom hele prosessen med tilpasning.

I tillegg til å være en nettstedsbygger, er MotoCMS et innholdsstyringssystem som gjør det enkelt å laste opp filene dine og installere dem på hosting selv i løpet av få minutter. Du kan også overføre nettstedet til en annen hosting når du trenger.

Konklusjon

MotoCMS er et anstendig valg for små og mellomstore bedrifter. Det er også egnet for brukere som er forsiktige med sine midler og innsats, men er villige til å glede seg over et nettsted som har design og funksjonalitet sammenlignet med de som er opprettet av profesjonelle nettstudioer. Valg av mal gir en flott mulighet for bedriftseiere til å finne en perfekt match for prosjektet sitt.

Til tross for at MotoCMS ikke tilbyr egen hosting, tilbyr de avtaler for Bluehost og Inmotion hosting-tjenester. MotoCMS tilbyr White label for webutviklere.

Du kan tilpasse designet helt og blande plugins du trenger. ECommerce-funksjonalitet er også tilgjengelig. Mangel på funksjonell bloggplattform kan være et problem. Imidlertid kan tredjeparts plugins redde dagen. Det er ingen pengene-tilbake-garanti. Men før du kjøper malen, kan du få en gratis prøveperiode på 14 dager. Totalt sett leverer MotoCMS anstendige tjenester til en fornuftig pris.

Sammenligne

MotoCMS

89

Wix

96

Weebly

95

Square

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me