MotoCMS-anmeldelse 2017


MotoCMS

Besøg webstedet

8.9


AWA-score

MotoCMS

MotoCMS er en brugervenlig webstedsbygger, der giver dig mulighed for at oprette professionelle websteder i WYSIWYG (Hvad du ser er hvad du får) -tilstand. Siden den første lancering i 2008 har den nået masser af fans og fans, især blandt begyndere. Det giver mulighed for at oprette e-handelswebsteder, professionelle porteføljer og forretningswebsteder uden kodningsfærdigheder. For at oprette et funktionelt professionelt udseende websted skal du følge tre enkle trin: vælg det design, du kan lide, fra 2500+ færdige skabeloner; tilpas det og tilføj dit indhold ved hjælp af træk-og-slip-interface; lancere dit websted. Læs en MotoCMS anmeldelse nedenfor.

Fordele

 • Gratis 14-dages prøveperiode
 • 100% responsivt design
 • Træk-og-slip-grænseflade
 • 2500 færdiglavede skabeloner i forskellige kategorier
 • E-handel funktionalitet
 • Gratis levetid support
 • White Label til udviklerne

Ulemper

 • Designer ikke brugerdefinerede websteder til dig
 • Tilbyder ikke sin egen hostingløsning
 • Mangel på fuldt udstyret blogging platform

Oversigt

MotoCMS er en virksomhed med næsten ti års erfaring på markedet. En lang række færdige skabeloner, de tilbyder, og enestående fleksibilitet gør dem til en perfekt løsning til ethvert projekt. Du behøver ikke at have nogen teknisk viden eller kodningsevner for at arbejde med MotoCMS admin panel.

Det var designet med det formål at give dem, der ikke har nogen erfaring med vedligeholdelse af websteder. Som enhver anden virksomhed har MotoCMS imidlertid sine fordele og ulemper. Og vi vil diskutere dem nedenfor.

Hvem er MotoCMS anbefalet til?

MotoCMS kan blive en ideel løsning for ejere af små virksomheder, individuelle fagfolk, der søger en måde at præsentere deres tjenester online, bloggere, online butikkejere og enhver, der har brug for et godt websted hurtigt og med mindst mulig indsats. Både begyndere og professionelle udviklere kan drage fordel af at bruge MotoCMS.

MotoCMS fokusområde / specialiteter

MotoCMS er fokuseret på at producere meget funktionelle og progressive websteder til individuelle eller erhvervsprojekter. Det tilbyder over 2500 skabeloner af forskellige forretningsnicher at vælge imellem. Temaerne er meget fleksible. Når du har valgt skabelonen, kan du tilpasse den ud over enhver genkendelse og justere til dit særlige projekt. MotoCMS leverer også løsninger til e-handelswebsteder. Med masser af tilgængelige plugins og widgets kan du forbedre funktionen på dit websted betydeligt.

Er der tilstrækkelig skalerbarhed / plads til at vokse?

MotoCMS er i konstant udvikling. Den seneste version 3.0 bragte en forbedring af hastighed, brugervenlighed og mobil lydhørhed. Ved at blive medlem af MotoCM’er modtager du konstant opdateringer uden omkostninger.

Hvad er MoneyBack-garantipolitikken?

I MotoCMS brugsbetingelser kan du finde de oplysninger, der tilbyder ikke-håndgribelige, uigenkaldelige produkter, som virksomheden ikke udsteder refusion, når produktet er leveret.

Hvad er MotoCMS’s omdømme?

MotoCMS har en ganske lang historie på webdesignmarkedet. I løbet af disse år har virksomheden udviklet sig og udviklet sig i takt med tiden og tilbyder kunderne de mest innovative løsninger. Den seneste opdatering, MotoCMS 3.0, bragte til det nye niveau tilgangen til hastighed, brugeroplevelse og responsivt design. Denne kendsgerning sammen med at være kundeorienteret hjælper MotoCMS med at blive på toppen af ​​de moderne webstedsbyggere. Masser af positive kundeanmeldelser kan være et godt bevis på dette.

Hvorfor vælge MotoCMS?

MotoCMS er en webstedsbygger, der giver et bredt udvalg af fleksible, fuldt tilpassede skabeloner. Et stort sæt funktioner, forskellige muligheder for webstedsdesign og flere tilgængelige plugins gør dem ideelle til store og små projekter.

Nøglefunktioner

 • Tilpasningsbare skabeloner
 • Mobilvenligt design
 • E-handel plugin
 • SEO optimering
 • Avanceret mediebibliotek
 • Integration af sociale medier
 • Integrerede analyse- og webmasterværktøjer
 • Must-have widgets
 • hvid label
 • Gratis opdateringer
 • Cloud Hosting

MotoCMS website builder nyeste funktioner

Industrieksperter dom over MotoCMS

På nettet kan du finde masser af ekspertkommentarer til MotoCMS webstedsbygger. På trods af at der er andre alternativer, er de fleste af eksperterne enige om, at dette er en ideel mulighed for dem, der ikke har nogen kodningsfærdigheder, men ønsker at have et professionelt udseende webdesign. Den funktionelle træk-og-slip-redigeringsprogram gør det let for begynderen at tilpasse og administrere webstedet.

Alle skabeloner er opdaterede. Den seneste opdatering af MotoCMS til version 3.0 bragte websides bygning til det helt nye niveau.

MotoCMS er en overkommelig og pålidelig løsning for dem, der vil spare nogle penge og energi.

Positive forbrugervurderinger og udtalelser om MotoCMS

Antallet af positive kundevurderinger fremherskes markant de negative. De fleste af kunderne nævner deres positive oplevelse, mens de arbejder med drag-and-drop-bygherren. De benævner også supporten som et af de stærkeste punkter i virksomheden. Alle spørgsmål blev løst på kortest mulig tid. Med hensyn til brugernes anmeldelser ser det ud til, at MotoCMS er en strålende mulighed.

Negative forbrugeranmeldelser og klager over MotoCMS

Der er ikke så mange negative anmeldelser på MotoCMS på nettet. De fleste af brugerne får det, de forventede. Blandt de største ulemper, der vises i de fleste anmeldelser er manglen på blogging-funktionalitet. Måske har virksomheden mistet mange potentielle kunder på grund af disse. Imidlertid tilføjede deres kunders behov MotoCMS føjet blogfunktionalitet til det seneste

Design & Tilpasning

MotoCMS tilbyder en bred vifte af design- og tilpasningsmuligheder for begyndere og avancerede brugere. Her er nogle stærke punkter i MotoCMS-design og tilpasning.

FeatureOversigt
Færdiglavede webstedsskabelonerMotoCMS giver kunderne 2500+ fuldt responsive mobilvenlige løsninger til forskellige typer virksomheder. Valg af en af ​​disse skabeloner bruger har en mulighed for at tilpasse det og tilpasse det til sit projekt, have en gratis prøveperiode på 14 dage og kun derefter betale for temaet.
 • Variation og kvalitet af skabeloner.En række kategorier giver kunden mulighed for at finde den skabelon, der passer til hans bestemte forretningsniche.
 • Forudvalgte skabeloner vs. Opbygning af dit websted fra Scratch. MotoCMS er en skabelonorienteret webstedsbygger. Så hvis du vil have dit websted designet fra bunden, bliver du nødt til at søge efter en anden løsning.

WebstedsbyggergrænsefladeMotoCMS giver intuitivt og brugervenligt admin panel med træk-og-slip-interface. Brugeren kan redigere farveskema, arrangere visuelle elementer og layoutstruktur, tilpasse billeder og skrifttyper uden og direkte kontakt med koden. Konto-login er sikkert, og ingen andre end dig vil kunne indtaste det. Foretagelse af ændringer i skabelonen kan du se ændringerne på én gang.>
Tilpasning af sidestilTilpasning af sidestil giver dig mulighed for at tilpasse dit websted og give det en unik karakter. MotoCMS tilbyder et bredt sæt værktøjer til det.
 • Designvalgene til personalisering.Du er fri til at tilføje dine egne billeder, indhold, personalisere dit websted med hensyn til sociale medier, widgets og apps.
 • Friheden til at flytte, ændre størrelse på og redigere indholdMotoCMS giver dig fuld frihed til at ændre størrelse, redigere og flytte indholdet. Træk-og-slip-funktion gør det muligt at gøre det hurtigt og uden problemer. Du kan også tilpasse baggrundsfarven og farven på forskellige visuelle elementer.
 • Er der adgang til HTML / CSS-kode? Dette vises ikke som en funktion. MotoCMS giver ikke brugere adgang til kildekoden.
 • Visuel redigering brugergrænseflade.MotoCMS-visuel webstedsbygger er let og intuitiv. Den interaktive platform får tilpasningsprocessen til at føles mere som et spil.

Når du har ønsket en skabelon, kan du starte gratis prøveperiode på 14 dage og gå videre til tilpasningsdelen. Du kan tilpasse temaet til dine behov og formål, prøve dets funktionalitet og først derefter betale for det.

WebstedsnavigationHver skabelon leveres med et sæt foruddesignede sider, der er vigtige for hver forretningsniche. Der er også en mulighed for at tilføje dine egne sider. Hver side kan tilpasses efter dine behov. Navigationslinjen kan også konfigureres efter din smag.
IndholdsstyringDu kan nemt administrere indholdet når som helst du ønsker. Det tager ikke meget tid og er glat og ubesværet.
Fotos og GallerierFile Manager-filhåndtering giver dig mulighed for at administrere dine fotos, lydbånd, videoer, dokumenter og arkiver ved at oprette så mange mapper, som du vil. Det er meget praktisk, da det hjælper dig med at holde alle dine mediedata i orden og giver let adgang til filerne, når som helst du har brug for.
Mobil webstedsbygningNu kan du bruge admin-panelet til denne MotoCMS-builder fra de mest populære enheder: pc’er, tablets eller smartphones. Dette gør dit websted tilpaseligt til skærmopløsningerne fra større mobile enheder. Dit websted mister ikke sin kvalitet og originale indhold, så dine besøgende vil være i stand til at nyde den mobile version af dit websted, der reagerer fuldt ud.
Social deling integrationVed at følge med de nyeste tendenser MotoCMS giver fuld social integration. Der er et komplet sæt vigtige widgets til at lide og dele din hjemmeside i sociale netværk. Med udgivelsen af ​​MotoCMS 3.0 så der ud til en mulighed for yderligere tre widgets-integration. Dette er Facebook Feed, Twitter Tidslinje og Pinterest Board. Alt hvad du skal gøre er at trække og slippe den nødvendige widget og indsætte din URL på kontosiden.
DesigntjenesterMotoCMS tilbyder ikke at designe et websted fra bunden af ​​dig. Hovedideen bag MotoCMS-bygherre er at give enhver en mulighed for at oprette sin egen hjemmeside selv uden nogen hjælp udefra. Derfor skal du vælge et andet webdesignfirma, hvis du har brug for et brugerdefineret design.

Funktioner & Værktøj

Listen over funktioner, som MotoCMS tilbyder, er virkelig uendelig. Det giver mulighed for at oprette et professionelt alsidigt websted uden problemer.

MotoCMS-widgets

FeatureOversigt
Opsætning af webstedMed MotoCMS får du en glat og brugervenlig installationsproces. Du skal gennem flere enkle faser: opsætning, tilpasning, tilføj dit indhold, udgivelse og optimering af dit websted. Alle trin er udstyret med detaljerede tutorials, som ikke får dig tabt..
WebdesignFørst og fremmest skal du vælge det design, der passer til dig blandt 2500 tilgængelige muligheder. Bagefter går du videre til din personlige konto, hvor du har mulighed for at justere stilen, farveskemaet og strukturen på dit fremtidige websted. Du arbejder med tre versioner af dit websted: til Smartphone, tablet eller desktop. Som et resultat får du et fuldt responsivt design.
Brugerdefineret domænenavnMotoCMS tilbyder ikke en mulighed for at købe et domænenavn gennem dem.
Dybden af ​​navigationenMed hver skabelon får du et sæt foruddesignede sider til din virksomheds behov. Du kan nemt vælge den struktur, du har brug for, fra den brede samling af tilgængelige temaer.
Widgets og appsDusinvis af nyttige og funktionelle widgets er tilgængelige på sideditoren. Blandt dem finder du gallerier / porteføljer, kontaktformularer, tekstbokse, videoer og Google maps. Der er også en ekstra premium-widget. Hvis du vil integrere e-handelsfunktionalitet på dit websted koster det dig yderligere $ 99. Hvis du køber en eStore-skabelon, behøver du dog ikke betale dette ekstra.
Besøgende statistikMotoCMS leverer et minimum af analytiske og webmasterværktøjer som Google Analytics, Google Webmasterværktøjer, Yandex.Metrica og Yandex.Webmaster. Hvis du vil forbedre dit websted med nogle mere dygtige værktøjer, bliver du nødt til at betale ekstra for dem.
Foto, video og lydVelovervejet brug af medieindhold kan øge din konvertering markant og tiltrække nye besøgende til dit websted. Derfor sørgede MotoCMS for at gøre processen med at tilføje disse filer til dine sider glat og ubesværet. Opdateret mediebibliotek giver dig mulighed for at organisere dine filer i forskellige mapper, hvilket gør det nemt at strukturere annoncen for at finde dem. Føj filerne til dine sider ved blot at trække og slippe dem.
BloggingDesværre er det kun de nyeste MotoCMS-skabeloner, der indeholder blogsektionen. Virksomheden er lige begyndt at introducere det til deres websteder. Dette er måske en af ​​de største ulemper, men for størstedelen af ​​skabeloner findes blogging-funktionalitet ikke. HVIS du har brug for en blogsektion på dit websted, er der masser af tredjeparts blogging-muligheder gratis.
Google kortGoogle Maps-integration er tilgængelig med et klik.
HTML EditorMotoCMS understøtter ikke HTML-editor. Du kan dog integrere elementer via admin-panelet.
Integration af sociale medierFuld support af widgets på sociale medier, herunder Twitter-tidslinje, Facebook-feed og Pinterest-bord.
Formularer og undersøgelserDu kan integrere formularer og undersøgelser gennem HTML-kodefeltet. For at integrere elementet skal du bare trække og slippe widget’en og indsætte elementets HTML-kode i det relevante felt.
Hosting-indstillingerMotoCMS leverer ikke sin egen hosting. De giver dig dog en mulighed for at være vært for dit websted på ganske fordelagtige vilkår. MotoCMS samarbejder med Bluehost og Inmotion. Hvis du køber en skabelon fra MotoCMS, kan du få en stor rabat fra Bluehost – $ 2,95 pr. Måned (inklusive gratis domæneregistrering, 50 GB webstedsplads, 24/7 support osv.). Med Inmotion betaler du $ 3,49 pr. Måned uden domæneregistrering, ubegrænset diskplads, ubegrænset månedlig overførsel osv. Du kan også købe et 1-års hosting-tilbud til en speciel rabatpris på $ 49.
Flere sprogMotoCMS-skabeloner er flersprogede og understøtter 10 sprog.
MobiloptimeringAlle temaerne er 100% lydhøre. Responsivt design vil gøre dit websted tilpasningsdygtigt til de mest populære mobile enheder. Til det meste, men ikke dem alle. MotoCMS giver dig værktøjet Størrelser og værdier, som giver dig mulighed for manuelt at indstille værdier for en bestemt skærmopløsning.
E-handel / online butikHvis du vil starte en online butik med MotoCMS, har du to muligheder: enten vælger du en e-handelsskabelon, eller du køber en premium eCommerce-widget, som du kan integrere i ethvert MotoCMS-tema. ECommerce-pluginet inkluderer produkt-, kategori- og brandstyring, kundestyring, SEO-optimeringsmuligheder for hvert produkt og ordrestyring. Betalingsmulighederne kan tilpasses. Dine valg til betalingsbehandling er dog begrænset til 2Checkout og PayPal.
SEO venligMotoCMS webstedsbygger tilbyder et sæt grundlæggende SEO muligheder for at forbedre din søgemaskine placering. Du kan optimere dit websteds indhold ved at skrive originale sidetitler, metabeskrivelser, nøgleord, ALT-tags til billeder. Du kan også starte metriske kampagner med Google eller Yandex. Der er også et specielt afsnit “Omdirigeringer”, som giver dig mulighed for at udføre 301 omdirigeringer lige i administra- tionspanelet.
Webstedsbegrænset adgang (adgangskodebeskyttelse)Du har oprettet din personlige konto.
Hvid labelWebiste-bygherre MotoCMS giver en strålende mulighed for webudviklere. De kan enten blot købe klar-til-gå-skabeloner til en passende pris for at opbygge deres websteder, eller bruge ubegrænsede muligheder for bygherren og oprette websteder for deres drøm ved hjælp af foruddannede elementer i deres MotoCMS-konti.

Planer & Prisfastsættelse

En af de bedste ting ved MotoCMS er måske det, før du foretager et køb, kan du prøve skabelonen ved at tilmelde dig prøveperioden på 14 dage. MotoCMS HTML-skabelon koster dig $ 139. For en mobilvenlig MotoCMS- eller e-handelsskabelon betaler du 199 dollars. Hvis det virker lidt dyrt, skal du ikke føle dig ned. Der er ofte rabatter, salg og tilbud på dagen på MotoCMS.

MotoCMS webstedsbygger priser

Du kan købe en særlig aftale. For eksempel vil MotoCMS 3 skabelon + installation + hosting koste dig $ 297. Og MotoCMS 3 skabelon + installation kun 248 $. Hvis du har brug for nogle tilføjelser, f.eks. ECommerce-plugin, koster det dig nogle ekstra penge.

Priserne er ret konkurrencedygtige. Og mange kunder og eksperter bemærker, at de er ret fair med hensyn til forholdet mellem kvalitet og pris.

Kunde support

At være i forretning i næsten 10 år MotoCMS har honet sine supporttjenester til perfektion. Ved at blive medlem af MotoCMS får du adgang til gratis livstids support 24/7. Enhver klient eller endda en demobruger kan kontakte supportteamet døgnet rundt. Du kan indsende en billet, bruge en live chat eller bruge en Call Me-funktion, hvis du foretrækker at få ting gjort på telefonen. Du kan også søge efter et svar på den detaljerede FAQ-side og holde styr på alle de nyheder på MotoCMS-bloggen.

MotoCMS supportmuligheder

Brugervenlighed

Startprocessen kan virke lidt tidskrævende. For at komme i gang skal du gennemgå flere faser. Først og fremmest skal du vælge din forretningsniche. Efter dette kan du vælge din skabelon. Derefter skal du indtaste data i popup’en for at starte prøveperioden. Når du er færdig, får du en bekræftelses-e-mail med linket og klikker på det kan du endelig komme i gang. Disse trin tager lang tid og kan måle det første indtryk af brugeren.

Resten af ​​processen er imidlertid glat og intuitiv. Brugervenligheden af ​​grænsefladen er på det højeste niveau. Trinvis vejledning og popups vil guide dig gennem hele tilpasningsprocessen.

Udover at være en webstedsbygger, er MotoCMS et indholdsstyringssystem, der gør det nemt at uploade dine filer og installere dem på dit hosting selv inden for få minutter. Du kan også overføre webstedet til en anden hosting, når du har brug for det.

Konklusion

MotoCMS er et anstændigt valg for små og mellemstore virksomheder. Det er også velegnet til de brugere, der er forsigtige med deres midler og indsats, men er villige til at nyde et websted, der har design og funktionalitet sammenlignet med dem, der er oprettet af professionelle webstudier. Valget af skabelonen giver en stor mulighed for virksomhedsejere at finde et perfekt match til deres projekt.

På trods af det faktum, at MotoCMS ikke leverer egen hosting, tilbyder de tilbud til Bluehost og Inmotion hosting-tjenester. MotoCMS tilbyder White label til webudviklere.

Du kan tilpasse designet helt og blande de plugins, du har brug for. ECommerce-funktionalitet er også tilgængelig. Mangel på funktionel blogging-platform kan muligvis være et problem. Dog kan tredjeparts plugins redde dagen. Der er ingen pengene-tilbage-garanti. Men før du køber skabelonen, kan du få en gratis prøveperiode på 14 dage. Samlet set leverer MotoCMS anstændige tjenester til en rimelig pris.

Sammenligne

MotoCMS

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map