Webydo recensie 2016


Webydo

Bezoek website

9.0


AWA-score

Webydo

Webydo is in 2013 gelanceerd als een self-empowered webdesigner. Het is gemaakt om technische barrières te elimineren en uitzonderlijke website-ontwerpen te vergemakkelijken. Het oorspronkelijke doel van de twee medeoprichters van Webydo was om de behoefte aan ontwikkelaars weg te nemen, waardoor zakelijke websites gemakkelijker werden voor ontwerpers en bureaus. Webydo claimt ongeveer 200.000 klanten te ondersteunen.

Overzicht

 • Website: www.webydo.com
 • Hoofdkwartier: New York, Verenigde Staten
 • Jaar van Oprichting: 2012
 • Werknemers: 30+
 • Gehoste sites: 200.000+
 • Diensten: Web Design Cloud Software, SaaS, Web Hosting
 • Gratis proefperiode: 30 dagen
 • Geldteruggarantie: 14 dagen

De website builder biedt een complex platform voor gevorderde gebruikers, maar resulteert in professioneel webdesign met goede hosting. Webydo-functies zijn er in overvloed en de interface is enigszins intuïtief als je ervaring hebt gehad met Adobe Photoshop en InDesign.

Website-makers en -ontwerpers kunnen profiteren van zowel een front-end contentmanagementsysteem (CMS) als een HTML-gebaseerd designmanagementsysteem (DMS). De sjablonen zijn beperkt, maar de functies en tools maken veel maatwerk mogelijk om de gewenste website te maken. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar de resultaten zijn professioneel ogende, op maat gemaakte websites.

Voor wie is Webydo aanbevolen?

De Webydo website builder is ontworpen voor meer ervaren website-ontwerpers en professionele bureaus die voor anderen ontwerpen. Deze bouwer is goed voor eenvoudige winkels en de meeste lichte zakelijke websites. Hoewel deze bouwer mogelijk niet geschikt is voor complexe website-e-commerce, gebruikt Webydo plug-ins van derden die kunnen worden beheerd door ervaren programmeurs.

Webydo’s aandachtsgebied / specialiteiten

Webydo is gericht op codevrij ontwerp in een visuele interface voor responsieve klantwebsites. Terwijl Webydo zich richt op het ontwerpen van professionals met een beetje meer ervaring, zal met de ondersteunende diensten van Webydo een slimme nieuwe gebruiker een functierijk platform vinden voor hun zakelijke behoeften.

Enkele van de Webydo-specialiteiten bevatten drie opties in een visuele drag-and-drop-interface voor ontwerpen en bewerken. Gebruikers raden de snelle interactieve rondleiding van Webydo aan voordat ze besluiten dat dit de juiste tool is.

Webydo’s technische specificaties / beperkingen

Enkele intrigerende technische specificaties voor Webydo zijn onder meer weblettertypen, slimme handleidingen, een parallax scrollende animator, videotools, e-commerce via de Ecwid-widget, artikelen (blogs) en eigentijdse, interessante ontwerpen om het publiek te plezieren. Webhosting en domeinnamen zijn beschikbaar tegen extra kosten.

Webydo is beperkt wat betreft ontwerpsjablonen, bewerkingsfuncties en componenten en verminderde hulp in de editor. Deze websitebouwer biedt minder widgets en plug-ins dan veel van zijn concurrenten. De ontwerpstudio is gecompliceerd voor nieuwe gebruikers en niet-ontwerpers, met een flinke leercurve (tenzij je Adobe Photoshop en InDesign-ervaring hebt).

Is er voldoende schaalbaarheid / ruimte om te groeien?

Webydo biedt een gratis abonnement samen met vier veelzijdige prijsplannen om persoonlijke en zakelijke websites van elke schaal te ontmoeten. Het Enterprise-prijsplan is op maat gemaakt voor grote bedrijven en komt niet vaak voor in websitebouwers in zijn klasse. Sommige beoordelingen waarschuwen Webydo-gebruikers echter voor aanzienlijke eCommerce.

Wat is het MoneyBack-garantiebeleid?

Webydo biedt een proefperiode van 30 dagen zonder betaling.

Wat is de reputatie van Webydo?

Webydo heeft een matige reputatie bij beginnende gebruikers en ontwerpers. Hoewel de eindresultaten er goed uitzien, zijn gebruikers gefrustreerd door aanhoudende problemen, zwakke functionaliteit en minimale ondersteuning. Hoewel ervaren gebruikers meer flexibiliteit hebben om problemen te corrigeren en hun websites aan te passen.

Partnerprogramma voor klanten

Gebruikers kunnen zich aanmelden voor een partnerprogramma voor gegarandeerde uitbetalingen. U ontvangt inkomsten op basis van de accounts waarnaar klanten verwijzen. Daarnaast ontvangen geabonneerde partners aanvullende marketingmaterialen en bronnen.

Waarom kiezen voor Webydo?

Webydo is een platform dat geschikt is voor gevorderde gebruikers, vooral degenen die met de Adobe Photoshop- en InDesign-interfaces hebben gewerkt, omdat het een soortgelijk configuratiescherm gebruikt. Hoewel Webydo misschien goed is voor een klein bedrijf of voor het presenteren van bepaalde goederen en diensten, komt Webydo in de problemen voor e-commerce of andere complexe websites. Voor beginners is het niet eenvoudig. U kunt voor Webydo kiezen als programmeur, maar investeer tijd in een gratis proefperiode voordat u beslist.

Belangrijkste kenmerken

 • Code Gratis Custom Design
 • Beheer versies vanaf één dashboard
 • Automatische conversie naar een bijgewerkte HTML-code
 • Maak breekpunten voor verschillende schermen en apparaten
 • Code gratis element animatie
 • Gratis open-source lettertypen
 • Automatische site-optimalisatie voor de beste prestaties
 • Video toevoegen en aanpassen
 • Slepen en neerzetten om elementen te uploaden
 • Geavanceerde ontwerpfuncties
 • Ecwid E-commerce Widget-integratie
 • Stem of stel een functie voor

Oordeel van branchedeskundigen over Webydo

Oudere recensies van Webydo wijzen op enkele duidelijke nadelen als het gaat om eCommerce-mogelijkheden en andere ontwerpfouten. Het goede nieuws is dat Webydo onlangs hun programma heeft bijgewerkt en al deze problemen heeft aangepakt. Om deze reden zult u merken dat recentere beoordelingen door experts veel stralender zijn in hun beoordeling van het programma. Net als gebruikers zijn de experts onder de indruk van de interface, die perfect is voor diegenen die al veel ervaring hebben met het gebruik van populaire ontwerpprogramma’s. Professionele ontwerpers kunnen gemakkelijk nieuwe vaardigheden leren en hun expertise toepassen op het bouwen van visueel verbluffende websites.

Expertrecensies kunnen niet genoeg zeggen over de geavanceerde ontwerptools die standaard bij Webydo worden geleverd. Het is een uniek programma, gericht op een specifiek publiek en het levert een indrukwekkend product op. Uiteindelijk hebben de experts niets negatiefs te zeggen over het programma en raden ze ten zeerste aan om het eens te proberen.

 • http://hackingui.com/design/code-free-web-design-with-webydo-a-review/
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/webstarts

Positieve consumentenrecensies en getuigenissen op Webydo

In één woord met koppeltekens: editor voor slepen en neerzetten. Dit is de standaard als het gaat om gebruiksgemak, vooral onder websitebouwers die zijn ontworpen voor beginners en Webydo levert. Degenen met de juiste ontwerpervaring genieten van zowel de editor als de schone interface, die gemakkelijk te navigeren is en niet vol zit met zoveel gadgets dat het overweldigend wordt. Met Webydo kunnen mensen met vaardigheden voor fotobewerking gemakkelijk overstappen op het bouwen van websites. Hier is een korte lijst met andere populaire tools die worden genoemd in gebruikersrecensies:

 • Live chat-functie. Profiteer van toegang om direct te helpen wanneer u die nodig heeft.
 • WYSIWYG-editor.
 • Responsieve ontwerpen.
 • eCommerce-mogelijkheden. Verander uw website eenvoudig in een veilige online winkel.

Onder ontwerpers is Webydo een duidelijke favoriet die hun sterke punten speelt en nieuwe vaardigheden opbouwt.

 • http://mmthomasblog.com/webydo-review/

Negatieve consumentenrecensies en klachten op Webydo

Hoewel Webydo een aantal zeer gebruiksvriendelijke functies biedt, kan het een steile leercurve hebben voor mensen die absoluut geen ontwerpervaring hebben. De interface lijkt het meest op Adobe-producten, dus iedereen die tijd in Photoshop heeft doorgebracht, moet zich gemakkelijk aanpassen. Anders heeft u misschien wat moeite met het vinden van uw weg door de vele lagen van werkbalken. Je merkt ze misschien niet eens als je niet weet waarnaar je moet zoeken.

Sommige gebruikers waren meer dan tevreden met het programma, maar anderen vonden het volledig overweldigend en te ingewikkeld. Zorg ervoor dat je de juiste ervaring hebt of genoeg tijd en geduld om Webydo aan te pakken. Iedereen die het programma zonder voorafgaande ervaring wil aanpakken, kan een lange weg voor de boeg hebben.

 • http://superbwebsitebuilders.com/webydo-review/

Ontwerp & Maatwerk

Bij websitebouwers verwijzen ontwerp en aanpassing naar het gemak waarmee gebruikers de ontwerpinterface kunnen beheren en de opties kunnen aanpassen om de gewenste resultaten te krijgen. Er zijn drie aanpasbare lay-outs om uit te kiezen als u de vooraf ontworpen sjablonen niet leuk vindt. Gebruikers werken in de ontwerp- of inhoudsmodus.

Voorzien zijn van
Overzicht
Webydo-sjablonenHoewel er een beperkt aantal vooraf ontworpen sjablonen is, biedt Webydo meerdere opties voor de ontwerpinterface.
 • Verscheidenheid en kwaliteit van sjablonen en kleurenpalet. Er is een kleine verzameling ontwerpsjablonen die vooraf is ontworpen om gebruikers op weg te helpen. U kunt beginnen met een van de drie lay-outs voor begeleiding, of u kunt een leeg canvas selecteren om uw eigen canvas te ontwerpen. Het is aan jou als ontwerper om je site aan te passen.
 • Vooraf geselecteerde sjablonen versus een website bouwen vanuit Scratch. Webydo biedt beide vooraf geselecteerde sjablonen in een zelf te bouwen concept, hoewel u uiteindelijk veel van de ontwerpbeslissingen voor de website zelf zult nemen.
Webydo-interfaceAls u een Adobe Photoshop- of InDesign-gebruiker bent, is dit mogelijk de gewenste interface voor slepen en neerzetten. Met een bedieningspaneel dat eruitziet en aanvoelt als dat van Adobe-producten, zal uw ervaring de Webydo-interface veel gebruiksvriendelijker maken en u meer flexibiliteit geven. Het biedt wat uitdagingen en een leercurve. De interface zal moeilijk zijn om mee te werken voor een beginnende gebruiker.
Aanpassing van paginastijl`Webydo biedt een breed scala aan opties voor het aanpassen van stijlpagina’s, omdat gebruikers kunnen vertrouwen op een verscheidenheid aan ontwerpopties, waaronder een leeg canvas en HTML-code.
 • De ontwerpkeuzes voor personalisatie. Wanneer u aan de slag gaat, kiest u uit een ontwerpsjabloon, een gestructureerde lay-out of een leeg canvas. Webydo biedt veel personalisatie, maar het zal niet gemakkelijk worden en widgets en add-ons zijn beperkt.
 • De vrijheid om inhoud te verplaatsen, vergroten of verkleinen en te bewerken. Webydo-bewerking is beheersbaar als u een goede kennis heeft van een Adobe-achtige interface.
 • Is er toegang tot HTML / CSS-code? Ja, Webydo biedt de veelgevraagde toegang tot HTML / CSS-code voor geavanceerde programmeurs of ontwerpers.
 • Gebruikersinterface voor visuele bewerking. Bewerken wordt op het scherm uitgevoerd in een DMS (ontwerpbeheersysteem) voor het bewerken van HTML-code of een CMS (inhoudbeheersysteem) voor inhoudupdates binnen de sjabloon of lay-out.

Webydo-gebruikers hebben een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, maar sommige van deze opties vereisen ervaring en geduld om te leren en te begrijpen.

SitenavigatieWebydo-thema’s bieden verschillende ontwerpsjablonen of lay-outs met verschillende niveaus van standaard sitenavigatie.
Inhoud beheerZowel een CSM- als een DMS-platform zijn beschikbaar in Webydo voor het beheren van inhoud, waardoor ervaren ontwerpers meer flexibiliteit krijgen.
Foto’s en galerijenWebydo heeft uitstekende visuele opties en een edgy fotogalerij voor esthetische ontwerpen, een specialiteit voor deze websitebouwer. Gebruikers kunnen hun objecten ook tekenen op een volledig admin-paneel.
Mobiele site bouwenDe meeste Webydo-sjablonen zijn gemaakt voor mobiliteit en ontwerpers kunnen een functie genaamd breekpunten gebruiken om de website snel aan te passen om deze mobielvriendelijker te maken.
Integratie van sociaal delenZoals de meeste websitebouwers, biedt Webydo standaard integratie van sociale media.
OntwerpdienstenWebydo is een uitgebreide websitebouwer gemaakt om zelf te ontwerpen. Hoewel het een geavanceerder programma is dan velen in zijn klasse, is het geen grote designwinkel. Als u een bedrijf zoekt dat alles voor u doet, zijn doe-het-zelfwebsitebouwers zoals Webydo niet wat u zoekt.

Kenmerken & Hulpmiddelen

In de lange reeks websitebouwers heeft Webydo een deluxe functieset, maar is enigszins beperkt met betrekking tot widgets en add-ons.

Voorzien zijn van
Overzicht
Webydo-installatieGa aan de slag met een gratis proefperiode van 30 dagen en test het uit. Klik op de knop Nu proberen en registreer met uw naam, e-mailadres, een nieuw wachtwoord en een telefoonnummer. Selecteer een sjabloon, lay-out of leeg canvas, afhankelijk van je vaardigheidsniveau.
WebdesignEen Webydo-configuratiescherm is vergelijkbaar met dat van Adobe-producten. Ervaring hebben met deze producten is een must. Zo niet, dan is de interface even wennen. Sleep elementen en zet ze neer, bewerk inhoud of ga naar een HTML / CSS-editor als je de kennis hebt.
Aangepaste domeinnaam
De diepte van navigatie:Hoewel de navigatiediepte van Webydo niet wordt vermeld, lijkt deze toereikend om schaalgrootte of bedrijfsgrootte te ondersteunen.
Widgets en appsAls het gaat om widgets en apps, heeft Webydo enkele beperkingen. Een gebruiker met ervaring kan echter code toevoegen voor aangepaste widgets.
Inkomsten genererenWebydo werkt samen met een uitstekende eCommerce-widgetprovider, Ecwid. Coders kunnen ook eCommerce-functionaliteit bouwen.
BezoekersstatistiekenHet was niet voor de hand liggend, maar zoals de meeste website-bouwers zal Webydo waarschijnlijk bezoekersstatistieken aanbieden.
Foto, video en audioWebydo biedt enkele rich media-opties om indruk te maken op klanten, waaronder foto’s, afbeeldingen, video’s, sommige widgets, formulieren, vormen en meer.
BloggenWebydo biedt een programma met de naam Artikelen dat geschikt is voor basisbloggers. In sjabloonformaat kunnen gebruikers artikelen toevoegen en publiceren, nieuwsfeeds opzetten en meer.
Google MapsGebruikers kunnen een interactieve kaart op de website insluiten met Google Maps en de HTML-widget van Webydo.
HTML-editorEen van de troeven van Webydo is de HTML / CSS-coderingsoptie voor technische gebruikers.
Integratie van sociale media
Formulieren en enquêtesMet Webydo kunnen gebruikers formulieren invoegen, inclusief animatie-effecten.
OpslagruimteOp basis van de Webydo-prijsplannen lijkt er onbeperkte opslagruimte te zijn voor de hogere abonnementen.
Nieuwsbrief ToolWebydo biedt niet rechtstreeks een nieuwsbrieftool aan, maar er kan een nieuwsbrief of aanmeldingsformulier voor e-mail worden toegevoegd.
ForumondersteuningEr is een Webydo-forum beschikbaar voor het beantwoorden van vragen van klanten en het uitwisselen van tips en ontwerpideeën.
E-commerce / online winkelWebydo vertrouwt op een open optie met gerenommeerde Ecwid voor eCommerce-oplossingen. Verkoop tot tien producten in een gratis Ecwid-account of betaal een redelijke maandelijkse vergoeding voor meer verkoopkracht. U zult geen ingebouwde e-commerce-oplossingen vinden met Webydo.
Gateway-integratiehier zijn verschillende betalingsgateway-services die kunnen worden geïntegreerd met Webydo.
SEO-vriendelijkEr zijn geweldige SEO-opties op Webydo. Gebruikers kunnen titel-, beschrijving- en trefwoordmetatags opgeven. Gebruikers kunnen zowel Google Analytics als Webmaster Tools integreren en gebruikers kunnen omleidingen instellen voor het migreren van pagina’s.
Site beperkte toegang (wachtwoordbeveiliging)Webydo biedt, zoals de meeste bouwers, wachtwoordbeveiliging voor het inloggen op hun site.
Google® AnalyticsEr is geen bekend probleem bij het toevoegen van Google Analytics in Webydo.
Website Builder-beveiligingWebydo beschouwt beveiliging als een hoge prioriteit, net als andere doe-het-zelf webbouwers. Ze bieden automatische bescherming en gegevensback-ups.
Meerdere talenWebydo ondersteunt vier talen, met hulp beschikbaar in de kennisbank over hoe het in te stellen.
Mobiele optimalisatieBijna alle sjablonen en lay-outs van Webydo zijn ontworpen voor mobiele apparaten en er zijn aanpassingsopties.
CDN-technologieEr wordt geen directe verklaring afgelegd over toegevoegde CDN-technologie, maar gezien het klantenbestand dat Webydo ondersteunt, zijn hoge beschikbaarheid en prestaties waarschijnlijk.

Plannen & Prijzen

Webydo biedt een gratis account samen met vier veelzijdige jaarlijkse tariefplannen op basis van het type website dat gebruikers nodig hebben. Houd er rekening mee dat deze maandelijkse tarieven jaarlijks moeten worden betaald. Hosting en CMS zijn $ 5 / maand extra, ook jaarlijks gefactureerd. Er is een kortingsplan voor studenten.

Jaarlijkse prijsplannen aangeboden

Vrij. 30 dagen gratis uitproberen.

Pro. Voor nieuwe ontwerpers. $ 25 / maand of $ 100.

Team. Voor ontwerpers met meerdere websites. $ 45 / maand of $ 540.

Agentschap. Voor middelgrote bedrijven en studio’s. $ 125 / maand of $ 1.500.

Onderneming. Maatwerk voor grote bedrijven. Aangepaste prijzen.

Webydo rekent een hogere prijs voor een feature-rijke en esthetisch aantrekkelijke site voor geavanceerde programmeurs of ontwerpers.

Overweeg de volgende factoren met betrekking tot prijzen:

 • Biedt het een gratis abonnement aan?? Ja, Webydo biedt de gratis proefperiode van 30 dagen aan. Verwacht je daarna te abonneren.
 • Zijn er proefperiodes of hebben ze een creditcard nodig om mee te doen? Op het moment dat uw gratis proefperiode van 30 dagen begint, wordt er geen creditcard verwacht.
 • Hoe betaalbaar zijn de premium pakketten in vergelijking met concurrenten? Webydo is een beetje duur naast zijn concurrenten, maar biedt meer flexibiliteit in code en maatwerk voor geavanceerde ontwerpers.
 • Kun je professionele webpagina’s ontwerpen met alleen de gratis versie? Ja, u kunt 30 dagen lang gratis een professionele Webydo-website ontwikkelen.
 • Wordt de betaling maandelijks / jaarlijks uitgevoerd? Webydo biedt jaarlijkse tariefplannen, maar toont de maandelijkse prijs op hun prijspagina.

Klantenservice

Webydo biedt klanten pers en media, een blog, een communityforum, een participatieve discussiegroep, e-mail en een telefoonnummer. Website-bouwers in zijn klasse bieden bijna nooit een telefoonnummer aan, dus dit is een primeur !! Alle tariefplannen van Webydo worden geleverd met ondersteuning via e-mail en chat.

Makkelijk te gebruiken

Webydo is niet gemakkelijk voor beginners, maar Adobe-gebruikers en ervaren ontwerpers kunnen het programma mogelijk manipuleren. Voor de meesten is er een leercurve.

Eenvoud van interface. Webydo is niet ontworpen voor eenvoud, maar het resulteert in scherpe en geavanceerde interactieve websites die sommige mensen zoeken.

Geschikt voor beginners / gevorderde gebruikers. Webydo is niet geschikt voor beginners en gevorderde gebruikers kunnen soms ook worden uitgedaagd. Er is flexibiliteit in de CMS- en DMS-platforms voor beide.

Behoud te allen tijde de controle over de website. Gebruikers hebben de volledige controle, maar ze moeten begrijpen wat ze doen of moeten vertrouwen op de kennisbank en ondersteunende diensten.

In-Editor Help geleverd. De hulp in de editor is zwak en gebruikers klagen over dit probleem.
Webydo is niet eenvoudig, maar de goede ontwerper kan het de beste tool vinden die past bij hun uitgebreidere website-behoeften.

Conclusie

Als je een slimme computergebruiker bent die het niet erg vindt om extra moeite te doen om te ontwerpen en te coderen, terwijl hij het onderweg uitzoekt, heeft Webydo enkele interessante functies en geavanceerde ontwerpopties. Beginners zullen het moeilijk hebben en zullen waarschijnlijk gefrustreerd zijn. Houd er rekening mee dat Webydo’s focus ligt op creatieve, aantrekkelijke sites, maar de functie is niet een van hun sterke punten.

Hoewel Webydo aangeeft dat het een codevrije bouwer is, heb je toegang tot HTML / CSS om een ​​code in te voeren als je wilt. Verwacht meer te betalen dan de meeste voor geavanceerde e-commerce. U ontvangt telefonische ondersteuning (niet vaak aangeboden voor bouwers van doe-het-zelf-websites) en verschillende manieren om hulp te krijgen. Voor basisgebruikers zou Webydo een uitdagende en dure optie zijn. Voor gevorderde gebruikers die ervan houden om erachter te komen en een goed uitziende site te krijgen, is het misschien precies goed.

Webydo heeft een potentieel voor geavanceerde ontwerpers die op zoek zijn naar een codevrije ervaring, maar de flexibiliteit hebben om de code ook toe te voegen en te bewerken.

Als u op zoek bent naar een geavanceerder platform, is Webydo een van de weinige websitebouwers die dit aanbiedt. Er zijn tientallen intuïtieve en gemakkelijke doe-het-zelf website-bouwers gemaakt voor beginnende gebruikers. Afhankelijk van uw behoeften is Webydo al dan niet de juiste oplossing. Het is belangrijk om te profiteren van de gratis accounts die de meeste bouwers van doe-het-zelf-websites bieden voordat u deze belangrijke beslissing neemt.

Vergelijken

Webydo

90

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map