Webstarts recensie 2016


WebStarts

Bezoek website

8.9


AWA-score

WebStarts

WebStarts biedt een lege lei waarmee u een website kunt maken door op eenvoudige en intuïtieve pictogrammen op de startpagina te klikken, met behulp van eenvoudige slepen-en-neerzetten-functies en met één klik op de knop stijlen en lettertypen te wijzigen. WebStarts is een veilige manier om uw online aanwezigheid snel en gemakkelijk op te bouwen. Lees hieronder onze WebStarts-recensie.

Overzicht

 • Website: www.webstarts.com
 • Hoofdkwartier: Bellevue, WA
 • Jaar van Oprichting: 2007
 • Werknemers: 15+
 • Gehoste sites: 4.000.000+
 • Diensten: Web Design Cloud Software, Web Hosting
 • Gratis proefperiode: Volledig functionele werkende versie

Als eigenaar van een klein bedrijf weet u hoe belangrijk het is voor huidige klanten en potentiële klanten om u online te vinden; het kenmerkt u als een professional en vertelt uw bedrijfsverhaal. Wat u zich misschien nog niet realiseert, is dat u de mogelijkheid heeft om zelf een website samen te stellen, zonder programmeervaardigheden of geavanceerde technische training. Online websitebouwers kunnen u snel en zonder grote kosten op de virtuele kaart zetten. WebStarts is een van deze platforms.

WebStarts biedt een gestroomlijnd proces om een ​​site te bouwen die ook onbeperkte creativiteit mogelijk maakt door niet te beperken wat u met uw site kunt doen; je begint met een volledig lege lei, vergelijkbaar met het bouwen van PowerPoint-presentaties, en voegt je gewenste elementen toe waar je maar wilt op je pagina. Het WebStarts-platform biedt een compleet website-bouwpakket voor de meeste kleine bedrijven om online te gaan, zaken te doen en er professioneel uit te zien.

Voor wie is WebStarts aanbevolen?

WebStarts is voor eigenaren van kleine bedrijven die hun bedrijf goedkoop online moeten krijgen, vooral degenen die producten verkopen vanwege de online winkel / eCommerce-mogelijkheden van deze websitebouwer. Het wordt met name aanbevolen voor fysieke bedrijven die hun bedrijf willen uitbreiden naar internet en extra klanten willen aantrekken.

Biedt WebStarts enig aandachtsgebied of specialiteiten?

WebStarts biedt een hoog niveau aan functies die niet vaak voorkomen in een doe-het-zelf website-builder. Bijvoorbeeld lidmaatschaps- en forummogelijkheden, evenals de online winkel. In het voordeel biedt de site al deze functies in een eenvoudig te gebruiken product dat het ontwerpen en aanpassen van een website eenvoudig maakt, zelfs voor beginners.

Wat zijn de technische specificaties of beperkingen van WebStarts??

Techgoeroes zullen WebStarts niet leuk vinden vanwege het gebrek aan HTML dat nodig is en nodig is bij het opzetten van de websites. Ervaren websitebouwers zullen merken dat er iets ontbreekt.

Biedt WebStarts voldoende schaalbaarheid en ruimte om te groeien?

WebStarts biedt een eenvoudig schaalbaarheidsplan, beginnend bij het gratis abonnement en gelaagd tot één met onbeperkte bandbreedte. Er is voldoende ruimte voor groei van elk bedrijf.

Wat is het geld-terug-garantiebeleid??

We konden geen indicatie vinden van het geld-terug-garantiebeleid voor het bedrijf, dus u doet er verstandig aan om dat vooraf te controleren via telefoon of e-mail met WebStarts voordat u een toezegging doet.

Wat is hun reputatie?

Hoewel we anders zouden willen zeggen, lijkt WebStarts op dit gebied wat moeilijkheden te hebben. Door snel te zoeken naar online klantrecensies ziet u enkele enge fragmenten en reputatiesites lijken wantrouwend over WebStarts; De Safe Browsing-sitestatus van Google zegt dat WebStarts vanaf dit moment gedeeltelijk gevaarlijk is, en sommige pagina’s bevatten misleidende inhoud. TrustPilot toonde een aantal zeer slechte recensies, en enkele gloeiende, overdreven recensies met niets in het midden. Positief: de eigenaar van WebStarts reageert op beoordelingen en neemt hopelijk de kritiek van de armen aan om het platform te upgraden.

Waarom kiezen voor WebStarts website builder?

Als u nieuw bent bij het bouwen van websites, maar snel en professioneel online moet gaan, kan WebStarts u helpen om dat in minder dan een dag te doen. Geen codeervaardigheden vereist, geen SEO-kennis en geen gekke ontwerpglitches. Aanmelden is supereenvoudig, rechtstreeks vanaf de startpagina, en de installatie is ook eenvoudig.

Belangrijkste kenmerken

 • Voeg uw eigen aangepaste domeinnaam toe
 • Bewerken met slepen en neerzetten
 • Geoptimaliseerd voor mobiele apparaten
 • Aangepast e-mailadres
 • Geïntegreerde beeldbewerkingssoftware
 • Ontwerp met één pagina met ankerlinks
 • Bestanden insluiten
 • Aangepaste sociale balk
 • Videogalerij-app
 • Selfie-app
 • Honderden iconen
 • Toegangscontrole voor webpagina’s

Oordeel van branchedeskundigen over WebStarts

Website Builder Vreemd genoeg is er nogal een verschil tussen gebruikers- en expertbeoordelingen van WebStarts. De critici vonden dat de websitebouwer op bepaalde gebieden veel meer ontbrak dan de daadwerkelijke klanten. Het programma krijgt bijzonder lage cijfers als het gaat om beschikbare functies. Kortom, de experts concludeerden dat WebStarts niet genoeg functies biedt en dat de standaardfuncties gewoon niet toereikend zijn. Gebruikers kunnen een blog maken en van hun site een e-commerce winkel maken, maar critici merkten op dat deze tools te kaal waren.

Een korte lijst met middelmatige functies leidde ook tot lauwe scores voor de algehele gebruikerservaring. De experts waren gewoon teleurgesteld over de reikwijdte van het programma en voelden zich te beperkt door de geboden mogelijkheden. Dit is zeker iets om te overwegen, maar kale botten zijn misschien net genoeg voor nieuwe gebruikers die mogelijk overweldigd raken door te veel gecompliceerde functies.

 • http://www.sitebuilderreport.com/website-builders/review/webstarts
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/webstarts

Positieve recensies en getuigenissen van consumenten op WebStarts

Ondanks enkele consistente klachten over facturering, lijken WebStarts-consumenten meer dan tevreden met het daadwerkelijke programma voor het bouwen van websites. Het ontvangt zelfs lovende recensies en gemiddeld 9 van de 10 starts van gebruikers.

Klanten waarderen in de eerste plaats het programma vanwege het gebruiksgemak. Degenen zonder eerdere ontwerpervaring konden in zeer korte tijd mooie en functionele websites maken. Er waren ook veel positieve opmerkingen over de kwaliteit van de sjablonen. Gebruikers ontdekten dat er tal van aantrekkelijke opties waren en dat ze elk thema gemakkelijk konden aanpassen aan hun bedrijf.

Tot slot noemden veel opmerkingen het dashboard en de navigatietools. Zelfs beginners konden hun weg vinden en de tools vinden die ze nodig hadden.

 • https://www.trustpilot.com/review/webstarts.com

Negatieve consumentenrecensies en klachten op WebStarts

WebStarts is weer een ander programma voor het maken van websites dat op zijn eigen manier is ontwikkeld door agressieve verkooptactieken te gebruiken. De meerderheid van de klanten heeft positieve dingen te zeggen over het daadwerkelijke programma, maar ze zijn niet tevreden met de verkopers, up-sellingstrategieën en onverwachte kosten.

Gebruikers werden uitgeschakeld door het aantal verkoop-e-mails van WebStarts dat hun e-mailinboxen begon te vullen nadat ze zich hadden aangemeld. Het lijkt erop dat het bedrijf graag de upgradeservice bespreekt, maar is niet zo behulpzaam als het gaat om het oplossen van technische of factureringsproblemen. Een aanzienlijk aantal klanten meldde ook ongeautoriseerde afschrijvingen die ze vervolgens niet konden oplossen of hebben terugbetaald. Zorg ervoor dat u heel duidelijk bent over eventuele contractvoorwaarden.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.webstarts.com

Ontwerp & Maatwerk

WebStarts biedt gebruikers onbeperkt maatwerk; je kunt alles slepen en neerzetten op je website. Begin met een geheel lege lei als je dat liever hebt, of kies een van de vooraf ontworpen sjablonen die je kunt aanpassen aan je voorkeuren.

Voorzien zijn vanOverzicht
SjablonenHet kiezen van een geschikte sjabloon is eenvoudig met WebStarts; er zijn er meer dan 100 om uit te kiezen, en ze kunnen vanaf daar ook worden aangepast.

Gratis: er is een breed scala aan mooie websitesjablonen beschikbaar voor zowel gratis accounts als premium accounts.

Premium: we hebben geen premium account gekocht, maar we kunnen wel zeggen dat het brede scala aan sjablonen dat beschikbaar is voor gratis accounts behoorlijk geweldig is.

KoppelDe websitebouwer-interface op WebStarts is uitstekend; gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken. U kiest eerst een sjabloon, of dat nu een leeg canvas is of een vooraf gebouwde sjabloon die u naar hartenlust kunt aanpassen, is aan u. Vanaf daar is de installatie vrij eenvoudig door de My Pages onderaan de website builder te volgen.
Aanpassing van paginastijl`Paginastijlen zijn vrijwel onbeperkt met WebStarts slepen en neerzetten, WYSIWYG (wat je ziet is wat je krijgt) functionaliteit. Elke sjabloon is aanpasbaar en u kunt precies zien hoe uw pagina en uw website eruit zullen zien terwijl u deze maakt en aanpast. Er zijn veel mooie en professionele lettertypen beschikbaar om het uiterlijk van uw pagina’s te veranderen. Het wijzigen van afbeeldingen is eenvoudig en met de functie voor slepen en neerzetten kunt u gemakkelijk verplaatsen, knijpen en het formaat wijzigen.
SitenavigatieSitenavigatie is vrij eenvoudig, met veel knoppen en menu’s voor beginnende websitebouwers om hun weg te vinden en efficiënt naar de dingen te gaan die ze nodig hebben.
Inhoud beheerHet toevoegen van inhoud is een eenvoudig proces met de functionaliteit voor slepen en neerzetten en de meegeleverde apps die u kunt gebruiken om meer functies toe te voegen aan elke pagina van uw website. ‘Blog’ is bijvoorbeeld een van de apps die de meeste mensen aan hun site willen toevoegen om deze fris te houden.
Foto’s en galerijenHet is supergemakkelijk om afbeeldingen toe te voegen aan de handige slepen-en-neerzetten-functionaliteit. U kunt elke afbeelding op een pagina neerzetten en uitbreiden of inkrimpen. Bovendien staan ​​de premium-plannen fotogalerijen en diavoorstellingen toe.
Mobiele site bouwenTerwijl u zich vanaf uw smartphone kunt aanmelden bij een WebStarts-site, moet u een pc gebruiken om vanaf daar verder te gaan met instellen. Bewerken vereist een computerinterface, dus houd daar rekening mee.
Integratie van sociaal delenKnoppen voor sociaal delen kunnen worden toegevoegd aan de premium websites van WebStarts; ze zijn niet beschikbaar op het gratis abonnement.
OntwerpdienstenWe konden geen vermelding van ontwerpdiensten op de site vinden, dus we weten niet zeker of dat iets is dat door het team van WebStarts kan worden aangeboden.

Kenmerken & Hulpmiddelen

WebStarts biedt slepen-en-neerzetten-functionaliteit waarmee u in een handomdraai een website kunt bouwen, samen met veel sjablonen, afbeeldingen en verschillende lettertypen om mee te spelen totdat u het uiterlijk krijgt zoals u het wilt. De sjablonen zijn volledig aanpasbaar, met honderden lettertypen om uit te kiezen en het gemak van slepen en neerzetten voor afbeeldingen en andere objecten die u aan uw site wilt toevoegen.

Een van de beste functies van WebStarts is het gebruik van de online winkel om eCommerce snel en gemakkelijk aan uw site toe te voegen. Er is ook een forum met gemakkelijke toegang waarmee u interactiviteit aan uw site kunt toevoegen, evenals ledenfunctionaliteit voor privé- of betaalde sites.

Enkele geweldige extra functies van het WebStarts-platform – de SEO Wizard-software, gratis advertentietegoed en een van onze favoriete functies, de gebruiksvriendelijke en krachtige WYSIWYG-bewerkingstool – maken WebStarts een koopje voor zijn prijs.

Voorzien zijn vanOverzicht
OpstellingVoordat u zich zelfs aanmeldt op de WebStarts-site, wordt u gevraagd een sjabloon te kiezen; deze sjablonen maken de installatie een fluitje van een cent. Een zwak punt dat we zouden opmerken is dat het gedeelte “Mijn pagina’s” waar u uw site kunt bewerken onderaan staat, onder veel knoppen en een advertentie om te upgraden naar een van de premium-abonnementen. Het kan in het begin over het hoofd worden gezien. Het instellen van uw pagina’s is eenvoudig zodra u deze sectie heeft gevonden, en u kunt geen fouten maken en uw spullen zappen, want als u op “wissen” of “verwijderen” klikt, bevestigt u dit vóór uitvoering.
WebdesignWebStarts heeft meer dan 100 sjablonen om uit te kiezen, en de ontwerpen zijn esthetisch aantrekkelijk en gemakkelijk aan te passen.
Aangepaste domeinnaamWanneer u kiest voor een van de drie premium-abonnementen met WebStarts, wordt uw aangepaste domein inbegrepen en kunt u er ook een overzetten die u al bezit.
De diepte van navigatie:WebStarts staat submenu’s toe, wat betekent dat u pagina’s kunt toevoegen en ze subpagina’s van anderen kunt maken. Als u bijvoorbeeld widgets verkoopt, kunt u de hoofdpagina maken voor blauwe widgets en subpagina’s voor Navy-widgets en hemelsblauwe widgets. U voegt een dropdown-menu toe zodat mensen die uw site bezoeken snel kunnen vinden wat ze zoeken.
Widgets en appsMet WebStarts zijn er enkele apps die u kunt toevoegen om de functionaliteit van uw website te vergroten. Kies uit Facebook, Google maps, Hit Counter, Instagram, Photo Gallery, SEO Wizard, Slideshow, Twitter, Gastenboek, YouTube en andere apps om uw website gebruiksvriendelijker en gastvrijer te maken.
Inkomsten genererenEr zijn geen opties voor het genereren van inkomsten op het gratis abonnement; in feite zal WebStarts uw site gebruiken om zijn advertenties te tonen. Op de premiumplannen kunt u advertenties gebruiken om inkomsten te genereren voor de website, evenals gelieerde links.
BezoekersstatistiekenDe Hit Counter-app geeft u de statistieken die u zoekt; voeg Google Analytics toe voor een verdere en diepere kijk op uw bezoekers.
Foto, video en audioHet toevoegen van afbeeldingen, audio en video’s is net zo eenvoudig als het uploaden of klikken op de site van YouTube, Instagram en Facebook.
BloggenBloggen op het WebStarts-platform laat nogal wat te wensen over. Er is een eenvoudige app om aan uw website toe te voegen, zodat u op de site kunt bloggen. Het is echter een blog met alleen tekst … geen mogelijkheid om afbeeldingen of video’s toe te voegen.
Google MapsWebStarts biedt enkele van de beste kaarten die we op een van de websitesamenstellingsites hebben gezien. Ze zijn klein om te beginnen, maar net als andere elementen in WebStarts, kunnen ze gemakkelijk worden aangepast en verplaatst om ze te plaatsen waar ze het beste zullen doen.
HTML-editorAangepaste HTML-toegang is beschikbaar op het Pro Plus Plan en het Business Plan.
Integratie van sociale mediaFacebook, Twitter en Pinterest integreren is een eenvoudig proces en is beschikbaar op alle behalve de gratis abonnementen met WebStarts.
Formulieren en enquêtesContactformulieren zijn beschikbaar bij alle abonnementen behalve het gratis abonnement. Bovendien biedt WebStarts opslag voor uw contacten, beginnend met 100 op het Pro Plan en schaalbaar tot onbeperkt voor het Business Plan.
OpslagruimteOpslagruimte wordt toegewezen volgens het plan dat u kiest; het gratis abonnement biedt slechts 1 GB, Pro 5 GB, Pro Plus 10 GB en het Business Plan biedt u 40 GB cloudopslag. Bandbreedte wordt op dezelfde manier toegewezen – het gratis abonnement begint met 1 GB, Pro biedt 25 GB, Pro Plus 100 GB en het bedrijf is onbeperkt.
Nieuwsbrief ToolU kunt het Shopping Cart-systeem van WebStarts gebruiken om uitgezonden e-mails naar klantenlijsten te sturen, wat ideaal is voor nieuwsbrieven, speciale kortingen en promo’s. Het Shopping Cart-systeem van Webstarts kost extra om te gebruiken, dus weeg het gebruiksgemak af tegen de kosten van e-mailmarketingplannen die beschikbaar zijn.
ForumondersteuningWe hebben nog nooit een website builder gezien die zo’n gemakkelijke manier heeft om een ​​forumsectie toe te voegen. Een paar simpele klikken om de foruminstellingen naar wens aan te passen en je bent klaar om de discussie te starten.
E-commerce / online winkelDit is een van de beste functies van WebStarts. Klik op de schattige winkelknop bovenaan het WebStarts-menu en begin met verkopen! Het is net zo eenvoudig als iets aanbieden op eBay, met drie of vier klikken is uw product of dienst online en klaar om bestellingen op te nemen.
Gateway-integratieHet gebruik van de WebStarts Shopping Cart-app is de gemakkelijkste manier om betalingsgateways in te stellen voor websites die op de site zijn gebouwd.
SEO-vriendelijkWebStarts is gebouwd met SEO op de voorgrond, dus het toevoegen van de juiste zoekwoorden zal bijdragen aan de diepgewortelde SEO en ervoor zorgen dat uw site snel wordt gevonden door alle zoekmachines en klanten.
Site beperkte toegang (wachtwoordbeveiliging)Pro Plus- en Business-abonnementen bieden wachtwoordbeveiliging voor forums en lidmaatschapssites.
Google® AnalyticsHet gebruik van Google® Analytics geeft u veel details over waar uw sitebezoekers vandaan komen en hoe lang ze op uw site blijven.
Website beveiligingWebStarts zelf lijkt redelijk veilig; het maakt gebruik van 256-bit SSL-encryptie, Norton Secured en Authorize.net voor betalingen. Betalingen op de site worden gedaan op beveiligde netwerken met voldoende wachtwoordbeveiliging en standaard firewalls. De site waarschuwt gebruikers dat “perfecte beveiliging” niet bestaat op internet.

Plannen & Prijzen

WebStarts heeft een gedifferentieerde prijsstructuur die begint bij nul en oploopt tot $ 19,99 voor een bedrijfsplan waarmee u handige voordelen krijgt.

Vrij

De gratis abonnementsites van WebStarts zijn gebouwd op het domein webstarts.com, als subdomeinen; wat dit betekent is dat het “adres” van uw website de vorm heeft van uwwebsite.webstarts.com, in plaats van het professionelere yourwebsite.com. Het gratis abonnement is eenvoudig om met een paar klikken mee te doen. Het gratis abonnement is beperkt tot vijf pagina’s en 1 GB aan bandbreedte en dezelfde cloudopslag. Je hebt ook geen controle over de advertenties die op je website worden weergegeven en geen integratie van sociale media.

Pro

WebStarts Pro Plan kost u $ 4,89 per maand, jaarlijks gefactureerd. Met het Pro Plan krijgt u een domeinnaam, maximaal 15 pagina’s, 25 GB per maand aan bandbreedte, integratie van sociale media en geen advertenties. Het geeft je ook meer opslagruimte in de cloud van 5 GB en maakt diavoorstellingen en galerijen mogelijk, wat je niet kunt doen met het gratis abonnement.

Pro Plus

Pro Plus draait $ 7,16 per maand, ook jaarlijks gefactureerd. (In feite kunnen alle betaalde abonnementen alleen op jaarbasis in rekening worden gebracht.) Met Pro Plus haalt u een zakelijk telefoonnummer, telefonische ondersteuning naast e-mail, het indienen van zoekmachines en advertentietegoed voor Google op. Bovendien zijn pagina’s onbeperkt op het Pro Plus-abonnement en krijg je 100 GB aan bandbreedte en 10 GB aan cloudopslag.

Bedrijf

Het Business Plan kost $ 19,99 per maand en biedt u een zakelijk telefoonnummer, leadbeheer en aangepaste HTML-toegang, naast onbeperkte bandbreedte en 40 GB online opslagruimte. Het Business Plan biedt e-commerce in de vorm van een online winkel, e-mailmarketingoplossingen en vijf gratis e-mailadressen.

Ter vergelijking: premium-abonnementen op sites van andere websitebouwers beginnen bij $ 3- $ 4 per maand met een contract, Squarespace’s premium-abonnement kost $ 8 per maand en LightCMS is $ 19 per maand.

Klantenservice

Er lijkt voldoende ondersteuning te zijn voor gebruikers, zowel op de website als daarbuiten. De meeste vragen en problemen kunnen worden opgelost door een bezoek aan de ondersteuning bladzijde. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]; het bedrijf zegt ernaar te streven binnen kantooruren binnen een uur te antwoorden. Met premium-abonnementen is telefonische ondersteuning ook beschikbaar voor gebruikers.

Makkelijk te gebruiken

Zoals eerder vermeld, gebruikt de site de WYSIWYG-editor die u precies laat zien hoe uw site eruit zal zien voor bezoekers voordat u publiceert. Het feit dat WebStarts u een sjabloon laat kiezen om te beginnen, dwingt u om te beslissen hoe u wilt dat uw site eruitziet, en van daaruit is het slechts een kwestie van dingen aanpassen totdat ze precies zijn zoals u ze wilt.

Conclusie

Hoewel het lijkt dat WebStarts in het verleden misschien een aantal problemen heeft gehad, lijkt het product dat ze momenteel aanbieden eenvoudig, gebruiksvriendelijk voor beginners en alles wat de meeste bedrijfseigenaren nodig hebben om een ​​solide online aanwezigheid voor hun bedrijf op te bouwen. Adam Barger zegt op de website dat hij een platform wilde bouwen waar mensen ‘unieke pagina’s konden maken zonder code te kennen en zonder de harde beperkingen van andere websitebouwers’. We zeggen dat hij daarin is geslaagd en dat u WebStarts eens moet proberen. We denken dat u alles wat het te bieden heeft leuk zult vinden.

Vergelijken

WebStarts

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map