MotoCMS recensie 2017


MotoCMS

Bezoek website

8.9


AWA-score

MotoCMS

MotoCMS is een eenvoudig te gebruiken websitebouwer waarmee u professionele websites kunt maken in WYSIWYG-modus (What You See Is What You Get). Sinds de eerste lancering in 2008 heeft het veel fans en supporters bereikt, vooral onder beginners. Hiermee kunt u eCommerce-websites, professionele portfolio’s en zakelijke websites maken zonder codeervaardigheden. Om een ​​functionele, professioneel ogende website te maken, moet u drie eenvoudige stappen volgen: kies het gewenste ontwerp uit 2500+ kant-en-klare sjablonen; pas het aan en voeg uw inhoud toe met behulp van de slepen-en-neerzetten-interface; start uw website. Lees hieronder een MotoCMS-recensie.

Voordelen

 • Gratis proefperiode van 14 dagen
 • 100% responsief ontwerp
 • Interface met slepen en neerzetten
 • 2500 kant-en-klare sjablonen van verschillende categorieën
 • E-commerce functionaliteit
 • Gratis levenslange ondersteuning
 • White Label voor de ontwikkelaars

Nadelen

 • Ontwerpt geen aangepaste websites voor u
 • Biedt geen eigen hostingoplossing
 • Gebrek aan een volledig uitgerust blogplatform

Overzicht

MotoCMS is een bedrijf met bijna tien jaar ervaring in de markt. Een grote verscheidenheid aan kant-en-klare sjablonen die ze aanbieden en uitzonderlijke flexibiliteit maken ze een perfecte oplossing voor elk project. U hoeft geen technische kennis of codeervaardigheden te hebben om met het MotoCMS-beheerderspaneel te werken.

Het is ontworpen voor diegenen die geen ervaring hebben met website-onderhoud. Maar net als elk ander bedrijf heeft MotoCMS zijn voor- en nadelen. En we zullen ze hieronder bespreken.

Voor wie is MotoCMS aanbevolen?

MotoCMS kan een ideale oplossing worden voor eigenaren van kleine bedrijven, individuele professionals die op zoek zijn naar een manier om hun diensten online te presenteren, bloggers, eigenaren van online winkels en iedereen die snel en met minimale inspanningen een mooie site nodig heeft. Zowel beginners als professionele ontwikkelaars kunnen profiteren van het gebruik van MotoCMS.

MotoCMS Focusgebied / Specialiteiten

MotoCMS is gericht op het produceren van zeer functionele en vooruitstrevende websites voor individuele of zakelijke projecten. Het biedt meer dan 2500 sjablonen van verschillende zakelijke niches om uit te kiezen. De thema’s zijn zeer flexibel. Nadat u de sjabloon hebt gekozen, kunt u deze onherkenbaar aanpassen en aanpassen aan uw specifieke project. MotoCMS biedt ook oplossingen voor eCommerce-websites. Met veel plug-ins en widgets die beschikbaar zijn, kunt u de functionaliteit van uw website aanzienlijk verbeteren.

Is er voldoende schaalbaarheid / ruimte om te groeien?

MotoCMS evolueert voortdurend. De nieuwste versie 3.0 bracht een verbetering in snelheid, gebruiksvriendelijkheid en mobiele responsiviteit. Als je lid wordt van MotoCM’s, ontvang je constant gratis updates.

Wat is het MoneyBack-garantiebeleid?

In de MotoCMS-gebruiksvoorwaarden kunt u de informatie vinden dat het bedrijf niet-tastbare onherroepelijke producten aanbiedt en geen restituties geeft zodra het product is geleverd.

Wat is de reputatie van MotoCMS?

MotoCMS heeft een vrij lange geschiedenis in de webdesignmarkt. Gedurende deze jaren is het bedrijf geëvolueerd en ontwikkeld in overeenstemming met de tijd en biedt het de klanten de meest innovatieve oplossingen. De nieuwste update, MotoCMS 3.0, bracht de benadering van snelheid, gebruikerservaring en responsief ontwerp naar een nieuw niveau. Dit feit, samen met klantgerichtheid, helpt MotoCMS om op de hoogte te blijven van de moderne websitebouwers. Veel positieve klantrecensies kunnen hiervan een voldoende bewijs zijn.

Waarom kies MotoCMS?

MotoCMS is een websitebouwer die een ruime keuze aan flexibele, volledig aanpasbare sjablonen biedt. Een enorme reeks functies, verschillende opties voor het ontwerp van de website en meerdere beschikbare plug-ins maken ze ideaal voor grote en kleine projecten.

Belangrijkste kenmerken

 • Aanpasbare sjablonen
 • Mobielvriendelijk ontwerp
 • E-commerce plug-in
 • SEO-optimalisatie
 • Geavanceerde mediabibliotheek
 • Integratie van sociale media
 • Geïntegreerde analyse- en webmastertools
 • Must-have widgets
 • wit label
 • Gratis updates
 • Cloud Hosting

MotoCMS website builder nieuwste functies

Oordeel van branchedeskundigen over MotoCMS

Op internet vindt u veel deskundig commentaar op de MotoCMS-websitebouwer. Ondanks dat er andere alternatieven zijn, zijn de meeste experts het erover eens dat dit een ideale optie is voor diegenen die geen codeervaardigheden hebben, maar een professioneel ogend websiteontwerp willen hebben. De functionele editor voor slepen en neerzetten maakt het voor de beginner gemakkelijk om de website aan te passen en te beheren.

Alle sjablonen zijn up-to-date. De laatste update van MotoCMS naar versie 3.0 bracht het bouwen van de website naar een geheel nieuw niveau.

MotoCMS is een betaalbare en betrouwbare oplossing voor diegenen die wat geld en energie willen besparen.

Positieve recensies en getuigenissen van consumenten over MotoCMS

Het aantal positieve klantrecensies prevaleert aanzienlijk boven de negatieve. De meeste klanten vermelden hun positieve ervaring tijdens het werken met de drag-and-drop-builder. Ze noemen de ondersteuning ook als een van de sterkste punten van het bedrijf. Alle problemen zijn in de kortst mogelijke tijd opgelost. Wat de beoordelingen van gebruikers betreft, het lijkt erop dat MotoCMS een briljante optie is.

Negatieve consumentenrecensies en klachten over MotoCMS

Er zijn niet zoveel negatieve recensies over MotoCMS op internet. De meeste gebruikers krijgen wat ze verwachtten. Een van de grootste nadelen die in de meeste recensies voorkomt, is het gebrek aan blogfunctionaliteit. Wellicht heeft het bedrijf hierdoor veel potentiële klanten verloren. Maar met aandacht voor de behoeften van hun klanten, heeft MotoCMS blogfunctionaliteit toegevoegd aan de nieuwste re

Ontwerp & Maatwerk

MotoCMS biedt een breed scala aan ontwerp- en aanpassingsmogelijkheden voor beginners en gevorderde gebruikers. Hier zijn enkele sterke punten van ontwerp en aanpassing van MotoCMS.

Voorzien zijn vanOverzicht
Kant-en-klare websitesjablonenMotoCMS biedt de klanten 2500+ volledig responsieve mobielvriendelijke oplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Door een van deze sjablonen te selecteren, heeft de gebruiker de mogelijkheid om deze aan te passen en aan te passen aan zijn project, een gratis proefperiode van 14 dagen te krijgen en pas daarna te betalen voor het thema.
 • Verscheidenheid en kwaliteit van sjablonen.Met een verscheidenheid aan categorieën kan de klant de sjabloon vinden die bij zijn specifieke zakelijke niche past.
 • Vooraf geselecteerde sjablonen versus het bouwen van uw website vanaf nul. MotoCMS is een sjabloongerichte websitebouwer. Dus als u uw website helemaal opnieuw wilt laten ontwerpen, moet u naar een andere oplossing zoeken.

Website Builder-interfaceMotoCMS biedt een intuïtief en gebruiksvriendelijk beheerderspaneel met een slepen-en-neerzetten-interface. De gebruiker kan het kleurenschema bewerken, visuele elementen en lay-outstructuur herschikken, afbeeldingen en lettertypen aanpassen zonder en direct contact met de code. Het inloggen op het account is veilig en niemand anders dan jij kunt het invoeren. Als u wijzigingen aanbrengt in de sjabloon, kunt u de wijzigingen in één keer bekijken.>
Aanpassing van paginastijlMet aanpassing van de paginastijl kunt u uw website personaliseren en een uniek karakter geven. MotoCMS biedt daarvoor een breed scala aan tools.
 • De ontwerpkeuzes voor personalisatie.U bent vrij om uw eigen afbeeldingen, inhoud toe te voegen, uw website te personaliseren met betrekking tot sociale media, widgets en apps.
 • De vrijheid om inhoud te verplaatsen, vergroten of verkleinen en te bewerkenMotoCMS geeft u volledige vrijheid bij het wijzigen, wijzigen en verplaatsen van de inhoud. Drag-and-drop-functionaliteit maakt het snel en zonder problemen mogelijk. U kunt ook de achtergrondkleur en de kleur van verschillende visuele elementen aanpassen.
 • Is er toegang tot HTML / CSS-code? Dit wordt niet weergegeven als een functie. MotoCMS biedt gebruikers geen toegang tot de broncode.
 • Gebruikersinterface voor visuele bewerking.MotoCMS visuele website builder is eenvoudig en intuïtief. Door het interactieve platform voelt het aanpassingsproces meer als een spel.

Zodra u een sjabloon leuk vindt, kunt u een gratis proefperiode van 14 dagen starten en doorgaan met het aanpassingsgedeelte. U kunt het thema aanpassen aan uw behoeften en doeleinden, de functionaliteit uitproberen en er pas voor betalen.

SitenavigatieElke sjabloon wordt geleverd met een reeks vooraf ontworpen pagina’s die essentieel zijn voor elke zakelijke niche. Er is ook een mogelijkheid om uw eigen pagina’s toe te voegen. Elke pagina kan worden aangepast aan uw behoeften. De navigatiebalk kan ook naar wens worden geconfigureerd.
Inhoud beheerU kunt de inhoud eenvoudig beheren wanneer u maar wilt. Het kost niet veel tijd en is soepel en moeiteloos.
Foto’s en galerijenMet Media Library-bestandsbeheer kunt u uw foto’s, audio, video’s, documenten en archieven beheren door zoveel mappen te maken als u wilt. Het is erg handig, omdat het u helpt om al uw mediagegevens op orde te houden en u op elk moment gemakkelijk toegang hebt tot de bestanden.
Mobiele site bouwenNu kunt u het admin-paneel van deze MotoCMS-builder gebruiken vanaf de meest populaire apparaten: pc’s, tablets of smartphones. Dit maakt uw website aanpasbaar aan de schermresoluties van grote mobiele apparaten. Uw website zal zijn kwaliteit en originele inhoud niet verliezen, zodat uw bezoekers kunnen genieten van de mobiele versie van uw website die volledig responsive is.
Integratie van sociaal delenBijblijven met de nieuwste trends MotoCMS biedt volledige sociale integratie. Er is een volledige set essentiële widgets voor het liken en delen van uw website in sociale netwerken. Met de release van MotoCMS 3.0 leek er een mogelijkheid voor nog drie widgets-integratie. Dit zijn Facebook Feed, Twitter Timeline en Pinterest Board. Het enige dat u hoeft te doen, is de benodigde widget te slepen en neer te zetten en uw URL van de accountpagina in te voegen.
OntwerpdienstenMotoCMS biedt niet aan om helemaal zelf een website te ontwerpen. Het belangrijkste idee achter MotoCMS builder is om iedereen de mogelijkheid te bieden om zelf zijn eigen website te maken zonder hulp van buitenaf. Dat is de reden waarom als u een aangepast ontwerp nodig heeft, u moet kiezen voor een ander webdesignbedrijf.

Kenmerken & Hulpmiddelen

De lijst met functies die MotoCMS biedt, is echt eindeloos. Hiermee kunt u zonder problemen een professionele, veelzijdige website maken.

MotoCMS-widgets

Voorzien zijn vanOverzicht
Website-instellingenMet MotoCMS heb je een soepel en gebruiksvriendelijk installatieproces. U moet verschillende eenvoudige fasen doorlopen: instellen, aanpassen, uw inhoud toevoegen, publiceren en uw website optimaliseren. Alle podia zijn uitgerust met gedetailleerde tutorials, waardoor je niet verdwaalt..
WebdesignAllereerst moet u uit 2500 beschikbare opties het ontwerp kiezen dat bij u past. Daarna ga je naar je persoonlijke account waar je de mogelijkheid hebt om de stijl, het kleurenschema en de structuur van je toekomstige website aan te passen. Je gaat aan de slag met drie versies van je website: voor smartphone, tablet of desktop. Het resultaat is dat u een volledig responsief ontwerp krijgt.
Aangepaste domeinnaamMotoCMS biedt geen mogelijkheid om via hen een domeinnaam te kopen.
De diepte van navigatieBij elke sjabloon krijgt u een set vooraf ontworpen pagina’s voor de behoeften van uw bedrijf. U kunt eenvoudig de structuur kiezen die u nodig heeft uit de brede collectie van de beschikbare thema’s.
Widgets en appsTientallen nuttige en functionele widgets zijn beschikbaar in de pagina-editor. Onder hen vindt u galerijen / portfolio’s, contactformulieren, tekstvakken, video’s en Google maps. Er is ook een premium extra widget. Als u eCommerce-functionaliteit op uw website wilt integreren, kost dit u $ 99 extra. Als u echter een eStore-sjabloon koopt, hoeft u deze niet extra te betalen.
BezoekersstatistiekenMotoCMS biedt een absoluut minimum aan analyse- en webmastertools, zoals Google Analytics, Google Webmaster Tools, Yandex.Metrica en Yandex.Webmaster. Als u uw website wilt verbeteren met een aantal bekwamere tools, moet u hiervoor extra betalen.
Foto, video en audioEen goed doordacht gebruik van media-inhoud kan uw conversie aanzienlijk stimuleren en nieuwe bezoekers naar uw website trekken. Daarom heeft MotoCMS ervoor gezorgd dat het toevoegen van deze bestanden aan uw pagina’s soepel en moeiteloos is verlopen. Met de bijgewerkte mediabibliotheek kunt u uw bestanden in verschillende mappen ordenen, zodat u de advertenties gemakkelijk kunt structureren om ze te vinden. Voeg de bestanden toe aan uw pagina’s door ze simpelweg te slepen en neer te zetten.
BloggenHelaas bevatten alleen de nieuwste MotoCMS-sjablonen het bloggedeelte. Het bedrijf is net begonnen met het introduceren ervan op hun websites. Dit is misschien een van de grootste nadelen, maar voor het merendeel van de sjablonen is bloggen niet beschikbaar. Als u een bloggedeelte op uw website nodig heeft, zijn er veel gratis blogopties van derden beschikbaar.
Google MapsGoogle Maps-integratie is beschikbaar met een klik.
HTML-editorMotoCMS ondersteunt geen HTML-editor. U kunt echter elementen insluiten via het admin-paneel.
Integratie van sociale mediaVolledige ondersteuning van widgets voor sociale media, waaronder Twitter-tijdlijn, Facebook-feed en Pinterest-bord.
Formulieren en enquêtesU kunt formulieren en enquêtes insluiten via een HTML-codevak. Om het element in te sluiten, hoeft u alleen de widget te slepen en neer te zetten en de HTML-code van het element in het relevante veld in te voegen.
Hosting-optiesMotoCMS biedt geen eigen hosting. Ze bieden u echter de mogelijkheid om uw website tegen zeer gunstige voorwaarden te hosten. MotoCMS werkt samen met Bluehost en Inmotion. Als je een sjabloon van MotoCMS koopt, krijg je een grote korting van Bluehost – $ 2,95 per maand (inclusief gratis domeinregistratie, 50 GB website-ruimte, 24/7 ondersteuning, etc.). Met Inmotion betaal je $ 3,49 per maand voor gratis domeinregistratie, onbeperkte schijfruimte, onbeperkte maandelijkse overdracht, etc. Je kunt ook een 1-jarige Hosting-aanbieding kopen voor een speciale kortingsprijs van $ 49.
Meerdere talenMotoCMS-sjablonen zijn meertalig en ondersteunen 10 talen.
Mobiele optimalisatieAlle thema’s reageren 100%. Met responsief ontwerp wordt uw website aangepast aan de meest populaire mobiele apparaten. Voor de meeste, maar niet allemaal. MotoCMS biedt u de tool Maten en waarden, waarmee u handmatig waarden voor een specifieke schermresolutie kunt instellen.
E-commerce / online winkelAls je een online winkel met MotoCMS wilt starten, heb je twee opties: ofwel kies je een e-commercesjabloon of koop je een premium eCommerce-widget, die je in elk MotoCMS-thema kunt integreren. De eCommerce-plug-in omvat product-, categorie- en merkbeheer, klantenbeheer, SEO-optimalisatie-opties voor elk product en orderbeheer. De betalingsopties zijn aanpasbaar. Uw keuzes voor betalingsverwerking zijn echter beperkt tot 2Checkout en PayPal.
SEO-vriendelijkMotoCMS-websitebouwer biedt een reeks basis SEO-opties om uw positie in de zoekmachine te verbeteren. U kunt de inhoud van uw website optimaliseren door originele paginatitels, metabeschrijvingen, zoekwoorden, ALT-tags voor afbeeldingen te schrijven. U kunt ook metrische campagnes starten met Google of Yandex. Er is ook een speciale “Redirects” sectie, waarmee je 301 redirects rechtstreeks vanuit het admin paneel kunt uitvoeren.
Site beperkte toegang (wachtwoordbeveiliging)Je hebt je persoonlijke account aangemaakt.
Wit labelWebiste builder MotoCMS biedt een geweldige kans voor webontwikkelaars. Ze kunnen eenvoudig kant-en-klare sjablonen kopen voor een redelijke prijs om hun websites te bouwen, of onbeperkte mogelijkheden van de bouwer gebruiken en websites van hun droom maken met behulp van vooraf gemaakte elementen in hun MotoCMS-accounts.

Plannen & Prijzen

Misschien is een van de beste dingen van MotoCMS dat u voordat u een aankoop doet de sjabloon kunt proberen door u aan te melden voor de proefperiode van 14 dagen. MotoCMS HTML-sjabloon kost $ 139. Voor een mobielvriendelijke MotoCMS- of eCommerce-sjabloon betaalt u $ 199. Als het een beetje duur lijkt, voel je dan niet somber. Er zijn vaak kortingen, verkopen en deals van de dag op MotoCMS.

Prijzen van MotoCMS-websitebouwers

Je kunt een speciale deal kopen. MotoCMS 3-sjabloon + installatie + hosting kost u bijvoorbeeld $ 297. En MotoCMS 3-sjabloon + installatie slechts $ 248. Als je wat add-ons nodig hebt, zoals eCommerce-plug-in, kost het je wat extra geld.

De prijzen zijn redelijk concurrerend. En veel klanten en experts merken op dat ze redelijk eerlijk zijn met betrekking tot de prijs-kwaliteitverhouding.

Klantenservice

MotoCMS is al bijna 10 jaar actief en heeft zijn ondersteunende diensten tot in de puntjes verbeterd. Door lid te worden van MotoCMS krijgt u 24/7 toegang tot gratis levenslange ondersteuning. Elke klant of zelfs een demo-gebruiker kan de klok rond contact opnemen met het ondersteuningsteam. U kunt een ticket indienen, een livechat gebruiken of een Call Me-functie gebruiken als u liever dingen telefonisch voor elkaar krijgt. Je kunt ook zoeken naar een antwoord op de gedetailleerde pagina met veelgestelde vragen en om alle nieuwigheden op MotoCMS-blog bij te houden.

MotoCMS-ondersteuningsopties

Makkelijk te gebruiken

Het startproces lijkt misschien een beetje tijdrovend. Om te beginnen moet je verschillende fasen doorlopen. Allereerst moet u uw zakelijke niche selecteren. Hierna kunt u uw sjabloon kiezen. Vervolgens moet u gegevens in de pop-up invoeren om de proefperiode te starten. Als je klaar bent, ontvang je een bevestigingsmail met de link en als je erop klikt, kun je eindelijk aan de slag. Deze stappen duren lang en kunnen de eerste indruk van de gebruiker aantasten.

De rest van het proces is echter soepel en intuïtief. De gebruiksvriendelijkheid van de interface staat op het hoogste niveau. Stapsgewijze zelfstudies en pop-ups leiden u door het hele aanpassingsproces.

MotoCMS is niet alleen een websitebouwer, maar ook een contentmanagementsysteem waarmee u eenvoudig uw bestanden kunt uploaden en binnen enkele minuten zelf op uw hosting kunt installeren. U kunt de website ook op elk gewenst moment naar een andere hosting verhuizen.

Conclusie

MotoCMS is een goede keuze voor kleine en middelgrote bedrijven. Het is ook geschikt voor gebruikers die voorzichtig zijn met hun geld en inspanningen, maar die willen genieten van een website met een ontwerp en functionaliteit vergeleken met die van professionele webstudio’s. De selectie van de sjabloon biedt de ondernemers een geweldige kans om een ​​perfecte match voor hun project te vinden.

Ondanks dat MotoCMS geen eigen hosting biedt, bieden ze deals voor Bluehost- en Inmotion-hostingservices. MotoCMS biedt White label voor webontwikkelaars.

U kunt het ontwerp volledig aanpassen en de plug-ins die u nodig heeft mengen. E-commerce functionaliteit is ook beschikbaar. Gebrek aan functioneel blogplatform kan een probleem zijn. Plug-ins van derden kunnen de dag echter redden. Er is geen geld-terug-garantie. Maar voordat u de sjabloon koopt, kunt u een gratis proefperiode van 14 dagen krijgen. Over het algemeen biedt MotoCMS fatsoenlijke diensten tegen een redelijke prijs.

Vergelijken

MotoCMS

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map