Revizuirea MotoCMS 2017


MotoCMS

Vizitati site-ul

8.9


Scor AWA

MotoCMS

MotoCMS este un constructor de site-uri ușor de utilizat, care vă permite să creați site-uri web profesionale în modul WYSIWYG (Ceea ce vedeți este ceea ce obțineți). De la prima lansare din 2008, a atins o mulțime de fani și suporteri, în special în rândul începătorilor. Permite crearea de site-uri de comerț electronic, portofolii profesionale și site-uri web de afaceri fără abilități de codare. Pentru a crea un site web funcțional cu aspect profesional, trebuie să urmați trei pași simpli: alegeți designul care vă place dintre 2500+ șabloane gata făcute; personalizați-l și adăugați conținutul dvs. cu ajutorul interfeței drag-and-drop; lansați site-ul. Citiți mai jos o recenzie MotoCMS.

Pro-uri

 • Proces gratuit de 14 zile
 • 100% design sensibil
 • Interfață drag-and-drop
 • 2500 șabloane gata pregătite din diverse categorii
 • Funcționalitatea comerțului electronic
 • Asistență gratuită pe viață
 • Eticheta albă pentru dezvoltatori

Contra

 • Nu proiectează site-uri web personalizate pentru tine
 • Nu oferă soluția proprie de găzduire
 • Lipsa unei platforme de bloguri cu caracteristici complete

Prezentare generală

MotoCMS este o companie cu aproape zece ani de experiență pe piață. O mare varietate de șabloane pregătite pe care le oferă și o flexibilitate excepțională le face o soluție perfectă pentru orice proiect. Nu este necesar să aveți cunoștințe tehnice sau abilități de codare pentru a lucra cu panoul de adminisțiri MotoCMS.

A fost conceput pentru cei care nu au experiență în întreținerea site-ului. Cu toate acestea, ca orice altă companie MotoCMS are avantajele și dezavantajele sale. Și le vom discuta mai jos.

Pentru cine este recomandat MotoCMS?

MotoCMS poate deveni o soluție ideală pentru proprietarii de întreprinderi mici, profesioniști individuali care caută o modalitate de a-și prezenta serviciile online, bloggerii, proprietarii de magazine online și oricine are nevoie de un site bine arătat rapid și cu eforturi minime. Atât începătorii, cât și dezvoltatorii profesioniști pot profita de utilizarea MotoCMS.

Zona de focalizare / specialități MotoCMS

MotoCMS este axat pe producerea de site-uri web extrem de funcționale și progresive pentru proiecte individuale sau corporative. Acesta oferă peste 2500 de șabloane de diferite nișe de afaceri din care să alegeți. Temele sunt extrem de flexibile. După ce ați ales șablonul, îl puteți personaliza dincolo de orice recunoaștere și vă puteți adapta la proiectul dvs. particular. MotoCMS oferă soluții și pentru site-urile de comerț electronic. Cu o mulțime de plugin-uri și widget-uri disponibile, puteți îmbunătăți semnificativ funcționalitatea site-ului dvs. web.

Există scalabilitate adecvată / cameră pentru a crește?

MotoCMS este în continuă evoluție. Cea mai recentă versiune 3.0 a adus o îmbunătățire a vitezei, a ușurinței în utilizare și a receptivității mobile. Alăturarea MotoCM-urilor vei primi actualizări constante fără costuri.

Care este politica de garantare a banilor?

În termenii de utilizare MotoCMS, puteți găsi informațiile potrivit cărora oferirea de produse irevocabile neimputabile companiei nu emite rambursări odată ce produsul este livrat..

Care este Reputația MotoCMS?

MotoCMS are o istorie destul de lungă pe piața designului web. De-a lungul acestor ani, compania a evoluat și s-a dezvoltat în concordanță cu vremurile, oferind clienților soluții cele mai inovatoare. Cea mai recentă actualizare, MotoCMS 3.0, a adus la noul nivel abordarea vitezei, a experienței utilizatorului și a designului receptiv. Acest fapt, împreună cu orientarea către clienți ajută MotoCMS să rămână în topul constructorilor de site-uri moderne. O mulțime de recenzii pozitive ale clienților pot fi o dovadă amplă a acestui fapt.

De ce să alegi MotoCMS?

MotoCMS este un constructor de site-uri care oferă o gamă largă de șabloane flexibile, complet personalizabile. Un set imens de funcții, diverse opțiuni pentru designul site-ului și multiple plugin-uri disponibile le fac ideale pentru proiecte mari și mici.

Caracteristici cheie

 • Șabloane personalizabile
 • Design mobil-friendly
 • Plugin de comerț electronic
 • Optimizare SEO
 • Biblioteca media avansată
 • Integrare social media
 • Instrumente de analiză și webmaster integrate
 • Widget-uri indispensabile
 • eticheta alba
 • Actualizări gratuite
 • Gazduire în cloud

Cele mai recente caracteristici ale constructorului de site-uri MotoCMS

Verdictul experților industriei cu privire la MotoCMS

Pe web, puteți găsi o mulțime de comentarii ale experților despre constructorul de site-uri MotoCMS. Cu toate că există alte alternative, majoritatea experților sunt de acord că aceasta este o opțiune ideală pentru cei care nu au abilități de codare, dar doresc să aibă un design de site web cu aspect profesional. Editorul funcțional drag-and-drop facilitează personalizarea și gestionarea site-ului pentru începători.

Toate șabloanele sunt la zi. Cea mai recentă actualizare a MotoCMS la versiunea 3.0 a adus clădirea site-ului web la un nivel cu totul nou.

MotoCMS este o soluție accesibilă și fiabilă pentru cei care doresc să economisească bani și energie.

Recenzii pozitive ale consumatorilor și mărturii despre MotoCMS

Numărul de recenzii pozitive ale clienților le prevalează semnificativ pe cele negative. Majoritatea clienților menționează experiența lor pozitivă în timp ce lucrează cu constructorul drag-and-drop. De asemenea, aceștia numesc sprijinul ca unul dintre punctele cele mai puternice ale companiei. Toate problemele au fost rezolvate în cel mai scurt timp posibil. În ceea ce privește recenziile utilizatorilor, se pare că MotoCMS este o opțiune genială.

Recenzii negative ale consumatorilor și reclamații pe MotoCMS

Nu există atât de multe recenzii negative pe MotoCMS pe web. Majoritatea utilizatorilor obțin ceea ce așteptau. Printre cele mai mari dezavantaje, care apare în cele mai multe recenzii este lipsa funcționalității blogging. Poate că compania a pierdut mulți clienți potențiali, din cauza acestora. Cu toate acestea, acordând atenție nevoilor clienților lor, MotoCMS a adăugat funcționalitatea blogului la cele mai recente înregistrări

Proiecta & Personalizare

MotoCMS oferă o gamă largă de oportunități de proiectare și personalizare pentru începători și utilizatori avansați. Iată câteva puncte tari ale proiectării și personalizării MotoCMS.

CaracteristicăPrezentare generală
Șabloane de site-uri gata pregătiteMotoCMS pune la dispoziția clienților 2500+ soluții compatibile cu dispozitive mobile pentru diverse tipuri de afaceri. Selectarea utilizatorului de aceste șabloane are posibilitatea să-l personalizeze și să-l ajusteze la proiectul său, să aibă o probă gratuită de 14 zile și numai după aceea să plătească tema.
 • Varietatea și calitatea șabloanelor.O varietate de categorii permite clientului să găsească șablonul care se potrivește cu nișa sa de afaceri.
 • Șabloane pre-selectate vs. Construirea site-ului dvs. de la Scratch. MotoCMS este un constructor de site-uri orientat pe șabloane. Deci, dacă doriți să vă proiectați site-ul de la zero, va trebui să căutați o altă soluție.

Interfață Web BuilderMotoCMS oferă un panou de administrare intuitiv și ușor de utilizat cu interfață drag and drop. Utilizatorul poate edita schema de culori, reorganiza elemente vizuale și structura aspectului, poate personaliza imagini și fonturi fără și contact direct cu codul. Autentificarea contului este sigură și nimeni în afară de tine nu va putea să-l introduci. Modificând șablonul puteți observa modificările simultan.>
Personalizarea stilului de paginăPersonalizarea stilului de pagină vă permite să vă personalizați site-ul și să-i oferiți un caracter unic. MotoCMS oferă un set larg de instrumente pentru asta.
 • Opțiunile de proiectare pentru personalizare.Sunteți liber să adăugați propriile dvs. imagini, conținut, personalizați-vă site-ul în ceea ce privește social media, widget-uri și aplicații.
 • Libertatea de a muta, redimensiona și edita conținutMotoCMS vă oferă o libertate completă în redimensionarea, editarea și mutarea conținutului. Funcționalitatea drag-and-drop permite realizarea rapidă și fără dificultăți. De asemenea, puteți personaliza culoarea de fundal și culoarea diferitelor elemente vizuale.
 • Există acces la codul HTML / CSS? Aceasta nu apare ca o caracteristică. MotoCMS nu oferă utilizatorilor acces la codul sursă.
 • Interfață de editare vizuală.Creatorul de site-uri vizuale MotoCMS este ușor și intuitiv. Platforma interactivă face ca procesul de personalizare să se simtă mai mult ca un joc.

După ce ați plăcut la un șablon, puteți începe încercarea gratuită de 14 zile și puteți trece la partea de personalizare. Puteți ajusta tema la nevoile și scopurile dvs., încercați funcționalitatea acesteia și numai apoi plătiți pentru ea.

Navigare pe siteFiecare șablon vine cu un set de pagini pre-proiectate esențiale pentru fiecare nișă de afaceri. Există, de asemenea, posibilitatea de a adăuga propriile pagini. Fiecare pagină poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor tale. Bara de navigare poate fi configurată și după bunul plac.
Management de conținutPuteți gestiona cu ușurință conținutul oricând doriți. Nu este nevoie de mult timp și este ușor și fără efort.
Fotografii și galeriiManagerul de fișiere Media Library vă permite să vă gestionați fotografiile, audio-urile, videoclipurile, documentele și arhivele creând cât mai multe foldere doriți. Este foarte util, deoarece vă ajută să păstrați toate datele media în ordine și vă oferă acces facil la fișiere oricând aveți nevoie.
Clădirea site-ului mobilAcum puteți utiliza panoul de administrare al acestui constructor MotoCMS de pe cele mai populare dispozitive: PC-uri, tablete sau smartphone-uri. Acest lucru face ca site-ul dvs. web să fie adaptabil la rezoluțiile de ecran ale dispozitivelor mobile majore. Website-ul dvs. nu își va pierde calitatea și conținutul original, astfel încât vizitatorii dvs. vor putea să se bucure de versiunea mobilă a site-ului dvs. web, răspunzând pe deplin.
Integrarea partajării socialeMenținerea celor mai recente tendințe MotoCMS oferă o integrare socială completă. Există un set complet de widget-uri esențiale pentru a-ți plăcea și partaja site-ul dvs. în rețelele de socializare. Odată cu lansarea MotoCMS 3.0, a apărut posibilitatea unei alte trei integrări a widgeturilor. Acestea sunt Facebook Feed, Twitter Timeline și Pinterest Board. Tot ce trebuie să faceți este să glisați și să fixați widgetul necesar și să introduceți adresa URL a paginii contului.
Servicii de proiectareMotoCMS nu se oferă să vă proiecteze un site web de la zero. Ideea principală din spatele constructorului MotoCMS este de a oferi oricui posibilitatea de a-și crea singur site-ul propriu, fără ajutor exterior. De aceea, dacă aveți nevoie de un design personalizat, va trebui să optați pentru o altă companie de web design.

Caracteristici & Unelte

Lista de funcții oferite de MotoCMS este într-adevăr interminabilă. Permite crearea unui site versatil profesionist, fără dificultăți.

Widgeturi MotoCMS

CaracteristicăPrezentare generală
Configurare site webCu MotoCMS veți avea un proces de configurare lin și ușor de utilizat. Trebuie să parcurgeți mai multe etape simple: configurare, personalizare, adăugare conținut, publicare și optimizare site-ul dvs. web. Toate etapele sunt echipate cu tutoriale detaliate, care nu te vor pierde..
Web designÎn primul rând, va trebui să alegeți designul care vi se potrivește printre 2500 de opțiuni disponibile. Ulterior, veți continua la contul personal unde veți avea posibilitatea de a ajusta stilul, schema de culori și structura viitorului dvs. site. Vei lucra cu trei versiuni ale site-ului tău: pentru smartphone, tabletă sau desktop. În consecință, veți obține un design complet sensibil.
Nume de domeniu personalizatMotoCMS nu oferă posibilitatea de a achiziționa un nume de domeniu prin intermediul acestora.
Adâncimea navigațieiCu fiecare șablon obțineți un set de pagini pre-proiectate pentru nevoile afacerii dvs. Puteți alege cu ușurință structura de care aveți nevoie din colecția largă de teme disponibile.
Widgeturi și aplicațiiZeci de widget-uri utile și funcționale sunt disponibile pe editorul de pagini. Printre ele veți găsi galerii / portofolii, formulare de contact, căsuțe text, videoclipuri și hărți Google. Există și un widget premium suplimentar. Dacă doriți să integrați funcționalitatea de comerț electronic pe site-ul dvs., acesta vă va costa 99 USD suplimentar. Cu toate acestea, dacă cumpărați un șablon eStore, nu va trebui să plătiți acest plus.
Statistici pentru vizitatoriMotoCMS oferă un minim de instrumente analitice și webmaster, cum ar fi Google Analytics, Google Webmaster Tools, Yandex.Metrica și Yandex.Webmaster. Dacă doriți să vă îmbunătățiți site-ul cu ajutorul unor instrumente mai pricepute, va trebui să plătiți suplimentar pentru ele.
Foto, video și audioUtilizarea bine gândită a conținutului media vă poate spori semnificativ conversia și poate atrage noi vizitatori pe site-ul dvs. web. Acesta este motivul pentru care MotoCMS a avut grijă să facă procesul de adăugare a acestor fișiere în paginile dvs. fără probleme. Media Media actualizată vă permite să vă organizați fișierele în diverse dosare, ceea ce facilitează structurarea anunțurilor pentru a le găsi. Adăugați fișierele în paginile dvs. pur și simplu glisând și fixând-le.
BloggingDin păcate, doar cele mai noi șabloane MotoCMS prezintă secțiunea de blogging. Compania tocmai a început să o prezinte pe site-urile lor web. Acesta este, poate, unul dintre cele mai mari neajunsuri, dar pentru majoritatea șabloanelor nu este oferită funcționalitatea de blog. Dacã aveți nevoie de o secțiune de blog pe site-ul dvs., există o mulțime de opțiuni de bloguri pentru terți disponibile gratuit.
Hărți GoogleIntegrarea Google Maps este disponibilă cu un clic.
Editor HTMLMotoCMS nu acceptă editorul HTML. Cu toate acestea, puteți încorpora elemente prin panoul de administrare.
Integrare în social mediaSuport complet pentru widget-urile de socializare, inclusiv Timeline Twitter, Facebook Feed și Pinterest Board.
Formulare și sondajePuteți încorpora formulare și sondaje prin caseta de cod HTML. Pentru a încorpora elementul, trebuie doar să trageți și să fixați widgetul și să introduceți codul HTML al elementului în câmpul relevant.
Opțiuni de găzduireMotoCMS nu își oferă propria găzduire. Cu toate acestea, acestea vă oferă posibilitatea de a vă găzdui site-ul dvs. web în condiții destul de avantajoase. Parteneri MotoCMS cu Bluehost și Inmotion. Dacă cumpărați un șablon de la MotoCMS, puteți obține o reducere mare de la Bluehost – 2,95 USD pe lună (inclusiv înregistrarea gratuită a domeniului, 50 GB spațiu pe site, suport 24/7 etc.). Cu Inmotion, veți plăti 3,49 USD pe lună pentru înregistrarea fără domeniu de costuri, spațiu pe disc nelimitat, transfer lunar nelimitat, etc. De asemenea, puteți cumpăra o ofertă de 1 an de găzduire pentru un preț special redus de 49 USD.
Limbi multipleȘabloanele MotoCMS sunt multilingve și acceptă 10 limbi.
Optimizare mobilăToate temele răspund 100%. Designul adaptat va face site-ul dvs. adaptiv la cele mai populare dispozitive mobile. Cel mai mult, dar nu toate. MotoCMS vă oferă instrumentul Mărimi și valori, care vă permite să setați manual valori pentru o rezoluție specifică ecranului.
Comerț electronic / Magazin onlineDacă doriți să lansați un magazin online cu MotoCMS aveți două opțiuni: fie alegeți un șablon de comerț electronic sau cumpărați un widget eCommerce premium, pe care îl puteți integra în orice temă MotoCMS. Pluginul eCommerce include managementul produselor, categoriilor și mărcilor, managementul clienților, opțiunile de optimizare SEO pentru fiecare produs și gestionarea comenzilor. Opțiunile de plată sunt personalizabile. Cu toate acestea, alegerile dvs. pentru procesarea plăților sunt limitate la 2Checkout și PayPal.
SEO prietenosConstructorul de site-uri MotoCMS oferă un set de opțiuni SEO de bază pentru a îmbunătăți clasamentul motorului de căutare. Puteți optimiza conținutul site-ului dvs. web scriind titluri de pagini originale, meta-descrieri, cuvinte cheie, etichete ALT pentru imagini. De asemenea, puteți iniția campanii de metricare cu Google sau Yandex. Există, de asemenea, o secțiune specială „Redirecții”, care vă permite să efectuați 301 redirecții chiar în panoul de admin.
Acces limitat pe site (Protecție prin parolă)Aveți contul personal creat.
Eticheta albaConstructorul Webiste MotoCMS oferă o oportunitate strălucită dezvoltatorilor web. Ei pot fie să cumpere pur și simplu șabloane gata de drum pentru un preț adecvat pentru a-și construi site-urile web, fie pot utiliza posibilitățile nelimitate ale constructorului și pot crea site-uri web ale visului lor folosind elemente pre-făcute în conturile lor MotoCMS.

Planuri & Prețuri

Poate, unul dintre cele mai bune lucruri despre MotoCMS este înainte de a face o achiziție, puteți încerca șablonul înscriindu-vă pentru perioada de încercare de 14 zile. Modelul HTML MotoCMS vă va costa 139 USD. Pentru un model de MotoCMS sau comerț electronic prietenos, veți plăti 199 $. Dacă pare puțin costisitor, nu vă simțiți jos. De multe ori există reduceri, vânzări și oferte ale zilei pe MotoCMS.

Prețurile constructorului site-ului MotoCMS

Puteți cumpăra o ofertă specială. De exemplu, șablonul MotoCMS 3 + instalare + găzduire vă va costa 297 USD. Și șablonul MotoCMS 3 + instalare doar 248 USD. Dacă aveți nevoie de unele suplimente, cum ar fi pluginul eCommerce, vă va costa ceva bani în plus.

Prețurile sunt destul de competitive. Și mulți clienți și experți notează că sunt destul de corecte în ceea ce privește raportul calitate / preț.

Relații Clienți

Fiind în afaceri de aproape 10 ani MotoCMS și-a perfecționat serviciile de asistență la perfecțiune. Alăturați-vă MotoCMS veți avea acces la asistență de viață gratuită 24/7. Orice client sau chiar un utilizator demo poate contacta echipa de asistență în permanență. Puteți trimite un bilet, puteți utiliza un chat live sau puteți utiliza o funcție Call Me dacă preferați să faceți lucrurile la telefon. De asemenea, puteți căuta un răspuns pe pagina detaliată a întrebărilor frecvente și pentru a urmări toate noutățile pe blogul MotoCMS.

Opțiuni de asistență MotoCMS

Ușurință în utilizare

Procesul de pornire poate părea că consumă puțin timp. Pentru a începe, va trebui să parcurgeți mai multe etape. În primul rând, trebuie să selectați nișa de afaceri. După aceasta, puteți alege șablonul. Apoi, trebuie să introduceți date în fereastra pop-up pentru a începe perioada de încercare. După ce ați terminat, veți primi un e-mail de confirmare cu linkul și dând clic pe acesta puteți începe în sfârșit. Acești pași durează mult timp și ar putea reduce prima impresie a utilizatorului.

Totuși, restul procesului este neted și intuitiv. Ușurința de utilizare a interfeței este la cel mai înalt nivel. Tutoriale pas-cu-pas și pop-up-uri vă vor ghida pe întregul proces de personalizare.

Pe lângă faptul că este un constructor de site-uri web, MotoCMS este un sistem de gestionare a conținutului care face ușor să încărcați fișierele și să le instalați chiar în câteva minute. De asemenea, puteți transfera site-ul către o altă găzduire ori de câte ori aveți nevoie.

Concluzie

MotoCMS este o alegere decentă pentru întreprinderile mici și mijlocii. De asemenea, este potrivit pentru acei utilizatori care sunt prudenți cu fondurile și eforturile lor, dar sunt dispuși să se bucure de un site web cu design și funcționalitate în comparație cu cele create de studiouri web profesionale. Selecția șablonului oferă o mare oportunitate pentru proprietarii de afaceri de a găsi o potrivire perfectă pentru proiectul lor.

În ciuda faptului că MotoCMS nu oferă propria găzduire, acestea oferă oferte pentru serviciile de găzduire Bluehost și Inmotion. MotoCMS oferă o etichetă albă pentru dezvoltatorii web.

Puteți personaliza complet designul și amestecați pluginurile de care aveți nevoie. Funcționalitatea ECommerce este disponibilă de asemenea. Lipsa unei platforme funcționale de blogging ar putea fi o problemă. Cu toate acestea, pluginurile terță parte pot salva ziua. Nu există nicio garanție de returnare a banilor. Dar înainte de a cumpăra șablonul poți avea o probă gratuită de 14 zile. În general, MotoCMS oferă servicii decente la un preț rezonabil.

Comparaţie

MotoCMS

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map