Webydo-arvostelu 2016


Webydo

Käy verkkosivustolla

9.0


AWA-pistemäärä

Webydo

Webydo lanseerattiin vuonna 2013 itsenäisenä web-suunnittelijana. Se on suunniteltu poistamaan tekniset esteet ja helpottamaan poikkeuksellisia verkkosivustojen suunnittelua. Webydon kahden perustajan alkuperäinen tavoite oli poistaa kehittäjien tarve ja tehdä yrityssivustoista helpompaa suunnittelijoille ja virastoille. Webydo väittää tukevansa noin 200 000 asiakasta.

Yleiskatsaus

 • Verkkosivusto: www.webydo.com
 • pääkonttori: New York, Yhdysvallat
 • Perustamisvuosi: 2012
 • Työntekijät: 30+
 • Isännöidyt sivustot: 200000+
 • Palvelut: Web-suunnittelun pilviohjelmisto, SaaS, Web-hosting
 • Ilmainen kokeilu: 30 päivää
 • Rahat takaisin takuu: 14 päivää

Verkkosivun rakentaja tarjoaa monimutkaisen alustan kokeneille käyttäjille, mutta tuloksena on ammattimainen web-suunnittelu, jolla on hyvä isäntä. Webydo-ominaisuuksia on runsaasti, ja käyttöliittymä on hiukan intuitiivinen, jos sinulla on kokemusta Adobe Photoshopista ja InDesignista.

Verkkosivun luojat ja suunnittelijat voivat hyötyä sekä käyttöliittymän sisällönhallintajärjestelmästä (CMS) että HTML-pohjaisesta suunnittelun hallintajärjestelmästä (DMS). Malleja on rajoitetusti, mutta ominaisuudet ja työkalut antavat paljon mukautuksia halutun verkkosivuston muotoiluun. Se ei tule olemaan helppoa, mutta tulokset ovat ammattimaisia ​​räätälöityjä verkkosivustoja.

Kenelle Webydoa suositellaan?

Webydo-verkkosivustojen rakentaja on suunniteltu kokeneemmille verkkosivustojen suunnittelijoille ja ammatillisille toimistoille, jotka suunnittelevat muita. Tämä rakennusaine on hyvä yksinkertaisille kaupoille ja useimmille kevyiden yritysten verkkosivustoille. Vaikka tämä rakentaja ei ehkä sovellu monimutkaiseen verkkosivustojen verkkokauppaan, Webydo käyttää kolmannen osapuolen laajennuksia, joita kokeneet ohjelmoijat voivat hallita.

Webondon painopistealue / erikoisuudet

Webydo keskittyy koodittomaan suunnitteluun visuaalisessa käyttöliittymässä reagoiville asiakassivustoille. Vaikka Webydo pystyy suunnittelemaan ammattilaisia, joilla on hiukan enemmän kokemusta, Webydo-tukipalveluiden avulla taitava uusi käyttäjä löytää monipuolisen alustan heidän yritystarpeilleen.

Jotkut Webydo-erikoisuuksista sisältävät kolme vaihtoehtoa visuaalisessa vedä ja pudota -rajapinnassa suunnitteluun ja muokkaamiseen. Käyttäjät suosittelevat Webydo -nopeaa vuorovaikutteista kiertuetta ennen kuin päättävät, että tämä on oikea työkalu.

Webondon tekniset tiedot / rajoitukset

Joitakin mielenkiintoisia Webydo-teknisiä tietoja ovat web-fontit, älykkäät oppaat, parallaksi-vieritysanimaattori, videotyökalut, verkkokauppa Ecwid-widgetin kautta, artikkelit (blogit) ja nykyaikaiset, mielenkiintoiset mallit, jotka miellyttävät yleisöä. Web-hosting ja verkkotunnukset ovat saatavana lisäkustannuksin.

Webydo on rajoitettu suunnittelumallien, ominaisuuksien ja komponenttien muokkaamiseen ja rajoitettuun toimittajan ohjeisiin. Tämä verkkosivustojen rakentaja tarjoaa vähemmän widgettejä ja laajennuksia kuin monet kilpailijat. Muotoilustudio on monimutkainen uusille käyttäjille ja muille kuin suunnittelijoille, ja sillä on mojova oppimiskäyrä (ellei sinulla ole Adobe Photoshop- ja InDesign-kokemuksia).

Onko riittävä skaalautuvuus / tilaa kasvattaa??

Webydo tarjoaa ilmaisen suunnitelman ja neljä monipuolista hinnasuunnitelmaa tavata kaiken mittakaavan henkilökohtaiset ja yrityssivustot. Enterprise-hinnasuunnitelma on räätälöity suurille yrityksille, ei usein ominaisuuksille luokkansa verkkosivujen rakentajilla. Jotkut arvostelut kuitenkin varoittavat Webydo-käyttäjiä merkittävästä verkkokaupasta.

Mikä on MoneyBack-takuupolitiikka?

Webydo tarjoaa 30 päivän kokeilujakson ilman maksua.

Mikä on Webydon maine?

Webydolla on keskinkertainen maine aloittavien käyttäjien ja suunnittelijoiden keskuudessa. Vaikka lopputulokset näyttävät hyvältä, käyttäjiä turhauttavat jatkuvat ongelmat, heikko toiminnallisuus ja vähäinen tuki. Kokeneilla käyttäjillä on kuitenkin enemmän joustavuutta korjata ongelmia ja muokata verkkosivustojaan.

Kumppaniohjelma asiakkaille

Käyttäjät voivat kirjautua kumppaniohjelmaan takuumaksuja varten. Saat tuloja tilien perusteella, joihin asiakkaat tilaavat. Tilaavat tytäryhtiöt saavat lisäksi markkinointimateriaalia ja resursseja.

Miksi valita Webydo?

Webydo on alusta, joka sopii kokeneille käyttäjille, etenkin niille, jotka ovat työskennelleet Adobe Photoshop- ja InDesign-rajapintojen kanssa, koska se käyttää samanlaista ohjauspaneelia. Vaikka Webydo saattaa olla kunnossa pienyritykselle tai esitellä joitain tavaroita ja palveluita, Webydo joutuu verkkokaupan tai muiden monimutkaisten verkkosivustojen ongelmiin. Aloittelijoille se ei ole helppoa. Voit valita Webydo, jos olet ohjelmoija, mutta sijoita aikaa ilmaiseen kokeiluversioon ennen kuin päätät.

Avainominaisuudet

 • Kooditon räätälöity suunnittelu
 • Hallitse versioita yhden hallintapaneelin kautta
 • Automaattinen muuntaminen päivitettyyn HTML-koodiin
 • Luo väliaikapisteitä eri näytöille ja laitteille
 • Code Free Element -animaatio
 • Ilmaiset avoimen lähdekoodin fontit
 • Automaattinen sivuston optimointi parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi
 • Lisää ja muokkaa videota
 • Vedä ja pudota -ohjaus elementtien lataamiseen
 • Kehittyneet suunnitteluominaisuudet
 • Ecwid ECommerce -widget-integraatio
 • Äänestä tai ehdota ominaisuutta

Alan asiantuntijoiden tuomio Webydoon

Verkkosivusto BuilderOlder -arvostelut Webydosta viittaavat selkeisiin haitoihin verkkokaupan ominaisuuksien ja muiden suunnitteluvirheiden suhteen. Hyvä uutinen on, että Webydo päivitti äskettäin ohjelmaansa ja käsitteli kaikkia näitä kysymyksiä. Tästä syystä huomaat, että viimeisimmät asiantuntija-arvostelut ovat paljon hehkuvampia heidän arvioidessaan ohjelmaa. Aivan kuten käyttäjät, asiantuntijat ovat vaikuttuneita käyttöliittymästä, joka on täydellinen niille, joilla on jo paljon kokemusta suosittujen suunnitteluohjelmien käyttämisestä. Ammattisuunnittelijat voivat helposti oppia uusia taitoja ja soveltaa asiantuntemustaan ​​visuaalisesti upeiden verkkosivustojen rakentamiseen.

Asiantuntija-arvosteluista ei voi sanoa tarpeeksi pitkälle kehitetyistä suunnittelutyökaluista, jotka ovat Webondon vakiona. Se on ainutlaatuinen ohjelma, joka on suunnattu tietylle yleisölle ja tuottaa vaikuttavan tuotteen. Viime kädessä asiantuntijoilla ei ole mitään erityisen kielteistä sanottavaa ohjelmasta, ja suosittelemme sen antamista kokonaan.

 • http://hackingui.com/design/code-free-web-design-with-webydo-a-review/
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/webstarts

Positiiviset asiakasarvostelut ja suositukset Webondosta

Yhdessä tavutettu sanassa: vedä ja pudota -editori. Tämä on standardi helppokäyttöisyyden suhteen, etenkin aloittelijoille suunniteltujen verkkosivustojen rakentajien keskuudessa ja Webydo toimittajien keskuudessa. Ne, joilla on oikea suunnittelukokemus, nauttivat sekä editorista että puhtaasta käyttöliittymästä, jota on helppo navigoida ja jota ei ole täynnä niin monta gadgetia, että siitä tulee ylivoimainen. Webydo voi antaa kuvankäsittelytaitojen käyttäjille siirtyä helposti verkkosivustojen rakentamiseen. Tässä on lyhyt luettelo muista suosituista työkaluista, jotka mainitaan käyttäjän arvosteluissa:

 • Live chat -ominaisuus. Nauti avun saamisesta heti kun tarvitset sitä.
 • WYSIWYG-toimittaja.
 • Reagoivat mallit.
 • verkkokaupan ominaisuudet. Muuta verkkosivustosi helposti turvalliseksi verkkokauppaksi.

Suunnittelijoiden joukossa Webydo on selvä suosikki, joka pelaa heidän vahvuuksiinsa samalla kun rakentaa uusia taitoja.

 • http://mmthomasblog.com/webydo-review/

Negatiiviset asiakasarviot ja valitukset Webondosta

Vaikka Webydo tarjoaa erittäin käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, sillä voi olla jyrkkä oppimiskäyrä niille, joilla ei ole mitään suunnittelukokemusta. Käyttöliittymä muistuttaa lähinnä Adobe-tuotteita, joten kaikkien, jotka ovat viettäneet aikaa Photoshopissa, tulisi säätää niitä helposti. Muutoin sinulla voi olla vaikeuksia löytää tiesi monien työkalurivikerrosten ympärille. Itse asiassa et ehkä edes huomaa niitä, jos et tiedä mitä etsiä.

Jotkut käyttäjät olivat enemmän kuin tyytyväisiä ohjelmaan, mutta toiset pitivät sitä täysin ylivoimaisena ja liian monimutkaisena. Varmista, että sinulla on joko oikea kokemus tai tarpeeksi aikaa ja kärsivällisyyttä ottaaksesi Webydo vastaan. Jokaisella, joka haluaa käsitellä ohjelmaa ilman aikaisempaa kokemusta, voi olla pitkä tie edessä.

 • http://superbwebsitebuilders.com/webydo-review/

Design & Räätälöinti

Verkkosivustojen rakentamisessa suunnittelu ja räätälöinti tarkoittavat sitä helppoutta, jolla käyttäjät voivat hallita suunnitteluliittymää ja mukauttaa vaihtoehtoja haluttujen tulosten saamiseksi. Valittavana on kolme muokattavissa olevaa asettelua, jos et pidä ennalta suunnitelluista malleista. Käyttäjät työskentelevät joko suunnittelu- tai sisältötilassa.

Ominaisuus
Yleiskatsaus
Webydo-mallitVaikka ennalta suunniteltuja malleja on rajoitetusti, Webydo tarjoaa useita vaihtoehtoja suunnittelurajapinnalle.
 • Monipuolisuus ja laatu malleissa ja värivalikoima. Siellä on pieni kokoelma malleja, jotka on ennalta suunniteltu auttamaan käyttäjiä aloittamaan. Voit aloittaa yhdellä kolmesta asettelusta ohjeita varten tai voit valita tyhjän kankaan, johon voit suunnitella oman. Sinun on suunnittelijan tehtävä mukauttaa sivustoasi.
 • Esivalitut mallit vs. verkkosivuston luominen Scratcistah. Webydo tarjoaa molemmat ennalta valitut mallit rakentamalla-oma-konseptin, vaikka viime kädessä teetkin monet verkkosivuston suunnittelupäätökset itse.
Webydo-käyttöliittymäJos olet Adobe Photoshop- tai InDesign-käyttäjä, tämä voi olla valittu vedä ja pudota -rajapinta. Ohjauspaneelilla, joka näyttää ja tuntuu Adoben tuotteilta, kokemuksesi tekee Webydo-käyttöliittymästä paljon helpomman käyttää ja antaa sinulle enemmän joustavuutta. Se tarjoaa joitain haasteita ja oppimiskäyrän. Käyttöliittymän kanssa on vaikea työskennellä aloittelijalle.
Sivutyylin mukauttaminen “Webydo tarjoaa laajan valikoiman tyylisivun räätälöintiä, koska käyttäjät voivat luottaa useisiin suunnitteluvaihtoehtoihin, mukaan lukien tyhjä kangas ja HTML-koodi.
 • Suunnitteluvaihtoehdot mukauttamiseen. Kun aloitat, valitset suunnittelumallin, jäsennellyn asettelun tai tyhjän kankaan. Webydo tarjoaa paljon tapaa mukauttaa, mutta se ei tule helppoa, ja widgetit ja lisäosat ovat rajoitetut.
 • Sisällön siirtämisen, koon muuttamisen ja muokkaamisen vapaus. Webydo-editointi on hallittavissa, jos sinulla on hyvä käsitys Adobe-kaltaisesta käyttöliittymästä.
 • Onko pääsy HTML / CSS-koodiin? Kyllä, Webydo tarjoaa halutun pääsyn HTML / CSS-koodiin edistyneille ohjelmoijille tai suunnittelijoille.
 • Visuaalinen käyttöliittymä. Muokkaus suoritetaan näytöllä DMS: ssä (suunnittelunhallintajärjestelmä) HTML-koodin muokkaamiseksi tai CMS (sisällönhallintajärjestelmä) sisällön päivityksille mallin tai asettelun sisällä.

Webydo-käyttäjillä on laaja valikoima mukautusvaihtoehtoja, mutta jotkut näistä vaihtoehdoista vaativat kokemusta ja kärsivällisyyttä oppimiseen ja ymmärtämiseen.

Sivuston navigointiWebydo-teemat tarjoavat useita suunnittelumalleja tai asetteluita, joilla on eri tasot tavanomaisella sivuston navigoinnilla.
SisällönhallintaSekä CSM- että DMS-alusta on saatavana Webydossa sisällön hallintaan, mikä antaa kokeneille suunnittelijoille enemmän joustavuutta.
Valokuvat ja galleriatWebydolla on erinomaiset visuaaliset vaihtoehdot ja edge-valokuvagalleria esteettisiin kuvioihin, erikoisuus tämän verkkosivuston rakentajalle. Käyttäjät voivat piirtää kohteitaan myös koko hallintapaneeliin.
Mobiilisivustojen rakentaminenSuurin osa Webydon malleista on tehty liikkuvuuteen, ja suunnittelijat voivat käyttää breakpoint -ominaisuutta räätälöidäksesi verkkosivuston nopeasti tehdäkseen siitä mobiiliystävällisemmän..
Sosiaalisen jakamisen integraatioUseimpien verkkosivustojen rakentajien tavoin Webydo tarjoaa tavallisen sosiaalisen median integroinnin.
SuunnittelupalvelutWebydo on kattava verkkosivustojen rakentaja, joka on suunniteltu omaan suunnitteluun. Vaikka se on hienostuneempi ohjelma kuin monet luokassaan, se ei ole merkittävä suunnittelija. Jos etsit yritystä, joka tekee kaiken puolestasi, tee Webolon kaltaiset tee-se-itse-verkkosivustojen rakentajat eivät ole mitä etsit.

ominaisuudet & Työkalut

Verkkosivustojen rakentajien pitkällä rivillä Webydolla on deluxe-ominaisuusjoukko, mutta se on hiukan rajoitettu widgetien ja lisäosien suhteen.

Ominaisuus
Yleiskatsaus
Webydo-asetuksetAloita ilmainen 30 päivän kokeilu ja testaa se. Napsauta Kokeile nyt -painiketta ja rekisteröi nimi, sähköpostiosoite, uusi salasana ja puhelinnumero. Valitse malli, asettelu tai tyhjä kangas taitotasostasi riippuen.
Web-suunnitteluWebydo-ohjauspaneeli on samanlainen kuin Adobe-tuotteissa. Kokemus näistä tuotteista on pakollinen. Jos ei, käyttöliittymä vie jonkin verran tottua. Vedä ja pudota elementtejä, muokkaa sisältöä tai mene HTML / CSS-editoriin, jos sinulla on tietoa.
Muokattu verkkotunnus
Navigoinnin syvyys:Vaikka Webondon syvyyttä ei ole ilmoitettu, se näyttää riittävän tukemaan mitä tahansa yrityksen laajuutta tai kokoa.
Widgetit ja sovelluksetWiddogolla on joitain rajoituksia widgetien ja sovellusten suhteen. Kuitenkin käyttäjä, jolla on kokemusta, voi lisätä koodia mukautettuihin widgetteihin.
ansioitaWebydo toimii erinomaisen verkkokaupan widget-palveluntarjoajan Ecwidin kanssa. Kooderit voivat myös rakentaa verkkokaupan toiminnallisuuden.
VierailijatilastotSe ei ollut ilmeistä, mutta kuten useimmat verkkosivustojen rakentajat, Webydo tarjoaa todennäköisesti kävijätilastot.
Valokuva, video ja ääniWebydo tarjoaa joitain multimediavaihtoehtoja asiakkaiden vakuuttamiseksi, kuten valokuvia, kuvia, videoita, joitain widgettejä, lomakkeita, muotoja ja paljon muuta.
bloggaaminenWebydo tarjoaa artikkeleita kutsuttavan ohjelman, joka sopii perusbloggaajille. Mallimallina käyttäjät voivat lisätä ja julkaista artikkeleita, luoda uutissyötteitä ja paljon muuta.
Google KartatKäyttäjät voivat upottaa interaktiivisen kartan verkkosivustolle Google Mapsin ja Webondon HTML-widgetin avulla.
HTML-editoriYksi Webydon hyödykkeistä on HTML / CSS-koodausvaihtoehto teknisille käyttäjille.
Sosiaalisen median integraatio
Lomakkeet ja tutkimuksetWebydo -sovelluksen avulla käyttäjät voivat lisätä lomakkeita, mukaan lukien animaatiotehosteet.
VarastotilaWebydo-hinnasuunnitelmien perusteella korkeamman tason suunnitelmille näyttää olevan rajoittamaton tallennustila.
Uutiskirje-työkaluWebydo ei suoraan tarjoa uutiskirjetyökalua, mutta uutiskirjeen tai sähköpostitse ilmoittautumislomakkeen voidaan lisätä.
Foorumin tukiWebydo-foorumi on käytettävissä vastaamaan asiakaskysymyksiin ja vaihtamaan vinkkejä ja suunnitteluideoita.
Verkkokauppa / verkkokauppaWebydo luottaa avoimeen optioon, jossa on hyvämaineinen Ecwid verkkokaupan ratkaisuihin. Myy jopa kymmenen tuotetta ilmaisella Ecwid-tilillä tai maksa kohtuullinen kuukausimaksu enemmän myyntivoimaa. Et löydä sisäänrakennettuja verkkokaupan ratkaisuja Webondon kanssa.
Yhdyskäytävän integrointitässä on erilaisia ​​maksuportin palveluita, jotka voidaan integroida Webydoon.
SEO ystävällinenWebydo tarjoaa hyviä SEO-vaihtoehtoja. Käyttäjät voivat määrittää otsikon, kuvauksen ja avainsanan sisällönkuvauskentät. Käyttäjät voivat integroida Google Analyticsin ja Verkkovastaavan työkalut, ja käyttäjät voivat luoda uudelleenohjauksen siirtyville sivuille.
Sivustolle rajoitettu pääsy (salasanasuojaus)Webydo tarjoaa useimpien rakentajien tavoin salasanasuojauksen tilin kirjautumiseen sivustoltaan.
Google® AnalyticsGoogle Analyticsin lisäämiseen Webydoon ei ole tunnettua ongelmaa.
Verkkosivun rakentajan suojausWebydo pitää turvallisuutta tärkeänä prioriteettina, kuten muutkin tee-se-itse-web-rakentajien tavoin. Ne tarjoavat automaattisen suojauksen ja tietojen varmuuskopiot.
Useita kieliäWebydo tukee neljää kieltä. Tietokannassa on ohjeita sen asettamiseen.
MobiilioptimointiLähes kaikki Webondon mallit ja asettelut on suunniteltu mobiililaitteille, ja siellä on mukautusvaihtoehtoja.
CDN-tekniikkaLisätystä CDN-tekniikasta ei tehdä suoraa lausuntoa, mutta ottaen huomioon Webydo tukeman asiakaskunnan, korkea käytettävyys ja suorituskyky ovat todennäköisiä.

suunnitelmat & hinnoittelu

Webydo tarjoaa ilmaisen tilin sekä neljä monipuolista vuosittaista hinnasuunnitelmaa, joka perustuu verkkosivustojen käyttäjien tarpeisiin. Pidä mielessä, että nämä kuukausimaksut on maksettava vuosittain. Hosting ja CMS ovat lisätty 5 dollaria kuukaudessa, laskutetaan myös vuosittain. Opiskelijoille on alennettu suunnitelma.

Vuotuiset hinnasuunnitelmat tarjotaan

Vapaa. 30 päivän ilmainen kokeilu.

ammattilainen. Uusille suunnittelijoille. 25 dollaria kuukaudessa tai 100 dollaria.

Tiimi. Suunnittelijoille, joilla on useita verkkosivustoja. 45 dollaria / kuukausi tai 540 dollaria.

Virasto. Keskisuurille yrityksille ja studioille. 125 dollaria / kuukausi tai 1 500 dollaria.

yritys. Räätälöity suurille yrityksille. Mukautettu hinnoittelu.

Webydo laskuttaa korkeampaa hintaa monipuolisesta ja esteettisesti houkuttelevasta sivustosta edistyneille ohjelmoijille tai suunnittelijoille.

Harkitse seuraavia tekijöitä hinnoittelussa:

 • Tarjoaako se ilmaisen suunnitelman?? Kyllä, Webydo tarjoaa ilmaisen 30 päivän kokeilujakson. Odotamme tilaamista sen jälkeen.
 • Onko mitään kokeilujaksoja vai vaativatko he luottokortteja liittymiseen?? Luottokorttia ei odoteta sillä hetkellä, kun 30 päivän ilmainen kokeilusi alkaa.
 • Kuinka edullisia ovat premium-paketit kilpailijoihin verrattuna? Webydo on vähän kallis kilpailijoidensa vieressä, mutta tarjoaa enemmän joustavuutta koodissa ja räätälöinnissä edistyneille suunnittelijoille.
 • Voitko suunnitella ammattimaisia ​​verkkosivuja käyttämällä vain ilmaista versiota? Kyllä, voit kehittää ammattimaisen Webydo-verkkosivuston 30 päivän ajan ilmaiseksi.
 • Suoritetaanko maksu kuukausittain / vuodessa? Webydo tarjoaa vuotuiset hinnasuunnitelmat, mutta näyttää kuukausittaisen hinnan hinnasivullaan.

Asiakaspalvelu

Webydo tarjoaa asiakkaille lehdistöä ja mediaa, blogia, yhteisöfoorumia, osallistavaa keskusteluryhmää, sähköpostia ja puhelinnumeron. Luokan verkkosivustojen rakentajat eivät milloinkaan koskaan tarjoa puhelinnumeroa, joten tämä on ensimmäinen !! Kaikissa Webydon hinnasuunnitelmissa on sähköpostituki ja chat-tuki.

Helppokäyttöisyys

Webydo ei ole helppoa aloittelijoille, mutta Adobe-käyttäjät ja kokeneet suunnittelijat saattavat pystyä manipuloimaan ohjelmaa. Useimmille on olemassa oppimiskäyrä.

Rajapinnan yksinkertaisuus. Webydo ei ole suunniteltu yksinkertaisuuden vuoksi, mutta se johtaa älykkäisiin ja hienostuneisiin interaktiivisiin verkkosivustoihin, joita jotkut ihmiset etsivät.

Sopii aloittelijoille / kokeneille käyttäjille. Webydo ei sovellu aloittelijoille, ja kokeneet käyttäjät voivat myös haastaa toisinaan. CMS- ja DMS-alustat ovat joustavia sopimaan molemmille.

Säilytä verkkosivustojen hallinta aina. Käyttäjillä on täysi hallinta, mutta heidän on ymmärrettävä tekemisensä tai luottava tietopohjaan ja tukipalveluihin.

Toimittajan sisäinen ohje. Toimittajan sisäinen ohje on heikko, ja käyttäjät valittavat tästä asiasta.
Webydo ei ole helppoa, mutta hyvä suunnittelija saattaa pitää sitä parhaana työkaluna, joka vastaa heidän kattavampaa verkkosivustotarvettaan.

johtopäätös

Jos olet taitava tietokoneen käyttäjä, joka ei välitä siitä, että suunnittelet ja koodaat ylimääräisen mailin, oivallet sen matkan varrella, Webydolla on mielenkiintoisia ominaisuuksia ja edistyneitä suunnitteluvaihtoehtoja. Aloittelijat kamppailevat ja todennäköisesti turhautuvat. Muista, että Webydo keskittyy luoviin, houkutteleviin sivustoihin, mutta toiminto ei kuulu heidän vahvuuksiinsa.

Vaikka Webydo väittää, että se on kooditon rakentaja, sinulla on pääsy HTML / CSS-koodiin koodin syöttämiseksi, jos haluat. Odotat maksavan enemmän kuin useimmat edistyneestä verkkokaupasta. Saat puhelintukea (jota ei usein tarjota DIY-verkkosivustojen rakentajille) ja erilaisia ​​tapoja saada apua. Peruskäyttäjille Webydo olisi haastava ja kallis vaihtoehto. Kokeneille käyttäjille, jotka rakastavat tajua sen ja saavat upealta sivustolta, se saattaa olla oikein.

Webydolla on potentiaalia edistyneille suunnittelijoille, jotka etsivät koodittomia kokemuksia, mutta joilla on joustavuus lisätä ja muokata koodia.

Jos etsit edistyneempää alustaa, Webydo on yksi harvoista verkkosivustojen rakentajista, joka tarjoaa sitä. Aloittelijoille on tehty kymmeniä intuitiivisia ja helppoja tee-se-itse-verkkosivustojen rakentajia. Toiveistasi riippuen Webydo voi olla oikea ratkaisu tai ei. On tärkeää hyödyntää ilmaiset tilit eniten jokaisella DIY-verkkosivuston rakentajalla ennen tämän tärkeän päätöksen tekemistä.

Vertailla

Webydo

90

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map