Verkkoratkaisujen katsaus 2016


Verkkoratkaisut

Käy verkkosivustolla

8,9


AWA-pistemäärä

Verkkoratkaisut

Yksi alan vanhimmista nimistä, Network Solutions, aloitti konsultointiyrityksenä vuonna 1979, ja vuonna 1993 hänestä tuli ensimmäinen verkkotunnuksen rekisteröijä. Vuonna 2005 he alkoivat tarjota muita tuotteita, kuten web-hosting. He saavat kuitenkin edelleen 45% voitostaan ​​verkkotunnusten rekisteröintiliiketoiminnasta. Vuonna 2011 Web.com osti Network Solutions -yrityksen, mutta toimii edelleen Network Solutions-nimellä.

Yleiskatsaus

Network Solutions tarjoaa jaettua hosting-, hallittuja WordPress- ja VPS-suunnitelmia. Jaetulle isännöinnille on saatavana Linux- ja Windows-asetukset; VPS on vain Linux. Linuxille on kolme jaettua suunnitelmaa, Essential, Professional ja Premium, ja Windowsille kolme samanlaista suunnitelmaa. Jokaisessa Network Solutions -suunnitelmapaketissa on pääsy neuvonantajaan, joka auttaa suojauksen määrittämisessä ja tiedostojen siirtämisessä sivustoosi. Essential-paketti on tarkoitettu yksityiselle tai pienyritykselle. Useimmat käyttäjät valitsevat todennäköisesti Professional Hosting -paketin sen ominaisuuksien ja keskipitkän hinnoittelun takia. Premium rajoittamattomalla kaistanleveydellä, tallennustilalla ja sähköpostitileillä olisi valinta suuremmille yrityksille tai niille, joilla on paljon liikennettä.

VPS-paketteja on kaksi – yksi sopii pienille tai aloitussivustoille ja toinen maksaa kaksinkertaisesti, mutta on suunniteltu korkean liikenteen sivustoille. Erillisiä palvelinvaihtoehtoja ei ole, joten jos tarvitset omaa palvelinta, Network Solutions ei ole sinua varten.

Network Solutionsilla on yksi hallittu WordPress-suunnitelma, joka on Linux-pohjainen. Ylläpito WordPress maksaa yleensä enemmän kuin jaettu hosting useimpien web-hosting-yritysten kanssa, ja Network Solutions ei ole poikkeus. Korkeamman hinnan mukana tulee kuitenkin ylimääräinen turvallisuus, automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, asennusapu, WordPress-asiantuntijatuki ja optimoidut palvelimet nopeammille lataus- ja vastausaikoille. He tekevät kaikki tarvittavat päivitykset WordPressille ja sallituille laajennuksille, jolloin voit keskittyä sisältöösi. Network Solutions tarjoaa myös ilmaisen SSL-sertifikaatin ensimmäiselle palvelukaudelle.

Network Solutions tarjoaa paljon muita tuotteita web-isännöinnin lisäksi. Ne tarjoavat vain sähköpostipalvelun, verkkokaupan verkkokaupan, SSL-sertifikaatit, markkinointi- ja SEO-palvelut, verkkosivujen suunnittelun, premium-tuen ja muut kuukausimaksuista. Verkkoratkaisut olivat keskustelun keskipisteessä verkkotunnuksen käytännöistä vuosina 2008 ja 2009. Vaikka verkkotunnusten rekisteröijien on tavallista käyttää rekisteröidyjä verkkotunnuksia parkkisivuina, kunnes omistaja osoittaa ne aktiiviselle verkkosivustolle, Network Solutions aloitti vuonna 2008 mainoksia passiivisissa aliverkkotunnuksissa, muuntamalla ne mainoksilla täytetyiksi parkkisivuiksi – ilman lupaa verkkotunnuksen omistajalta. Vuoden 2009 lopulla he alkoivat julkaista päivittäin luetteloita verkkotunnusten hakuista verkkotunnuksen hakukenttään. He aloittivat myös pidätysten tekemisen verkkotunnuksilta, joita etsittiin heidän sivustoltaan, estäen tehokkaasti ketään rekisteröimästä verkkotunnusta muualle, kun se oli löytänyt sen hausta. Heti kun Network Solutions poisti nimet neljän päivän kuluttua, ”verkkotunnuksen maistajille”, jotka olivat tilanneet palvelun Network Solutions -palveluun, ilmoitetaan heti, jotta he voivat ostaa verkkotunnukset ja tarjota niitä myytäväksi korkeammalla hinnalla. Vaikka nämä käytännöt näyttävät pysähtyneen, on edelleen monia valituksia siitä, kuinka Network Solutions käsittelee verkkotunnuksensiirtopyyntöjä.

Verkkoratkaisujen takuu on 99,99% käyttöaikaa Linuxille ja 99,9% Windows-suunnitelmille sekä alan standardi 30 päivän rahat takaisin -takuu. Kuten useimpien kilpailijoiden tapauksessa, hyvitys ei sisällä verkkotunnuksen tai kolmannen osapuolen maksuja.

Suunnittelu- ja tuotevalikoimansa avulla Network Solution tarjoaa paketin, joka sopii kaikille henkilökohtaisesta henkilökohtaisesta bloggaajasta pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Suurempien yritysten tai erittäin suuren liikenteen sivustojen on etsittävä muualta, koska erillistä palvelintasuunnitelmaa ei ole.

Avainominaisuudet

Pikalinkit

Luotettavuus & Käyttöaste

Verkkoratkaisut takaavat 99,99%: n käytettävyyden Linux-palvelimilleen ja 99,9%: n käytettävyysajan Windowsille – vaikka käyttöehdoista ei ilmene, mitä korvauksia maksetaan, jos niitä käytetään, jos käyttöaikaa ei noudateta. On epäselvää, missä niiden tietokeskukset sijaitsevat, paitsi Pohjois-Amerikassa. Heidän palvelimet on valmistettu HP: n ja IBM: n teristä, ja tietokeskuksissa on virran ja jäähdytyksen redundanssi sekä dieselvarmuuskopiot. Niitä valvotaan myös paikan päällä luotettavuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Verkkoratkaisuilla ylläpidetyn sivuston testaaminen tuotti keskimääräiset ajat – 3,21 sekuntia pienelle sivustolle, vain nopeammin kuin 52% kaikista testatuista sivustoista.

ominaisuudet & Työkalut

merkintä: Verkkoratkaisuilla on joitain ”rajattomia” ominaisuuksia useissa paketeissa. Sinun on ymmärrettävä, että “rajaton” ei ole mitä luulet sen olevan. Todellisuudessa se tarkoittaa mitä tahansa hosting-yrityksen mielestä ”kohtuullista käyttöä”. He pidättävät oikeuden keskeyttää, periä ylisuorimaksuja tai päivittää suunnitelmasi automaattisesti seuraavalle tasolle.

OminaisuusYleiskatsaus
OhjauspaneeliNetwork Solutions käyttää patentoitua ohjauspaneelia. Se on vähemmän tehokas kuin alan standardi cPanel, mutta se tekee työn, kun olet tottunut sen toimintaan. Ne tarjoavat oppaita verkkosivustollaan opastamaan ominaisuuksia. Navigointi voi olla turhauttavaa, koska samat tulokset, jotka cPanel tarjoaa yhdellä napsautuksella, vie paljon enemmän napsautuksia.
Useita verkkotunnuksiaJaetut suunnitelmat sallivat jopa 100 verkkotunnusta.
Ilmainen verkkotunnusNetwork Solutions on verkkotunnuksen rekisteröijä. He toimittavat ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin ensimmäisenä vuonna vuotuisella suunnitelmalla. Network Solutions -verkkotunnuksen uusimishinta on kuitenkin 34,99 dollaria – melkein kolme kertaa hinta, jota suurin osa verkkotunnuksen rekisteröijistä veloittaa. Voit laskea sen 9,99 dollariin, jos ostit verkkotunnuksen 100 vuodeksi – vaikka sitä ei palauteta, jos se peruutetaan ennen sitä. He vaativat myös 9,99 dollarin verkkotunnuksen vanhenemissuojaohjelman jokaisella heidän kauttaan rekisteröidyllä verkkotunnuksella.
Ilmainen verkkotunnusSite5 on epätavallinen verkkotunnusten rekisteröijä, sillä sinulla on oltava hosting-tili heidän kanssaan verkkotunnusten ostamiseksi. Ne kattavat suurimman osan TLD-aluetta, ja voit etsiä ja ostaa verkkotunnusta Site5: llä kassalla. Site5 tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin vuoden jaetuille suunnitelmille, ja ne siirtävät verkkosivustosi ilmaiseksi toiselta palvelimelta.
Tietokannan tukiNetwork Solutions tukee 25: stä rajattomaan määrään MySQL-tietokantoja Linux-suunnitelmille tasosta riippuen. Windows-suunnitelmissa on 2–5 MS SQL-tietokantaa. Tietokannan hallinta tapahtuu phpMyAdmin-sovelluksen kautta, joka toimitetaan suunnitelmissa.
LevytilaVerkkoratkaisujen levytila ​​vaihtelee valitun suunnitelman ja tason mukaan. Jaetulle isännöinnille on rajoituksia: Essential -palvelussa on 300 Gt, Professional sallii 500 Gt ja Premium’sis-palvelun rajoittamaton. WordPress-suunnitelmassa on rajoittamaton tallennustila, ja kahdella VPS-suunnitelmalla on 10 Gt ja 50 Gt kumpaakin.
kaistanleveysKaistanleveys taas riippuu suunnitelmasta ja tasosta. VPS-suunnitelmat sallivat 500 Gt ja 2TB kaistanleveyttä kuukaudessa, hallitussa WordPressissä on rajoittamaton kaistanleveys ja kaikki kolme jaettua suunnitelmaa ovat myös rajoittamattomia.
Tietojen varmuuskopiotHallittuja WordPress-tilejä varmuuskopioi Network Solutions päivittäin. Jaetut isännöintisivustot varmuuskopioidaan päivittäin ja pidetään 7 päivän ajan. Voit käyttää varmuuskopioita Account Manager -palvelun kautta, ja sinäkin voit luoda varmuuskopioita manuaalisesti.
Yhden napsautuksen App Installer Network Solutions -palvelussa on yhden napsautuksen asennusohjelma noin 30 sovellukselle, nimeltään ”Open Source”, jonka avulla voit asentaa sovelluksia, kuten WordPress, blogeja, foorumeita ja wikit. Tilinhallinnan kautta voi kuitenkin kestää seitsemän tai kahdeksan napsautusta päästäksesi yhden napsautuksen asentajaan.
SähköpostitilitNetwork Solutions asettaa rajat 1 000 sähköpostitiliä Essential-jaettuun suunnitelmaan ja 2 500 sähköpostitiliä Professionaliin. Premium-suunnitelmalla voi olla rajoittamaton määrä sähköpostitilejä, vaikka sähköpostien tallennustila on rajoitettu 1 Gt: lle kaikille kolmelle tasolle. Kaikilla kolmella on rajoittamaton sähköpostin edelleenlähetys.
IsäntäturvallisuusSSL-varmenteita voidaan ostaa verkkoratkaisuille jaetuille suunnitelmille. Hallittu WordPress-sivusto sisältää yhden SSL-varmenteen ensimmäiselle palvelusajalle. Hallitussa WordPress-suunnitelmassa on ylimääräinen tietoturva DDoS-hyökkäysten estämiseksi, ja se etsii haittaohjelmia ja poistaa sen automaattisesti.
Verkkosivun rakentajaNetworks Solutions tarjoaa rajoitetun mallipohjaisen vedä ja pudota -sovelluksen
vuorovaikutteinen verkkosivustojen rakentaja ilmaiseksi jaettujen suunnitelmiensa kanssa. Lisämaksusta on saatavana versio, jossa on enemmän ominaisuuksia ja malleja.
Haittaohjelmien ja roskapostisuojausKaikissa suunnitelmissa on roskapostin ja viruksentorjunta, jonka tarjoaa Symantec Brightmail Anti-Spam. Lisäsuojaa varten SiteLock on saatavana kuukausimaksulla.
OstoskärrytNetwork Solutions tarjoaa verkkokauppasuunnitelman, jolla on muokattava myymälä, varastonhallinta, tuoteluettelo, maksujen käsittely ja paljon muuta, kuukausimaksulla. He tarjoavat myös palvelua, jota he kutsuvat “pikakäynnistykseksi”, jossa tukihenkilöt saavat kertaluonteisen maksun ajan sivustollesi asennuksen ja toiminnan, määrittävät maksutavat ja määrittävät lähetys- ja verot jokaiselle osavaltiolle. Se on rajoitettu 25 tuotteeseen, mutta voit lisätä itse itseäsi, kun sivusto on valmis. Magento ja WordPress on asennettu yhdellä napsautuksella.
Ohjelmointikielten tukiNetwork Solutions tukee useimpia Linux-ohjelmointikieliä, kuten CGI, PHP, Ruby on Rails, Perl, Python ja SSI. Windows-palvelimet tukevat ASP: tä.
Sivustojen tilastotSivustojen tilastot ovat saatavissa AWStats-tilinhallinnan kautta. WordPress-sivustot voivat käyttää myös tilastollisia laajennuksia.
Lisäominaisuudet ja työkalutSpaceManager on 2 Gt: n online-tallennus- ja tiedostojako-ominaisuus, joka tulee jokaisen isännöintisuunnitelman mukana. Network Solutionsin markkinointipalveluille annetaan 50 dollaria hyvitystä, ja sähköpostimarkkinointiohjelmasta on ilmainen 60 päivän kokeilu. Verkkoratkaisut tekevät sovitun maksun mukautetun suunnittelun, joka menee suunnittelusta verkkoon. Lisämaksusta kuukausimaksulla goMobi on käytettävissä mobiilisivustojen luomiseen – vaikka kuukauden ilmainen kokeilu onkin käytettävissä.
Affiliate- ja jälleenmyyjäohjelmaJälleenmyyjäohjelman lisäksi Network Solutions tarjoaa asiakkailleen tytäryhtiöohjelman. Kumppaniohjelma kattaa suurimman osan NetNetwork Solutions -tuotteista saatavilla olevista tuotteista.


suunnitelmat & hinnoittelu

Hinnoittelu on liikkuva tavoite, koska isäntäyritykset muuttavat jatkuvasti hintoja ja korottavat tarjouksia alan kovan kilpailun vuoksi. Network Solutions ei auta hämmentävästä verkkosivustostaan, joka näyttää näyttävän tarjoavan erilaisia ​​hinnoittelusi sivulta riippuen. Tässä luetellut hinnat ovat voimassa tämän tarkastelun ajankohtaan, ja ellei toisin mainita, ne ovat kuukausittaisiin suunnitelmiin. Parempia hintoja voidaan yleensä saada pitemmillä palveluehdoilla. Itse asiassa Network Solutions-ostoskorin tilauksen yhteydessä oletuksena on yhden vuoden palvelun voimassaoloaika ja sitä seuraava hinnoittelu.

Kolme yhteistä suunnitelmaa on edullinen hinta, jonka Essential Hosting tarjoaa 9,96 dollaria kuukaudessa, Professional
Hosting 13,29 dollarilla ja Professional Hosting tasolla 29,13 dollaria kuukaudessa. Uusinta promo-hinnoittelun jälkeen on normaalilla hinnoittelulla, joka on tällä hetkellä vastaavasti 15,95 dollaria, 23,95 dollaria ja 41,95 dollaria. Premium-taso soveltuu parhaiten suurempiin sivustoihin, koska sillä on rajaton kaistanleveys, tallennustila, tietokannat sekä sähköposti- ja FTP-tilit. Essential sopii pienille sivustoille tai henkilökohtaisille blogeille. Professional, 500 Gt tallennustilaa, 50 FTP-tiliä, 2 500 sähköpostitiliä ja rajoittamaton kaistaleveys, sopii hyvin pienille ja keskisuurille yrityksille. Kaikille kolmelle on ilmainen omain rekisteröinti vuodeksi. Kaikki kolme suunnitelmaa tukevat myös suoratoistoa ja automaattisia tietokantavarmuuskopioita.

Kahta VPS-suunnitelmaa tarjotaan myynninedistämishinnalla 40 dollaria ja 80 dollaria kuukaudessa. Jälleen kerran promoinnin jälkeen nykyinen hinnoittelu on 55 dollaria ja 95 dollaria. Pienempi VPS Essential -taso sallii 10 Gt tallennustilaa, 10 verkkotunnusta, 50 sähköpostilaatikkoa ja 500 Gt kaistanleveyttä. VPS Professional sallii 50 Gt tallennustilaa, 100 verkkotunnusta, 200 sähköpostitiliä ja 2 TB kaistaleveyttä. Molemmissa VPS-suunnitelmissa on oma IP, Plesk-ohjauspaneeli, yhden vuoden ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti ja ne ovat Linux-pohjaisia.

Vaikka Network Solutions tarjoaa toisinaan jopa alhaisemmat myynninedistämishinnat, säännöllinen hinnoittelu on lähempänä premium-isäntähinnoittelua kuin budjetti-isäntähinnoittelu. Kuten muutkin monien tuotteiden isännöintiyritykset, Network Solutions yrittää työntää lisäosia ja myyntitapoja kaikilla mahdollisilla mahdollisuuksilla.

Network Solutionsillä on erityisesti kaksi maksupolitiikkaa, jotka vastaanottavat lukuisia valituksia. He uusittavat automaattisen isännöinnin tai verkkotunnuksesi rekisteröinnin oletuksena ja suorittavat maksun jo kolme kuukautta etukäteen. Jos et kuitenkaan uusitse verkkotunnustasi automaattisesti ja se vanhenee, Network Solutions voi periä 299 dollarin lunastusmaksun verkkotunnuksen uusimiseksi puolestasi. Toinen maksu koskee rahat takaisin -takuuta. Vuonna 2015 FTC väitti, että Network Solutions harhasi asiakkaita pidättämällä jopa 30% kaikista palautuksista kuin peruutusmaksut – ilmoittamatta missään, mitä voitaisiin tehdä. Verkkoratkaisut sovittiin FTC: n kanssa ja sitoutuivat ilmoittamaan nämä tiedot ennen asiakkaan laskutustietojen saamista. Tämän peruutuksen yhteydessä on voimassa peruutusmaksut.

Asiakaspalvelu

Arviointeja ei pidä käyttää pääasiallisena päättävänä tekijänä isäntävalinnassa, mutta verkkoratkaisuille osoitettujen kommenttien suuri määrä tästä aiheesta herättää huolta. On vaikea löytää verkkoisäntää, jolla on enemmän negatiivisia arvosteluja asiakastuesta kuin Network Solutions -palvelusta. Odotusajat ja hidas vastaus pyyntöihin ovat yleisiä valituksia. Monet asiakkaat sanovat, että tukihenkilöstö on ystävällistä ja myötätuntoista, mutta heillä on aivan liian vähän palveluita, joita he voivat tarjota. Asiakkaat lopettavat siirron henkilöstä toiseen saadakseen ongelmat ratkaistua. Monet asiakaspalvelusta ja -tuesta tehdyt asiakasvalitukset alkoivat web.com-yritysoston aikana, ja ne liittyvät mahdollisesti lomauttamisten määrään ja merkittävään web.com-koon pienentämiseen. Network Solutions tarjoaa premium-tukivaihtoehdon lisäksi 15,99 dollaria kuukaudessa. Se tarjoaa kuusikymmentä minuutin tapaamiset 1: 1, pääsyn asiantuntijatason henkilökunnalle, kirjautumisen etäkäyttöön ja vianetsinnän, konsultoinnin ja tilin perustamisen..

Verkkoratkaisuilla on puhelinnumerot luettelossa suurimmalle osalle heidän tarjoamistaan ​​palveluista ja tuotteista, ja suurin osa on saatavana ympäri vuorokauden. Verkkoratkaisut ” blogi suuntaa emoyhtiölle, web.com. Tuolla on Ohje, tai tietokanta, joka ohjaa myös web.com-sivulle. Heidän verkkosivustollaan on sivu nimeltään “Labs”, Joka tarjoaa joitain ilmaisia ​​verkkotyökaluja ja widgettejä. Valitettavasti Network Solutions -palvelussa ei ole suoraa keskustelua.

Helppokäyttöisyys

Network Solutions -verkkosivustolla on kaikki verkkosivustolla olevat tiedot, jotka tarvitset valintasi tekemiseen, mutta selaaminen voi olla hämmentävää. Suunnitteluhinnoittelu on vaikea purkaa. Yllättäen verkkosivusto myös vanhenee – vaikka sisäänkirjautumista ei olekaan ollut. Se voi saada jonkun ihmettelemään, onko Network Solutions -yrityksellä ongelmia kaistanleveyden kanssa. Verkkoratkaisuilla on oma räätälöity ohjauspaneeli, Account Manager. Se voi tehdä tarvittavan työn, se ei ole vain niin kätevä tai helppo navigoida kuin alan standardi cPanel. Jos et perustu cPaneliin, se voi myös vaikeuttaa sivustosi siirtämistä, jos päätät muuttaa isäntiä myöhemmin.

johtopäätös

Verkkoratkaisuja kuvataan parhaiten keskimääräisenä web-hosting-yrityksenä. Se ei todellakaan ole korkein hinta, eikä sillä ole läheskään budjetin isännöintihintoja. Samanlainen kuin toisen suuren verkkotunnuksen rekisteröijän maine, yleinen tunne on, että Network Solutions keskittyy enemmän verkkotunnuksen rekisteröintiin kuin isännöintiin. Testattujen sivustojen vaste- ja latausajat ovat hiukan keskimääräistä suuremmat. Sillä on aiemmin ollut kyseenalaisia ​​käytäntöjä, ja se saa suurimman osan negatiivisista arvosteluista asiakastukea varten. Siitä huolimatta, että se tarjoaa isännöinnin lisäksi useita tuotteita ja koska Network Solutions tarjoaa räätälöityjä suunnittelu- ja sivustonrakentamispalveluita, se saattaa olla sivusto, jonka aloittelija voi käyttää tai pieni-keskikokoinen yritys. Jos tarvitset sivustollesi ASP: tä, Network Solutions on myös yksi harvoista isäntäyrityksistä, jotka tarjoavat Windows-suunnitelmia jaetulle isännöinnille.

Vertailla

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map