Verkkolehden katsaus 2016


WebStarts

Käy verkkosivustolla

8,9


AWA-pistemäärä

WebStarts

WebStarts tarjoaa tyhjän taulukon, jonka avulla voit luoda verkkosivun napsauttamalla suoraviivaisia ​​ja intuitiivisia kotisivun kuvakkeita, käyttämällä helppoja vetämistoimintoja ja muuttamalla tyylejä ja fontteja napin painalluksella. WebStarts on suojattu tapa rakentaa online-läsnäoloasi nopeasti ja helposti. Lue alla oleva WebStarts-arvostelu.

Yleiskatsaus

 • Verkkosivusto: www.webstarts.com
 • pääkonttori: Bellevue, Yhdysvallat
 • Perustamisvuosi: 2007
 • Työntekijät: 15+
 • Isännöidyt sivustot: 4000000+
 • Palvelut: Web-suunnittelu Cloud-ohjelmisto, Web-hosting
 • Ilmainen kokeilu: Täysin toimiva työversio

Pienyrityksen omistajana tiedät, kuinka tärkeätä nykyisille asiakkaille ja mahdollisille asiakkaille on löytää sinut verkosta; se merkitsee sinua ammattilaiseksi ja kertoo yrityksesi tarinan. Mitä et ehkä vielä ymmärrä, on se, että sinulla on kyky koota verkkosivusto itse ilman ohjelmointitaitoja tai edistynyttä teknistä koulutusta. Verkkosivustojen rakentajat voivat laittaa sinut virtuaaliseen karttaan nopeasti ja ilman suuria kustannuksia. WebStarts on yksi näistä alustoista.

WebStarts tarjoaa virtaviivaistetun prosessin sivuston rakentamiseksi, joka myös sallii rajoittamattoman luovuuden estämättä rajoittamasta sitä, mitä voit tehdä sivustollasi; aloitat kokonaan tyhjällä liuskalla, joka on samanlainen kuin powerpoint-esitysten laatiminen, ja lisää haluamasi elementit mihin tahansa sivullesi. WebStarts-alusta tarjoaa täydellisen verkkosivustojen rakennuspaketin useimmille pienille yrityksille, jotta ne voivat olla verkossa, harjoittaa liiketoimintaa ja näyttää ammattimaisilta.

Kenelle WebStartsia suositellaan?

WebStarts on tarkoitettu pienyritysten omistajille, joiden on saatava yrityksensä verkkoon edullisesti, etenkin niille, jotka myyvät tuotteita tämän verkkosivuston valmistajan verkkokaupan / verkkokaupan ominaisuuksien takia. Sitä suositellaan erityisesti tiili- ja laastiyrityksille, jotka haluavat laajentaa liiketoimintaansa Internetiin ja saada uusia asiakkaita.

Tarjoaako WebStarts mitään keskittymisaluetta vai erikoisuuksia?

WebStarts tarjoaa korkean tason ominaisuuksia, joita tavallisesti ei nähdä DIY-verkkosivustojen rakentamisessa. Esimerkiksi jäsenyyden ja foorumin kyvyt sekä verkkokauppa. Sivusto tarjoaa kaikki nämä ominaisuudet helppokäyttöisessä tuotteessa, jonka avulla verkkosivuston suunnittelu ja mukauttaminen on helppoa aloittelijoille.

Mitkä ovat WebStartsin tekniset tiedot tai rajoitukset?

Tekniset gurut eivät pidä WebStartsista HTML: n puuttuessa, koska sitä tarvitaan verkkosivustojen asennuksessa. Kokeneiden verkkosivustojen rakentajien mielestä jotain puuttuu.

Tarjoaako WebStarts riittävän skaalautuvuuden ja tilaa kasvaa?

WebStarts tarjoaa helpon skaalautuvuussuunnitelman, joka alkaa vapaasta suunnitelmastaan ​​ja tasoitetaan yhdeksi rajoittamattomalla kaistaleveydellä. Kaikilla liiketoiminnoilla on riittävästi tilaa kasvulle.

Mikä on rahat takaisin -takuupolitiikka?

Emme löytäneet mitään viitteitä yrityksen rahojen palautustakuista, joten sinun on viisasta tarkistaa etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse WebStartsin kanssa ennen sitoumuksen tekemistä.

Mikä on heidän maineensa?

Vaikka haluaisimme sanoa toisin, näyttää siltä, ​​että WebStartsilla on joitain vaikeuksia tällä alalla. Pikahaun tekeminen online-asiakasarvosteluista näyttää sinulle pelottavia katkelmia, ja maineussivustot näyttävät WebStartsin säädyltä; Googlen Suojatun selaamisen sivuston tilan mukaan WebStarts on osittain vaarallinen tästä kirjoitettaessa, sillä joillakin sivuilla on harhaanjohtavaa sisältöä. TrustPilot osoitti erittäin huonoja arvosteluja, ja jotkut hehkuvat, yli ylin arvosteluja ilman mitään keskellä. Myönteisesti: WebStartsin omistaja vastaa arvosteluihin ja toivottavasti ottaa köyhien esittämän kritiikin alustan päivittämiseksi.

Miksi valita WebStarts-verkkosivustojen rakentaja?

Jos olet uusi verkkosivustojen rakennustyöntekijä, mutta sinun on päästävä verkkoon nopeasti ja ammattimaisesti, WebStarts voi auttaa sinua tekemään sen alle päivässä. Ei vaadita koodaustaitoja, ei SEO-tietämystä eikä hulluja suunnitteluhäiriöitä. Rekisteröinti on erittäin helppoa, suoraan kotisivulta, ja myös asennus on helppoa.

Avainominaisuudet

 • Lisää oma mukautettu verkkotunnuksesi
 • Vedä ja pudota -muokkaus
 • Optimoitu mobiililaitteille
 • Muokattu sähköpostiosoite
 • Integroitu kuvankäsittelyohjelma
 • Yhden sivun suunnittelu ankkurilinkkien avulla
 • Upota tiedostot
 • Muokattu sosiaalipalkki
 • Videogalleriasovellus
 • Selfie-sovellus
 • Satoja kuvakkeita
 • Verkkosivujen käyttöoikeudet

Alan asiantuntijoiden tuomio WebStartsissa

Website BuilderTietysti WebStartsin käyttäjien ja asiantuntijoiden luokitusten välillä on melko eroa. Kriitikot totesivat, että verkkosivustojen valmistajalta puuttuu tietyillä alueilla paljon enemmän kuin todellisilta asiakkailta. Ohjelma saa erityisen alhaiset arvosanat käytettävissä olevista ominaisuuksista. Periaatteessa asiantuntijat päättelivät, että WebStarts ei tarjoa tarpeeksi ominaisuuksia ja vakiovarusteiset eivät yksinkertaisesti vastaa tasoa. Käyttäjät voivat luoda blogin ja muuttaa sivustonsa verkkokauppaan, mutta kriitikot kommentoivat näiden työkalujen olevan liian paljaita..

Lyhyt luettelo keskinkertaisista ominaisuuksista johti myös haaleisiin pisteisiin yleisen käyttökokemuksen kannalta. Asiantuntijat olivat yksinkertaisesti pettyneitä ohjelman laajuuteen, ja heidän mielestään tarjoamat mahdollisuudet olivat liian rajoitettuja. Tämä on varmasti jotain harkittavissa, mutta paljaat luut voivat olla tarpeeksi juuri uusille käyttäjille, jotka saattavat hukkua liian monimutkaisten ominaisuuksien vuoksi.

 • http://www.sitebuilderreport.com/website-builders/review/webstarts
 • http://www.top10bestwebsitebuilders.com/reviews/webstarts

Positiiviset asiakasarvostelut ja suositukset WebStartsissa

Huolimatta joustavista valituksista laskutuksesta, WebStarts-kuluttajat näyttävät olevan enemmän kuin tyytyväisiä varsinaiseen verkkosivustojen rakennusohjelmaan. Itse asiassa se saa hehkuvia arvosteluja ja keskimäärin 9 kymmenestä alkaa käyttäjiltä.

Ensinnäkin asiakkaat arvostavat ohjelmaa sen helppokäyttöisyydestä. Ne, joilla ei ole aikaisempaa suunnittelukokemusta, pystyivät luomaan kauniita ja toimivia verkkosivustoja hyvin lyhyessä ajassa. Mallien laadusta oli myös paljon positiivisia kommentteja. Käyttäjät havaitsivat, että houkuttelevia vaihtoehtoja oli paljon ja he pystyivät mukauttamaan jokaisen teeman helposti yrityksen tarpeisiin.

Lopuksi, monet kommentit mainitsivat kojelaudan ja navigointityökalut. Jopa aloittelijat pystyivät löytämään tiensä ympäri ja löytämään tarvitsemansa työkalut.

 • https://www.trustpilot.com/review/webstarts.com

Negatiiviset asiakasarviot ja valitukset WebStartsissa

WebStarts on jälleen yksi verkkosivustojen rakennusohjelma, joka on saanut omalla tavallaan harjoittamalla aggressiivista myyntitaktiikkaa. Suurimmalla osalla asiakkaita on myönteistä sanoa todellisesta ohjelmasta, mutta he eivät ole tyytyväisiä myyjiin, myyntistrategioihin ja odottamattomiin maksuihin.

Käyttäjät poistuivat käytöstä niiden WebStarts-myyntisähköpostien lukumäärän perusteella, jotka aloittivat sähköpostilaatikoidensa täyttämisen rekisteröitymisen jälkeen. Näyttää siltä, ​​että yritys keskustelee enemmän kuin mielellään palvelun päivittämisestä, mutta se ei ole aivan yhtä hyödyllinen teknisten tai laskutusongelmien ratkaisemisessa. Merkittävä määrä asiakkaita ilmoitti myös luvattomista veloituksista, joita he eivät sitten pystyneet ratkaisemaan tai jotka olivat maksaneet takaisin. Varmista, että olet täysin selvä kaikista sopimusehdoista.

 • http://www.sitejabber.com/reviews/www.webstarts.com

Design & Räätälöinti

WebStarts tarjoaa käyttäjille rajoittamattoman räätälöinnin; voit vetää ja pudottaa mitä tahansa verkkosivustollesi. Aloita täysin tyhjällä liuskalla, jos haluat, tai valitse jokin esisuunnitelluista malleista, joita voit mukauttaa mieltymystesi mukaan..

OminaisuusYleiskatsaus
MallitWebStartsilla sopivan mallin valinta on helppoa; Valittavana on yli 100 ja ne ovat myös muokattavissa sieltä.

Ilmaiseksi: Laaja valikoima hyvännäköisiä verkkosivustojen malleja on saatavana sekä ilmaisiin että premium-tileihin.

Premium: Emme ostaneet premium-tiliä, mutta voimme sanoa, että ilmaisiin tileihin käytettävissä oleva laaja malli on melko mahtava.

KäyttöliittymäWebStartsin verkkosivustojen rakennusliittymä on erinomainen; helppo ymmärtää ja käyttää. Valitset ensin mallin, onko kyseessä tyhjä kangas tai valmiiksi rakennettu malli, jonka voit mukauttaa sydämesi sisältöön. Sieltä asennus on melko suoraviivaista seuraamalla verkkosivun rakentajan alaosassa olevia Omat sivut -sivua.
Sivutyylin mukauttaminen “Sivutyylit ovat käytännöllisesti katsoen rajoittamattomia WebStarts-vedä ja pudota -toiminnolla, WYSIWYG-toiminnolla (mitä näet on mitä saat). Jokainen malli on muokattavissa, ja voit nähdä tarkalleen miltä sivusi ja verkkosivustosi näyttävät, kun luot sitä ja mukautat sitä. Saatavilla on paljon kauniita ja ammattitaitoisia fontteja sivujen ulkoasun muuttamiseksi. Kuvien vaihtaminen on helppoa, ja vedä ja pudota -ominaisuuden avulla voit helposti siirtää tai puristaa ja muuttaa niiden kokoa.
Sivuston navigointiSivuston navigointi on melko helppoa, sillä aloittelijoiden verkkosivujen rakentajille on paljon painikkeita ja valikoita, jotka löytävät tiensä ja pääsevät tehokkaasti tarvitsemiinsa juttuihin..
SisällönhallintaSisällön lisääminen on yksinkertainen prosessi vedä ja pudota -toiminnolla ja mukana olevilla sovelluksilla, joiden avulla voit lisätä uusia toimintoja verkkosivustosi jokaiselle sivulle. Esimerkiksi “blogi” on yksi sovelluksista, jotka useimmat ihmiset haluavat lisätä sivustoonsa pitämään sen tuoreena.
Valokuvat ja galleriatOn erittäin helppo lisätä kuvia kätevään vedä ja pudota -toimintoon. Voit pudottaa minkä kokoisen kuvan sivulle ja laajentaa tai tehdä sopimuksen. Lisäksi premium-suunnitelmat sallivat valokuvagalleriat ja diaesitykset.
Mobiilisivustojen rakentaminenVaikka voit kirjautua WebStarts-sivustoon älypuhelimella, joudut käyttämään tietokonetta jatkamaan sen määrittämistä sieltä. Muokkaaminen vaatii tietokoneen käyttöliittymän, joten pidä se mielessä.
Sosiaalisen jakamisen integraatioSosiaalisen jakamisen painikkeet voidaan lisätä WebStarts premium -verkkosivustoihin. niitä ei ole saatavana ilmaiseksi.
SuunnittelupalvelutEmme löytäneet mainintaa suunnittelupalveluista sivustolta, joten emme ole varmoja, voiko WebStarts-ryhmä tarjota sitä jotain.

ominaisuudet & Työkalut

WebStarts tarjoaa vedä ja pudota -toiminnot, joiden avulla verkkosivun rakentaminen on helppoa, mukana on paljon malleja, kuvia ja erilaisia ​​fontteja, joiden kanssa pelataan, kunnes saat haluamasi näköisen. Mallit ovat täysin muokattavissa, sadoilla fonteilla, joista valita, ja helposti vetämällä ja pudottamalla kuvia ja muita kohteita, jotka haluat lisätä sivustoosi..

Yksi WebStartsin parhaista ominaisuuksista on verkkokaupan käyttö lisätä verkkokauppa verkkoon nopeasti ja helposti. Sinulle on myös perustettu helpon pääsyn foorumi interaktiivisuuden lisäämiseen sivustoosi sekä jäsentoiminnot yksityisille tai maksullisille sivustoille..

Joitakin WebStarts-alustan hienoja lisäominaisuuksia – SEO Wizard -sovellus, ilmaiset mainontahyvitykset ja yksi suosikkiominaisuuksistamme, helppokäyttöinen ja tehokas WYSIWYG-editointityökalu – tekevät WebStartsista edullisen hinnan hintaan.

OminaisuusYleiskatsaus
PerustaaEnnen kuin edes kirjaudut WebStarts-sivustoon, se kehottaa valitsemaan mallin; nämä mallit tekevät asennuksesta helppoa. Yksi heikko alue, jonka huomaamme, on “Omat sivut” -osa, jossa voit muokata sivustoasi, alareunassa, paljon painikkeita ja mainos päivittääksesi yhteen premium-suunnitelmista. Se voidaan aluksi jättää huomiotta. Sivujen asettaminen on helppoa, kun löydät tämän osion, etkä voi tehdä virhettä ja salata tavaroitasi, koska jos napsautat “tyhjennä” tai “poistaa”, se vahvistaa sen ennen suorittamista..
Web-suunnitteluWebStartsilla on yli 100 mallia, joista valita, ja mallit ovat esteettisesti miellyttäviä ja helposti muokattavia.
Muokattu verkkotunnusKun valitset jonkin kolmesta premium-suunnitelmasta WebStarts-sovelluksen kanssa, mukautettu verkkotunnus on mukana, ja voit siirtää myös jo omistamasi verkkotunnuksen.
Navigoinnin syvyys:WebStarts sallii alavalikot, mikä tarkoittaa, että voit lisätä sivuja ja tehdä niistä muiden sivuja. Esimerkiksi, jos myyt widgettejä, voit tehdä pääsivun sinisille widgetteille ja alisivuja merivoimien widgeteille ja taivasinisille widgetteille. Lisäät avattavan valikon, jotta sivustosi vierailijat löytävät nopeasti etsimänsä.
Widgetit ja sovelluksetWebStarts-sovelluksessa on joitain sovelluksia, joita voit lisätä lisätäksesi verkkosivustosi toimivuutta. Valitse Facebookista, Google mapsista, Hit Counter, Instagram, valokuvagalleria, SEO Wizard, Diaesitys, Twitter, Vieraskirja, YouTube ja muut sovellukset, jotta verkkosivustosi olisi käyttäjäystävällisempi ja vieraanvaraisempi..
ansioitaIlmaisella suunnitelmalla ei ole kaupallistamisvaihtoehtoja; itse asiassa WebStarts käyttää sivustosi mainostamiseen. Palkkio-suunnitelmissa voit käyttää mainoksia tietyn tulon saamiseen verkkosivustolle sekä tytäryhtiölinkkejä.
Vierailijatilastothän Hit Counter -sovellus antaa sinulle etsimäsi tilastot; lisää Google Analytics, jotta voit tarkastella kävijöitäsi tarkemmin ja syvällisemmin.
Valokuva, video ja ääniKuvien, äänen ja videoiden lisääminen on yhtä helppoa kuin niiden lähettäminen tai napsauttaminen sivustoon YouTubesta, Instagramista ja Facebookista.
bloggaaminenBlogi WebStarts-alustalla jättää paljon toivomisen varaa. Verkkosivustollesi on helppo lisätä sovellus, jotta voit blogoida sivustolla. Se on kuitenkin vain tekstiblogi … ei kykyä lisätä kuvia tai videoita.
Google KartatWebStarts tarjoaa joitain parhaista kartoista, joita olemme nähneet millään verkkosivustojen rakentajasivustolla. Ne ovat pieniä aloittaakseen, mutta kuten muidenkin WebStarts-elementtien, niiden koon kokoa on helppo muuttaa ja siirtää sijoittamaan ne sinne, missä he tekevät parhaiten.
HTML-editoriMukautettu HTML-käyttö on saatavana Pro Plus -suunnitelmassa ja liiketoimintasuunnitelmassa.
Sosiaalisen median integraatioFacebookin, Twitterin ja Pinterestin integrointi on helppo prosessi, ja se on käytettävissä kaikissa paitsi ilmaisissa suunnitelmissa WebStartsin avulla.
Lomakkeet ja tutkimuksetYhteyslomakkeet ovat saatavilla kaikista suunnitelmista paitsi ilmainen suunnitelma. Lisäksi WebStarts tarjoaa tallennustilaa yhteyshenkilöillesi, aloittaen 100: lla Pro Plan -sivustolla ja skaalaamalla rajoittamattomaan Business Plan -suunnitelmaan.
VarastotilaVarastotila on varattu valitsemasi suunnitelman mukaan; ilmainen suunnitelma tarjoaa vain 1 Gt, Pro 5 Gt, Pro Plus 10 Gt ja liiketoimintasuunnitelma antaa sinulle 40 Gt pilvitallennusta. Kaistanleveys on jaettu samalla tavalla – ilmainen suunnitelma alkaa 1 Gt: lla, Pro tarjoaa 25 Gt, Pro Plus 100 Gt ja liiketoiminta on rajoittamatonta.
Uutiskirje-työkaluVoit käyttää WebStartsin ostoskorijärjestelmää lähettämään sähköpostia sähköpostitse asiakasluetteloille, mikä on ihanteellinen uutiskirjeille, erikoisalennuksille ja promootioille. Webstartsin ostoskorijärjestelmä maksaa käytöstä ylimääräisiä, joten punnitse sen käytön mukavuus saatavissa olevien sähköpostimarkkinointisuunnitelmien kustannuksella.
Foorumin tukiEmme ole koskaan nähneet verkkosivustojen rakentajaa, jolla on niin helppo tapa lisätä foorumiosa. Muutamalla napsautuksella säätää foorumin asetukset mielesi mukaan, ja olet valmis aloittamaan keskustelun.
Verkkokauppa / verkkokauppaTämä on yksi WebStartsin parhaista ominaisuuksista. Napsauta WebStarts-valikon yläosassa olevaa söpökaupan painiketta ja saat myynnin! Se on yhtä helppoa kuin tehdä jotain tarjousta Ebaylle kolmella tai neljällä napsautuksella, tuotteesi tai palvelusi on verkossa ja valmis vastaanottamaan tilauksia.
Yhdyskäytävän integrointiWebStarts-ostoskorisovelluksen käyttö on helpoin tapa määrittää sivustolle rakennettujen verkkosivustojen maksuyhdyskäytävät.
SEO ystävällinenWebStarts rakennettiin hakukoneoptimoinnilla eturintamassa, joten vain oikeiden avainsanojen lisääminen lisää sen juurtuneeseen hakukoneoptimointiin ja auttaa sivustosi löytämistä nopeasti kaikille hakukoneille ja asiakkaille.
Sivustolle rajoitettu pääsy (salasanasuojaus)Pro Plus ja liiketoimintasuunnitelmat sallivat salasanasuojauksen foorumeille ja jäsensivustoille.
Google® AnalyticsGoogle® Analyticsin käyttö antaa sinulle paljon yksityiskohtia siitä, mistä sivustosi kävijät ovat kotoisin ja kuinka kauan he pysyvät sivustollasi.
Verkkosivun suojausWebStarts itse näyttää kohtuullisen turvalliselta; se käyttää 256-bittistä SSL-salausta, Norton Secured- ja Authorize.net-maksuja. Maksut sivustolla tehdään turvallisissa verkoissa, joissa on asianmukainen salasanasuojaus ja tavanomaiset palomuurit. Sivusto varoittaa käyttäjiä siitä, että Internetissä ei ole ”täydellistä tietoturvaa”.

suunnitelmat & hinnoittelu

WebStartsilla on porrastettu hinnoittelurakenne, joka alkaa nollasta ja nousee 19,99 dollariin liiketoimintasuunnitelmasta, joka saa sinulle käteviä etuisuuksia.

Vapaa

WebStartsin ilmaiset suunnitelmasivustot on rakennettu webstarts.com-verkkotunnukselle aliverkkotunnuksiksi; mitä tämä tarkoittaa, että verkkosivustosi osoite on muodossa yourwebsite.webstarts.com ammattimaisemman yourwebsite.com sijaan. Ilmaiseen suunnitelmaan on helppo liittyä muutamalla napsautuksella. Ilmainen suunnitelma on rajoitettu viiteen sivuun ja 1 Gt kaistaleveyttä ja sama pilvivarasto. Sinulla ei myöskään ole hallintaa verkkosivustollasi näytettäviä mainoksia eikä mitään sosiaalisen median integrointia.

ammattilainen

WebStarts Pro Plan maksaa sinulle 4,89 dollaria kuukaudessa, laskutetaan vuosittain. Pro Plan antaa sinulle verkkotunnuksen, jopa 15 sivua, 25 Gt kuukaudessa kaistanleveydellä, sosiaalisen median integroinnilla ja ilman mainoksia. Se antaa sinulle myös enemmän pilvitallennustilaa 5 Gt: n verran ja sallii diaesityksiä ja gallerioita, mitä et voi tehdä ilmaisella suunnitelmalla.

Pro Plus

Pro Plus maksaa 7,16 dollaria kuukaudessa, laskutetaan myös vuosittain. (Itse asiassa kaikkia maksettuja suunnitelmia voidaan veloittaa vain vuosittain.) Pro Plus -sovelluksella voit hakea yrityksen puhelinnumeron, puhelintuen sähköpostin lisäksi, hakukoneiden lähettämisen ja mainoshyvitykset Googlelle. Lisäksi sivuja on rajoittamattomasti Pro Plus Plan -palvelussa, ja saat 100 Gt kaistanleveyttä ja 10 Gt pilvitallennusta..

liiketoiminta

Liiketoimintasuunnitelma on 19,99 dollaria kuukaudessa ja se verkottaa sinulle yrityksen puhelinnumeron, johtaa hallintaan ja mukautettuihin HTML-käyttöihin rajoittamattoman kaistanleveyden ja 40 Gt: n online-tallennustilan lisäksi. Liiketoimintasuunnitelma tarjoaa verkkokauppaa verkkokaupan, sähköpostimarkkinointiratkaisujen ja viiden ilmaisen sähköpostiosoitteen muodossa.

Vertailun vuoksi muiden verkkosivustojen rakentajien sivustojen premium-suunnitelmat alkavat 3–4 dollaria kuukaudessa sopimuksella, Squarespace-palkkiojärjestelmä asettaa sinulle takaisin 8 dollaria kuukaudessa ja LightCMS on 19 dollaria kuukaudessa.

Asiakaspalvelu

Käyttäjille näyttää olevan runsaasti tukea sekä verkkosivustolla että muualla. Suurin osa kysymyksistä ja asioista voidaan ratkaista vierailevat tuessa sivu. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]; Yhtiö sanoo pyrkivänsä vastaamaan tunnin sisällä työaikana. Premium-suunnitelmien avulla puhelintuki on saatavana myös käyttäjille.

Helppokäyttöisyys

Kuten aiemmin mainittiin, sivusto käyttää WYSIWYG-editoria, joka näyttää sinulle tarkalleen, miltä sivustosi näyttää vierailijoille ennen julkaisua. Se, että WebStarts saa sinut valitsemaan mallin aloittamiseksi, pakottaa sinut tekemään päätöksen siitä, kuinka haluat sivustosi näkyvän. Sieltä on vain muutettava asioita, kunnes ne ovat juuri sitä, mitä haluat.

johtopäätös

Vaikka näyttää siltä, ​​että WebStartsilla saattaa olla ollut joitain häiriöitä aiemmin, heidän tällä hetkellä tarjoamansa tuote näyttää yksinkertaiselta, helppokäyttöisellä aloittelijoille ja kaikella, mitä useimpien yritysomistajien on tarpeen rakentaa vakaa online-läsnäolo yritykselleen. Adam Barger kertoi verkkosivustolla haluavansa luoda foorumi, jolla ihmiset voisivat luoda “ainutlaatuisia sivuja tietämättä mitään koodia ja ilman muiden verkkosivustojen rakentajien ankaria rajoituksia”. Sanomme, että hän on onnistunut siinä, ja että sinun pitäisi antaa WebStartsille kokeilu. Uskomme, että pidät kaikesta, mitä sillä on tarjota.

Vertailla

WebStarts

89

Wix

96

Weebly

95

Squarespace

94

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me