Vrhunski spletni oblikovalci in razvijalci platforme za e-trgovino

Shopify je platforma e-trgovine, s katero se merijo vsi drugi. Pooblasti skoraj 300.000 spletnih trgovin. Programska oprema Shopify je podjetjem v letu 2015 pomagala predelati več kot 17 milijard dolarjev prodaje.


Platforma Shopify je enostavna za uporabo in zmogljiva. Toda to pri nekaterih povzroča frustracije. Kako uporabljate funkcionalnost v največji možni meri? Ali pri integraciji aplikacij in orodij drugih ponudnikov dobite najboljšo uporabo?

Zakaj se sami boriti s temi vprašanji? Zanašajte se na spletna podjetja za razvoj, ki so specializirana za uporabo platforme e-trgovine Shopify. Naredite se pametno in investirajte v strokovno pomoč.

Shopify vrhunski spletni oblikovalci in razvijalci

Najprej odgovorite na ta vprašanja o tem, kaj želite storiti s svojim spletnim mestom Shopify eCommerce.

Pomembna vprašanja

Kakšen je tvoj proračun? V Amazonovem Elastic Compute Cloud (EC2) je mogoče zagnati odprtokodno platformo za e-trgovino. Za prvo leto poslovanja lahko plačate skoraj nič. Toda strokovnjaki za e-trgovino vam bodo povedali, da je za zaslužek potreben denar.

Operativni stroški spletne trgovine so pogosto sorazmerni s prihodkom, ki ga ustvarite. Koliko ste načrtovali za plačilo osnovne programske opreme, gostovanja in transakcijskih stroškov?

Kakšno je vaše začetno okno? V nekaj urah lahko postavite nekatere gostovane platforme za e-trgovino. Za druge lahko trajajo mesece, da pripravijo in uvedejo. In platforma je le en element.

Kaj pa vaši izdelki? Ali imate pripravljene fotografije, opise in izpolnitev? Potrebovali boste programsko opremo za e-trgovino, ki je pripravljena za začetek, ko ste.

Kako prilagodljive potrebujete stvari, da bi bile? Ljudje pogosto mislijo, da se bodo spopadli z omejitvami oblikovanja svoje spletne trgovine. Vendar to ni edina ovira. Ali lahko platforma, ki jo izberete, upravlja s paleto izdelkov, ki jih nameravate prodati?

Shopify je eden najbolj prilagodljivih graditeljev spletnih trgovin na trgu. To vam verjetno ne bo izziv. Ampak, ali veste, kako ga nastaviti, da je tako prilagodljiv, kot ga potrebujete?

Ali lahko uspem, da se dobro igra z drugimi? Prodajete stvari na Facebooku? Amazonska prodajalna? Nakupi v aplikacijah? Datoteka CSV za Google Nakupovanje?

Ste zadovoljni s svojimi odgovori? Zdaj dobro razumete svoje potrebe po spletni trgovini Shopify. Čas je, da poiščete strokovnjaka, ki vam bo pomagal. Ti vrhunski razvijalci programske opreme za e-trgovino si zaslužijo vašo pozornost.

Realno spletno oblikovanje

Logotip spletnega dizajna Realm

Skočite desno na portfelj in si oglejte primere Realmovega oblikovalskega dela. Obstajajo že od leta 2007. Njihov seznam strank sega od znanih Fortune 500 podjetij do drobnih zagonskih podjetij. Stopnja napotitve stranke blizu 80% govori o zadovoljstvu strank. Realm verjame, da bi morali dovoliti, da družbeni mediji tržijo. S strankami sodelujejo pri integraciji Shopifyja z vsemi glavnimi socialnimi platformami.

Diff (Ben Crudo Consulting)

Različni logotip

Morda bi vas mikalo, da bi ostali in se igrali z zabavnimi geometrijskimi dizajni na ciljni strani. Pomaknite se navzdol in preberite o tej skupini razvijalcev, ki jo vodi izvršni direktor Ben Crudo. Diff je začel kot razočarani trgovec, ki išče boljšo rešitev e-trgovine. Njegova ekipa deluje šele od leta 2011, od strank pa je prejel več kot 65 ocen s 5 zvezdicami. Osredotočenost na Shopify jih ohranja v ospredju oblikovanja, integracije in trženja.

sineLABS

sineLABS Logotip

To podjetje za razvoj platforme je specializirano za aplikacije Shopify. Te aplikacije dodajajo preprostost in funkcionalnost v vaši trgovini e-trgovine. V internetni prisotnosti podjetja ni portfelja s strankami. To je iz vseh pravih razlogov. Sinelabs skrbi za vašo pozornost z veliko zmogljivimi aplikacijami. Vsaka ima razlago, ki ji je enostavno slediti. Te tehnične lastnosti niso preobremenjene. Povezave vas vodijo do aplikacije, predstavljene na spletnem mestu Shopify.

Radiator

Logotip radiatorja

Nakupovanje prek spleta je vizualna izkušnja. Radiator Studios to ve. To nagrajeno razvojno podjetje se osredotoča na odziven dizajn za trgovine e-trgovine z uporabo Shopifyja. Obisk njihovega portfelja vam ponuja več kot pogled na to, kaj so storili za stranke. Vsak primer ponuja bodisi študijo primera bodisi pogled na dogajanje v zakulisju.

3 pet

3five logotip

Približno polovica njihovih strank pride k njim samo zaradi podpore pri e-trgovini. 3five združuje funkcionalnost WordPress in Shopify za zagon spletnih mest, ki jih razvijejo. Sami pravijo butik, toda 3five ima svetovni seznam strank. Na voljo je zbirka virov. Pripravili vas bodo za vprašanja, ki jih bodo zastavili za vzpostavitev spletnega mesta Shopify eCommerce.

Jivaldi

Jivaldi logotip

Morda še nikoli niste prebrali tako zgovorne definicije strokovnjakov za pretvorbo. To podjetje za razvoj e-trgovine pomaga svojim strankam pri optimizaciji platforme e-trgovine Shopify. Ciljno usmeri promet, poveča stopnjo konverzije in poišče nove stranke. Prva stvar, na katero boste naleteli na spletni strani Jivaldi, je njihov portfelj. Vsak primer se razširi na skupno študijo primera. Podali ste cilje stranke in kako se je Jivaldi približal njim.

MEM Design (Mat Mullen)

Logotip Mem Design

Z več kot 100 spletnimi mesti za e-trgovino pod svojim pasom lahko Mat Mullen s prepričanjem reče, da o Shopifyju ve kaj ali dve. Mat je človek, ki se rad pogovarja o tem, kar počne. Svojo telefonsko številko naloži na spletno mesto in ljudi spodbudi, da pokličejo z vprašanji. Verjetno bo celo odgovoril na nekaj vprašanj o Slacku. Mat jim posodi svoj talent kot produktni vodja. Oglejte si Mattov portfelj dela za stranke. Potrebujete več pomoči pri odločanju? Preberi nekaj pričevanj o 70-ih, ki jih ima zdaj na Shopify.

SynapseIndia

SynapseIndia Logotip

Zunanje izvajanje storitev Shopify eCommerce IT je globalna izkušnja. SynapseIndia je eno vodilnih v razvoju na morju. Podjetje ima ekipo več kot 500 izkušenih IT strokovnjakov. Delali so v imenu globalnega seznama podjetij, od 3M in PayPal do Sotheby’s in IBM. Preberite njihov blog za boljše razumevanje njihove globine storitev. Preživite čas z njihovimi pogostimi vprašanji, če niste prepričani v zunanje izvajanje.

Pomladne spletne rešitve

Pomladni spletni logotip

Tu je najboljši način, kako razumeti, kako Malc Bull in Paddy Rohr razvijata rešitve e-trgovine. Naj vas vodijo skozi njihov miselni postopek. V bistvu je prepričanje, da tehnologija nikoli ne bi smela biti ovira za spletne nakupovalce. Razvrstite njihov portfelj po platformi in storitvah, če želite videti rešitve Shopify. Na spletnem mestu je tudi razdelek, kjer lahko berete študije primerov strank. Ti spisi vam pomagajo razumeti, kako je Spring Web ustvaril rešitve za svoje stranke.

Abby Rose Design

Logotip Abby Rose Design

Imajo seznam strokovnjakov Shopify, tako da veste, da ima ta kalifornijska oblikovalska družba visoko oceno. Spletna mesta za e-trgovino na strani portfelja prikazujejo natančne korake za združitev funkcije in oblikovanja. Abigail Russel in njena majhna ekipa sta se specializirali za Shopify oblikovanje in razvoj po meri. Če niste nov Shopify, vam bo ekipa pomagala, kot pravijo, “umazite si roke” z brezplačnim preizkusom.

Naslednji korak

Naslednji korak Logotip

To oblikovalsko podjetje meni, da bi se morala vedenja odločiti za funkcionalnost trgovine v e-trgovini. Uporabljajo študijo, kako ljudje sprejemajo odločitve, da pomagajo odstraniti trenje iz procesa nakupa. Na strani portfelja agencija deli majhno število primerov dela. Vsaka vključuje vpogledno študijo primera. Ta pristop vam bo morda nov. Naslednji korak je zbral vire, da boste lahko razumeli več o vedenjski znanosti.

Nad trgom

Nad logotipom trga

Malo razvojnih podjetij je dovolj pogumnih, da cene vržejo na prvo stran. Zgoraj Market vam pove že od samega začetka. Vedeli boste, kakšni bodo stroški, ki vam bodo pomagali pri postavljanju in konfiguriranju nove spletne trgovine s pomočjo platforme Shopify. Podjetje lahko pomaga tudi pri spremembah vašega obstoječega spletnega mesta Shopify. Če je nekaj po meri, vam lahko tam pomaga tudi Shopify Expert. V vseh primerih so vnaprej in pregledne glede cen. Je osvežujoča sprememba.

Je lahko nekaj preveč vsestransko uporabnega?

Ena od glavnih prednosti platforme Shopify je, da ima več kot 100 čudovitih tem. Edinstveno identiteto lahko ustvarite z malo truda. Shopify ima tudi vedno več nabora orodij (aplikacij) za razširitev funkcionalnosti vaše spletne trgovine.

Vse te izbire in različice vas lahko preplavijo. Še posebej, če ste novi v e-trgovini ali celo na platformi Shopify. Če imate spletno trgovino, jo želite zagnati in zagnati čim hitreje. Poskus ugotovitve vseh podrobnosti Shopify morda ni najboljša naložba vašega časa.

Takrat morate poiskati strokovno znanje katerega od teh razvojnih podjetij. Večina se jih ukvarja samo s Shopifyjem. Vsi imajo sloves po tem, da se iz platforme najbolje znajdejo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map