Top 71 Blogs Trgovci na e-trgovino, ki jih je treba brati, da se poveča spletna prodaja

Pridobivanje spletnih informacij o e-trgovini je podobno poskusu, da bi požrli vodo iz požarnega hidranta. Nemogoče je nadzorovati pretok. Na koncu boste zasuti z veliko več, kot potrebujete. Iskanje katerega koli predmeta, povezanega z e-trgovino, vam lahko prinese milijone rezultatov.


Katere so ustrezne? Če želite povečati nabora spretnosti e-trgovine, kako veste, kateri blogi so najboljši za sledenje?

Številni blogi o e-trgovini ponujajo dragocene informacije. Ampak, ali to, kar berete in se naučite, da zaslužite? To so blogi, ki jim želite slediti. Začnite s temi 71 top blogi o e-trgovini.

Contents

Blogi o e-trgovini

Ni vam treba izumiti kolesa, če šele začenjate spletno mesto za e-trgovino. Vrednost branja poslovnih blogov o e-trgovanju je učenje, kako so to počeli drugi. O njihovih neuspehih si lahko preberete in jih pretečete. Lahko se naučite o njihovih uspehih in jih podvojite. Tukaj je deset blogov, ki vam dajejo nasvete.

1. Boljše stojalo za limonade

Boljše stojalo za limonade

Richard Lazazzera je svoj blog začel kot spletni inkubator za e-trgovino. Piše o svojih izkušnjah podjetnika. To je njegov način delitve svojega znanja. Richard svoje avtoritete temelji na času, ki ga je preživel v podjetju Shopify.

2. eCommerceFuel

eCommerceFuel

Andrew Youdrian je ustanovil to spletno stran. Forum za lastnike spletnih trgovin, ki lahko delijo svoje znanje. Njegovo blog je brezplačno za branje vsakogar. Na njegovih podcastih je še več dragocenih informacij. Dostop do zasebnih blagovnih znamk je eCommerceFuel močan vir. Ti prispevki vodijo spletna mesta za e-trgovino s 6– in 7-mestnimi prihodki.

3. eCommerce Times

eCommerce Times

Ta spletna stran ima videz spletnega časopisa. Medtem ko so številni spletni dnevniki težki po mnenju, ostaja vsebina v e-trgovanju Times nevtralna. Prijavite se za posebne vire, da boste lahko dobili samo tiste informacije, ki so vam najbolj pomembne.

4. kanalski nadzornik

kanalski nadzornik

Na pravo spletno mesto ste prišli, če želite načine za povečanje prepoznavnosti svoje spletne trgovine. K blogu prispeva osebje pisateljev. Obstajajo tudi gostujoči strokovnjaki iz industrije. Predmeti segajo od pregledov tehnologije e-trgovine do strateških študij.

5. Praktično e-poslovanje

Praktično e-poslovanje

Nasveti o strategiji so odlični. Praktični načini uporabe je še boljši. To je tisto, kar se tega spletnega mesta, ki deluje na blogu. Sprednja stran spletnega mesta je seznam najnovejših objav v spletnem dnevniku. Vsak članek je premišljena kapsula informacij. Prebrali boste o ključnih sestavnih delih uspešnosti spletnega mesta za e-trgovino.

6. NERD Marketing

NERD Marketing

Drew Sanocki piše ta blog in se osredotoča na taktiko. Povedal vam bo, kaj se mu dela in o podjetjih, ki jih svetuje. Drew ima pooblastila, da potrdi nasvete. Diplomiral je iz Stanforda in diplomiral iz Harvarda. Njegova zbirka podjetij za e-trgovino je v letu 2015 ustvarila več kot 100 milijonov dolarjev.

7. GetEleastic

GetEleastic

Alana Thorburn-Watt neguje vsebino na tej spletni strani. To je eden izmed 10 najboljših marketinških blogov v Kanadi. Blog je eden izmed 15 podjetniških blogov, ki jih je vredno prebrati, poroča Wall Street Journal. Elastična pot sponzorira spletno stran. Ponuja programsko programsko opremo za e-trgovino vodilnim svetovnim blagovnim znamkam.

8. Groove

Groove

O tem piše blog osebja vrhunske digitalne oglaševalske agencije. Dobili boste vpogled v to, kako oblikujejo spletna mesta za e-trgovino za stranke. To spletno mesto naj bo seznam virov, če je vhodni marketing poseben interes.

9. Internet prodajalec

Internet prodajalec

Morda ste seznanjeni z istoimensko revijo. To je njihov spletni dom. Mesečnik je bil ustanovljen leta 1999, njegova spletna stran pa se dnevno posodablja. Širok spekter tem, povezanih z e-trgovino, je usmerjen navzdol na segmente v navigacijski vrstici na vrhu glavne strani.

10. Zagotovitev e-trgovine

Zagotovitev e-trgovine

Shabbir Nooruddin blogira svoje izkušnje z upravljanjem spletnega mesta za e-trgovino z majhnim proračunom. Piše o svojih napakah in deli, kar se je naučil, tako da se drugi lahko izognejo tem napakam. Shabbir ima zbirko vaje ki vas vodijo korak za korakom skozi nekatere njegove izkušnje.

Blogi o programski opremi za e-trgovino

Programska oprema za spletno mesto za e-trgovino je vaš motor in vaš denar. Kako drugi uporabljajo te velike programske pakete za e-trgovino? Katere so bile nekatere ovire, ki so jih odkrili? Kaj je povezano s tem, da optimizirajo prihodke?

Odnos, ki ga ustvarite s ponudnikom programske opreme, je le prvi korak. Branje spletnih dnevnikov ponudnika programske opreme za e-trgovino vas lahko opremi s preostalimi informacijami. To je dober način, da razumete, kaj je na voljo.

11. BigCommerce

BigCommerce

Člani te vodilne platforme za e-trgovino prispevajo k zbirki člankov. Objave se običajno nanašajo na uporabo programske opreme BigCommerce za spletne trgovine. Večina informacij je za in o spletnih mestih, ki uporabljajo programsko opremo. Še veliko se je treba naučiti. Oglejte si Zgodbe o uspehu objave za navdih.

12. Shopify

Shopify

To je blog enega največjih imen programske opreme za e-trgovino. Spletno mesto razvršča informacije glede na vrsto medijev in kategorije. To olajša iskanje podcasti in videoposnetki če ste v načinu za večpredstavnost.

13. Volzija

Volzija

Na tej spletni strani je prebranih več kot 1500 objav. Sodelavci so zagotovili uravnoteženo paleto člankov. Za lastnike malih podjetij in podjetnike je to koristno. To je tudi mesto za iskanje prihodnjih spletnih seminarjev. Kot lahko pričakujete, da velik del vsebine promovira izdelek proizvajalca programske opreme za e-trgovino.

14. LemonStand

LemonStand

Ta blog se drži uporabnih člankov o uporabi spletnega oblikovanja za izboljšanje uporabniške izkušnje. Sodelujoči ponujajo nasvete, ki jim je enostavno slediti. Vključujejo primere, za katere je dokazano, da delujejo. Članki niso kategorizirani ali indeksirani. Na vrhu je priročna vrstica za iskanje, ki vam pomaga najti predmete.

15. Ecwid

Ecwid

Programska oprema ni popolna rešitev in podjetje jo ima tako. Osredotočajo se na to, da jim pravijo “dodatek za gradnjo trgovin.” Sodelujoči v dnevniku Ecwid delijo nasvete in nasvete o vseh vidikih vodenja spletne trgovine.

Blogi o optimizaciji pretvorbe

Obstajajo pomembni razlogi, zakaj morate povečati stopnjo konverzije v spletni trgovini. Ta skupina blogov vam pomaga razumeti namen. Z optimizacijo boste dobili več pravih vrst strank. Pomaga vam bolje vedeti, kaj želijo od vaše spletne trgovine.

Optimizacija pretvorb je v primerjavi z oglaševanjem na iskalnikih skoraj brezplačna. 10-odstotno povečanje stopnje konverzije lahko povzroči razliko med dobičkom in izgubo.

16. KonverzijaXL

KonverzijaXL

Peep Laja svojo prodajno izkušnjo uporablja za blog o poslu pridobivanja več strank. Njegova obljuba je, da bo posredoval tako dobre informacije, da vam na tem področju ne bo treba iskati veliko drugega. Njegovo vsebino boste cenili, če ste ljubitelj točk in grafov.

17. WiderFunnel

WiderFunnel

Ta digitalna agencija se osredotoča na optimizacijo menjalnih tečajev. Blog je tisto, kjer objavljajo in se lahko pohvalijo s svojimi uspehi. Zemljevid ploščic na desni strani glavne strani razbije seznam tem, ki so zajete v njihovih objavah na spletnem dnevniku. Vse objave imajo temo za optimizacijo menjalne stopnje.

18. Konverzijske vede

Konverzijske vede

Brian Massey in Joel Harvey blog o tem, kako pomagati spletnim trgovinam, da zvišajo stopnjo konverzije. Članke podpirajo z raziskovalnimi statistikami in podatki. Brian in Joel sta aktivna govorca. Številne njihove predstavitve so na spletnem mestu na voljo kot spletni seminarji ali podcasti.

19. Strokovnjaki za stopnjo konverzije

Strokovnjaki za stopnjo konverzije

Ben Jesson in Karl Blanks delata na optimizaciji menjalnih tečajev od leta 2006. Posvetovala sta se s podjetji, kot so eBay, BMW, AT&T in Hilton Hotels. Njihove strokovne storitve morda niso v proračunu. Ta blog ponuja brezplačne in koristne nasvete in informacije.

20. Bryan Eisenberg

Bryan Eisenberg

Brata Bryan in Jeffery Eisenberg sta pisala Vedno se preizkušajte, kot tudi druge uspešnice. Pišejo svoje objave. Včasih so članki dolgi in zajemajo več tem. Druge krat so kratki podatki o novem izdelku ali storitvi, ki jih želijo priporočiti.

21. VWO

VWO

Paras Chopra in Sparsh Gupta pišeta o optimizaciji menjalnih tečajev. Blogirajo tudi o uporabi njihovih Visual Optimizer spletnih strani programska oprema. Gostujoče blogerje vabijo, da pokrivajo teme, ki niso v pristojnosti. Spletno mesto ponuja članke in spletne seminarje. Uporabite navigacijo po kategorijah na desni strani glavne strani, da hitro najdete tisto, kar potrebujete.

22. Optimizirajte

Optimizirajte

Programska oprema Optimizely izvaja spletno in mobilno A / B testiranje za vašo spletno trgovino. V spletnem dnevniku piše Optimizely, vendar obstaja veliko informacij o tem, kako pristopiti k testiranju. Zbirka Študije primerov prikazuje, kako so nekateri njihovi večji odjemalci uporabili A / B testiranje za povečanje konverzije.

23. SiteTuners

SiteTuners

Tim Ash je eden izmed pionirjev optimizacije menjalnih tečajev. Napisal je uspešnico Optimizacija ciljne strani Knjiga, in govori na industrijskih konferencah po vsem svetu. Tim in njegovo podjetje ohranjata ta blog kot mesto za izmenjavo spoznanj in odkritij. Našli boste objave vse do leta 2006.

Blogi s plačilom na klik (PPC)

Pri iskanju rezultatov lahko traja nekaj časa. Plačilo na klik (PPC) lahko ustvari takojšnje rezultate. Plačate le, ko zainteresirana oseba klikne in določite proračun, da lahko nadzirate stroške.

Toda vseeno je treba biti pozoren, če šele začnete. Potrebujete trdno strategijo. Čeprav gre za sporno temo, blogerji radi pišejo o njej. Iz tega, kar imajo povedati, se lahko naučite in izkoristite.

24. PPC Hero

PPC Hero

Hanapin Marketing je specializirano za PPC. Ta blog objavljajo, da delijo novice o svojih strankah. Vodje računov agencije napišejo vsako objavo. Predmeti pokrivajo novice o panogi, pa tudi študije primerov in vaje. Kategorija Viri posodablja najnovejše informacije o najboljših praksah PPC v iskalnikih.

25. Znotraj programa AdWords

Znotraj programa AdWords

To je Googlov uradni blog za novice, nasvete in informacije o programu AdWords. Vaš prvi postanek na tem spletnem mestu bi moral biti njihov prenos priročnik o najboljših praksah. Lahko tudi naročite se do Googlovega mesečnega glasila. To je dober način, da ostanete na tekočem z uradnimi nasveti, kontrolnimi seznami in video vodniki.

26. PPCChat

PPCChat

Danes je vse v družabnih medijih in ta blog je dokaz. Tukaj boste našli prepise tedenskih Twitter klepetov. Pojavijo se ob torkih ob 12. uri po EST, tema pa je o vseh stvareh PPC. Spremljanja in posodobitve se objavijo na Twitterju s pomočjo hashtaga #PPCChat.

27. Acquisio

Acquisio

Acquisio ponuja programske marketinške rešitve za agencije in mala podjetja. Podjetje uporablja svojo programsko opremo za pomoč spletnim mestom do boljših rezultatov oglaševalskih akcij. Nekatera področja njihovega bloga promovirajo Acquisio. Drugi članki ponujajo splošne nasvete in tehnike PPC. Za iskanje vrednosti vam ni treba biti Acquisio stranka.

28. WordStream

WordStream

Programska oprema tega podjetja vam pomaga pri ugibanju izbire ključnih besed PPC. Člani osebja in gostujoči pisci prispevajo članke. Preberite o najboljših praksah, ključnih besedah ​​in optimizaciji menjalnih tečajev. Spletno mesto ima tudi brezplačne Google Adwords uspešnost grederja. Lahko analizira učinkovitost vašega računa.

29. Clix

Clix

To je blog digitalne agencije, ki upravlja z akcijami PPC. Člani podjetja zbirajo in delijo novice o najboljših iskalnikih. Našli boste nasvete, kje bodo lahko naslednji trendi prevzeli PPC oglaševanje. Tedenske okroge poudarjajo blogovske objave, ki jih je vredno prebrati z drugih strani.

30. Bing oglasi

Bing oglasi

Drugi najbolj priljubljen iskalnik na planetu vzdržuje blog. Da, večinoma gre za to, kako izboljšati uvrstitev iskalnikov na Bingu. Obstaja pa tudi veliko splošnih člankov o SEO, SEM in PPC. V spustnem meniju poiščite določene teme. Članke lahko filtrirate in poiščete nasvete PPC, ki so uporabni za oglaševanje v iskalnikih.

31. Potrjeno znanje

Potrjeno znanje

Brad Geddes vodi ta blog kot način, kako ljudi poučiti o najboljših praksah in načelih PPC. Nekatere vsebine so na voljo samo članom premium. Obstaja tudi zasebni forum, ki ga lahko predogled z brezplačno preskusno različico. Preostali del bloga je na voljo vsem. Poiščite najnovejše članke in informacije o PPC, ki so po datumu navedeni na glavni strani.

32. Moz

Moz

Moz ima nabor programskih izdelkov za iskalno trženje in analitiko. Osebje piše o PPC in objavlja članke na svojem blogu. Za iskanje določenih člankov uporabite spustni meni na vrhu na desni strani. Najnovejše objave o PPC so na glavni strani.

Spletni dnevniki

Edini način, da naredimo nekaj boljšega, je preučiti njegov vpliv. To je tisto, kar spletna analitika naredi za vas. Podatki, ki jih zbirate, omogočajo vpogled v to, kdo obišče vaše spletno mesto. Pove vam, kaj pritegne njihovo pozornost.

Analiza vam pomaga ugotoviti, katere stvari bodo imele največji vpliv na prodajo. To je pomembno vedeti. Manj kot 0,01% vaših strank se bo obrnilo na vas, če vam ni všeč ali imajo težave z vašim spletnim mestom.

33. Analitika NINJA

Analitika NINJA

Yehoshua Coren je začel ta blog, da bi širšo publiko predstavil analitikom internetnega trženja. Bil je pravi čas. Svet je bil pripravljen zgraditi milijone spletnih mest za e-trgovino. Članki na spletni strani na naraven način pokrivajo tehnične predmete.

34. AnalyticsPros

AnalyticsPros

Ta blog ima skoraj izključno osredotočenost na Google Analytics. Člani društva objavljajo članke. Caleb Whitmore ga je ustanovil leta 2009. Če želite posodobiti sebe, uporabite Pregled dogodkov v storitvi Analytics neposredna povezava na glavni strani. Osredotočenost na Google Analytics je še posebej pomembna povezava kategorije najbolj dragocena.

35. Kissmetrics

Kissmetrics

Se sprašujete, kako naj bi vse te analitične številke spremenili v vpogled? Kaj pomenijo? Ta blog je dober začetek. Obstaja 18 kategorij člankov. Nekateri članki se nanašajo samo na programsko opremo za analitiko Kissmetrics. Večina vsebine je splošna in bralcem naj bi pomagala na kateri koli ravni razumevanja. Če je zapleten, ga bo članek razčlenil.

36. Google Talk

Google Talk

Justin Cutroni objavlja ta spletni dnevnik in deli svojo izkušnjo kot Googlov zagovornik analitike. Redko se premakne od teme Google Analytics. O tem priljubljenem izdelku je treba vedeti veliko. Justin razvrsti svoje objave v kategorije, ki jih boste našli na desni strani njegove glavne strani.

37. Annielitiki

Annielitiki

Annie Cushing se ne boji povedati, da misli, da bi morali biti podatki seksi. S tem misli, da želi pomagati pri iskanju priložnosti v svojih podatkih, ki vam pomagajo do izboljšav. Aninine objave so kratke. Razčlenjuje zapletene teme. Njen pristop do analitike lahko razumete, tudi če ste začetnik.

38. LunaMetrics

LunaMetrics

To svetovanje zbira njihove nasvete in informacije v obliki objav na blogu. Skoraj vsak stavek vsebuje besedo »Google«. Kaj bi pričakovali? Podjetje je certificirani partner in prodajalec Premium Analytics. Priljubljene objave in nenehne priljubljene bralce so navedene v desnem stolpcu na glavni strani.

39. Occams Britev

Occams Britev

Avinash Kaushik piše ta blog od leta 2006. Je avtor uspešnice in soustanovitelj Tržni motiv. Avinash to ohranja osebno. Izmenjuje informacije, nato pa vam predstavi svojo perspektivo. Uživati ​​je, če se naučite več o analitiki in se počutite, kot da nekdo govori samo z vami.

40. Rešitve Google Analytics

Rešitve Google Analytics

To je uradni blog za Googlov izdelek z istim imenom. Tukaj lahko preverite, kaj ima Google na voljo za programsko opremo, ko jo še naprej razvija. Obstaja sedem glavnih kategorij člankov. Našli jih boste na vrhu glavne strani na desni strani. Spodbujate vas, da z iskanjem določenih informacij uporabite polje za iskanje.

41. Spletno vedenje

Spletno vedenje

Podatki storitve Analytics poudarjajo obnašanje. Ali veste in razumete to vedenje? To spletno mesto želi lastnikom spletnih trgovin pomagati razumeti, kako se vedejo njihovi kupci. Našli boste članke, vodnike in zabavno zbirko risanke. Daniel Waisberg in gostujoči blogerji vam pomagajo razumeti ciljanje in segmentacijo, uporabnost in optimizacijo.

42. World Analytics World

World Analytics World

Osebje, ki je sodelovalo na tem spletnem dnevniku, je odlikovalo a SAP top 10 blogov za analitiko. Spletna analitika mora biti preprosta. Vse je v statistiki. Toda tukaj blogerji verjamejo, da je hrepenenja preveč. Njihovo delo je, da predmete ohranjajo brez žargonov.

Blogi o družbenih medijih

Trženje z iskalnimi mehanizmi ni več optimalen način za promocijo vaše spletne strani za e-trgovino. Danes je vse v družabnih medijih. Še vedno je pomembna optimizacija iskalnikov (SEO).

Družbeni mediji povečujejo SEO. Doda kontekst. Še pomembneje pa je, da ljudem omogoča dajanje ali prejemanje osebnih priporočil. Iskalniki potrebujejo vsebino za uvrstitev. Socialni mediji so način, da vaše stranke ustvarijo vsebino za vas.

43. Social Media Examiner

Social Media Examiner

Ta spletna stran se ponaša z več kot 450.000 naročniki. Če želite vedeti, kako uporabljati socialne medije, je to globok in koristen vir. Ugotovite, kako se povezati s strankami e-trgovine. Na spletni strani so dnevne objave, pa tudi dnevni in tedenski podcasti.

44. Peg Fitzpatrick

Peg Fitzpatrick

Peg je ta blog začela kot način zbiranja informacij, ki jih deli kot govornik, trener in avtor. Peg sodeluje z Guyjem Kawasakijem pri trženjski strategiji družbenih medijev. Ima tudi 1,2 milijona sledilcev na Facebooku, Twitterju, Instagramu, LinkedInu, Google+, Pinterestu in YouTubu. Začni tukaj če je to naš prvi obisk.

45. Rebeka Radice

Rebeka Radice

Ta nagrajeni bloger je specialist za digitalni marketing, govornik in avtor. Njeni članki dajejo nasvete, kako upravljati digitalno in vhodno trženje, medtem ko poskušate voditi podjetje. Rebeka rada ustvarja prevare in sezname. Začnite s predlaganimi obveznimi prebranimi objavami, da okusite njeno spletno stran.

46. Mari Smith

Mari Smith

Mari je pogosto označena kot “kraljica Facebooka”. Forbes jo navaja kot vplivno moč družbenih medijev. Mari samo bloge o Facebooku. Toda spletna stran družbenih medijev ima 1,6 milijarde aktivnih uporabnikov. O Facebooku je mogoče veliko povedati. Na glavni strani je vodnik po kategorijah za navigacijo. Pomagal vam bo priti do svojega perečega Facebookovega vprašanja. Mari verjetno ima odgovor.

47. Jennine trende

Jennine trende

Jenn Herman je postala priznani strokovnjak za Instagram marketing. Njen blog je osvojil številne nagrade za družbene medije. Tukaj je razmislek o Jeninih objavah. Niso kratki. Za to se ne bo opravičila. Jenn verjame, da ste si zaslužili jasne, podrobne informacije o Instagram marketingu.

48. Boom Social

Boom Social

Kim Garst in njena ekipa nudijo velikodušno pomoč brezplačnih nasvetov in informacij. Pojdite tukaj, če želite izvedeti več o prometu, ukvarjanju, pretvorbi in vsebini. Vse objave dajejo nasvete o uporabi socialnih medijev za promocijo vašega spletnega mesta.

49. Sprout Social

Sprout Social

Sprout Social je podjetje, ki podjetjem pomaga komunicirati s svojimi strankami. Med svoje stranke štejejo Twitter, Facebook, LinkedIn in Instagram. Blog je zbirka gradiva tako o Sprout Social kot o socialnih medijih na splošno. Ne pustite, da vas navigacijska vrstica na vrhu glavne strani prevara. Vsaka od treh najpomembnejših tem se potegne navzdol, da razkrije globlje podkategorije.

50. SocialMouths

SocialMouths

Kaj je potrebno za uspeh na spletu? O tem piše Francisco Rosales na svojem blogu. Njegovi članki se dotikajo bloganja, socialnih medijev, spletnega prometa, trženja in konverzij. Francisco piše objave sam, osebna opažanja pa poškropi s poštenim humorjem.

51. Pamorama

Pamorama

Njena vsebina se združuje prek Yahoo in Mediabistro. Forbes jo je uvrstil na 24. mesto na seznamu najboljših 50 vplivnih predstavnikov medijev. Pam Dyer s svojim blogom pomaga bralcem pri optimizaciji svojih blagovnih znamk in vključevanju uporabnikov z družabnimi mediji. Članke kategorizira z besednim oblakom na dnu glavne strani.

52. RazorSocial

RazorSocial

Ian Cleary je ponosen Irec in bloger. Piše, da drugim pomaga pri uporabi socialnih medijev za promocijo njihovih spletnih strani. Spletna mesta, kot je Huffington Post, pogosto zbirajo njegove najljubše objave na spletnem dnevniku. Ian se drži štiri glavne teme. So vsebinski marketing, socialni mediji, analitika, in avtomatizacija trženja. Povezave so na vrhu njegove glavne strani.

E-poštni spletni dnevniki

Trženje po e-pošti je eno najboljših orodij za povečanje prodaje. Lahko prilagodite sporočilo in ponudbo. Uporabnike lahko segmentirate glede na ciljno vedenje. Lahko celo preizkusite marketinške ponudbe, da vidite, katere od njih dobijo najboljši odziv.

Trženje po e-pošti cilja na kupce. Je stroškovno učinkovit in merljiv. Te ugodnosti dobite le, če to storite pravilno. Preberite, kako to počnejo drugi.

53. Stalni stik

Stalni stik

Ta blog vodi eno najbolj priljubljenih podjetij za trženje e-pošte na svetu. Članki spadajo na tri področja. Marketinški nasveti ponuja splošen pregled trendov trženja e-pošte. The Knjižnica virov kategorija vam pomaga najti članek, vodnik ali video na spletnem mestu. Preverite Seminarji & Usposabljanje kategorija za spletne in lokalne seminarje.

54. Remarkety

Remarkety

Ta blog vodijo trije ustanovitelji platforme trženjske programske opreme Remarkety. Veliko objav se osredotoča na programsko opremo podjetja. Obstaja dovolj člankov o splošni teoriji e-poštnega trženja, da je vredno vašega časa. Začnite z naštevanjem najbolj priljubljenih objav. Na zgornji desni strani glavne strani.

55. Monitor akcije

Monitor akcije

150.000 podjetij uporablja to programsko opremo za trženje e-pošte, da pošlje več kot milijardo mesečnih e-poštnih sporočil. Na spletnem dnevniku podjetja je shranjevanje nasvetov in odjemalcev. Začnite z Kako kategorija v zgornji navigaciji.

56. Navpični odziv

Navpični odziv

To programsko podjetje uporablja svoj blog za pomoč strankam pri izboljšanju marketinških kampanj po e-pošti. Infographics in vadnice zapletene ideje spremenijo v uporabna orodja. Navigacija po kategorijah na desni strani domače strani olajša iskanje katere koli teme.

57. MailChimp

MailChimp

Več kot 10 milijonov ljudi uporablja to programsko opremo za oblikovanje in pošiljanje 600 milijonov e-poštnih sporočil vsak dan. V spletnem dnevniku so članki o tem, kako doseči najboljše rezultate s programa MailChimp. E-poštne nasvete za trženje iz člankov, ki jih lahko uporabite z drugo programsko opremo, je enostavno izvleči.

SEO blogi

To je življenjsko dejstvo. Google išče ljudi. 60% klikov gre na prvi rezultat. Tekmovali boste z več kot milijonom drugih spletnih mest za preostalih 40% teh klikov. Optimizacija iskalnikov (SEO) poveča vašo uvrstitev med rezultati iskanja. Če tega ne storite, bodo vaši konkurenti.

Za razliko od drugih vrst marketinških prizadevanj ima SEO trajen učinek. Ko dobite najvišjo uvrstitev, je težko, da jo drugo spletno mesto za e-trgovino odvzame.

58. Uradni spletni dnevnik Google

Uradni spletni dnevnik Google

Eden od načinov za povečanje razvrstitve vašega iskalnika je dodajanje vsebin, pomembnih za vaše spletno mesto. Google sledi temu nasvetu na tem blogu. Ponuja vpogled v Googlove izdelke, tehnologijo in kulturo podjetja. Izvedeli boste več o Googlu in to je dober primer, kako najti teme, o katerih bi pisali za svoj blog.

59. Zemljišče iskalnika

Zemljišče iskalnika

Mat McGee in ekipa pisateljev dnevno dodajajo novo vsebino na to spletno stran, ki jo poganjajo blogi. Članki se dotikajo vseh disciplin. Osredotočajo se na nasvete, taktike in strategije za vodenje uspešnih marketinških programov. Preklopite med najbolj priljubljen, ali najnovejše objave na glavni strani. Desni stolpec na glavni strani označuje bele knjige, spletne oddaje in poročila o raziskavah.

60. Blog Moz

Blog Moz

Razvijalci te programske opreme za SEO ponujajo nasvete, raziskave in navodila za uporabo. To je preudarna kombinacija samopromocije izdelkov Moz in splošnih praktičnih informacij. Obstaja več kot 350 strani objav na blogu. Uporabite spustno navigacijo na vrhu glavne strani na desni strani in poiščite tisto, kar potrebujete.

61. Žurnal iskalnika

Časopis za iskalne stroje

Loren Baker je to spletno stran ustanovil za SEO strokovnjake. Skupaj z izvršnim urednikom Kelseyjem Jonesom in osebjem opozarjajo na pomembne trende in osebnosti. Lahko se učite in povežete s strokovnjaki iz Googla, LinkedIna in Disneyja. Članki segajo vse do leta 2003.

62. Glejte iskalnik

Glejte iskalnik

To je dobro mesto za začetek, če niste novi v SEO. Članki tukaj ne predvidevajo vaše ravni znanja. Našli boste slovarje ključnih izrazov in kratic. Številni članki o “razlagalcih” vam pomagajo razumeti, kako deluje SEO.

Blogi o vsebinskem marketingu

Več vsebine na vašem spletnem mestu pomeni več časa, preživetega tam. Več vsebine vam omogoča tudi večjo prepoznavnost v iskalnikih. Več obiskovalcev, več prometa z referencami boste ustvarili.

Vse to vodi k izboljšanju ugleda blagovne znamke. Vse, kar je potrebno, je pripravljenost, da svoje vpogled delite z obiskovalci spletnega mesta. To je stroškovno učinkovito trženje. Tukaj je nekaj blogerjev, ki radi delijo, kar jim je uspelo.

63. Inštitut za vsebinski marketing

Inštitut za vsebinski marketing

Joe Pulizzi in njegovo osebje pisateljev izmenjujeta informacije o uspešnem trženju vsebin. Podjetje, ki stoji za spletnim dnevnikom, objavlja revije in letne vsebinske trženjske dogodke. Če niste novi v vsebinskem marketingu, blog ponuja seznam dragocenih priročnikov z navodili. Zbrani so na območju na desni strani glavne strani. Začeti z tale.

64. Copyblogger

Copyblogger

Brian Clark s svojim spletnim blogom vas nauči, kako ustvariti tisto, kar mu pravijo “ubijalska spletna vsebina.” Ima močno mnenje in se ne boji povedati, kaj si misli. Brian vam želi pomagati, da se izognete “blagim poslovnim sranjem, ustvarjenim za zapolnitev spletne strani podjetja.” Uči vas, kako pritegniti pozornost, usmeriti promet in graditi podjetje.

65. Quicksprout

Quicksprout

Forbes Magazine pravi, da je Neil Patel eden izmed najboljših 10 trgovcev na trgu. Podjetnik Magazine pravi, da ima Neil eno izmed sto najbolj briljantnih podjetij na svetu. Svetuje podjetjem, kot so Amazon, GM in Viacom. Nekako ima še čas za pisanje tega bloga. In ja, večino objav piše sam.

66. Kopirajte hekerje

Kopirajte hekerje

Joanna Wiebe in Lance Jones združujeta veščine optimizacije pisanja in optimizacije menjalnih tečajev. Rezultat je blog, ki vas nauči, kako napisati bolj prepričljivo, verodostojno in uporabno kopijo. Če upoštevate njihove nasvete, lahko povečate svoje spletno mesto in stopnjo konverzije po e-pošti.

67. HubSpot

HubSpot

Ta proizvajalec programske opreme za vhodno trženje pomaga spletnim mestom pretvoriti potencialne stranke in povečati prihodke. Več kot 15.000 podjetij uporablja HubSpot za svoje družbene medije, e-pošto, SEO in avtomatizacijo trženja. Ekipa pisateljev dnevno prispeva v tri glavne kategorije. Vsaka razčleni a seznam določenih tem.

Blogi o bloganju

Obstaja veliko načinov za privabljanje prometa na vaše spletno mesto e-trgovine. Bloganje je najučinkovitejše. Vsakič, ko dodate novo objavo v spletnem dnevniku, povečujete indeksirano vsebino na svojem spletnem mestu.

Izpostavljenost družbenih medijev je prav tako pomembna kot odkrivanje iskalnikov. Objave na spletnem dnevniku so vsebina, ki jo lahko ljudje delijo na družbenih omrežjih. Blog vzpostavlja avtoriteto. Morda ne boste videli takojšnjih rezultatov iz spletnega dnevnika. Toda rezultati se sčasoma sestavijo.

68. ProBlogger

ProBlogger

Večino objav na tej spletni strani je ustanovitelj Darren Rowse. Darren se ne boji poglabljati se v tisto, zaradi česar njegove objave na blogu delujejo ali ne. Mnogi njegovi članki so sestavljeni. Vzamejo zapletene predmete in jih razdelijo na osnovne elemente. Preprost in praktičen nasvet. Uporabite lahko za podvajanje uspeha Darrena na svojem spletnem mestu.

69. SmartBlogger

SmartBlogger

Jon Morrow je ta blog začel leta 2012. Danes ima občinstvo več kot 100.000 naročnikov e-pošte. Jon meni, da te statistike ne bi smeli navdušiti. Pravzaprav meni, da promet ni pomemben, razen če vam prinaša prihodek. Članki so kratki in jih je enostavno razumeti. Začni tukaj da bi kar najbolje izkoristili ta blog.

70. BloggingTips

BloggingTips

Zac Johnson trenutno vodi ta blog. On in ekipa pisateljev verjameta, da lahko bloganje več kot prinese prihodke za vaše spletno mesto. Prav tako mislijo, da lahko bloganje spremeni svoje življenje. Zac in njegova ekipa uživajo v razgovorih z drugimi blogerji. Te članke so zbrali v enem samem kategorija.

71. Dnevni nasveti za blog

Dnevni nasveti za blog

Ta spletna stran je blog o profesionalnem bloganju za profesionalne blogerje. Ne pustite, da vas to prestraši, če šele začnete. Pravzaprav je pametno mesto za učenje osnov. Mark Zeni in majhna pisateljska ekipa ponujata vsakodnevne nasvete, kako blogirati v podporo svojemu podjetju.

Ostati na vrhu sprememb

Tempo inovacij se premika z naglo hitrostjo. Spremembe v industriji e-trgovine se dogajajo hitro. Ne bo trajalo dolgo, da zastarela baza znanja. Obstaja preprost način, da to preprečite.

Gojite navado, da ostanete na tekočem. Redno obiščite nekatere bloge, o katerih ste tukaj brali. Ali pa olajšajte sebi. Naj ti blogerji pošljejo svojo vsebino neposredno vam. Vsi imajo možnost naročnine in RSS virov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map