Топ 71 блогова Продавци е-трговине који се морају прочитати да би расли на мрежи

Добијање информација о еЦоммерцеу на мрежи је попут покушаја испијања гутљаја воде из ватрогасног хидранта. Немогуће је контролисати проток На крају ћете бити натопљени много више него што вам треба. Претраживање било којег предмета везаног за е-трговину може вам дати милионе резултата.


Које су релевантне? Ако желите да повећате своје скупове вештина е-трговине, како знате који су блогови најбоље пратити?

Многи блогови о е-трговини пружају вриједне информације. Али, да ли оно што читате и учите да зарадјујете? То су блогови које желите да пратите. Почните с ових 71 најпопуларнијих блогова о е-трговини.

Contents

Блог блогова еЦоммерце

Не морате поново изумити точкић ако тек покрећете сајт за е-трговину. Вредност читања пословних блогова о еЦоммерцеу је учење како су то други учинили. Можете читати о њиховим промашајима и заобићи их. Можете научити о њиховим успесима и дуплирати их. Ево десет блогова који вам дају савете.

1. Боље постоље за лимунаду

Боље постоље за лимунаду

Рицхард Лазаззера започео је свој блог као интернетски инкубатор за е-трговину. Пише о својим искуствима као предузетника. То је његов начин дељења свог знања. Рицхард свој ауторитет заснива на времену које је провео радећи у Схопифи.

2. еЦоммерцеФуел

еЦоммерцеФуел

Андрев Иоудриан основао је ову веб страницу. То је форум којим власници онлајн продавница могу да размене своје знање. Његов блог је свако за читање бесплатан. Постоје још вредније информације о његовим подцастима. Оно што еЦоммерцеФуел чини моћним ресурсом је приступ приватним ознакама. Ови сарадници управљају веб локацијама за е-трговину са приходима од 6- и 7 цифара.

3. еЦоммерце Тимес

еЦоммерце Тимес

Ова веб страница има изглед интернетских новина. Иако су многи блогови тешки по мишљењу, садржај на еЦоммерце Тимесу остаје неутралан. Пријавите се за одређене феедове како бисте могли да добијете само оне информације које су вам најважније.

4. цханнеладвисор

цханнеладвисор

Дошли сте на праву веб локацију ако желите начине да повећате видљивост своје веб продавнице. Особље писаца доприноси блогу. Постоје и гости од гостујућих стручњака. Предмети се крећу у распону од рецензија технологије е-трговине до стратешких студија.

5. Практична е-трговина

Практична е-трговина

Савети о стратегији су одлични. Практични начини примене је још бољи. О томе се ради на веб локацији са блогом. Насловна страна веб странице је текућа листа најновијих постова на блогу. Сваки је чланак промишљена капсула информација. Прочитаћете о кључној компоненти онога што веб локацију за е-трговину чини успешном.

6. НЕРД Маркетинг

НЕРД Маркетинг

Древ Саноцки пише овај блог и држи фокус на тактику. Рећи ће вам шта му је помогло и компаније које саветује. Древ има пуномоћ да поднесе своје савете. Он је магистрирао из Станфорда и дипломирао на Харварду. Његова колекција компанија за е-трговину у 2015. остварила је преко 100 милиона долара.

7. ГетЕлеастиц

ГетЕлеастиц

Алана Тхорбурн-Ватт његује садржај на овој веб локацији. То је један од 10 најбољих маркетиншких блогова у Канади. Блог је један од 15 блогова предузетника који вреди прочитати, наводи Валл Стреет Јоурнал. Еластични пут спонзорира веб страницу. Омогућава софтвер за е-трговину у предузећима водећим свјетским брендовима.

8. Гроове

Гроове

Особље врхунске агенције за дигитално оглашавање пише овај блог. Добићете њихов увид у то како дизајнирају веб локације за е-трговину за клијенте. Направите ову страницу листу ресурса ако је улазни маркетинг специфичан интерес.

9. Интернет Продавац

Интернет Продавац

Можда сте упознати са истоименим часописом. Ово је њихов мрежни дом. Месечник је почео са радом 1999. године, а његова веб страница свакодневно се ажурира. Широк распон субјеката е-трговине преусмјерен је до сегмената у навигацијској траци на врху главне странице.

10. Покретање е-трговине

Покретање е-трговине

Схаббир Нооруддин блогира о свом искуству у управљању веб страницама за е-трговину, са малим буџетом. Пише о својим грешкама и дели оно што је научио како би и други могли да избегну те грешке. Схаббир има колекцију туторијали који вас воде корак по корак кроз нека његова искуства.

Блогови софтверске софтверске е-трговине

Софтвер који стоји иза веб локације за е-трговину ваш је мотор и зарађивач новца. Како други користе ове главне софтверске пакете е-трговине? Које су препреке биле откривене? Шта је с њима упарено да оптимизирају приход?

Веза коју створите са својим провајдером софтвера само је први корак. Читање блогова добављача софтвера еЦоммерце може вас наоружати остатком информација. То је добар начин да схватите шта је на располагању.

11. БигЦоммерце

БигЦоммерце

Чланови водеће платформе за е-трговину доприносе колекцији чланака. Објаве се обично односе на коришћење софтвера БигЦоммерце за онлајн продавнице. Већина информација се односи на и о веб локацијама које користе софтвер. Има још пуно ствари за научити. Погледајте Успешна прича постови за инспирацију.

12. Схопифи

Схопифи

Ово је блог једног од највећих имена софтвера за е-трговину. Веб локација сортира информације према типу медија и категорији. То олакшава проналажење подцастс и видео ако сте у режиму за мултимедију.

13. Волусион

Волусион

На овој веб страници се може прочитати преко 1500 постова. Сарадници пружају уравнотежен распон чланака. Има вредност за власнике малих предузећа и предузетнике. Ово је такође место за тражење надолазећих вебинара. Као што можете очекивати, велики део садржаја промовише производ произвођача еЦоммерце софтвера.

14. ЛемонСтанд

ЛемонСтанд

Овај блог се држи корисних чланака о томе како користити веб дизајн за побољшање корисничког искуства. Сарадници нуде савете које је лако следити. Укључују примере за које је доказано да раде. Чланци нису категорисани или индексирани. На врху се налази згодна трака за претрагу која ће вам помоћи да пронађете предмете.

15. Ецвид

Ецвид

Софтвер није комплетно решење и компанија га преферира на тај начин. Они се фокусирају на то што називају „додатним градитељем продавница“. Сарадници блога Ецвид деле савете и савете о свим аспектима покретања Интернет продавнице.

Блогови за оптимизацију конверзије

Постоје важни разлози због којих бисте требали повећати стопу конверзије ваше веб продавнице. Ова група блогова вам помаже да схватите сврху. Оптимизацијом добијате више правих врста купаца. Помаже вам да боље знате шта желе од ваше интернетске продавнице.

Оптимизација конверзија је готово бесплатна у поређењу са оглашавањем на претраживачима. Повећање стопе конверзије од 10% може да направи разлику између профита и губитка.

16. ЦонверсионКСЛ

ЦонверсионКСЛ

Пееп Лаја користи своје искуство продаје како би блогирао посао о добијању више купаца. Његово обећање је да ће доставити информације толико добре да нећете морати да тражите много друго на ту тему. Њих ћете ценити ако сте љубитељ тачака и графикона.

17. ВидерФуннел

ВидерФуннел

Ова дигитална агенција задржава фокус на оптимизацији стопе конверзије. Блог је мјесто на којем објављују и хвале се својим успјесима. Карта с плочицама на десној страни главне странице разбија листу предмета обухваћених у њиховим постовима на блогу. Сви постови деле тему оптимизације стопе конверзије.

18. Науке о конверзији

Науке о конверзији

Бриан Массеи и Јоел Харвеи блог о томе како помоћи мрежним продавницама да повећају стопе конверзије. Подржавају чланке са истраживачком статистиком и подацима. Бриан и Јоел су активни говорници. Многе њихове презентације доступне су на веб локацији као вебинари или подцасти.

19. Стручњаци за стопу конверзије

Стручњаци за стопу конверзије

Бен Јессон и Карл Бланкс су радили на оптимизацији стопе конверзије од 2006. године. Они су консултовали компаније попут еБаи, БМВ, АТ&Т и Хилтон Хотелс. Њихове професионалне услуге могу бити изван вашег буџета. Овај блог нуди бесплатне и корисне савете и информације.

20. Бриан Еисенберг

Бриан Еисенберг

Браћа Бриан и Јеффери Еисенберг су написали Увек будите на тестирању, као и други бестселери. Они пишу своје постове. Чланци су понекад дуги и покривају неколико тема. Други пут су кратка објава о новом производу или услузи коју желе да препоруче.

21. ВВО

ВВО

Парас Цхопра и Спарсх Гупта пишу о оптимизацији стопе конверзије. Они такође блогују о употреби њихових Визуелни алат за оптимизацију веб локација софтвер. Позивају гостујуће блогере да покривају теме изван своје стручности. Веб локација нуди чланке и вебинар. Користите навигацију категорије с десне стране главне странице да бисте брзо постигли оно што вам треба.

22. Оптимизирајте

Оптимизирајте

Софтвер Оптимизели покреће веб локацију и мобилно А / Б тестирање за вашу мрежну продавницу. Блог говори о Оптимизели, али постоји довољно информација о томе како приступити тестирању. Колекција Студије случаја показује вам како су неки од њихових већих клијената користили А / Б тестирање да би повећали конверзију.

23. СитеТунерс

СитеТунерс

Тим Асх је један од пионира оптимизације стопе конверзије. Написао је бестселер Оптимизација одредишне странице Књига, а он говори на индустријским конференцијама широм света. Тим и његова компанија одржавају овај блог као место за размену увида и открића. Пронаћи ћете постове који сежу све до 2006. године.

Блогови са плаћањем по клику (ППЦ)

Органска претрага може трајати неко време да би се приказали резултати. Плаћање по клику (ППЦ) може створити тренутне резултате. Плаћате само када заинтересована особа кликне и одредите буџет тако да можете контролисати трошкове.

Али, још увек морате пазити ако тек почињете. Потребна вам је чврста стратегија. Иако је у питању спорна тема, блогери воле да пишу о њој. Можете научити и имати користи од онога што имају да кажу.

24. ППЦ Херо

ППЦ Херо

Ханапин Маркетинг специјализован за ППЦ. Они објављују овај блог како би делили вести о својим клијентима. Руководиоци рачуна агенције пишу сваки пост. Предмети покривају вијести из индустрије, као и студије случаја и туторијале. Категорија Ресурси чува ажурне информације о најбољим праксама ППЦ-а на претраживачима.

25. Унутар АдВордс-а

Унутар АдВордс-а

Ово је Гоогле-ов званични блог за вести, савете и информације о АдВордс-у. Ваше прво заустављање на овој веб локацији требало би да их преузмете водич за најбољу праксу. Можете такође претплатити се Гоогле-овом месечном билтену То је добар начин да будете у току са званичним саветима, списковима и видео водичима.

26. ППЦЦхат

ППЦЦхат

Данас је све о друштвеним медијима, а овај блог је доказ. Ево где ћете пронаћи транскрипте недељних Твиттер ћаскања. Догађају се уторком у 12:00 ЕСТ, а тема је о свим стварима ППЦ-а. Праћења и исправке се објављују на Твиттеру помоћу хасхтага #ППЦЦхат.

27. Ацкуисио

Ацкуисио

Ацкуисио нуди програмска маркетиншка решења за агенције и мала предузећа. Компанија користи свој софтвер како би помогла веб локацијама да постигну боље резултате кампање. Неке области њиховог блога промовишу Ацкуисио. Остали чланци нуде опште савете и технике за ППЦ. Не морате бити купац Ацкуисио да бисте овде пронашли вредност.

28. ВордСтреам

ВордСтреам

Софтвер ове компаније помаже вам да искористите нагађања о одабиру кључних речи ППЦ-а. Чланови особља и гостујући писци доприносе чланцима. Прочитајте о најбољим праксама, кључним речима и оптимизацији стопе конверзије за ППЦ. На сајту се такође налазе бесплатни Гоогле Адвордс перформанс гредер. Може да анализира ефикасност вашег налога.

29. Цлик

Цлик

Ово је блог дигиталне агенције која управља ППЦ кампањама. Чланови компаније сакупљају и деле вести о врхунским претраживачима. Пронаћи ћете савете где би следећи трендови могли да обухвате ППЦ оглашавање. Недељни прегледи истичу постове на блоговима које вреди прочитати са других веб локација.

30. Бинг Адс

Бинг Адс

Други најпопуларнији претраживач на планети одржава блог. Да, углавном се ради о томе како побољшати рангирање претраживача на Бингу. Али постоје и многи општи чланци о СЕО, СЕМ и ППЦ. Користите падајући мени да бисте пронашли одређене теме. Чланке можете филтрирати да бисте пронашли ППЦ савете који су корисни за оглашавање на свим претраживачима.

31. Сертификовано знање

Сертификовано знање

Брад Геддес води овај блог као начин да људе едукује о најбољим праксама и принципима ППЦ-а. Неки од садржаја доступни су само премиум члановима. Постоји и приватни форум који можете преглед са бесплатним пробним временом. Остатак блога доступан је свима. На главној страници пронађите најновије чланке и информације о ППЦ-у по датуму.

32. Моз

Моз

Моз поседује скуп софтверских производа за претраживачки маркетинг и аналитику. Особље пише о ППЦ-у и објављује чланке на свом блогу. Користите падајући мени на врху на десној страни да бисте пронашли одређене чланке. Најновији постови о ППЦ-у налазе се на главној страници.

Блогови веб аналитике

Једини начин да се побољша нешто је да се проучи његов утицај. То веб аналитика ради за вас. Подаци које прикупите пружају вам увид у то ко посећује вашу веб локацију. То вам говори шта привлачи њихову пажњу.

Анализа вам помаже да идентификујете које ће ствари имати највећи утицај на продају. То је важно знати. Мање од 0,01% ваших купаца ће вас контактирати ако им се не свиђа или имају проблем са вашом веб страницом.

33. Аналитика НИЊА

Аналитика НИЊА

Иехосхуа Цорен је покренуо овај блог како би приближио аналитику Интернет маркетинга широј публици. Био је то прави тренутак. Свет је био спреман да изгради милионе веб локација за е-трговину. Чланци на веб локацији покривају техничке предмете на природне начине.

34. АналитицсПрос

АналитицсПрос

Овај блог има скоро ексклузивно фокусирање на Гоогле Аналитицс. Чланови компаније објављују чланке. Цалеб Вхитморе основао га је 2009. Ако желите да се ажурирате, користите Аналитички преглед директни линк на главној страници. Фокус на Гоогле Аналитицс-у чини то посебно линк линк Највреднији.

35. Киссметрицс

Киссметрицс

Питате се како бисте требали претворити све те аналитичке бројеве у увид? Шта оне значе? Овај блог је добар почетак. Постоји 18 категорија чланка. Неки од чланака односе се само на софтвер за аналитику Киссметрицс. Већина садржаја је општа и треба да буде корисна читаоцима на било ком нивоу разумевања. Ако је сложен, чланак ће вам га разложити.

36. Аналитицс Талк

Аналитицс Талк

Јустин Цутрони објављује овај блог како би поделио своје искуство као заговорник Гоогле аналитике. Ретко се удаљава од теме Гоогле аналитике. О овом популарном производу се може много знати. Јустин разврстава своје постове у категорије које ћете наћи на десној страни његове главне странице.

37. Анниелитицс

Анниелитицс

Анние Цусхинг не боји се рећи вам да мисли да би подаци требали бити секси. Под тим значи она жели да вам помогне да пронађете могућности у својим подацима које вам помажу да побољшате. Анини постови су кратки. Она разбија сложене теме. Можете разумети њен приступ аналитикама чак и ако сте почетник.

38. ЛунаМетрицс

ЛунаМетрицс

Ово савјетовање прикупља њихове савјете и информације у облику постова на блогу. Скоро свака реченица садржи реч „Гоогле“. Шта бисте очекивали? Компанија је цертифицирани партнер и аналитичар Гоогле Премиум. Популарни постови и све време омиљени читаоци налазе се у десној колони на главној страници.

39. Окамова бритва

Окамова бритва

Авинасх Каусхик овај блог пише од 2006. године. Аутор је бестселера и суоснивач Тржишни мотив. Авинасх то држи лично. Он дели информације, а онда вам даје вашу перспективу. Било је уживање научити више о аналитикама и осећати се као да неко разговара само са тобом.

40. Гоогле Аналитицс решења

Гоогле Аналитицс решења

То је званични блог истоименог Гоогле производа. Управо тамо можете сазнати шта Гоогле има у продаји за овај софтвер док они настављају да га развијају. Постоји седам главних категорија чланка. Наћи ћете их на врху главне странице са десне стране. Охрабрујете вас да користите поље за претрагу да бисте пронашли одређене информације.

41. Онлине понашање

Онлине понашање

Подаци Аналитике подвлаче понашање. Да ли знате и разумете такво понашање? Ова веб локација жели да помогне власницима интернетских продавница да разумеју како се понашају њихови купци. Пронаћи ћете чланке, водиче и забавну колекцију цртани филмови. Даниел Ваисберг и гостујући блогери помажу вам да схватите циљање и сегментацију, употребљивост и оптимизацију.

42. Ворлд Аналитицс Ворлд

Ворлд Аналитицс Ворлд

Особље које је допринијело овом блогу препознало га је као САП топ 10 блогова за аналитику. Веб аналитика би требала бити јасна. Све је у питању статистика. Али, блогери овдје вјерују да има превише преобуке. Они чине свој посао да чувају чланке без жаргона.

Блогови о друштвеним медијима

Маркетинг на претраживачима више није оптималан начин за промоцију ваше веб локације за е-трговину. Данас је све о друштвеним медијима. Оптимизација претраживача (СЕО) је и даље важна.

Друштвени медији појачавају СЕО. То додаје контекст. Још важније, омогућава људима да дају или примају личне препоруке. Тражилицама је потребан садржај за рангирање. Друштвени медији су начин да ваше клијенте натерају да стварају садржај за вас.

43. Социал Медиа Екаминер

Социал Медиа Екаминер

Ова веб страница има више од 450.000 претплатника. То је дубок и користан ресурс ако желите да знате како користити друштвене медије. Сазнајте како да се повежете са купцима е-трговине. На веб локацији се налазе свакодневни постови, као и дневни и недељни подцастови.

44. Пег Фитзпатрицк

Пег Фитзпатрицк

Пег је започела овај блог као начин прикупљања информација које дели као говорник, тренер и аутор. Пег сарађује са Гуиом Кавасакијем на маркетиншкој стратегији за друштвене медије. Такође има 1,2 милиона пратилаца на Фацебооку, Твиттеру, Инстаграму, ЛинкедИну, Гоогле+, Пинтересту и ИоуТубеу. Почетак овде ако нам је то прва посета.

45. Ребеках Радице

Ребеках Радице

Овај награђивани блогер је специјалиста за дигитални маркетинг, предавач и аутор. Њени чланци дају савјете како управљати дигиталним и улазним маркетингом док покушавате водити посао. Ребека воли да ствара листиће и листе. Започните с њеним предложеним обавезним читањима да бисте укусили њену веб страницу.

46. Мари Смитх

Мари Смитх

Мари је често називају “краљицом Фацебоока”. Форбес ју наводи као утицајницу на друштвене медије. Мари само блогови о Фацебооку. Али, страница друштвених медија има 1,6 милијарди активних корисника. О Фацебооку се може пуно рећи. На главној страници постоји водич за навигацију о категоријама. Помоћи ће вам да дођете до свог горућег Фацебоок питања. Мари вероватно има одговор.

47. Јенн’с Трендс

Јенн'с Трендс

Јенн Херман постала је признати стручњак за маркетинг у Инстаграму. Њен блог освојио је бројне награде за друштвене медије. Ево размишљања о Јенниним постовима. Нису кратке. Неће се извинити због тога. Џенн сматра да сте заслужили јасне, детаљне информације о Инстаграм маркетингу.

48. Боом Социал

Боом Социал

Ким Гарст и њен тим пружају обилну помоћ бесплатним саветима и информацијама. Овде идите да сазнате више о промету, ангажману, претворби и садржају. Сви постови дају савете како користити друштвене медије за промоцију ваше веб странице.

49. Спроут Социал

Спроут Социал

Спроут Социал је компанија која помаже предузећима да комуницирају са својим купцима. Међу своје клијенте убрајају Твиттер, Фацебоок, ЛинкедИн и Инстаграм. Блог је збирка материјала и о Спроут Социал-у, и о друштвеним медијима уопште. Не дозволите да вас навигациона трака на врху главне странице завара. Сваки од три најважнија предмета повлачи се да би открио дубље подкатегорије.

50. СоциалМоутхс

СоциалМоутхс

Шта је потребно да будете успешни на мрежи? О томе пише Францисцо Росалес на свом блогу. Његови чланци тичу се блогања, друштвених медија, веб промета, маркетинга и конверзије. Францисцо пише објаве сам, а лична запажања пршти искреним хумором.

51. Паморама

Паморама

Њен садржај је синдикован преко Иахоо-а и Медиабистро-а. Форбес је рангиран на 24. мјесту листе 50 најбољих утицајних медија. Пам Диер користи свој блог како би помогла читаоцима да оптимизирају своје брендове и привуку кориснике друштвеним медијима. Чланке категоризира с облаком ријечи на дну главне странице.

52. РазорСоциал

РазорСоциал

Иан Цлеари је поносни Ирац и блогер. Пише како би помогао другима да користе друштвене медије за промоцију својих веб локација. Веб странице попут Хуффингтон Пост често узимају његове најдраже постове на блогу. Иан се држи четири главне теме. Они су садржај маркетинга, друштвени медији, аналитика, и аутоматизација маркетинга. Везе се налазе на врху његове главне странице.

Емаил блогови

Маркетинг путем е-поште је једно од најбољих алата које имате за повећање продаје. Можете персонализовати поруку и понуду. Можете сегментирати кориснике на основу циљаног понашања. Можете чак и да тестирате маркетиншке понуде да видите који ће добити најбољи одговор.

Маркетинг путем е-поште циља купце. То је исплативо и мерљиво. Добивате ове погодности само ако их урадите како треба. Прочитајте како то раде други.

53. Стални контакт

Стални контакт

Овај блог води једна од најпопуларнијих компанија за маркетинг путем е-поште на свету. Чланци спадају у три области. Маркетинг савети пружа вам општи преглед трендова маркетинга путем е-поште. Тхе Библиотека ресурса категорија вам помаже да пронађете било који чланак, водич или видео запис на веб локацији. Проверите Семинари & обука категорија за онлине и локалне семинаре.

54. Ремаркети

Ремаркети

Тројица оснивача Ремаркети маркетиншке софтверске платформе вођене овим подацима воде овај блог. Многи се постови фокусирају на софтвер компаније. Постоји довољно чланака о општој теорији маркетинга е-поште да би вам било вредно. Започните са списком најпопуларнијих постова. Налази се на горњој десној страни главне странице.

55. Монитор кампање

Монитор кампање

150.000 компанија користи овај софтвер за маркетинг е-поште да пошаље више од милијарду месечних е-порука. Блог компаније представља складиште савета и од њихових купаца. Почните с Како да категорија у горњој навигацији.

56. Вертикални одговор

Вертикални одговор

Ова софтверска компанија користи свој блог да би помогла клијентима да побољшају маркетиншке кампање путем е-поште. Инфограпхицс и туторијали претварају сложене идеје у корисне алате. Навигација која се води по категоријама на десној страни почетне странице олакшава проналазак било које теме.

57. МаилЦхимп

МаилЦхимп

Више од 10 милиона људи користи овај софтвер за дизајн и слање 600 милиона порука е-поште сваки дан. Блог садржи чланке о томе како да постигнете најбоље резултате од МаилЦхимп-а. Лако је издвојити савете за маркетинг путем е-поште из чланака који се користе са другим софтвером.

СЕО блогови

То је чињеница из живота. Гоогле претражује људе. 60% кликова иде на први резултат. Надметаћете се са преко милион других веб локација за преосталих 40% тих кликова. Оптимизација претраживача (СЕО) повећава ваше рангирање у резултатима претраге. Ако то не урадите, конкуренти хоће.

За разлику од других врста маркетиншких напора, СЕО има трајни ефекат. Једном када добијете врхунски рејтинг, тешко је да га одузме друга веб локација за е-трговину.

58. Службени блог Гоогле-а

Службени блог Гоогле-а

Један од начина да повећате рангирање вашег претраживача је додавање садржаја релевантног за вашу веб локацију. Гоогле следи свој савет на овом блогу. Нуди увид у Гоогле производе, технологију и културу компаније. Сазнаћете више о Гоогле-у и то је добар пример како пронаћи теме о којима ћете писати за свој блог.

59. Земљиште претраживача

Земљиште претраживача

Мат МцГее и тим писаца свакодневно додају нове садржаје на ову веб локацију којом управљају блогови. Чланци се тичу свих дисциплина. Они се фокусирају на савете, тактике и стратегије за покретање успешних маркетиншких програма. Прелазите између најпопуларнији, или Најновији постови на главној страници. Десни ступац на главној страници приказује беле радове, веб емисије и извештаје о истраживањима.

60. Тхе Моз Блог

Тхе Моз Блог

Програмери овог СЕО софтвера нуде савете, истраживање и водиче са упутствима. То је разумна комбинација самопромоције за Моз производе и опште практичне информације. Постоји преко 350 страница блогова. Употријебите падајућу навигацију на врху главне странице с десне стране да бисте пронашли оно што вам треба.

61. Јоурнал оф Сеарцх Енгине

Јоурнал оф Сеарцх Енгине

Лорен Бакер је основала ову веб страницу за СЕО професионалце. Заједно са извршним уредником Келсеијем Јонесом и особљем они уочавају важне трендове и личности. Можете да учите и умрежавате се са стручњацима из Гооглеа, ЛинкедИна и Диснеија. Чланци датирају још од 2003. године.

62. Ватцх Енгине Ватцх

Ватцх Енгине Ватцх

Ово је добро место за почетак ако сте нови у СЕО. Чланци овде не претпостављају ваш ниво знања. Пронаћи ћете речнике кључних појмова и акронима. Много чланака о „објашњавању“ помажу вам да схватите како СЕО функционише.

Садржајни маркетинг блогови

Више садржаја на вашој веб локацији значи више времена проведеног тамо. Више садржаја вам такође омогућава већу видљивост у претраживачима. Што више посетилаца примите, више промета препоруке ћете остварити.

Све то доводи до побољшане репутације бренда. Потребно је само спремност да поделите своје увиде са посетиоцима веб локације. То је исплатив маркетинг. Ево неких блогера који воле да деле оно што су им урадили.

63. Институт за цонтент маркетинг

Институт за цонтент маркетинг

Јое Пулиззи и његово особље писца дијеле информације о успјешном маркетингу садржаја. Компанија која стоји иза блога објављује часописе и годишње маркетинг маркетинг садржаје. Ако нисте нови у садржајном маркетингу, блог нуди листу вредних водича са упутствима. Прикупљени су на подручју са десне стране главне странице. Почети са овај.

64. Цопиблоггер

Цопиблоггер

Бриан Цларк користи свој блог да вас научи како да креирате оно што он назива “убојитим мрежним садржајем.” Има снажно мишљење и не боји се рећи шта му је на уму. Бриан жели да вам помогне да избегнете “голе корпоративне срање створене да попуне веб страницу компаније.” Он вас учи како да привучете пажњу, покренете саобраћај и изградите посао.

65. Куицкспроут

Куицкспроут

Форбес Магазине каже да је Неил Пател међу 10 најбољих компанија у продаји. Магазин Предузетник каже да Неил има једну од 100 најбриљантнијих компанија на свету. Он саветује компаније попут Амазона, ГМ и Виацома. Некако још има времена да напише овај блог. И да, већину постова пише сам.

66. Копирајте хакере

Копирајте хакере

Јоанна Виебе и Ланце Јонес комбинују вештине копирања и оптимизације брзине конверзије. Резултат је блог који вас учи како да пишете убедљивије, веродостојне и употребљиве копије. Ако следите њихове савете, можете да побољшате веб локацију и стопе конверзије е-поште.

67. ХубСпот

ХубСпот

Овај произвођач софтвера за улазни маркетиншки софтвер помаже веб локацијама да претварају потенцијалне клијенте и повећају приход. Преко 15.000 компанија користи ХубСпот за своје друштвене медије, е-пошту, СЕО и аутоматизацију маркетинга. Тим писаца свакодневно доноси чланке у три главне категорије. Свака кварова а списак одређених тема.

Блогови о Блоггингу

Постоји много начина да привучете саобраћај на своју веб локацију е-трговине. Блогање је најефикасније. Сваки пут када додате нови пост на блогу, увећавали сте индексирани садржај на својој веб локацији.

Изложеност друштвеним медијима једнако је важна као и откриће претраживача. Постови на блогу су садржај који људи могу да деле на друштвеним мрежама. Блог успоставља ауторитет. Можда нећете видети тренутне резултате на блогу. Али резултати се с временом слажу.

68. ПроБлоггер

ПроБлоггер

Већина постова на овој веб страници је оснивач Даррен Ровсе. Даррен се не боји удубити у оно што чини да његови постови на блогу функционишу или пропадну. Многи су његови чланци уобличени. Они узимају комплициране теме и рашчлањују их на основне елементе. То је једноставан и практичан савет. Можете да дуплирате Даррен-ов успех на својој веб локацији.

69. СмартБлоггер

СмартБлоггер

Јон Морров започео је овај блог 2012. године. Данас има преко 100.000 претплатника е-поште. Јон мисли да те статистике не би требало да импресионирају. У ствари, он верује да саобраћај није битан, осим ако за вас не доноси приход. Чланци су кратки и лако разумљиви. Почетак овде да извучете максимум из овог блога.

70. БлоггингТипс

БлоггингТипс

Зац Јохнсон тренутно води овај блог. Он и тим писаца верују да блогање може учинити више од стварања прихода за вашу веб локацију. Они такође мисле да блогање може промени свој живот. Зац и његов тим уживају у разговорима са другим блогерима. Они су сакупили ове чланке у једном категорија.

71. Дневни савети за блог

Дневни савети за блог

Ова веб страница је блог о професионалном блогању, за професионалне блогере. Не дозволите да вас ово плаши ако тек почињете. У ствари, паметно је место за учење основа. Марк Зени и мали тим писаца свакодневно нуде савете како да блогујете како бисте подржали свој посао.

Остати на врху промене

Темпо иновација креће се неславном брзином. Промјене у индустрији е-трговине одвијају се брзо. Неће вам требати дуго да заснива вашу базу знања. Постоји једноставан начин да се то спречи.

Култивирајте навику боравка у току. Редовно посећујте неке од блогова о којима сте овде читали. Или, олакшајте себи. Нека ови блогери пошаљу свој садржај директно вама. Сви имају могућност претплате и РСС феед-а.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map