Shopify Plus: Pregled programske opreme za podjetje za e-trgovino

Shopify Plus je gostiteljska platforma za e-trgovino v oblaku, zasnovana za velike prodajalce na spletu, ki morajo biti v koraku s potrebami svojih strank. Shopify Plus zagotavlja razširljivost in prilagodljivost v paketu, ki svojim strankam omogoča, da se osredotočijo na maloprodajno stran svojega poslovanja, ne na tehnične potrebe vodenja. Trenutne stranke Shopify Plus vključujejo Red Bull, Budweiser in General Electric.


Shopify Plus e-trgovina platforma

Popolnoma gostovan pregled platforme za e-trgovino SaaS

Če imate ali gradite spletno trgovino in vas veliko bolj zanima del trgovine kot spletni del; V celoti gostujoča platforma za e-trgovino SaaS je morda ravno tisto, kar potrebujete.

SaaS pomeni Software kot storitev. S tem prejmete dostop do vse programske opreme, ki jo potrebujete za zagon trgovine, ter računalniških strežnikov, ki jih potrebujete za zagon programske opreme za e-trgovino na.

To je kot paket za mesečno naročnino, skupaj z ljudmi, ki računalnike stalno delujejo učinkovito, posodobljeno varnostjo, da bodo vaši podatki varni, ter vzdrževanje in posodobitve programske opreme; skratka tehnična spletna stran. Ta storitev je znana tudi kot naročnina, saj plačujete mesečno naročnino.

Preostali ste, da se osredotočite na stran trgovine – vzpostavitev spletne trgovine, trženje, oglaševanje, podpora strankam, nadzor zalog in vse ostalo, kar je povezano s prodajo na drobno. Vaša spletna udeležba je posodabljanje vsebine spletnih strani v trgovini e-trgovine, vse, kar stranka vidi, in spremljanje, kako posluje vaše podjetje.

Podjetniško e-poslovanje

Enterprise e-trgovina se nanaša na tiste prodajalce na drobno, katerih prodaja znaša več kot okoli 500.000 USD na leto. Nekatera podjetja za programsko opremo za e-trgovino to vrednost dolarja postavljajo še višje.

Ključnega pomena za določitev ravni podjetja je promet z veliko količino in pričakovana močna rast. Ti trgovci na drobno potrebujejo rešitev e-trgovine, ki bo z njimi hitro rasla in se lahko spoprijela s pogostimi trki v svojem poslu.

Prednostne ugodnosti Shopify Plus

Preprogo in domače spletno mesto deluje na Shopify Plus

Razvoj & Stroški vzdrževanja

Preprosto je: morebitni stroški razvoja in vzdrževanja niso izbirni. Ekipa Shopify Plus skrbi za tehnično plat vodenja vaše spletne trgovine – za varnost, vzdrževanje, posodobitve, učinkovitost sistema in shranjevanje vaših podatkov je poskrbljeno in optimizirano..

Vaš neobvezni stroški razvoja so, če želite najeti nekoga, ki bo za vas namestil ali preusmeril spletno trgovino v Shopify Plus. Imamo vrsto člankov, ki identificirajo strokovnjake Shopify Plus, ki so akreditirani v podjetju, ki to lahko stori za vas.

Predvidljive cene

Veste, koliko vas bo stala spletna trgovina Shopify Plus na mesec. Vaši mesečni načrti cen so predvidljivi in ​​se vnaprej dogovorite s podjetjem. Ni določene cene, različna poročila pa kažejo, da je izhodiščna cena približno 1200 ameriških dolarjev na mesec in se od tam dvigne, odvisno od storitve in ravni prometa, ki jo potrebujete.

Predvidljivost vaših mesečnih stroškov se nadaljuje, saj načrt Shopify Plus nima pristojbin za prodajne transakcije. Seveda boste morali plačati pristojbine za kreditne kartice, vendar Shopify Plus ne bo plačal nobene dodatne pristojbine.

Primerjajte to z nepredvidljivostjo možnosti, ki ni gostovana, pri kateri plačujete pristojbino za gostovanje plus transakcijske pristojbine vašega plačilnega prehoda plus resnično nepredvidljive pristojbine vašega razvijalca, ki poskuša biti v koraku z vsemi spremembami programske opreme in se prepričajte da vse še vedno deluje skupaj.

In kakšna cena je brezskrbna za brezskrbno tehnično okolje, ki vam je vredno?

Shopify ponuja brezplačno 14-dnevno preizkusno različico za katere vam ni treba dati številke vaše kreditne kartice.

Značilnosti stopnje podjetja

Shopify ima vse funkcije, ki jih pričakujete v podjetniški platformi za e-trgovino. Ti vključujejo avtomatizirano pošiljanje, tiskanje naročil in neposredne vire v računovodske, zaloge in druge sisteme upravljanja.

Nekatere najpomembnejše lastnosti so:

 • 99,9% uptime strežnika; 200 terabajtov pomnilnika in več kot 7000 jeder CPU-ja
 • neomejena pasovna širina in neomejen obseg izdelkov in prodaje
 • 70 prehodnih plačil, vključno z Bitcoini
 • več kot 1000 aplikacij v App Store
 • možnost ustvarjanja lastnih aplikacij in razširitev s pomočjo API-jev in razvojnih orodij
 • podpira Googlov mehanizem izboljšane e-trgovine

Vodenje računa

Shopify Plus odstrani težave pri soočanju z več člani skupine za podporo strankam, tako da vam dodeli svojega namenskega upravitelja računa. Ta oseba je vaša kontaktna točka za vsa vprašanja, pomisleke in potrebe v trgovini Shopify Plus.

Storitev Shopify Plus z belimi rokavicami

Vodja računa se nauči vašega podjetja in pozna zgodovino vaše trgovine. Z vami bodo sodelovali tudi pri prilagajanju trgovin, ki niso na voljo v standardni programski opremi.

Naročniki Shopify Plus imajo tudi dostop do podpore za telefon 24/7 Shopify skupaj s telefonsko številko in e-poštnim naslovom s prednostno podporo Shopify Plus..

Ena sama točka osredotočenosti je tudi druga prednost uporabe gostujoče platforme e-trgovine. Razvojna ekipa ima samo en poudarek – Shopify Plus na eni sami platformi. Morda se ne zdi veliko, vendar veliko podjetij za razvoj spleta deluje na različnih platformah in jezikih, kar razdeli njihov čas, osredotočenost in talente.

Čas ekipe Shopify Plus je čas osredotočen in so zelo izkušeni pri svojem početju. Posledica tega so hitrejše rešitve in odpravljanje težav.

Prilagodljiva platforma

Bistvo podjetniškega e-trgovanja je podpirati podjetja z veliko prometa, računalniški strežniki pa morajo učinkovito in zanesljivo delovati s tem. O tem se nočeš skrbeti; skrbeti vas bo, ali lahko vaš poslovni postopek in zaloge obravnavajo vse te nove stranke in transakcije.

Shopify Plus ima na voljo strojno in podporno infrastrukturo za varno ravnanje z velikim številom transakcij e-trgovine za vse svoje stranke. Naenkrat lahko opravijo več sto tisoč transakcij in imajo zanesljivost 99,9% uptime.

Shopify Plus ne določa omejitev obsega prodaje, pasovne širine ali številnih izdelkov, ki jih imate, zato lahko le še naprej rastete. In ne glede na to, koliko rastete, se vaše spletno mesto ne bo zrušilo.

Integriran in izjemno prilagodljiv

Shopify Plus integracije in prilagoditve

Ni treba, da vam je na prodajnem mestu Shopify Plus videti rezalnik piškotkov, saj lahko predloge poljubno prilagodite. Enako velja za funkcionalnost. Shopify Plus nima vsakega orodja, ki bi ga vsaka stranka morala vgraditi v to – zaradi česar bi postala izjemno neprijetna platforma.

Potrebujete ciljno oglaševalsko kampanjo po e-pošti ali program nagrajevanja strank? Shopify Plus je enostavno razširiti z razširitvami in integracijami drugih proizvajalcev. NetSuite in SAP na primer ponujata enostavno integrirano programsko opremo.

Svojo trgovino Shopify Plus lahko dodate funkcionalnost tudi s pomočjo razširitev, ki so majhni kosi kode, prilepljeni v glavno kodo.

Shopify Plus ima App Store z dobro izbranim izborom več kot 1000 aplikacij. Nekatere aplikacije in razširitve so dovolj preproste, da jih lahko sami namestite, za druge pa bo morda potrebna pomoč razvijalca.

Shopify Plus je izdal Scripts, ki razvijalcem omogoča, da napišejo svoje lastne prilagoditve za platformo. Če lahko to zasnujete in poiščete razvijalca, lahko imate želeno funkcionalnost.

Varnost (združljiv s PCI)

Shopify Plus ima enako raven varnosti, kot jo uporabljajo banke – nivo 1 PCI DSS. To je zlati standard varnosti. Shopify Plus izvaja neprekinjeno oceno tveganja svojih podatkov in letne ocene na kraju samem.

Stranke se počutijo posebne

Standardna platforma Shopify usmerja stranke k nakupu v spletni domeni Shopify, ki nima videza spletne trgovine; brez blagovne znamke trgovine ali navigacije po spletnem mestu To v najboljšem primeru zmede kupce in jih v najslabšem primeru plaši, da ne bi dokončali nakupa.

Kupci Shopify Plus, po drugi strani, ostanejo v vaši prodajalni, da bi jih lahko prevzeli, tako da imajo varnost in samozavest, če vidijo, da kupujejo od vas.

Drug način, kako se stranke počutijo posebne, je hitrost, s katero lahko rešite morebitne pritožbe ali težave, povezane s svojo trgovino. Vaš neposreden odnos z upraviteljem računa je bistven del tega in vam lahko bistveno pomaga ustvariti pozitivno izkušnjo s svojimi strankami.

Večkanalna prodajna funkcionalnost

S Shopify Plus prodajajo povsod

Ne glede na to, ali razširite svojo trgovino z opekami in malto v spletno kraljestvo ali prehajate iz obstoječe spletne trgovine, je sposobnost prodaje po več kanalih pogosto ključnega pomena za rast podjetij na ravni podjetij.

Shopify Plus ima funkcijo prodajnega mesta, ki omogoča povezave do trgovin v resničnem svetu, tako da lahko v fizični trgovini prodajate prek spleta. Prav tako lahko prodajate na različnih platformah družbenih medijev, kot sta Facebook in Pinterest, da razširite svoj tržni doseg.

Tiste prodajalce, ki razmišljajo o svetovni širitvi, bo zanimalo več kot 70 različnih prehodnih plačil, ki jih ponuja Shopify Plus, vključno z Bitcoin, ki vam omogoča prodajo v več geografskih regijah.

Prijaznost do trženja

Za ustvarjanje trgovine Shopify Plus imate dostop do vseh tem Shopify in vse teme so odzivne na mobilne naprave. To pomeni, da teme zaznavajo velikost zaslona mobilne naprave in prilagodijo svojo velikost, da se ujema. To je dobro za vse vaše stranke in iskalnike, ki dajejo prednost rezultatom iskanja spletnim mestom s to funkcijo.

Shopify Plus je zasnovan tako, da olajša življenje prodajalcev. Ustvarjanje in posodabljanje strani prodajalne, usmerjene k kupcem, je preprosto in preprosto, vse, kar potrebujete, pa je dostopno na nadzorni plošči.

Za kuliso je ravno tako enostavno izvajati analitiko, da se strnejo statistike obiskov in konverzij, pa tudi podatki o prodaji; in na voljo imate raznoliko izbiro poročil.

Mednarodna napotitev

Številna podjetja za e-trgovino na ravni podjetij vstopajo na svetovni trg in Shopify Plus to naredi enostavno. Vgrajene funkcije za mednarodno trženje vključujejo geografsko ciljanje, jezik in valuta.

Shopify Plus Slabosti

Omejitve API-ja ali omejitve za izhod po meri

Pri kateri koli gostujoči platformi vedno naletite na omejitve glede sprememb. Shopify Plus ponuja veliko prilagoditev na strani s strankami, vendar omejeno možnost spreminjanja hrbtne strani. Nimate dostopa do FTP ali baze podatkov – vse mora potekati prek vmesnika ali API-ja.

Če na primer uporabljate določenega ponudnika zalog in programske opreme ni enostavno integrirati s Shopify Plus, boste morali najeti razvijalca, da si močno prizadeva, da bo integracija delovala.

Vstop v platformo

Ko ste razvili svojo trgovino Shopify Plus ali migrirali svojo trgovino Shopify tja, ste prijavljeni, kar koli se zgodi s Shopifyjem kot podjetjem. Če se odločite, da boste trgovino preselili nekam drugam, lahko vzamete le podatke, ki vam jih Shopify Plus omogoča izvoz.

To so dejansko vsi vaši podatki, vendar še vedno ni isto kot dostop do FTP in vseh baz podatkov na lastnih strežnikih.

Prav tako morate razviti nekaj lastnega strokovnega znanja o uporabi Shopify Plus. Prilagoditev vaše trgovine in njeno vzdrževanje zahteva, da se nekdo nauči vstopov in nakupov Shopify Plus in razvije nekaj posebnega znanja o platformi. Shopify uporablja svoj jezik kodiranja, Tekočina, zato poznavanje HTML ali CSS tukaj ne pomaga.

Možnosti z omejenimi popusti

To je omejitev, kako določite popuste v svoji spletni trgovini. Popust lahko nastavite samo na en pogoj: na zbirko ali izdelek ali ceno. Na primer, vseh elementov, ki presegajo 20 USD, ne morete popustiti za 10%. Glede na to, koliko kosov boste želeli ponuditi in kako jih želite sestaviti, je to lahko resno zaskrbljujoče.

Shopify Plus tekmovalci

Shopify Plus proti Magento Enterprise

Shopify Plus in Magento Enterprise Edition sta neposredna konkurenta na področju e-trgovine podjetja. Glavna razlika je v tem, da je Shopify Plus gostujoča rešitev in da je Magento Enterprise samostojen, tako da morate poiskati spletno gostovanje, če želite zagnati programsko opremo za vas..

Nadgradite na platformo e-trgovine na Shopify Plus

Magento ponuja tudi gostovano različico, Magento Enterprise Cloud Edition. Ta platforma uporablja isto kodno bazo in zagotavlja enako prožnost kot Magento.

Oba Shopify Plus in Magento Enterprise sta varnostno skladna z PCI in ima certifikat PCI DSS stopnje 1. Glavna razlika je v tem, da kot gostilna platforma ekipa Shopify Plus skrbi za varnost za vas.

Z Magento ste odgovorni za ohranjanje varnosti podatkov in kakršne koli kršitve v njem so skrb in odgovornost. Za spremljanje in odpravljanje teh potreb je potreben čas in napor, da ne omenjam vseh skrbi.

Posodabljanje vaše spletne trgovine mora biti enostavno in preprosto. Opisi izdelkov, urejanje kopij spletnega mesta, dodajanje obrazcev za stranke in vse ostale vsebine, ki se soočajo s strankami, morajo biti pravilne in pravočasne.

Poleg tega potrebujete analitiko, da lahko spremljate, kako poteka prodaja, kakšne so vaše stopnje menjave, kako uspešne so vaše kampanje v družabnih medijih in množica drugih marketinških informacij.

S Shopify Plus lahko do funkcije vsega tega dostopate na skrbniški plošči. Magento Enterprise nima nobene od teh funkcij kot privzetih, čeprav jih lahko dodate prek razširitev ali ustvarite svojo. Vendar ima Magento Enterprise razširitve za ravnanje z referencami ali trženje podružnic.

Optimizacija iskalnikov je pogosto spregledan del spletne trgovine na drobno. Več kot tretjina vseh nakupov je opravljenih iz začetnih spletnih iskanj. Z uvedbo različice 2 in zdaj različice 2.1 je Magento Enterprise enak Shopify Plus in SEO.

Obe platformi ponujata dovolj orodij za več kot ustrezen SEO, vključno z možnostjo integriranega gumba za blog in družabna omrežja.

Dostava je ključnega pomena za vsako spletno podjetje in tako Shopify Plus, kot tudi Magento Enterprise se povezujeta z večino glavnih težav glede pošiljanja, vključno z USPS. Shopify Plus pa se ne povezuje s DHL-om.

Ker je Magento Enterprise samoplačniška platforma, sta podpora in aplikacije bistvenega pomena za uspeh uporabnikov. Obstaja močna svetovna skupnost moderatorjev in avtorjev forumov ter razvijalcev, ki pišejo aplikacije in razširitve.

Shopify Plus ima trgovino z več kot 1000 aplikacijami drugih proizvajalcev in zelo močno ekipo za podporo strankam, do katere imate prednostni dostop.

Shopify Plus v primerjavi z BigCommerce Enterprise

Preselite obstoječo trgovino BigCommerce v Shopify Plus

BigCommerce je eden od glavnih konkurentov Shopifyja na področju e-trgovine, ki temelji na oblaku. BigCommerce Enterprise se identificira z maloprodajnimi podjetji, ki letno prodajo milijon dolarjev ali več. Njihove stranke so Toyota, Gibson in Payless Shoesource.

Nadzorne plošče Shopify Plus in BigCommerce Enterprise temeljijo na ustreznih standardnih platformah za e-trgovino – in obe sta enostavni za uporabo. (Oglejte si naše preglede Shopify in BigCommerce.)

Obe platformi sta opremljeni s funkcijami naravnost izven okvira, njihovo izvajanje pa je preprosto. Shopify Plus uporablja svoj jezik kodiranja, imenovan Tekočina, in pri izbiri tehnično nagnjenih je krivulja učenja. Do nedavnega urejanje predlog BigCommerce Enterprise je pritegnilo pritožbe, vendar novi urejevalnik tem Stencil postopek poenostavi.

Shopify Plus in BigCommerce Enterprise imata podobne lastnosti z neomejeno pasovno širino in razširljivostjo in 99,99% uptime. Oba omogočata prodajo na več kanalih in oba zagotavljata namenske upravitelje računov, čeprav za BigCommerce Enterprise za to storitev doplačamo..

Shopify Plus napreduje s svojim prometnim APP-jem za neboleč prenos vaših prejšnjih strank na novo platformo Shopify Plus brez padca vašega SEO-ja. Obe platformi Enterprise sta se izkazali s svojo integrirano eno stranjo.

Shopify Plus ima precej vitko osnovno platformo, vendar lahko funkcionalnost in funkcije dodate z izbiro več kot 1000 aplikacij v trgovini z aplikacijami. BigCommerce Enterprise ponuja izbor 265 aplikacij, ki pa zajemajo skoraj vse, kar potrebujete.

Če potrebujete nekaj, česar ne najdete, obe platformi razvijalcem omogočita dostop prek svojega API-ja za ustvarjanje novih aplikacij.

Vse teme spletnih mest s Shopify Plus in BigCommerce Enterprise so odzivne na mobilne naprave. BigCommerce Enterprise ima na voljo več tem, če upoštevate različne možne različice za vsako temo.

Prehodi za obdelavo plačil so lahko zaskrbljujoči, če se boste odpravili po vsem svetu. Shopify Plus pokriva svet s 70 plačilnimi procesorji, BigCommerce Enterprise pa jih ima le 38 – a to vam bo morda zadostovalo.

Zaključek

Kdo je Shopify Plus, priporočljivo za?

Priporočamo, da si ogledate Shopify Plus, če ste prodajalec, ki želi spletno trgovino in:

 • ima veliko in rastočo trgovino na drobno (opeka in malta ali na spletu)
 • ima prodajo najmanj 500.000 USD na leto
 • predvideva ali načrtuje, da bo obseg prodaje še naprej naraščal, pri čemer potencialno ni omejitev
 • ima občasne konice v vaši prodaji, morda do tisoč naročil na minuto
 • se želi osredotočiti na oblikovanje, trženje in prodajo na drobno, ne na vaše tehnično spletno okolje
 • želi edinstveno, prilagojeno pred prodajalno, samodejno prilagojeno za katero koli mobilno platformo
 • želi predano podporo strankam in dolgoročne odnose z vašim ponudnikom storitev e-trgovine
 • predvideva širitev po vsem svetu v različnih regijah in jezikih
 • verjame v večkanalno prodajo, da bi dosegli več kupcev

Zakaj bi uporabljali Shopify Plus?

Shopify je predstavil Shopify Plus februarja 2014, da bi zadovoljil svoje večje stranke, ki so prerasle njegovo prvotno platformo za e-trgovino. Shopify je uspel obvladati nekaj velikih količin poslovanja, vendar ni bil zasnovan za to.

Če ste že odjemalec Shopify in niste prepričani, ali ste pripravljeni na prehod na Shopify Plus, so tukaj štirje osnovni dodatki, ki jih ima Shopify Plus:

 • plačilo na lastni domeni z lastno blagovno znamko in spletnim mestom
 • namenski upravitelj računa za podporo & prilagojeno, kadar ste na zelo visoki ravni prometa.
 • prilagojena integracija s platformami za upravljanje in upravljanje
 • možnost ustvarjanja klonov vaših trgovin za različne ciljne države

Če že imate spletno trgovino drugje in se želite preusmeriti na platformo na ravni podjetja, Shopify Plus ponuja rešitev, ki je na ključ, v katero se lahko premaknete. Upravitelj računa bo sodeloval z vami, da vaša trgovina v prehodu ne izgubi uvrstitve vaše strani na iskalni strani.

Čeprav je relativno nov, Shopify Plus že ima nekaj hudih strank, ki jih običajno omenjajo v prvih treh platformah e-trgovine za podjetja. Pregledi uporabnikov te programske opreme so bili zelo pozitivni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map