Схопифи Плус: Преглед софтвера за е-трговину у предузећу

Схопифи Плус је платформа за е-трговину, основана у облаку, основана за мрежне продаваче великих количина које морају да буду у току са захтевима својих купаца. Схопифи Плус пружа скалабилност и флексибилност у пакету који омогућава својим купцима да се фокусирају на малопродајну страну свог пословања, а не на техничке потребе вођења истог. Тренутни клијенти Схопифи Плус укључују Ред Булл, Будвеисер и Генерал Елецтриц.


Схопифи Плус еЦоммерце платформа

Потпуно домаћин СааС преглед платформе за е-трговину

Ако имате или градете, интернетску трговину и много вас више занима дио трговине него интернетски дио; Потпуно хостирана е-цоммерце платформа СааС можда је управо оно што вам треба.

СааС означава софтвер као услугу. Овим добијате приступ свом софтверу који вам је потребан за покретање ваше продавнице, као и рачунарским серверима који су вам потребни за покретање софтвера еЦоммерце на.

Ово долази као пакет за месечну накнаду, заједно са људима који ефикасно раде рачунаре, ажурирају се безбедности да би се ваши подаци сачували, те одржавањем и ажурирањима софтвера; укратко, техничка мрежна страна. Ова услуга је позната и као услуга претплате јер плаћате месечну накнаду.

Преостаје вам да се фокусирате на страну продавнице – постављање интернетске трговине, маркетинга, оглашавања, корисничке подршке, контроле залиха и свега осталог повезаног са малопродајом. Ваше учешће на мрежи је да ажурирате садржај веб страница у вашој продавници е-трговине, све што купац види и да надгледате како ради ваше предузеће..

Ентерприсе еЦоммерце

Ентерприсе еЦоммерце односи се на оне малопродаје чија је продаја већа од око 500 000 УСД годишње. Неке софтверске компаније за е-трговање постављају ову вредност долара још више.

Кључ за означавање нивоа предузећа је промет великих количина и очекивани снажан раст. Овим трговцима је потребно решење за е-трговину, које ће с њима брзо расти и које може да поднесе честе клице у свом послу.

Схопифи Плус Предности

Сајт простирке и домаћих апликација ради на Схопифи Плус

Развој & Трошкови одржавања

Једноставно је: сви трошкови развоја и одржавања нису обавезни. Екипа Схопифи Плус брине о техничкој страни вођења ваше интернетске продавнице – о сигурности, одржавању, исправкама, ефикасности система и складиштењу ваших података брину се и оптимизују их..

Ваши факултативни трошкови развоја су ако желите да ангажујете некога да подеси или пребаци вашу онлајн продавницу у Схопифи Плус за вас. Имамо низ чланака који идентификују Схопифи Плус Екпертс који су акредитовани од стране компаније која то може учинити за вас.

Предвидљиве цене

Знате колико ће вас коштати покретање ваше Схопифи Плус интернетске трговине мјесечно. Ваши месечни планови одређивања цена могу се предвидјети и преговарати са компанијом. Нема постављене цене, али различити извештаји указују на то да је почетна цена око 1200 долара месечно и креће се одатле у зависности од услуге и нивоа саобраћаја који су вам потребни.

Предвидивост ваших месечних трошкова наставља се јер план Схопифи Плус нема накнаде за купопродајне трансакције. Наравно, и даље ћете морати да плаћате накнаде за кредитну картицу, али Схопифи Плус не намеће додатну накнаду.

Упоредите то са непредвидивошћу не хостинг услуге, у којој плаћате накнаду за хостинг плус трансакционе накнаде вашег гатеваи-а плус заиста непредвидиве накнаде вашег програмера који покушава да буде у току са свим изменама софтвера и будите сигурни да све још увек ради заједно.

А која цена је мира безбрижног за безбрижно техничко окружење које вреди?

Схопифи нуди бесплатно пробно раздобље од 14 дана за које вам не треба да им дате број своје кредитне картице.

Функције Ентерприсе Граде

Схопифи има све функције које очекујете у платформи за е-трговину у предузећу. Они укључују аутоматизовану доставу, штампање наруџби и директно увођење у рачуноводствене, инвентарне и друге системе управљања.

Неке од најистакнутијих карактеристика су:

 • 99,9% продужења рада сервера; 200 терабајта за складиштење и преко 7000 ЦПУ језгара
 • неограничена пропусност и неограничени број производа и количина продаје
 • 70 гатеваи-ова плаћања, укључујући Битцоин
 • преко 1000 апликација у Апп Сторе-у
 • могућност креирања сопствених апликација и додатака путем АПИ-ја и алата за развој
 • подржава Гоогле-ов напредни механизам за е-цоммерце аналитику

Управљање рачуном

Схопифи Плус уклања фрустрацију у вези са више чланова тима за корисничку подршку тако што вам је доделио сопственог наменског менаџера налога. Ова особа је ваша једина тачка за контакт са свим вашим питањима, недоумицама и потребама у вашој Схопифи Плус продавници.

Схопифи Плус услуге бијелих рукавица

Ваш менаџер рачуна учи ваше пословање и познаје историју ваше продавнице. Такође ће сарађивати са вама како би направили прилагођавања продавница која нису доступна у стандардном софтверу.

Претплатници Схопифи Плус такође имају приступ Схопифиовој 24/7 телефонској подршци, заједно са телефонским бројем подршке и приоритетном подршком Схопифи Плус..

Јединствена тачка фокуса је такође још једна предност коришћења хостоване еЦоммерце платформе. Развојни тим има само један фокус – Схопифи Плус на једној платформи. Можда се не чини као велика ствар, али многе фирме за развој веба раде на различитим платформама и језицима, што дели њихово време, фокус и таленте.

Време тима Схопифи Плус је једно фокусно и они су веома искусни у ономе што раде. То резултира бржим исправкама и решењима ваших проблема.

Подесива платформа

Цела сврха е-трговине предузећа је подржати предузећа која имају висок промет, а рачунарски сервери морају да раде ефикасно и поуздано да би се носили са тим. Не желите да се бринете због тога; Ваша брига би требало да буде да ли ваш пословни процес и залихе могу да подносе све оне нове клијенте и трансакције.

Схопифи Плус има уграђену хардверску и пратећу инфраструктуру за сигурно руковање великим бројем трансакција е-трговине за све своје купце. Они могу одрадити стотине хиљада трансакција истовремено и имати поузданост од 99,9% продуженог времена.

Схопифи Плус не ограничава количину продаје, ширину појаса или број производа које можете имати, тако да једноставно можете наставити са растом. Без обзира колико растете, веб локација се неће срушити.

Интегрисани и изузетно прилагодљиви

Схопифи Плус интеграције и прилагођавања

Не морате имати изглед урезача колачића на вашој продајној страници Схопифи Плус јер шаблоне можете прилагодити на било који начин. А исто важи и за функционалност. Схопифи Плус нема сваки алат који би сваки клијент требало да буде уграђен баш у њега – што би га учинило изузетно неугледном платформом.

Потребна вам је циљана маркетиншка кампања путем е-поште или програм награђивања корисника? Лако је проширити Схопифи Плус додацима и интеграцијама трећих произвођача. НетСуите и САП, на пример, нуде лако интегрисани софтвер.

Такође можете да додате функционалност својој Схопифи Плус продавници путем екстензија, које су мали делови кода налепљени у главни код.

Схопифи Плус има Апп Сторе са добро одабраним избором од преко 1000 апликација које можете изабрати. Неке апликације и проширења су довољно једноставни да их сами инсталирате, али за неке ће можда требати помоћ програмера.

Схопифи Плус је објавио Сцриптс који омогућава програмерима да напишу сопствена прилагођавања за платформу. Ако можете то сањати и пронаћи програмера, можете имати функцију коју желите.

Безбедност (компатибилно са ПЦИ)

Схопифи Плус има исти ниво сигурности као онај који користе банке – ниво 1 ПЦИ ДСС. Ово је златни стандард сигурности. Схопифи Плус спроводи континуирану процену ризика својих података и годишње процене на лицу места.

Купци се осећају посебним

Стандардна Схопифи платформа усмерава купце да одлазе под Схопифи веб домен који недостаје изглед веб продавнице; без маркирања продавнице или навигације веб локацијама То у најбољем случају збуњује купце и, у најгорем случају, плаши их да заврше куповину.

Купци Схопифи Плус-а, с друге стране, остају у вашој продавници како би наплатили па имају сигурност и самопоуздање да виде да купују од вас.

Други начин на који се купац осећа посебно је брзина којом можете решити све жалбе или проблеме који имају са вашом продаваоницом. Ваш директан однос са менаџером налога је важан део овога и може вам значајно помоћи да створите позитивно корисничко искуство са својим клијентима.

Вишеканална продајна функционалност

Са Схопифи Плус продајте свуда

Без обзира да ли проширујете своју продавницу опека и минобацача у интернетско царство или прелазите из постојеће интернетске продавнице, могућност продаје на више канала често је кључна за раст предузећа на нивоу предузећа.

Схопифи Плус има функцију продајног места која омогућава повезивање до продавница у стварном свету како бисте могли да продајете онлине у својој физичкој продавници. Такође можете да продајете на платформама друштвених медија, као што су Фацебоок и Пинтерест, како бисте проширили свој маркетиншки домет.

Они трговци који размишљају о глобалној експанзији биће заинтересовани за више од 70 различитих приступника плаћања који Схопифи Плус нуди, укључујући Битцоин, који вам омогућава продају у више географских региона.

Маркетиншка љубазност

Имате приступ свим Схопифи темама како бисте креирали своју Схопифи Плус продавницу, а све су теме овисно о мобилном уређају. То значи да теме откривају величину екрана мобилног уређаја и прилагођавају сопствену величину да одговара. Ово је добро за све ваше купце и за претраживаче, који предностима резултата претраживања дају веб локације са овом функцијом.

Схопифи Плус је дизајниран да олакша живот маркетиншким људима. Стварање и ажурирање стране продавнице која је окренута купцима је једноставна и јасна, а све што је потребно доступно је са контролне табле.

Иза кулиса једнако је лако покренути аналитику и скршити статистику посета и конверзија, као и податке о продаји; и имате разноврстан избор извештаја који можете користити.

Интернатионал Деплоимент

Многа предузећа за е-трговину на нивоу предузећа улазе на глобално тржиште, а Схопифи Плус то чини лако. Уграђене функције за међународни маркетинг укључују географско циљање, језичне и валутне алате.

Схопифи Плус недостаци

АПИ или прилагођена ограничења позадине

Са било којом хостованом платформом увек наилазите на ограничења у вези са променама. Схопифи Плус нуди велику количину прилагођавања на страни купца, али ограничену могућност модификовања позадине. Немате приступ ФТП-у или бази података – све мора ићи преко фронт-енд-а или АПИ-ја.

Ако, на пример, користите одређеног добављача инвентара, а софтвер се не интегрише лако са Схопифи Плусом, морат ћете ангажовати програмера који ће напорно радити да интеграција функционише.

Закључавање платформе

Једном када сте развили Схопифи Плус продавницу или преместили тамо своју Схопифи продавницу, закључавате се, шта год да се деси са Схопифи као компанијом. Ако одлучите да вашу продавницу преселите негде друго, можете узети само информације које вам Схопифи Плус омогућавају да извезете.

То су заправо сви ваши подаци, али то још увек није исто као приступ ФТП-у и свим базама података на својим серверима.

Такође морате развити одређену стручност у вези са коришћењем Схопифи Плус. Прилагођавање ваше продавнице и њено одржавање захтева да неко научи новине и пропусте Схопифи Плус и да развије неко специфично знање о платформи. Схопифи користи свој језик кодирања, Течност, тако да познавање ХТМЛ-а или ЦСС-а не помаже овде.

Ограничене могућности попуста

Ово је ограничење начина одређивања попуста у вашој интернет продавници. Попуст можете поставити само на један услов: на колекцију или производ или цену. На пример, не можете да попустите све предмете изнад 20 УСД за 10%. Овисно о томе колико резања намјеравате понудити и како их желите структурирати, то може представљати озбиљну забринутост.

Схопифи Плус натјецатељи

Схопифи Плус вс. Магенто Ентерприсе

Схопифи Плус и Магенто Ентерприсе Едитион директни су конкуренти у пословном пољу е-трговине. Главна разлика је у томе што је Схопифи Плус решење с хостом, а Магенто Ентерприсе је домаћин, тако да морате пронаћи услугу веб хостинга да бисте покренули софтвер за вас..

Надоградите на платформу еЦоммерце Схопифи Плус

Магенто такође нуди верзију с хостом, Магенто Ентерприсе Цлоуд Едитион. Ова платформа користи исту базу кодова и пружа исту флексибилност као Магенто.

И Схопифи Плус и Магенто Ентерприсе одговарају ПЦИ безбедности, са нивоом 1 ПЦИ ДСС сертификата. Главна разлика је у томе што, као домаћин платформа, тим Схопифи Плус води рачуна о сигурности за вас.

С Магентом сте одговорни за одржавање безбедности података, а било каква кршења у њему су ваша брига и одговорност. Потребно је времена и напора да се то поправи и поправи, а да не спомињемо све бриге.

Ажурирање ваше интернетске продавнице мора бити лако и лако. Описи производа, уређивање копије веб локације, додавање образаца за купце и сав други садржај окренут купцу морају бити тачни и благовремени.

Поред тога, потребна вам је аналитика да бисте пратили како иде продаја, колика је стопа конверзије, како раде ваше кампање за друштвене мреже и мноштво других маркетиншких информација.

Са Схопифи Плус можете приступити функцијама за све то са администраторског панела. Магенто Ентерприсе нема ниједну од ових функција као задане поставке, мада их можете додати додацима или можете креирати сопствену. Оно што Магенто Ентерприсе има, међутим, јесу проширења која се баве маркетингом препорука или повезаним компанијама.

Оптимизација претраживача често је занемарени део малопродаје на мрежи. Преко једне трећине свих куповина врши се из почетних претрага на мрежи. Увођењем верзије 2, а сада верзије 2.1, Магенто Ентерприсе је у рангу са Схопифи Плус, са СЕО.

Обе платформе пружају довољно алата за више него адекватан СЕО, укључујући могућност интегрисаног дугмета за блог и друштвено дељење.

Достава је кључна за било који онлине посао, и Схопифи Плус, и Магенто Ентерприсе интегришу се с већином главних проблема везаних за испоруку, укључујући УСПС. Схопифи Плус се, међутим, не повезује са ДХЛ-ом.

С обзиром да је Магенто Ентерприсе платформа са хостом, подршка и апликације су од суштинског значаја за успех њених корисника. Постоји снажна глобална заједница модератора и сарадника форума, као и програмера који пишу апликације и проширења.

Схопифи Плус има продавницу апликација са преко 1000 апликација других произвођача и веома јак тим за корисничку подршку коме имате приоритетни приступ.

Схопифи Плус вс. БигЦоммерце Ентерприсе

Преселите постојећу продавницу БигЦоммерце у Схопифи Плус

БигЦоммерце је један од главних конкурената компаније Схопифи на пољу е-трговине у хосту, заснованом на облаку. БигЦоммерце Ентерприсе се идентификује са малопродајним предузећима, остварујући од продаје милион долара или више годишње. Њихови клијенти укључују Тоиота, Гибсон и Паилесс Схоесоурце.

Управљачке плоче и Схопифи Плус и БигЦоммерце Ентерприсе засноване су на њиховим стандардним еЦоммерце платформама – и обе су једноставне за употребу. (Погледајте наше прегледе Схопифи и БигЦоммерце.)

Обе платформе долазе са карактеристикама које су директно из оквира, а њихово спровођење је једноставно. Схопифи Плус користи свој властити кодни језик који се зове Текућина, а ту је кривуља учења укључена у то да се то испита технички наклоњеним. Донедавно је уређивање предложака БигЦоммерце Ентерприсе привукло приговоре, али нови уређивач тема Стенцил поједностављује поступак.

Схопифи Плус и БигЦоммерце Ентерприсе имају сличне карактеристике са неограниченом пропусношћу и скалабилношћу и 99,99% продуженог времена. Обе вам омогућавају продају на више канала и оба пружају наменске менаџере налога, мада уз БигЦоммерце Ентерприсе постоји додатна накнада за ову услугу.

Схопифи Плус напредује са својим прометним АПП-ом за безболан трансфер ваших претходних купаца на своју нову Схопифи Плус платформу без пада вашег СЕО-а. Обје корпоративне платформе освајају се интегрисаним рачуном на једној страници.

Схопифи Плус има прилично мршаву основну платформу, али можете да додате функционалност и функције избором од преко 1000 апликација у продавници апликација. БигЦоммерце Ентерприсе нуди избор од 265 апликација, али они покривају готово све што вам је потребно.

Ако вам треба нешто што не можете да пронађете, обе платформе програмерима пружају приступ путем АПИ-ја за креирање нових апликација.

Све теме веб локација са Схопифи Плус и БигЦоммерце Ентерприсе реагирају на мобилне уређаје. БигЦоммерце Ентерприсе има више тема за одабир ако рачунате различите варијације за сваку тему.

Приступи за обраду плаћања могу бити од забринутости ако идете глобално. Схопифи Плус покрива свет са 70 процесора плаћања, а БигЦоммерце Ентерприсе има само 38 – али то вам може бити довољно.

Закључак

За кога се Схопифи Плус препоручује?

Препоручујемо вам да погледате Схопифи Плус ако сте продавац који жели интернет продавницу и:

 • има велику и растућу малопродајну трговину (цигла и малтер или на мрежи)
 • има продају од најмање 500 000 УСД годишње
 • предвиђа или планира да обим ваше продаје и даље расте, с тим да потенцијално нема ограничења
 • има периодичне шиљке у вашој продаји, можда до хиљаде наруџби у минути
 • жели да се фокусира на дизајн, маркетинг и малопродају, а не на ваше техничко мрежно окружење
 • жели јединствен, прилагођен предњи део продавнице, аутоматски прилагођен за било коју мобилну платформу
 • жели посвећену корисничку подршку и дугорочну везу са добављачем услуга е-трговине
 • предвиђа ширење широм света, у различитим регионима и језицима
 • верује у продају са више канала како би привукли више купаца

Зашто бисте користили Схопифи Плус?

Схопифи лансирао је Схопифи Плус у фебруару 2014. године како би удовољио својим већим клијентима који су прерасли његову оригиналну платформу за е-трговину. Схопифи је успео да изађе на крај с неким великим количинама пословања, али није био осмишљен тако.

Ако сте већ Схопифи клијент и нисте сигурни да ли сте спремни за прелазак на Схопифи Плус, ево четири основна додатка која Схопифи Плус поседује:

 • одјава на сопственом домену, са сопственим брендирањем и веб страницом
 • наменски менаџер налога за подршку & прилагођени када сте на веома високом нивоу промета.
 • прилагођена интеграција са платформама за управљање инвентаром и управљањем
 • могућност креирања клонова ваших продавница за различите циљне земље

Ако већ имате интернетску трговину негде другде и желите да се пребаците на платформу на нивоу предузећа, Схопифи Плус обезбеђује кључно решење у које можете да се преселите. Ваш менаџер налога ће сарађивати са вама како би осигурао да ваша продавница не изгуби рангирање странице претраживања током преласка.

Иако је релативно ново, Схопифи Плус већ има неколико клијената који су тешко погођени и обично се помиње у прва три било које корпоративне еЦоммерце платформе. Рецензије корисника овог софтвера биле су изузетно позитивне.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map