Najboljših 5 pregledov programske opreme za nakupovalno košarico v letu 2016

Torej imate izjemen izdelek ali storitev in ga morate prodati. In ne samo prodati, ampak najti najučinkovitejši možni način. Kako boš to storil??


No, eden ključnih sestavnih delov uspeha je izbira prave nakupovalne košarice ali programske platforme za e-trgovino. Seveda sta pomembna tudi izdelek in vaša marketinška strategija. Toda vse bo brez vrednosti, če svojega izdelka ali storitve ne boste mogli predstaviti v najboljši luči.

Najboljših pet nakupovalnih vozičkov

V tem članku boste izvedeli vse, kar morate vedeti o razpoložljivih vrstah programske opreme za e-trgovino, izvedeli boste nasvete, kako izbrati pravi nakupovalni voziček za svoje potrebe, pa tudi odkrili najbolj priljubljene nakupovalne vozičke, ki so najboljši odprtokodno programsko opremo za e-trgovino in najbolj priljubljen vtičnik za e-trgovino WordPress.

S tem člankom boste skrajšali čas, ki je potreben za iskanje najučinkovitejšega načina prodaje izdelka. Kako? Natančno boste vedeli, na kaj morate iskati, ko boste prebrali to objavo, zato se poglobite v to.

VRSTE PROGRAMSKE OPREME ZA TRGOVINE

Torej, kaj točno je sposobna programska oprema za e-trgovino? Omogoča vam enostavno upravljanje izdelkov (dodajanje in odstranjevanje), izračun davkov in precej je jedro katere koli spletne trgovine.

Programska oprema za e-trgovino zagotavlja uporabniku prijazen vmesnik in olajša nadzor nad polnim delovanjem trgovine, tudi za ljudi brez globokega tehničnega ozadja.

Tu so štiri najbolj priljubljene vrste programske opreme za e-trgovino. Podrobneje bomo podrobneje opisali nekatere specifične programske izdelke, zato berete dalje.

 • 1. Programska oprema za e-trgovino, ki jo gostuje sam. S to programsko opremo za e-trgovino vložite svoj denar v prvotni nakup izdelka – v strojno in namestitveno storitev. Omogoča veliko večjo prilagodljivost in omogoča posodobitev in upravljanje celotnega sistema po svoje.
 • 2. Programska oprema kot storitev (SaaS) e-trgovina. Rešitve SaaS temeljijo na tehnologiji oblakov. Znani so tudi kot “gosti”. S to vrsto programske opreme za e-trgovino plačujete naročnino na storitev, ki vam jo ponudniki dostavijo iz njihovega podatkovnega centra. Čeprav je cenovno ugodnejši, ji manjka toliko svobode, ki jo ponuja samoplačniška programska oprema za e-trgovino. Ponudniki še vedno posodabljajo svoje izdelke, prinašajo nove funkcije in se ukvarjajo z odpravljanjem napak.
 • 3. Odprtokodna programska oprema za e-trgovino. Odprte platforme e-trgovine omogočajo uporabnikom namestitev, upravljanje in konfiguriranje potrebne programske opreme na lastnih strežnikih. Možno je spremeniti kodo programa. Vendar pa zahteva določeno raven tehničnega znanja in strokovnega znanja v razvoju. Omogoča ogromno različnih dodatkov in vtičnikov za razširitev funkcionalnosti, sama programska oprema pa je brezplačna.
 • 4. Dodatek ali vtičnik. Ta vrsta deluje kot odlična alternativa za tiste, ki že imajo platformo za bloganje ali spletno mesto s sedežem na WordPressu, ki omogoča vtičnike. Dodatki in vtičniki praktično spremenijo vaše spletno mesto v spletno trgovino v nekaj klikih. Obstaja širok izbor vtičnikov, vključno z vtičniki, ki jih morate kupiti, in s popolnoma brezplačnimi.

Nasveti za izbiro prave košarice

Izbira nakupovalne košarice določa način, kako bo potekala vaša prodaja. Izberite tisto, ki ustreza vam in vašim potrebam in kmalu boste videli, kako hitro se boste približali uspehu.

Če pa izberete tistega, ki ne ustreza vašim zahtevam, se boste morali spoprijeti s težavami in porabiti več časa, da popravite svoje napake.

Spodaj opisanih 25 nasvetov vam bo pomagalo, da se izognete napakam in izberete nakupovalno košarico, ki bo najboljša za vas.

 • 1

  Vrsta programske opreme za e-trgovino – Preden začnete iskati programsko opremo za e-trgovino, se odločite, katero vrsto želite. Na primer, če ste že uporabnik WordPress-a, je vtičnik za e-trgovino WordPress (npr. WooCommerce) odlična možnost.

 • 2

  Združljivost – Preverite združljivost. Vaša košarica mora dobro delovati z razpoložljivo strojno opremo, operacijskim sistemom in s programsko opremo za spletni strežnik.

 • 3

  Uvoz podatkov – poiščite možnost za uvoz podatkov. To je še posebej pomembno, če imate veliko bazo izdelkov. V tem primeru boste zagotovo potrebovali enostaven način za prenos vseh teh podatkov.

 • 4

  Prilagodljivost – Upoštevajte potencial za rast. Če nameravate razvijati svoje podjetje, se prepričajte, da ste izbrali programsko opremo, ki vam bo pomagala pri doseganju ciljev. Ali na primer vsaj eden od načrtov cen omogoča neomejene izdelke.

 • 5

  Prednostne funkcije – Odločite se, katere glavne značilnosti mora imeti vaša košarica. Tako boste iskanje lažje zožili.

 • 6

  Izračun davka na promet in stroškov pošiljanja – Zmožnost izvajanja vseh potrebnih izračunov močno izboljša uporabniško izkušnjo. Zato je bolje imeti to funkcijo, namesto da poštnih stroškov pošiljate mednarodnim strankam.

 • 7

  Različni načini plačila – Vaša košarica mora podpirati različne načine plačila. Strankam morate omogočiti svobodo izbire in vključiti čim več razpoložljivih plačilnih sredstev.

 • 8

  Mednarodne stranke – Če želite prodati strankam po vsem svetu, poiščite programsko opremo, ki podpira različne jezike, sprejema poljubne valute in ponuja mednarodne možnosti pošiljanja in davkov.

 • 9

  Varnost – Izberite varno nakupovalno košarico, ki je skladna s standardom PCI DSS (Varnostni standardi podatkov o plačilnih karticah) in ima na voljo certifikate SSL (Secure Sockets Layer)..

 • 10

  Prilagoditev – Če ima vaša programska oprema za e-trgovino niz vnaprej izdelanih predlog in orodij za njihovo prilagajanje, boste lažje ustvarili svojo trgovino.

 • 11

  Spremembe cen – strankam morate pritegniti posebne ponudbe in popuste za posebne nakupe. Torej je možnost hitrega spreminjanja cene izdelkov tudi plus.

 • 12

  Opozorila o izdelkih in opuščanje obnovitve vozičkov – poiščite možnost uporabe opozoril, na primer opozarjanje kupcev, ko je izdelek na zalogi, ali opozorilo, ko so opustili nakupovalno košarico, in jih spodbudili, da ga dopolnijo, kot to lahko pomaga povečati prodajo.

 • 13

  Analitika in poročanje – Če želite izboljšati svojo uspešnost in povečati količino prodaje, je pomembno imeti dostop do statističnih podatkov. Prepričajte se, da lahko vaša programska oprema ustvari podrobna poročila o dejavnostih strank v vaši spletni trgovini.

 • 14

  Navidezni voziček – še ena stvar, ki bo izboljšala uporabniško izkušnjo vaše trgovine, je virtualni voziček. Strankam omogoča, da nadaljujejo z nakupovanjem po vaši trgovini in oddajo naročilo na samem koncu, potem ko najdejo vse, kar potrebujejo.

 • 15

  Optimizacija za mobilne naprave – Prepričajte se, da je mobilno prijazen, da ne izgubite strank, ki so uporabniki mobilnih naprav.

 • 16

  Hiter čas nalaganja – Preverite čas nalaganja in se prepričajte, da se naloži dovolj hitro. Po besedah ​​Kissmetrics “47% potrošnikov pričakuje, da se bo spletna stran naložila v dveh sekundah ali manj”, zato lahko izgubite stranke, če je prepočasna.

 • 17

  Enostavna uporaba – Programska oprema, ki je enostavna za uporabo in nima strme krivulje učenja, je še posebej pomembna, če nimate nobenega znanja o kodiranju..

 • 18

  Stopnja podpore – Ugotovite, koliko podpore ponuja programska oprema, saj morate vedeti, da lahko poiščete pomoč, če jo potrebujete, še posebej, če niste seznanjeni s programsko opremo za e-trgovino..

 • 19

  Viri – poiščite programsko opremo, ki ponuja široko paleto uporabnih virov, ki jih lahko uporabite za samostojno reševanje težav.

 • 20

  Orodja – poiščite vgrajena orodja, ki vam bodo pomagala pri razvoju vašega podjetja (npr. Orodja za analitiko, orodja za SEO, orodja za trženje itd.).

 • 21

  Nastavitev – Odločite se, koliko časa ste pripravljeni porabiti za namestitev. Če želite hitro, enostavno, brez stresa, se izogibajte programski opremi s kompleksnimi in zamudnimi nastavitvami.

 • 22

  Aplikacija za mobilne naprave – Če želite kadar koli kadar koli enostavno upravljati spletno trgovino, poiščite programsko opremo, ki vključuje mobilno aplikacijo, tako da jo lahko upravljate na poti.

 • 23

  Proračun – Preden začnete iskati programsko opremo za e-trgovino, se odločite, koliko denarja ste pripravljeni porabiti vsak mesec. Če imate na primer majhno podjetje, podjetniška programska oprema za e-trgovino morda ni najboljša za vas.

 • 24

  Brezplačna preizkusna različica – Če obstaja brezplačna preskusna različica, brezplačna različica ali predstavitvena različica, poskusite najprej, preden se odločite. Tako boste lahko bolje spoznali, ali je programska oprema primerna za vas.

 • 25

  Povratne informacije uporabnikov in strokovnjakov – Pred odločitvijo preberite ocene programske opreme. Ugotovite, kaj pravijo uporabniki in strokovnjaki, zlasti o vseh težavah, na katere naletijo, ker lahko naletite na iste težave.

Nakupovalni vozički z največjim gostovanjem

Shopify

Podjetje Shopify, ustanovljeno leta 2004, ima zdaj več kot 300.000 spletnih trgovin. Uporabniki Shopify dosledno uvrščajo med najbolj priljubljene nakupovalne vozičke.

Shopify spletno mesto

Glavne značilnosti.

 • Vključuje nabor funkcij e-trgovine, s pomočjo katerih lahko ustvarite profesionalno trgovino.
 • Vključuje trgovska orodja, poročila in orodja za analitiko.
 • Integrira se z Google Analytics in ponuja poročila o izdelkih.
 • Vključuje se z več kot 70 plačilnimi prehodi – sprejemate lahko kreditne kartice, PayPal plačila in avtomatizacijo prodaje.
 • Omogoča ustvarjanje kuponov, kod za popust in darilnih kartic po meri.
 • Omogoča pošiljanje e-poštnih sporočil, s katerimi opomnite ljudi, ali so zapustili košarico.
 • Vključuje se v družbena omrežja.
 • Vključuje vgrajeno košarico za mobilno trgovino.
 • Vključuje obsežen trg aplikacij.
 • Je združljiv s PCI DSS in ima na voljo SSL certifikat.

Oblikovanje.

Shopify ponuja velik nabor več kot 1.000 čistih in funkcionalnih tem, ki so mobilne in prilagodljive, vključno s temami, ki so jih ustvarili svetovno priznani oblikovalci, kot so Happy Cog, Pixel Union in Clearleft. Omogoča vam izbiro med brezplačnimi in plačanimi temami, ki lahko izpolnijo večino uporabnikov.

Če najdete temo, ki vam je všeč, vendar ni točno tisto, kar želite, lahko najamete strokovnjaka za oblikovanje Shopify, ki jo prilagodi za vas, ali celo ustvarite popolnoma nov dizajn po meri samo za vas.

Cenitev.

Poskusite najprej 14-dnevno brezplačno preskusno različico Shopify, če želite bolje razumeti, ali je pravi za vas.

Načrti za ceno Shopify se gibljejo od 29 dolarjev na mesec za osnovni načrt in do 299 dolarjev na mesec za premijski načrt. Standardni načrt stane 79 dolarjev na mesec. Enoletna in dvoletna naročnina vam bo prihranila 10% oziroma 20%.

Osnovni načrt je najbolj primeren za nova podjetja, ki se šele začenjajo, vendar je standardni načrt ali premijski načrt morda boljša možnost, če nameravate svoje podjetje še širiti..

Na voljo je tudi načrt Shopify Lite, ki vam omogoča, da svoje izdelke prodajate na Facebooku za samo 9 dolarjev na mesec. In tu je Shopify Plus, ki je SaaS eCommerce platforma za velike prodajalce. To je odlična možnost za velika podjetja, ki iščejo rešitve za podjetja.

Kupite lahko tudi dodatne funkcije, kot je na primer maloprodajni paket, ki lahko nadgradi vaš prodajalni POS (prodajno mesto) za 40 dolarjev na mesec.

Prednosti & Slabosti.

Prednosti:

 • Enostaven za uporabo prijazen vmesnik.
 • Neomejena pasovna širina, shranjevanje datotek in izdelkov.
 • Širok izbor brezplačnih predlog.
 • Vgrajena orodja za trženje.
 • Enostavna integracija PayPala.
 • Podpira aplikacije drugih proizvajalcev za razširitev funkcionalnosti.
 • Integrira se z WordPress, Wix in Squarespace.
 • Odlična 24/7 podpora strankam.
 • Vsi načrti vključujejo brezplačno SSL potrdilo.

Slabosti:

 • Primanjkuje svobode prilagajanja.
 • Ne podpira več jezikov.
 • Nativni plačilni sistem je omejen na delo le z nekaterimi državami.
 • Transakcijske pristojbine za plačilne prehode tretjih oseb.
 • S pravilnim prikazom slik lahko pride do težav. Včasih, da se temu izognete, je bolje, da jih predhodno obrežete.

Storitev za stranke.

Shopify ima skupino za podporo, ki je na voljo 24/7. Lahko jih pokličete, napišete e-pošto ali se pogovarjate z njimi v klepetu v živo. Če potrebujete pomoč na določenem področju, imate dostop do različnih strokovnjakov Shopify, vključno s strokovnjaki za nastavitve, strokovnjaki za oblikovanje, strokovnjaki za spletne razvijalce, strokovnjaki za trženje in strokovnjaki za fotografije.

Shopify ima knjižnico virov za tiste, ki želijo težave rešiti sami. Vključuje zbirko uporabniških priročnikov in vadnic, podcastov, poslovno enciklopedijo, bazo pogostih vprašanj in forum za razprave ter izbor videov, študij primerov, e-knjig in spletnih seminarjev na njihovi univerzi za e-trgovino.

Na Univerzi za e-trgovino lahko najdete tudi srečanja in dogodke Shopify, ki se jih želite udeležiti.

BigCommerce

Podjetje BigCommerce, ustanovljeno leta 2009, zdaj poganja približno 100.000 spletnih trgovin in ima povprečno čas 99,99%. Njeni trgovci rastejo 28% letno, kar je skoraj dvakratno povprečje v industriji, BigCommerce Enterprise pa več kot milijon dolarjev prodaje na leto.

Spletno mesto BigCommerce

Uporabniki BigCommerce dosledno uvrščajo med enega najbolj priljubljenih nakupovalnih vozičkov. Med drugimi nagradami je leta 2014 osvojila nagrado Gold Stevie za podjetje leta.

Glavne značilnosti.

 • Omogoča vam prodajo digitalnih in fizičnih dobrin, jih razdelite na kategorije in uporabite lastne cene pošiljanja.
 • Integrira se s PayPalom in številnimi plačilnimi prehodi.
 • Ponuja možnosti za optimizacijo iskalnikov in popolno funkcijo upravljanja vsebin.
 • Samodejno lahko pošlje e-poštna sporočila, da opomni ljudi, če so zapustili košarico.
 • Omogoča vam ustvarjanje računov, ki vašemu osebju dovolijo opravljanje določenih nalog (npr. Samo vaša prodajna skupina lahko spreminja cene izdelkov itd.).
 • Uporabnikom omogoča nastavitev CSS-ja in HTML-ja.
 • Vključuje obsežen trg aplikacij.
 • Omogoča privzeto ustvarjanje darilnih kartic in kuponov.
 • Je združljiv s PCI DSS in ima na voljo poseben SSL.

Oblikovanje.

BigCommerce ponuja izbor 7 brezplačnih in skoraj 80 plačljivih tem. Cene za plačane predloge se gibljejo od 145 do 235 dolarjev. Večina jih sicer znaša od 170 do 195 dolarjev.

Izbirate lahko med različnimi temami za različne panoge, s kategorijami, ki vam bodo pomagale najti najboljše. Kot že omenjeno, BigCommerce omogoča spreminjanje kod HTML in CSS, da bo vaša trgovina videti edinstveno.

BigCommerce je tudi prijazen do mobilnih naprav, saj vključuje vgrajeno trgovino za mobilne naprave in odzivne teme, ki se bodo samodejno prilagodile velikosti zaslona – namizjem, prenosnikom, tabličnim računalnikom in mobilnim telefonom.

Cenitev.

BigCommerce ponuja štiri načrte cen z drugačnim naborom funkcij. Vsak načrt cen ima tudi letno omejitev prodaje. Če presežete to mejo, bo BigCommerce moral preiti na drug načrt cen. Enoletne naročnine vam prihranijo 10%.

 • BigCommerce Standard. 29,95 USD na mesec z letno omejitvijo prodaje v višini 50 000 USD.
 • BigCommerce Plus. 79,95 USD na mesec z letno omejitvijo prodaje v višini 125 000 USD. Ta načrt in načrt Standard sta zasnovana za nova in hitro rastoča podjetja.
 • BigCommerce Pro. 199,95 USD na mesec z letno omejitvijo prodaje v višini 1 000 000 USD. Ta načrt je zasnovan za velika podjetja.
 • BigCommerce Enterprise. Ta načrt je prilagojen vašemu podjetju. Cena zanj se razlikuje in je odvisna od zahtev vašega podjetja. Zasnovan je za uveljavljene spletne trgovine z visoko prodajo in naprednimi potrebami.

Če niste prepričani, kateri načrt izbrati, najprej preizkusite 15-dnevno brezplačno preskusno različico, da jo preizkusite in ugotovite, ali ima vse, kar potrebujete.

Prednosti & Slabosti.

Prednosti:

 • Eden najpreprostejših za uporabo z graditeljem trgovine, ki ga lahko preprosto obvlada nekdo, ki nima veščin za spletno razvijanje.
 • Vsi načrti vključujejo neomejene izdelke, shranjevanje datotek, pasovno širino in račune osebja.
 • Samodejna e-poštna sporočila in tržne funkcije.
 • Analitika in poročanje, zasnovano posebej za e-trgovino.
 • Vgrajen blog.
 • Brez transakcijskih stroškov.
 • Nižje pristojbine za transakcije PayPal.
 • Odlična 24/7 podpora strankam.

Slabosti:

 • Letna omejitev prodaje s potrebno nadgradnjo na dražji načrt cen.
 • Pomanjkanje mobilnih aplikacij, ki vam omogočajo, da upravljate svojo trgovino na poti.
 • Manj brezplačnih predlog v primerjavi s tekmeci in nekoliko višje cene.
 • Precej težka prilagoditev. Čeprav lahko popravite njegove kode, morate imeti določeno stopnjo strokovnega znanja. In med dodatki ni toliko izbire.

Storitev za stranke.

BigCommerce je imel nekaj težav, povezanih s storitvijo za stranke, vendar se zdi, da so zdaj vsi odšli. Ponuja podporo 24/7 prek telefona, e-pošte in klepeta v živo.

Poleg tega ima podporni portal, ki vključuje članke o navodilih in odpravljanju težav, vodnike, videoposnetke z njihove “BigCommerce univerze”, forum skupnosti in partnersko tržnico, kjer lahko poiščete pomoč strokovnjakov, če jo potrebujete (npr. Oblikovalci , spletni razvijalci, svetovalci za e-trgovino, agencije za tržne storitve itd.).

Volzija

Podjetje Volusion je bilo ustanovljeno leta 1999, zdaj pa ima več kot 21 milijard dolarjev trgovske prodaje, več kot 40.000 spletnih trgovin pa uporablja programsko opremo Volusion. Uporabniki Volution dosledno uvrščajo med enega najbolj priljubljenih nakupovalnih vozičkov, za nagrado Stevie za leto 2011 pa je prejel nagrado leta 2009 za skupino za stranke s strankami..

Volusion spletna stran

Glavne značilnosti.

 • Omogoča vam seznam neomejene količine izdelkov s premijskim načrtom.
 • Lahko ustvarite e-poštne naslove podjetja z vašim domenskim imenom.
 • Deluje s številnimi valutami in ima vgrajeno funkcijo izračuna davka.
 • Podpira nabor mobilnih naprav za upravljanje trgovine z njimi, vključno s tablicami pametnih telefonov in pametnimi urami.
 • Ponuja nabor orodij za SEO, trženje in RMA (Returned Merchandise Authorization).
 • Omogoča pošiljanje e-poštnih sporočil, s katerimi opomnite ljudi, ali so zapustili košarico.
 • Omogoča ustvarjanje kod kuponov in darilnih kartic.
 • Integrira se z eBay, Amazon in Facebook.
 • Vključuje tržnico trgovcev, obsežen trg aplikacij.
 • Je združljiv s PCI DSS in ima na voljo SSL certifikate.

Oblikovanje.

Volution ima široko izbiro predlog za oblikovanje, razdeljene v te kategorije: dom in vrt, šport in šport na prostem, oblačila in dodatki, hrana, hobi, zdravje in lepota, avtomobilska in industrijska ter elektronika.

Ponuja več kot 80 brezplačnih predlog, od tega več kot 20 mobilnih odzivov. Obstaja približno 277 plačljivih predlog, cene pa segajo od 50 do skoraj 900 dolarjev. Obstaja tudi vgrajen urejevalnik predlog, kjer lahko prilagodite CSS in HTML. Čeprav ima tudi grafični urejevalnik, mu primanjkuje funkcionalnosti.

Če želite oblikovati po meri, lahko kupite enega od paketov spletnega oblikovanja po meri. Starter paket stane 4000 dolarjev; paket Growth stane 5300 USD, paket Advanced pa 6500 USD. Vse vključujejo odzivno zasnovo domačih strani, odzivno oblikovanje šablon, oblikovanje tem uporabniškega vmesnika, prilagodljivo postavitev kategorij in tehnično SEO.

Cenitev.

Volusion ima brezplačno 14-dnevno preskusno različico, s katero lahko svojim strankam omogočijo testiranje platforme. Na voljo so vam tudi svetovalci za e-trgovino, s katerimi se lahko pogovarjate o tem, kateri načrt je pravi za vas.

Ponuja štiri načrte cen z mesečnimi plačili in ponuja 10% popust, če se odločite za nakup enoletne naročnine. Če kupite več trgovin z Volusion, potem prejmete tudi 10% popust na vsako dodatno trgovino.

 • Mini načrt stane 15 dolarjev na mesec. Ta načrt vključuje 100 izdelkov, 1 GB pasovne širine in spletno podporo.
 • Plus načrt stane 35 dolarjev na mesec. Ta načrt vključuje 1.000 izdelkov, 3 GB pasovne širine ter spletno in telefonsko podporo.
 • Pro načrt stane 75 dolarjev na mesec. Ta načrt vključuje 10.000 izdelkov, 10 GB pasovne širine in prednostno podporo.
 • Premium načrt stane 135 dolarjev na mesec. Ta načrt vključuje neomejene izdelke, 35 GB pasovne širine, prednostno podporo in namenski upravitelj računa.

Načrti Pro in Premium vključujejo »Načrt zvestobe kupcev« in »Dogovor dneva«, ki vam omogočata, da svojim strankam zagotovite popuste in spodbujate zvestobo znamki.

Prednosti & Slabosti.

Prednosti:

 • Vsi načrti cen vključujejo neomejen prostor za shranjevanje, pa tudi odzivne predloge, mobilno trgovino, Facebook trgovino, samodejne davčne stopnje.
 • Brezplačna mobilna aplikacija Volusion, ki omogoča enostavno upravljanje trgovine na poti.
 • Hitra in enostavna namestitev.
 • 99,99% garancija za čas.
 • Brez transakcijskih stroškov, ne glede na načrt cen.
 • Samodejno dnevno varnostno kopiranje in samodejne posodobitve platforme.
 • Ponuja nabor funkcij za e-trgovino, trženjska in SEO orodja.
 • Ima odzivno tehnično podporo.
 • Integrira se s tretjimi ponudniki dostave.

Slabosti:

 • Vsi načrti za oblikovanje cen imajo omejeno pasovno širino s povprečnimi pristojbinami 7 USD na GB.
 • Nima vgrajene platforme za bloganje.
 • Ne podpira več jezikov in predlaga prevajanje strani ročno.
 • Ne podpira prilagajanja e-pošte. Tehnično je to mogoče, vendar le s spreminjanjem kode.

Storitev za stranke.

Vsi načrti za ceno, ki se začnejo s načrtom Plus, ponujajo 24/7 osebno podporo. Do njega lahko dostopate preko telefona, klepeta v živo ali e-poštnih sporočil, na Twitterju in Facebooku pa se lahko obrnete tudi na Volution. Pro in Premium načrti imajo tudi prednostno podporo s hitrejšim odzivnim časom.

Imate dostop do številnih virov, vključno z bazo znanja, blogom o vpogledu v e-trgovino podjetja Volution, pričevanji strank, video vadnicami, pogostih vprašanj, vodnikov, webinarjev in dev wikija.

Pomoč lahko poiščete tudi pri certificiranih Volution strokovnjakih na različnih področjih, kot so grafično oblikovanje, spletni dizajn, marketinške storitve, nastavitev in upravljanje trgovin, nalaganje izdelkov in selitev v trgovino.

Najboljša programska oprema za e-trgovino z odprto kodo

Magento

Magento, ki je bil predstavljen leta 2007, je najboljša platforma za e-trgovino z odprtim kodom z več kot 50 milijardami dolarjev bruto količine blaga, ki se letno izvrši na platformi. Pooblasti več kot 250.000 spletnih trgovin. Uporabniki so Magento dosledno uvrščali med najboljše programske e-trgovine z odprto kodo.

Spletno mesto Magento

Glavne značilnosti.

 • Za prilagoditev vaše trgovine je na voljo širok izbor tematik Magento in drugih ponudnikov.
 • Ima funkcijo navideznega vozička s plačilom blaga in pošiljanjem.
 • Deluje s PayPal, Simple Pay, Amazon Payments, Google Checkout in drugimi prehodi za plačila.
 • Spremlja podatke o trenutnih naročilih in zagotavlja zgodovino nakupov, kar strankam omogoča shranjevanje izdelkov na seznam želja.
 • Ima zaznavanje brskalnika in stran samodejno prilagodi za določeno napravo.
 • Ima nabor orodij za upravljanje izdelkov, trženje in SEO. Ponuja vam lahko tudi analitiko in poročila.

Oblikovanje.

Obstaja veliko krajev, kjer najdete že izdelane predloge za oblikovanje za spletno trgovino Magento. To so trgovine drugih ponudnikov.

Izbirate lahko med številnimi, tudi ogromno različnih brezplačnih predlog. Cene za plačane predloge se razlikujejo od trgovine do trgovine. Seveda lahko ustvarite tudi svoj dizajn iz nič.

Cenitev.

Izdaja programske opreme Magento v skupnosti je na voljo brezplačno.

Vendar pa obstaja tudi Enterprise Edition programske opreme. Odlikuje jo odprta arhitektura, popolna prilagoditev, implementacija strežnika in dostop do certificiranih razvijalcev in partnerjev, ki lahko pomagajo pri postavitvi trgovine. Vse to lahko dobite za 17.900 dolarjev na leto z osnovnim paketom.

Na voljo je tudi Enterprise Cloud Edition, ki je platforma kot storitev, ter zbirka za upravljanje trgovinskih naročil, ki vam omogoča upravljanje omnichannel operacij.

Prednosti & Slabosti.

Prednosti:

 • Ena najbolj očitnih prednosti je brezplačna razpoložljivost programske opreme Community Edition s celotnim naborom funkcij in funkcij.
 • Popolnoma je razširljiv in lahko zadovolji vse, od lastnikov srednjih podjetij do velikih prodajalcev.
 • Je prilagodljiv in vam omogoča ustvarjanje trgovin s popolnoma edinstvenimi dizajni in funkcijami.
 • V vašo trgovino lahko samodejno vključi mobilno različico.
 • Ponuja nabor orodij za SEO.

Slabosti:

 • Čeprav je sama programska oprema brezplačna, še vedno obstajajo plačljive predloge za oblikovanje, dodatki itd. Če želite odpraviti težave, boste morali za njihovo pomoč plačati tudi strokovnjake..
 • Včasih trgovine, ki temeljijo na Magentu, trpijo zaradi počasnega časa nalaganja.
 • Če želite kar najbolje izkoristiti to programsko opremo, je zaželena izkušnja s kodiranjem.
 • Za pravilno delovanje trgovina, ki temelji na Magentu, potrebuje namenski strežnik, kar pomeni dodatne porabe.
 • Ima počasen odzivni čas za podporo.

Storitev za stranke.

Tisti, ki uporabljajo programsko opremo Community Edition, nimajo enake podpore, kot jo imajo lastniki Enterprise Edition, na primer podpora 24/7, dostop do ekipe upravljavcev računov in svetovalcev ter dodatne varnostne podporne funkcije.

Z drugimi besedami, sami ste in morate sodelovati z izkušenimi razvijalci, če boste morali rešiti težave s svojo trgovino.

Vendar je forum še vedno na voljo in tam lahko razpravljate in najdete rešitve za svoje težave.

Na voljo so tudi dokumentacije in splošne informacije po spletu, ki vam pomagajo obvladovati težave.

Do knjižnice virov Magento lahko dostopate tudi, ki vključuje koristne video posnetke, webinarje in publikacije na teh področjih: upravljanje naročil, trženje in trgovsko blago, mednarodna širitev, izkušnje s strankami, uspešnost in razširljivost, maloprodajne inovacije, prilagodljivost poslovanja, mobilna arhitektura in tehnologija , pa tudi varnost, plačila in goljufije.

Najbolj priljubljen vtičnik za e-trgovino za WordPress

WooCommerce

WooCommerce je bil predstavljen leta 2011 in je zdaj najbolj priljubljen vtičnik za e-trgovino WordPress s 17.098.047 prenosi po vsem svetu. Uporabniki so WooCommerce dosledno uvrščali med najbolj priljubljen vtičnik za e-trgovino WordPress, trenutno pa pooblasti več kot 37% vseh spletnih trgovin.

Spletno mesto WooCommerce

Glavne značilnosti.

 • Popolnoma mobilni je za trgovce in kupce.
 • Omogoča vam prodajo fizičnih izdelkov skupaj z digitalnimi.
 • Ima geolokacijo, da olajša pošiljanje in obračunavanje davkov.
 • Ima upravljanje zalog, s pomočjo katerega lahko sledite ravni zalog in upravljate z naročili.
 • Ponuja možnost omogočanja pregledov strank.
 • Ponuja analitične funkcije, pa tudi orodja za SEO.
 • Ima preko 300 brezplačnih in plačljivih razširitev.
 • Omogoča vam, da svoje obstoječe podatke premaknete iz druge platforme za e-trgovino v WooCommerce.

Oblikovanje.

Na splošno WooCommerce nima privzetih modelov.

Vendar se odlično obnese z vsemi razpoložljivimi temami WordPressa. Obstajajo tudi teme po meri, razvite posebej za vtičnik. Nekateri od njih so brezplačni, drugi pa se gibljejo od 39 do 139 dolarjev. Imajo popolno prilagoditev in podpirajo celoten nabor funkcij.

Na primer, lahko brezplačno prenesete platformo Storefront, ki vam omogoča dostop do tem WordPress, ki nudijo brezhibno integracijo z WooCommerce.

Na voljo so tudi vizualni urejevalniki in možnost nastavitve CSS in HTML, če želite prilagoditi zasnovo.

Cenitev.

Vtičnik WooCommerce je brezplačen za prenos. Nima plačila za transakcije, shranjevanje in pasovna širina pa sta odvisna od gostovanja vašega spletnega mesta.

Stroški lahko vključujejo vzdrževanje spletnega mesta WordPress, teme po meri, dodatne dodatke za spletno mesto za razširitev funkcionalnosti, dodatna prehodna plačila itd. Upoštevajte, da boste morali, čeprav je WooCommerce brezplačen za prenos, najverjetneje porabiti več, da imajo vse funkcije, ki jih želite, da boste lahko gradili in gojili svojo spletno trgovino.

Prednosti & Slabosti.

Prednosti:

 • Sam vtičnik je brezplačen.
 • Popolna razširljivost.
 • Mobilni prijazno.
 • Naročilo na strani in možnost ustvarjanja kod kuponov kot privzetih lastnosti.
 • Širok izbor razširitev in dodatkov, med katerimi lahko izbirate.
 • Različne teme za spletno mesto in vtičnik.
 • Brezplačna aplikacija za iOS WooCommerce, ki vam omogoča enostavno posodobitev trgovine s svojim iPhone.
 • Brezšivna integracija z WordPressom, zaradi česar je to odlična možnost za obstoječe WordPress uporabnike.

Slabosti:

 • Primanjkuje nekaterih življenjskih lastnosti. Razširitve so na voljo, vendar jih boste morali plačati, kar pomeni dodatno porabo.
 • Deluje samo z WordPressom.
 • Ne deluje tako dobro z nekaterimi temami po meri ali celo s privzetimi temami WordPressa.
 • Če uporabljate temo, ki ni Woo, je težko posodobiti.
 • Omejena podpora strankam.

Storitev za stranke.

Osebna podpora je precej omejena. Kljub temu lahko predložite vozovnico za pomoč in počakate, da se predstavnik WooCommerce obrne na vas.

Obstaja razdelek s pogostimi vprašanji, zbirka znanja, skupnost WordPress in WooCommerce, vadnice, navodila, druge dokumentacije in veliko videoposnetkov. Vse te alternative vam lahko pomagajo sami rešiti težave.

Če iščete strokovno pomoč, lahko najdete preverjenega WooExperta, ki je specializirano za določeno področje, za katero potrebujete pomoč.

Zaključek: Kateri voziček je boljši za vas?

Torej, tam ga imate.

Če želite izbrati nakupovalni voziček, ki je najbolj primeren za vas, morate natančno vedeti, kaj želite doseči z določeno programsko opremo. In ali je sposoben izpolniti vaša pričakovanja ali ne.

Primerjajte razpoložljive možnosti, preverite vse prednosti in slabosti vsake rešitve in se odločite na podlagi zbranih informacij. Te vrste informirane odločitve so ponavadi tiste, ki vas bodo vodile do uspeha in dosegle cilje, ki ste si jih zastavili.

Nekaj ​​končnih nasvetov za lažje iskanje ustrezne programske opreme je naslednjih glavnih vprašanj:

 • Kakšen je tvoj proračun?
 • Kakšni so vaši poslovni cilji in katere so funkcije programske opreme za e-trgovino, ki jih potrebujete za dosego teh ciljev? Z drugimi besedami, lastnosti imajo prednost pred drugimi?
 • Kakšno programsko opremo za e-trgovino želite? Lastna gostovanja, SaaS ali odprtokodna programska oprema za e-trgovino? Ali pa bi vam bolj ustrezal dodatek ali vtičnik?
 • Kako razširljiva je programska oprema? Če imate majhno podjetje, vam bo to pomagalo pri razvoju podjetja? Če imate veliko podjetje z visoko prodajo, ali programska oprema ponuja podjetniške rešitve z naprednimi funkcijami?
 • Koliko časa ste pripravljeni porabiti za učenje uporabe programske opreme, nastavitev spletne trgovine in upravljanje z njo? In koliko časa in denarja ste pripravljeni porabiti za trening svoje ekipe, če jih je treba usposobiti?
 • Koliko znanja o kodiranju imate vi in ​​vaši zaposleni? Ali morate iskati programsko opremo, ki je enostavna za uporabo in ne potrebuje nobenega znanja o kodiranju?
 • Ali se zavedate prednosti in slabosti?
 • Kaj pravijo uporabniki in strokovnjaki o programski opremi? Kateri so glavni problemi, s katerimi so se srečali, in ali bodo ovirali rast vašega podjetja??
 • Koliko podpore potrebujete? Ali je na primer na voljo podpora 24/7? Ali obstajajo klepet v živo, e-pošta in telefonska podpora? In ali obstajajo sredstva, s katerimi lahko sami rešite težave?
 • Ste preizkusili brezplačno preskusno različico, brezplačno različico ali demo? Z drugimi besedami, ste opravili vse svoje raziskave in jih najprej preizkusili? Bolje je, da si zdaj vzamete čas za pravilno odločitev, kot pa hitite vanj, da pozneje ugotovite, da ne izpolnjuje vseh vaših zahtev in da morate izgubiti več časa, da spremenite drugo..
 • Ste že preizkusili več kot eno brezplačno preskusno različico? Pomembno je, da razmislite o vseh svojih možnostih, zato preizkusite nekaj svojih najboljših možnosti, da ugotovite, katera vam najbolj ustreza..

Delite svoje misli o tem članku. Kateri nakupovalni voziček se vam je zdel najbolj uporaben in ustrezen vašim potrebam? Zakaj? Prosto pustite svoje komentarje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map