48 Strokovnjaki delijo svoj najboljši nasvet, kako izbrati najboljšo programsko platformo za e-trgovino

Imate spletno trgovino vam omogoča neodvisnost prodaje svojih izdelkov 24/7 po vsem svetu. Stane veliko manj kot običajna trgovina z opekami in maltami in vam lahko prinese kupce z vsega sveta.


Ob številnih možnostih se je težko odločiti, katero platformo uporabiti. In odločitev je pomembna, saj bo platforma, ki jo boste izbrali, tista, ki jo boste imeli dolga leta, če ne prihodnja desetletja in bo temelj vaše spletne trgovine.

Če želite zgraditi spletno trgovino, imate na voljo več možnosti za programsko opremo za e-trgovino, platformo, ki bi jo lahko uporabili za svoje spletno mesto. Odločili smo se, da bomo ugotovili, katera je najbolj priljubljena izbira.

Poiskali smo 48 strokovnjakov za e-trgovino in jim postavili eno osrednje vprašanje:

Katera je vaša najljubša platforma za e-trgovino in katere funkcije so izbrale to programsko opremo?

Rezultati so:

Poglejmo odgovore strokovnjakov in ugotovimo, katere so prednosti in slabosti vsake platforme.

Anthony M. Spallone

Anthony M. Spallone

~ Anthony je trenutno glavni direktor tehnologije na InstaViva & Odtenki upanja. Je tudi upravni direktor podjetja Arctic Grey, Inc. Pogosto ga prosijo, da na različnih prireditvah govori o različnih tehnoloških podjetjih po svetu, da bi razpravljal o trendih oblikovanja, trženja blagovnih znamk, oglaševanja, SEO in še več..

Moje ime je Anthony in že več kot desetletje oblikujem spletna mesta. Pri izbiri najljubše platforme za e-trgovino sta na pogled dve glavni stvari, ena je funkcionalnost, druga pa enostavna uporaba.

Funkcionalnost. Shopify je najboljša platforma e-trgovine, ki se nanaša na funkcionalnost s širokim naborom vtičnikov in aplikacij iz modulov za pošiljanje, rešitev za izpolnjevanje, več kot 70 plačilnih poti, predloge izdelkov in še veliko več.

Shopify vam omogoča izdelavo odzivnih spletnih mest, tako da je popoln za vse naprave in se nalaga zelo hitro. To je odlična rešitev za nekoga, ki ima osnovno razumevanje kodiranja in spletnega razvoja.

Enostavnost uporabe. Wix je najboljša platforma za e-trgovino, kar zadeva enostavnost uporabe z urejevalnikom povleci in spusti in zelo intuitiven za vsakogar. Najboljša stvar pri Wixu je, da vam ni treba vedeti, kako kodirati spletno stran.

Pri ustvarjanju spletnih mest za stranke se ponavadi vračajo z veliko spremembami in posodobitvami in nenehno potrebujejo plačilo razvijalcu, toda z Wixom lahko spletno mesto zgradimo zunaj in potem lahko stranka z lahkoto prevzame vsakodnevno upravljanje.

Wix je fiksni pogled (ni odziven), vendar obstaja odličen urejevalnik mobilnih naprav, s katerim lahko spletno mesto pretvorite v popolno mobilno izkušnjo.

Arturs Kruze

Arturs Kruze

~ Arturs je izvršni direktor Magebita, agencije za e-trgovino, specializirane za Magento. Je tudi certificirani Magento razvijalec in strokovnjak za rešitve. Arturus ima več kot šest let profesionalnih izkušenj Magento.

Ni mogoče določiti, katera platforma e-trgovine je najboljša. Odvisno od potreb stranke, katero platformo za e-trgovino uporablja.

Moj najljubši je Magento, vendar ni primeren za majhna mesta, saj so stroški gostovanja in vzdrževanja precej visoki v primerjavi s Shopifyjem ali katero koli drugo platformo za e-trgovino z odprto kodo. Za srednje velika in velika spletna mesta predlagam Magento (CE ali EE), saj je Magento zelo razširljiv in varen.

Približno 90% strank Magebit uporablja Magento, s pravimi razvijalci in smernicami pa je ta platforma za e-trgovino pot do uspeha.

Po mojem mnenju so to glavni razlogi za izbiro Magento:

 • Zelo velika podaljška osnova (brezplačna in plačana)
 • Enostaven za prilagoditev, ne da bi se dotaknil jedrne funkcionalnosti
 • Zavarujte se z rednimi izdajami varnostnih popravkov
 • Hitro rastoča skupnost
 • Redni dogodki e-trgovine (Spoznajte Magento)

Ni vsaka platforma popolna, za Magento pa obstajajo tudi slabosti:

 • Visoki stroški gostovanja v primerjavi z drugimi platformami e-trgovine
 • Strokovni razvijalci, ki so potrebni za delo kot razvijalec s slabim znanjem Magento, lahko zlahka zajebajo trgovino

Uporabljal sem tudi Shopify, Woocommerce in druge, vendar so zagotovo daleč stran od mojega najljubšega Magentoja zaradi videza arhitekture drugih platform e-trgovine..

Amit Bhaiya

Amit Bhaiya

~ Amit je soustanovitelj in izvršni direktor DotcomWeavers, nagrajenega spletnega oblikovalca in razvojnega podjetja s sedeži v Paramusu, New Jersey; Orlando, Florida; in Hyderabad, Indija.

Po mojih izkušnjah ima Magento več ključnih lastnosti, zaradi katerih se izstopa kot ena izmed bolj robustnih in razširljivih platform e-trgovine..

 • Upravljanje kataloga – Uporabniki lahko v enem uvozu naložijo na tisoče elementov.
 • Možnosti več cen – Lahko enostavno cenite različne izdelke, nastavite cene skupin kupcev in skrijete cene pred obiskovalci, da jih spodbudite k prijavi. To pomaga pri zbiranju pomembnih informacij o strankah o nastavitvah izdelkov.
 • Opozorila o izdelkih – Moje stranke opažujejo povečanje prodaje z uporabo preprostih opozoril, kot je na primer obveščanje strank, da je zdaj na voljo izdelek na zalogi.
 • Več trgovin je omogočeno – Magento vam omogoča, da ustvarite večjezično spletno mesto, ki samodejno naloži poglede shrambe v določenih jezikih. Prav tako lahko spletna mesta B2B olajšajo upravljanje več katalogov izdelkov s skupnim sistemom za nazaj.
 • Prilagojen uporabniški vmesnik – Platforma lahko spreminja zasnove in spreminja teme na podlagi kategorij. Podjetje ima lahko več prodajnih prostorov z enim samim sistemom upravljanja. To je močno orodje, ker bolj je ciljna uporabniška izkušnja večja možnost pretvorbe.
 • Naročite integracijo obdelave – Partnerstva za integracijo podjetja Magento niso nič drugega, ki ponujajo številne rešitve za izpolnjevanje naročil. Sem spadajo NetSuite, QuickBooks in ShipStation.

Praveen Dagdi

Praveen Dagdi

~ Praveen je izvršni direktor podjetja Achintya Tech, podjetja, ki ga je ustanovil leta 2013. Njihove posebnosti so mobilni razvoj in oblikovanje ter spletno oblikovanje in razvoj.

Magento je brezplačen za prenos in namestitev. Izvorno kodo lahko poljubno prilagodite vrsti spletnega mesta, ki ga gradite, in namestite razširitve, ki so enostavno dostopne prek tržnice Magento Connect.

Mimogrede, Magento Connect je tudi največje svetovno tržišče aplikacij za e-trgovino na svetu

Ena glavnih pritožb uporabnikov drugih platform za e-trgovino so dodatni stroški, ki nastanejo pri vsaki majhni funkciji, ki je dodana na spletno mesto.

Ker je Magento odprtokoden, je to vprašanje popolno vprašanje. Na spletno mesto dodajte toliko funkcij, kot želite, ne da bi porabili denar.

Druga težava je omejitev števila izdelkov, linij izdelkov in številk izdelkov, ki jih je mogoče naložiti in prikazati na platformi. Ko se večate in vaša spletna trgovina postaja plodnejša, začnete plačevati eksponencialno višje pristojbine ponudniku platforme za e-trgovino..

To je še eno področje, na katerem na Magentu ne porabite ničesar. Razširite in rastejte, kolikor želite, in Magento bo z vami zrasel brez dodatnih stroškov.

47% današnjih spletnih uporabnikov pričakuje, da se bo spletno mesto naložilo manj kot 2 sekundi. Vse dlje od tega in preprosto zaprejo jeziček in nadaljujejo s svojim življenjem. Vsaka stranka, ki odide, ne da bi kupila, pusti za seboj še en drob v skupni stopnji konverzije.

S takšnim pritiskom na uspešnost bi si želeli platformo, ki se hitro naloži, omogoča enostavno predpomnjenje strani, hkrati pa vam omogoča, da na svojem spletnem mestu za e-trgovino imate toliko zvonov in piščalk..

Vsi vemo, kako pomembno je, da so naše spletne strani čim bolj SEO prijazne. Poznamo tudi droge, ki sodelujejo pri optimizaciji vseh vidikov vsake strani na spletnem mestu za SEO. To je lahko večji povlek za velika spletna mesta za e-trgovino, ki se nahajajo na sto ali tisoč strani.

Hassan Bawab

Hassan Bawab

~ Hassan je ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Magic Logix, agencije iz Dallasa, Teksas, specializirane za prilagojene rešitve za avtomatizacijo trženja za podjetja po vsem svetu..

Moja najljubša platforma za elektronsko poslovanje je Magento Enterprise.

Všeč so mi predvsem zmogljivost in razširljivost te platforme, skupaj z zunanjo funkcionalnostjo in dolgim ​​seznamom dostopnih vtičnikov, ki jih je mogoče integrirati med letenjem.

Všeč mi je tudi privlačna nakupovalna izkušnja, ki jo dobite z Magento in funkcionalnostjo zvestobe kupcev.

David Holander

David Holander

~ David je izvršni direktor in soustanovitelj podjetja Vaimo, enega najboljših ponudnikov rešitev e-trgovine na platformi Magento.

“Moral bi reči, da je Magento. Ko smo začeli poslovati leta 2008, je bila naša izbirna platforma in od takrat je bil Magento 100-odstotno naš poudarek.

Všeč nam je bilo dejstvo, da je bil odprtokoden, popolnoma prilagodljiv in nam je omogočil izdelavo številnih modulov, orodij za uvajanje, gostovalnih orodij, vezanih neposredno na Magento. “

Rehan Fernando

Ime strokovnjaka

~ Rehan je ustanovitelj in izvršni direktor podjetja EIGHT25MEDIA, ki je podjetje za oblikovanje in razvoj s sedežem v Silicijevi dolini.

Magento

 • Je odprtokoden.
 • Je platforma e-trgovine z oceno # 1.
 • Raztegljiv je.
 • To je velika količina razširitev.

Amin Ghale

Amin Ghale

~ Amin je navdušenec nad razvijalcem e-trgovine, ki deluje kot svetovalec pri Nirmal Web Design Sydney. Svoje izkušnje rad deli tudi s skupnostjo prek bloganja. Na tem področju deluje že več kot 4 leta in izstopa na platformah za e-trgovino v PHP.

Delal sem na več platformah e-trgovine, kot so WooCommerce, Open Cart in Magento. Magento se mi je zdel najučinkovitejša, bogata s funkcijami in zmogljiva platforma za spletne portale za e-trgovino.
Ponuja celoten paket za spletno poslovanje in vsebuje večino potrebnih omejitev za spletno mesto za e-trgovino.

Najbolj všeč mi je Magento:

1) Več trgovin – upravljanje več prodajaln je že nekaj let razvijalce razvijalcem, toda Magento mi je olajšal enostavne nastavitve ozadja.

2) Upravljanje oglasov in dogodkov – Magento Ponuja možnosti za več nastavitev postavitve dogodkov in ponudb, na primer v prazničnem času lahko nastavimo postavitve za prodajne ponudbe in druge oglase.

3) SEO upravljanje – Magento ponuja različna orodja in pakete za SEO prepisovanje URL-jev, nastavitve tipa Headers Meta, zemljevid spletnega mesta in SEO prijazne predloge, ki omogočajo enostavno delo z.

4) Modularno oblikovanje in templatiranje z bloki in postavitvami – Konfiguracijski vzorec oblikovanja MVC in njegova modularnost dajeta razvijalcu standard za delo z Magento in doslednost kode, ponovna uporabnost je najbolj pomembna za razvijalce Php, zlasti na spletnih straneh, ki temeljijo na e-trgovini, to ni izvedljivo napišite kodo od začetka za koncepte, ki jih ponuja stranka, in Magento je poskrbel za to.

5) Širok razpon razpoložljivosti paketov – Skupnost Magento ponuja številne pakete za posebne zahteve stranke, kot so skupna raba v družabnih medijih, SEO in plačilni sistemi, ki razvijalcem prinašajo koristi in jim lahko prihranijo veliko časa..

6) Podpora za več plačilnih prehodov – Zahvaljujoč nam lahko imamo integriran različen prehod za plačila Magento Connect

7) Podpora mobilni platformi – Na Magento Connect lahko najdemo različne mobilne prijazne predloge in zelo enostavno je delo z Magento M-Commerce, kjer lahko predogled mobilnih različic različnih komponent spletnega mesta.

8) Prilagodljiva storitev in podpora strankam – Magento za stranke ponuja funkcije, ki so pripravljene na uporabo, na primer dostavo izdelkov, pošiljanje, upravljanje košaric z željami, kar mi je najbolj všeč, je tiskano izdajanje računov in računov, ki jih je mogoče enostavno upravljati z Magento.

9) Večjezična podpora – ponuja funkcije lokalizacije s piškotki in tudi več valute, davčne možnosti.

10) Spletne storitve – Magento ponuja vgrajeno funkcionalnost za spletne storitve, kot so SOAP, REST, XMLRPC, vključene z varnimi tehnikami preverjanja pristnosti, kot je OAuth za izdelke, kategorije in druge podatke, ki prihajajo iz polja.

Joe Balestrino

Joe Balestrino

~ Joe je ustanovitelj in izvršni direktor 4PointDigital, veteran v iskalnem prostoru in nekdanji lastnik Mr-SEO. Joe je v preteklih letih pomagal na stotine strank in še naprej ostaja v ospredju SEO strategij.

Izbira najbolj primerne platforme za e-trgovino bo odvisna izključno od vaših potreb, kot so potrebne storitve gostovanja ali ne, vnaprej izdelane ali prilagojene zasnove trgovin, vključevanje posameznih poslovnih in tržnih dejavnosti, vključno z računovodstvom, upravljanjem zalog, storitvijo strank in trženjem e-pošte itd..

Tako boste morali raziskati razpoložljive možnosti in integracijske storitve, ki jih ponuja posamezen sistem za e-trgovino.

Moja osebna izbira je WordPress z vtičnikom WooCommerce za majhne prodajalne, ki prodajajo le nekaj izdelkov, vendar Magento CMS za velika podjetja na področju e-trgovine..

Magento se je izkazal za najučinkovitejšo spletno platformo za funkcije e-trgovine, tako za stranke kot za spletne skrbnike. Tržni delež je prav tako dostojen v primerjavi s pionirskimi konkurenti, kot so platforme Prestashop, Shopify ali BigCommerce.

Razlogi za to so:

 • Odločna rešitev z odprtim kodom
 • Prijaznost do SEO – Dinamični XML zemljevid spletnega mesta se prepiše, nastavite meta vrednosti naslova ali opisa..
 • Promocijske dejavnosti – enostaven za urejanje vizualnih urejevalnikov strani vam bo omogočil, da ponudbe sproti oblikujete in prilagajate. Prilagodljivi kuponi in pravila glede cen naredijo delo brez stresa.
 • Vse dobro za kupce mobilnih telefonov – odzivne trgovine bodo mobilnim uporabnikom omogočile boljši pregled nakupovalnih vozičkov in izdelkov na tablicah, pametnih telefonih in drugih napravah.
 • Zmogljivost – Možnost gostovanja do 5,00 000 izdelkov in urejanje 80 000 naročil (na uro) je očitna izbira za lastnike.
 • Možnosti pošiljanja, lokalizacija in podpora za prehod plačila – Večjezična podpora za lokalizacijo v več državah, razširitve plačil v Magento Connect in različne možnosti pošiljanja omogočajo enostavno nastavitev vseh teh stvari. Sploh ne preseneča, če blagovne znamke, kot so Samsung, Lenovo, Ford in Nike, uporabljajo Magento za svoje dejavnosti e-trgovine. Je dovolj vredno!

Eric Brantner

Eric Brantner

~ Eric vodi številne uspešne bloge z velikim prometom v različnih nišah. Zdaj deli svoje izkušnje in ponuja nasvete stremljenim blogerjem na Scribblrs.com

Osebno sem vedno ugotovil, da je Magento odlična platforma za e-trgovino.

Na stvari vedno gledam z vidika SEO in ena od stvari, ki mi je všeč pri Magentu, je, da omogočajo enostavno zagotavljanje, da so vse strani izdelkov čim bolj optimizirane..

Prihrani vam veliko časa za ustvarjanje optimiziranih URL-jev, meta oznak in tako naprej. S tem imate na straneh izdelkov boljše možnosti, da se pri rezultatih iskanja pojavijo ustrezne poizvedbe, ki lahko pripeljejo do kakovostnega prometa.

Blair Urquhart

Blair Urquhart

~ Blair je bloger, ki ima vodstvene in računovodske spretnosti. Ima izkušnje, dela v SEO in programiranju.

Moja najljubša platforma za e-trgovino je Magento.

Magento nima nobenih omejitev glede tega, kako kreativni ste lahko z njim. Zasnovan je tako, da v celoti deluje v zvezi s transakcijami, kot so plačevanje v številnih oblikah, kot so PayPal, kreditna kartica ali debetne kartice ali Skrill.

Dostava je ključni vidik spletnega mesta za e-trgovino. Stroške dostave lahko enostavno popolnoma prilagodite vsakič, ko vaše stranke živijo v Veliki Britaniji, ZDA ali kateri koli državi. Stroške dostave lahko nastavite sami ali vključite vodilne prevozne družbe po lastni izbiri.

UPS omogoča, da se vsakemu vašem postopku dostave pridružijo dostavna podjetja, tako da se morebitne spremembe cene opravijo samodejno. To pomaga pri sprejemanju pametnih odločitev. Ima tudi enostavne davčne dodatke in pomaga pri ustvarjanju skupnih stroškov.

Je zelo hiter in ga uporabljajo velika podjetja, kot sta Amazon in eBay. Magento je zasnovan za nekoga, ki prodaja lastne izdelke ali storitve.

Magento ni tako pogost kot WordPress ali Joomla, vendar vam lahko ustvari kreativno prednost pred vašimi tekmeci in še težje za kramp kot WordPress.

Teme na splošno so običajno čudovito oblikovane, zato se vam ni treba zanašati na vtičnike, kot je WordPress. V Magentu je preprost dostop do kode in meta območja, tako da lahko hitro spremenite zasnovo.

Pravo vznemirjenje imam nad delom Magento, saj je veliko bolj zapleten kot WordPress. Kodiranje v Magentu običajno do visokega standarda in prodaja na teh straneh tako preprosta in pametna. Vsakič, ko vam vgrajeni sistem vsak mesec prikaže prodajo in kako so ljudje prišli na vašo spletno stran plus številke obiskovalcev spletnega mesta.

Lahko ga imate na svojem spletnem mestu in hitro razumete, ko vam zmanjka zalog, ne bo prikazan na vašem spletnem mestu, dokler se zaloga ne vrne v zelo pametni funkciji.

Ljudem lahko zaračunate premijske cene za mesta Magento.

Deepak SharmaNajboljše strokovne ocene

Deepak Sharma

~ Deepak je poslovodja pri Taurus Knight, digitalni agenciji, specializirani za rešitve e-trgovine, vključno z SEO e-trgovine, trženjem e-pošte in trženjem socialnih medijev.

Čeprav ima vsaka stranka edinstveno zahtevo in upoštevamo to edinstveno stanje, ko svojim strankam predlagamo platformo za e-trgovino, najbolj priporočamo Magento.

Magento je zelo robustna platforma, s pomočjo katere ga lahko hitro oblikujete in spletno mesto ni samo odlično za operativno uporabo, kot so trgovanje in navigacija, temveč tudi lepo in privlačno videti.

Nekateri od naših strank, kot je Wai Ski Hire, so izbrali platformo, saj ima mednarodna plačila in vgrajene sisteme za plačilo davkov in stroškov, ki pomagajo pri vsakodnevnem poslovanju.

Magento ima široko paleto tem in teme je enostavno spreminjati, poleg tega pa ima tudi možnosti upravljanja zalog, kar pomaga pri upravljanju dobavne verige, kar je bistveno za spletno mesto e-trgovine.

Tom Shivers

Tom Shivers

~ Tom je ustanovitelj trgovine Capture Commerce. Je strokovnjak za SEO, specializiran za e-trgovino.

Kot SEO svetovalec, ki je specializiran za e-trgovino, veliko odgovarjam na to vprašanje in si želim, da bi ga več mojih strank vprašalo, preden so se podali.

Včasih podjetja izberejo platformo za e-trgovino, ker se uskladi z njihovo knjigovodsko programsko opremo, distribucijskim sistemom ali jim je prijatelj povedal, kako veliko je njihovo.

To so v redu razlogi, vendar niso veliki razlogi za izbiro platforme za e-trgovino, kot so varnost, vgrajeno trženje, enostavna uporaba, enostaven prehod s in na druge platforme, tehnična podpora, ki rešuje težave in ohranja konkurenčno prednost platforme.

Izbira se zmanjša na odprtokodne programske platforme, kot je WordPress ali gostovane platforme, kot je BigCommerce. V večini primerov zaradi zgoraj navedenih razlogov priporočam gostovano platformo prek odprtokodne kode.

Ali želite prevzeti vse odgovornosti gostovanja, kot so varnost in popravljanje stvari, ko se zlomijo? In kaj se zgodi, ko ponudniki platforme prenehajo podpirati ali zaračunajo veliko več za to? Gostovane platforme rešujejo takšna vprašanja, cene pa so zelo ugodne.

Priporočam gostovane platforme, ker so na voljo z obilico SEO funkcij, integracijo z orodji za iskalnike, orodji za analitiko, viri izdelkov / nakupovalnimi motorji, platformami za pregled izdelkov, možnostmi navzkrižne prodaje / prodaje, integracija z boljšimi storitvami, kot so ponudniki iskanja po spletnih mestih, sporočila o ukinitvi vozičkov, samodejna sporočila, obvestila o zalogah, integracija Amazon, ponudniki klepetov, dostop do najnovejših marketinških priložnosti in še več.

V bistvu lahko zaslužite veliko hitreje brez vseh skrbi za gostovanje. Niso vse platforme e-trgovine, ki jih gosti, odlične, zato priporočam Shopify, 3dCart in BigCommerce. Vendar je zlati standard na platformah za e-trgovino Magento Enterprise.

Justin Metros

Justin Metros

~ Justin je ustanovitelj in vodilni oblikovalec / razvijalec pri Radiatorju.

Pri podjetju, ki ima izkušnje na večini glavnih platform, sem bil že pri ustanovitvi Radiatorja pritegnjen v Shopify.

Kot oblikovalec je Shopify sanje, s katerim se lahko ukvarjajo. Njihov tekoč mamljiv jezik je intuitiven in razmeroma enostaven za učenje. Vzamete lahko skoraj kateri koli nabor zasnov in funkcij in ga zelo jasno izvajate na način, ki je s časom zelo berljiv in vzdržen. Shopify je v primerjavi z drugimi platformami tu zmagovalca pri oblikovalcih.

Kot razvijalca je Shopify sestavil čudovit ekosistem. In ker je Shopify Saas, vam ni treba skrbeti za vzdrževanje strežnikov, reševanje prometnih konic, varnostnih ranljivosti ali uporabo posodobitev / popravkov.

Najpomembnejši je njihov API. Zasnova ohranjajo osnovno funkcionalnost skrbnika čiste in dostopne, razvijalcem pa omogočajo, da ga razširijo na nekaj nenavadnih in kreativnih načinov.

O tem priča njihova trgovina z aplikacijami, ki razvijalcem aplikacij omogoča, da z aplikacijami razširijo funkcionalnost Shopifyja;

Lahko napišete svoje ali izbirate med stotinami namestitev z enim klikom iz njihove trgovine z aplikacijami. Dokaz tega uspeha je v številnih podjetniških rešitvah, ki so investirale v Shopifyjeve integracije.

Za vsakodnevno delovanje – ni treba vsak usposobljeni uslužbenec. Ko gre za obdelavo naročil, dodajanje izdelkov, posodabljanje spletnega mesta … dobro zgrajena in konfigurirana trgovina Shopify lahko prenese vse..

Kar se tiče backendov – je eno najlepših in najbolj funkcionalnih, kar sem jih kdaj videl.

In najboljši del je, da se iz dneva v dan izboljšuje. Izdelke Shopify lahko prodajate na svojem spletnem mestu WordPress. Prodajte neposredno na Facebooku, Pinterestu in Twitterju z enim klikom.

Integrirajte se z vsakim večjim prehodom za plačila. Apple Pay se jeseni začenja z naročili z enim dotikom. Nove funkcije se nenehno dodajajo. Vsa naša jajca smo dali v košarico Shopify in ne bi mogli biti bolj srečni.

Paddy Rohr

Paddy Rohr

~ Paddy je tehnični direktor Spring Web Solutions.

Shopify je daleč najbolj priljubljena platforma za e-trgovino.

Glavni razlogi:

 • Zelo preprost CMS (naše stranke zelo radi uporabljajo skrbniški vmesnik za upravljanje naročil in izdelkov)
 • Zelo enostavno prilagajanje (z vidika razvijalcev)
 • Mnogo odličnih aplikacij / modulov, ki jih lahko izberete iz tega preprosto vtičnika
 • Zelo hiter začetek – dobesedno lahko vstanete in zaženete vrata in začnete trgovati v nekaj urah.

Benjamin Crudo

>Benjamin Crudo “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Benjamin-Crudo-150×150.jpg “height =” 150 “width =” 150 “/></p><p>~ Ben je izvršni direktor in ustanovitelj podjetja Diff. Od leta 2010 upravlja z ekipo 25 razvijalcev in inženirjev programske opreme, ki se osredotočajo na zagotavljanje prilagojenih rešitev strankam na Shopifyju.</p><p>Shopify je naša priljubljena platforma za e-trgovino iz nekaj razlogov.</p><p>Za začetek je njegova tematska enota najbolj elegantna, s katero smo sodelovali na kateri koli platformi SAAS.</p><p>Prav tako so odlično opravili svoje delo s API-jem, kar nam omogoča, da dopolnimo funkcionalnost, ki je na voljo na sprednji in zadnji strani aplikacije.</p><p>Najpomembneje je, da jo imajo naše stranke radi!</p><h3><span id=Kyle Duck

>Kyle Duck “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Kyle-Duck-150×150.jpg “height =” 150 “width =” 150 “/></p><p>~ Kyle je podjetnik in razvijalec. Je ustvarjalec več deset trgovin e-trgovine. Njegovo podjetje Trend Tape trgovcem ponuja analizo borznih del.</p><p><strong>Shopify.</strong></p><p>Želite vedeti, kaj imajo skupni uspešni programerji in podjetniki?</p><p>Obstaja eno samo temeljno načelo, ki združuje oboje. Na voljo je v treh črkah:</p><p><strong>D.R.Y. Ne ponavljajte sebe. Ko enkrat rešite težavo, jo uporabite za vedno.</strong></p><p>Pred Shopifyjem ste morali vsakič, ko ste želeli izdelati spletno mesto za e-trgovino, skupaj postaviti platformo. Bilo je toliko malih “TODO-jev”, za katere bi morali skrbeti. Majhne podrobnosti, ki niso bile povezane z osnovnim konceptom vašega podjetja.</p><p>Stvari, kot so gostovanje, oblikovanje spletnega mesta, hitrostni preizkusi, namestitev ogrodja in neskončne prilagoditve, da lahko deluje pravilno. Obstajale so še druge rešitve, vendar je bila implementacija za razvijalce draga in zahtevna.</p><p>K sreči ima Shopify odličen API, ki razvijalcem omogoča, da praktično samodejno avtomatizirajo celoten postopek ustvarjanja trgovine.</p><p>Zaradi svoje priljubljenosti ste zagotovili tudi dolgoročno podporo skupnosti programerjev. Ni vam treba skrbeti, da bi dragulji in paketi postali zastareli.</p><p>Shopify je storil za platforme e-trgovine, kar je Google storil za iskanje. Ustvarili so izjemno vrhunski izdelek in prevzeli trg. Zagotovljeni ste za varnost in razširljivost.</p><p>Še več, ko imate idejo za izdelek, lahko zaženete skript in pokličete API Shopify. Voila! Imate delujočo prodajalno, ki se bo spreminjala na Luno in nazaj.</p><p>Tako lahko vse svoje napore vložite v trženje in prodajo ter zaslužite.</p><p>Shopify postavlja razvijalce v posel.</p><h3><span id=Russell Lobo

Russell Lobo

~ Russell je serijski spletni podjetnik s 6-letnimi izkušnjami na področju finančnega bloganja. Blogira tudi na Russ Lobo, osebnem spletnem mestu, kjer deli svoje nišne študije primerov.

Po mojih izkušnjah je za začetnika najboljša platforma Shopify. Shopify vam omogoča plačilo na mesec in je zelo razširljiv. Ima zelo dobro zbirko tem, ki pomagajo pri osredotočanju na izdelek in ne zapravljajo časa za dizajn.

Poleg enostavnih tem in predlogov ima platforma Shopify tudi veliko razvijalcev, ki lahko spremenijo temo po vaših zahtevah.

Kot platforma je zelo razširljiva in lahko sprejme veliko število izdelkov. Ena mojih zgodb o uspehu na Shopify je http://www.petitevigogne.com/.

Pomanjkljivost vidim, ker so izdelki na strežniku Shopify, včasih hitrost spletnega mesta ponavadi počasi, zlasti za velika spletna mesta. To povzroča slabo uporabniško izkušnjo in vpliva tudi na SEO.

Na splošno pa je Shopify ena od najlažjih platform za izdelavo spletnega mesta za e-trgovino glede na čas nastavitve, enostavnost uporabe, SEO optimizacijo in razširljivost..

Justin Morgan

Justin Morgan

Justin Morgan je izvršni direktor in ustanovitelj tistega, kar nas večina ljubkovalno imenuje “DMG”. Iz vseh krogov v zobozdravstveni industriji, ki zobni marketing obravnavajo kot temo, je Justin Morgan tisti, ki trdi, da vsi govorijo.

Vaša izbira platforme za elektronsko poslovanje mora temeljiti na tem, kakšni so vaši cilji in kakšen trgovec ste. Delal sem z majhnimi maminimi prodajalci popov (manj kot 2 milijona dolarjev na leto), ki imajo maloprodajne trgovine.

Eden glavnih pomislekov, ki jih imam pri platformah za e-trgovino, je, kako se bo platforma integrirala v sistem za prodajo na prodajnem mestu (POS) moje stranke. Zdi se, da je ShopKeep eden najbolj preprostih, enostavno nastavljivih POS sistemov.

Zaradi tega je BigCommerce privlačen, saj se lepo vključuje v ShopKeep. Ključno je, da lahko zaposleni lastniki trgovin poiščejo pomoč pri službi za stranke, in našel sem ShopKeep, da dobro skrbi za svoje maloprodajne stranke.

Lindsay Kavanagh

Lindsay Kavanagh

~ Lindsay je v svet marketinga vstopila kot spletni oblikovalec in razvijalec. Zdaj dela kot specialist za SEO in specialist za e-trgovino za seoplus + v Ottawi, Kanada.

Shopify je zagotovo vodilni na področju e-trgovine. Lastniki podjetij so dovolj preprosti, da postavijo svojo spletno trgovino, vendar dovolj zapleteni, da omogočajo prilagoditve razvijalcev in marketinških strokovnjakov. Shopify je z nešteto API-jev in integracijo aplikacij postal moja številka ena priporočena platforma e-trgovine.

Shopify ima vse potrebno za začetek in rast spletnih podjetij. Od osnov SEO do zapletenosti ponovnega ciljanja – Shopify ima potrebne sposobnosti za povečanje spletnega prometa in optimizacijo za konverzije..

Imamo kombinacijo aplikacij (kot so Receiptful, Shopping Feed, Orange App in Inventory Helper), s katerimi lahko podjetja spremljate in se širite. Te aplikacije podjetjem omogočajo, da ostanejo v stiku s ponavljajočimi se kupci, se razširijo na druge spletne trge, kot sta Amazon in Ebay, popolno testiranje uporabnikov, hkrati pa spremljajo zaloge, da se zagotovi prodaja.

Z najbolj prijaznim vmesnikom, ki sem ga videl, in brez primere podpore, Shopify tržnikom in razvijalcem omogoča, da rastejo svoja podjetja, hkrati pa zadrži lastnike podjetij v zanki z lahko berljivimi meritvami in izpolnjevanjem naročil..

Glavna nadzorna plošča in zadnji konec Shopifyja sta enostavna za sledenje in zagotavljata vse meritve, ki jih lastniki podjetij želijo videti, ko se prijavijo v svojo spletno trgovino (promet, prodaja, napotnice itd.).

To je zelo pomemben dejavnik pri priporočanju Shopify potencialnim strankam, saj želijo biti v stiku s poslovnimi metrikami in preveriti, kdaj se uspeh zgodi in od kod prihaja.

Druge platforme, kot so Squarespace, WooCommerce in Magento, imajo vse omejitve. Ne glede na to, ali gre za težave s sledenjem, cenovno ceno, zapletenimi funkcionalnostnimi zapleti za lastnike podjetij ali splošnim uporabniškim vmesnikom – naletel sem na cestne težave z vsemi tremi platformami v razvoju spletnega oblikovanja / razvoja, SEO in e-trgovine..

Šele v začetku tega meseca je Shopify potrdil, da imajo zdaj preko 300.000 trgovcev, ki uporabljajo njegovo platformo. Ta rast potrjuje, da sta širitev in rast ključni.

Kot tržnik lahko pričakujem, da bo Shopify kmalu enako močan kot Magento, vendar bo ohranil preprosto funkcijo, ki jo ima zdaj. Možnosti in možnosti so za to vedno večjo platformo neskončne – zaradi česar jo priporočam vsem strankam.

Brock Ingham

Brock Ingham

~ Brock je izkušen v e-trgovini od ideje do uvedbe. Vodil je spletne trgovine in poslovne operacije, hkrati pa je v digitalnem marketinškem prostoru ves čas iskal nove priložnosti.

Ko sem začel z višino vseh platform in se odločil, da tega ni storil za nas, spoštujem, kaj lahko Magento stori. Če rečem, bi morala biti moja najljubša platforma za elektronsko poslovanje Shopify.

Obstaja močna in vedno večja skupnost, ki podpira Shopify, ki je neveljaven na mnogih drugih platformah. To je odmevno tako s trgovino z aplikacijami kot tudi z delom okoli vadnic z razvojnega stališča. V Shopify je vgrajenih veliko odličnih funkcij, naslednje mi preprečujejo, da priporočam še eno.

Teme za priklop in predvajanje:

Shopify je na strani razvijalca enostaven za krmarjenje, ki se lepo prilega v WordPress vmesnik. Teme se lahko spremenijo ob drogu, marsikateri vidik pa se lahko spremeni prek njihovih urejevalnikov WYSIWYG. Upoštevajte, čeprav lahko HTML in CSS napišete, da prilagodite nastavitve statičnih tem, boste verjetno potrebovali pomoč razvijalca, če bo vaš nabor spretnosti novinec.

Tone podpornih aplikacij:

Z odprto kodo se porajajo zasebne aplikacije. Cart in Cart, ki je preselil eno od mojih 5000 mest SKU, na katerem sem delal z zelo malo napakami (kljub slabim pregledom). Druge priljubljene aplikacije, kot sta Sumome in Rematic, se priklopijo in igrajo tako kot WordPress.

Aplikacija Shopify “kupi gumb” je še v povojih, ima velik potencial. Ta aplikacija s pomočjo dinamičnih skriptov samodejnega gena pretvori katero koli zunanje spletno mesto v svojo novo stransko trgovino z zunanjimi vozički (znanje Java je potrebno).

Zaščita pred goljufijami:

Lastniki trgovin sicer ponujajo prehod za plačila Shopify in lažje nadzorujejo vsako goljufivo dejavnost. To je odlično za vse, ki se ukvarjajo z naročili velikega obsega, ki so lahko tarča goljufivih gostov. Rumene zastavice za odstopanja naslovov in več poskusov, rdeče zastavice za VPN in senčna zgodovina nakupov. Vse skupaj odlično orodje za shranjevanje spodnje vrstice.

Rumene zastavice za odstopanja naslovov in več poskusov, rdeče zastavice za VPN in senčna zgodovina nakupov. Vse skupaj odlično orodje za shranjevanje spodnje vrstice.

Nenazadnje gre za kanadsko podjetje! Kot ponosen Kanadčan zelo rad podpiram platformo, kjer sem se rodil in odraščal.

Swadhin Agrawal

Swadhin Agrawal

~ Swadhin je profesionalni samostojni pisatelj in bloger. Na svojem blogu piše o iskanju in prepoznavnosti malih podjetij v majhnih podjetjih DigitalGYD.com.

Zame je moja najljubša platforma za e-trgovino Shopify. V WordPressu imam svoje bloge in spletna mesta, ki so odlični, vendar za mojo trgovino e-trgovine; Shopify je tisto, kar sem izbral.

Zakaj sem izbral Shopify?

Shopify je popoln hibrid med WordPressom (potrebno je veliko kodiranja za postavitev platforme za e-trgovino) in preprostimi spletnimi trgovinami, kot je Wix.com (kjer svojega malega podjetja za e-trgovino ne morete razširiti na večje podjetje).

Pravzaprav imam a vodnik za ustvarjanje preproste spletne trgovine z Wixom, ki je kot nalašč za začetnike. Če pa želite popolno platformo za e-trgovino, bi šel z nekaj podobnega kot Shopify.

Shopify je na drugi strani enostaven, ne potrebuje nekaj veščin kodiranja in ga je mogoče bolje prilagoditi kot platforma, kot je Wix.

Druga dva razloga, zakaj sem se odločila za Shopify, sta:

1. Nadomestna nadzorna plošča: Ima vse, od nadzora zalog do upravljanja naročil znotraj enega sistema. Tako je enostavno videti ptičje perspektive in prihraniti težave.

2. Razpoložljivost aplikacij: Če ste koder, lahko s Shopifyjem integrirate skoraj vse, če pa niste nekoder (kot sem jaz), so te aplikacije velik prihranek časa in denarja..

Mohammad Umer

Mohammad Umer

~ Umer velja za enega izmed 10 najbolj priljubljenih blogerjev v Pakistanu. Zgradil je veliko spletnih mest za e-trgovino za stranke.

Imam izkušnje z nekaterimi strankami, ki prodajajo izdelke na spletu, saj želijo vsak samodejni sistem za svoje podjetje. Spletno mesto jim ponudim z odličnimi funkcijami in postanejo srečne stranke.

Na spletu je na voljo na tisoče platform, tem in skriptov za e-trgovino in številne izmed njih so brezplačne za uporabo z odličnimi funkcijami. Težko je reči, da je Shopify kralj.

Ja! Ampak tukaj moram reči. Ker mi ta programska oprema ali lahko rečete, mi platforma omogoča enostavnost, da stvari počnem na pravilen način. In verjemite mi, s kraljem sta 100.000 shranjuje moč.

Značilnosti Shopify I love:

1. Na Facebooku lahko enostavno postavimo trgovino s socialnimi mediji
2. Poskusna možnost, tako da lahko vsakdo preizkusi njegove lastnosti in se prepriča, da je ustrezen
3. Vtičniki za vašo trgovino (brezplačni in plačani)
4. Za transakcije nam ni treba plačevati in naložite jih lahko neomejeno
predmeti za prodajo
5. Enostavna nastavitev za lastnike malih podjetij in novorojenčke

Obstajajo številne druge značilnosti Shopifyja.

Na koncu želim povedati, da je Shopify platforma e-trgovine v celoti.

Mitchell Callahan

Mitchell Callahan

~ Mitchell soustanovitelj in izvršni direktor Saucal, internetnega podjetja, specializiranega za razvoj WooCommerce. Spletne strani je začel graditi še v osnovni šoli, svoje delo pa je prvič predstavil pri rosnih 14 letih med prenosom v televizijski oddaji v Kanadi.

WooCommerce

 • Odprtokodno
 • Izdelano za WordPress

Pri Saucalu so vsa naša spletna mesta za e-trgovino izdelana z uporabo WooCommerce. Zakaj? Za prvo verjamemo v tehnologijo odprtokodnih kod. Še pomembneje pa je, da verjamemo v sposobnost urejanja in lastništva naše kode.

Zaradi tega se ne držimo stran od zaprtih rešitev, ki nas lahko pustijo omejene na osnovne funkcije in konfiguracije, ali pa jih izklopimo brez našega soglasja. Open source ftw.

Elliot Taylor

Elliot Taylor

~ Elliot je strokovnjak za e-trgovino in WordPress s sedežem v Veliki Britaniji. Je tudi ustanovitelj YoGrow ki ponuja preproste analitike e-trgovine za trgovine, ki želijo rasti.

Konji na tečaje! Katera platforma e-trgovine je primerna za vas, je odvisno od vaših potreb. Kljub temu je naša najbolj priporočljiva platforma WooCommerce, ker je najbolj prilagodljiva.

Za namestitev WooCommerce je bistveno lažje razviti po meri teme in funkcionalnosti. Če si ravnokar namočite nogo v svetu e-trgovine, boste morda raje gostili rešitev z vsem, kar se dogaja v polju.

Ko boste bolj uveljavljeni in določili posebne zahteve za svoje podjetje, boste potrebovali bolj prilagodljivo rešitev.

WooCommerce je idealna možnost, in ker je vgrajena neposredno v WordPress, obstaja veliko WordPress integracij, ki jih lahko tudi izkoristite..

WooCommerce in WordPress sta odprtokodni in to ima tudi prednosti. Napačno je, če to izenačite s „brezplačno“. Pravzaprav bo dražje najeti oblikovalce, razvijalce, svetovalce in podobne, ki bodo izkoristili to programsko opremo.

Glavna prednost je skupnost, ki se je razvila ob WooCommerce. Na voljo je živahno tržišče vtičnikov in tem, ki jih lahko uporabljate. Razvijalci se vse bolj seznanjajo s storitvami Woo in zunaj nje.

Preglednost zagotavlja, da je varnost stroga in da se izvajajo najboljše prakse. WooCommerce, WordPress in z njimi povezani vtičniki se nenehno razvijajo. Posodobitve so redne.

To bo pomenilo, da morate za upravljanje posodobitev odložiti vir, hkrati pa bo pomenila tudi robustnejšo trgovino, s katero boste lahko vodili svoje spletno podjetje.

Če pritiskate na meje vašega obstoječega gostujočega sistema ali morda najdete svojo večjo podjetniško platformo preveč napihnjeno za vaše potrebe, potem predlagamo, da si ogledate WooCommerce. Ni najcenejša ali najpreprostejša, vendar je varna in varna platforma za gradnjo vašega podjetja.

Magnus Högfeldt

Magnus Högfeldt

~ Magnus je danski specialist za marketing, ki živi na Švedskem. Poleg spletnega razvoja in spletnega trženja Magnus izdeluje video in avdio vsebine ter pomaga svojim strankam, da svoje znanje prodajo po spletu.

Imam najljubšo platformo za e-trgovino, vendar ne ustreza vsem. Vse gre za potrebe in pripravljenost za kompromis. V nekaterih trgovinah je rešitev na spletu na ključ Tictail.com ali Shopify je popolnoma najboljša izbira – za druge je potrebna zapletena in prilagojena namestitev z več skladiščnimi zalogami itd..

Ugotovil sem, da kombinacija moči WordPressa in prožnosti WooCommerce pogosto ustreza potrebam mojih strank. Redko delam velike nastavitve, ki dnevno potrebujejo več tisoč izdelkov in naročil, vendar več vsebin poganja spletna mesta z nakupovalnimi napravami. Zdi se, da WooCommerce drži teh projektov – in ko moja stranka zahteva določene funkcije, lahko izjavim, da je zagotovo vtičnik za to.

WordPress + Woocommerce je CMS s trgovino na vrhu, medtem ko Magento, PrestaShop itd. So trgovine s CMS na vrhu. Če imate spletno trgovino z veliko vsebine in omejeno količino izdelkov, je kombinacija W + W idealna.

WooCommerce mi omogoča ustvarjanje trgovin, ki prodajajo kombinacijo fizičnih izdelkov, digitalnih prenosov, članstva za zaprto področje spletnega mesta in dostopa do tečajev, vse z malo ali nič kodiranja po meri..

Zaradi tega je rešitev za kupca poceni, zato se lahko osredotočimo na ustvarjanje vsebine, namesto da bi ugotovili, kako povezati različne platforme, ne da bi izkušnja pri nakupu trpela.

Lahko sklenem partnerske posle z blogerji tam, znotraj vmesnika WordPress, in spremljanje prodaje s storitvijo Analytics ali podobnimi sistemi je prepir. Oh, in SEO-objekti so drugi od nobenih drugih sistemov, ki sem jih videl, če jih nastavite po knjigi.

Moč WordPress in Woocommerce je tudi njihova slabost: odprtokodno kodo lahko hekerji prosto analizirajo, količina WordPress spletnih mest, ki se zlomijo in vbrizgajo z zlonamerno programsko opremo in neželeno pošto, pa prestraši.

Resnično morate ves čas vzdrževati varno in posodobljeno spletno mesto WordPress!

Steve Gerencser

Steve Gerencser

~ Steve ustvarja in trži uspešna spletna mesta od leta 1997. Ima globino izkušenj iz resničnega sveta, ki vodijo divje različna podjetja, ki mu dajejo široko perspektivo o tem, kakšno podjetje mora biti uspešno v spletu.

Kar zadeva rešitve e-trgovine, sem velik oboževalec “odvisno od”.

Skozi leta smo gradili vse, od posameznih spletnih mest izdelkov z gumbom PayPal Buy Now, do popolnoma prilagojene rešitve za nakupovanje za stranke z mednarodnimi strankami, ki prodajajo izdelke, majhne kot plastična piščalka, do polnih zabojnikov, ki jih pošilja tovorni promet v tujino..

Zunaj je veliko izvedljivih rešitev in vsaka ima svoje prednosti in minuse. Vendar pa imam nekaj rešitev “pojdi na”, ki se zdi, da ustrezajo večini potreb.

WooCommerce je postala odlična rešitev za manjše trgovine in spletna mesta, ki jih stranka morda ne posodablja zelo pogosto.

Brezhibno se zlije z WordPressom, zato jim ne predstavlja nove krivulje učenja in ima vse pomembne lastnosti, ki jih rad vidim v preprosti trgovini. Hitro se ustanovi in ​​v nekaj urah lahko začnemo prodajati trgovino.

Pri večjih trgovinah in na mojih testnih mestih se pogosteje zanašam na OpenCart. Ponovno je to zelo preprosta namestitev, okvir spletnega mesta pa lahko postavimo v nekaj urah in začnemo živeti v manj kot enem tednu, odvisno od izdelka, ki se prodaja.

OpenCart ima množico podporne skupnosti s skoraj toliko dodatki kot WordPress, tako da jo je mogoče enostavno prilagoditi za vsako potrebo. Poleg tega, če nam manjka funkcija, ki jo potrebujemo, obstaja veliko razvijalcev, ki bi to funkcijo želeli zgraditi za samo nekaj dolarjev.

Velika stvar je, da po nekaj skrbniških nastavitvah preprosto deluje brez težav. Če lahko živite s privzeto temo, imate lahko v enem dnevu delujočo prodajalno s procesiranjem PayPal, lahko pa jo tudi v drugo smer popeljete v nakupovalno izkušnjo.

Zac Johnson

Zac Johnson

~ Zac je podjetnik in super podružnica, s skoraj 20-letnimi izkušnjami na področju spletnega trženja.

V preteklih letih sem imel priložnost sodelovati z več platformami za e-trgovino. Od zgodnjih dni nakupovalne košarice Yahoo do preprostih rešitev za naročanje na eni strani, izdelanih za spletne prodajalce.

Iz svojih osebnih želja bi si želel, da bi bila moja nastavitev čim enostavnejša, obenem pa ponujala tudi možnost sledenja vseh kotov prometa na mojem spletnem mestu, naročil in konverzij..

Da bi se to zgodilo, bi verjetno obstajala možnost drage rešitve vse v enem ali pa z rešitev, ki jo poganja WordPress, kot je WooCommerce.

Ker sem velik oboževalec WordPress-a in mi je všeč možnosti prilagajanja, hkrati pa imam možnost povezovanja s plačilnimi procesorji, kot so Amazon, Stripe in Paypal – bi se držal WooCommerce kot svoje izbrane platforme za e-trgovino..

Neil Sheth

Neil Sheth

~ Neil ustvarja in trži spletne strani od leta 2009. Ustanovitelj je Only Way Online, digitalne marketinške agencije, ki je specializirana za povečanje prometa na spletu in prodajo na spletu. Neil ponuja tudi SEO coaching za manjša podjetja s pomočjo »Najdeno vaše blagovne znamke«.

Woocommerce roki navzdol!

Pred približno štirimi leti sva z ženo želeli odpreti luksuzno prodajalno daril na spletu in opravili vsaj mesec dni raziskav. Woocommerce smo se odločili iz naslednjih razlogov:

 • WordPress je odličen – je preprost, jedrnat, lahko ustvarite čudovita spletna mesta, sistem za upravljanje z vsebinami pa je odličen za SEO in trženje vsebin. Že leta uporabljam WordPress, tako da sem, ko sem ugotovil, da lahko z njim naredim spletno mesto za e-trgovino, skoraj brez možganov.
 • Poceni – ni treba kupovati okorne in drage programske opreme, namesto tega izberite temo, namestite WordPress in Woocommerce, povežite jo s svojim plačilnim prehodom in že boste radi. Ok, verjetno ni tako preprosto, a vseeno razumeš, kajne. Poleg tega, ker je gostitelj, ni stalnih mesečnih pristojbin, plačajte enkrat in pozabite.
 • Dostop do razvijalcev – Nikoli se ne boste borili, da bi našli razvijalca WordPress, ki tudi pomaga, da bo vhodna cena za spletno mesto Woocommerce razumna v primerjavi z drugimi platformami. Trenutno delam s stranko, ki je porabila na tisoče funtov za novo spletno mesto, razvito na platformi, ki jo je ustvarila njihova marketinška agencija. To pomeni, da vsaka sprememba, ki jo želijo narediti na spletnem mestu, znatne stroške in postopek črpanja. Stranka se je počutila omejeno in to je en velik razlog, da izbere platformo, kot je WordPress, do katere imajo vsi dostop.

Rohin Dua

Rohin Dua

~ Rohin se rad ukvarja s podružničnim marketingom, razišče, kakšni so možni načini za ustvarjanje pasivnega dohodka v spletu in svoje znanje deli z enako mislečo skupnostjo. Vodi tudi podjetje za zunanje izvajanje SEO in ponuja storitve številnim SEO agencijam po vsem svetu

Odgovor na izbiro prave platforme za e-trgovino je res odvisen od vašega cilja in zanimanja. Moja nenehno najljubša platforma e-trgovine je brez dvoma WordPress.

Zdaj v industriji veljajo za standard in če ga uporabljate s plačanimi vtičniki Woocommerce, boste dobili vse napredne funkcije, ki jih boste kdaj želeli videti na svojem spletnem mestu Ecom.

Najboljši del WordPress-a je njegov Open Source, brezplačen, njegov CMS je zelo enostaven za uporabo, SEO prijazen in za upravljanje stvari je potrebnih veliko tehničnih znanj. Ko integrirate Woocommerce z nekaterimi plačljivimi temami, kot je Divi, lahko v nekaj urah dobite osupljivo trgovino.

Obstaja veliko velikih trgovin, s katerimi še vedno uporabljamo WordPress, in edini razlog za njihovo izbiro je preprostost platforme za dodajanje prodajnih tokov in integracija s priljubljenimi marketinškimi platformami.

Nasvet: Številne plačane teme WordPress v teh dneh prihajajo s funkcijo za uvoz uvoza s klikom 1, s pomočjo katere lahko ustvarite trgovino za e-trgovino z možnostjo prilagoditve podrobnosti, da se ujemajo z najlažjimi načini izdelkov.

Victoria Pavlova

Victoria Pavlova

~ Victoria je serijska podjetnica in ustanoviteljica Starligh MG, poljskega podjetja za digitalne blagovne znamke, ki ima v lasti in upravlja mednarodne spletne platforme v konkurenčni vertikali.

Sem velik oboževalec WooCommerce. Prvič: WooCommerce je brezplačni odprtokodni vtičnik s kodo, ki je prosto dostopna vsem. To pomeni, da ga lahko prilagodite na način, ki ga želite ali celo zgradite svojo razširitev.

Woocommerce je zelo prilagodljiv in enostaven za uporabo. Celo nedetanski uporabniki ga lahko obvladajo v enem tednu. Razlog za to je, da je Woocommerce del WordPressa. Prejšnji uporabniki lahko uživajo v uporabniku prijaznem vmesniku in logiki WordPress.

Poleg tega to pomeni, da lahko uporabite vse brezplačne in plačane vtičnike in teme, ki so na voljo za uporabnike WordPressa. Glede plačljivih razširitev Woocommerce so dostopne in kompatibilne s skoraj vsako temo e-trgovine v WordPressu..

Čeprav je WooCommerce brezplačen, to še ne pomeni, da ni profesionalen. Z WooCommerce lahko zgradite čudovite trgovine s funkcijami, kot so kode kuponov, podrobno sledenje naročil, stanje dobave, sledenje zalog, nastavitev davkov, orodja za sodelovanje strank in še veliko več.

Velika skupnost je še ena prednost. Vedno lahko dobite brezplačno podporo, kadar jo potrebujete.

Farhan Syed

Farhan Syed

~ Farhan je spletni razvijalec, specializiran za SEO in bloger. Ljudem pomaga upravljati svojo spletno prisotnost s trženjem na družbenih medijih in z optimizacijo iskalnikov.

Všeč mi je podjetje WooCommerce za moja spletna mesta o e-trgovini. Daje mi veliko prednost glede fleksibilnosti in dodatkov v primerjavi z drugimi ponudniki programske opreme Ecom, kot sta Magento ali Shopify.

Pri WooCommerce je nekaj, kar mi je všeč, to, da lahko še vedno blogam na istem spletnem mestu kot trgovina. Lahko govorim o izdelkih in lahko osebno zajamčem za njih na spletnem mestu. Prav tako lahko izberem katerokoli temo, ki mi je všeč, ki dela z WC-jem, da naredim trgovino.

Najboljši del WC-ja je, da se vgradi takoj v že zgrajeno spletno mesto in zelo dobro deluje s številnimi vtičniki, ki jih želim dodati na spletno mesto.

Heena Shah

Heena Shah

~ Heena rada piše in bere o trendih v spletnem marketingu. Njeno strokovno znanje je oblikovanje kreativne spletne strani in Facebook marketinga.

Običajno se za najboljšo platformo za elektronsko poslovanje odloči z več parametri, kot so zahteva odjemalca, proračun, enostavnost poslovanja itd. In Woocommerce računu popolnoma ustreza..

Naše podjetje za spletni dizajn je razvilo nekaj spletnih mest za e-trgovino na priljubljenih platformah, kot so Magento, OpenCart, Drupal in Woocommerce.

Vendar pa imamo raje Woocommerce za stranke, ki večinoma zagovarjajo rešitve, narejene naredi sam, preproste funkcije in cenovno ugodnost. Z Woocommerce lahko stranke z lahkoto upravljajo nakupovanje, e-pošto, kataloge izdelkov, zaloge itd.

Magento in druge odprtokodne platforme ponujajo skoraj enako vrsto funkcij kot Woocommerce. Toda nekatere funkcije zahtevajo strokovno pomoč pri izvedbi. In kvalificiranega razvijalca za upravljanje platforme Magento ni enostavno. Poleg tega so dražje kot Woocommerce.

Phil Clerkin

~ Phil je spletni oblikovalec za Cre8ive Online.

Moja najljubša platforma za e-trgovino je WooCommerce. Skozi leta sem poskusil nekaj različnih, vendar sem ugotovil, da veliko število ljudi, ki uporabljajo WooCommerce, pomeni, da je vedno mogoče najti pomoč.

Če sem naletel na prošnjo za določeno prilagoditev, sem vedno lahko našel vtičnik, s pomočjo katerega bi dosegel uporabnikove cilje. Obstaja veliko razvijalcev, ki izdelujejo neverjetne dodatke za WooCommerce.

Prav tako sem ugotovil, da WooCommerce dobro deluje s široko paleto tem, kar pomeni, da so odlična spletna mesta oddaljena le nekaj klikov. Woothemes za razvijalce ponuja neskončne dodatke in kljub temu, da so dragi, delujejo brezhibno.

Mihail Korev

Mihail Korev

~ Mihael je strokovnjak za SEO. Ima več kot 8 let izkušenj s spletnim oblikovanjem in digitalnim trženjem za mala in srednje velika podjetja.

Na trgu obstaja toliko rešitev za e-trgovino, vendar sem v zadnjih nekaj letih raje uporabljal WooCommerce za vse svoje stranke in projekte.

Večina malih in srednje velikih podjetij potrebuje poceni, preprosto in prilagodljivo platformo, ki jim lahko pomaga pri prodaji 10-1000 izdelkov, WooCommerce pa je najboljša izbira za to.

Z vidika razvijalca gre za odprtokodni vtičnik, kar pomeni, da boste imeli popoln dostop do izvorne kode in ga lahko prilagodite tako, kot si želite vi ali vaša stranka. Največja knjižnica razpoložljivih dodatkov in razširitev vam lahko v nekaj minutah pomaga pri konfiguriranju katerega koli prehoda za plačila in ponudnika pošiljanja..

Celotna postavitev bi lahko trajala nekaj ur namesto dni – ključnega pomena je, ko ima stranka dolge roke. Da ne omenjam neverjetnih in profesionalnih predlog na ThemeForestu, s katerimi bo spletna trgovina videti osupljivo na vseh napravah, izboljšala stopnjo konverzije in ustvarila pozitivno podobo blagovne znamke.

Druge platforme preprosto ne zagotavljajo takšne stopnje prilagajanja in uporabnosti, v preteklosti pa sem moral porabiti ure za popravljanje in posodabljanje kode na drugih platformah e-trgovine (PrestaShop in OpenCart), ker so nekateri priključki in razširitve zastareli ali niso obstajajo.

Če povzamem, vedno predlagam WooCommerce, ker:

 • Kot nalašč za majhne / srednje spletne trgovine
 • Najnižji zagonski stroški
 • Hiter čas nastavitve
 • Popoln dostop do kode in baze podatkov
 • Največja knjižnica dodatkov
 • Pripravljen za mobilne naprave in SEO
 • Zmerne zahteve glede gostovanja (deljeno gostovanje)
 • Nizki stroški vzdrževanja
 • Največja skupnost uporabnikov in razvijalcev (za iskanje odgovorov in reševanje vprašanj)
 • Prav tako je veliko bolj dostopno in lažje najti razvijalca WordPress / WooCommerce, če se stranka odloči, da bo najela notranjega razvijalca.

Shaikh Aezaz

Shaikh Aezaz

~ Shaikh ima približno 6 let izkušenj z razvojem spletnih strani. Več kot 4 leta razvija spletne strani z WordPressom.

Moja najljubša programska oprema je WooCommerce, ker lahko hitro ustvarimo našo spletno stran z razpoložljivimi dodatki in razširitvami.

Najpomembneje je, da je brez stroškov.

Eno od spletnih mest za e-trgovino, ki sem ga ustvaril za prodajo gumijaste znamke po meri, je trajalo le 3 dni.

Ban Markus

Ban Markus

Moja najljubša platforma za e-trgovino je WooCommerce. Rad uporabljam WooComerce ne samo zato, ker je uporabnikom prijazen, ampak tudi zato, ker ga je enostavno nastaviti in brezplačno.

Strašljivo je videti, ko ste ugotovili, koliko vtičnikov morate kupiti / pridobiti, da bodo pravilno delovali, vendar je ROI precej boljši od drugih platform, ki vam za provizijo ponujajo vse nastavitve in funkcionalnosti..

Strašljivo je videti, ko ste ugotovili, koliko vtičnikov morate kupiti / pridobiti, da bodo pravilno delovali, vendar je ROI precej boljši od drugih platform, ki vam za provizijo ponujajo vse nastavitve in funkcionalnosti..

Te platforme ne samo, da odrezujejo delček vašega dobička, ampak vam omogočajo, da živite po svojih pravilih. Da, res je, da so videti enostavno in poceni, a na dolgi rok je to, da to storite sami z uporabo WooCommerce, bolj zadovoljivo.

Venchito Tampon

Venchito Tampon

~ Venchito je strategij za gradnjo povezav v Manili in je glavni direktor in soustanovitelj podjetja SharpRocket, podjetja za gradnjo povezav v Aziji, ki ponuja storitve gradnje povezav z belimi klobuki za SEO agencije, lastnike podjetij za e-trgovino in velike korporacije v angleško govorečih državah.

Ena izmed mojih najljubših platform e-trgovine, zlasti za WordPress spletna mesta, je WooCommerce. Nekaj ​​funkcij, ki bodo danes morda koristne lastnikom zagonskih podjetij, je:

 • Izdelke je mogoče enostavno kategorizirati, glede na prodajne cene in druge neodvisne lastnosti. Ima veliko prožnost pri prodaji fizičnega ali celo virtualnega izdelka, ki ga je mogoče naložiti.
 • Uporabniku prijazen vmesnik WordPress. Tako lahko ustvarite spletno trgovino brez zmede, zato se lahko več časa usmerite v ustvarjanje odličnih ciljnih strani.
 • Vgrajen analitični sistem, ki ohranja statistiko kristalno čist.

Yuvraj Wadhwani

Yuvraj Wadhwani

~ Yuvraj je ljubitelj e-trgovine, ki vodi svoje podjetje eCom.

Moja najljubša platforma za e-trgovino je WooCommerce. Razlog, da sem izbral WooCommerce, je, da je v primerjavi z drugimi platformami, ki sem jih obravnaval, izredno enostavno in uporabniku prijazno..

Je tudi zelo prilagodljiv in lahko zelo enostavno ustvarite rešitve po meri. Druga prednost WooCommerce je izjemno veliko število brezplačnih in vrhunskih vtičnikov, ki so na voljo.

Večino prilagoditev, ki jih potrebujete za zagon trgovine, lahko opravite s pomočjo vtičnikov, kar vam pomaga hitreje zagnati in se bolj osredotočiti na ustvarjanje prodaje, ne pa na skrb za tehnologijo.

Al-Amin Kabir

Al-Amin Kabir

~ Al-Amin je večkrat nagrajeni podjetnik, bloger, pridruženi tržnik in govornik, ki uči, kako ustvariti dobičkonosne nišne strani.

Priporočam WooCommerce.

Je zelo prilagodljiv Dobite veliko fleksibilnosti, ko gre za funkcije, prilagoditve in drugo tehnično plat stvari. Platformo WooCommerce lahko uporabite za prodajo fizičnih, naložljivih izdelkov, članstva ali celo izdelkov, ki temeljijo na pridruženih / tretjih trgovcih.

Enostavna integracija z obstoječo spletno stranjo, spletnimi dnevniki WordPress trenutno napaja več kot 25,4% vseh spletnih strani na spletu in je odgovoren za več kot 76,5 milijona spletnih dnevnikov!

Najbolj mi je všeč WooCommerce, ki temelji na WordPressu, in lahko preprosto integrirate platformo za e-trgovino / platformo za digitalno prodajo na obstoječem spletnem mestu. Blogerji lahko preprosto integrirajo trgovino za e-trgovino v svoj blog in začnejo prodajati po spletu.

Na stotine razširitev

Zahteva za vsakogar je skoraj enkratna in za izpolnitev potrebujete razširitve. Kar imam rad pri WooCommerce je, da ima na stotine razširitev. Večina jih je brezplačnih.

Druge značilnosti storitve WooCommerce, zaradi katere sem ga izbrala

• Širok izbor brezplačnih in vrhunskih predlog
• Obstoječi WordPress vmesnik
• Brezplačno, enkratnih / mesečnih pristojbin

Ashley Faulkes

Ashley Faulkes

~ Ashley je ustanovitelj Mad Lemmings, podjetja, ki podjetnikom in malim podjetjem pomaga pridobiti več strank prek svoje spletne strani

Moja platforma za e-trgovino za moje stranke je Woocommerce. Zakaj? Ker je zelo preprost okvir za uporabo in temelji na WordPressu, ki vam daje toliko prožnosti in nadzora.

Woocommerce vsebuje vse osnove, ki jih potrebujete za zagon spletne trgovine s strani izdelkov (z različnimi postavitvami prek WordPress Teme), pošiljanje, davke, cene, prehodi za plačila, zaloge in lokalizacijo.

Ne samo to, ampak dobite vse funkcije WordPress-a, kot so strani, objave in trden SEO prek vtičnikov, kot so Yoast ali All in One SEO. Skoraj preveč enostavno je!

Seveda, če imate množično in kompleksno spletno mesto za e-trgovino, potem Woocommerce & WordPress (sčasoma) ne bo zadovoljil vseh vaših potreb, vendar je za večino spletnih trgovin eden najlažjih in najboljših načinov.

Aaron Jones

Aaron Jones

~ Aaron je strokovnjak za podružnično trženje. Svoje bralce uči, kako najti nišo, zagnati spletno stran in kako povečati promet.

Vedno sem uporabljal platformo WooCommerce zaradi njene enostavne uporabe in načina postavitve platforme. Woo Commerce deluje z večino tem in dobro sodeluje.

Če ste začetnik in vas pisanje kode ne zanima, kot je trgovina s trgovino, je pot. Vem, da obstajajo drugi, vendar sta enostavna uporaba in integracija ključna dejavnika v mojem poslu.

Vaše podjetje mora biti močno in naučiti se morate svoje publike. Z analitiko, ki je vključena v ta vtičnik ali ali je vgrajena v vašo temo, se lahko vse spremeni v svetu, kar zadeva rezervacije in vaše podjetje.

Louie Luc

Louie Luc

~ Louie je internetni tržnik s polnim delovnim časom, ki že nekaj let dela od doma. Vodi več spletnih strani niš / avtoritet in nekaj podjetij za e-trgovino.

Moja najljubša platforma za e-trgovino je WooCommerce. To je najbolj priljubljena rešitev e-trgovine, ki jo uporablja 39% spletnih mest s spletnimi trgovinami.

To je brezplačni vtičnik, ki ga lahko namestite na svoj WordPress, kar pomeni, da poganja lasten strežnik. Če potrebujete dodatne funkcije, jih lahko dodate po potrebi. Te razširitve so plačane, vendar se jih splača.

Ker je izbira prave platforme za e-trgovino za vašo spletno trgovino ključni poslovni korak, morate izbrati najboljše: pojdite z WooCommerce.

Ryan BeMiller

~ Ryan vodi spletno mesto z imenom Shopping Signals, ki naj bi spletnim trgovcem pomagalo pri promociji svojih spletnih mest in privabljanju več poslov s pomočjo spletnega trženja.

To bi rad najprej omenil s svojim prepričanjem, da je izbira platforme za e-trgovino ena najmanj pomembnih odločitev za novo, majhno spletno mesto za e-trgovino..

Razumem, da se mnogi ne bi strinjali s to izjavo, vendar samo mislim, da je to kot številka pet po pomembnosti, ko gre za stvari, na katere se morate osredotočiti.

Prepričajte se, da so vaši izdelki, občinstvo, sporočila in ponudbe najprej poklicani, nato pa izberite e-trgovinsko platformo, ki vam je všeč.

Kot rečeno, se nagibam k WooCommerce. Ker sem tržnik in razvijalec po srcu, imam rad fleksibilnost, da lahko resnično prilagodim stvari in se spravim pod pokrov. WooCommerce omogoča to prilagodljivost.

Prav tako cenim dejstvo, da je tisto, kar dobite brezplačno pri WooCommerce, popolnoma sposobno in bogato. Lahko dostojno spletno mesto za e-trgovino s samo brezplačno, brezplačno platformo.

Če želite izboljšati in prilagoditi stvari, obstaja cela skupnost razvijalcev, ki ponujajo brezplačne in plačane dodatke.

WooCommerce je tudi zelo enostaven in enostaven za izvajanje in upravljanje. Uporabniški vmesnik se mi zdi prijazen in samoumeven, tudi za netehnične ljudi. Več ljudi, za katere sem ga izvedel, ima zelo majhno tehnično sposobnost, vendar so popolnoma sposobni sami upravljati trgovino.

Tam je morda še lažja možnost, na primer Shopify. Vendar morda niso tako cenovno ugodne in so običajno veliko manj prilagodljive.

Zame torej vrednost, kar dobite zastonj, poleg enostavnosti uporabe in možnost prilagajanja naredi WooCommerce resnično veliko izbiro.

Hernan Vazquez

Hernan Vazquez

~ Hernan je podjetnik in digitalni tržnik, ki lastnikom podjetij, strokovnjakom, samostojnim podjetnikom in podjetnikom pomaga, da pridobijo več potencialnih strank in prodajo več stvari z močjo interneta.

Všeč mi je Woocommerce, saj se integrira z WordPressom, s čimer je stvari toliko lažje imeti blog, ga optimizirati za SEO in ga uvrstiti v Google. Vse glavne načine plačila, kot sta PayPal in Stripe, lahko sprejmete neposredno s svoje strani ali celo od storitve tretjih oseb, kot je Samcart.

Poleg tega vam ni treba izučiti popolnoma nove platforme, da začnete prodajati svoje izdelke v spletu, kar pomeni velik prihranek časa. Poskušal sem z drugimi bolj robustnimi platformami, kot sta Magento in Zencart, vendar sem zaradi UX še naprej neplačan nazaj do Woocommercea.

Če vam kaj manjka, lahko vedno kupite vtičnik ali dobite nekaj kodiranega posebej za to funkcijo. Če ste ljubitelj WordPressa, kot sem jaz, pojdite z Woocommerce.

Andy Crestodina

Andy Crestodina

~ Andy je spletni strateg in soustanovitelj Orbit Media. Od januarja 2000 deluje v spletnem oblikovanju in interaktivnem marketinškem prostoru. Je tudi govornik, tržnik vsebin, okoljevarstvenik in avtor.

V Orbitu je glavna značilnost katere koli platforme enostavna integracija e-trgovine. To nam omogoča, da izberemo idealno orodje za ločena delovna mesta.

Na primer, ko stranka želi odprtokodni CMS z veliko funkcijami, lahko izberemo Drupal. Toda za e-trgovino, ki se povezuje z vsemi drugimi tretjimi sistemi, lahko gremo s sistemom, kot je Shopatron.

Spletno mesto Gold Eagle je primer popolnoma integriranega hibridnega sistema. Drupal katalog z nakupovalno košarico in blagajno.

Enostavna integracija je vrhunska funkcija e-trgovine!

Arjun Sarin

Arjun Sarin

~ Arjun je strokovnjak za upravljanje izdelkov s poudarkom na P&L in je dobro usposobljen za delo z medfunkcijskimi skupinami. Zelo rad dela na projektih “Popravljanje razbitine”, rad se uči novih stvari, rešuje težave in dela na novih idejah. Je MBA in računalniški inženir, v svoji kratki karieri 5,5 let je dobil priložnost delati na globalnih projektih.

Ker trg e-trgovine hitro raste, opažamo veliko novih trendov. Ko začenjate nov podvig v e-trgovanju, je treba ugotoviti veliko elementov in tam je cel kup strokovnjakov, ki vam lahko pomagajo pri vsakem od teh elementov.

V takšnem scenariju je lahko ugotovitev, katero platformo uporabiti, ko iščete gradnjo spletne trgovine, precej zmedeno opravilo – še posebej, če niste iz tehničnega ozadja e-trgovine..

Osebno mi je všeč GetMeAShop, ki se je začel s skromnim namenom pomagati majhnim maloprodajnim podjetjem, da imajo svojo spletno prisotnost.

Osredotočeno je na to, da tem podjetjem omogočamo lucidno, uporabniku prijazno tehnologijo, skupaj z množico storitev, ki so na voljo na različnih platformah – prodajno mesto, spletni portal, trgovina e-trgovine, CRM, analitika, upravljanje trga, integracija družbenih medijev.

Je celovita rešitev za mala podjetja, da tekmujejo in rastejo na spletu, saj podjetjem omogočajo, da rastejo in uspevajo s platformo za ustvarjanje svoje spletne prisotnosti in elementov trženja svojega poslovanja..

Ker tradicionalni trgovci na drobno zmanjšujejo svoje fizične odtise in ponovno vlagajo v digitalno tehnologijo, ta platforma nenehno ustvarja nove poslovne modele in prilagaja stare, da se prilagodijo temeljnim tehnološkim spremembam, tako da prodajalcem pomaga, da imajo mobilno rešitev, ki temelji na omnichannel.

Z mobilno aplikacijo ne morejo samo postaviti svoje spletne trgovine, ampak prodajati na več tržnicah (hkrati upravljati z ene same nadzorne plošče), zajemati podatke o kupcih, sinhronizirati celotni zalog po kanalih (tudi brez povezave preko POS-a) in imeti na voljo poglobljena analitika glede njihove zaloge, prodaje in priliva kupcev.

Najboljša stvar, ki mi je bila všeč pri GetMeAShop-u, je zvezdna ekipa, ki je platformo razvila iz nič, mislim, da zaradi tega izstopajo glede zanesljivosti platforme in kakovosti storitve.

Trenutno ima GetMeAShop veliko strank iz Indije, vendar počasi tečejo v mednarodnem prostoru z uvedbo funkcij, kot so podpora v več valutah, mednarodna plačila itd. Nekateri odjemalci, ki uporabljajo GetMeAShop, so Lucknowi Andaaz, Rangeelo Rajasthan in Kiligco.

Naveen Kumar

Naveen Kumar

~ Naveen je bloger po hobiju in digitalni tržnik po poklicu. Sodeluje s podjetjem za spletno razvoj in se večinoma ukvarja s spletnimi mesti za e-trgovino, njegovo podjetje pa razvija tudi predloge Joomla za spletno mesto za e-poslovanje.

Rad uporabljam Joomla CMS za izdelavo spletnih strani o e-trgovini. Obstaja več razlogov, zakaj Joomla navajam na drugo programsko opremo za e-trgovino, kot sta WordPress ali Magento.

Sem v razvoju Joomle. Tako se počutim bolje kot drugi.

V Joomli je toliko programske opreme za izdelavo spletnega mesta za e-trgovino, kot so Virtuemart, Hikashop itd. Torej vam ni dovoljeno uporabljati samo ene. Uporabljate lahko po svoji enostavnosti.

Skupnost Joomla je super. Vsi radi pomagajo drug drugemu pri reševanju svojih poizvedb.

V Joomla Extension Directory je na voljo približno 8000 razširitev, jedro Joomla pa vse to preveri. Tako lahko te razširitve uporabljate brez kakršnih koli težav.

Je popolnoma združljiv s SEO in največji razlog moje ljubezni do Joomle je njegova varnost. Joomla se mi je zdel bolj varen kot WordPress.

Po Joomli bi rad priporočil WordPress (WooCommerce) za spletno mesto eCommerce, ker je enostaven za uporabo in upravljanje. Če kdo želi uporabljati Joomla, obstajajo neverjetne brezplačne večnamenske predloge Joomla. In jih lahko prosto uporabljate v komercialne in nekomercialne namene, ne da bi pri tem dali dobroimetje.

Dražen Prastalo

Dražen Prastalo

~ Dražen je spletni podjetnik, strokovni bloger in pridruženi strokovnjak. Poleg tega, da piše za svoj glavni blog Income Mesh, je lastnik tržnice predloge ciljne strani z imenom “Landing Factory.”

Moja najljubša platforma e-trgovine je Easy Digital Downloads, saj je narejena posebej za prodajo digitalnih izdelkov, kar tudi počnem.

Popolna je za moje poslovne potrebe, saj ima na voljo različne dodatke, ki mi omogočajo, da razširim funkcionalnost svojega spletnega mesta, ne da bi pri tem pokvaril banko. Karkoli potrebuješ, od plačilnih prehodov do trženja e-pošte, vse imajo.

Poleg tega je ena najpomembnejših stvari seveda podpora, kar je super, fantje iz EDD-ja so hitri, strokovni in usposobljeni. Poleg tega redno objavljajo nove posodobitve in dodajajo nove razburljive funkcije.

Vse se spušča na tisto, kar je primerno za vašo situacijo.

Kakšen je tvoj proračun?

Kaj prodajaš?

Kakšno pošiljko potrebujete?

Kakšno funkcionalnost potrebujete?

S katerimi valutami boste trgovali?

Kakšen je vaš plačilni sistem za prehod?

Ko veste odgovore na ta vprašanja, lahko zožite, katera platforma je prava za vas. Vsaka platforma ima svoje prednosti in slabosti.

Na primer:

WooCommerce – brezplačno je, veliko je brezplačnih vtičnikov za izgradnjo funkcionalnosti in integracijo PayPal-a in na poti ste pripravljeni na prodajo v spletu.

Pomanjkljivost – Woocommerce je lahko hud, integracije nimajo podpore in velikokrat se sistemi prehodov ne igrajo lepo skupaj.

Shopify – odlična platforma z veliko podporo – vendar ste omejeni na to, kar je mogoče v okviru – in bolje je, da ste pripravljeni plačevati mesečno nadomestilo vsakič, ko iščete funkcionalnost zunaj običajnega okvira.

Magento – ponuja najbolj prilagodljivo in tehnično pripravljeno rešitev e-trgovine.

The Downside – bolje je biti ali najeti odličnega razvijalca, da bo ta okvir deloval za vas.

Tako kot vidite, vse se spušča do virov, znanja ali proračuna, ki so na voljo, ki bodo odgovor na to, katera platforma bo za vas najboljša.

David Krauter

David Krauter

~ David najprej tržnik in “tehnično SEO geek” drugi … je ustanovitelj spletnih strani, ki prodajajo spletno mesto & SEO storitve s poudarkom na več prometa, telefonskih klicev & prodaja – ne le uvrstitev…

Vse se spušča na tisto, kar je primerno za vašo situacijo.

Kakšen je tvoj proračun?

Kaj prodajaš?

Kakšno pošiljko potrebujete?

Kakšno funkcionalnost potrebujete?

S katerimi valutami boste trgovali?

Kakšen je vaš plačilni sistem za prehod?

Ko veste odgovore na ta vprašanja, lahko zožite, katera platforma je prava za vas. Vsaka platforma ima svoje prednosti in slabosti.

Na primer:

WooCommerce – brezplačno je, veliko je brezplačnih vtičnikov za izgradnjo funkcionalnosti in integracijo PayPal-a in na poti ste pripravljeni na prodajo v spletu.

Pomanjkljivost – Woocommerce je lahko hud, integracije nimajo podpore in velikokrat se sistemi prehodov ne igrajo lepo skupaj.

Shopify – odlična platforma z veliko podporo – vendar ste omejeni na to, kar je mogoče v okviru – in bolje je, da ste pripravljeni plačevati mesečno nadomestilo vsakič, ko iščete funkcionalnost zunaj običajnega okvira.

Magento – ponuja najbolj prilagodljivo in tehnično pripravljeno rešitev e-trgovine.

The Downside – bolje je biti ali najeti odličnega razvijalca, da bo ta okvir deloval za vas.

Tako kot vidite, vse se spušča do virov, znanja ali proračuna, ki so na voljo, ki bodo odgovor na to, katera platforma bo za vas najboljša.

John Lawson

John Lawson

~ John je izvršni direktor ColderICE Media, Amazon # 1 avtor, IBM Futurist in Ebay Influencer. John je pionir spletnega prodajalca in ustanovitelj skupine E-commerce, globalne skupnosti trgovcev in trgovcev.

Moja najljubša platforma trgovin eCommerce je Miva. Ti fantje so v igri že od začetka 2000-ih, zato jih tudi izbiram. Ena najpomembnejših stvari mi je izbrati platformo, ki se lahko spreminja v merilu.

Trgovine Miva so bile preprosto prilagojene mojemu “geek faktorju”, njegova platforma je dovolj prožna, da je mogoče uporabiti vse, kar sem danes želela storiti..

Toda tudi raztegljivo, tako da se lahko stvari, ki pridejo po cevi v prihodnosti, vključijo tudi. Imajo odlično ekipo za podporo in zelo živahno razvojno skupnost.

Možnosti za integracijo in dodatke je neskončno in s stalno spreminjajočim se svetom e-trgovine, kar je velik plus za moje potrebe. Tu so moje podrobnosti, zaradi katerih sem skočil in se pomaknil na to platformo:

 • Enostaven zagon in hitro delovanje
 • Sposobnost integracije s svojimi back-end sistemi za obdelavo
 • Odzivna podpora strankam
 • Razširljiva, robustna platforma, ki bi rasla, ko sem zrasel
 • Moja spletna stran podpira, da je moje spletno mesto dobro in deluje brezhibno v vseh napravah in brskalnikih.
 • Cene konkurenčne za lastnika podjetja SMB

Najlepša hvala vsem spletnim oblikovalcem, spletnim razvijalcem, spletnim tržnikom in blogerjem, ki so prispevali k temu strokovnemu pregledu! Posebna zahvala Russellu Lobu in Gabrielli Sannino, ki sta me predstavili z več udeleženci.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map