11 Brezplačnih vtičnikov WordPress za nastavitev trgovine za e-trgovino in začetek prodaje v spletu

Z rastjo spletnega nakupovanja danes več ljudi raje kupuje stvari iz trgovin e-trgovine. To ni pravo presenečenje, ker je spletno nakupovanje priročno in cenovno ugodno.


Razmislite: nobenega oblačenja, vstopa v avto, potovanja v nakupovalni center ali čakalnih ur v dolgih čakalnih vrstah / vrsticah!

Medtem ko platforma WordPress omogoča enostavno nastavitev spletnega mesta za e-trgovino, bodisi za dopolnitev vašega fizičnega podjetja ali kot vašega osnovnega podjetja, je na voljo obsežna knjižnica vtičnikov, ki so posebej zasnovani za poenostavitev in avtomatizacijo procesov v vaši digitalni trgovini..

Vendar lahko izbira vtičnika za WordPress, primeren za potrebe vašega podjetja, zmede. Navsezadnje je toliko vtičnikov, ki jih lahko izbiramo, da je težko razlikovati najboljše od ostalih.

Vseeno ne skrbite; raziskali smo in navedli 11 najboljših (in brezplačnih) WordPress vtičnikov. Vsi ti vtičniki lahko izboljšajo skupno izkušnjo vaših spletnih nakupov. Ste torej pripravljeni? Začnimo!

1. MarketPress

MarketPress je bogat, dobro oblikovan in enostavno prilagodljiv vtičnik, ki so ga napisali profesionalni razvijalci na WPMU DEV. Razvijalci so zasnovali ta čudovit vtičnik, ki bo podjetjem pomagal prijetno, preprosto in lepo doživetje nakupovalnih košaric za uporabnike, ne da bi pri tem uporabljali razširitve ali dodatke.

Vtičnik inteligentno združuje moči različnih robustnih vtičnikov v eno samostojno rešitev e-trgovine. Na voljo je z vrsto privlačnih in privlačnih tem, ki jih lahko prilagodite brez kodiranja.

MarketPress je tudi združljiv z Multisite in BuddyPress. To pomeni, da lahko hitro zgradite lastno mrežo digitalnih trgovin (kot sta Amazon in eBay) in prevzamete določen odstotek vsake prodaje.

Vrhunska različica MarketPress-a ponuja vrsto naprednih funkcij, kot so izračunani moduli za pošiljanje, personalizacija izdelka, sledenje e-trgovini in popoln nabor plačilnih načinov.

2. Cart66 Lite

Prej znan kot PHPkup, Cart66 je zelo učinkovita, varna in lahka rešitev e-trgovine, ki vam omogoča ustvarjanje poljubnega spletnega mesta, ki je združljivo s PCI. Napisali strokovnjaki na Reality66, vtičnik varno obdela podatke o kreditni kartici na vaš najljubši prehod s plačilom z Mijireh Checkout.

Še bolj zanimivo je, da se lahko Cart66 Lite odlično integrira z Amazonom S3, kar vam omogoča, da brez digitalnih težav prodajate svoje digitalne izdelke.

Dejansko je, za razliko od večine zapletenih vtičnikov za e-trgovino, ki jih naletite na splet, ta močan, a izjemno enostaven za uporabo. Košarica 66 Lite ponuja več možnosti valut in pošiljanja, kar podjetju zagotavlja globalno prepoznavnost in doseg.

Vključuje tudi vrsto zmogljivih funkcij, kot so integracija partnerske platforme, prilagodljivi prejemki e-pošte, polja po meri za izdelke in drugo. Ima skoraj vse, kar potrebujete, da nastavite svojo digitalno trgovino in jo začnete delovati v nekaj minutah!

3. Jigoshop

Jigoshop je močan, zanesljiv in zelo varen vtičnik za e-trgovino WordPress, ki ga je razvil Jigowatt, agencija za spletni dizajn s sedežem v Veliki Britaniji. Vtičnik je najprimernejši za mala in srednja podjetja (mala in srednje velika podjetja) in ima intuitivno nadzorno ploščo, ki vam omogoča, da v nekaj minutah nastavite in upravljate svojo trgovino e-trgovine.!

Na izbiro imate več kot 30 zelo prilagodljivih in popolnih tem, primernih za nastavitev skoraj vseh digitalnih trgovin.

Prav tako lahko s stotimi mogočnimi razširitvami spletno trgovino popeljete na naslednjo raven. Jigoshop ima tudi vrsto funkcij poročanja, ki vam v realnem času omogočajo prikaz uspešnosti trgovine z e-trgovino. To pa še ni vse! Z uporabnikom prijaznim in preprostim sistemom zalog lahko z Jigoshopom enostavno upravljate zaloge.

Ni veliko ljudi, ki vedo, da je bil Jigoshop sprva najbolj priljubljena platforma e-trgovine na spletu, WooCommerce. Vendar pa je vtičnik z vsakim dnem vse bolj priljubljen sam.

4. WooCommerce

WooCommerce je močan vtičnik za e-trgovino, ki so ga zgradili izkušeni ljudje pri WooThemes. Na voljo je z različnimi vrhunskimi funkcijami, ki podjetjem omogočajo, da svoje običajno spletno mesto WordPress spremenijo v trgovino za e-trgovino, ki prinaša denar.

Ena najboljših stvari tega vtičnika je njegova zbirka plačljivih in brezplačnih razširitev in tem, ki jih lahko prilagodite edinstvenim potrebam vaše spletne trgovine. Kot smo že omenili, je WooCommerce eden najbolj priljubljenih brezplačnih vtičnikov e-trgovine za WordPress, ki so danes na voljo.

Uporabljajo ga nekatere najbolj ugledne blagovne znamke na svetu, na primer Harley-Davidson in podjetnik. Vtičnik trenutno poganja več kot 30 odstotkov vseh spletnih trgovin na spletu! Morate priznati; to je nekaj zelo impresivnih številk v primerjavi z drugimi vtičniki tam zunaj.

Vtičnik WooCommerce ponuja vrsto uporabnih funkcij. Sem spadajo prilagodljiv sistem kuponiranja, integracija PayPal Standard, enostavno upravljanje zalog, poročila o prodaji in pregledih, pa tudi več možnosti pošiljanja.

Če iščete visoko prilagodljiv, robusten in intuitiven vtičnik za e-trgovino, se WooCommerce splača poskusiti. Mnoge digitalne trgovine ga uporabljajo in do zdaj je dokazano dragoceno orodje za vsakega!

5. Enostaven digitalni prenos

Enostavna, lahka in s funkcijami bogata rešitev e-trgovine, Easy Digital Downloads omogoča prodajo digitalnih prenosov prek WordPressa brezplačno. Za razliko od drugih vtičnikov, ki ponujajo nekaj neuporabnih funkcij, Easy Digital Downloads ponuja le najbolj uporabne funkcije za lažjo prodajo digitalnega blaga.

Ena njegovih ključnih lastnosti je močan sistem poročanja, ki vam omogoča, da vidite vse prodaje in zaslužke vašega podjetja s pomočjo preprostih za analizo podatkovnih tabel in interaktivne grafike.

Ker vtičnik upošteva standarde kodiranja WordPressa, je to morda najbolj razvijalcem prijazna rešitev e-trgovine, ki jo boste našli! To pomeni, da je razvijalcem neverjetno enostavno spremeniti kodno bazo Easy Digital Downloads.

Z več kot 200 razširitvami in temami, ki jih lahko izbirate, lahko prilagodite EDD glede na potrebe trgovine. Če pa prodajate samo digitalne izdelke, je EDD nedvomno najboljša možna izbira za vas.

6. Ecwid

Ecwid je v glavnem namenjen podjetjem, ki se ne želijo spoprijeti z zagonom povsem novega spletnega mesta. Ključna značilnost tega vtičnika je, da lahko v nekaj minutah vzamete obstoječe spletno mesto in ga hitro vključite v sistem Ecwid.

Sistem se bo zrcalil tudi na več drugih spletnih mestih, če nameravate svoje izdelke prodajati drugje po spletu. To vam omogoča, da z vseh mest upravljate vsa spletna mesta, namesto da preklapljate med več nadzornimi ploščami. Še ena značilnost, ki jo je vredno omeniti, je možnost dodajanja spletne trgovine na Tumblr, Facebook ali katero koli drugo platformo socialnih medijev.

Vtičnik za e-trgovino Ecwid je najbolj priljubljena aplikacija za e-trgovino na Facebooku; pooblasti več kot 40.000 trgovin! Ecwid ponuja štiri načrte z brezplačnim. Čeprav ponuja omejene funkcije, je več kot dovolj za lažjo in brez težav prodajo izdelkov na spletu.

Najboljša stvar v tem vtičniku je, če vam drugi ponudijo brezplačno preskusno različico (kar pomeni, da boste morali na koncu plačati), ponuja pa popolnoma brezplačen načrt.

7. WP e-trgovina

WP eCommerce je močan vtičnik za e-trgovino WordPress, ki so ga razvili Gary Cao, Justin Sainton in Dan Milward. Približno zadnjih nekaj let je vtičniki izjemno preprost za uporabo. Vtičnik omogoča prilagajanje CSS-ja in HTML-ja, tako da imate popoln nadzor nad tem, kako se pojavlja vaša trgovina e-trgovine.

Ni pomembno, ali vaše podjetje prodaja naročnine, fizični inventar, članstvo ali digitalne izdelke, WP eCommerce ima vse, kar potrebujete za lažjo prodajo!

Z več kot 70.000 strankami in 3 milijoni prenosov je WP eCommerce drugi najbolj priljubljen vtičnik na internetu. Pri tem vtičniku je še bolj zanimiv njegov poenostavljen postopek odjave, ki znatno poveča stopnjo konverzije vaše spletne trgovine..

Poleg tega se lahko WP eCommerce integrira s številnimi pošiljatelji in plačilnimi procesorji. Če iščete dodatne funkcije, jih lahko pridobite veliko, če kupite vrhunske dodatke in na voljo nadgradnje.

8. iThe Exchange

iThemes Exchange je intuitiven, razširljiv in preprost vtičnik za e-trgovino za WordPress, ki so ga razvili strokovnjaki v iThemes. Vtičnik s svojim uporabnikom prijaznim vmesnikom omogoča lažje ustvarjanje izdelkov. In namesto da bi ustvarili celotno bazo podatkov za stranke, tako kot večina drugih vtičnikov, na svojo stran doda informacije o strankah z uporabo vgrajenega uporabniškega sistema WordPress.

Ta funkcija vam omogoča učinkovitejše upravljanje vseh strank, saj lahko urejate transakcije, dodajate opombe k informacijam o strankah in z absolutno lahkoto gledate izdelke, kupljene in na voljo.

Začetek tega vtičnika je preprost in traja le nekaj minut. Vse, kar morate storiti, je, da namestite vtičnik, ga aktivirate, izberete plačilni procesor po svoji izbiri, dodate svoje izdelke in začnete prodajati! Exchange uporablja Stripe kot vgrajen prehod za plačila, da bi kupcem olajšal nakupno izkušnjo kot kdajkoli prej.

Vtičnik ima tudi podporo za PayPal Standard kot osnovni dodatek. Na voljo je tudi več tem, ki jih lahko izbirate, da izpolnjujejo vaše posebne potrebe!

Drugi brezplačni vtičniki WordPress za e-trgovino za izgradnjo spletne trgovine:

9. e-trgovina

Lahko dostopen vtičnik WordPress, eShop ponuja številne načine za uvrstitev na seznam vaših izdelkov. S tem vtičnikom je prilagajanje nastavitev in dodajanje izdelkov izjemno enostavno. Da ne omenjam preprostega vmesnika in hitrega brskanja, kupcem olajša nakupovanje v vaši trgovini e-trgovine. Ponuja več možnosti pošiljanja in prehodi za plačila trgovcev. Uporabni bodo tudi statistični podatki o nakupih!

10. Hitra trgovina

Preprost vtičnik trgovine, Quick Shop ima vgrajeno podporo tako za elektronsko pošto kot za PayPal. Stran doda stransko vrstico, ki prikazuje obiskovalčevo nakupovalno košarico. Tako kupci lažje vedo, kaj je v vozičkih, medtem ko brskajo po drugih izdelkih. Vtičnik omogoča tudi takojšno dodajanje izdelkov s tipko TinyMCE. Ustvarite lahko tudi možnosti izdelkov, spustne sezname in drugo.

11. ArtPal

Kot pove že ime, je ArtPal vtičnik za e-trgovino, namenjen umetnikom, da lahko svoje mojstrovine prodajo po spletu. Vtičnik ponuja nekaj ključnih lastnosti, kot so strokovna podpora za prodajo B2B, enostavna integracija PayPal in posodobitve prodaje v realnem času. Ta izdelek onemogoči takoj, ko je prodan, da prepreči podvajanje prodaje. Dejansko ni pomembno, ali prodajate trdi izdelek ali svoje umetnine, radi boste uporabljali ArtPal!

Nazaj k tebi

In s tem, vsi, se naš seznam brezplačnih WordPress vtičnikov za e-trgovino zaključuje. Kot lahko vidite, je na voljo veliko brezplačnih vtičnikov WordPress, ki jih lahko uporabite za preoblikovanje svojega običajnega spletnega mesta v popolno trgovino za e-trgovino in tudi to, ne da bi morali porabiti veliko denarja.

Če želite, da se vaše podjetje začne prodajati prek digitalnega medija, toplo priporočamo, da upoštevate zgoraj omenjene vtičnike. Ti vtičniki niso samo brezplačni, ampak so tudi opremljeni s potrebnimi funkcijami, ki jih potrebujete, da bo vaša spletna trgovina dosegla velik uspeh.

S pravimi vtičniki, nameščenimi na vašem spletnem mestu, lahko spletno trgovino dvignete na naslednjo raven s poenostavitvijo in avtomatizacijo mnogih njegovih ključnih procesov, ki določajo dobičkonosnost. Vendar pa bo tako kot vedno odvisno od kakovosti vtičnika, ki ga uporabljate.

Ali obstajajo še drugi brezplačni vtičniki WordPress za e-trgovino, ki jih uporabljate? Kaj menite o vtičnikih, ki smo jih opisali zgoraj? Ali želite dodati kaj? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje. Radi bi se oglasili od vas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map