Топ 71 блогове Търговци на дребно за електронна търговия трябва да се четат, за да нараснат онлайн продажбите

Получаването на информация онлайн за електронната търговия е като опит да отпиете глътка вода от пожарния хидрант. Невъзможно е да се контролира потока Ще се окажете напоени с много повече, отколкото ви е необходимо. Търсенето на всеки предмет, свързан с електронната търговия, може да ви донесе милиони резултати.


Кои са уместни? Ако искате да увеличите набора от умения за електронна търговия, как да разберете кои блогове са най-добрите за следване?

Много блогове за електронна търговия предоставят ценна информация. Но дали това, което четете и се научава да ви прави пари? Това са блогове, които искате да следвате. Започнете с тези 71 топ блогове за електронна търговия.

Contents

Блогове за електронна търговия

Не е нужно да изобретявате колелото, ако току-що стартирате сайт за електронна търговия. Ценността на четенето на бизнес блогове в електронната търговия е да научите как го правят другите. Можете да прочетете за техните провали и да ги заобиколите. Можете да научите за техните успехи и да ги дублирате. Ето десет блога, които ви дават полезни съвети.

1. По-добра стойка за лимонада

По-добра стойка за лимонада

Ричард Lazazzera стартира блога си като онлайн инкубатор за електронна търговия. Пише за опита си като предприемач. Това е неговият начин да сподели знанията си. Ричард основава авторитета си на времето, прекарано в работа в Shopify.

2. eCommerceFuel

eCommerceFuel

Андрей Юдриан създаде този уебсайт. Това е форум за собствениците на онлайн магазини да споделят своите знания. му блог е безплатна за всеки, който може да чете. Има още по-ценна информация в подкастите му. Това, което прави eCommerceFuel мощен ресурс, е достъпът до частните етикети. Тези сътрудници управляват уебсайтове за електронна търговия с 6- и 7-цифрени потоци от приходи.

3. eCommerce Times

eCommerce Times

Този уебсайт има облика на онлайн вестник. Въпреки че много блогове са тежки за мнението, съдържанието в eCommerce Times остава неутрално. Регистрирайте се за конкретни емисии, за да можете да получите само информацията, която ви е най-важна.

4. channeladvisor

channeladvisor

Вие стигнахте до правилния уебсайт, ако искате начини да увеличите видимостта на вашия онлайн магазин. Служител на писатели допринася за блога. Има и постове на гости от експерти в бранша. Темите варират от прегледи на технологията за електронна търговия до стратегически проучвания.

5. Практическа електронна търговия

Практическа електронна търговия

Съветите за стратегията са страхотни. Практическите начини за прилагането му е още по-добре. За това се занимава този уебсайт, работещ с блогове Предната страница на уебсайта е текущ списък с най-новите публикации в блога. Всяка статия е замислена капсула от информация. Ще прочетете за ключов компонент от това, което прави сайта за електронна търговия успешен.

6. NERD маркетинг

NERD маркетинг

Дрю Саноцки пише този блог и той се фокусира върху тактиката. Той ще ви разкаже какво е работило за него и компаниите, които съветва. Дрю има пълномощията да подкрепи съветите му. Има магистърска степен от САЩ в Станфорд и бакалавърска степен от Харвард. Колекцията му от компании за електронна търговия генерира над 100 милиона долара през 2015 г..

7. GetEleastic

GetEleastic

Alana Thorburn-Watt лекува съдържанието на този уебсайт. Това е един от топ 10 маркетингови блогове в Канада. Блогът е един от 15-те блога за предприемачи, които си струва да бъдат прочетени, според Wall Street Journal. Elasticpath спонсорира уебсайта. Той предоставя софтуер за електронна търговия на предприятия на водещите световни марки.

8. бразда

бразда

Персоналът на топ дигитална рекламна агенция пише този блог. Ще получите тяхната представа за това как проектират уебсайтове за електронна търговия за клиенти. Направете този сайт списък с ресурси, ако входящият маркетинг представлява конкретен интерес.

9. Интернет търговец

Интернет търговец

Може да сте запознати със същото списание. Това е техният онлайн дом. Месечното списание е стартирано през 1999 г., а уебсайтът му се актуализира ежедневно. Широката гама от теми за електронна търговия се дестилира до сегменти в навигационна лента в горната част на главната страница.

10. Стартиране на електронната търговия

Стартиране на електронната търговия

Shabbir Nooruddin блогове за опита си в управлението на уебсайт за електронна търговия с малък бюджет. Той пише за своите грешки и споделя това, което е научил, така че другите да избегнат тези грешки. Шабир има колекция от уроци които ви водят стъпка по стъпка през някои от неговите преживявания.

Блогове за софтуерни платформи за електронна търговия

Софтуерът, стоящ зад уебсайта за електронна търговия, е вашият двигател и вашия паричен производител. Как другите използват тези основни софтуерни пакети за електронна търговия? Какви бяха някои от пречките, които те разкриха? Какво е свързано с тях, за да оптимизират приходите?

Връзката, която създавате със своя доставчик на софтуер, е само първата стъпка. Четенето на блогове на доставчика на софтуер за електронна търговия може да ви въоръжи с останалата информация. Това е добър начин да разберете какво е на разположение.

11. BigCommerce

BigCommerce

Членовете на тази водеща платформа за електронна търговия допринасят за колекция от статии. Публикациите обикновено се отнасят до използването на софтуера BigCommerce за онлайн магазини. По-голямата част от информацията е за и за уебсайтове, които използват софтуера. Има още много неща за научаване. Вижте Истории за успеха постове за вдъхновение.

12. Shopify

Shopify

Това е блогът на едно от най-големите имена в софтуера за електронна търговия. Уебсайтът сортира информация по тип медия, както и по категория. Това го прави лесно да се намери подкасти и видеоклипове ако сте в режим на мултимедия.

13. Volusion

Volusion

На този уебсайт има повече от 1500 публикации за четене. Сътрудниците да предоставят балансиран набор от статии. Има стойност за собствениците на малки фирми и предприемачите. Това също е мястото за търсене на предстоящи уебинари. Както може би очаквате, голяма част от съдържанието популяризира продукта на производителя на софтуер за електронна търговия.

14. LemonStand

LemonStand

Този блог се придържа към полезни статии за това как да използвате уеб дизайн за подобряване на потребителското изживяване. Сътрудниците предлагат съвети, които са лесни за следване. Те включват примери за доказано, че работят. Статиите не са категоризирани или индексирани. Има удобна лента за търсене в горната част, за да ви помогне да намерите теми.

15. Ecwid

Ecwid

Софтуерът не е цялостно решение и компанията го предпочита по този начин. Те се фокусират върху това да бъдат това, което наричат ​​”строител на добавки в магазина.” Сътрудниците на блога Ecwid споделят съвети и съвети за всички аспекти на работата на онлайн магазин.

Блогове за оптимизация на реализациите

Има важни причини, поради които трябва да увеличите процента на реализация на вашия онлайн магазин. Тази група блогове ви помага да разберете целта. Оптимизацията ви осигурява повече от правилните видове клиенти. Помага ви да знаете по-добре какво искат от вашия онлайн магазин.

Оптимизацията на реализациите е почти безплатна в сравнение с рекламата в търсачките. Увеличаването на процента на конверсия с 10% може да направи разликата между печалбата и загубата.

16. ConversionXL

ConversionXL

Peep Laja използва опита си в продажбите за блог за бизнеса с получаване на повече клиенти. Неговото обещание е да предостави толкова добра информация, че няма да ви се налага да търсите много други неща по темата. Ще оцените съдържанието му, ако сте почитател на точки и графики.

17. WiderFunnel

WiderFunnel

Тази дигитална агенция поддържа фокуса си върху оптимизирането на обменните курсове. Блогът е мястото, където те публикуват и се хвалят за своите успехи. Карта с плочки в дясната страна на главната страница разбива списъка с теми, обхванати в техните публикации в блога. Всички публикации споделят темата за оптимизиране на обменния курс.

18. Науки за преобразуване

Науки за преобразуване

Блог Брайън Маси и Джоел Харви за това да помагат на онлайн магазините да увеличат процента на конверсия. Те подкрепят статии със статистически данни и данни за изследвания. Брайън и Джоел са активни оратори. Много от техните презентации са достъпни на уебсайта като вебинари или подкасти.

19. Експерти за процент на реализация

Експерти за процент на реализация

Бен Джесън и Карл Бланкс работят по оптимизирането на обменния курс от 2006 г. Те се консултираха с компании като eBay, BMW, AT&Т и Хотели Хилтън. Професионалните им услуги може да са извън вашия бюджет. Този блог предлага безплатни и полезни съвети и информация.

20. Брайън Айзенберг

Брайън Айзенберг

Братя Брайън и Джефри Айзенберг писаха Винаги се тествайте, както и други бестселъри. Те пишат свои публикации. Понякога статиите са дълги и обхващат няколко теми. Друг път са кратки изписвания за нов продукт или услуга, които искат да препоръчат.

21. VWO

VWO

Paras Chopra и Sparsh Gupta пишат за оптимизация на процента на конверсия. Те също така блог за използването на техните Визуален оптимизатор на уебсайтове софтуер. Те канят гост блогъри да отразяват теми извън техния опит. Уебсайтът предлага статии и вебинари. Използвайте навигацията по категория от дясната страна на главната страница, за да направите бърза работа по намирането на това, което ви е необходимо.

22. Optimizely

Optimizely

Софтуерът Optimizely провежда уебсайт и мобилни A / B тестове за вашия онлайн магазин. Блогът е за Optimizely, но има достатъчно информация как да се подходи към тестване. Колекция от казуси показва как някои от по-големите им клиенти са използвали A / B тестване, за да увеличат реализацията.

23. SiteTuners

SiteTuners

Тим Аш е един от пионерите в оптимизирането на обменния курс. Той написа бестселъра Оптимизация на целевата страница Книга и той говори на индустриални конференции по целия свят. Тим и неговата компания поддържат този блог като място за споделяне на прозрения и открития. Ще намерите публикации, стигащи чак до 2006 г..

Блогове с плащане на кликване (PPC)

Търсенето на органични продукти може да отнеме известно време, за да се покажат резултати. Pay-per-click (PPC) може да генерира незабавни резултати. Вие плащате само когато някой заинтересован кликне и вие определите бюджет, за да можете да контролирате разходите.

Но все пак има неща, на които трябва да внимавате, ако тепърва започвате. Имате нужда от солидна стратегия. Въпреки че това е спорна тема, блогърите обичат да пишат за него. Можете да научите и да се възползвате от това, което имат да кажат.

24. PPC Hero

PPC Hero

Hanapin Marketing е специализиран в PPC. Те публикуват този блог, за да споделят новини за своите клиенти. Мениджърите на акаунти на агенцията пишат всяка публикация. Темите обхващат новини от индустрията, както и казуси и уроци. Категорията Ресурси поддържа актуална информация за най-добрите практики за PPC в търсачките.

25. Вътре в AdWords

Вътре в AdWords

Това е официалният блог на Google за новини, съвети и информация за AdWords. Първата ви спирка на този уебсайт трябва да бъде да ги изтеглите ръководство за най-добри практики. Можете също Абонирай се до месечния бюлетин на Google Това е добър начин да бъдете в течение с официалните съвети, контролни списъци и видео ръководства.

26. PPCChat

PPCChat

Днес всичко е за социалните медии и този блог е доказателство. Ето къде ще намерите преписи от седмични чатове в Twitter. Те се случват във вторник в 12 ч. EST, а темата е за всички неща PPC. Последващи действия и актуализации се публикуват в Twitter чрез #PPCChat hashtag.

27. Acquisio

Acquisio

Acquisio предлага програмни маркетингови решения за агенции и малки предприятия. Компанията използва своя софтуер, за да помогне на уебсайтовете да получат по-добри резултати от кампанията. Някои области на техния блог популяризират Acquisio. Други статии предлагат общи съвети и техники за НПК. Не е нужно да сте клиент на Acquisio, за да намерите стойност тук.

28. WordStream

WordStream

Софтуерът на тази компания ви помага да извлечете предположенията от избора на ключови думи за PPC. Членовете на персонала и гост писателите дават статии. Прочетете за най-добрите практики, ключови думи и оптимизация на процента на реализация на PPC. На сайта има и безплатни Google Adwords производител грейдер. Той може да анализира ефективността на вашия акаунт.

29. Clix

Clix

Това е блогът на цифрова агенция, която управлява PPC кампаниите. Членовете на компанията събират и споделят новини за най-добрите търсачки. Ще намерите съвети къде следващите тенденции могат да вземат PPC реклама. Седмичните кръгчета подчертават публикациите в блогове, които си струва да бъдат прочетени от други сайтове.

30. Bing реклами

Bing реклами

Втората най-популярна търсачка на планетата поддържа блог. Да, най-вече става въпрос за това как да постигнем по-добри класирания в търсачките на Bing. Но има и много общи статии за SEO, SEM и PPC. Използвайте падащото меню, за да намерите конкретни теми. Можете да филтрирате статии, за да намерите PPC съвети, които са полезни за всяка реклама в търсачките.

31. Сертифицирани знания

Сертифицирани знания

Брад Гедес ръководи този блог като начин да обучава хората за най-добрите практики и принципи на PPC. Част от съдържанието е достъпно само за премиум членове. Има и частен форум, който можете визуализация с безплатна пробна версия. Останалата част от блога е достъпна за всички. Намерете най-новите PPC статии и информация, изброени по дата на главната страница.

32. Моз

Моз

Moz разполага с набор от софтуерни продукти за маркетинг в търсене и анализи. Персоналът пише за PPC и публикува статии в блога си. Използвайте падащото меню в горната част от дясната страна, за да намерите конкретни статии. Последните публикации за PPC са на главната страница.

Блогове за уеб анализи

Единственият начин да направите нещо по-добро е да изучите въздействието му. Това прави уеб анализите за вас. Данните, които събирате, ви дават представа за това кой посещава уебсайта ви. Той ви казва какво привлича вниманието им.

Анализът ви помага да определите кои неща ще имат най-голямо влияние върху продажбите. Това е важно да знаете. По-малко от .01% от вашите клиенти ще се притесняват да се свържат с вас, ако не харесват или имат проблем с вашия уебсайт.

33. Анализ NINJA

Анализ NINJA

Yehoshua Coren стартира този блог, за да представи анализа на интернет маркетинга на по-широка аудитория. Това беше точният момент. Светът беше готов да изгради милиони сайтове за електронна търговия. Статиите на уебсайта обхващат технически теми по естествен начин.

34. AnalyticsPros

AnalyticsPros

Този блог има почти изключителен фокус върху Google Analytics. Членовете на компанията публикуват статии. Caleb Whitmore го основава през 2009 г. Ако искате да се актуализирате, използвайте Обзор на Google Анализ директна връзка на главната страница. Фокусът върху Google Analytics прави точно това категория връзка най-ценното.

35. Kissmetrics

Kissmetrics

Чудиш ли се как трябва да превърнеш всички тези аналитични числа в прозрения? Какво имат предвид? Този блог е добро начало. Има 18 категории статии. Някои от статиите са само за софтуера за анализи Kissmetrics. По-голямата част от съдържанието е общо и е предназначена да бъде полезна за читателите на всяко ниво на разбиране. Ако е сложна, статията ще я раздели за вас.

36. Google Talk

Google Talk

Джъстин Катрони публикува този блог, за да сподели опита си като застъпник на анализа на Google. Той рядко се отклонява от темата на Google Analytics. За този популярен продукт може да се знае много. Джъстин сортира публикациите си в категории, които ще намерите в дясната страна на основната му страница.

37. Annielytics

Annielytics

Ани Кушинг не се страхува да ти каже, че смята, че данните трябва да са секси. Това, което тя има предвид, е, че иска да ви помогне да намерите възможности във вашите данни, които ви помагат да направите подобрения. Публикациите на Ани са кратки. Тя разбива сложни теми. Можете да разберете нейния подход към аналитиката, дори ако сте начинаещ.

38. LunaMetrics

LunaMetrics

Тази консултация събира техните съвети и информация под формата на публикации в блогове. Почти всяко изречение има думата „Google“ в него. Какво бихте очаквали? Компанията е сертифициран партньор на Google Analytics и Premium Reseller. Популярните публикации и любимите за всички времена читатели се изброяват в дясната колона на главната страница.

39. Occams Бръснач

Occams Бръснач

Avinash Kaushik пише този блог от 2006 г. Той е автор на бестселъри и съосновател на Пазарен мотив. Avinash го поддържа лично. Той споделя информация и след това ви дава своята гледна точка. Приятно е да научите повече за аналитиката и да се чувствате така, сякаш някой говори само с вас.

40. Решения на Google Analytics

Решения на Google Analytics

Това е официалният блог за едноименния продукт на Google. Тук можете да разберете какво Google се съхранява за софтуера, докато те продължават да го разработват. Има седем основни категории статии. Ще ги намерите в горната част на главната страница от дясната страна. Насърчавате да използвате полето за търсене, за да намерите конкретна информация.

41. Онлайн поведение

Онлайн поведение

Данните от Google Анализ подчертават поведението. Знаете ли и разбирате ли това поведение? Този уебсайт се стреми да помогне на собствениците на онлайн магазини да разберат как се държат клиентите им. Ще намерите статии, ръководства и забавна колекция от анимационни филми. Даниел Уайсбърг и гост блогърите ви помагат да разберете насочването и сегментирането, използваемостта и оптимизацията.

42. Web Analytics World

Web Analytics World

Персоналът, допринасящ за този блог, го е отличил SAP топ 10 блога за анализи. Уеб анализите трябва да са ясни. Всичко е в статистиката. Но блогърите тук смятат, че има твърде много свръх. Те си правят работа да пазят статиите без жаргон.

Блогове в социалните медии

Маркетингът в търсачките вече не е оптималният начин за популяризиране на уебсайта ви за електронна търговия. Днес всичко е свързано със социалните медии. Оптимизацията за търсачки (SEO) все още е важна.

Социалните медии усилват SEO. Той добавя контекст. Още по-важно е, че позволява на хората да отправят или получават лични препоръки. Търсачките се нуждаят от съдържание, за да се класират. Социалните медии са начин да накарате клиентите си да създават съдържание за вас.

43. Social Media Examiner

Social Media Examiner

Този уебсайт може да се похвали с повече от 450 000 абонати. Това е дълбок и полезен ресурс, ако искате да знаете как да използвате социалните медии. Разберете как да се свържете с клиентите си в електронната търговия. На уебсайта има ежедневни публикации, както и ежедневни и седмични подкасти.

44. Пег Фицпатрик

Пег Фицпатрик

Пег започна този блог като начин да събере информацията, която споделя като лектор, обучител и автор. Peg работи с Гай Кавасаки по маркетинговата стратегия на социалните медии. Освен това тя има 1,2 милиона последователи във Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+, Pinterest и YouTube. начало тук ако е първото ни посещение.

45. Ребека Радице

Ребека Радице

Този награден блогър е специалист по дигитален маркетинг, оратор и автор. Статиите й дават съвети как да управлявате дигиталния и входящия маркетинг, докато се опитвате да управлявате бизнес. Ребека обича да създава мамят листове и списъци. Започнете с предложените от нея задължителни прочетени публикации, за да усетите вкуса на нейния уебсайт.

46. Мари Смит

Мари Смит

Мари често е наричана „кралицата на Facebook“. Форбс я изброява като влиятел на властта в социалните медии. Мари само блогове за Facebook. Но сайтът за социални медии има 1,6 милиарда активни потребители. Има много да се каже за Facebook. На главната страница има ръководство за категория навигация. Той ще ви помогне да стигнете до своя горещ въпрос във Facebook. Мари вероятно има отговор.

47. Тенденциите на Джен

Тенденциите на Джен

Джен Херман стана признат експерт в маркетинга в Instagram. Блогът й печели много награди в социалните медии. Ето мислите за публикациите на Джен Те не са кратки. Тя няма да се извини за това. Джен смята, че сте заслужили ясна, подробна информация за маркетинга в Instagram.

48. Boom Social

Boom Social

Ким Гарст и нейният екип обслужват щедри помощ за безплатни съвети и информация. Отправете се тук, за да научите повече за трафика, ангажираността, преобразуването и съдържанието. Всички публикации дават съвети как да използвате социалните медии за популяризиране на уебсайта си.

49. Sprout Social

Sprout Social

Sprout Social е компания, която помага на бизнеса да общува със своите клиенти. Те броят Twitter, Facebook, LinkedIn и Instagram сред клиентите си. Блогът е сбор от материали както за Sprout Social, така и за социалните медии като цяло. Не позволявайте на навигационната лента в горната част на главната страница да ви заблуди. Всяка от трите най-важни теми се изтегля, за да разкрие по-дълбоки подкатегории.

50. SocialMouths

SocialMouths

Какво е необходимо, за да бъдеш успешен онлайн? За това пише Франсиско Розалес в блога си. Статиите му засягат блоговете, социалните медии, уеб трафика, маркетинга и реализациите. Франциско сам пише публикациите и той поръсва личните наблюдения с честен хумор.

51. Pamorama

Pamorama

Съдържанието й се синдикира чрез Yahoo и Mediabistro. Forbes я класира №24 в списъка си с топ 50 влияещи на медиите власт. Пам Дайър използва блога си, за да помогне на читателите да оптимизират своите марки и да ангажират потребителите със социални медии. Тя категоризира статиите си с облачен текст в долната част на главната страница.

52. RazorSocial

RazorSocial

Ian Cleary е горд ирландец и блогър. Той пише, за да помогне на другите да използват социалните медии за промотиране на своите уебсайтове. Сайтове като Huffington Post често качват най-любимите си публикации в блога. Иън се придържа към четири основни теми. Те са маркетинг на съдържанието, социална медия, анализ, и маркетингова автоматизация. Връзките са в горната част на основната му страница.

Имейл маркетинг блогове

Маркетингът по имейл е един от най-добрите инструменти, които имате за увеличаване на продажбите. Можете да персонализирате съобщението и офертата. Можете да сегментирате потребителите въз основа на целевото поведение. Можете дори да тествате маркетингови оферти, за да видите кои от тях получават най-добрия отговор.

Маркетингът по имейл е насочен към клиентите. Това е рентабилно и измеримо Получавате тези предимства само ако го направите правилно. Прочетете как го правят другите.

53. Постоянен контакт

Постоянен контакт

Този блог се управлява от една от най-популярните компании за имейл маркетинг в света. Статиите попадат в три области. Маркетингови съвети Ви предоставя общ преглед на тенденциите за маркетинг по имейл. Най- Библиотека с ресурси категория ви помага да намерите всяка статия, ръководство или видео на уебсайта. Проверете Семинари & обучение категория за онлайн и местни семинари.

54. Remarkety

Remarkety

Тримата основатели на маркетинговата софтуерна платформа на Remarkety управляват този блог. Много от публикациите се фокусират върху софтуера на компанията. Има достатъчно статии за общата теория на имейл маркетинга, за да си заслужите времето. Започнете с изброяването на най-популярните публикации. Това е в горната дясна част на главната страница.

55. Монитор на кампанията

Монитор на кампанията

150 000 компании използват този софтуер за маркетинг за електронна поща, за да изпращат над милиард месечни имейли. Блогът на компанията е хранилище от съвети от тях и от техните клиенти. Започнете с Как да категория в горната навигация.

56. Вертикален отговор

Вертикален отговор

Тази софтуерна компания използва своя блог, за да помогне на клиентите да подобрят маркетинговите кампании по имейл. Инфографика и уроци превръщат сложните идеи в полезни инструменти. Навигацията по категории в дясната страна на началната страница улеснява намирането на всяка тема.

57. MailChimp

MailChimp

Повече от 10 милиона души използват този софтуер за проектиране и изпращане на 600 милиона имейли всеки ден. Блогът съдържа статии за това как да получите най-добри резултати от MailChimp. Лесно е да извлечете маркетинговите съвети по имейл от статиите, които да използвате с друг софтуер.

SEO блогове

Това е факт от живота. Google е как хората търсят. 60% от кликванията стигат до първия резултат. Ще се състезавате с над милион други уебсайтове за останалите 40% от тези кликвания. Оптимизация за търсачки (SEO) увеличава класирането ви в резултатите от търсенето. Ако не го направите, конкурентите ви ще го направят.

За разлика от други видове маркетингови усилия, SEO има постоянен ефект. След като получите най-високо класиране, е трудно друг уебсайт за електронна търговия да го отнеме.

58. Официалният блог на Google

Официалният блог на Google

Един от начините за увеличаване на класирането на вашата търсачка е да добавите съдържание, подходящо за вашия уебсайт. Google следва своите съвети с този блог. Той предлага поглед върху продуктите, технологиите и културата на компанията в Google. Ще научите повече за Google и това е добър пример за това как да намерите теми, за които да пишете за вашия блог.

59. Земя за търсачки

Земя за търсачки

Мат Макги и екип от писатели добавят ежедневно ново съдържание в този уебсайт, управляван от блогове. Статиите засягат всички дисциплини. Те се фокусират върху съвети, тактики и стратегии за изпълнение на успешни маркетингови програми. Превключване между най – известен, или последните публикации на главната страница. Дясната колона на главната страница подчертава белите документи, уебкартите и докладите за изследвания.

60. Блогът на Моз

Блогът на Моз

Разработчиците на този софтуер за SEO предлагат съвети, проучвания и ръководства за употреба. Това е разумен микс от самореклама на продуктите на Moz и обща практическа информация. Има над 350 страници в блог публикации. Използвайте падащата навигация в горната част на главната страница от дясната страна, за да намерите това, от което се нуждаете.

61. Журнал за търсачки

Журнал за търсачки

Лорен Бейкър създаде този уебсайт за SEO професионалисти. Заедно с изпълнителния редактор Келси Джоунс и служителите те открояват важни тенденции и личности. Можете да научите и да се свържете с експерти от Google, LinkedIn и Disney. Статиите датират чак от 2003 г..

62. Гледане на търсачки

Гледане на търсачки

Това е добро място да започнете, ако сте нов в SEO. Статиите тук не правят предположения за вашето ниво на познания. Ще намерите речници с ключови термини и съкращения. Много статии за “обяснител” ви помагат да разберете как работи SEO.

Съдържателен маркетинг блогове

Повече съдържание на вашия сайт означава повече време прекарано там. Повече съдържание също ви дава по-голяма видимост в търсачките. Колкото повече посетители получите, толкова повече трафик на реферали ще генерирате.

Всичко това води до подобрена репутация на марката. Всичко, от което се нуждаете, е готовност да споделите вашите мнения с посетителите на уебсайта. Това е рентабилен маркетинг. Ето някои блогъри, които обичат да споделят това, което е работило за тях.

63. Институт за маркетинг на съдържание

Институт за маркетинг на съдържание

Джо Пулици и неговият екип от писатели споделят информация за успешния маркетинг на съдържанието. Компанията зад блога публикува списания и ежегодни събития за маркетинг на съдържание. Ако сте нови в маркетинга за съдържание, блогът предлага списък на ценни ръководства за практически инструкции. Те са събрани в зона от дясната страна на главната страница. Започни с този.

64. Copyblogger

Copyblogger

Брайън Кларк използва блога си, за да ви научи как да създавате това, което той нарича „убийствено онлайн съдържание.“ Той има силно мнение и не се страхува да каже какво му е на ум. Брайън иска да ви помогне да избегнете “нежни корпоративни глупости, създадени за запълване на фирмена уеб страница.” Той ви учи как да привличате вниманието, да задвижвате трафика и да изграждате бизнес.

65. Quicksprout

Quicksprout

Списание “Форбс” казва, че Нийл Пател е сред първите 10 търговци в бранша. Magazine Предприемач казва, че Нийл има една от 100-те най-блестящи компании в света. Той съветва компании като Amazon, GM и Viacom. Някак си остава време да напише този блог. И, да, той пише повечето постове сам.

66. Копирайте хакери

Копирайте хакери

Joanna Wiebe и Lance Jones комбинират уменията за оптимизиране на копирайт и оптимизация на скоростта на конверсия. Резултатът е блог, който ви учи как да пишете по-убедително, правдоподобно и използваемо копие. Ако следвате съветите им, можете да увеличите скоростта на уебсайта си и електронната поща.

67. HubSpot

HubSpot

Този производител на входящ маркетинг софтуер помага на уебсайтовете да конвертират клиенти и да увеличават приходите. Над 15 000 компании използват HubSpot за своите социални медии, имейл, SEO и автоматизация на маркетинга. Екип от писатели допринася ежедневно към три основни категории. Всеки разбива a списък с конкретни теми.

Блогове за блоговете

Има много начини за привличане на трафик към вашия сайт за електронна търговия. Блогът е най-ефективният. Всеки път, когато добавяте нова публикация в блога, увеличавате индексираното съдържание на уебсайта си.

Излагането на социални медии е също толкова важно, колкото откриването на търсачките. Публикациите в блога са съдържание, което хората могат да споделят в социалните мрежи. Блог установява авторитет. Може да не виждате незабавни резултати от блог. Но резултатите се смесват във времето.

68. ProBlogger

ProBlogger

Повечето публикации на този уебсайт са от основателя Дарън Роуз. Дарън не се страхува да задълбава в това, което прави неговите публикации в блога да работят или да се провалят. Много от статиите му са парчета как да се правят. Те вземат сложни теми и ги разбиват до основни елементи. Това е прост и практичен съвет. Можете да използвате, за да дублирате успеха на Дарен на уебсайта си.

69. SmartBlogger

SmartBlogger

Джон Мороу стартира този блог през 2012 г. Днес той има аудитория от над 100 000 абонати по имейл. Джон смята, че не трябва да се впечатлявате от тези статистики. Всъщност той смята, че трафикът е без значение, освен ако не генерира приходи за вас. Статиите са кратки и лесни за разбиране. начало тук за да извлечете максимума от този блог.

70. BloggingTips

BloggingTips

Зак Джонсън в момента ръководи този блог. Той и екип от писатели смятат, че блоговете могат да направят повече от генериране на приходи за вашия уебсайт. Те също смятат, че блоговете могат променете живота си. Зак и неговият екип с удоволствие интервюират други блогъри. Те са събрали тези статии в един категория.

71. Ежедневни съвети за блог

Ежедневни съвети за блог

Този уебсайт е блог за професионални блогове, за професионални блогъри. Не позволявайте това да ви плаши, ако едва започвате. Всъщност е разумно място да научите основите. Марк Зени и малък екип от писатели предлагат ежедневни съвети как да правите блог, за да подкрепите бизнеса си.

Да останем на върха на промяната

Темпът на иновациите се движи със слух. Промените в индустрията за електронна търговия се случват бързо. Не отнема много време, за да остарее базата ви от знания. Има лесен начин да предотвратите това.

Усъвършенствайте навика да се държите на ток. Посещавайте редовно някои от блоговете, за които сте чели тук. Или улеснете себе си. Накарайте тези блогъри да изпращат вашето съдържание директно до вас. Всички те имат опции за абонамент и RSS емисии.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map