Най-добрите пазаруват уеб дизайнери и разработчици на платформа за електронна търговия

Shopify е платформата за електронна търговия, спрямо която се измерват всички останали. Тя захранва почти 300 000 онлайн магазина. Софтуерът Shopify помогна на бизнеса да обработи над 17 милиарда долара продажби през 2015 г..


Shopify платформата е толкова лесна за използване, колкото и мощна. Но това причинява неудовлетвореност за някои. Как използвате функцията в най-пълното си предимство? Получавате ли най-доброто използване, когато интегрирате приложения и инструменти от други доставчици?

Защо сами да се борите с тези въпроси? Разчитайте на фирми за уеб разработки, които са специализирани в използването на платформата за електронна търговия Shopify. Направете мъдър избор и инвестирайте в професионална помощ.

Шофирайте топ уеб дизайнери и разработчици

Започнете, като отговорите на тези въпроси за това, което искате да направите със своя сайт за електронна търговия Shopify.

Важни въпроси за задаване

Какъв е вашият бюджет? Възможно е да стартирате платформа за електронна търговия с отворен код в Elastic Compute Cloud (EC2) на Amazon. Можете да платите почти нищо за първата си година на работа. Но експертите за електронна търговия ще ви кажат, че за да печелите е необходимо.

Оперативните разходи на онлайн магазина често са пропорционални на приходите, които генерирате. Колко сте планирали да платите за основен софтуер, хостинг такси и такси за транзакции?

Какъв е стартовият ви прозорец? Можете да настроите някои хоствани платформи за електронна търговия само за часове. Другите могат да отнемат месеци, за да се подготвят и внедрят. А платформата е само един елемент.

Какво ще кажете за вашите продукти? Имате ли готови за стартиране снимки, описания и изпълнение? Ще ви трябва софтуер за електронна търговия, който е готов да стартира, когато сте.

Колко гъвкави са ви нужни нещата? Хората често мислят, че ще се сблъскат с ограниченията на дизайна на своя онлайн магазин. Но това не е единственото препятствие. Може ли избраната от вас платформа да управлява гамата от продукти, които планирате да продавате?

Shopify е един от най-гъвкавите строители на онлайн магазини на пазара. Това вероятно няма да ви бъде предизвикателство. Но знаете ли как да го настроите, така че е толкова гъвкав, колкото ви е необходим?

Мога ли да го накарам да играе добре с другите? Да продавате неща във Facebook? Магазин в Амазонка? Покупки в приложението? CSV файл за Пазаруване в Google?

Доволни ли сте от отговорите си? Сега вече добре разбирате вашите нужди за онлайн магазин, захранван от Shopify. Време е да намерите експерт, който да ви помогне. Тези топ разработчици на софтуерна платформа за електронна търговия заслужават вашето внимание.

Realm Уеб дизайн

Realm лого на уеб дизайн

Отидете вдясно към портфолиото, за да видите примери за дизайнерската работа на Realm. Те са от 2007 г. насам. Списъкът им с клиенти варира от познати Fortune 500 компании до малки стартъпи. Степен на насочване на клиента от близо 80% говори за удовлетвореност на клиента. Realm вярва, че трябва да оставите социалните медии да правят маркетинга си. Те работят с клиенти, за да интегрират Shopify с всички основни социални платформи.

Diff (Бен Крудо Консултинг)

Различно лого

Може да се изкушите да останете и да играете със забавните геометрични дизайни на целевата страница. Превъртете надолу и прочетете за този екип от разработчици, ръководен от изпълнителния директор Бен Крудо. Той стартира Diff като разочарован търговец, който търси по-добро решение за електронна търговия. Екипът му има само от 2011 г., но той е събрал повече от 65 5-звездни отзиви от клиенти. Фокусът върху Shopify ги държи в челните редици на дизайна, интеграцията и маркетинга.

sineLABS

sineLABS лого

Тази фирма за разработка на платформа е специализирана в Shopify приложения. Тези приложения добавят простота и функционалност към вашия магазин за електронна търговия. В онлайн присъствието на компанията липсва портфолио с уебсайтове на клиенти. Това е по всички правилни причини. sinelabs държи вниманието върху техния набор от мощни приложения. Всеки от тях има лесно следване обяснение. Не сте затрупани от технически характеристики. Връзките ви отвеждат към приложението, представено на уебсайта Shopify.

радиатор

Лого на радиатора

Пазаруването онлайн е визуално преживяване. Radiator Studios знае това. Тази награда разработваща фирма се концентрира върху отзивчивия дизайн за магазините за електронна търговия, използвайки Shopify. Посещението на тяхното портфолио ви дава повече от поглед върху това, което са направили за клиентите. Всеки пример предоставя или казус, или поглед върху това, което се случи зад кулисите.

3five

3five лого

Около половината от техните клиенти идват при тях само за електронна търговия. 3five комбинира функционалността на WordPress и Shopify за стартиране на уебсайтовете, които разработват. Наричат ​​себе си бутик, но 3five има глобален списък от клиенти. Има колекция от ресурси за изтегляне Те ще ви подготвят за въпросите, които ще зададат, за да настроите вашия сайт за електронна търговия Shopify.

Jivaldi

Дживалди лого

Може би никога не сте чели такова красноречиво определение на експертите по конверсия. Тази фирма за разработка на електронна търговия помага на своите клиенти да оптимизират платформата за електронна търговия Shopify. Той е насочен към трафика, увеличава процента на реализация и намира нови клиенти. Първото нещо, което ще попаднете на уебсайта на Jivaldi, е тяхното портфолио. Всеки пример се разширява, за да сподели казус. Предоставяте целите на клиента и как Дживалди се приближава до тях.

MEM Design (Mat Mullen)

Лого на Mem Design

С над 100 сайта за електронна търговия под колана си, Мат Мълън може да каже с убеждение, че знае нещо или две за Shopify. Мат е човекът, който обича да говори за това, което прави. Той поставя своя телефонен номер точно на уебсайта и насърчава хората да се обаждат с въпроси. Вероятно ще отговори дори на няколко въпроса за Слак. Мат им дава таланта си като продуктов мениджър. Вижте портфолиото на работа на Мат за клиенти. Нуждаете се от повече помощ при вземането на решение? Прочетете няколко от 70-те препоръки, които има в момента в Shopify.

SynapseIndia

SynapseIndia лого

Аутсорсингът Shopify eCommerce ИТ нуждите е глобален опит. SynapseIndia е един от лидерите в офшорното развитие. Компанията разполага с екип от над 500 опитни ИТ специалисти. Те са работили от името на глобален списък от компании, вариращи от 3M и PayPal до Sotheby’s и IBM. Прочетете техния блог за по-добро разбиране на дълбочината на услугите им. Прекарайте време с техните често задавани въпроси, ако не сте сигурни в офшорните аутсорсинг.

Пролетни уеб решения

Пролетно уеб лого

Ето най-добрият начин да разберете как Malc Bull и Paddy Rohr разработват решения за електронна търговия. Нека те пренесат през техния мисловен процес. В основата е убеждението, че технологията никога не трябва да бъде пречка за онлайн купувачите. Сортирайте тяхното портфолио по платформа и услуга, за да видите решенията на Shopify. В уебсайта има и раздел, в който можете да прочетете проучвания на случаи на клиенти. Тези изписвания ви помагат да разберете как Spring Web създава решения за своите клиенти.

Abby Rose Design

Лого за дизайн на Abby Rose

Те имат списък на Shopify Experts, така че знаете, че тази дизайнерска фирма в Калифорния има високи оценки. Сайтовете за електронна търговия на страницата с портфолио показват подробни стъпки, предприети за смесване на функция и дизайн. Абигейл Ръсел и нейният малък екип са специализирани в Shopify по поръчка дизайн и разработка. Ако сте нов в Shopify, екипът ще ви помогне, както се казва, „Оцапайте ръцете си“ с безплатна пробна версия.

Следваща стъпка

Следваща стъпка лого

Тази дизайнерска фирма смята, че науката за поведението трябва да решава функционалността на магазина за електронна търговия. Те използват проучването за това как хората взимат решения, за да помогнат за премахване на триенето от процеса на покупка. Агенцията споделя малък брой примери за работа на страницата с портфолио. Всяка от тях включва проницателен казус. Този подход може да е нов за вас. Следващата стъпка събра ресурси, за да разберете повече за поведенческата наука.

Над пазара

Над логото на пазара

Малко компании за развитие са достатъчно смели, за да хвърлят цените на първа страница. Над Market ви казва още от самото начало. Ще знаете какви ще са разходите, за да ви помогне да настроите и конфигурирате нов онлайн магазин с помощта на платформата Shopify. Компанията също така може да помогне при промени в съществуващия ви Shopify сайт. Ако е нещо по поръчка, този Shopify Expert може да ви помогне и там. Във всички случаи те са предварително и прозрачни по отношение на цените. Това е освежаваща промяна.

Може ли нещо да бъде твърде многостранно?

Едно от основните предимства на платформата Shopify е, че има над 100 великолепни теми. Можете да създадете уникална идентичност с малко усилия. Shopify също има нарастващ набор от инструменти (приложения) за разширяване на функционалността на вашия онлайн магазин.

Всички тези избори и вариации могат да ви затрупат. Особено когато сте нови в електронната търговия или дори платформата Shopify. Ако стартирате онлайн магазин, искате да го стартирате и да работи възможно най-бързо. Опитът да разберете всички подробности на Shopify може да не е най-добрата инвестиция за вашето време.

Точно тогава трябва да потърсите експертизата на някоя от тези фирми за развитие. Повечето от тях се занимават само с Shopify. Всички имат репутация на това да извлекат най-доброто от платформата.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map