48 експерти споделят своя най-добър съвет за това как да изберем най-добрата софтуерна платформа за електронна търговия

Наличието на онлайн магазин ви позволява независимостта да продавате продуктите си 24/7 в целия свят. Той струва много по-малко от обикновен магазин за тухли и хоросани и може да ви даде клиенти от цял ​​свят.


С множеството опции там е трудно да се реши коя платформа да се използва. И решението е важно, тъй като избраната от вас платформа може да бъде тази, която ще имате години, ако не и десетилетия напред и ще бъде основата на вашия онлайн магазин.

Ако искате да създадете онлайн магазин, имате няколко опции за софтуер за електронна търговия, платформа, която бихте могли да използвате за вашия сайт. Решихме да разберем кой е най-популярният избор.

Ние се свързахме с 48 експерти по електронна търговия и им зададохме един основен въпрос:

Коя е любимата ви платформа за електронна търговия и какви функции ви накараха да изберете именно този софтуер?

Резултатите са:

Нека се потопим в отговорите на експерта и да разберем какви са предимствата и недостатъците на всяка платформа.

Антъни М. Спалоун

Антъни М. Спалоун

~ Антъни в момента е главен технологичен директор в InstaViva & Надежда нюанси. Той е и административен директор в Arctic Grey, Inc. Той често е помолен да говори на събития за различни технологични компании по света, за да обсъжда тенденциите в дизайна, брандирането, рекламата, SEO и други.

Казвам се Антъни и създавам уебсайтове повече от десетилетие. При избора на любима платформа за електронна търговия има две основни неща, които разглеждам, едното е функционалност, а второто е лесна употреба.

Функционалност. Shopify е най-добрата платформа за електронна търговия, свързана с функционалността с широк набор от приставки и приложения от модули за доставка, решения за изпълнение, над 70 шлюза за плащане, предложения за продукти и много други.

Shopify ви позволява да създавате отзивчиви уебсайтове, така че е идеален за всички устройства и се зарежда много бързо. Това е чудесно решение за човек с основно разбиране на кодирането и уеб разработката.

Лесно използване. Wix е най-добрата платформа за електронна търговия по отношение на лекотата на използване с редактор за плъзгане и пускане и много интуитивен за почти всеки. Най-хубавото на Wix е, че не е нужно да знаете как да кодирате, за да създадете уебсайт.

Когато създавате уебсайтове за клиенти, те са склонни да се връщат с много промени и актуализации и имат постоянна нужда да плащат на програмист, но с Wix можем да изградим сайта навън и тогава клиентът може да поеме ежедневното управление с лекота.

Wix е фиксиран изглед (не е отзивчив), но има страхотен мобилен редактор, който превръща уебсайта Ви в перфектното мобилно изживяване.

Артурс Крузе

Артурс Крузе

~ Arturs е изпълнителен директор на Magebit, агенция за електронна търговия, специализирана в Magento. Освен това е сертифициран разработчик и специалист по Magento. Arturus има повече от шест години професионален опит Magento.

Не е възможно да се каже коя платформа за електронна търговия е най-добрата. Зависи от нуждите на клиента коя платформа за електронна търговия да използва.

Любимият ми е Magento, но не е подходящ за малки сайтове, тъй като разходите за хостинг и поддръжка са доста високи в сравнение с Shopify или друга платформа за електронна търговия с отворен код. За средни и големи сайтове предлагам Magento (CE или EE), тъй като Magento е много мащабируем и сигурен.

Около 90% от клиентите на Magebit използват Magento, а с правилните разработчици и указания тази платформа за електронна търговия е пътят към успеха.

Според мен, това са основните причини да изберем Magento:

 • Много голяма база за разширение (безплатна и платена)
 • Лесен за персонализиране, без да докосвате основните функции
 • Осигурете се с редовни версии на кръпките за сигурност
 • Бързо развиваща се общност
 • Редовни събития за електронна търговия (Запознайте се с Magento)

Не всяка платформа е перфектна, а за Magento има и минуси:

 • Висока цена за хостинг в сравнение с други платформи за електронна търговия
 • Експертните разработчици, необходими за работа като разработчик с лоши познания за Magento, могат лесно да прецакат магазина

Използвал съм също Shopify, Woocommerce и други, но те определено са далеч от любимия ми Magento заради начина, по който изглеждат архитектурите на други платформи за електронна търговия.

Амит Бхайя

Амит Бхайя

~ Amit е съосновател и главен изпълнителен директор на DotcomWeavers, наградена компания за уеб дизайн и разработка с офиси в Парамус, Ню Джърси; Орландо, Флорида; и Хайдерабад, Индия.

Според мен Magento има няколко основни функции, които го отличават като една от по-здравите и мащабируеми платформи за електронна търговия.

 • Управление на каталога – Потребителите могат да качват хиляди артикули в един импорт.
 • Множество опции за ценообразуване – Можете лесно да цените различни артикули, да настроите ценообразуването на групата на клиентите и да скриете цените от посетителите, за да ги стимулирате да влизат. Това помага за събирането на важна информация за клиентите относно предпочитанията на продукта.
 • Сигнали за продукта – Моите клиенти виждат увеличение на продажбите от използването на прости сигнали, като например да уведомят клиентите, че вече е наличен продукт на склад.
 • Активиран в няколко магазина – Magento ви дава възможност да създадете многоезичен уебсайт, който автоматично зарежда изгледи на магазини на определени езици. Освен това улеснява B2B сайтовете едновременно да управляват множество продуктови каталози чрез обща бек-енд система.
 • Персонализиран потребителски интерфейс – Платформата има възможност да променя дизайни и да променя теми, базирани на категории. Бизнесът може да има няколко витрини с една единствена система за управление. Това е мощен инструмент, защото колкото по-целенасочено е потребителското изживяване, толкова по-голям е потенциалът за реализация.
 • Интеграция за обработка на поръчки – Интеграционните партньорства на Magento са на първо място, предлагащи множество решения за изпълнение на поръчката. Те включват NetSuite, QuickBooks и ShipStation.

Правен Дагди

Правен Дагди

~ Praveen е главен изпълнителен директор на Achintya Tech, компания, която той стартира през 2013 г. Техните специалности са мобилна разработка и дизайн, заедно с уеб дизайн и разработка.

Magento е безплатен за изтегляне и инсталиране. Можете да настроите изходния код, както искате, за да отговаря на типа на уебсайта, който изграждате, и да инсталирате разширения, които са лесно достъпни чрез Magento Connect Marketplace.

Magento Connect, между другото, също е най-големият пазар на приложения за електронна търговия в света

Едно от основните оплаквания от потребителите на други платформи за електронна търговия е инкременталният разход, който идва с всяка малка функция, която се добавя към сайта.

Тъй като Magento е с отворен код, този проблем е пълен проблем. Добавете толкова функции, колкото искате, към вашия сайт, без да харчите и стотинка.

Друг проблем са ограниченията за броя на продуктите, продуктовите линии и артикулите, които могат да бъдат качени и показани на платформа. С увеличаването и онлайн магазинът ви става по-плодотворен, започвате да плащате експоненциално по-високи такси на вашия доставчик на платформа за електронна търговия.

Това е друга област, в която в крайна сметка не харчите нищо за Magento. Разширете се и растете колкото искате, а Magento ще расте с вас без допълнителни разходи.

47% от днешните потребители на мрежата очакват сайтът да се зареди за по-малко от 2 секунди. По-дълго от това и те просто затварят раздела и продължават живота си. Всеки клиент, който напусне, без да купува, оставя след себе си още една вдлъбнатина в общия ви курс на конверсия.

С такъв натиск върху производителността бихте искали платформа, която се зарежда бързо, позволява лесно кеширане на страници, като същевременно ви позволява да имате толкова много звънци и свирки, колкото е необходимо на вашия сайт за електронна търговия.

Всички знаем колко е важно да направим нашите уебсайтове възможно най-оптимизирани за SEO. Ние също така знаем, че наркотиците участват в оптимизирането на всеки един аспект на всяка страница в сайта за SEO. Това може да бъде по-голямо съпротивление за големи сайтове за електронна търговия, които се намират на стотици или хиляди страници.

Хасан Баваб

Хасан Баваб

~ Хасан е основател и главен изпълнителен директор на Magic Logix, агенция, базирана в Далас, Тексас, специализирана в персонализирани решения за автоматизация на маркетинга за бизнеса по целия свят.

Предпочитаната ми платформа за електронна търговия е Magento Enterprise.

Харесвам главно работата и мащабируемостта на тази платформа, заедно с функционалността извън кутията и дълъг списък от налични приставки, които могат да бъдат интегрирани в движение.

Освен това ми харесва привлекателното пазаруване, което получавате с Magento и функционалността за лоялност на клиентите.

Дейвид Холандър

Дейвид Холандър

~ Дейвид е главен изпълнителен директор и съосновател на Vaimo, един от най-добрите доставчици на решения за електронна търговия в платформата Magento.

„Ще трябва да кажа, че е Magento Това беше нашата платформа за избор, когато започнахме бизнеса през 2008 г. и оттогава Magento беше на 100% фокусът ни.

Хареса ни факта, че той е с отворен код, напълно адаптивен и ни позволи да създадем много модули, инструменти за внедряване, хостинг инструменти, свързани директно с Magento. “

Рехан Фернандо

Името на експерта

~ Рехан е основател и изпълнителен директор на EIGHT25MEDIA е компания за уеб дизайн и разработка, базирана в Силиконовата долина.

Magento

 • Той е с отворен код.
 • Това е платформа за електронна търговия №1 с рейтинг.
 • Тя е разтеглива.
 • Това е огромно количество разширения.

Амин Гейл

Амин Гейл

~ Амин е ентусиаст, разработващ електронна търговия, работи като консултант на Nirmal Web Design Sydney. Той също обича да споделя опита си с общността чрез блогове. Той работи в областта вече повече от 4 години и се отличава в платформите за електронна търговия в PHP.

Работил съм в няколко платформи за електронна търговия като WooCommerce, Open Cart и Magento. Намерих Magento най-ефективната, обогатена с функции и мощна платформа за уеб портали за електронна търговия.
Той предоставя пълен пакет за онлайн бизнес и съдържа повечето от необходимите ограничения за сайт за електронна търговия.

Това, което най-много харесвам в Magento са:

1) Множеството магазини – Управлението на много магазини беше такава болка за разработчиците от последните няколко години, но Magento улесни мен с прости променливи в задния край.

2) Управление на реклами и събития – Magento Осигурява опции за множество настройки на оформлението за събития и оферти, като например в празничен сезон можем да зададем оформления за оферти за продажба и други реклами.

3) SEO управление – Magento предоставя различни инструменти и пакети за SEO пренаписване на Url, настройки за тип Headers Meta, карта на сайта и приятелски SEO шаблони, които улесняват работата с.

4) Модулен дизайн и шаблониране с блокове и оформления – Конфигурационният модел на MVC дизайн и неговата модулност дават на разработчика стандарт за работа с Magento и консистенцията на кода, повторната употреба е най-много за разработчиците на Php, особено в сайтовете, базирани на електронна търговия, не е възможно напишете код от нулата за концепциите, предоставени от клиента и Magento се е погрижил за това.

5) Широка гама от наличност на пакети – Magento Community предоставя много пакети за специфични клиентски изисквания като споделяне на социални медии, SEO и платежни системи, които са предимство за разработчиците и те могат да спестят много време от тях.

6) Поддръжка на множество шлюзове за плащания – Можем да имаме интегриран разнообразен шлюз за плащания благодарение на Magento Connect

7) Поддръжка на мобилна платформа – В Magento Connect можем да намерим различни удобни за мобилни шаблони и наистина е по-лесно да работим с Magento M-Commerce, където можем да визуализираме мобилните версии на различни компоненти на сайт.

8) Гъвкаво обслужване и поддръжка на клиенти – Magento предоставя готови за работа функции за клиенти, като доставка на продукти, доставка, управление на колички с желания извън кутията и това, което най-много ми харесва, е отпечатаното фактуриране и сметки, които могат лесно да се управляват с Magento.

9) Поддръжка на много езици – тя осигурява функции за локализиране с бисквитки, а също и опции за много валути, данъци.

10) Уеб услуги – Magento предоставя вградена функционалност за уеб услуги като SOAP, REST, XMLRPC, интегрирани със защитени техники за автентификация като OAuth за продукти, категории и други данни, които излизат от кутията.

Джо Балестрино

Джо Балестрино

~ Джо е основател и изпълнителен директор на 4PointDigital е ветеран в пространството за търсене и бивш собственик на Mr-SEO. Джо е помогнал на стотици клиенти през годините и продължава да е начело на SEO стратегиите.

Изборът на най-подходящата платформа за електронна търговия ще зависи единствено от вашите изисквания като хостинг услуги, необходими или не, предварително изградени или персонализирани дизайни на магазини, интегриране на отделни бизнес и маркетингови дейности, включително счетоводство, управление на инвентара, обслужване на клиенти и маркетинг по имейл и т.н..

Така че ще трябва да проучите наличните опции и услуги за интеграция, предлагани от конкретна електронна търговия CMS.

Моят личен избор е WordPress с WooCommerce Plugin за малки магазини, които продават само няколко продукта, но Magento CMS за големи бизнеси в електронната търговия.

Magento се оказа най-ефективната платформа за уебсайтове за функции на електронната търговия както за клиентите, така и за уебмастърите. Пазарният му дял също е приличен в сравнение с пионерските конкуренти като Prestashop, Shopify или BigCommerce платформи.

Причините за това разглеждане са:

 • Рентабилно решение с отворен код
 • SEO приятелски настроения – Динамичен XML URL адрес на сайта се пренаписва, настройване на заглавия или описание мета стойности, всички с които е лесно.
 • Промоционални дейности – Лесен за работа визуален редактор на страници ще ви позволи да създавате и персонализирате предложения в движение. Гъвкавите купони и правилата за ценообразуване правят работата без стрес.
 • Всичко добре за мобилните купувачи – отзивчивите магазини ще дадат на мобилните потребители по-добър поглед върху пазаруващите колички и продукти на таблети, смартфони и други устройства.
 • Капацитет – Мощността да хоства до 5,00 000 продукта и да обработва 80 000 поръчки (на час) го прави очевиден избор за собствениците.
 • Опции за доставка, локализация и поддръжка на шлюз за плащания – Многоезичната поддръжка за локализация в много страни, разширения за плащания в Magento Connect и различни опции за доставка правят лесната настройка на всички тези неща стабилна. Изобщо не е изненадващо, ако марки като Samsung, Lenovo, Ford и Nike използват Magento за своите дейности по електронната търговия. Достатъчно си струва!

Ерик Брантнър

Ерик Брантнър

~ Ерик води редица успешни блогове с голям трафик в най-различни ниши. Сега той споделя своя опит и предлага съвети на амбициозните блогъри на Scribblrs.com

Лично аз винаги съм намирал Magento за страхотна платформа за електронна търговия.

Винаги гледам на нещата от гледна точка на SEO и едно от нещата, които харесвам при Magento е, че те правят лесно да се гарантира, че всичките ви страници с продукти са оптимизирани възможно най-добре..

Спестява ви много време за създаване на оптимизирани URL адреси, мета тагове и т.н. Това дава на страниците на продуктите ви по-голям шанс да се покажат в резултатите от търсенето за подходящи заявки, които могат да задвижат качествен трафик.

Блеър Уркхарт

Блеър Уркхарт

~ Блеър е блогър, който има управленски умения и счетоводни умения. Има опит работи в SEO и програмиране.

Любимата ми платформа за електронна търговия е Magento.

Magento няма ограничения за това колко творчески можете да бъдете с него. Той е създаден така, че да го направи напълно оперативен по отношение на транзакции като вземане на плащания под много форми като PayPal, кредитна карта или дебитни карти или Skrill.

Доставката е ключов аспект на сайта за електронна търговия. Можете лесно да персонализирате напълно разходите за доставка всеки път, когато вашите клиенти живеят във Великобритания, САЩ или някоя държава. Можете сами да зададете предварително разходите за доставка или да включите водещи транспортни фирми по ваш избор.

UPS позволява да се присъединят към вашия доставчик фирмите за доставка, така че всяка промяна на цената да се извърши автоматично за вас. Това помага при вземането на интелигентни решения. Освен това има лесни данъчни добавки и помага за създаването на обща сума.

Той е много бърз и се използва от огромни компании като Amazon и eBay. Magento е предназначен за някой, който продава собствени продукти или услуги.

Magento не е толкова често като WordPress или Joomla, но може да ви даде креативно предимство пред конкурентите ви плюс по-трудно да хакнете от WordPress.

Темите, като цяло, обикновено са чудесно проектирани и не е нужно да разчитате на приставки като в WordPress. В Magento е лесен достъп до кода и мета областта, за да можете бързо да променяте дизайна.

Получавам истинска тръпка от работата на Magento, тъй като е много по-сложна от WordPress. Кодирането в Magento обикновено достига висок стандарт плюс продажбата на тези сайтове, така че е проста и умна. Всеки път, когато вградената система ви показва продажбите всеки месец и как хората са стигнали до вашия сайт плюс номерата на посетителите на сайта.

Можете да го имате на вашия сайт и бързо да разберете, когато запасите ви изчерпват, той няма да бъде показан на вашия сайт, докато запасите се върнат в много интелигентна функция.

Можете да таксувате премиум цени на хората за сайтове в Magento.

Дийпак ШармаНай-добри експертни отзиви

Дийпак Шарма

~ Deepak е мениджър в Taurus Knight, дигитална агенция, специализирана в решения за електронна търговия, включително електронна търговия SEO, имейл маркетинг и маркетинг на социални медии.

Въпреки че всеки клиент има уникално изискване и ние отчитаме това уникално условие, когато предлагаме платформа за електронна търговия на нашите клиенти, тази, която най-много препоръчваме е Magento.

Magento е много здрава платформа, благодарение на която можете бързо да я проектирате и да направите сайта не само отличен за оперативна употреба като мърчандайзинг и навигация, но и красив и атрактивен вид.

Някои от нашите клиенти като Wai Ski Hire избраха платформата, тъй като има международни плащания и вградени системи за данъци и разходи, които помагат за ежедневните операции.

Magento има широк спектър от теми и темите лесно се променят, а също така има опции за управление на запасите, което помага при управлението на веригата за доставки, което е от съществено значение за сайта за електронна търговия.

Том Шивърс

Том Шивърс

~ Том е основателят на Capture Commerce. Той е SEO експерт, специализиран в електронната търговия.

Като SEO консултант, който е специализиран в електронната търговия, отговарям много на този въпрос и желая повече от моите клиенти да го зададат, преди да се потопят в.

Понякога предприятията избират платформа за електронна търговия, защото тя се привежда в съответствие с техния счетоводен софтуер, система за дистрибуция или приятел им казва колко страхотно се справя.

Това са ок причини, но не са големи причини да изберете платформа за електронна търговия, като сигурност, вграден маркетинг, лесна за използване, лесна за миграция от и към други платформи, техническа поддръжка, която решава проблемите и поддържа конкурентното предимство на платформата.

Изборът се свежда до софтуерни платформи с отворен код като WordPress или хоствани платформи като BigCommerce. В повечето случаи препоръчвам хоствана платформа над отворен код поради горните причини.

Искате ли да поемете всички отговорности за хостинг като сигурност и коригиране на нещата, когато те се счупят? И какво се случва, когато доставчиците на платформата престанат да я поддържат или таксуват много повече за това? Хостваните платформи се справят с проблеми като тази и цените са много разумни.

Препоръчвам хоствани платформи, защото те се предлагат с много SEO функции, интеграция с инструменти за търсачки, инструменти за анализи, емисии за продукти / пазаруващи двигатели, платформи за преглед на продукти, опции за кръстосани услуги, интеграция с по-добри услуги като доставчици на търсене в сайтове, съобщения за изоставяне на колички, автоматизирани съобщения, известия в наличност, интеграция на Amazon, доставчици на чат, достъп до най-новите маркетингови възможности и други.

По същество можете да печелите пари много по-бързо, без всички хостинг тревоги. Не всички хоствани платформи за електронна търговия са страхотни, затова препоръчвам Shopify, 3dCart и BigCommerce. Златният стандарт в платформите за електронна търговия обаче е Magento Enterprise.

Джъстин Метрос

Джъстин Метрос

~ Джъстин е основател и водещ дизайнер / разработчик в Radiator.

Идвайки от предприятието с опит в повечето основни платформи, бях привлечен в Shopify още при откриването на Radiator.

Като дизайнер Shopify е мечта за работа. Течният им изкушаващ език е интуитивен и сравнително лесен за научаване. Можете да вземете почти всеки дизайн и набор от функции и да го приложите много ясно, по начин, който е много четим и поддържаем във времето. В сравнение с други платформи, Shopify е победител тук за дизайнери.

Като разработчик, добре, Shopify е съставил красива екосистема. И тъй като Shopify е Saas, никога не е нужно да се притеснявате за поддържане на сървъри, справяне с шипове на трафика, уязвимости в сигурността или налагане на актуализации / корекции.

Най-важно е техният API. По дизайн те поддържат основната функционалност на администратора чиста и достъпна, като същевременно позволяват на разработчиците да я разширят по някои необичайни и креативни начини.

Доказателство за това е техният магазин за приложения, който позволява на разработчиците на приложения да разширят функционалността на Shopify с приложения;

Можете да напишете своя собствена или да изберете от стотици инсталации с едно щракване от техния магазин за приложения. Доказателство за този успех може да се види в броя на корпоративните решения, които са инвестирали в Shopify интеграции.

За ежедневни операции – не всеки служител трябва да бъде обучен. Когато става въпрос за обработка на поръчки, добавяне на продукти, актуализиране на сайта … добре изграден и конфигуриран магазин Shopify може да се справи с всичко.

А що се отнася до бакендъните – това е едно от най-красивите и функционални, които съм виждал.

И най-добрата част е, че продължава да става все по-добра с всеки изминал ден. Можете да продавате продукти на Shopify на вашия сайт WordPress. Продайте директно във Facebook, Pinterest и Twitter с едно щракване.

Интегрирайте се с всеки основен шлюз за плащания. Apple Pay стартира тази есен за поръчки с едно докосване. Новите функции се добавят постоянно. Сложихме всичките си яйца в кошницата Shopify и нямаше как да бъдем по-щастливи.

Пади Рор

Пади Рор

~ Пади е технически директор в Spring Web Solutions.

Shopify е най-предпочитаната платформа за електронна търговия.

Основните причини:

 • Много проста CMS (нашите клиенти обичат да използват администраторския интерфейс за управление на поръчките и продуктите)
 • Много лесно да персонализирате (от гледна точка на разработчиците)
 • Много страхотни приложения / модули, които да избирате от този просто плъгин
 • Много бързо да започнете – можете буквално да станете и да стартирате с шлюз и да започнете да търгувате в рамките на няколко часа.

Бенджамин Крудо

>Benjamin Crudo “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Benjamin-Crudo-150×150.jpg “height =” 150 “width =” 150 “/></p><p>~ Бен е изпълнителен директор и основател на Diff. Той ръководи екип от 25 софтуерни разработчици и инженери, фокусирани върху предоставянето на персонализирани решения на клиентите на Shopify от 2010 г..</p><p>Shopify е нашата предпочитана платформа за електронна търговия по няколко причини.</p><p>Като за начало тематичният му двигател е най-елегантният, с който сме работили във всяка SAAS платформа.</p><p>Освен това те свършиха чудесна работа със своя API, което ни позволи да допълним функционалността, налична както в предния, така и в задния край на приложението.</p><p>Най-важното е, че нашите клиенти го обичат!</p><h3><span id=Кайл Дък

>Kyle Duck “src =” https://www.aawebmasters.com/wp-content/uploads/2016/08/Kyle-Duck-150×150.jpg “height =” 150 “width =” 150 “/></p><p>~ Кайл е предприемач и предприемач. Той е създател на десетки магазини за електронна търговия. Неговата компания Trend Tape предоставя анализ на борсите на търговците.</p><p><strong>Shopify.</strong></p><p>Искате да знаете какво общо имат успешните програмисти и предприемачи?</p><p>Има един основен принцип, който обединява и двете. Той се предлага с три букви:</p><p><strong>D.R.Y. Не се повтаряйте След като веднъж решите проблем, използвайте това решение завинаги.</strong></p><p>Преди Shopify всеки път, когато искате да създадете сайт за електронна търговия, трябваше да сглобите платформа. Имаше толкова много малки „TODO“, за които да се грижим. Малки детайли, които не са свързани с основната концепция на вашия бизнес.</p><p>Неща като хостинг, дизайн на сайта, тестове за скорост, инсталиране на рамка и безкрайни персонализации, за да може тя да работи правилно. Имаше и други решения, но внедряването за разработчиците беше скъпо и предизвикателно.</p><p>За щастие, Shopify има страхотен API, който позволява на разработчиците да автоматизират практически целия процес на създаване на магазина.</p><p>Поради популярността си, вие също сте сигурни в дългосрочна подкрепа от страна на общността на програмистите. Не е нужно да се притеснявате дали вашите скъпоценни камъни и пакети остаряват.</p><p>Това, което Shopify направи за платформите за електронна търговия е това, което Google направи за търсене. Те създадоха изключително превъзходен продукт и превзеха пазара. Вие сте сигурни в сигурността и мащабируемостта.</p><p>Нещо повече, когато имате идея за продукт, можете да стартирате скрипт, за да се обадите на API на Shopify. Voila! Имате работеща витрина, която ще достига мащаба до луната и обратно.</p><p>По този начин можете да вложите всичките си усилия в маркетинг и продажби и да печелите пари.</p><p>Shopify поставя разработчиците в бизнеса.</p><h3><span id=Ръсел Лобо

Ръсел Лобо

~ Ръсел е сериен онлайн предприемач с 6 години опит в областта на финансовите блогове. Той също така блогове в Russ Lobo, неговия личен сайт, където той споделя своите казуси от ниши.

От моя опит, за начинаещ най-добрата платформа е Shopify. Shopify ви дава модел на заплащане на месец и е много мащабируем. Той има много добро хранилище от теми, които помагат да се съсредоточите върху продукта, а не да губите време за дизайна.

В допълнение към лесните теми и шаблони, платформата Shopify разполага и с голям брой разработчици, които могат да променят темата според вашите изисквания.

Като платформа е много мащабируема и може да побере голям брой продукти. Една от моите истории за успех на Shopify е http://www.petitevigogne.com/.

Недостатък, който виждам е, че тъй като продуктите са на Shopify сървъра, понякога скоростта на сайта обикновено е бавна, особено за големи сайтове. Това причинява лошо потребителско изживяване и се отразява и на SEO.

Но като цяло, по отношение на времето за настройка, лекотата на използване, SEO оптимизацията и мащабируемостта, Shopify е една от най-лесните платформи за изграждане на вашия сайт за електронна търговия.

Джъстин Морган

Джъстин Морган

Джъстин Морган е главен изпълнителен директор и основател на това, което повечето от нас нежно наричат ​​„DMG“. От всички кръгове в денталната индустрия, които разглеждат денталния маркетинг като тема, Джъстин Морган е човекът по дентален маркетинг, за който всички продължават да говорят.

Изборът ви на платформа за електронна търговия трябва да се основава на това какви са вашите цели и какъв тип сте търговец. Работил съм с малки поп търговци на дребно (под 2 милиона долара годишно), които имат магазини на дребно.

Едно от основните притеснения, които имам при платформите за електронна търговия, е как платформата ще се интегрира със системата за продажба на търговски обекти (POS) на моя клиент. ShopKeep изглежда е една от най-простите, лесни за настройване POS системи там.

Поради тази причина BigCommerce е привлекателна, защото се интегрира добре с ShopKeep. От решаващо значение е, че заетите собственици на магазини могат да намерят помощ за обслужване на клиенти, а аз открих ShopKeep да се грижи добре за клиентите си на дребно.

Линдзи Кавана

Линдзи Кавана

~ Lindsay влезе в света на маркетинга като уеб дизайнер и разработчик. Сега работи като специалист по SEO и специалист по електронна търговия за seoplus + в Отава, Канада.

Shopify определено е лидер в софтуера за електронна търговия. Това е достатъчно просто за собствениците на фирми да създадат своя онлайн магазин, но достатъчно сложен, за да позволи персонализиране от разработчици и маркетингови експерти. С безброй API и интеграция на приложения – Shopify се превърна в моята номер едно препоръчителна платформа за електронна търговия.

Shopify има всичко необходимо за стартиране и разрастване на онлайн бизнеса. От основите на SEO до сложността на ретаргетинг – Shopify има способностите, необходими за увеличаване на онлайн трафика и оптимизиране за реализации.

Имаме комбинация от приложения (като Receiptful, Shopping Feed, Orange App и Inventory Helper), за да поддържаме бизнеса и да се разширява. Тези приложения позволяват на бизнеса да поддържа връзка с повтарящи се клиенти, да се разширява до други онлайн пазари като Amazon и Ebay, да тества цялостно потребителско тестване, като същевременно следи запасите, за да гарантира, че продажбите могат да бъдат изпълнени.

С най-удобния за потребителя интерфейс, който съм виждал и безпрецедентна поддръжка, Shopify позволява на маркетолозите и разработчиците да развиват бизнеса си, като същевременно поддържа собствениците на бизнес в цикъла с лесни за четене показатели и изпълнение на поръчките.

Главното табло и задния край на Shopify са лесни за следване и доставят всички показатели, които собствениците на бизнес искат да видят, когато влязат в своя онлайн магазин (трафик, продажби, референти и т.н.).

Това е огромен фактор, когато препоръчваме Shopify на потенциални клиенти, тъй като всички те искат да имат връзка с бизнес показателите и да видят кога успехът се случва и откъде идва..

Други платформи като Squarespace, WooCommerce и Magento имат ограничения. Независимо дали става въпрос за проблеми с проследяването, ценовата точка, сложните функционални сложности за собствениците на бизнес или общия потребителски интерфейс – засегнах неравностите на пътя с трите платформи за растеж на уеб дизайн / разработка, SEO и електронна търговия.

Точно по-рано този месец Shopify потвърди, че сега имат над 300 000 търговци, използващи нейната платформа. Този растеж потвърждава, че разширяването и растежът са ключови.

Като маркетолог мога да очаквам, че Shopify скоро ще бъде също толкова здрав като Magento, но ще поддържа проста функционалност, която има сега. Опциите и възможностите са безкрайни за тази непрекъснато нарастваща платформа – превръщайки я в тази, която препоръчвам на всички клиенти.

Брок Ингхам

Брок Ингхам

~ Брок има опит в електронната търговия от концепцията до старта. Той управлява онлайн магазини и операции, като постоянно търси нови възможности в дигиталния маркетинг пространство.

Като започнах с височината на всички платформи и реших, че това просто не го прави за нас, имам благодарност за това, което Magento може да направи. Като се казва, че любимата ми платформа за електронна търговия през цялото време ще трябва да бъде Shopify.

Има силна и непрекъснато нарастваща общност, която поддържа Shopify, която е невалидна на много други платформи. Това резонира добре с магазина за приложения, както и работата с уроци от гледна точка на развитието. Има много страхотни функции, вградени в Shopify, по-долу са нещата, които ме пречат да препоръчам друго.

Теми за включване и пускане:

Shopify има лесна за навигация страна на разработчика, която се вписва добре в интерфейса на WordPress. Темите могат да се променят при падане на стотинка и много аспекти могат да бъдат променени чрез техните WYSIWYG редактори. Имайте предвид, въпреки че HTML и CSS могат да бъдат написани, за да коригирате статичните настройки на темата, вероятно ще се нуждаете от помощта на програмист, ако вашият набор от умения е новак.

Тонове на поддържащи приложения:

С отворен код създава частни приложения. Количка в кошница, която мигрира един от моите 5000 SKU сайтове, върху които работих с много малко грешки (въпреки лошите отзиви). Други популярни приложения като Sumome и Rematic plug and play точно като WordPress сайт биха го направили.

Макар че все още е в начална фаза, собственото приложение на Shopify „купува бутон“ има огромен потенциал. Чрез динамични скриптове за автоматично поколение, това приложение превръща всеки външен сайт във вашия нов страничен магазин с външни колички, за да съответства (необходими са знания на Java).

Защита от измами:

Докато предлагат шлюз за плащания на Shopify, собствениците на магазини придобиват възможността лесно да наблюдават всяка измамна дейност. Това е чудесно за всеки, който се занимава с поръчки с голям обем, които може да са цел на измамни гости. Жълти флагове за несъответствия в адреса и множество опити, червени флагове за VPN и сенчеста история на покупките. Като цяло страхотен инструмент за запазване на долния ред.

Жълти флагове за несъответствия в адреса и множество опити, червени флагове за VPN и сенчеста история на покупките. Като цяло страхотен инструмент за запазване на долния ред.

Не на последно място, това е канадска компания! Като горд канадка обичам да подкрепям платформа, където съм роден и израснал.

Swadhin Agrawal

Swadhin Agrawal

~ Swadhin е професионален писател на свободна практика и блогър. Той пише за блога си за търсене и видимост на социалните медии в своя блог DigitalGYD.com.

За мен любимата ми платформа за електронна търговия е Shopify. Имам своите блогове и уебсайтове в WordPress, които са чудесни, но за моя магазин за електронна търговия; Shopify е това, което избрах.

Защо избрах Shopify?

Shopify е перфектният хибрид между WordPress (необходимо е много кодиране, за да се създаде платформа за електронна търговия) и прости онлайн магазини като Wix.com (където не можете да увеличите малкия си бизнес в електронната търговия на по-голямо начинание).

Всъщност имам ръководство за създаване на прост онлайн магазин с Wix, който е идеален за начинаещи. Но ако искате пълноценна платформа за електронна търговия, бих отишла с нещо като Shopify.

Shopify, от друга страна, е лесен, не се нуждае от няколко умения за кодиране и може да бъде мащабиран по-добре от платформа като Wix.

Други две причини, поради които избрах Shopify, са:

1. Контролният панел на задния ред: В него има всичко – от контрол на инвентара, до управление на поръчките в една система. Това улеснява гледането от птичи поглед и спестява караницата.

2. Наличието на приложения: Ако сте кодер, можете да интегрирате почти всичко с Shopify, но ако сте не-кодер (като мен), тези приложения са голямо спестяване на време и пари..

Мохамед Умер

Мохамед Умер

~ Umer се счита за един от 10-те най-популярни блогъри в Пакистан. Той е създал много сайтове за електронна търговия за клиенти.

Имам опит с някои от клиентите си за онлайн продажба на продукти, тъй като те искат всяка автоматична система за техния бизнес. Предоставям им на уебсайта страхотни функции и те стават щастливи клиенти.

В интернет има хиляди платформи, теми и скриптове за електронна търговия и много от тях са свободни за използване с чудесни функции. Трудно е да се каже, че Shopify е цар.

Да! Но трябва да кажа тук. Тъй като този софтуер или можете да кажете, платформите ми дават лекота да правя нещата по подходящ начин. И повярвайте ми, те са кралят с 100 000 магазина мощност.

Характеристиките на Shopify I love:

1. Лесно можем да създадем магазин за социални медии във Facebook
2. Пробен вариант, така че всеки да може да изпробва характеристиките му, за да се увери, че е подходящ
3. Приставки за вашия магазин (безплатни и платени)
4. Не е необходимо да плащаме за транзакции и можете да качвате неограничено
артикули за продажба
5. Лесна за настройка за собственици на малки фирми и начинаещи

Има много други функции на Shopify.

В последния ред бих искал да кажа, че Shopify е универсална платформа за електронна търговия.

Мичъл Калахан

Мичъл Калахан

~ Мичъл Съосновател и изпълнителен директор на Saucal, интернет фирма, специализирана в разработването на WooCommerce. Той започва да създава уебсайтове още в началното училище и за първи път показва работата си на национално ниво на 14-годишна възраст по време на пряко предаване на канадско телевизионно шоу.

WooCommerce

 • Отворен код
 • Изградена за WordPress

В Saucal всички наши уебсайтове за електронна търговия са създадени с помощта на WooCommerce. Защо? От една страна ние вярваме в технологията с отворен код. По-важното е, че ние вярваме в способността да редактираме и притежаваме нашия код.

Поради тази причина се държим далеч от затворени решения, които могат да ни оставят ограничени до основни функции и конфигурации или да бъдат изключени без наше съгласие. Отворен код ftw.

Елиът Тейлър

Елиът Тейлър

~ Elliot е експерт по електронна търговия и WordPress със седалище във Великобритания. Той е и основателят на YoGrow която предоставя проста анализа на електронната търговия за магазини, които искат да се развиват.

Конете за курсове! Коя платформа за електронна търговия е подходяща за вас зависи от вашите изисквания. Това каза, нашата най-редовно препоръчвана платформа е WooCommerce, тъй като е най-гъвкава.

За инсталирането на WooCommerce е значително по-лесно да се разработят зададени теми и функционалност. Ако просто потапяте пръста на крака в света на електронната търговия, тогава може да предпочетете хоствано решение с всичко, което работи на кутията.

След като сте по-утвърдени и сте определили конкретни изисквания за вашия бизнес, ще ви е необходимо по-персонализирано решение.

WooCommerce е идеална опция и тъй като е вградена директно в WordPress, има много WordPress интеграции, от които също можете да извлечете печалба..

WooCommerce и WordPress са и с отворен код, и това също има предимства. Погрешно е да приравнявате това към „безплатно“. Всъщност ще бъде по-скъпо да се наемат дизайнери, разработчици, консултанти и други подобни, които да се възползват от този софтуер.

Основното предимство е общността, която се е развила успоредно с WooCommerce. Има оживен пазар на плъгини и теми, които можете да използвате. Разработчиците стават все по-запознати с Woo в и извън.

Прозрачността гарантира, че сигурността е строга и се прилагат най-добрите практики. WooCommerce, WordPress и свързаните с тях плъгини са в постоянно развитие. Актуализациите са редовни.

Това ще означава, че трябва да оставите настрана ресурса, за да управлявате актуализациите, но също така ще означава и по-стабилен магазин, от който да управлявате вашия онлайн бизнес от.

Ако натискате границите на съществуващата си хоствана система или може би намирате вашата по-голяма корпоративна платформа прекалено раздута за вашите изисквания, тогава ви предлагаме да разгледате WooCommerce. Това не е най-евтината или най-простата, но е сигурна и сигурна платформа, върху която да надградите бизнеса си.

Магнус Хьофелдт

Магнус Хьофелдт

~ Magnus е датски специалист по маркетинг, живеещ в Швеция. Освен уеб разработка и онлайн маркетинг, Magnus произвежда видео и аудио съдържание и помага на клиента си да продава знанията си онлайн.

Имам любима платформа за електронна търговия, но не подхожда на всички. Всичко е за нуждите и желанието за компромиси. За някои магазини решение на уебсайта до ключ като Tictail.com или Shopify е абсолютно най-добрият избор – за други е необходима сложна, индивидуална настройка с управление на много складови складове и т.н..

Открих, че комбинацията от силата на WordPress и гъвкавостта на WooCommerce често отговаря на нуждите на моите клиенти. Рядко правя големи настройки, които трябва да се справят с хиляди продукти и поръчки всеки ден, но повече съдържание се управлява от сайтове с търговски съоръжения. WooCommerce изглежда задържа тези проекти – и когато клиентът ми поиска конкретни функции, мога да заявя, че със сигурност има приставка за това.

WordPress + Woocommerce е CMS с магазин отгоре, докато Magento, PrestaShop и т.н. са магазини със CMS отгоре. Ако имате уеб магазин с много съдържание и ограничено количество продукти, комбинацията W + W е идеална.

WooCommerce ми позволява да създавам магазини, които продават комбинация от физически продукти, цифрови изтегляния, членство в затворена зона на сайта и достъп до курсове, всички с малко или почти без персонализирано кодиране.

Това прави решението евтино за клиента и можем да се съсредоточим върху създаването на съдържанието, а не да разберем как да свързваме различни платформи, без да изпитваме опит за купуване.

Мога да сключвам партньорски сделки с блогъри точно там, вътре в WordPress интерфейса, и проследяването на продажбите с Analytics или подобни системи е лесно. О, и SEO-съоръженията са на второ място в никоя от другите системи, които съм виждал, ако ги настроите след книгата.

Силата на WordPress и Woocommerce е и тяхната слабост: Кодът с отворен код може да бъде анализиран свободно от хакери, а количеството WordPress сайтове, които се хакват и инжектират със злонамерен софтуер и спам, плаши..

Наистина трябва да поддържате сайта си WordPress сигурен и актуален през цялото време!

Стив Геренсер

Стив Геренсер

~ Стив изгражда и пуска на пазара успешни уебсайтове от 1997 г. Той има дълбочина на реалния опит в ръководенето на диво различни бизнеси, които му дават широка перспектива за това, какво трябва да има бизнес, за да бъде успешен онлайн.

Що се отнася до решенията за електронна търговия, аз съм голям фен на „зависи от“.

През годините създадохме всичко – от отделни продуктови сайтове с бутон PayPal Buy Now до напълно персонализирано решение за пазаруване за клиент с международни клиенти, продаващи продукти, малки като пластмасова свирка, до пълни контейнери, които се доставят от товарен товар в чужбина.

Има много жизнеспособни решения навън и всяко има своите плюсове и минуси. Аз обаче имам няколко решения „отивай“, които изглежда отговарят на повечето нужди.

WooCommerce се превърна в чудесно решение за по-малки магазини и сайтове, които клиентът може да не се актуализира много често.

Той се съчетава безпроблемно с WordPress, така че не представя нова крива на обучение към тях и има всички важни функции, които обичам да виждам в обикновен магазин. Той се настройва бързо и можем да получим магазин, стартиран за часове, ако се наложи.

За по-големите магазини и моите тестови сайтове по-често разчитам на OpenCart. Отново, това е много проста инсталация и можем да поставим рамката на сайта на място след няколко часа и да излезем на живо след по-малко от седмица в зависимост от продукта, който се продава.

OpenCart има масивна общност за поддръжка с почти толкова много добавки, колкото WordPress, така че да може лесно да бъде персонализиран за почти всяка нужда. Плюс това, ако липсва функция, която ни е необходима, има множество разработчици, които желаят да построят тази функция само за няколко долара.

Голямото е, че просто работи веднага извън кутията след няколко администраторски настройки. Ако можете да живеете с темата по подразбиране, можете да разполагате с функционираща витрина с обработка на PayPal за по-малко от един ден, но можете също да я насочите в другата посока към пълнофункционално пазаруване.

Зак Джонсън

Зак Джонсън

~ Zac е предприемач и супер филиал, с близо 20-годишен опит в онлайн маркетинговото пространство.

През годините имах възможност да работя с множество платформи за електронна търговия. От първите дни на Yahoo Shopping Cart до прости решения за поръчка на една страница, направени за онлайн маркетинг.

От моите лични предпочитания бих искал настройката ми да бъде възможно най-проста, като същевременно предлагам възможност за проследяване на всички ъгли на трафика на моя сайт, поръчки и реализации.

За да се случи това, възможностите ми вероятно ще са да се снабдяват със скъпо решение „всичко в едно“ или да отида с решение, задвижвано от WordPress като WooCommerce.

Тъй като съм голям почитател на WordPress и харесвам опциите за персонализиране, като същевременно имам възможността да се свързвам с процесори за плащане като Amazon, Stripe и Paypal – бих се придържал към WooCommerce като моя платформа за електронна търговия по избор.

Нийл Шет

Нийл Шет

~ Нийл създава и пуска на пазара уебсайтове от 2009 г. Той е основател на Only Way Online, агенция за дигитален маркетинг, която е специализирана в увеличаване на трафика на уебсайтове и продажбите онлайн. Нийл осигурява и SEO коучинг за по-малки фирми чрез „Вашата марка намерена“.

Woocommerce ръце надолу!

Преди около четири години съпругата ми и аз искахме да стартираме луксозен магазин за подаръци онлайн и направихме поне месец проучвания. Решихме да изберем Woocommerce по следните причини:

 • WordPress е страхотен – това е просто, сбито, можете да създавате красиви сайтове, а системата за управление на съдържанието е чудесна за SEO и маркетинг на съдържанието. Използвам WordPress от години, така че когато разбрах, че мога да направя сайт за електронна търговия с него, той беше почти не-мозъчен.
 • Ниска цена – не е необходимо да купувате тромав, скъп софтуер, вместо това изберете тема, инсталирайте WordPress и Woocommerce, свържете я с вашия шлюз за плащане и е добре да продължите. Ок, вероятно не е толкова просто, но вие получавате същността, нали. Освен това, тъй като е самостоятелно домакин, няма текущи месечни такси, плащайте веднъж и забравете.
 • Достъп до програмисти – Никога няма да се борите да намерите разработчик на WordPress, което също помага да поддържате разумната входна цена за сайт на Woocommerce в сравнение с други платформи. В момента работя с клиент, който похарчи хиляди паунда за нов сайт, разработен на платформа, създадена от тяхната маркетингова агенция. Това означава, че всяка промяна, която искат да направят в сайта, е значителна цена и процес на изтегляне. Клиентът се чувства ограничен и това е една от основните причини да избере платформа като WordPress, до която всеки има достъп.

Рохин Дуа

Рохин Дуа

~ Рохин обича да се занимава с партньорски маркетинг, да проучи какви са възможните начини за създаване на пасивен доход онлайн и да сподели знанията си с общността на съмишленици. Той също ръководи компания за аутсорсинг на SEO и предоставя услуги на много SEO агенции по целия свят

Отговорът за избора на правилната платформа за електронна търговия наистина зависи от вашата цел и интерес. Моята любима платформа за електронна търговия за всички времена е без съмнение WordPress.

Вече се счита за стандарт в индустрията и когато се използва с платени Woocommerce плъгини, ще получите всички разширени функции, които някога искате да видите на уебсайта си Ecom.

Най-добрата част за WordPress е неговият Отворен код, Безплатен, CMS е супер лесен за използване, SEO приятелски и не са необходими много технически умения за управление на нещата. Когато интегрирате Woocommerce с някои платени теми като Divi, човек може да получи зашеметяващо изглеждащ магазин за няколко часа.

Има много големи магазини, с които работим все още използваме WordPress и единствената причина за техния избор е простотата на платформата за добавяне на фунии за продажба и интеграция с популярни маркетингови платформи.

Съвет: Много платени теми за WordPress в наши дни се предлагат с функциите за импортиране с 1 щракване, което ви помага да създадете магазин за електронна търговия с опция за настройване на детайлите, за да съответства на продуктовата ви линия по най-простите начини.

Виктория Павлова

Виктория Павлова

~ Victoria е сериен предприемач и основател на Starligh MG, полска компания за цифрови марки, която притежава и управлява международни онлайн платформи в конкурентни вертикали.

Аз съм голям фен на WooCommerce. Първо: WooCommerce е безплатен плъгин с отворен код с код, свободно достъпен за всеки. Това означава, че можете да го персонализирате по начин, който искате или дори да изградите свое собствено разширение.

Woocommerce е много гъвкав и лесен за използване. Дори и нетехнологичните потребители могат да го овладеят след седмица или повече. Причината за това е, че Woocommerce е част от WordPress. Миналите потребители могат да се насладят на удобен за WordPress интерфейс и логика.

Освен това, това означава, че можете да използвате всички безплатни и платени приставки и теми, достъпни за потребителите на WordPress. Говорейки за разплатени разширения за Woocommerce, те са достъпни и съвместими с почти всяка тема за електронна търговия в WordPress..

Въпреки че WooCommerce е безплатна, това не означава, че не е професионална. С WooCommerce можете да изградите красиви магазини с функции като кодове на талони, подробно проследяване на поръчки, състояние на доставка, проследяване на инвентара, настройка на данъци, инструменти за ангажиране на клиенти и много други.

Голямата общност е още едно предимство. Винаги можете да получите безплатна поддръжка, когато имате нужда.

Фархан Сиед

Фархан Сиед

~ Farhan е уеб разработчик, специализиран в SEO и блогър. Той помага на хората да управляват присъствието си онлайн чрез маркетинг в социалните медии и оптимизация за търсачки.

Харесвам WooCommerce предприятие за моите бизнес сайтове за електронна търговия. Това ми дава огромно предимство по отношение на гъвкавостта и добавките за разлика от други доставчици на софтуер на Ecom като Magento или Shopify.

Нещо, което харесвам в WooCommerce, е, че все още мога да публикувам блог на същия сайт като магазина. Мога да говоря за продуктите и лично мога да ваучарам за тях в сайта. Също така, аз мога да избера каквато тема ми харесва, която работи с WC, за да направя магазин.

Най-добрата част от WC е, че се интегрира право в вече изградения сайт и работи много добре с много плъгини, които искам да добавя към сайта.

Хеена Шах

Хеена Шах

~ Хена обича да пише и чете за тенденциозни методи в онлайн маркетинга. Нейната експертиза е в създаването на креативен уебсайт и Facebook Marketing.

Обикновено най-добрата платформа за електронна търговия се решава от няколко параметъра, като изискване на клиента, бюджет, лекота на работа и т.н., а Woocommerce пасва перфектно на сметката..

Нашата компания за уеб дизайн разработи няколко уебсайта за електронна търговия на популярни платформи като Magento, OpenCart, Drupal и Woocommerce.

Но ние предпочитаме Woocommerce за клиенти, които гласуват най-вече за самостоятелни решения, лесни за работа функции и достъпни цени. Използвайки Woocommerce, клиентите могат лесно да управляват пазаруването, имейлите, каталозите на продуктите, наличностите и т.н..

Magento и други платформи с отворен код предлагат почти същия тип функции като Woocommerce. Но някои функции изискват експертна помощ за изпълнение. И не е лесно да получите квалифициран разработчик, който да борави с платформата Magento. Плюс това, те са по-скъпи от Woocommerce.

Фил Клеркин

~ Phil е уеб дизайнер за Cre8ive Online.

Любимата ми платформа за електронна търговия е WooCommerce. Опитвах няколко различни през годините, но установих, че чистият брой хора, използващи WooCommerce, означава, че помощ винаги може да бъде намерена.

Ако попаднах на заявка за конкретно персонализиране, винаги успях да намеря приставка, която да помогне за постигане на целите на потребителя. Има много разработчици, които правят невероятни добавки за WooCommerce.

Открих също, че WooCommerce работи добре с широк спектър от теми, което означава, че страхотно изглеждащите сайтове са само на няколко клика. Woothemes на разработчиците предлагат безкрайни приставки за добавки и докато са скъпи, те работят безупречно.

Михаил Хорев

Михаил Хорев

~ Михаил е SEO експерт. Има над 8 години опит в уеб дизайна и дигиталния маркетинг за малки и средни предприятия.

На пазара съществуват толкова много решения за електронна търговия, но през последните няколко години предпочитах да използвам WooCommerce за всичките си клиенти и проекти.

Повечето от малките и средни предприятия се нуждаят от евтина, опростена и персонализирана платформа, която може да им помогне да продават 10-1000 продукта, а WooCommerce е най-добрият избор за това.

От гледна точка на разработчика, това е плъгин с отворен код, което означава, че ще имате пълен достъп до изходния код и можете да го персонализирате по начина, по който вие или вашият клиент искате. Най-голямата библиотека от налични добавки и разширения може да ви помогне да конфигурирате всеки шлюз за плащания и доставчик на доставки за броени минути.

Цялата настройка може да отнеме няколко часа вместо дни – критично, когато клиентът има строги срокове, които трябва да изпълни. Да не говорим за невероятни и професионални шаблони в ThemeForest, които ще направят един онлайн магазин да изглежда зашеметяващо на всички устройства, ще подобри процента на конверсия и ще създаде положителен имидж на марката.

Другите платформи просто не осигуряват това ниво на персонализиране и използваемост, а в миналото ми се налагаше да прекарвам часове за коригиране и актуализиране на код на други платформи за електронна търговия (PrestaShop и OpenCart), защото някои от конекторите и разширенията са остарели или не съществуват.

Като обобщение, винаги предлагам WooCommerce, защото:

 • Перфектен за малки / средни онлайн магазини
 • Най-малко скъпите стартови разходи
 • Бързо време за настройка
 • Пълен достъп до кода и базата данни
 • Най-голямата библиотека от добавки
 • Мобилни и SEO готови
 • Умерени изисквания за хостинг (споделен хостинг)
 • Ниски разходи за поддръжка
 • Най-голямата общност от потребители и разработчици (за намиране на отговори и решаване на проблеми)
 • Освен това е много по-достъпно и по-лесно да намерите разработчика на WordPress / WooCommerce, ако клиентът реши да наеме вътрешен разработчик.

Шейх Аезаз

Шейх Аезаз

~ Shaikh има около 6 години опит в разработването на уебсайтове. Той разработва уебсайтове с WordPress повече от 4 години.

Любимият ми софтуер е WooCommerce, защото можем да създадем нашия уебсайт бързо с налични добавки и разширения.

Най-важното е да е без разходи.

Един от уебсайтовете за електронна търговия, който създадох за продажба на персонализирана гумена марка, отне само 3 дни.

Бан Маркус

Бан Маркус

Любимата ми платформа за електронна търговия е WooCommerce. Обичам да използвам WooComerce не само защото е начинаещ за начинаещи, но и защото е лесен за настройване и безплатно.

Изглежда страшно, когато разбрахте, колко плъгини трябва да купите / да получите, за да работи правилно, но ROI е много по-добър от другите платформи, които ви предлагат всички настройки и функционалности за комисионна.

Изглежда страшно, когато разбрахте колко плъгини трябва да купите / да получите, за да работи правилно, но ROI е много по-добър от другите платформи, които ви предлагат всички настройки и функционалности за комисионна.

Тези платформи не само отрязват парче от печалбите ви, но ви карат да живеете според техните правила. Да, вярно е, че те го правят да изглежда лесно и евтино, но в дългосрочен план, да го направите сами с помощта на WooCommerce е по-задоволително.

Венчито Тампон

Венчито Тампон

~ Venchito е стратег за изграждане на връзки в Манила и е главен изпълнителен директор и съосновател на SharpRocket, фирма за изграждане на връзки в Азия, която предлага услуги за изграждане на бели шапки за SEO агенции, собственици на електронна търговия и големи корпорации в англоезичните страни.

Една от любимите ми платформи за електронна търговия, особено за WordPress сайтове, е WooCommerce. Няколко функции, които може да са полезни за стартиращите собственици днес са:

 • Продуктите лесно могат да бъдат категоризирани, дадени с продажни цени и други независими атрибути. Той има огромна гъвкавост при продажба на физически или дори виртуален продукт за изтегляне.
 • Лесен за употреба WordPress интерфейс. Това може да ви помогне да създадете онлайн магазин, без да имате объркване, така че можете да фокусирате повече от времето си в създаването на страхотни целеви страници.
 • Вградена система за анализи, която поддържа статистиката ви кристално чиста.

Юврадж Вадхвани

Юврадж Вадхвани

~ Yuvraj е ентусиаст за електронна търговия, който ръководи собствен eCom бизнес.

Любимата ми платформа за електронна търговия е WooCommerce. Причината, поради която избрах WooCommerce, е, че е изключително лесно и удобно за настройване в сравнение с другите платформи, които считах.

Освен това е много гъвкава и можете да създавате персонализирани решения много лесно. Друго предимство на WooCommerce е изключително големият брой налични безплатни и премиум приставки.

Повечето персонализиране, от което се нуждаете, за да стартирате магазин, може да се извърши чрез плъгини, което ви помага да стартирате по-бързо и да се съсредоточите повече върху генерирането на продажби, а не да се притеснявате за технологията.

Ал-Амин Кабир

Ал-Амин Кабир

~ Ал-Амин е многократно печеливш предприемач, блогър, партньорски маркетинг и оратор, който учи как да изграждаме печеливши нишови сайтове.

Препоръчвам WooCommerce.

Той е изключително гъвкав Получавате много гъвкавост, що се отнася до функции, персонализиране и друга техническа страна на нещата. Можете да използвате платформа на WooCommerce, за да продавате физически продукти за изтегляне, за членство или дори продукти, базирани на филиал / трета страна.

Лесна интеграция със съществуващ уебсайт, блогове В момента WordPress захранва над 25,4% от всички уебсайтове онлайн и отговаря за над 76,5 милиона блога!

Нещото, което харесвам в WooCommerce, е базирано на WordPress и можете лесно да интегрирате платформа за електронна търговия / платформа за дигитална продажба във вашия съществуващ сайт. Блогърите могат лесно да интегрират магазин за електронна търговия в своя блог и да започнат да продават онлайн.

Стотици разширения

Изискването за всички е почти уникално и се нуждаете от разширения, за да изпълните вашите. Това, което обичам в WooCommerce, е, че има стотици разширения. Повечето от тях са безплатни.

Други функции на WooCommerce, които ме накараха да го избера

• Широка гама от безплатни и премиум шаблони
• Съществуващ WordPress интерфейс
• Безплатни, без еднократни / месечни такси

Ашли Фолкс

Ашли Фолкс

~ Ashley е основателят на Mad Lemmings, компания, която помага на предприемачи и малки предприятия да получат повече клиенти чрез своя уебсайт

Моята платформа за електронна търговия за моите клиенти е Woocommerce. Защо? Тъй като това е много проста рамка за използване и се основава на WordPress, който ви дава толкова гъвкавост и контрол.

Woocommerce се предлага с всички основи, от които се нуждаете, за да стартирате онлайн магазин от продуктови страници (с разнообразни оформления чрез WordPress теми), доставка, данъци, цени, шлюзове за плащания, инвентар и локализация.

Не само това, но вие получавате всички функции на WordPress като страници, публикации и солиден SEO чрез плъгини като Yoast или All in One SEO. Почти е твърде лесно!

Разбира се, ако използвате масивен и сложен сайт за електронна търговия, тогава Woocommerce & WordPress (в крайна сметка) може да не задоволи всичките ви нужди, но за повечето онлайн магазини това е един от най-лесните и най-добрите начини.

Арън Джоунс

Арън Джоунс

~ Aaron е експерт в партньорския маркетинг. Той учи своите читатели как да намерят ниша, да стартират сайт и как да увеличат трафика.

Винаги съм използвал платформата WooCommerce поради нейната лекота на използване и начина, по който платформата е настроена. Woo Commerce работи с повечето теми и се вписва добре.

Ако сте начинаещ и не се интересувате от писане на код, а от търговията с ууо, това е пътят. Знам, че има и други, но лекотата на използване и интеграция са ключови фактори в моя бизнес.

Вашият бизнес трябва да бъде силен и трябва да научите аудиторията си. Ако аналитиката е включена в този плъгин или дали е вградена във вашата тема, може да допринесе за всичко в света, що се отнася до резервациите и вашия бизнес.

Луи Люк

Луи Люк

~ Louie е интернет маркетинг на пълен работен ден, който работи от вкъщи от няколко години насам. Той ръководи няколко уебсайта за ниши / авторитети и няколко фирми за електронна търговия.

Любимата ми платформа за електронна търговия е WooCommerce. Това е най-популярното решение за електронна търговия, използвано от 39% от сайтовете с онлайн магазини.

Това е безплатен плъгин, който можете да инсталирате на вашия WordPress, което означава, че управлява вашия собствен сървър. Ако се нуждаете от допълнителни функции, можете да ги добавите според нуждите си. Тези разширения са платени, но си заслужават.

Тъй като изборът на подходящата платформа за електронна търговия за вашия онлайн магазин е решаваща бизнес стъпка, трябва да изберете най-доброто: отидете с WooCommerce.

Райън БеМилър

~ Ryan управлява уебсайт, наречен Shopping Signals, който има за цел да помогне на онлайн търговците да популяризират сайтовете си и да привлекат повече бизнес чрез онлайн маркетинг.

Бих искал първо да предупредя това с моето убеждение, че изборът на платформа за електронна търговия е един от най-малко важните избори за нов, малък уебсайт за електронна търговия.

Разбирам, че мнозина не биха се съгласили с това твърдение, но просто мисля, че е като номер пет по важност, що се отнася до нещата, върху които трябва да се съсредоточите.

Уверете се, че вашите продукти, аудитория, съобщения и оферти са набрани първо, а след това изберете платформа за електронна търговия, която ви е удобна.

Като се казва, аз съм склонна да се навеждам към WooCommerce. Бидейки маркетинг и разработчик в сърцето си, обичам гъвкавостта да мога наистина да персонализирам нещата и да вляза под капака. WooCommerce позволява тази гъвкавост.

Също така ценя факта, че това, което получавате безплатно с WooCommerce, е напълно способно и богато на функции. Можете да стартирате приличен сайт за електронна търговия само с безплатната, извън платформата.

Освен това, ако искате да увеличите нещата и да направите персонализиране, има цяла общност от разработчици, предлагащи безплатни и платени добавки.

WooCommerce също е много лесна и лесна за изпълнение и управление. Намирам потребителския интерфейс за дружелюбен и разясняващ, дори и за нетехнически хора. Няколко от хората, за които го въведох, имат много малка техническа способност, но въпреки това са в състояние да управляват магазина самостоятелно.

Там може да има още по-лесна опция, например Shopify. Те обаче може да не са толкова достъпни и обикновено са много по-малко адаптивни.

Така че за мен стойността на това, което получавате безплатно, плюс лекотата на използване, заедно с възможността да персонализирате, прави WooCommerce наистина силен избор.

Ернан Васкес

Ернан Васкес

~ Ернан е предприемач и дигитален маркетинг, който помага на собствениците на фирми, професионалистите, на свободна практика и предприемачите да получат повече клиенти и да продават повече неща, използвайки силата на Интернет.

Обичам Woocommerce, защото той се интегрира с WordPress, което прави нещата толкова по-лесни за създаване на блог, оптимизиране за SEO и класиране в Google. Можете да приемете всички основни методи на плащане като PayPal и Stripe направо от страницата си или дори от услуга на трета страна като Samcart.

Плюс това не е нужно да научите изцяло нова платформа, за да започнете да продавате продуктите си онлайн, което е огромна икономия на време. Опитвал съм се с други по-здрави платформи като Magento и Zencart, но продължавам да се връщам по подразбиране към Woocommerce заради UX.

Освен това, ако ви липсва нещо, винаги можете да закупите плъгин или да получите нещо кодирано специално за тази функция. Така че, ако сте почитател на WordPress като мен, отидете с Woocommerce.

Анди Крестодина

Анди Крестодина

~ Анди е уеб стратег и съосновател на Orbit Media. Той е в уеб дизайна и интерактивния маркетинг пространство от януари 2000 г. Освен това е оратор, маркетинг на съдържание, природозащитник и автор.

В Orbit основната характеристика на всяка платформа е лесната интеграция в електронната търговия. Това ни позволява да изберем идеалния инструмент за отделни работни места.

Например, когато клиент иска CMS с отворен код с много функции, можем да изберем Drupal. Но за гръб за електронна търговия, който се свързва с всички други системи на трети страни, можем да работим със система като Shopatron.

Уебсайтът на Gold Eagle е пример за напълно интегрирана, хибридна система. Каталог на Drupal с количка за пазаруване и покупка.

Лесната интеграция е най-добрата функция за електронна търговия!

Арджун Сарин

Арджун Сарин

~ Arjun е професионалист по управление на продукти с фокус върху P&L и добре умее да работи с крос-функционални екипи. Обича да работи по проекти „Поправяне на развалина“, обича да учи нови неща, да решава проблеми и да работи върху нови идеи. Той е MBA и компютърен инженер, има възможност да работи по глобални проекти в кратката си кариера от 5,5 години.

С бързо развиващите се пазари на електронната търговия, наблюдаваме много нови тенденции. Когато стартирате ново начинание за електронна търговия, има много елементи, които трябва да бъдат измислени, и там има много специалисти, които могат да ви помогнат с всеки един от тези елементи.

При такъв сценарий намирането на платформа, която да използвате, когато търсите да изградите своя онлайн магазин, може да бъде доста объркваща задача – особено ако не сте от техническа / електронна търговия.

Аз лично харесвам GetMeAShop, който започна със скромна цел да помогне на малките търговци на дребно да имат собствено онлайн присъствие.

Той е фокусиран върху предоставянето на ясна, приятелска за потребителя технология на тези предприятия, както и множеството услуги, достъпни в различни платформи – точка на продажба, уеб портал, магазин за електронна търговия, CRM, анализи, управление на пазара, интеграция на социални медии.

Това е цялостно решение за малкия бизнес да се конкурират и да растат онлайн, предоставяйки на бизнеса възможността да се развиват и процъфтяват с платформа за създаване на онлайн присъствие и елементите на маркетинга на техния бизнес.

С традиционните търговци на дребно, свиващи физическите си отпечатъци и балансирайки инвестициите си към дигитални, тази платформа непрекъснато създава нови бизнес модели и адаптира старите, за да се приспособи към фундаменталните промени в технологията, като помага на офлайн продавачите да имат базирано на мобилни устройства универсално решение за търговия на дребно.

С мобилно приложение те могат не само да настроят своя онлайн магазин, но да продават на множество пазари (докато управляват от едно табло), заснемат клиентски данни, поддържат пълния си инвентар в синхрон между каналите (дори офлайн чрез POS) и имат задълбочена анализа на техния запас, продажби и приток на клиенти.

Най-доброто нещо, което ми хареса в GetMeAShop, е звезден екип, който разработи платформата от нулата, мисля, че това ги отличава по отношение на надеждността на платформата и качеството на обслужване.

Понастоящем GetMeAShop има много клиенти от Индия, но бавно те се движат в международен план, като въвеждат функции като мултивалутна поддръжка, международни плащания и др. Някои от клиентите, използващи GetMeAShop, са Lucknowi Andaaz, Rangeelo Rajasthan и Kiligco.

Naveen Kumar

Naveen Kumar

~ Naveen е блогър по хоби и дигитален маркетинг по професия. Той работи с компания за уеб разработки и най-вече се занимава с уебсайтове за електронна търговия, а фирмата му също разработва шаблони на Joomla за уебсайт за електронна търговия.

Обичам да използвам Joomla CMS за изграждане на уебсайтове за електронна търговия. Има няколко причини, поради които визирам Joomla на друг софтуер за електронна търговия като WordPress или Magento.

Аз съм в разработката на Joomla. Така го чувствам по-добре от другите.

В Joomla има толкова много софтуер за изграждане на уебсайта за електронна търговия като Virtuemart, Hikashop и др. Така че не сте ограничени да използвате само един. Можете да използвате според вашата лекота.

Общността на Joomla е страхотна. Всички обичат да си помагат взаимно да решават своите запитвания.

В директорията на Joomla Extension има около 8000 разширения и основният екип на Joomla проверява всичко това. Така че можете да използвате тези разширения без проблем.

Тя е напълно съвместима с SEO и най-голямата причина за любовта ми към Joomla е нейната сигурност. Намерих Joomla по-сигурен от WordPress.

След Joomla с удоволствие бих препоръчал WordPress (WooCommerce) за уебсайт за електронна търговия, тъй като е лесен за използване и управление. Ако някой иска да използва Joomla, има невероятни безплатни многоцелеви шаблони Joomla. И вие сте свободни да ги използвате както за търговски, така и за нетърговски цели, без да давате никакъв кредит.

Дражен Прастало

Дражен Прастало

~ Dražen е онлайн предприемач, професионален блогър и партньорски експерт. Освен че пише за основния си блог Income Mesh, той притежава пазар за шаблон на целевата страница, наречен „The Landing Factory.“

Любимата ми платформа за електронна търговия е Easy Digital Downloads, защото е създадена специално за продажба на цифрови продукти, което правя и аз.

Той е перфектен за нуждите на моя бизнес, тъй като разполага с различни добавки, които ми позволяват да разширя функционалността на моя интернет магазин, без да разбивам банката. Каквото ви трябва, от шлюзове за плащания до маркетинг по имейл, те имат всичко.

Също така едно от най-важните неща е разбира се подкрепа, което е страхотно, момчета от EDD са бързи, професионални и знаещи. Освен това, те също редовно натискат нови актуализации и добавят нови вълнуващи функции.

Всичко се свежда до това кое е най-подходящото за вашата ситуация.

Какъв е вашият бюджет?

какво продаваш?

Какъв вид доставка ви трябва?

Каква функционалност ви трябва?

С какви валути ще търгувате?

Каква е вашата система за плащане на шлюз?

След като знаете отговорите на тези въпроси, можете да стесните коя платформа е подходяща за вас. Всяка платформа има своите плюсове и минуси.

Например:

WooCommerce – безплатна е, има много безплатни приставки за изграждане на функционалност и интегриране на PayPal и сте на път да сте готови да продавате онлайн.

Недостатъкът – Woocommerce може да бъде бъг, интеграциите нямат поддръжка и много пъти системите на шлюза не играят добре заедно.

Shopify – страхотна платформа с голяма поддръжка, но вие сте ограничени до възможностите в рамките – и е по-добре да сте готови да плащате месечна такса всеки път, когато търсите функционалност извън нормалната рамка.

Magento – дава най-гъвкавото и техническо решение за електронна търговия.

The Downside – по-добре бъдете или наемете страхотен разработчик, който да направи тази рамка да работи за вас.

Както можете да видите, всичко се свежда до това какви ресурси, знания или бюджет имате на разположение, които ще формират отговора коя платформа ще бъде най-подходяща за вас.

Дейвид Краутер

Дейвид Краутер

~ Дейвид първо е маркетинг първи и „техен SEO маниер” второ… той е основателят на уебсайтове, които продават предоставящи уебсайт & SEO услуги с фокус върху повече трафик, клиенти, телефонни обаждания & продажби – не само класиране …

Всичко се свежда до това кое е най-подходящото за вашата ситуация.

Какъв е вашият бюджет?

какво продаваш?

Какъв вид доставка ви трябва?

Каква функционалност ви трябва?

С какви валути ще търгувате?

Каква е вашата система за плащане на шлюз?

След като знаете отговорите на тези въпроси, можете да стесните коя платформа е подходяща за вас. Всяка платформа има своите плюсове и минуси.

Например:

WooCommerce – безплатна е, има много безплатни приставки за изграждане на функционалност и интегриране на PayPal и сте на път да сте готови да продавате онлайн.

Недостатъкът – Woocommerce може да бъде бъг, интеграциите нямат поддръжка и много пъти системите на шлюза не играят добре заедно.

Shopify – страхотна платформа с голяма поддръжка – обаче сте ограничени до възможностите в рамките – и е по-добре да сте готови да плащате месечна такса всеки път, когато търсите функционалност извън нормалната рамка.

Magento – дава най-гъвкавото и техническо решение за електронна търговия.

The Downside – по-добре бъдете или наемете страхотен разработчик, който да направи тази рамка да работи за вас.

Както можете да видите, всичко се свежда до това какви ресурси, знания или бюджет имате на разположение, които ще формират отговора коя платформа ще бъде най-подходяща за вас.

Джон Лосън

Джон Лосън

~ Джон е главен изпълнителен директор на ColderICE Media, Amazon # 1 автор, IBM Futurist и Ebay Influencer. Джон е пионер в онлайн версията за търговия на дребно и основател на E-commerce Group, глобална общност на търговци и търговци.

Любимата ми платформа за електронна търговия е Miva. Тези момчета са в играта от началото на 2000-те и затова ги избирам. Едно от най-важните неща за мен е да избера платформа, която може да мащабира, докато мащабирате.

Магазините на Miva бяха просто пригодени за моя „гек фактор“, неговата платформа е достатъчно гъвкава, че всичко, което исках да направя днес, може да бъде приложено.

Но също така разтегателен, така че нещата, които в бъдеще да се спускат, също могат да бъдат интегрирани. Те имат страхотен екип за подкрепа и много жизнена общност за развитие.

Възможностите за интеграция и добавки са безкрайни и с постоянно променящия се свят на електронната търговия, който е огромен плюс за моите нужди. Ето моите специфики, които ме накараха да скоча и да премина към тази платформа:

 • Лесно е да започнете и да стартирате и да работите бързо
 • Възможност за интегриране с моите бек-енд системи за обработка
 • Отзивчива поддръжка на клиенти
 • Разширяема, здрава платформа, която ще расте с мен
 • Поддръжка на различни устройства, моят сайт изглежда добре и работи безупречно на всички устройства и браузъри.
 • Цени конкурентно за собственика на SMB бизнеса

Благодаря ви много на всички уеб дизайнери на електронната търговия, уеб разработчиците, онлайн маркетолозите и блогърите, допринесли за този експертен обзор! Специални благодарности на Ръсел Лобо и Габриела Санино, които ме запознаха с няколко участници.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map