11 безплатни приставки за WordPress, за да настроите магазин за електронна търговия и да започнете да продавате онлайн

С нарастването на онлайн пазаруването днес все повече хора предпочитат да купуват неща от магазините за електронна търговия. Това не е истинска изненада, защото пазаруването онлайн е удобно и достъпно.


Помислете за това: без обличане, качване в колата, пътуване до търговския център или часове на чакане в дълги опашки / линии!

Докато платформата WordPress улеснява създаването на сайт за електронна търговия, или за допълване на физическия ви бизнес, или като ваш основен бизнес, има огромна библиотека от приставки, специално създадени да опростят и автоматизират процесите на вашия дигитален магазин.

Изборът на приставка за WordPress обаче, подходящ за нуждите на вашия бизнес, може да бъде объркващ. В крайна сметка има толкова много плъгини, за да избирате, че е трудно да различим най-доброто от останалите.

Не се тревожете обаче; ние проучихме и изброихме 11 от най-добрите (и безплатни) приставки за WordPress. Всички тези приставки могат да подобрят общото изживяване при пазаруването на клиентите ви. И така, готови ли сте? Нека да започнем!

1. MarketPress

MarketPress е богат на функции, добре проектиран и лесно адаптивен плъгин, написан от професионални разработчици в WPMU DEV. Разработчиците са проектирали този приказен плъгин, за да помогнат на бизнеса да осигури приятно, просто и красиво изживяване за пазаруване на потребителите, без да използват разширения или добавки.

Плъгинът интелигентно комбинира правомощията на различни стабилни приставки в едно, самостоятелно решение за електронна търговия. Предлага се с редица привлекателни и привличащи вниманието теми, които можете да персонализирате без никакво кодиране.

MarketPress е съвместим и с Multisite и BuddyPress. Това означава, че можете бързо да изградите собствена мрежа от дигитални магазини (като Amazon и eBay) и да вземете определен процент от всяка продажба.

Премиум версията на MarketPress обаче предлага редица усъвършенствани функции, като изчислени модули за доставка, персонализиране на продукта, проследяване на електронната търговия и пълен набор от методи за плащане.

2. Cart66 Lite

По-рано известен като PHPursese, Cart66 е високоефективно, сигурно и леко решение за електронна търговия, което ви позволява да създавате „PCI съвместим“ сайт от всякакъв вид. Написано от експертите в Reality66, плъгинът обработва информацията за кредитната карта сигурно до любимия ви шлюз за плащане с Mijireh Checkout.

Още по-интересното е, че Cart66 Lite може също така да се интегрира с Amazon S3 перфектно, което ви позволява да продавате цифровите си продукти без никакви излишни.

В интерес на истината, за разлика от повечето сложни приставки за електронна търговия, които срещате онлайн, този е мощен, но невероятно лесен за използване. Количка 66 Lite предлага множество опции за валута и доставка, което дава на бизнеса ви глобално признание и обхват.

Той също така включва набор от мощни функции, като интеграция на партньорска платформа, адаптивни постъпления по имейл, персонализирани полета за продукти и др. Той има почти всичко необходимо, за да настроите вашия дигитален магазин и да го стартирате и стартирате за минути!

3. Jigoshop

Jigoshop е здрава, надеждна и много сигурна приставка за електронна търговия на WordPress, разработена от Jigowatt, агенция за уеб дизайн със седалище във Великобритания. Плъгинът е най-подходящ за МСП (малки и средни предприятия) и разполага с интуитивно табло, което ви позволява да настроите и управлявате вашия магазин за електронна търговия за броени минути!

Имате повече от 30 силно адаптивни и пълноценни теми, от които да избирате, подходящи за настройка на почти всякакъв вид дигитален магазин.

Освен това можете да изведете вашия уеб магазин на следващото ниво със стотиците мощни разширения. Jigoshop разполага и с редица функции за отчитане, които ви предоставят в реално време представяне на ефективността на вашия магазин за електронна търговия. Това обаче не е всичко! С удобната и лесна за потребителя система за инвентаризация можете лесно да управлявате инвентара с Jigoshop.

Не много хора знаят, че Jigoshop първоначално е вилица на най-популярната платформа за електронна търговия в мрежата днес, WooCommerce. Приставката обаче става все по-популярна сама с всеки изминал ден.

4. WooCommerce

WooCommerce е мощен плъгин за електронна търговия, изграден от опитните хора в WooThemes. Той е пълен с различни най-добрите функции, които дават възможност на бизнеса да превърне обичайния си сайт в WordPress в магазин за електронна търговия с печелене на пари.

Едно от най-добрите неща за този плъгин е неговата колекция от платени и безплатни разширения и теми, които можете да приспособите, за да отговарят на уникалните нужди на вашия онлайн магазин. Както споменахме по-рано, WooCommerce е един от най-популярните безплатни приставки за електронна търговия за WordPress, налични днес.

Използват го някои от най-реномираните марки в света, като Harley-Davidson и Entrepreneur. В момента плъгинът захранва повече от 30 процента от всички онлайн магазини в мрежата! Трябва да признаеш; това са някои доста впечатляващи цифри в сравнение с другите плъгини там.

WooCommerce плъгинът предлага редица полезни функции. Те включват гъвкава система за купониране, интеграция на PayPal Standard, лесно управление на инвентара, отчети за продажби и прегледи, както и множество опции за доставка.

Ако търсите приспособими, здрави и интуитивни приставки за електронна търговия са това, което търсите, WooCommerce си заслужава да направите изстрел. Много дигитални магазини го използват и досега е доказано ценен инструмент за всеки!

5. Лесни цифрови изтегляния

Лесно, леко и богато на функции решение за електронна търговия, Easy Digital Downloads ви позволява да продавате цифрови изтегляния чрез WordPress безплатно. За разлика от други плъгини, които предлагат някои безполезни функции, Easy Digital Downloads предоставя само най-полезните функции, за да улесни продажбата на вашите цифрови стоки.

Една от основните му характеристики е здравата му система за отчитане, която ви позволява да виждате всички продажби и приходи от вашия бизнес чрез лесни за анализиране таблици с данни и интерактивна графика.

Тъй като плъгинът поддържа стандартите за кодиране на WordPress предвид, това е може би най-удобното за разработчиците решение за електронна търговия, което ще намерите! Това означава, че е изключително лесно за разработчиците да правят промени в кодовата база на Easy Digital Downloads.

С повече от 200 разширения и теми, които можете да избирате, можете да приспособите EDD според нуждите на вашия магазин. Ако обаче продавате само цифрови продукти, EDD е без съмнение най-добрият възможен избор за вас.

6. Ecwid

Ecwid се грижи предимно за фирми, които не искат да преживеят затрудненията със стартирането на нов сайт. Основната характеристика на този плъгин е, че можете да вземете съществуващия си сайт и бързо да го интегрирате в системата Ecwid за няколко минути.

Системата също ще се отразява на няколко други сайта, ако планирате да продавате продуктите си другаде в мрежата. Това ви позволява да управлявате всички сайтове от едно място, вместо да превключвате между множество табла за управление. Друга характеристика, която си струва да се спомене, е възможността за добавяне на онлайн магазин в Tumblr, Facebook или друга платформа за социални медии.

Ecwid eCommerce плъгинът е най-популярното приложение за електронна търговия във Facebook; захранва повече от 40 000 магазина! Ecwid предлага четири плана с безплатен. Въпреки че предлага ограничени функции, това е повече от достатъчно, за да ви помогне да продавате продуктите си онлайн лесно и без никакви излишни.

Най-хубавото в тази приставка е, когато другите ви предложат безплатна пробна версия (което означава, че в крайна сметка трябва да платите), тя предлага план, който е напълно безплатен.

7. WP електронна търговия

WP eCommerce е мощен плъгин за електронна търговия WordPress, разработен от Гари Као, Джъстин Сайнтън и Дан Милърд. През последните няколко години той е сред плъгините, които са изключително лесни за използване. Плъгинът ви позволява да персонализирате CSS и HTML, така че имате пълен контрол върху начина, по който се показва вашият магазин за електронна търговия.

Няма значение дали вашият бизнес продава абонаменти, физически инвентар, членство или цифрови продукти, WP eCommerce има всичко необходимо, за да превърнете продажбата в лесна задача!

С повече от 70 000 клиенти и 3 милиона изтегляния, WP eCommerce е вторият най-популярен плъгин в Интернет. По-интересното за този плъгин е неговата рационализирана процедура за качване, която значително повишава степента на конверсия на вашия онлайн магазин.

Освен това WP eCommerce може да се интегрира с многобройни доставчици и платежни процесори. Ако търсите допълнителни функционалности, можете да ги получите много, като закупите премиум добавки и налични подобрения.

8. iThemes Exchange

iThemes Exchange е интуитивен, разширяващ се и прост плъгин за електронна търговия за WordPress, разработен от експертите в iThemes. Със своя удобен за потребителя интерфейс, плъгинът прави създаването на продукти сравнително по-лесно. И вместо да създаде цяла база данни за клиентите, както повечето други плъгини правят, тя добавя информация за клиента на своята страница, като използва вградената потребителска система на WordPress.

Тази функция ви позволява да управлявате по-ефективно всички свои клиенти, тъй като можете да редактирате транзакции, да добавяте бележки към информацията за клиентите, както и да преглеждате продукти, закупени и налични изтегляния с абсолютна лекота.

Започването на този плъгин е просто и отнема само няколко минути. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате приставката, да я активирате, да изберете платежния процесор по ваш избор, да добавите вашите продукти и да започнете да продавате! Exchange използва Stripe като вграден шлюз за плащания, за да улесни покупката по-лесно от всякога за вашите клиенти.

Плъгинът се предлага и с поддръжка на PayPal Standard като основна добавка. Освен това има няколко теми, които можете да избирате, за да отговаряте на вашите специфични нужди!

Други безплатни приставки за електронна търговия WordPress за изграждане на онлайн магазин:

9. eShop

Лесно достъпен плъгин за WordPress, eShop предоставя много методи за изброяване на вашите продукти. С този плъгин персонализирането на настройките и добавянето на продукти е изключително лесно. Да не говорим за простия му интерфейс и бързото сърфиране улеснява клиентите ви да пазаруват в магазина ви за електронна търговия. Той предоставя множество опции за доставка и шлюзове за плащане на търговеца. Също така ще намерите полезна статистика за покупките!

10. Бърз магазин

Обикновен плъгин за магазин, Quick Shop има вградена поддръжка както за имейл, така и за PayPal функционалности. Той добавя странична лента към страницата, която показва пазарската количка за посетители. Това улеснява купувачите да разберат какво има в количките им, докато разглеждат други артикули за закупуване. Плъгинът ви позволява да добавяте продукти почти незабавно с бутона си TinyMCE. Можете също да създадете опции за продукти, падащи списъци и други.

11. ArtPal

Както подсказва името, ArtPal е плъгин за електронна търговия, предназначен за художници, за да могат да продават своите шедьоври онлайн. Плъгинът предлага няколко основни функции, като професионална поддръжка за B2B продажби, лесна интеграция с PayPal и актуализации на продажбите в реално време. Деактивира даден артикул веднага щом бъде продаден, за да предотврати дублирането на продажбата. Всъщност няма значение дали продавате твърд продукт или произведения на изкуството си, ще харесате да използвате ArtPal!

Над теб

И с това всички, нашият списък с безплатни приставки за WordPress за електронна търговия приключва. Както можете да видите, има много безплатни приставки за WordPress, които можете да използвате, за да трансформирате обикновения си сайт в пълноценен магазин за електронна търговия, и това също без да се налага да харчите много пари.

Ако искате вашият бизнес да започне да продава през цифровия носител, горещо ви препоръчваме да вземете под внимание плъгините, споменати по-горе. Тези плъгини са не само безплатни, но и са снабдени с необходимите функции, които са ви необходими, за да направите вашия онлайн магазин масов успех.

С правилните плъгини, инсталирани на вашия уебсайт, можете да изведете вашия онлайн магазин на следващото ниво, като оптимизирате и автоматизирате много от ключовите му процеси, които определят рентабилността. Въпреки това, както винаги, това ще зависи от качеството на приставката, която използвате.

И така, има ли други безплатни приставки за WordPress за електронна търговия, които използвате? Какво мислите за плъгините, които описахме по-горе? Има ли нещо, което искате да добавите? Моля, уведомете ни в секцията за коментари по-долу. Ще се радваме да чуем от вас!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map