48 Blogs Top Dizajnimi në Ueb Të Gjithë Designers dhe Zhvilluesit e Uebit duhet të Ndiqni

Po kërkoni mënyra për të përmirësuar lojën tuaj kur bëhet fjalë për zhvillimin dhe krijimin e faqeve të internetit? Disa nga ekspertët më të mirë në botë ofrojnë këshilla dhe shembuj falas. Këshilla është e lehtë për tu gjetur. Ata e postojnë atë në bloget e tyre.


Por, kush është më i miri? Ne kemi bërë kërkimin për ju. Këtu keni një listë të 50 blogeve më të mira për projektuesit dhe zhvilluesit e uebit. Ne do t’ju tregojmë se çfarë e bën secilin një burim të mrekullueshëm. Do të gjeni gjithashtu zgjedhjet tona për 3 artikuj që duhet të lexohen.

1. speckyboy

Shkruar nga: Paul Andrew dhe ekipi i tij

speckyboy

Farë do të gjeni: Një blog i stilit të revistave të mbushura me mësime, teknika dhe burime. Postimet përfshijnë hartimin dhe zhvillimin e uebit, hartimin grafik dhe reklamën. Kontribuesit zgjedhin stilet e tyre të preferuara të projektimit dhe ju tregojnë pse. Ju përfitoni duke parë se çfarë po priren tani për hartimin e faqes në internet.

Do të lexoni për teknologjitë që fshihen pas tij. Artikujt janë shkruar për dizajnin e pavarur të internetit në mendje. Nëse ju pëlqen ajo që lexoni, pajtohuni në buletinin javor të blogut. Sshtë një tretje mjetesh dhe artikujsh të dobishëm nga bashkësia e projektimit.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @speckyboy

2. Gjashtë Revizione

Gjashtë Revizione

Shkruar nga: Jacob Gube

Farë do të gjeni: Mos lejoni që një dizajn minimalist me një listë themelore të titujve në faqen fillestare t’ju mashtrojë. Artikujt janë të pasura me grafikë kur hidhen brenda. Jakobi dhe shkrimtarët e postave të ftuar e përziejnë atë me artikuj, udhëzues dhe mësime. Një menu tërheqëse në faqen e indeksit ju çon në kategoritë kryesore. Ju mund të merrni të drejtë në atë që dëshironi të lexoni. Mos e harro freebies seksioni. Shtë një thesar i elementëve të përdorshëm të projektimit.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @sixrevisions

3. Një listë përveç

Një listë përveç

Shkruar nga:L. Jeffrey Zeldman dhe të tij ekip
Farë do të gjeni:Një blog i mirë ka nevojë për një zë, por ai zë nuk duhet të jetë i mendimit. Kjo faqe në internet ka gjetur vendin e ëmbël. Filloi si një listë poste në 1997 dhe kaloi në një faqe në internet vitin e ardhshëm. Artikujt inteligjentë dhe argëtues përqendrohen në standarde dhe praktikat më të mira.

Ekzistojnë 6 kategori kryesore temash. Secila është e ndarë më tej në nënkategoritë. Ju do ta vlerësoni ndihmën. Ka mbi 1,750 artikuj. Ato variojnë nga këshillat e vështira teknike deri tek sugjerimet për rigjenerimin e krijimtarisë.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni:@alistapart

4. SitePoint

SitePoint

Shkruar nga:Mark Harbottle dhe Matt Mickiewicz, dhe të tyre ekip.

Farë do të gjeniMbi 30 njerëz punojnë për t’ju sjellë përmbajtjen që do të gjeni në këtë uebfaqe. Ata janë zhvillues profesionistë të faqes në internet, stilistë dhe programues. Jeni përshëndetur me një pllakë temash aktuale. Një bar horizontale në të gjithë ju ndihmon të kaloni në kategori specifike lëndësh.

Klikoni një kategori dhe një nënkategori shfaqet poshtë saj. Drejtohuni këtu së pari nëse jeni një sipërmarrës i prirur të thellohet në kuptimin tuaj për hartimin dhe zhvillimin e faqes në internet. Uebfaqja ofron mijëra mësime video dhe eBooks për një tarifë anëtarësie.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni:@sitepointdotcom

5. Burime Ueb Web

Burime Ueb Web

Shkruar nga: Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni:Ky është një koleksion i burimeve kryesisht falas për hartimin dhe zhvillimin e faqes në internet. Wasshtë filluar në vitin 2007 nga Umut Muhaddisoglu. Ai ia ktheu Brad Wayland, i cili gjithashtu drejton DesignM. Uebsajti nuk është aq shumë sa një blog, pasi është një destinacion i njohur online për të gjitha gjërat pa pagesë.

Disa nga artikujt kanë një prezantim të shkurtër. Sidoqoftë, shumica ju sigurojnë burimet. Mbi 800,000 vizitorë mujorë kërkojnë këtu për frymëzim. Kërkoni sipas kategorisë ose shikoni se çfarë është tendenca.

Artikuj që duhet të lexohen:

6. Line25

Line25

Shkruar nga:Iggy

Farë do të gjeni:na përdor një person kurë këtë blog. Ai ka një vëmendje të mirë për shembuj dhe mësime për t’ju ndihmuar të mësoni teknika të reja. Ekzistojnë tre kategori kryesore. Artikuj kategoria ofron vlerësime mbi tendencat e projektimit në internet. Ekzistojnë gjithashtu intervista me gurusë të dizajnit në internet.

frymëzim kategoria përmban një “sit të javës”, i cili shpesh bazohet në një temë ose stil. Tutorials kategoria jeton deri në emrin e saj, me shumë ndihmë për përdoruesit e WordPress.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @ line25blog

7. Revista Smashing

Revista Smashing

Shkruar nga: Vitaly Friedman

Farë do të gjeni:Bashkohuni mbi 181,000 njerëz që janë regjistruar në buletinin e postës elektronike. Pastaj vizitoni një koleksion gjithëpërfshirës të burimeve të projektimit në këtë sit. Ekzistojnë 6 kategori kryesore, dhe secila ka një kurator. Do të merrni këshilla, truket dhe idetë për kodim.

Mësoni parimet e projektimit në internet dhe zbuloni shembuj frymëzues në Design. Vazhdoni me praktikat në zhvillim në i lëvizshëm. Mësoni nga mësimet ose kapni burime falas në grafikë. Qëndroni krah për praktikat më të mira për Dizajn UX. Ka edhe një kategori për WordPress.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @smashingmag

8. Ueb Tjetri

Ueb Tjetri

Shkruar nga: Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni:Ky është një nga publikimet më të mëdha në botë në botë. Do të gjeni lajmet më të fundit në lidhje me hartimin dhe zhvillimin e uebit, por temat shkojnë përtej. Krijues kategori ofron një koleksion të dobishëm të artikujve për hartimin dhe zhvillimin e uebit.

Do të gjeni gjithashtu histori mbi lëshimet e reja dhe azhurnimet e softuerit në Nisja kategori. Dhe, ju e dini se çfarë ata thonë për të gjitha punët dhe asnjë lojë. Kur është koha për pushim, drejtohuni tek çmend.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @TheNextWeb

9. Bloq krijuese

Bloq krijuese

Shkruar nga: Dan Oliver dhe të tij ekip

Farë do të gjeni: Njohuritë, këshillat krijuese dhe frymëzimi janë të shumta në këtë uebfaqe. Do të gjeni gjithashtu artikuj në lidhje me dhënien 3D, produktet audiovizuale dhe markën. Nëse thjesht po kërkoni për krijimin e faqes në internet ose ndihmën për zhvillimin, qëndroni në kategoria kryesore.

Ajo mbledh postimet më të fundit për ju, me të rejat në krye. Bloq Creative është pjesë e Grupi i Ardhshëm. Ai gjithashtu ka faqe interneti me bazë në Mbretërinë e Bashkuar për muzikë, argëtim dhe teknologji.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @CreativeBloq

10. Hongkiat

Hongkiat

Shkruar nga: Hongkiat Lim dhe të tij ekip

Farë do të gjeni: Kjo faqe e internetit është e preferuara për stilistët, blogerët dhe zhvilluesit. Ekipi redaktues kurorëzon një koleksion të avantazheve të këshillave, trukeve, mësimeve dhe mjeteve. Ekziston gjithashtu një ekuilibër i duhur i artikujve në lidhje me pajisjet, aplikacionet dhe teknologjinë e re.

Lundrimi horizontale në pjesën e sipërme të faqes në internet arrin kategoritë kryesore të faqes. Interesi juaj kryesor do të jetë Design / Dev. Nëse jeni i zënë, regjistrohuni në emailin e përditshëm.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @hongkiat

11. Kasolle Dizajni

Kasolle Dizajni

Shkruar nga: David Appleyard dhe i tij ekip

Farë do të gjeni: Të mësuarit për të hartuar dhe zhvilluar faqe interneti ndihmon kur keni frymëzim. Kjo është ajo që bën më së miri ky blog. Ashtë një vitrinë për dizajn. Artikujt ju mësojnë teknikat që të mund të bëni të njëjtën gjë për faqen tuaj të internetit.

Dy nga kategoritë kryesore ju çojnë në koleksione shembujsh të projektimit. Galeri. Nëse jeni i zënë, regjistrohuni në emailin e përditshëm. Kategoria ju lejon të zgjidhni ngjyrën kryesore që dëshironi të shihni në kërkim. Do të gjeni postimet e fundit nën Artikuj kategori.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @designshack

12. DESIGNTaxi

DESIGNTaxi

Shkruar nga: Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni:Kjo faqe në internet ka fituar vlerësime të larta nga më shumë sesa vizitorët. Revista Forbes e emërton atë si një nga 5 faqet kryesore për vazhdimin e krijimtarisë dhe dizajnit. Përmbajtja që do të gjeni është më shumë sesa thjesht artikuj në hartimin dhe zhvillimin e faqes në internet.

Mund të mos bëhet zgjedhja juaj e parë e burimeve, por kurrë nuk do të dështojë t’ju frymëzojë. Mënyra më e mirë për të gjetur artikujt e fundit për hartimin dhe zhvillimin e faqes në internet është përdorimi i funksionit të kërkimit. Shtë në krye të faqes.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @designtaxi

13. David Walsh

David Walsh

Shkruar nga:David Walsh

Farë do të gjeni:David Walsh është një bloger, folës dhe zhvillues i faqes në internet. Inxhinieri i softuerit 30-diçka përshëndet nga Madison, Wisconsin. Ai përdor blogun e tij për të shpërndarë informacione dhe mësime rreth zhvillimit të faqes në internet. Artikujt e Davidit nuk do t’ju ndihmojnë shumë për hartimin.

Por shkrimi i tij për anën teknike të faqeve të internetit është i lehtë për t’u kuptuar. Subjektet hyjnë në kategori të gjera, por ai ka indeksuar gjithçka. Ju mund të bëni një kërkim në krye të faqes kryesore për të parë nëse ai ka shkruar për diçka që ju intereson.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @davidwalshblog

14. Tutje Enovato+

Enovato Tuts +

Shkruar nga:Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni:Kjo është vetëm një nga fushat e Enovato, e cila është një treg kryesor për pasuritë krijuese. Një komunitet në internet me mbi 6 milion njerëz kontribuon në ekosistemin Enovato. Zona Tuts + përmban një bibliotekë me më shumë se 21,000 mësime falas.

Ka mbi 700 kurse video vetëm. Vendi më i mirë për të gjetur krijimin dhe ndihmën për zhvillimin e uebit është të shkoni drejt indeksi i plotë. Kërkohet hyrja në tërë bibliotekën regjistrim për një gjykim falas.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @tutsplus

15. OneExtraPixel

OneExtraPixel

Shkruar nga:Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni:Kjo faqe në internet është nga Singapori. Stafi mbledh dhe ndan këshilla, mësime dhe burime të dobishme. Ata e faturojnë veten si një “shesh lojrash dixhitale”. Do ta kuptoni pse me pak eksplorime. Një kuti në krye të faqes kryesore ju tregon artikuj që tani po trendojnë.

Një menu tërheqëse në këndin e sipërm të majtë ofron një mënyrë të përshtatshme për të lundruar. Përdorni atë për të gjetur fusha specifike të interesit. OXP nuk është aq zemërgjerë me freebies si faqet e tjera. Kjo është për shkak se ata synojnë për cilësi.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni:@onextrapixel

16. Kopjohet Stojan

Kopjohet Stojan

Shkruar nga:Stoyan Stefanov

Farë do të gjeni:Drejtohuni në këtë faqe interneti për njohuri dhe burime të zhvillimit të faqes në internet. Do të merrni informacione nga një ekspert i kualifikuar. Stojan është autori i 4 librave. Një gjë që nuk do të gjesh në këtë blog është shumë grafikë. Kjo është për shkak se Stojan ka të bëjë me kodin.

Do të gjeni shembuj të dobishëm të kodit për t’u përdorur për zhvillimin e faqes tuaj të internetit. Ai nuk është një poster pjellor, por edhe artikujt e tij nga vitet e kaluara janë akoma të dobishme.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni:@stoyanstefanov

17. WebAppers

WebAppers

Shkruar nga:Ray Cheung

Farë do të gjeni:Krijuesi i kësaj faqe në internet ka një pikë të mirë. Ka qindra mijëra burime në internet. Kush ka kohë të kërkojë? Ai dhe kontribuesit e tij zgjedhin ato që besojnë se janë burimet më të mira. Do të gjeni një koleksion të renditur të ikonave falas, fotove të aksioneve dhe shkronjave.

Do të zbuloni gjithashtu përbërës të Javascript dhe Ajax, si dhe shtojca në internet. Shikoni në anën e djathtë të faqes kryesore për tabela që shfaqin kategori dhe tema.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @webappers

18. Dizenjoni rrugën tuaj

Dizenjoni rrugën tuaj

Shkruar nga:Bogdan Sandu

Farë do të gjeni:Dizajni i faqes në internet është pasioni i Bogdanit. Ai shkruan për këtë këtu në blogun e tij. Ai përdor gjuhë të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë për të dhënë pikëpamjen e tij. Bogdan i zbërthen postimet e tij në 5 kategori në një shirit navigimi në krye të faqes kryesore. Ai paraqet postimet e tij më të fundit më poshtë.

Kur ai ndan a burime, Bogdan merr kohë për të shpjeguar pse, dhe ai ju jep shembuj se si mund ta përdorni. Ju mund të regjistroheni për azhurnimin e tij të përjavshëm të emailit.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @boogiesbc

19. Treehouse

Treehouse

Shkruar nga:Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni:Themeluesit e kësaj faqe interneti besojnë se edukimi i teknologjisë duhet të jetë i disponueshëm për të gjithë. Ajo ofron mbi 220 kurse online. Qasja e plotë në uebfaqe kërkon një anëtarësi të paguar, por mund të regjistroheni për një provë falas 7-ditore.

Shkoni nga njohuri zero në ndërtimin e një faqe interneti të plotë me këtë faqe arsimore. Ekzistojnë gjithashtu përmbajtje për ekspertët që duan të marrin aftësitë e tyre në nivelin tjetër. Shikoni gjatë kursit librari për klasa në internet që përputhen me nevojat tuaja.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @treehouse

20. Webmonkey

Webmonkey

Shkruar nga:Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni:Kjo eshte nje Wired filiali i faqes në internet. Tregimet për hartimin dhe zhvillimin e faqes në internet gjejnë rrugën e tyre drejt Webmonkey. Katër kategori kryesore ndahen më tej për t’ju drejtuar artikujve. Një seksion afër majës në anën e djathtë të faqes kryesore përmban zgjedhjet kryesore.

Drejtohuni tek kategoria Referencë për një koleksion të dobishëm të burimeve. Ata janë krijuar për t’ju lejuar të shkurtoni dhe ngjisni kodin që ju nevojitet për uebfaqen tuaj.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni:@webmonkey

21. 24 mënyra

24 mënyra

Shkruar nga: Drew McLellan dhe kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni:Përshtypja juaj e parë për këtë blog mund të jetë, “Nuk ka asgjë aktuale!” 24 Mënyrat boton vetëm 24 ditë çdo vit. Drew McLellan e filloi këtë traditë të përvitshme në 2005. Ai vendosi të blog atë që ai e quan “një kalendar aventuresh për geeks-et në internet”.

Për 24 ditë çdo dhjetor, blog përmban një postim të përditshëm në lidhje me hartimin dhe zhvillimin e uebit. Gjithçka që do të gjeni ka datën e vitit të kaluar. Ata janë parashikime për vitin e ardhshëm. Hyni në menunë e kolapsueshme në majën e djathtë për të parë një menu të arkivave.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni:@ 24ways

22. eJohn

eJohn

Shkruar nga: John Resig

Farë do të gjeni:Ky mund të jetë blog personal i Gjonit, por gjithçka ka të bëjë me zhvillimin e faqes në internet. Ai është një inxhinier në Akademia hKhan dhe krijuesi i Biblioteka jQuery JavaScript. Gjoni ka shkruar dy libra. Teknika Pro JavaScript dhe Sekretet e JavaScript Ninja.

Mënyra më e mirë për të vlerësuar burimet në këtë uebfaqe është të lëvizni nëpër postime. Alsoshtë gjithashtu mënyra e vetme. Gjoni nuk ofron kategori temash ose një funksion kërkimi. Ju mund të shihni se çfarë tjetër është deri në qoftë se ju hidheni mbi të tij Faqja Kryesore.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni:@jeresig

23. FROMDEV

FROMDEV

Shkruar nga: Sachin

Farë do të gjeni:Ky është një tjetër blog personal. Sachin thotë se arsyeja që ai bën në blog është të shkëmbejë njohuri me zhvilluesit e tjerë. Shpërblimi juaj është një koleksion artikujsh me lidhje me burime të tjera. Sachin do të përgjigjet nëse lini një koment në lidhje me një postim. Kategoritë e temave krijojnë menutë tërheqëse.

Ka një pjesë në faqen kryesore ku mund të shihni se cilat artikuj po marrin vëmendje. Nëse jeni duke kërkuar një aventurë, përdorni Më befaso lidhje.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni:@FromDev

24. viget

viget

Shkruar nga:Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni:Blogu i viget është aty ku ky ekip i zhvilluesve të internetit dhe projektuesve ndajnë mençurinë e tyre. Ka një ekip të madh në viget, kështu që artikujt ofrojnë një gamë të gjerë informacioni. Uebsajti i vendos ato në 5 kategori kryesore.

Postimet e fundit shfaqen në faqen e parë. Do artikull përfundon me një lidhje të sugjeruar për të lexuar më shumë rreth temës. Nëse kënaqeni me postimin, do të gjeni gjithashtu një lidhje për më shumë nga autori.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @viget

25. Wall Designer Web

Wall Designer Web

Shkruar nga:Nick La

Farë do të gjeni:Nick nuk është një bloger i mirëfilltë. Ka të ngjarë sepse Nick gjithashtu vrapon N.Design Studio, Themify, IconDock, dhe Galeria më e mirë në internet. Kur ai poston një azhurnim në Mur Designer Wall, gjithçka ka të bëjë me krijimin e faqes në internet. Shtë një depo e dobishme e mësimeve dhe ideve për frymëzim.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @nickla

26. Telepatia Dixhitale

Telepatia Dixhitale

Shkruar nga:Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni: Stylish! Shtë fjala e vetme që përmbledh blogun nga kjo kompani dhe firma e kompanisë së dizajnit UX. Ajo që kanë mësuar dizajnerët është ajo që fuqizon paraqitjen dhe funksionin e blogut. Do postim do t’ju edukojë dhe frymëzojë. Ka të bëjë me zgjidhje të thjeshta për probleme komplekse.

Ka shumë për të mësuar nga Telepatia Dixhitale. Kategoritë ju ndihmojnë të gjeni tema specifike. Eksploroni atë që Telepatia Dixhitale e quan “Lista e leximit”. Shtë rekomandimi i tyre për postet kryesore.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @dtelepathy

27. Designrfix

Designrfix

Shkruar nga:Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni: ’Shtë gjithçka për ndarjen për këtë grup kontribuesish në blog. Qëllimi i tyre është të krijojnë një komunitet që është më pak egoist në lidhje me dizajnin. Do postim është një ndihmë e menduar për teknikën dhe frymëzimin. Nuk është për t’u habitur që frymëzim kategoria ka më së shumti përmbajtje.

Deals kategoria ka më shumë sesa oferta në hartimin dhe softuerin e zhvillimit të faqes në internet. Shkoni atje për të parë se çfarë janë geeky dhe të reja. Një zonë në anën e djathtë të faqes kryesore ju tregon se çfarë tendencash.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni:@Designrfix

28. Ledger Web Design

Ledger Web Design

Shkruar nga:Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni: Kjo uebfaqe e mundësuar nga blogu ofron lajme për përmbledhje dhe komente për krijimin e mjeteve në internet dhe mjetet e zhvillimit. Ndërsa disa postime janë promovime, Shqyrtime kategoria ofron vlerësime të ndershme të softverit. Ju mund të merrni të mirat dhe të këqijat e një CMS në listën e shkurtër.

Nënkategoria e mjeteve ju jep nivelin e ulët të asaj që programuesit përdorin për të qëndruar produktivë. Drejtohuni tek Nënkategoria e portofolit kur keni nevojë për frymëzim në dizajn.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni:@webdesignledger

29. Depo për krijimin e faqes në internet

Depo për krijimin e faqes në internet

Shkruar nga:Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni: Gjërat vazhdojnë të bëhen më të mëdha dhe më të mira në këtë faqe interneti. Blogu u përqëndrua në lajmet, teknikat dhe burimet e dizajnit në internet. Tani, është zgjeruar të jetë një qendër gjithëpërfshirëse e përmbajtjes. Pothuajse 750,000 pajtimtar shkojnë këtu për të gjetur mjete, njoftime për produktet dhe shumë freebies.

Lundroni në hartimin dhe zhvillimin e përmbajtjes me lidhjen kryesore të kategorisë Blog në krye. freebies janë ngjitur me të. Designer Web Depot ka një të madhe bibliotekë video e intervistave, bisedimeve në konferencë dhe mësimeve.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni:@DesignerDepot

30. Mbingarkesë Krijuese

Mbingarkesë Krijuese

Shkruar nga:Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni: “Creative” është pjesë e emrit të tij. Kjo faqe në internet mbështetet më shumë drejt anës së projektimit të gjërave. Emrat kryesorë të fushës ndajnë këshilla në artikujt e dobishëm. Ka një të madhe Tutorials kategori. Do të gjeni udhëzime hap pas hapi për të krijuar magji vizuale për faqen tuaj të internetit.

Drejtohuni tek arkiv për të gjetur diçka që nuk mund të gjesh. Mbingarkesa Creative i mban të gjitha giveaways në një vend. Ata janë të ndarë nga freebies.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni:@creativeofblog

31. DREJT Creat Krijuese

DREJT Creat Krijuese

Shkruar nga: Jacob Cass

Farë do të gjeni:Themeluesi i JUST Creative përdor blogun e tij personal për të folur rreth hartimit të faqes në internet. Ai poston ndërsa udhëton në botë si një nomad dixhital. Do të gjeni disa artikuj rreth zhvillimit të faqes në internet.

Por mos harroni se Jakobi është një projektues. Ai e di se për çfarë po flet. Jakobi ka fituar shumë çmime projektimi. Ai nuk përdor kategori për të lundruar nëpër postimet e tij. Mundësia juaj më e mirë është të përdorni dritaren e kërkimit për të gjetur lëndë.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni:@justcreative

32. Dizajni i Vandelay

Dizajni i Vandelay

Shkruar nga: Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni: Ajo merr mjetet e duhura për ta bërë biznesin tuaj një sukses. Ky grup i projektimit përdor postimet e tyre në blog për të edukuar dhe informuar. Postimet ndajnë lajmet për dizajnin dhe tendencat. Uebfaqja gjithashtu përmban mijëra grafikë të projektimit. Shumë, por jo të gjitha, janë falas.

Nëse keni nevojë për një temë të WordPress, kjo mund të jetë uebfaqja që keni shpresuar të gjeni. Ata kane shkarkime falas. Postimet e fundit prezantohen në formë pllakash në faqen kryesore.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @VandelayDesign

33. Zonja Zvicerane

Zonja Zvicerane

Shkruar nga: Tina Roth Eisenberg

Farë do të gjeni: Tina ka kontribuar me postime në këtë blog që nga viti 2005. Ajo filloi si një arkiv vizual për të, por është rritur në një ditar të dizajnit të njohur online. Uebfaqja merr mbi 1 milion vizitorë unikë mujorë. Tina nuk përdor kategoritë ashtu si bëjnë uebfaqet e tjera të projektimit dhe zhvillimit.

Ajo ka një filtër në krye të faqes kryesore. Shtë e dobishme të mësoni se si ajo i afrohet temave. Do të dëshironit të përdorni dritaren e saj të kërkimit për të gjetur tema specifike.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @swissmiss

34. instantShift

instantShift

Shkruar nga: Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni: Problemi i vetëm që mund të keni me këtë faqe në internet është të vendosni se ku të filloni. Ka një shtesë të vazhdueshme të burimeve të reja. Lajmi i mirë është se ekziston një shirit navigimi kategorie në krye që ju lëviz në drejtimin e duhur.

Nëse nuk mund të gjeni diçka, kokë këtu për të gjetur kategoritë aktuale aktive. Do të gjeni gjithashtu etiketa popullore të përdorura për të klasifikuar artikujt. Lidhjet do të filtrojnë postimet për ju. Kontribuesit në këtë faqe interneti kanë një prirje për WordPress. Do ta gjesh këtë kategori të mbushura me artikuj.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @instantshift

35. Nga lart Veriu

Nga lart Veriu

Shkruar nga: Daniel Nelson

Farë do të gjeni: Blog-u i Danielit mbulon dhe promovon krijues frymëzues nga e gjithë bota. Ai është në atë që nga viti 2009. Faqja kryesore e faqes në internet ju përshëndet me pllaka në postimet e tij të fundit. Navigacioni i kategorisë nga poshtë-poshtë ju çon në tema specifike.

Daniel nuk po çmendet me lidhjen e tij me burimet. Ai është gjithashtu transparent. Nëse është një lidhje bashkëpunimi, ai e shënon si të tillë. Një koleksion tjetër i dobishëm i lidhjeve për postimet e tij qëndron në fund të faqes kryesore.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @fromupnorth

36. DesignM.ag

DesignM.ag

Shkruar nga: Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni: Uebfaqja mbulon dizajnin, me kontribute nga e gjithë bota. Ekziston edhe një galeri projektimi. Uebfaqe të tjera mund të përpiqen t’ju impresionojnë me sasi. DesignM.ag preferon të shkurtojë atje dhe të japë cilësi.

Ka pak artikuj, por ato janë të plota. Designers do të vlerësojnë faqen kryesore të faqes së internetit. Ai bën përdorim inteligjent të përzierjeve shumëngjyrësh për të nënvizuar postimet e fundit.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @DesignMagTweets

37. Udhëzim Dizajni

Udhëzim Dizajni

Shkruar nga: Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni: Gjashtë Revizione Themeluesi Jacob Gube e filloi këtë faqe me vëllanë e tij, Isaac Gube. Ata kanë një bazë të fortë të kontribuesve të rregullt. Ka mësime dhe komente. Artikujt u qasen subjekteve në nivele themelore. Ky është një burim i mirë nëse sapo filloni.

Shumë nga artikujt janë mësime. Edukimi është një temë e fortë për vëllezërit. Faqja e internetit burime kategoria ofron mjete të projektimit që madje përfshijnë udhëzime të lehta.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @designinstruct

38. Zilia e Dizajnit

Zilia e Dizajnit

Shkruar nga: Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni:Kjo faqe në internet është një koleksion i ideve të dizajnit. Atedshtë kuruar nga anëtarët e Shoqata Profesionale e Dizajnit (AIGA). Një kontribues i ndryshëm krijon postimet e përditshme të blogut çdo javë.

Vizitorët në uebfaqe mund të lexojnë postimet dhe të votojnë për t’i promovuar ato. Ju nuk do të gjeni mësime ose burime këtu. Do të gjeni koncepte të shkëlqyera të projektimit. Design Envy është një festë vizuale e menduar për frymëzim.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @AIGAdesign

39. David Airey

David Airey

Shkruar nga: David Airey

Farë do të gjeni:Blog-u personal i Davidit ka të bëjë me jetën e, ju mendoi, një projektuesi. Si shumë bloge të kësaj natyre, nuk ka navigacion për të gjetur lëndë ose kategori. Ju jeni të ftuar të endeni së bashku me Davidin ndërsa ai flet për biznesin e dizajnit.

Ndonjëherë, është një përmbledhje. Herë të tjera, është njohuri. Ai hedh disa lidhje me burimet. Do të duhet t’i kërkoni. Ata ia vlen të gjejnë.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @DavidAirey

40. Grafikë me lugë

Grafikë me lugë

Shkruar nga: Chris Spooner

Farë do të gjeni:Chris i përmbahet vetëm tre gjërave me blogun e tij personal. Ai poston Tutorials që ju tregojnë se si të krijoni modelet dhe efektet speciale që ai ndan. Ai ofron freebies për t’ju ndihmuar të jeni më produktiv. Dhe, shkruan ai artikuj për të shpjeguar teorinë prapa zhanreve të ndryshme krijuese.

Disa nga mësimet e tij janë video. Ai i ka futur në një kategori e veçantë. Disa nga burimet e tij kërkojnë një anëtarësia e paguar. Chris ka postuar në blogun e tij që nga viti 2007. Ka një jashtëzakonisht të madhe Arkivi.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @chrisspooner

41. Codrops

Codrops

Shkruar nga: Manoela IIic dhe Pedro Botelho, dhe të tyre ekip

Farë do të gjeni:Manoela dhe Pedro besojnë se duhet të shtyni kufijtë e faqes tuaj të internetit çdo ditë. Ata kërkojnë ide novatore, dhe pastaj i kthejnë ato në postime. Do të gjeni trendet dhe teknikat e artikujve. Nëse është një teknikë, do të gjeni një mësimdhënie për të shkuar me të.

Rezultati është një përzierje e burimeve tërheqëse për hartimin dhe zhvillimin e faqes në internet. Codrops preferon t’i quaj modelin e tyre falas të internetit “projekteve.”Ata gjithashtu paketojnë burime të lidhura në një zonë të quajtur”kolektiv.”

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @codrops

42. Stendat UX

Stendat UX

Shkruar nga: Matthew Kammerer dhe David Leggett, dhe të tyre ekip

Farë do të gjeni:Kjo faqe në internet ka një fokus të vetëm. Boton artikuj në lidhje me përvojën e përdoruesit (UX). Niveli i shkrimit të përmbajtjes është për ata me pak ose aspak sfond në këtë temë. Do të mësoni bazat dhe do të zbuloni praktikat më të mira. 9 kategori kapin të gjitha lëndët e përfshira.

Ata janë të kodifikuar me ngjyra dhe të arritshme nga disa fusha në uebfaqe. Indeksi ju jep një listë të plotë të artikujve. UX-i i mirë i faqes në internet është thelbësore. Kjo faqe në internet është një minierë ari informacioni.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @codrops

43. designmodo

designmodo

Shkruar nga: Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni:“Modo” është fjala italisht dhe spanjisht për “metodë”. Filozofia e kësaj faqe në internet është se ekziston një “metodë” për të krijuar dizajn. Artikujt që ata ndajnë me ju e reflektojnë atë. Përdorni navigimin në krye të faqes kryesore për të kaluar në një kategori interesi. Designmodo gjithashtu drejton një dyqan online. Do të gjeni pako të plota për të ndërtoni faqen tuaj te internetit.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni:@Designmodo

44. Co.Design

Co.Design

Shkruar nga: Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni:Kompania e shpejtë zotëron këtë faqe interneti. Ata janë marka kryesore progresive e mediave të biznesit në botë. Co.Design është një rezultate ku do të gjeni lajme në lidhje me hartimin dhe zhvillimin e faqes në internet. Kompania e shpejtë nuk ka frikë të jetë e diskutueshme. Autorët e postimeve në blog flasin mendjen e tyre. Ka shumë për të mësuar, dhe paraqitja energjike e faqes në internet do t’ju mbajë të argëtuar.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni:@FastCoDesign

45. Moz

Moz

Shkruar nga: Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni:Biznesi kryesor i kompanisë është optimizimi i motorëve të kërkimit. Shumica e blogut Moz ka të bëjë me SEO. Por, ekziston një fushë specifike e përkushtuar për hartimin dhe zhvillimin e faqes në internet. Artikujt eksplorojnë lëndë me plotësi të vështirë për t’u gjetur diku tjetër. Ata janë të mbushur me grafikë dhe lidhje me më shumë shembuj.

Ekziston një listë me postime të ngjashme të Moz për të lexuar në fund të çdo postimi. Vazhdoni kur shteroni kategorinë Design. Pjesa tjetër do t’ju ndihmojë të përmirësoni faqen tuaj të internetit gjithashtu.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni:@Moz

46. 1stwebdesigner

1stwebdesigner

Shkruar nga: Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni: A grupi i stilistëve profesionistë drejton këtë faqe në internet. Ata janë gjithashtu përgjegjës për këtë Themeco Tema e WordPress. Bloggerët ndajnë ekspertizën dhe aftësitë e tyre në një seri postimesh. Artikujt nuk janë kategorizuar, por dritarja e detyrueshme e kërkimit është në krye të faqes kryesore.

Tutorialet ju tregojnë përpara aftësive që ju nevojiten, dhe sa kohë do të duhet për ta përfunduar atë. Nëse jeni të listave të mëdha, është e vështirë të gjesh një blog këtu përmban më pak se 50 burime për një temë. Shumë përfshijnë 200 ose më shumë.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni:@ 1stwebdesigner

47. Revista Tripwire

Revista Tripwire

Shkruar nga: Lars Vraa, dhe kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni: Nëse besoni se nuk duhet të ndaloni kurrë në përmirësimin e faqes tuaj të internetit, ky blog është shoku juaj i ri më i mirë. Kontribuesit pajtohen që përmirësimi i faqes në internet është një detyrë e pafund. Ato ofrojnë këshilla për dizajn dhe zhvillues si për fillestarët ashtu edhe për ekspertët.

Lars lejon lexuesit të votojnë për postet. Pastaj nxjerr në pah artikujt më të njohur në faqen kryesore. Eksploroni lëndë në kohën tuaj të lirë duke përdorur shiritin e navigimit të kategorisë në krye.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @tripwiremag

48. Revista në internet

Revista Tripwire

Shkruar nga: Kontribues të shumëfishtë

Farë do të gjeni: Uebi është një medium vizual. Imazhet janë gjithçka. Ky blog është një përmbledhje artikujsh se si ta mbani në uebfaqen tuaj shikimin më të mirë. Bëni Revistën në Uebfaqe një vizitë të rregullt nëse jeni me kohë të shkurtër dhe doni të futeni dhe dilni nga një temë brenda pak minutash.

Burimet e faqes shkojnë përtej modelimit dhe zhvillimit. Areado zonë është e vendosur si një kanal. Lundrimi vertikal për këtë është në faqen kryesore në anën e djathtë.

Artikuj që duhet të lexohen:

ndiqni: @WebsiteMagazine

Ajo merr një Blogger

Informacioni më i mirë rreth Blogimit vjen nga njerëz që drejtojnë bloge të suksesshme. Blogerët janë zemërgjerë. Ata gëzojnë ndarjen e punëve për ta, dhe ata duan ta shohin atë të funksionojë për ju.

Blogjet janë interaktivë. Reagimet dhe komentet nxisin suksesin e tyre. Sigurohuni t’i lejoni këta pronarë të blogut që ju pëlqen ose të përdorin diçka që ata kanë botuar.

Ka një hap të fundit. Paguaje paraprakisht. Farë keni mësuar që mund të ndani me blogerët e tjerë?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map