Weebly vs. WordPress: Quin hauria de triar?

És propietari d’un negoci nou amb paciència i temps per crear el teu propi lloc web? Ets un blogger experimentat en informàtica que necessita una millor plataforma per gestionar contingut? Ets una tecnologia intel·ligent que podria crear llocs per a agències o particulars? Si entren en una d’aquestes categories, pensem que Weebly o WordPress poden ser la solució per a tu.


Quin és el problema? No heu de fer una selecció entre un creador de llocs web allotjat o un sistema de gestió de contingut autònom (CMS), sobretot si creeu una empresa. Si feu una elecció correcta us podeu estalviar temps, diners i frustració si sabeu el que esteu fent amb antelació.

Tot i que aquestes opcions per crear un lloc web us donen resultats finals similars, hi ha un munt de consideracions a incloure al vostre pla d’empresa. Sí, haureu de tenir un pla d’empresa d’un lloc web que defineixi les vostres necessitats i inclogui una secció per a la vostra presència en línia, mapa del lloc, arquitectura del lloc i navegació (com a mínim).

El primer pas per seleccionar un creador de llocs web Weebly allotjat o un CMS de WordPress que s’allotgi, és llegir totes les ressenyes que podeu trobar. Abans d’entusiasmar-vos amb qualsevol producte, tingueu en compte que la majoria d’ells inclouen un pla d’inici gratuït o un període de prova perquè pugueu veure la interfície, mirar dissenys i decidir si la plataforma compleix les vostres necessitats i s’ajusta a les vostres habilitats. i experiència.

En aquesta revisió, hem seleccionat dos productes web potents però diferents que us ajudin a incloure-vos el cap entre diferents opcions d’aquesta classe. Abans de començar, el que és important tenir en compte és que les plataformes de llocs web són famoses per transformar-se i transformar-se a mesura que la tecnologia avança i els clients ofereixen una valuosa informació. Ja ho veurem fins a cert punt tant amb Weebly com amb WordPress.

Tingueu en compte que Weebly es troba en una classe de constructors de llocs web allotjats per a vosaltres mateixos, mentre que Word-Press es troba en una plataforma CMS de codi obert que s’allotja a si mateix. A mesura que comparem aquests dos, començareu a veure les diferències. Esperem que entengueu millor el que fa el producte del lloc web.

Popularitat de Weebly i WordPress

La popularitat d’un constructor de llocs web es decideix sovint en funció del nombre d’abonats i visitants del lloc. Això és una mica enganyós per tres raons.

Primer, tret que una empresa comercialitzi públicament, és difícil fer un seguiment d’aquestes xifres. Els subscriptors que s’inscriguin poden abandonar, crear diversos llocs o abandonar els seus llocs per complet. També, des de ben aviat, es van oferir subscripcions per a allotjament web i noms de domini a través d’una empresa diferent a la del creador de llocs web, mentre que ara s’ofereix aquest servei. Això també dificulta el seguiment.

En segon lloc, els números publicats a les pàgines Quant a la majoria d’aquests productes del lloc web són sobrevalorats i normalment no són precisos. Els espectadors poden no llegir la quantitat de “subscriptors” (usuaris), visitants i llocs web reals. Els nombres diferents confonen els que busquen la solució perfecta.

En tercer lloc, a mesura que les plataformes de creació de llocs web evolucionen i canvien per satisfer les demandes empresarials, la seva popularitat augmenta o disminueix i, en general, aquestes dades no es reflecteixen.

Segons heu llegit, noteu que la popularitat d’una plataforma és impressionant, però no poseu massa pes en aquesta categoria en particular quan decidiu sobre un creador de llocs web vers un sistema de gestió de contingut..

WordPress

Popularitat de WordPress

Una de les primeres plataformes de blocs, fundada a San Francisco el 2003, aquesta versió de WordPress es defineix com un sistema de gestió de continguts de codi obert (CMS) basat en PHP i MySQL.

WordPress compta amb 37,3 milions de llocs que s’allotgen (i molt més en llocs allotjats). Al servei totalment allotjament de WordPress, en què es pot emmagatzemar un lloc web de WordPress al servidor propi d’un usuari, això suposa gairebé el 25% de tots els llocs web. Sí, això és popular!

Weebly

Popularitat de Weebly

Weebly, un creador de llocs web d’arrossegar i deixar anar, fundat a Silicon Valley el 2006, és un servei allotjat on es guarden les vostres dades al servidor de Weebly. Weebly va passar de 80 empleats el 2014 a més de 600 el 2016. Weebly afirma que les persones visiten més de 30 milions de llocs web de Weebly cada mes.

Haureu de fer les matemàtiques. Weebly està guanyant regularment popularitat i se situa molt entre els constructors de llocs web allotjats per a tu mateix. Weebly també és popular!

Opinió final

Si bé WordPress té més subscriptors entre les seves plataformes allotjades i no allotjades, Weebly està al darrere. Si bé la popularitat és important per a alguns, amb aquestes dues plataformes estem comparant pomes amb taronges. Dediqueu més temps a definir les vostres necessitats i a combinar-les amb la plataforma adequada i oblideu-vos dels números.

Comparat amb disseny i personalització

Comparada disseny i personalització

Quan compareu les funcions de disseny i personalització d’aquestes dues plataformes diferents, fa referència a les plantilles i opcions de disseny del vostre lloc web, la capacitat d’editar en HTML, la integració d’aplicacions i la resposta mòbil..

El resultat final d’utilitzar un CMS versus un creador de llocs web serà molt semblant, però la manera d’arribar-hi és molt diferent. Analitzem de forma detallada cada plataforma pel que fa a les opcions de disseny i personalització:

WordPress

Disseny i personalització de WordPress

La bellesa de WordPress és la possibilitat de treballar en un sistema de codi obert per a funcions massives, personalització i programació complexa. Haureu d’instal·lar-lo i, a continuació, tindreu una gran varietat de complements (com a 37.000) i d’eines per oferir-vos moltes opcions de disseny i personalització.

Podeu seleccionar-ho entre milers de plantilles i temes o podeu dissenyar-ne el vostre. Tens accés complet a l’edició HTML i CSS. Integreu les aplicacions que trieu i seleccioneu o creeu un tema creat per a dispositius mòbils. Podeu canviar temes fàcilment.

Weebly

Disseny i personalització Weebly

Weebly ofereix centenars de “temes” per alinear-se amb qualsevol entitat personal o empresarial i els seus temes són adaptats als dispositius mòbils. Weebly proporciona una funcionalitat més atractiva, però les opcions de disseny i personalització us ajudaran a superar els defectes de disseny i sembla que Weebly s’ha modernitzat recentment.

Podreu aprofitar un editor desplegable per personalitzar el vostre lloc amb contingut, columnes, imatges i vídeos, per citar-ne alguns. Hi ha moltes oportunitats d’opcions d’integració d’aplicacions i una mica de capacitat per a un element de codi HTML. Canviar els temes és senzill.

Opinió final

Ambdues plataformes de creació de llocs web ofereixen un disseny i una personalització versàtils, però la forma de realitzar-lo és completament diferent. Amb WordPress, el cel és el límit, però és millor que tingueu l’habilitat per treballar amb ell o la paciència per aprendre-ho.

Hi ha molts recursos, classes en línia i opcions d’ajuda. Amb Weebly, gairebé qualsevol pot crear un lloc web bàsic adequat per a petites empreses, comerç electrònic, blogs i molt més. La corba d’aprenentatge és molt més curta, però no es pot fer tant (i potser no cal que).

Interfície / facilitat d’ús en comparació

Com és fàcil d’utilitzar la interfície

La interfície fa referència a l’estil i funcions d’edició del programa del lloc web, navegació per llocs i opcions d’arquitectura del lloc. Quan es compara la interfície entre WordPress i Weebly, la facilitat d’ús depèn molt del nivell d’habilitat de l’usuari. Aquestes dues plataformes són animals diferents dissenyats per a diversos tipus de desenvolupadors de llocs web, tot i que el resultat pot ser similar. Aquí és el perquè:

WordPress

Interfície de WordPress

La interfície de WordPress ofereix pàgines i publicacions en un editor d’estil contenidor en el qual col·loqueu elements i, a continuació, previsualitzen els resultats. Amb cert coneixement HTML, podeu gestionar les vostres pàgines i publicacions de manera eficaç i, finalment, obtenir els resultats que desitgeu.

L’avantatge de la plataforma de codi obert de WordPress és que podeu modificar i modificar el codi. El que veieu a la pantalla no sol ser el que s’obté per obtenir resultats. L’arquitectura i la navegació del lloc es poden planificar i dissenyar a les especificacions, però no sense cap coneixement tècnic.

Weebly

Interfície web

La interfície de Weebly és un tauler de control intuïtiu per dissenyar i editar pàgines, i el que veieu a la pantalla s’acosta més al que obteniu al vostre lloc web. Hi ha moltes opcions d’ajuda a la interfície en forma de botons, finestres emergents i llistes de verificació. Weebly utilitza contenidors per a elements de contingut, que presenta algunes limitacions. La navegació i l’arquitectura del lloc depenen en gran mesura dels temes de la plantilla.

Opinió final

WordPress és una característica, un complement i una plataforma de codi obert ric en codis per a aquells que tinguin alguna experiència i vulguin dissenyar un lloc web força complicat. Si sou un techie o un programador que vol opcions en una interfície avançada per a la seva capacitat de disseny, WordPress autònom és adequat per a qualsevol lloc web o bloc empresarial..

Weebly s’adapta per a principiants o dissenyadors que necessiten un lloc web de bricolatge ràpid fàcil de configurar, senzill de gestionar i completament allotjat per a vostè..

Comparades característiques principals

Comparats les principals característiques

Com a propietari o blogger d’empresa, hi ha moltes funcions clau sobre les quals voldreu conèixer més informació. Tant si dissenyeu un lloc web des de zero com amb WordPress o si seleccioneu una plantilla de negoci del creador de llocs web de Weebly, hi ha funcions clau que la majoria de les que necessitareu.

El més interessant és que aquestes funcions varien entre productes i plans de preus. Trobareu que alguns plans inclouen funcions i d’altres, que utilitzen preus addicionals per a les funcions. Vegem la diferència entre WordPress i Weebly en els conjunts de funcions:

WordPress

Funcions clau de WordPress

Eines de construcció de llocs web. WordPress ofereix un gran control en l’edificació de llocs web perquè els dissenyadors tenen l’opció de treballar amb temes o treballar en un llenç obert per dissenyar, personalitzar i gestionar un lloc web. Tant a pàgines com a publicacions, WordPress té una flexibilitat extrema per a aquells que no es deixen intimidar.

Es poden modificar temes, es pot modificar la navegació, es poden afegir pàgines i es pot editar el codi per obtenir els resultats que desitgeu. Totes les eines de creació de pàgines web estan disponibles, i molt més, per a qui tingui la competència per saber com utilitzar-les.

Domini personalitzat. Amb WordPress, heu de trobar una font per comprar un nom de domini i allotjament.

SEO. WordPress ofereix la lluna sobre complements per a SEO i classificacions més elevades, inclòs WordPress SEO de Yoast. No hi ha funcions automatitzades integrades. Haureu de planificar-ho.

Comerç electrònic. WordPress ofereix potents complements de comerç electrònic per a botigues en línia: Wooommerce, iThemes Exchange, Descàrregues digitals fàcils i molt més. Podeu afegir cupons, rebuts, carretons de la compra i altres components que necessiteu per vendre productes.

Addició d’un bloc. WordPress pot ser un excés, a menys que siguis un blogger seriós, en aquest cas voldríeu dirigir-vos a WordPress.com per a la publicació de blocs.

Integració d’aplicacions. No hi ha cap límit a la integració d’aplicacions a WordPress. Necessitem dir més?

Exportació del lloc. A causa de la plataforma de codi obert a WordPress, podeu exportar dades a gairebé qualsevol lloc, en alguns formats com XML, base de dades i molt més.

Weebly

Característiques clau de Weebly

Eines de construcció de llocs web. Weebly ofereix elements bàsics i estil minimalista en un conjunt generós de plantilles de disseny. Tot i que no trobeu el ventall d’opcions de personalització tal com ho faríeu en una plataforma de codi obert, la majoria dels usuaris poden trobar les eines i ajustar les pàgines en funció de les seves necessitats. A més, és possible algun codi HTML.

Domini personalitzat. Weebly ofereix tres plans de preus, cadascun dels quals inclou un nom de domini renovable per un any.

SEO. Weebly ofereix un ampli conjunt d’eines necessari per millorar els rànquings de cerca juntament amb fitxers d’ajuda sobre com optimitzar les vostres pàgines.

Comerç electrònic. Weebly està dissenyat per a botigues de comerç electrònic de mida petita a mitjana amb moltes opcions d’integració. Hi trobareu algunes de les eines de comerç electrònic de Weebly integrades o podeu afegir monetització i funcionalitat de passarel·la. També es pot utilitzar algun codi HTML / CSS.

Addició d’un bloc. Weebly és una altra plataforma destinada als blogs. L’editor d’arrossegar i deixar anar és perfecte per gestionar fàcilment els blocs i tindreu control sobre les xarxes socials.

Integració d’aplicacions. Com WordPress, Weebly té el seu propi Centre d’aplicacions o podeu agafar les aplicacions que vulgueu integrar.

Exportació del lloc. Weebly ofereix una funció simplificada d’exportació de llocs.

Opinió final

Els conjunts de funcions tant per a WordPress com per a Weebly són força compatibles, tot i que el procés que comporta per treballar amb ells és completament diferent. Si ets propietari de comerç electrònic, WordPress té alguns punts forts i funcionalitats greus que pot ser que necessitis. Per a bloggers i dissenyadors de bricolatge inicials, Weebly és fàcil d’utilitzar i força robust quant a funcions.

Comparació de preus

Comparats plans de preus

Una altra qualitat atractiva tant a WordPress com a Weebly són les opcions de baix cost. Hi ha alguns creadors de llocs web costosos al mercat i, si algú dissenya un lloc web per a tu, pot costar una petita fortuna. Aquestes plataformes són algunes de les opcions més raonables del mercat. A continuació, es detallen els preus per a WordPress i Weebly:

WordPress

Preu de WordPress

WordPress és gratuït d’instal·lar, però haurà de subscriure’s al seu soci Bluehost o a una altra persona per a allotjament web i un nom de domini. Si necessiteu temes i complements, espereu que es puguin afegir costos addicionals, tot i que alguns complements són gratuïts.

L’opció per crear el vostre lloc de forma gratuïta és semblant als plans de comptes gratuïts dels creadors de llocs web DIY, tret que tingueu les eines, la funcionalitat i la personalització en un CMS d’alta gamma..

Weebly

Preu Weebly

Weebly ofereix preus basats en subscripcions en un pla gratuït o tres plans raonables. Pagareu 8, 12 dòlars o 25 dòlars segons les vostres necessitats. Com WordPress, podeu configurar un compte de forma gratuïta però amb capacitats limitades. Els plans Weebly són Starter, Pro i Business i inclouen un nom de domini gratuït durant un any. Podeu anar amb l’allotjament inclusiu de Weebly o escollir l’opció Bluehost recomanada per WordPress.

Opinió final

Quan voleu valor, WordPress ofereix als dissenyadors una botiga de dolços de forma gratuïta, però tingueu en compte que alguns complements es poden afegir ràpidament, i encara necessitareu un amfitrió web i un nom de domini. El preu mensual de Weebly és competitiu entre altres constructors de llocs web de la seva classe i podeu obtenir les funcions que necessiteu per a qualsevol lloc web bàsic o per a una botiga petita o mitjana.

És difícil comparar els dos, però un lloc bàsic en qualsevol de les plataformes és gratuït. La majoria de les tarifes d’allotjament web són raonables entre 3 i 10 dòlars al mes.

Comparació d’Assistència a l’Usuari

Comparat amb suport d’usuari

El nivell d’assistència als usuaris és bastant similar per a WordPress i Weebly, cosa típica en l’àmbit de la creació de llocs web. Aquí teniu una impressió completa de les opcions d’assistència a l’usuari per a cada un:

WordPress

Atenció a l’usuari de WordPress

Com que WordPress és un programa gratuït, confies en YouTube, fòrums i contingut en línia per a l’assistència als usuaris. Hi ha molts recursos al web i els usuaris han descobert gairebé tot. Només cal que Google tingui assistència.

Weebly

Assistència a l’usuari de Weebly

Weebly va presentar algun servei telefònic i proporciona una funció de xat en directe durant les hores diàries dels Estats Units. L’assistència Weebly varia segons el pla, però inclou correu electrònic, xat en directe, assistència telefònica i una base de coneixement.

Opinió final

Els fabricants de llocs web per a tu mateix no són famosos pel suport. Dissenyats com a plataformes autosuficients, és difícil aconseguir un bon suport d’usuari. Heu d’estar obert i disposat a demanar ajuda als fòrums i bases de coneixement de l’usuari per obtenir el que necessiteu. Un cop més, Google és un recurs increïble per obtenir resultats en la tasca exacta que intenteu realitzar, tant per a WordPress com per a Weebly.

Recomanacions sobre l’ús de Weebly i WordPress

Recomanacions

Si bé tant el CMS de WordPress com el creador de llocs web Weebly poden donar cabuda a les necessitats de qualsevol que necessiti un lloc web, cada empresa proclama un públic particular per a la seva plataforma..

WordPress

A qui es recomana WordPress?

WordPress enumera aquells que desitgen crear llocs web, blocs o aplicacions precioses. No és per a principiants, tret que siguis prou tècnic. Perfecta per a dissenyadors i programadors especialitzats, aquesta plataforma pot fer qualsevol cosa a l’hora de tractar-se en la capacitat de web. WordPress utilitza complements per a opcions multilingües.

Weebly

A qui es recomana Weebly?

Weebly esmenta un restaurant, professor, llocs, petites empreses i llocs de fotos, per crear llocs web, blocs o botigues en línia d’alta qualitat. Dissenyat per a principiants, Weebly és adequat per a empreses petites i fins a comerços electrònics de mida mitjana. Weebly com WordPress utilitza complements per a opcions multilingües.

Opinió final

Obteniu tot el que necessiteu per a un lloc web i molt més amb WordPress, però prepareu-vos per aprendre les cordes (tret que ja tingueu experiència). Espereu passar diversos dies a la setmana per configurar un lloc a WordPress. Obteniu tot el que necessiteu sense tones de complements a Weebly i ajusteu el lloc web en un parell de dies (o menys). És fàcil de configurar i de manejar fàcil.

Diferències clau entre Weebly i WordPress

Diferències clau entre plataformes

Tot i que ambdues plataformes reben excel·lents ressenyes (juntament amb algunes de dolentes) i tenen un seguiment increïble, cada programa inclou alguns avantatges i avantatges a considerar:

WordPress

Pros i contres de WordPress

Pros

 • Molt popularitzat entre els CMS sofisticats
 • Potent flexibilitat de disseny, temes, complements, widgets i SEO
 • Descàrrega gratuïta de WordPress; paga només per nom de domini i allotjament
 • Utilitza pàgines i publicacions per gestionar informació
 • Excel·lent per a comerç electrònic
 • Excel·lent per als blogs
 • La comunitat de suport en línia és enorme
 • Pot intercanviar temes
 • Contingut exportable
 • HTML / CSS amigable
 • Fàcil per als programadors

Contres

 • Els temes pre-dissenyats i sensibles tenen un cost addicional
 • Molts complements i complements costen addicionals
 • No és un editor fàcil d’arrossegar i deixar anar (encara que es pot afegir)
 • Difícil per a principiants sense experiència
 • El que veus no ho és realment
 • Assistència telefònica limitada a la plataforma d’allotjament independent

Weebly

Pros i contres de Weebly

Pros

 • És de gran popularitat juntament amb Squarespace, Wix i altres constructors de llocs web
 • Una bona flexibilitat de disseny, plantilles temàtiques i complements
 • Bon SEO
 • Editor d’arrossegar i deixar anar fàcilment; normalment el que veus és el que obteniu
 • Compte gratuït disponible i plans de preus raonables amb un nom de domini
 • Excel·lent per al comerç electrònic bàsic
 • Genial per als blogs
 • Pot intercanviar temes
 • Contingut exportable
 • HTML / CSS amigable fins a cert punt
 • Fàcil per a principiants
 • Assistència telefònica en determinats plans i una gran comunitat de suport

Contres

 • Els temes de plantilles són minimalistes
 • La interfície és una mica limitada quant a disseny i personalització (depèn de plantilles)
 • Cap servei de correu electrònic, creador de butlletins o importació de blocs
 • Limitat en termes de funcionalitat avançada que un programador pot desitjar

Opinió final

Els avantatges i els contres d’aquestes opcions per crear un lloc web superior són una mica difícils de comparar ja que aquests productes es troben en diferents classes. WordPress és un sistema de gestió de serveis (CMS) de plataforma elevada basat en una plataforma de codi obert, mentre que Weebly és un senzill creador de llocs web de bricolatge..

Tot i això, tots dos ofereixen una capacitat sorprenent per a qualsevol persona que necessiti un lloc web. Ara mateix, la decisió hauria de ser força clara, però anem a acabar.

Conclusió: Quina plataforma és adequada per a vostès Weebly o WordPress?

Elecció de la millor plataforma

Quan es tracta de la plataforma que trieu per crear el vostre lloc web d’empresa o la vostra imatge professional, WordPress o Weebly us poden donar els resultats que desitgeu. Si bé molts usuaris miren les funcions, el preu i les funcions de personalització, en el cas d’aquests diferents conjunts d’eines, estaria buscant els meus coneixements i experiència en entorns informàtics i relacionats amb Internet.

WordPress

Raons per triar WordPress

Si teniu el nivell d’experiència, voleu fer tot el possible per donar suport a un lloc web avançat de comerç electrònic o de blocs electrònics i enteneu que la codificació de codi obert té una flexibilitat completa, trieu WordPress.

Weebly

Raons per triar Weebly

Si sou un propietari o blogger d’una petita empresa amb algunes habilitats informàtiques i voleu dissenyar un lloc web ràpidament en una interfície fàcil d’utilitzar, amb moltes opcions de comerç electrònic, trieu Weebly. Podeu fer una mica de codi HTML si ho necessiteu.

Alternatives a WordPress i Weebly

Hi ha moltes opcions quant a plataformes CMS i plataformes de creador de llocs web. Aquests són alguns dels competidors més importants:

Constructors de llocs web de bricolatge allotjats: Wix, Espai

Plataformes CMS que s’allotgen Drupal, Joomla, Magento

Hi ha molts tutorials, vídeos i ressenyes d’usuaris d’aquests programes. Aprofiteu el temps per explorar i trobar la plataforma adequada per a les vostres habilitats i adequada a les vostres necessitats del lloc web. En el cas d’aquests dos productes, WordPress i Weebly, la decisió sembla bastant simple, ja que el seu grau d’experiència informàtica és notable. Esperem que aquesta revisió us ajudi.

Els lectors, si teniu preguntes, pensaments o idees que us agradaria escoltar. Reconeixem que aquestes plataformes canvien i milloren de forma regular i estem oberts amb informació nova. Si teniu experiències personals amb WordPress o Weebly, compartiu-les amb nosaltres.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map