Weebly vs. Squarespace 2020: quina diferència hi ha entre els millors creadors de llocs web?

El 2020, qualsevol pot crear un lloc web i construir-lo ell mateix. Un cop realitzat els programadors dedicats, els llocs web són ara a l’abast de petites empreses, contractistes i aficionats.


Avui analitzem dos dels noms més importants per ocupar l’espai de creació de llocs web de bricolatge: Weebly i Squarespace. Totes dues són plataformes potents amb la possibilitat de crear-vos un lloc web fantàstic i amb una bona feina de poques hores.

Pel que fa a l’atractiu per als clients, Squarespace ha avançat en els darrers anys. Segons Buildwith, la seva quota de mercat total al web és del 0,9%, mentre que Weebly està lleugerament inferior al 0,3%. Tots dos van ser llançats al mateix temps: Weebly el 2006 i Squarespace el 2004.

Potser Weebly és una mica més coneguda, però una cosa és certa i és que ambdós creixen. El 2018, Weebly ha estat adquirida per l’empresa de comerç electrònic Square i sembla que el desenvolupament de la botiga en línia també serà el seu focus principal en el futur.

Així ho dius bé, però, com m’ajuda a triar el que hauria d’utilitzar? En què es diferencien? I és l’adequat per a les meves circumstàncies?

Avui veurem les similituds i diferències entre ambdues per veure quina és la forma més adequada en quines circumstàncies. Passem per sobre

 • Plans & Preu
 • Facilitat d’ús
 • Disseny i personalització
 • Característiques clau
 • Assistència a l’usuari
 • Les diferències claus
 • Quina plataforma és adequada per a vostè?

Així, si no, ens enganxem més??

Compareu els plans i preus de constructors web

Compareu els plans & Preu

Comparats plans de preus

Quant esteu disposat a pagar pel vostre lloc web? 0 $? 50 $? 100 $? 200 $? No tenim tots els recursos del món per treballar, i per això creem el nostre propi lloc web després de tot! Consulteu quanta peça t’obteniu per l’esquena tant amb Weebly com amb Squarespace.

Weebly

Weebly

Hi ha cinc opcions principals que heu de triar amb Weebly, amb alguns plans centrats en llocs web habituals i altres en comerç electrònic..

Gratuït aka Limited. El vostre compte gratuït bàsic us proporciona el creador de Weebly, servei d’allotjament, pàgines de lloc web il·limitades, valor d’emmagatzematge de 500 MB i suport de xat i correu electrònic. Es presenta amb publicitat Weebly al vostre lloc.

Connecta – 5 dòlars / mes. La principal diferència amb el pla gratuït és el fet que podeu connectar un nom de domini al vostre lloc Weebly. La resta és igual al pla gratuït.

Pro – 12 dòlars / mes. Un compte Pro afegeix suport telefònic, vídeo HD & reproductors d’àudio, pàgines protegides amb contrasenya, funció de cerca de llocs, fins a 100 membres, i per a botigues bàsiques de comerç electrònic fins a 25 productes.

Negoci: 25 dòlars / mes. Si escolliu un negoci, obtindreu també registre de membres, seguretat SSL i per als vostres productes il·limitats de la vostra suite de comerç electrònic, un cobrament de transacció del 0% de Weebly, el vostre domini propi per a la compra, juntament amb la possibilitat de vendre productes digitals, gestió d’inventaris, un enviament. calculadora i la possibilitat d’afegir cupons.

Business Plus – 38 $ / mes. Aquest pla afegeix correus electrònics automàtics del carretó abandonat i una calculadora de tarifes d’enviament en temps real a la vostra botiga en línia.
Espai d’espai

Espai d’espai

Espai no té un pla gratuït, però té altres quatre plans per triar. Tots els plans inclouen un domini personalitzat, amplada de banda il·limitada, així com emmagatzematge, estadístiques de llocs integrats i suport a l’usuari les 24 hores del dia..

Personal: $ 12 / mes. Podeu triar entre 110 plantilles de llocs. Podeu configurar un bloc i galeries i fins a dos col·laboradors.

Negoci: 18 dòlars / mes. Aquí us ofereixen els col·laboradors il·limitats del lloc i ara teniu accés a la plataforma de desenvolupadors de Squarespace i a totes les funcions de màrqueting (com la barra d’anuncis i els missatges emergents). També rebeu un compte de correu electrònic professional de Google i rebeu un crèdit d’AdWords per valor de 100 dòlars. Per a comerç electrònic, ara teniu permès vendre articles il·limitats, amb un 3% de quota de venda.

Comerç electrònic bàsic: 26 dòlars al mes. Amb el pla bàsic de comerç electrònic de Squarespace, rebeu el mateix que el pla de negocis, a més de suprimir els honoraris de transacció. També inclou deu plantilles de comerç electrònic i més mètriques de comerç electrònic. Hi ha comptes de clients per a compradors repetits, la possibilitat de vendre a Instagram, la impressió d’etiquetes amb ShipStation i també opcions de comptabilitat amb Xero, però haurà de registrar-se als seus serveis per rebre-ho..

Comerç electrònic avançat: 40 dòlars al mes. El pla avançat de comerç electrònic també inclou tot el pla bàsic juntament amb la recuperació del carretó abandonat i els costos d’enviament en temps real.

Com veieu, les dues plataformes -en què es tracta de fixar els preus i el que obté pel vostre dòlar- són relativament similars. Si voleu un lloc gratuït, però, l’única opció és anar amb Weebly.

Què fàcil d’utilitzar BlueHost vs DreamHost

Facilitat d’ús

Com és fàcil d’utilitzar la interfície

Sabeu perquè l’iPhone va tenir tant d’èxit? Va ser perquè el programari que Apple li va posar era tan fàcil d’utilitzar que qualsevol podria utilitzar-lo. A la gent li va encantar perquè no sentia com si ho haguessin d’aprendre. Quin creador de llocs web és més intuïtiu i fàcil d’utilitzar? Weebly o Espai?

Weebly

Weebly

Weebly és sens dubte una brisa a utilitzar. Quan configureu, tindreu la vostra elecció entre una àmplia gamma de plantilles, on també trieu el tema del color i la font del vostre lloc. La interfície del creador està molt ben organitzada i intuïtiva, de manera que no us caureu al voltant de preguntar-se com és de fer una operació senzilla..

És un editor pur del que veus és el que obteniu (WYSIWYG), el que significa que qualsevol vegada que feu canvis a la finestra central, així apareixerà al vostre lloc web real. També arrossega i deixa anar, de manera que simplement situeu els elements on els desitgeu.

És increïblement senzill i, després d’uns minuts, podreu navegar amb facilitat. El procés de construcció és ràpid i indolor, i us permetrà centrar-vos en el propi contingut.

Espai d’espai

Espai d’espai

L’espai no és tan fàcil d’aconseguir la suspensió de Weebly, però arribareu al final amb paciència. Un cop hagueu triat una plantilla, podreu afegir elements i personalitzacions sense massa problemes. Tanmateix, el millor és mantenir-se molt al disseny de la plantilla (com a mínim per començar!), O es pot trobar frustrat.

També és un editor de WYSIWYG, que facilita veure com funcionaran els elements del vostre lloc web en directe. És arrossegar i deixar anar. Tanmateix, té un estrany mètode de “llàgrima” per afegir elements, cosa que pot resultar una mica molesta a vegades.

Weebly és, sens dubte, més senzill aconseguir que suspendre Squarespace. Si són les funcions més importants per a vosaltres, és el creador que heu de mirar d’escollir. L’espai no és difícil de cap manera; és menys intuïtiu.

Compareu el disseny i les opcions de personalització disponibles

Disseny i personalització

Comparada disseny i personalització

Com caldrà la personalització de la vostra pàgina? La vostra plantilla la tallarà? Consulteu com es dissenyen el disseny i la personalització en els nostres dos competidors.

Weebly

Weebly

Weebly té una selecció de 40 plantilles per triar des del registre. Ells són molt atractius, però alguns tenen un aspecte poc envellit i molts semblen dissenyats. Tampoc hi ha moltes personalitzacions dels dissenys que podeu fer, més enllà dels canvis de color i de lletra estàndard.

Els llocs web tenen un bon aspecte, però certament no “arrufen” ningú. Dit això, podeu comprar temes personalitzats de proveïdors de tercers si voleu una mica més, i podeu editar el tema HTML i codi CSS per canviar-lo si voleu també.

Hi ha temes habituals i habituals per triar, on tens l’opció de canviar la teva vista per a mòbils quan hagis triat un tema habitual. Els temes responsius s’ajusten per a mòbils.

Espai d’espai

Espai d’espai

Squarespace té al voltant de 110 temes per triar. Cadascun és molt elegant i té un aspecte professional, i cadascun és molt diferent del següent. Evidentment, han pensat molt en la creació d’aquestes plantilles.

Hi ha una gran varietat d’opcions d’estil per assegurar-se que la vostra plantilla no s’assembla igualment a cap altre lloc web de Squarespace. De fet, no només hi ha només més opcions que Weebly, sinó que hi ha moltes més opcions que la majoria de creadors de llocs web (a excepció de Wix). Les diferents pàgines dins dels temes es veuen i es comporten de manera diferent, de manera que se sent com si tot s’ha elaborat amb molta cura.

Cada plantilla està totalment optimitzada per a mòbils (resposta), per la qual cosa no us haureu de confondre amb un segon editor. Podeu editar el codi CSS, però Squarespace només recomana fer-ho per a colors, tipus de lletra i fons. També podeu afegir elements HTML i JavaScript.

Squarespace realment es clava quan es tracta d’una pàgina professional i moderna que es pot ajustar al vostre gust. Si el disseny i la bellesa són el que voleu d’un lloc, Squarespace guanya aquesta ronda, amb Weebly arrossegant els peus al darrere. Vegeu més detalls a Revisió de l’espai a WebsiteToolTester

Compareu les funcions clau

Compareu les funcions clau

Comparats les principals característiques

El vostre lloc web ha de realitzar determinades funcions? Reproduir vídeos, oferir estadístiques del lloc, proporcionar un bloc? Si no es mostra només la informació i les imatges estàtiques, haureu de consultar tots els conjunts de funcions de les dues plataformes.

Weebly

Weebly

 • Domini personalitzat. Obteniu un domini personalitzat amb tots els plans excepte la versió gratuïta.
 • SEO (optimització de motors de cerca). Possibilitat de canviar els títols de les pàgines i afegir meta-descripcions.
 • Construcció de botiga de comerç electrònic. Plataforma avançada de comerç electrònic en comparació amb altres creadors de llocs web, incloses opcions d’enviament flexibles, cupons i descàrregues digitals.
 • Addició d’un bloc. Inclou un gran motor de blogs molt personalitzables amb controls de disseny, publicacions programades i gestió de comentaris.
 • Integracions d’aplicacions. Hi ha moltes aplicacions gratuïtes i de pagament per triar per afegir al vostre lloc Weebly des de la seva biblioteca. Aquests inclouen Schedulista per a reserves en línia, LiveChat i Social Feeds per als canals de xarxes socials.
 • Còpies de seguretat i exportació de llocs. Només podeu exportar una còpia de seguretat de fitxers .zip del vostre lloc web, però no restaurar-lo.

Espai d’espai

Espai d’espai

 • Domini personalitzat. Cada pla inclou un domini personalitzat.
 • SEO (optimització de motors de cerca). Squarespace ofereix l’edició de títols de pàgines, meta-descripcions i alteració d’adreces d’URL.
 • Construcció de botiga de comerç electrònic. La suite de comerç electrònic a Squarespace és potent. Podeu configurar correus electrònics de confirmació de comandes personalitzats, afegir productes digitals i associar el vostre lloc web amb altres sistemes de comerç electrònic com Xero. L’únic inconvenient (menor) és que Stripe i Paypal són les úniques passarel·les de pagament per escollir.
 • Addició d’un bloc. La plataforma de blogs a Squarespace és força avançada i ofereix opcions per planificar publicacions.
 • Integracions d’aplicacions. Hi ha mòduls d’aplicacions coneguts com a “blocs” que podeu afegir a OpenTable. En cas contrari, haureu d’afegir codi HTML. No hi ha cap botiga d’aplicacions com la que té Weebly.
 • Còpies de seguretat i exportació de llocs. Squarespace té la funció que molts constructors de llocs web no tenen: exportar! Podeu exportar el vostre bloc de Squarespace directament a WordPress, en cas que necessiteu una plataforma més extensible. Tot i això, no funciona per a contingut regular. També podeu importar blocs de WordPress, Tumblr i altres plataformes de blogs.

Tot i així, després de moltes aplicacions diferents, Weebly és una plataforma fantàstica per aconseguir-les. Si creieu que haureu de migrar el vostre lloc en un altre lloc, potser us agradaria escollir Squarespace. A part d’això, els conjunts de funcions d’ambdues plataformes estan a l’igual.

Comparació de l'assistència al client

Assistència tècnica i al client

Comparat amb suport d’usuari

Hi ha qui necessita molta ajuda i d’altres no. En quina categoria pertanys? I com t’agrada rebre el teu suport?

Weebly

Weebly

Weebly ofereix:

 • Atenció telefònica
 • Assistència per correu electrònic
 • Xat en directe
 • Una base de coneixement
 • Video tutorials

Espai d’espai

Espai d’espai

Squarespace té:

 • Assistència per correu electrònic, amb una volta d’1 hora
 • Xat en directe
 • Una base de coneixement
 • Video tutorials d’alta qualitat

Com podeu veure, ambdues plataformes són raonablement comparables en oferir una àmplia gamma de suport. En general, el suport de Squarespace ha estat molt més ràpid i les respostes solen estar més a prop de la solució que de Weebly.

Diferències claus entre l’espai & Weebly

Diferències clau entre plataformes

Aquests dos creadors de llocs web diferents són pràcticament a la par a totes les àrees, no només la quantitat d’espai de la web que ocupen i quants dòlars d’inversió reben.!

Les diferències clau que podem veure són:

 • Squarespace no té un pla gratuït
 • Weebly és menys flexible que Squarespace
 • Squarespace té més temes per triar
 • Weebly ofereix atenció telefònica per als seus clients (pla Pro i versions posteriors)
 • Weebly compta amb una àmplia gamma d’aplicacions de llocs web per triar
 • Squarespace té una plataforma de desenvolupadors dedicada
 • Squarespace ofereix la integració de Xero i ShipStation per a plans de comerç electrònic
 • Sembla que Weebly es centra principalment en el comerç electrònic després d’haver estat assumit per Square

Recomanacions sobre l’ús de Constructors de llocs web

Recomanacions

Squarespace i Weebly són plataformes de creació de pàgines web molt robustes que poden produir pàgines web d’aspecte professional en un mínim de temps. Ambdues tenen plans de comerç electrònic molt sòlids per aprofitar les petites empreses. Totes dues poden ser una elecció intel·ligent per a pàgines personals, blocs, aficionats, carteres i petites empreses.

Quina és la plataforma recomanada? Bé, tot això depèn del que busqueu.

Weebly

Weebly

Weebly és la millor opció si voleu un lloc web gratuït, de fet, és l’única opció aquí!

També és excel·lent per a aquells que no disposen de coneixements tècnics i només volen fer servir el seu propi lloc en línia tan fàcilment com sigui possible, és sens dubte més fàcil d’utilitzar que Squarespace.

Si realment t’agrada tenir suport telefònic, Weebly també és la teva millor aposta.

Espai d’espai

Espai d’espai

Squarespace és el creador per triar si voleu un aspecte més dissenyador al vostre lloc web. Les característiques i les plantilles se centren en un disseny funcional i bell, on la interacció dels elements és una característica clau.

També és una elecció intel·ligent quan no sabeu com de gran creixerà el vostre negoci. Moltes empreses que comencen amb Squarespace i creixen més enllà de l’àmbit de la plataforma migren amb èxit a WordPress.

Conclusió sobre la comparació

Quina plataforma és la més adequada per tu – Espai quadrat o Weebly?

Elecció de la millor plataforma

Quan tot s’hi val, i si no busqueu cap funció específica d’un creador de llocs web, la pregunta que us heu de plantejar quan trieu entre Weebly i Squarespace és la següent:

Vull que sigui la plataforma més fàcil d’utilitzar o vull fer una plataforma que em permeti oferir un lloc web amb més disseny?

Si la vostra resposta és la primera, probablement preferiràs Weebly i, si és la segona, probablement preferiràs el quadrat.

També us agradaria consultar alguns altres constructors de llocs web per a la seva comparació, per exemple, Squarespace vs Wix, que té un pla gratuït similar per a rivalitzar amb Weebly i el WordPress abans esmentat vs. Squarespace, per a aquells que necessiten un lloc altament personalitzat..

El creador de llocs web que escolliu és una elecció molt personal, així que assegureu-vos que és l’adequat per a vosaltres. Proveu el pla gratuït de Weebly o inicieu-lo amb una prova gratuïta de 14 dies gratuïta a Squarespace per dimensionar-la.

Tens alguna pregunta o dubte sobre quina plataforma de programari creus que és millor? Potser ens hem perdut una novetat més recent a la vostra plataforma preferida? Assegureu-vos de fer-nos-ho saber als comentaris següents!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map