Squarespace vs. WordPress: Quin hauria de triar?

L’elecció d’un creador de llocs web és una tasca prou difícil, i comparar el creador de llocs web Squarespace i el programari de WordPress que s’allotja de forma autònoma (WordPress.org) afegeix un altre nivell de complexitat a la selecció del creador de llocs web, el d’allotjat o allotjament propi respectivament..


Un creador de llocs web allotjat és aquell en què l’empresa gestiona el vostre lloc en els seus ordinadors; un creador de llocs web allotjat per si mateix proporciona el programari per crear el vostre lloc web, però heu de tenir cura de trobar un servei d’allotjament web per executar el vostre lloc web..

Aquesta complicació amplia les preguntes habituals per plantejar-se sobre el vostre lloc web, què voleu i quant temps i esforç esteu disposats a invertir en fer realitat aquest somni, i introdueix un conjunt completament nou..

Ara, més que mai, és important ser sincer amb vosaltres mateixos sobre el complex que voleu que sigui el vostre lloc web, com de pràctica pot ser la seva creació i manteniment, quin és realment el vostre pressupost i si podeu adherir-vos a aquest import en dòlars..

La nostra revisió de Squarespace versus WordPress.org us guia a través d’aquest procés de presa de decisions, destacant les similituds i diferències entre Squarespace allotjat i WordPress.org allotjat, mostrant-vos què és el que cada producte és millor..

Al llarg del camí, les vostres respostes a les preguntes us ajudaran a seleccionar el millor creador de llocs web per al vostre lloc web de somni.

No es tracta d’un joc de números

Hi ha dues raons principals per les quals mirar els números de Squarespace i WordPress.org no ajuda realment a escollir-los. En primer lloc, Squarespace és un producte de creador de pàgines web que us permet crear llocs web d’aspecte bell.

WordPress.org és principalment un sistema de gestió de continguts que, tot i que encara podeu crear llocs web extremadament atractius, també us permet gestionar grans quantitats de dades de manera eficaç i eficaç.

Així, Squarespace i WordPress.org poden satisfer necessitats diferents. En segon lloc, els números de WordPress.org fan desaparèixer els altres.

Squarespace té poc més de 700,00 llocs web a Internet (en el moment d’escriure); això es tradueix en un 0,2% de tots els llocs web que hi ha a fora i un 0,4% de les 10.000 webs principals, segons ha determinat Quantcast.

Aquí és interessant que tots aquests llocs web tinguin subscripcions de pagament, ja que Squarespace no té un pla gratuït. En canvi, WordPress.org té al voltant de 17 milions de llocs web per al voltant del 5% de tota Internet.

De les 10.000 webs principals, al voltant d’un 27% s’han creat amb WordPress.org, i es troben principalment en els àmbits del negoci i la tecnologia. Amb molt, WordPress.org té la majoria de llocs de qualsevol sistema de gestió de contingut allà fora.

La nostra popularitat als constructors de llocs web:

Els números són interessants i mostren que un nombre impressionant de persones i empreses utilitzen WordPress.org i que un nombre respectable de persones han creat els seus llocs web mitjançant Squarespace. Això és.

Creació d’una bella web

Quina opció de plantilla necessiteu?

Ens dirigirem al punt sobre el nombre de plantilles disponibles:

 • Espai d’espai: 52 (total)
 • WordPress.org: milers

Només en números, WordPress.org guanya informació reduïda. Les plantilles de WordPress.org, anomenades temes, han estat desenvolupades pel personal de l’empresa, per desenvolupadors de tercers i per dissenyadors independents que carreguen les seves plantilles al lloc de WordPress.org..

Alguns temes bàsics són gratuïts, mentre que molts tenen un preu unit, normalment entre 50 i 100 dòlars. El cost pot incloure funcions addicionals, assistència del desenvolupador o actualitzacions. Hi ha temes de WordPress.org per a cada tipus d’empresa, indústria i necessitats personals.

Alguns revisors adverteixen que sovint manca la qualitat de les plantilles gratuïtes i que els desenvolupadors no tenen incentius a mantenir-les actualitzades ni a arreglar-hi errors. Tanmateix, els temes de pagament més alt són totalment professionals, sofisticats i, entre els millors llocs web, mai veureu.

Les cinquanta-dues plantilles de Squarespace es divideixen en dos grups. Hi ha disponibles vint-i-sis plantilles per a llocs web habituals i vint-i-sis per a portades. Les pàgines de portada són pàgines simples que es poden utilitzar per a pàgines de destinació o llocs o blocs d’una pàgina.

Totes les plantilles han estat creades per l’equip de Squarespace i estan dissenyades per a l’experiència visual, de manera que heu de tenir les vostres pròpies fotografies per importar-les o estar preparats per comprar imatges. Els revisors entusiasmen amb l’aspecte d’alta qualitat i sofisticat de les plantilles de Squarespace.

Exposar el dissenyador

Potser no trobeu un tema o una plantilla que us parli del tot i vulgueu canviar-ne algun. WordPress.org és una plataforma de codi obert que significa que els seus codis estan oberts perquè tothom la pugui utilitzar i personalitzar. Dit això, són els desenvolupadors dels temes i de les eines els que aprofiten principalment.

Segons el tema que seleccioneu, podeu canviar ràpidament funcions estàndard, tipus de lletra, colors i altres elements amb opcions d’estil avançades. Una personalització temàtica més avançada requereix, almenys, un coneixement bàsic sobre la codificació HTML i la modificació CSS.

Squarespace és molt més limitat en les seves opcions de personalització. Hi ha un potent editor d’estil que permet canviar tipus de lletra, colors, opacitat d’imatges, imatges de fons i alguns altres elements sense necessitat de conèixer un fragment de codificació. Si coneixeu una mica la codificació, la funció de desenvolupador de Squarespace us permet editar el CSS per personalitzar més el vostre lloc web..

Es veu bé als telèfons mòbils

La majoria dels llocs web que es visualitzen avui es realitzen en un dispositiu mòbil, en general un telèfon mòbil. Els constructors de llocs web Savvy creen un aspecte adequat per a aquests dispositius. Squarespace ho fa de manera automàtica perquè totes les seves plantilles responen al mòbil.

Alguns temes de WordPress.org ofereixen una visió fàcil per a mòbils, mentre que amb d’altres heu d’utilitzar un complement per garantir que el vostre lloc web funciona de manera adequada en un dispositiu mòbil. Potser us preguntareu si fins i tot us n’hauríeu de preocupar, així que tingueu en compte que Google afavoreix llocs favorables als mòbils en els resultats de cerca per a cerques llançades des de dispositius mòbils.

La nostra presa

Realment es redueix al control versus la comoditat. Tant WordPress.org com Squarespace produeixen bons llocs web; és tot el que es tracta de quant temps i esforç voleu fer-ho i quina decisió heu de fer que el vostre lloc web es vegi exactament com us l’imagineu..

Milers de temes i personalització oberta de WordPress garanteixen que podeu tenir el lloc web dels vostres somnis si esteu disposats a treballar-hi o si pagueu algú més per fer-ho..

En comparació, el nombre limitat de temes i funcions de personalització de Squarespace redueix dràsticament les opcions de disseny, però podeu tenir el vostre lloc web ben aparegut i funcionant pel vostre compte sense saber res sobre la codificació..

La corba d’aprenentatge

Interfície

Tant a Squarespace com a WordPress, l’accés al vostre lloc web per crear-lo i mantenir-lo és des del tauler de control. La diferència principal està en com es veu cada quadre de comandament. El quadre de comandament de Squarespace és net i elegant, que reflecteix la base d’usuaris de persones experimentades no tecnològiques. Tot és accessible des d’aquest mateix lloc.

WordPress.org ofereix un quadre de comandament menys refinat, però tot allò que podeu fer al vostre lloc web, inclòs el canvi de codificació, està disponible des d’allà.

Arrossegar i deixar anar

Arrossegar i deixar anar és la forma més fàcil de crear un lloc web. Podeu situar els quadres de text, imatges, vídeo, gràfics, etc. d’aquesta manera. Tot i això, algunes plantilles són més restrictives que altres sobre on podeu col·locar aquests elements.

Totes les plantilles de Squarespace tenen aquesta capacitat d’arrossegar i deixar anar, de manera que podeu jugar amb la disposició fins que la plantilla us permeti.

Amb WordPress.org tot depèn del tema que utilitzeu; en general, WordPress.org no és un creador de llocs web per arrossegar i deixar anar. Alguns dels temes premium tenen funcionalitat d’arrossegar i deixar anar, però pagueu per aquesta comoditat.

Però es tracta de WordPress, de manera que us dirigiu a plug-in per resoldre el vostre problema. Hi ha disponibles una selecció de complements del creador de pàgines arrossegables i desplegables, amb ressenyes d’èxit combinat. Normalment encara heu de pagar per ells, però són independents del tema.

WYSIWYG què?

Un “allò que veus és el que obteniu” editor visual “és aquell en el qual es veu immediatament el resultat de qualsevol canvi que feu al vostre text, imatges, gràfics o qualsevol altre element de la vostra pàgina web. D’aquesta manera, veureu com es veurà la vostra pàgina web publicada i podeu ajustar el vostre canvi si cal.

Squarespace té un editor WYSIWYG, de manera que podeu fer canvis feliços al contingut i revisar-los, a la mateixa pantalla..

Amb WordPress, és una mica diferent. Per veure els canvis que feu, heu de fer clic al botó Previsualitza i aneu a una pantalla diferent per veure la pàgina web canviada. Aleshores, torneu a la pantalla d’edició per revisar els canvis, repetint-ho segons calgui.

Manteniment

Squarespace i WordPress.org actualitzen contínuament les seves plataformes per augmentar la seguretat, solucionar errors i, en el cas de Squarespace, per millorar el rendiment. La diferència entre ells és la quantitat que en sabeu.

Squarespace fa tot això entre bastidors i no us haureu de preocupar de res: tots els canvis que realitzen es pre-testen i es posen automàticament al sistema Squarespace..

WordPress.org és igual de conscient en fer aquests canvis, però aquí teniu alguna participació. Rebreu un missatge al tauler de control quan els canvis estiguin llestos per utilitzar i, a continuació, feu clic a un botó per instal·lar-los.

Però només és el començament. També cal que el vostre tema i tots els vostres complements estiguin actualitzats per aquests canvis, i és possible que els desenvolupadors d’aquests (sobretot si fossin gratuïts) perquè no hi poguessis participar. Si no implementeu aquests canvis, podeu exposar el vostre lloc web a problemes de seguretat o de rendiment.

La nostra presa

Squarespace és el creador de llocs web més fàcil d’utilitzar, amb una petita corba d’aprenentatge; arrossega i deixa anar realment la diferència. Si bé és possible crear un lloc web bàsic a WordPress.org ràpidament, certament no tindrà el mateix factor wow.

Les característiques de cadascun

El fet de mirar els conjunts de funcions de Squarespace i WordPress.org posa de manifest els seus orígens. Squarespace es va dissenyar des de la base per ser una plataforma de publicació digital molt rica en funcions, que abasta gran part de tot el que qualsevol persona pogués fer en un lloc web.

En canvi, WordPress.org ha evolucionat des d’una aplicació de blogs amb molt d’èxit i va obrir el seu codi font al públic, animant els desenvolupadors a escriure els complements necessaris per a la seva evolució fins a qualsevol creador de llocs web que necessiteu..

Flexibilitat d’eines

La diferència de filosofia entre Squarespace i WordPress.org es veu en la flexibilitat de les eines de creació de llocs web.

Squarespace proporciona una bona selecció d’aplicacions i widgets interns que construeixen, proven i instal·len. Aquestes són les eines que feu servir per personalitzar el vostre lloc web i funcionen bé, però aquestes són les úniques eines que podeu utilitzar.

WordPress.org també posa a la vostra disposició algunes eines bàsiques, però més enllà d’aquests desenes de milers de complements (gratuïts i gratuïts) disponibles per crear el vostre lloc web. Això pot semblar una llibertat sense restriccions, però tingueu en compte: no tots els complements funcionen bé junts i un conflicte entre ells o amb el tema us pot trigar força temps a esbrinar-ho..

Hosting i seguretat

Aquí és on és més evident la diferència allotjada versus allotjaments independents.

Squarespace allotja el vostre lloc web amb la qual cosa s’assegura que funciona en els seus servidors i vetlla per la seguretat, tant física com digital. Squarespace garanteix que les seves plantilles estan al dia amb els darrers estàndards web, que el vostre lloc web no es pirata i gestiona la seva plataforma, de manera que tots els llocs web es distribueixen a tota la xarxa de servidors..

Amb WordPress.org sou responsables de trobar el servei d’allotjament web per al vostre lloc. Abans de baixar el programari WordPress.org, us heu d’inscriure a un compte d’allotjament web.

La majoria dels proveïdors d’allotjament web tenen un botó d’instal·lació d’un clic per a WordPress que facilita aquesta opció. Per obtenir consells sobre com seleccionar el millor servei d’allotjament web, consulta les nostres ressenyes sobre aquests proveïdors.

Domini personalitzat

No cal que tingueu un nom de domini personalitzat si seleccioneu Squarespace com a creador de llocs web, ja que teniu l’opció de tenir un subdomini del tipus Yoursitename.squarespace.com.

Tanmateix, si us heu preocupat per dissenyar un lloc web fantàstic, heu de considerar un domini personalitzat, que s’ofereix de forma gratuïta amb un pla anual d’Espai.

El vostre servei d’allotjament web de WordPress espera que tingueu el vostre propi nom de domini, però pot oferir un descompte o fins i tot un nom de domini gratuït amb certs plans.

SEO

Una vegada més, WordPress proporciona una funcionalitat seriosa mitjançant l’ús de complements, aquesta vegada en l’àrea d’optimització de motors de cerca. Si el SEO és una prioritat per al vostre negoci, considereu les opcions més avançades que us recordin quines paraules clau s’orienten i garanteixen que les vostres pàgines estiguin tan optimitzades.

Les funcions de SEO de Squarespace són més bàsiques. Permeten optimitzar tots els conceptes bàsics del lloc web general i de cada pàgina, de manera que són fàcilment indexables pels motors de cerca. Una addició útil és que Squarespace crea automàticament un mapa del lloc per enviar-lo a Google.

Comerç electrònic

La distinció entre les ofertes de comerç electrònic de WordPress i Squarespace es pot determinar si et veus al capdavant d’un enorme megastore o d’una empresa més petita de racons..

Si somieu tenir el vostre propi hipermercat en línia, completat amb varietats innombrables de productes incomptables, tots organitzats i etiquetats de forma òptima i preparats per enviar a tots els racons del món, llavors WordPress disposa de complements que poden fer-ho per vosaltres..

Comenceu per triar un tema específicament dissenyat per a comerç electrònic i aneu d’allà, recollint màrqueting d’afiliació, gestió d’inventaris, complements de facturació i enviament i qualsevol processador de pagament que desitgeu..

Per configurar una botiga a Squarespace, només arrossegueu i deixeu anar un element de Product Block al lloc web de Squarespace. El carretó de la compra de Squarespace està totalment integrat al lloc web, tant en aparença com en funcionalitat; els clients es queden al vostre lloc durant el procés de checkout per controlar tota la seva experiència de compra.

Tot i això, els plans comercials de menor cost limiten el nombre de productes que podeu vendre a la vostra botiga i només podeu utilitzar Stripe com a proveïdor de serveis de pagament..

Plataforma de blocs

Tot i que podeu configurar blocs atractius i funcionals tant a WordPress com a Squarespace, WordPress va començar la vida com una plataforma de blocs molt ben revisada i utilitzada àmpliament.

Squarespace serveix per oferir tots els blocs de contingut estàndard per a blocs (imatge, vídeo, text, àudio, etc.) i té suport Podcast, així com suport per etiquetes i categories. També podeu importar el vostre bloc existent a Squarespace.Tot i això, WordPress guanya informació directa amb les seves moltes funcions de blogs, a més de tenir tot tipus de complements que els amplien i n’afegeixen molts més..

Gestió de continguts

Una vegada més, aquí és on WordPress.org sobresurt ja que el seu origen estava en la gestió de continguts. Si tracteu una gran quantitat de contingut, reviseu el contingut com a part d’un equip o necessiteu mantenir el lloc web juntament amb altres persones, WordPress.org és la millor opció per a vosaltres..

Squarespace ofereix la mateixa funcionalitat de gestió de contingut que qualsevol altre creador de llocs web regular, però no està dissenyat per gestionar una gran quantitat d’informació.

Complements i aplicacions

Tornant a passar pels números, per a plug-in i aplicacions aquesta vegada:

Espai d’espai: 0         WordPress.org: desenes de milers

Squarespace no és una solució de codi obert, de manera que només el propi equip de desenvolupament de Squarespace és responsable de les seves plantilles i eines. L’inconvenient és que només podeu fer servir el que us donen; L’avantatge és que totes les eines són d’alta qualitat, estan ben provades i funcionaran a la plataforma Squarespace. No us haureu de preocupar per conflictes o accidents.

Com a plataforma de codi obert, WordPress.org té una biblioteca amb enllaços a literalment desenes de milers d’aplicacions de tot tipus. A més, ets lliure d’escriure i d’implementar el teu, fins i tot per vendre’ls (o regalar-los) a través del seu lloc.

L’avantatge és que probablement hi hagi almenys una, si no una aplicació molt més gran per tot el que podeu somiar fer, i que també és un desavantatge. És fàcil deixar-se endur i crear un lloc web ple de campanes i xiulets que puguin degradar el seu rendiment.

Un altre desavantatge és que la qualitat d’aquestes eines sovint es desconeix, tot i que llegir les ressenyes dels usuaris us ajudaran.

Còpia de seguretat i exportació

Allotjat versus allotjaments independents torna a estar en joc en qüestions de còpia de seguretat i exportació del vostre lloc web. Squarespace fa còpies de seguretat de forma regular del vostre lloc web, tant en temps real com periòdicament.

Squarespace també proporciona eines per exportar el vostre lloc i no tots els constructors de llocs web ofereixen aquesta opció. No tot es pot exportar; per exemple, les pàgines de productes, les pàgines d’àlbums, els textos, els àudio i els vídeos no es trobaran.

Amb WordPress, les còpies de seguretat i l’exportació depenen exclusivament de les polítiques del servei d’allotjament web. Molts proveïdors d’allotjament web ofereixen serveis de còpia de seguretat limitada, però us recordem que és més segur considerar la vostra responsabilitat de fer una còpia de seguretat del vostre lloc web pel vostre compte..

Estadístiques del lloc web

Integrats a Squarespace són analítiques que proporcionen estadístiques en temps real sobre el trànsit horari, diari, setmanal i mensual, inclòs l’ús de persones amb dispositius mòbils. També podeu inserir Google Analytics per completar la imatge amb informació sobre els visitants del lloc web.

Amb el lloc de WordPress, bé, hi ha una gran quantitat de complements per a estadístiques de llocs web de pràcticament qualsevol cosa que es vulgui saber.

La nostra presa

Squarespace té un conjunt de funcions ben arrodonit i sòlid que cobreixen la majoria de les necessitats d’un lloc web regular. Si busqueu tot tipus de funcionalitats i doads per al vostre lloc web, el lloc de WordPress, mitjançant l’ús de complements, és una veritable cova dels tresors d’Aladen..

I el cost per tot això

El cost que suposa fer funcionar el vostre lloc web és una partida de números, en la qual heu d’estar molt pendents del vostre pressupost i ser diligents per complir-lo. Començarem per l’opció fàcil de gestionar.

Cost del lloc

Squarespace té cinc plans diferents per triar, tres per a llocs web personals i dos plans de comerç electrònic. No hi ha un pla gratuït, però Squarespace ofereix una prova gratuïta de 14 dies perquè pugueu practicar la creació d’una pàgina, lloc web fora de línia. Per tenir en directe el vostre lloc web, us heu d’inscriure a un pla.

En el moment d’escriure, els plans van des d’un lloc web d’una pàgina per 7 dòlars al mes fins a pàgines il·limitades per 26 dòlars al mes, per a una subscripció mes a mes. Obteniu més funcions amb els plans més cars.

Els dos plans específics de comerç electrònic són per a una botiga bàsica i una botiga més establerta, tot i que es poden vendre productes en tots els menys el pla personal més bàsic.

Si pagueu per avançat per una subscripció anual, els costos mensuals disminueixen i rebeu un domini personalitzat gratuït. No oblideu que l’allotjament s’inclou en aquests costos: la quota mensual ho cobreix tot.

Cost del lloc WordPress

Vam entrar en detall amb Squarespace per destacar la comparació amb el lloc de WordPress. El cost de WordPress CMS és de 0 dòlars. És correcte; és gratuït, però només és per al programari.

Aquí teniu què gastar més:

 • Servei d’allotjament web: plans mensuals o anuals
 • Nom de domini: cost anual; alguns serveis d’allotjament web ofereixen això gratuïtament amb un pla anual
 • Tema de WordPress: gratuït o gratuït
 • Complements: gratuïts o gratuïts
 • Complements de SEO: és important si el vostre lloc és alt als motors de cerca
 • El vostre temps: hi ha un valor de $ associat amb això si feu la vostra tasca, sobretot si
 • hi ha una corba d’aprenentatge
 • Serveis de desenvolupament de llocs de WordPress: taxa per contractar algú perquè funcioni el vostre lloc web (opcional)
 • Manteniment: el vostre temps o $$ per estar al dia de les actualitzacions, solucionar problemes, etc.

La nostra presa

Tot depèn de com ho observeu i de quina capacitat tècnica sou a l’hora de construir i mantenir llocs web. Si pagueu el vostre lloc web de WordPress, pagueu un import conegut cada mes amb Squarespace o una quota mensual d’allotjament baixa i el vostre propi temps..

D’altra banda, si sentiu que us falten totes les habilitats tècniques que necessiteu i, de vegades, podreu acabar contractant algú, hi ha una quantitat desconeguda de lloc de WordPress o una previsible despesa de diners cada mes amb Squarespace..

Llocs web molt atractius

Tant Squarespace com WordPress CMS tenen usuaris d’alt perfil amb llocs web dissenyats professionalment i molts usuaris que han dissenyat els seus.

Llocs web de l’espai

Web oficial dels Dixie Chicks.
http://www.dixiechicks.com/

Creu que el cafè utilitza el seu lloc web com a lloc educatiu i com a botiga.
http://www.thinkcoffee.com/

El metall i la mel és un bloc que utilitza belles fotos a les seves publicacions.
http://www.metalandhoney.com/

Llocs web de WordPress

Ringling Bros. i Barnum i Bailey Circus utilitzen una gran varietat d’elements de pàgina diferents.
https://www.ringling.com/

TechCrunch és un bloc tecnològic.
http://techcrunch.com/

Cutest Paw és un lloc web de fotos de mascotes.
http://www.cutestpaw.com/

Ajuda quan ho necessiti

És inevitable que, per molt fàcil que sigui utilitzar un creador de llocs web, necessiteu ajuda de vegades. Hi ha ajuda per a problemes de WordPress.org i Squarespace quan ho necessiteu, però de maneres diferents.

Squarespace té un equip d’atenció al client centralitzat situat als Estats Units. Podeu accedir-hi a través de correu electrònic 24 hores / 24 o xat en directe de 15 a 20 h. EST: no hi ha assistència telefònica. Squarespace es compromet a respondre les preguntes de correu electrònic en una hora després de rebre-les.

L’equip de suport de Squarespace també ha creat una àmplia base de coneixements de tutorials, articles i captures de pantalla de vídeo pas a pas per ajudar-vos. També podeu demanar ajuda a altres usuaris de Squarespace al fòrum de la comunitat.

Amb el lloc de WordPress, l’assistència al client és l’enorme comunitat d’altres usuaris de WordPress.org, ja que el mateix WordPress.org no proporciona cap tipus de suport..

Dit això, hi ha una enorme quantitat d’articles, vídeos, preguntes freqüents, fòrums, directrius, etc. per on podeu sol·licitar ajuda. És una qüestió (que requereix temps) trobar el lloc adequat per cercar la resposta útil a la vostra pregunta.

També hi ha el vostre proveïdor d’allotjament per problemes d’allotjament web, potser els desenvolupadors per tenir problemes amb els vostres complements o tema, o potser el vostre lloc de suport de WordPress si heu contractat algú perquè tingui cura del vostre lloc web. El suport és fora; Es tracta només de trobar la persona adequada en el moment adequat.

La nostra presa

Confies prou per anar-hi sol o prefereixes tenir atenció al client al final d’un quadre de telèfon / correu electrònic / xat en directe?

Usuaris recomanats

Ja enteneu les diferències entre els creadors de llocs web allotjats i els que s’allotgen en si mateix.
Els dos creadors de llocs web afirmen que qualsevol pot utilitzar fàcilment els seus productes.

Però, més enllà de la qüestió sobre la capacitat tècnica, hi ha alguns aspectes rellevants a considerar en l’elecció entre Squarespace i WordPress CMS.

Les plantilles de Squarespace són pesades en fotografies i en gràfics. Les categories de plantilles que presenta Squarespace inclouen músics, restaurants i casaments, tots intensament visuals.

Si teniu previst crear un lloc web basat textualment, la selecció limitada de plantilles de Squarespace no és el més adequat per vosaltres i, recordeu-ho, hi ha una personalització limitada. WordPress.org té una varietat molt més àmplia de dissenys i dissenys de plantilles.

La vostra elecció pot reduir el control que voleu sobre el vostre lloc web. Control sobre el disseny; control sobre qui l’acull; controlar el gran que és i què hi podeu introduir. En aquest cas, WordPress.org és el camí a seguir.

Si la comoditat té un problema amb vosaltres: creeu el lloc web de manera ràpida i senzilla i no us preocupeu de nou, aleshores Squarespace és la vostra elecció..

Si teniu dubte de la vostra capacitat de disseny o, per contra, sabeu que teniu moltes idees i que cal afegir a les seves necessitats, l’estructura de Squarespace us convé.

De forma alternativa, si us plau la llibertat i sabeu que podeu respectar el vostre pressupost i no superar els plugins, WordPress.org és el vostre parc infantil.

Diferències claus

Si encara esteu distret entre Squarespace i WordPress.org, aquí teniu un resum de les diferències fonamentals, tant per a avantatges com per a contraris, entre els dos creadors de llocs web..

Espai d’espai

 • Preu tot inclòs
 • Tot en un; tot es té cura
 • Coherent i controlat
 • Arrossegar i deixar anar
 • Funcionalitat limitada
 • Personalització limitada
 • Selecció limitada de plantilles, inclinada cap al disseny visual
 • No hi ha codificació implicada
 • Assistència 24/7
 • Costos previsibles

CMS de WordPress

 • El programari és gratuït; allotjament costa diners i tot el que hi ha més que gratuït o bé per un preu
 • Complements de combinació i concordança; blocs de construcció
 • Corba d’aprenentatge
 • Codificar el coneixement és un element seriós
 • Costos no necessàriament previsibles
 • Funcionalitat àmplia mitjançant plug-ins
 • Totalment personalitzable mitjançant codi de codi obert
 • Arrossegar i deixar anar depenent del tema o del complement
 • Suport dels companys; pot ser difícil trobar les respostes que necessiteu

Fent la vostra selecció

En aquest moment, potser queireu amb molta il·lusió amb la llibertat i el control que us proporciona WordPress.org en la creació del vostre lloc web i esteu disposat a assumir totes les responsabilitats que utilitzeu WordPress.org. O potser estàs més que segur que la comoditat i la predicció són per a tu i t’encanten totes les funcions de Squarespace.

O potser estàs en algun lloc del centre. Sabeu que no sou una persona de WordPress.org, però encara no esteu segurs de Squarespace, també us podem ajudar amb això. Llegiu la nostra ressenya de comparació sobre Wix vs. Squarespace, o Wix vs. Weebly, dos altres constructors web molt populars que us ofereixen la majoria de les mateixes funcions i funcionalitats que Squarespace, però són lleugerament diferents, cadascuna a les seves maneres..

Si sou un quadrat d’espai o un usuari de CMS de WordPress, ens agradaria saber-vos de les vostres experiències. O potser teniu preguntes o dubtes sobre els constructors de webs allotjats o que s’allotgen en general que vulgueu fer servir per nosaltres. Envieu-los.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map