El REAL Scoop per crear un lloc web d’aspecte professional

Tens aproximadament set segons per convèncer un visitant que val la pena que es quedi al vostre lloc web. Si teniu cap problema amb el trànsit de rebot, us agradi o no, probablement és el moment de fer una ullada i ràpida al vostre lloc web, ja que ALGÚS usuaris fa que els vostres visitants es dirigeixin cap als turons immediatament després d’aterrar allà..


És la vostra còpia? Els vostres gràfics? És el disseny global? Són tots tres? Només hi ha una manera de descobrir-ho.

Feu un cop enrere i feu un bon aspecte perquè pugueu tornar a inclinar les bàscules a favor. Al cap i a la fi, voleu seguir perdent als vostres competidors? Si no, continua llegint.

Conceptes bàsics sobre disseny web

La incòmoda veritat és que el vostre lloc web és un reflex directe de la qualitat del negoci, servei o persona que representa. El disseny bàsic del vostre lloc pot indicar immediatament un visitant sobre si un aficionat l’ha creat o un professional.

Els tipus de lletra, el disseny de la disposició de contingut i fins i tot els esquemes de colors poden cridar que el seu cunyat, que és capaç de crear llocs de Blogspot, va crear el vostre lloc web més recent. Si voleu potenciar la vostra presència professional a l’espai digital, aquí teniu algunes bones pràctiques bàsiques en les quals us voleu centrar.

Manteniu els dissenys senzills

No haureu d’embussar tantes columnes ni marcs en una pàgina possible. Sembla maldestre i poc atractiu. Un disseny senzill és més probable obtenir una resposta i no requereix que els visitants es desplacin cap als costats per veure tota la pàgina. Un bon disseny bàsic per començar és un disseny de tres columnes. És fàcil que els visitants puguin escanejar i trobar ràpidament el que busquen al vostre lloc.

Abraça tipus de lletra fàcils de llegir

Un dels distintius d’un lloc d’aspecte professional és que és fàcil d’entendre. Un cop hàgiu determinat un bon color per al text, mireu el vostre tipus de lletra i mides de tipus de lletra. Comproveu el lloc en diferents dispositius. És important utilitzar un tipus de lletra que es mostri igual per a les plataformes més utilitzades.

Els vostres visitants han de gaudir d’una experiència que visualitzi el vostre lloc a través de dispositius mòbils tant com a un escriptori. Un bon tipus d’ús és qualsevol tipus de lletra serif (els que tenen les etiquetes petites als extrems de les lletres) per a un text més gran, com els títols. Els tipus de lletra Sans serif (sense les petites etiquetes) són alguns dels tipus de lletra més fàcils de llegir en qualsevol pantalla.

Utilitzeu mides gràfiques adequades

Tot i que és important utilitzar els millors gràfics que s’adapten al vostre contingut, també els haureu de mantenir petits per a una càrrega ràpida i neta. Recordeu que, com més gran sigui la imatge, més lenta sigui la pàgina.

Centrem-nos en la coherència de la marca

El branding és el distintiu d’un lloc web professional. Assegureu-vos que el vostre logotip i la vostra etiqueta siguin clarament visibles a totes les pàgines. Aquest és el pas bàsic bàsic per familiaritzar els visitants tant amb la vostra marca com amb el vostre missatge.

Inclou termes clars

Assegureu-vos que el vostre lloc inclogui una política de privadesa, termes del servei i també qualsevol altre avís especial que considereu que els podrien interessar els vostres visitants. Sigui el més transparent possible amb el que fa el vostre lloc amb la informació del visitant, fins i tot si no feu res.

Elements de bon disseny web

Hi ha factors molt bàsics que tenen en comú tots els llocs web d’aspecte professional i és molt més que tenir un disseny net i uns bons gràfics. Si utilitzeu les millors pràctiques de disseny, es generarà un lloc que us agradi tant als visitants com als cercadors.

Centrat en la navegació

Quan dissenyeu la navegació, mantingueu-la neta i senzilla. El principal que els usuaris voldran de la vostra navegació és un marc que els indica on es troben i els proporciona una opció fàcil per tornar a la pàgina principal. Poseu el menú de navegació en un lloc comú, com ara a prop o a la barra lateral.

Compartiu informació de contacte

Com més formes de mostrar als usuaris poden posar-se en contacte amb vosaltres, més confort tindran en la interacció amb la vostra empresa o organització en línia. Afegiu la vostra adreça física si en teniu connectada amb el lloc. A més, és convenient que els vostres visitants tinguin un formulari de contacte per emplenar.

Maximitzeu la informació del peu de pàgina

Un peu de pàgina és un lloc ideal per posar enllaços i altra informació útil per als usuaris. També podeu utilitzar el peu de pàgina per a elements de disseny que potser no tenen un lloc en el disseny més amunt de la pàgina. Moltes empreses posen la seva informació física de contacte en una part del peu de pàgina.

Utilitzeu estils adequats per als botons

Els ulls dels vostres usuaris aprendran ràpidament el disseny dels botons del vostre lloc i en buscaran aquells com a element d’acció del vostre disseny. Assegureu-vos que els botons que s’utilitzen per a la navegació siguin coherents a tot el lloc.

Digues qui ets

Feu que la vostra pàgina “Sobre” sigui informativa i atractiva. Mostrar entusiasme. No doneu només els fets secs. Aquest és el lloc per indicar qui ets i quina és la missió de la teva empresa o organització. Les imatges de les persones implicades donaran personalitat a la pàgina, encara més.

Abraça l’espai blanc

L’espai blanc no ha de ser blanc. Es tracta bàsicament d’una “habitació per respirar” bàsica d’una pàgina. És un àmbit on no hi ha text, imatges ni gràfics. Això es troba sovint en llocs de disseny pla desenvolupats professionalment.

El lloc d’Amazon és un bon exemple de funcionament. Cada pàgina té grans quantitats d’informació per transmetre, però cap d’ella és aclaparadora a causa de l’ús intel·ligent de l’espai blanc.

Faciliteu la informació

Els visitants que retornin potser voldrien localitzar la informació que han vist abans. Faciliteu-los amb una funció de cerca. Utilitzeu un quadre de cerca perfecte que encaixi amb el vostre disseny. La ubicació més comuna es troba a la cantonada superior dreta del lloc.

Millors pràctiques per a un lloc web

No és cap secret que els elements de disseny hagin evolucionat al llarg dels anys, però una cosa és certa: no podeu equivocar-vos amb un disseny de lloc senzill. El disseny web professional no es refereix només a les corredisses o a les últimes campanes i xiulets. Es redueix per facilitar la navegació i la resposta del lloc i dels elements del lloc.

Focus en la coherència de la pàgina

El vostre disseny hauria de mantenir-se igual al vostre lloc. No embrutin els dissenys de pàgines als usuaris. Està bé passar de tres columnes a una sola columna a les pàgines de trucada a acció, però assegureu-vos que la navegació, els peus de peu i altres elements siguin coherents, de manera que els usuaris no se sentin “bloquejats” en una pàgina..

Equilibra l’ús del color

És tan important ajustar els colors de la vostra disposició, com triar una paleta de colors complementària.

Organitza el contingut en categories

Les categories són excel·lents tant per a humans com per a motors de cerca. Mantingueu-vos el més organitzat possible amb el vostre contingut. També convé col·locar un element de navegació a la barra lateral perquè un visitant que només vulgui veure una determinada categoria de productes o informació pot fer-ho amb un sol clic..

Assegureu-vos que el vostre lloc sigui accessible per a tothom

Assegureu-vos d’optimitzar el vostre lloc web per a tots els vostres visitants. Ha d’admetre funcions per a persones amb discapacitat, així com tenir funcions que mostren les últimes imatges d’alta resolució.

Spring per al certificat SSL

Si recopileu informació de pagament, obteniu un certificat SSL per al vostre lloc. És un procés breu i ajuda a protegir els vostres visitants quan realitzen una transacció al vostre lloc. És poc professional i definitivament no es troba en l’àmbit de les bones pràctiques web per demanar a algú que introdueixi la informació de la seva targeta de crèdit en un entorn no segur..

Tendències en disseny web

Com que hi ha tantes plataformes diferents per construir un lloc web, l’espectre de dissenys s’ha obert realment. Els dissenys plans i semi-plans són cada cop més comuns en llocs professionals, així com en llocs bloquejats, ja que aquest tipus de dissenys ajuden a satisfer la creixent demanda de llocs web sensibles que s’ajusten a qualsevol tipus de dispositiu on es mostri el lloc..

A continuació, es detallen algunes de les claus que cal tenir en compte:

El disseny pla es carrega més ràpidament

Moltes empreses importants han canviat a dissenys plans i semi-plans ja que carreguen més ràpidament. El disseny pla és exactament el que sona que sembla pla, sense cap característica tridimensional.

Altres característiques del disseny pla són les vores nítides i amb ombres mínimes. Un lloc de càrrega ràpida no només tindrà un aspecte més professional, sinó que també mantindrà els visitants a la pàgina fins que finalitzin l’acció desitjada.

Assegureu-vos que el vostre lloc respongui

Això és una cosa que no podeu passar per alt. A l’hora de determinar on es troba un lloc web, Google penalitza els llocs que no són mòbils. Per tant, si voleu classificar-vos bé, heu d’anar mòbils. És imprescindible que assegureu adequadament el disseny que feu servir en funció del dispositiu que s’utilitzi per accedir al vostre lloc.

Utilitzeu targetes per a la navegació

Has vist Pinterest? Basa els seus pins en un element de disseny anomenat comunament targetes. L’ús de targetes amb imatges d’alta qualitat a la navegació crea una pàgina neta professional i atractiva per als visitants.

Això és especialment atractiu per a les pàgines de productes o serveis o quan teniu molts articles o contingut que vulgueu organitzar. Utilitzeu imatges atractives i tindreu espai a la targeta per escriure un títol i potser fins i tot un petit text per atraure un clic.

Contingut guanyador artesanal

Un lloc professional no retalla contingut. En lloc d’això, cada paraula de la pàgina hi ha un propòsit No hi ha cap farciment. No hi ha escletxa. I, certament, no hi ha cap tipus de farciment de paraules clau. Un lloc d’aspecte professional pot transferir reams d’informació sense sobrecàrrega d’informació. Feu un balanç de tots els blocs de contingut del vostre lloc. Assegureu-vos que serveix per a un propòsit.

Utilitzeu al màxim les imatges d’herois

Un lloc d’aspecte professional li dirà als visitants, en termes poc segurs, de què es tracta el lloc. Una manera d’aconseguir-ho fàcilment és mitjançant imatges d’herois a la part superior amb replegaments de text que expliquen els fonaments bàsics del que es tracta del vostre lloc..

No oblidis el vídeo

Els vídeos es converteixen ràpidament en la imatge de l’heroi 2.0. Utilitzar un vídeo per sobre del plec on tradicionalment col·locava una imatge estrella és una manera excel·lent de captar de forma immediata l’atenció del visitant i mantenir-la.

Segons un estudi de Psychology Today, el cervell humà pot processar informació d’un vídeo 60.000 vegades més ràpid que la lectura d’un text. El més important a l’hora d’incorporar un vídeo a la pàgina d’inici és fer-lo veure com si fos una part perfecta de la resta del disseny del lloc. Si busqueu un impacte i una forma duradora de fer una impressionant primera impressió, utilitzeu el vídeo.

Abraça la potència del vídeo

Un estudi convincent de la revista Inc. va trobar que més del 90 per cent dels clients B2B utilitzaven vídeo en línia per prendre decisions de compra. Addicionar vídeo a pàgines web interiors i publicacions de blocs sobre productes i serveis és una metodologia estratègica que funciona de forma plana. Però no s’hi atureu. Afegiu la capacitat perquè els visitants puguin compartir aquests vídeos amb altres usuaris per obtenir un cop addicional.

Errors comuns de disseny web

Pot ser que hagi pagat un dòlar superior per a un professional que desenvolupi el vostre lloc web. Malauradament, alguns errors comuns en el disseny poden arrossegar tota la imatge del lloc web cap avall. A continuació, es detallen alguns delinqüents importants.

Sobrecàrrega d’informació a les pàgines

La vostra pàgina d’inici no ha de dir-vos totes les coses que feu tot alhora. De fet, un lloc amb cada polzada d’espai de pantalla embolicat amb imatges i text és el distintiu d’un aficionat. Si aporteu massa informació, és aclaparador, i és probable que el visitant se’n vagi.

És trist dir que moltes pàgines de productes en resulten víctimes. Una pàgina de productes enorme requereix edats per carregar-se i els visitants se’n sortiran si han esperat més de pocs segons perquè aparegui la informació. Un estudi publicat per Shopify va trobar que les botigues amb una tona de productes van comandar l’atenció del visitant durant un període més llarg, però que les vendes reals van ser substancialment inferiors. Les pàgines de càrrega ràpida organitzades per categories són molt més útils per permetre que els visitants del vostre lloc trobin la informació que volen que les pàgines omplides amb contingut.

Navegació frustrant

Alguna vegada has estat en un lloc on la informació de contacte o els enllaços de les xarxes socials eren gairebé invisibles perquè estaven amagats a la cantonada inferior d’una pàgina? Un lloc d’aspecte professional fomenta el compromís i és transparent en les polítiques de privadesa, els termes del servei i els mètodes de contacte. És imprescindible que ho tingueu en compte quan configureu els menús del vostre lloc.

Una forma d’incorporar la navegació neta quan hi ha moltes opcions en un menú és utilitzar un menú d’hamburgueses. Aquest tipus de menús s’apilen fins que es fa clic, i després s’obre per revelar les opcions de navegació. És extremadament net, de càrrega ràpida i fàcil d’utilitzar per als visitants de diferents dispositius, com ordinadors d’escriptori, tauletes i telèfons mòbils.

Massa (o massa poc) color

Recordeu els primers dies del disseny web quan era habitual que es publiqués un lloc web que usava tot color de codi hexàctic que hi havia? Un cop es va esvair aquesta moda, els esquemes de colors es van convertir en la norma per referir-nos, i alguns d’ells no eren gaire ben pensats. Per exemple, durant un temps, es va dissenyar una moda per dissenyar pàgines amb text de color gris clar sobre fons blancs.

Aleshores es va fer evident que aquest no era un bon disseny, ja que era impossible llegir-lo en un monitor d’escriptori i pitjor encara en una pantalla mòbil. Utilitzeu una paleta limitada de colors hexagonals i utilitzeu una o tres combinacions contrastades per obtenir un aspecte nítid que sigui elegant i no escombrat.

Imatges de baixa qualitat

Una cosa igual entre tots els llocs web d’aspecte professional és que utilitzen imatges d’alta qualitat. És important que les imatges es quedin nítides i que no es facin pixelades. Els fons blancs i de color sòlid solen mostrar la majoria de productes a la seva millor llum. Si decidiu utilitzar imatges d’herois, assegureu-vos que utilitzeu una imatge de resolució més alta adequada per a l’espai que omplirà.

Un bloc fantasma

Un lloc professional està actualitzat. Si decidiu tenir un bloc, l’heu d’actualitzar regularment. El contingut ha de centrar-se en els vostres productes i coses que afectin la vostra indústria. També podeu promocionar la vostra llista de correu i ofertes especials aquí.

Si trobeu que el temps per actualitzar el vostre blog regularment és un repte, utilitzeu el talent de la vostra empresa o subcontracteu la tasca. Un bloc que de sobte va callant sembla molt poc professional.

Pop ups

Eviteu les finestres emergents, si podeu. A la majoria de la gent no els agrada. De fet, a molts els resulta francament molest. És millor donar la possibilitat als visitants de fer clic en un anunci o d’unir-se a una llista de correu electrònic en un element de disseny d’una barra lateral en lloc de bloquejar un quadre emergent davant de les seves cares a la càrrega de la pàgina..

Anuncis en pancarta

Si el vostre lloc té anuncis de bàners, és el moment de deixar-los publicats. Un estudi de Solve Media va trobar que els internautes tenien més probabilitats de sobreviure a un accident aeri o guanyar un premi a la loteria Mega Millions que de fer clic en un anunci de pancarta. Com més anuncis de banderes tingui el vostre lloc, menys professional sigui el lloc.

Recordeu que el vostre lloc web és la primera forma en què moltes persones us “coneixen” i coneixen i confien en la vostra marca. Assegureu-vos que el vostre lloc utilitzi les millors pràctiques: navegació fàcil, anuncis i vídeos sense fils, imatges de gran qualitat i contingut únic.

Mantingueu el lloc actualitzat i no us enganxeu massa a una sola idea de disseny. A mesura que la tecnologia avanci en els elements de disseny web, mireu-la per mantenir-se al davant de la corba de manera que el vostre lloc web sigui el que s’utilitza com a exemple d’encertar el disseny web..

Quin és l’element més poc professional que heu vist en un lloc web?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map