Comparació de Squarespace vs. Wix: Quin creador de llocs web triar?

Una cosa que podreu adonar, poc després de decidir començar el vostre primer lloc web, és que escollir el creador de llocs web adequat és més important i desafiant del que abans pensàveu..


Amb tantes opcions disponibles, la majoria de les quals probablement semblen iguals a primera vista, és difícil saber quina triar. No voleu triar-ne l’error, perdre temps per crear el vostre lloc web i, finalment, esbrineu que heu de canviar a un creador de llocs web diferent. Per tant, assegureu-vos de deixar de banda un cert temps per considerar primer totes les vostres opcions acuradament.

Si us heu enganxat intentant triar entre Wix i Squarespace, haureu arribat al lloc adequat. Sabem que investigar i comparar les vostres opcions pot ser molt tediós i requereix molt de temps, per la qual cosa hem fet un gran esforç per a vosaltres..

Comparació d'espai i wix

En aquesta publicació, trobareu el que heu de saber tant sobre Squarespace com sobre Wix per prendre la vostra decisió. Comenceu des del començament o aneu a les seccions que us resultin més rellevants.

1. Visió general de Squarespace i Wix

Per fer-vos una idea del que cada constructor de llocs web no pot oferir-vos, podeu fer una ràpida comparació dels avantatges i contres de Squarespace i Wix:

Squarespace Website Builder

PROSCONTRES
Plantilles molt professionals i d’alta qualitat

Plataforma de blocs avançada

Hi ha bons plans de comerç electrònic disponibles

Tauler de control d’analítica integrada

Dissenys sensibles per a l’optimització de mòbils

No hi ha versió gratuïta disponible

No és tan fàcil de personalitzar com altres constructors de llocs web

El nombre reduït de plantilles disponibles

Només un nivell de navegació

Falta integració amb PayPal: només a banda ratxa

Creador de llocs web de Wix

PROSCONTRES
Interfície fàcil i intuïtiva

No calen coneixements tècnics ni de disseny

El gran nombre de plantilles dissenyades professionalment per triar

Vista d’optimització de mòbils separada

Ampli mercat d’aplicacions per a una funcionalitat afegida

No es pot canviar de la plantilla escollida

No té accés a un codi font

Opcions de plataformes de blogs limitades

Funcionalitat de comerç electrònic deficient

Quina és la millor part de Squarespace and Wix?

L’ús de Squarespace té molts avantatges, com ara els plans de comerç electrònic i la plataforma avançada de blogs, per la qual cosa és difícil pensar en una raó per la qual l’heu de fer servir. Però, si haureu de restringir-lo a la seva millor funció, n’hi ha un que destaca: les plantilles modernes de Squarespace.

La majoria de la gent està d’acord que la selecció de dissenys de plantilles d’alta qualitat és una part important de la raó per la qual l’han escollit per a altres creadors de llocs web perquè podeu crear un lloc web bonic, professional i sensible, fins i tot sense cap coneixement tècnic o de disseny..

Els dissenys de plantilles de Wix també són una característica excel·lent, però la millor part de Wix és que és tan fàcil d’utilitzar. És un senzill creador de llocs web que arrossega i deixa anar més fàcil de personalitzar que Squarespace i no necessita cap coneixement tècnic o de disseny per utilitzar-lo.

Així doncs, com saps quins punts forts és millor tenir? Squarespace o Wix? Bé, tot depèn del que cerqueu en un creador de llocs web.

Per exemple, les persones que són noves per crear llocs web i només volen una cosa senzilla i fàcil d’utilitzar solen preferir Wix. I els individus que volen que un lloc web professional comenci una petita botiga en línia solen preferir Squarespace.

Què fàcil és utilitzar el quadrat i el wix?

Creador de llocs web de Squarespace et permet crear un lloc web d’aspecte professional sense cap coneixement tècnic, però no és el creador de llocs web més fàcil d’utilitzar. El principal problema és que tot i que no cal saber codificar si només utilitzeu les plantilles tal com són, haureu de saber codificar si voleu personalitzar qualsevol cosa.

Per descomptat, hi ha tutorials per a principiants que us poden ajudar, però si la creació del vostre lloc web comporta moltes personalitzacions i, si encara no teniu problemes per utilitzar Squarespace després de la prova gratuïta, probablement sigui millor canviar-vos a alguna cosa més fàcil, com Wix.

Constructor de llocs web Wix és un dels programes en línia més senzills per crear un lloc web i és increïblement fàcil d’utilitzar. No triguem gaire a aprendre els fonaments bàsics, de manera que en molt poc temps podreu crear un lloc web amb aspecte professional. No necessiteu cap coneixement tècnic ni per utilitzar la seva senzilla interfície d’arrossegar i deixar anar.

Si voleu una mica més avançat, potser preferiu Squarespace. Però, en termes de facilitat d’ús, Wix és clarament l’opció millor.

Qui ha d’utilitzar l’espai i el wix?

Squarespace és una opció ideal per a empreses comercials, tant petites i grans webs privades, com petites empreses que desitgen una botiga en línia. És especialment útil per a pàgines d’esdeveniments, restaurants i missatges publicitaris (per exemple, fotògrafs, artistes, dissenyadors, músics, etc.). La plataforma de blocs és coneguda per ser la segona millor després de WordPress, per la qual cosa també és una excel·lent opció per als blocaires. No és per a empreses mitjanes o grans que busquen una plataforma altament personalitzable.

Wix és una opció ideal per a principiants, autònoms i petites empreses. És especialment útil per a creatius que vulguin crear una cartera en línia, aficionats i petites empreses que no necessiten una botiga en línia. Per descomptat, encara podeu utilitzar Wix per crear una botiga en línia, però no en treureu tant com ho faríeu amb Squarespace, que té plans de comerç electrònic més avançats..

Què tan escalables són Squarespace i Wix?

Tots els plans de Squarespace inclouen l’amplada de banda i l’emmagatzematge il·limitats. Si voleu vendre productes digitals (per exemple, llibres electrònics, fitxers d’àudio, etc.), el límit de la mida del fitxer és de 300 MB, amb fitxers d’àudio limitats a 160 MB i càrregues de fitxers limitades a 20 MB. El vostre lloc web està limitat a 20 pàgines d’un pla personal o a 1000 pàgines de la resta de plans. Si teniu previst afegir una gran quantitat d’informació al vostre lloc web, Squarespace us recomana utilitzar un bloc en lloc de les pàgines.

A diferència de Squarespace, Wix no inclou l’emmagatzematge il·limitat, ja que la quantitat més gran que ofereix 20 GB en el Pla de comerç electrònic i el Pla VIP; no obstant això, inclou pàgines il·limitades a tots els plans premium. També inclou amplada de banda il·limitada, però només per al Pla il·limitat i el Pla VIP.

Quin tipus de reputació tenen l’espai i el wix?

Squarespace i Wix tenen una bona reputació i, sobretot, comentaris positius a la comunitat empresarial i entre els usuaris, però són coneguts per diferents aspectes. Tot i que Squarespace ha guanyat una reputació pels seus impressionants dissenys i per la corba d’aprenentatge que experimenten els usuaris al principi, Wix s’ha guanyat una reputació per mantenir les vostres dades segures i per ser increïblement fàcil d’utilitzar..

Squarespace i Wix tenen una garantia de devolució de diners?

Proveu la prova gratuïta de 14 dies abans de decidir un pla perquè Squarespace no té una garantia de devolució. Suposen que la prova gratuïta us donarà temps suficient per provar-la i decidir si voleu continuar utilitzant-la o no.

A diferència de Squarespace, Wix té una garantia de devolució de diners per a tots els plans premium. Si us preocupa no tenir suficient temps per provar-ho primer, Wix pot ser l’opció millor perquè no hi ha cap límit de temps al pla gratuït de Wix. Però, si heu decidit utilitzar Squarespace, assegureu-vos d’aprofitar al màxim la prova gratuïta.

Han guanyat premis?

Squarespace va guanyar els premis Innovation By Design 2015 per al disseny web i va ser nombrada per moltes com una de les companyies més importants per treballar a Nova York el 2015. També va guanyar quatre premis als 18os premis anuals Webby en les següents categories: Serveis web & Aplicacions, millor disseny visual: lloc web estètic, serveis web & Aplicacions (Veu de la gent), Millor pàgina d’inici / de benvinguda (Veu de la gent).

2. Dissenys i plantilles disponibles

Aquí teniu una visió ràpida de Característiques i plantilles de disseny de Squarespace:

 • Més de 40 plantilles i més de 20 dissenys de pàgina de portada per triar
 • Dissenys sensibles per a l’optimització de mòbils
 • Podeu canviar a una plantilla diferent quan vulgueu i treballar simultàniament diversos dissenys

Exemple de galeria de plantilles de l’espai

No només les plantilles de Squarespace són boniques, tenen una aparença professional i sensible, sinó que també s’adapten a les necessitats específiques. Hi ha tres tipus diferents disponibles: plantilles de lloc web, plantilles de botiga i dissenys de pàgines de portada.

Les plantilles del lloc web de Squarespace es centren en primer lloc en mostrar la vostra empresa o idea i, en segon lloc, en mostrar els vostres productes. Les plantilles de botiga estan dissenyades específicament per a botigues en línia, però també podeu triar entre les plantilles del lloc web si esteu en un pla de comerç. Si esteu en un pla de portada, podeu triar entre més de 20 dissenys dissenyats específicament per a portades.

Aquí teniu una visió ràpida de Característiques de disseny de Wix:

 • Més de 510 plantilles per triar
 • Les plantilles no responen, però Wix té una pàgina d’edició mòbil per separat
 • No podeu canviar a una plantilla diferent un cop n’heu escollit

Galeria de plantilles de Wix d’exemple

Wix ofereix una gran varietat de plantilles d’aspecte professional per a diferents indústries, amb categories i subcategories per ajudar-vos a trobar-ne l’adequat. Per exemple, si feu clic a la categoria Empresa, podeu triar entre les subcategories següents: Consultoria & Coaching, Serveis & Manteniment, publicitat & Màrqueting, Automoció & Cotxes, béns immobles, finances & Dret, tecnologia & Aplicacions i mascotes & Animals.

Què és millor per a vosaltres?

Aleshores, quin és millor? Dissenys i plantilles de Squarespace o Wix?

Bé, comparem-los. En primer lloc, Wix té moltes més plantilles disponibles que Squarespace, de manera que podreu tenir una millor oportunitat de trobar la plantilla perfecta amb Wix. Però, tot i que no hi ha tantes opcions, és difícil ignorar les impressionants plantilles de Squarespace. Mentre que Wix guanya en termes de quantitat, Squarespace guanya en termes de qualitat.

En segon lloc, podeu tenir dissenys sensibles i optimitzats automàticament per a mòbils si feu servir Squarespace, mentre que, si no feu servir Wix, podeu utilitzar la pàgina d’edició per a mòbils separada de Wix. Per tant, pregunteu-vos això: voleu dedicar menys temps a l’optimització de mòbils o voleu opcions d’edició mòbil avançades que us proporcionin més control sobre el que veuen els vostres clients?

En tercer lloc, Squarespace us permet canviar plantilles, de manera que podeu experimentar per veure quina funciona millor. Però, Wix no ho permet. Malauradament, si canvieu les plantilles a Wix, perdreu tot el contingut i haureu de tornar a començar.

Wix i Squarespace tenen els seus avantatges, però si busqueu les millors plantilles i característiques de disseny d’alta qualitat que destaquen entre la multitud, haureu d’utilitzar Squarespace.

3. Preu

Aquí teniu una visió ràpida dels diferents plans disponibles amb Squarespace i Wix:

Visió general dels plans de Squarespace i Wix

Espai:

 • Sense versió gratuïta (només una prova gratuïta de 14 dies)
 • Pla de cobertura
 • Llocs web: Pla personal i pla d’empresa
 • Botigues en línia: Pla bàsic de comerç electrònic i Pla avançat de comerç electrònic

Wix:

 • Pla gratuït
 • Plans premium: pla de connexió de dominis, pla combinat, pla il·limitat, pla de comerç electrònic, pla VIP

Preu de Squarespace

És important tenir en compte la fixació de preus abans de prendre la vostra decisió.

Tots els plans.

Tots els plans de Squarespace inclouen l’amplada de banda i l’emmagatzematge il·limitats, un domini personalitzat gratuït (amb compra anual), un lloc web optimitzat per a mòbils, una analítica de llocs web potent i atenció al client les 24 hores..

Pla de cobertura. A partir de 3 dòlars / mes.

El Pla de cobertura de Squarespace és perfecte per a aquells que només volen una pàgina d’inici senzilla. Inclou una pàgina amb un disseny personalitzable, dos col·laboradors (inclòs el propietari del lloc), disseny mòbil integrat i un domini personalitzat gratuït durant un any.

Detalls del pla de coberta de l’espai

Pla personal. 12 dòlars / mes anuals o 16 dòlars mes a mesos.

El Pla personal de Squarespace és una opció fantàstica per a aquells que desitgin un lloc web petit i necessitin més del que pot oferir el Pla de cobertura. Amb aquest pla, podeu afegir 20 pàgines, galeries i blocs. Podeu accedir a les plantilles del lloc web i als dissenys de pàgines de portada. També podeu acceptar donacions i vendre productes il·limitats amb una quota de transacció del 3% de vendes.

Pla de negocis. 18 dòlars / mes anuals, o $ 26 mes a mes.

Si voleu centrar-vos en primer lloc en la vostra idea o negoci, i en segon lloc en mostrar els vostres productes, el Pla empresarial de Squarespace és per a vosaltres. És millor per a les empreses que el Pla personal, però és més senzill que els plans de comerç electrònic. Podeu afegir pàgines, galeries i blocs il·limitats i tenir col·laboradors. També podeu vendre productes il·limitats amb una taxa de transacció de vendes del 2%, així com tenir accés a la plataforma de desenvolupadors, un crèdit de Google AdWords de 100 dòlars i un correu electrònic professional gratuït de Google..

Detalls del pla d’empresa de Squarespace

Pla bàsic de comerç electrònic. 26 $ / mes anuals o 30 dòlars mes a mes.

El Pla bàsic de comerç electrònic de Squarespace inclou tot el Pla de negoci, excepte ell, inclou una potent analítica de comerç, impressió d’etiquetes mitjançant Shipstation, comptabilitat integrada a través de Xero i despeses de transacció. També us permet accedir a opcions avançades d’inventari, comandes, impostos i descomptes. Aquest pla és una opció fantàstica per a aquells que pensen desenvolupar el seu negoci.

Pla avançat de comerç electrònic. 40 $ / mes anuals o $ 46 mes a mes.

Per a botigues en línia més grans, potser voldreu actualitzar aquest pla. A més de tot el que figura al Pla bàsic de comerç electrònic de Squarespace, el Pla de comerç electrònic avançat inclou la recuperació automàtica de la liquidació abandonada i l’enviament de portadors en temps real..

Preu de Wix

Ara, mirem de prop cada un dels plans de Wix.

Detalls de plans de preus Wix

Tots els plans.

Tots els plans de Wix inclouen pàgines il·limitades i accés a l’editor de mòbils. Tots els plans premium de Wix inclouen Google Analytics, allotjament gratuït, suport premium, connexió de domini, favicon personalitzat i edició de mòbils.

Pla gratuït.

El pla gratuït de Wix és una opció fantàstica si voleu provar Wix abans de continuar o si només voleu un lloc web personal, però no tant si voleu un lloc web d’empresa professional, perquè Wix mostra anuncis de marca al vostre lloc i el vostre URL també. De marca Wix. Teniu pàgines il·limitades i accés complet a l’editor i plantilles de Wix, però el límit d’emmagatzematge és de 500 MB, i el límit d’amplada de banda d’1 GB..

Connecta el pla de domini. 4 anys / mes durant 2 anys, 4,50 dòlars / mes anuals, o 7 mesos diaris.

El Pla de connexió de dominis és el pla de base més bàsic de Wix. La diferència entre aquest pla i el Pla gratuït és que aquest us permet transferir el vostre domini actual a Wix.

Pla Combo. 8 dòlars / mes durant 2 anys, 8,50 dòlars al mes anuals, o 12 mesos al mes.

Wix recomana el Pla Combo per a projectes personals més que per a empreses. Inclou tot el pla de dominis de connexió, juntament amb l’amplada de banda de 2 GB, l’emmagatzematge de 3 GB i un domini gratuït durant un any. També elimina els anuncis Wix.

Pla il·limitat. 11,50 dòlars al mes durant 2 anys, 12,50 dòlars al mes o 16 a mes a mes.

Segons Wix, el Pla Il·limitat és perfecte per a empresaris i autònoms que no necessiten una botiga en línia. A més de tot el que es troba al Pla Combo, inclou 10 GB d’emmagatzematge i amplada de banda il·limitada. També inclou dues aplicacions comercials excel·lents: l’aplicació Form Builder (valor de 48 dòlars) i l’aplicació Site Booster (valor de 60 dòlars).

Pla de comerç electrònic. 15 $ / mes durant 2 anys, 16,50 $ / mes anuals, o 20 $ a mes a mes.

El Pla de comerç electrònic de Wix inclou tot el Pla il·limitat, a més d’ample de banda de 10 GB, emmagatzematge de 20 GB i una botiga en línia. Aquest és el millor pla per a petites empreses.

Pla VIP. 23 dòlars / mes durant 2 anys, 24,50 dòlars mensuals anuals, o 30 mesos per mes.

Aquest és el pla final. El Pla VIP de Wix inclou tot el Pla de comerç electrònic, així com una amplada de banda il·limitada, 20 campanyes de correu electrònic al mes i una revisió professional del lloc..

Què és millor per a vosaltres?

Llavors, quin ofereix millors plans? Espai o Wix?

La resposta a això variarà en funció del que vulgueu fer específicament amb el vostre lloc web. Però, comparem els punts més importants.

En primer lloc, la diferència òbvia és que Wix té un pla gratuït i l’espai no ho fa; però, això no vol dir necessàriament que Wix sigui l’opció millor. A menys que el vostre lloc web sigui només per a ús personal, el Pla gratuït de Wix no és una opció fantàstica, perquè els seus anuncis de marca perjudicaran el vostre lloc web professional. Squarespace, en canvi, no està publicitat.

En segon lloc, hi ha la diferència de preu real. Si busqueu l’opció més barata, llavors Wix pot semblar la millor opció. Però, tot i que Squarespace costa més, inclou excel·lents funcions que valen molt la pena.

Per exemple, si comparem el pla de negocis de Squarespace (18 dòlars / mes anuals) amb el pla VIP de Wix (24,50 dòlars / mes anuals), el pla de Squarespace és realment més barat i també inclou més avantatges..

En tercer lloc, Squarespace us ofereix més amplada de banda i emmagatzematge que Wix. Si bé tots els plans de Squarespace inclouen amplada de banda i emmagatzematge il·limitats, Wix només ofereix amplada de banda il·limitada i només en Pla il·limitat i pla VIP. Pot ser que aquesta no sigui la millor opció si teniu previst desenvolupar el vostre negoci.

A partir d’aquests punts, Squarespace sembla ser l’opció millor si voleu que un lloc web d’empresa professional tingui potencial per créixer. Però, de nou, tot depèn del que necessiteu. Per exemple, potser preferiu Wix si només necessiteu un pla senzill per a un projecte personal i no necessiteu un ample de banda i un emmagatzematge il·limitats..

Tant si escolliu Wix o Squarespace, és millor esbrinar abans si voleu comprometre’s o no, i seguir-hi. D’aquesta manera és més rendible.

4. Popularitat

Per determinar la popularitat de Wix i Squarespace, mirem els números:

Visió general dels llocs web de Squarespace i Wix

Espai:

 • Squarespace es va fundar el 2003
 • Disposa de més de 500.000 llocs allotjats
 • Té més d’un milió de clients que paguen

Wix:

 • Wix va ser fundada el 2006
 • Té més de 87 milions d’usuaris
 • Té 2,12 milions de clients que paguen

També és important tenir en compte què en pensen els usuaris de Wix i Squarespace, així que aquí teniu una visió general dels punts més habituals que plantegen:

Ressenyes de Squarespace and Wix

Espai:

 • Ens ha agradat fer servir el potent editor de Squarespace per crear llocs web atractius i complexos
 • Es va apreciar com es dimensionen de forma instantània les imatges carregades i la manera com els desenvolupadors tenen accés a CSS i HTML
 • Ha estat més fàcil d’utilitzar amb experiència prèvia, però no és amigable per als principiants
 • Va donar comentaris molt positius, però no perfectes a causa del mal servei al client i de molts problemes
 • Els recomanaria a altres, principalment a causa d’aquestes característiques: potents eines de comerç electrònic, no necessiten cap coneixement de codificació, bon disseny i plantilles, flexibles i escalables – per a qualsevol tipus de negoci o mida.

Wix:

 • M’ha encantat l’editor d’arrossegar i deixar anar increïblement fàcil d’utilitzar
 • Va agradar creant llocs web atractius sense cap coneixement de codificació
 • Gaudeix de l’excel·lent atenció al client, les capacitats de disseny i les funcions de processament de pagaments
 • Els crítics la van trobar tan fàcil d’utilitzar que la van descriure com divertida d’utilitzar
 • Les queixes van ser rares, fins al canvi del nou editor, que és lent i frustrant d’utilitzar

Què és millor per a vosaltres?

La popularitat no significa necessàriament que sigui millor, però pot ajudar-vos a prendre la vostra decisió. Tingueu en compte que és possible que els números no siguin exactes, ja que sempre canvien. I també tingueu en compte que els 87 milions d’usuaris enormes de Wix inclouen els que es van inscriure al Pla gratuït i els que no l’utilitzen activament..

Tant Wix com Squarespace han obtingut una bona quantitat de popularitat i retroalimentació positiva des que van començar. Tot i que les queixes són rares, és important tenir en compte els comentaris negatius, perquè podríeu acabar trobant els mateixos problemes que tenen els altres.

Els principals problemes que la gent ha tingut amb Squarespace és que no és fàcil per a principiants i que el servei d’atenció al client no és el millor. Aquests dos problemes combinats no inspiren molta confiança per als principiants, perquè potser es troben amb problemes per utilitzar Squarespace i no poden localitzar l’ajuda que necessiten quan ho necessitin..

Els principals problemes que la gent ha tingut amb Wix es refereixen al canvi del nou editor, que els usuaris han descrit com a lent i frustrant d’utilitzar, a diferència de l’antic editor. Però, tot i que els experts també n’han estat crítics, confien que Wix tractarà aquests problemes.

A partir d’aquests punts, a més de la retroalimentació positiva dels usuaris, Squarespace sembla ser més popular entre els que ja tenen alguna experiència tècnica i no necessiten molta ajuda, mentre que Wix és més popular entre els que volen una forma més senzilla i plataforma més fàcil.

Així que, si sou un principiant, molt probablement preferiu Wix amb la seva interfície fàcil d’utilitzar. I si teniu coneixement de codificació o una altra experiència de creació de llocs web, és molt probable que preferiu Squarespace amb les seves opcions més avançades..

5. Característiques principals i atenció al client

Per donar-vos una idea de la diferència entre les funcions principals de Squarespace i Wix, aquí teniu una visió ràpida:

Característiques principals dels constructors de llocs web

ESQUADRAWIX
 • Plantilles modernes
 • Editor d’estil
 • Llocs web mòbils integrats
 • Canvi de plantilles
 • Dissenys de contingut personalitzables
 • Gestor d’imatges
 • CDN inclòs
 • Carregador d’imatges responsives
 • Integració de Getty Images
 • Imatge SEO
 • Blocs de galeria
 • Video a Galeries
 • Col·leccions d’àudio
 • Socialment connectat
 • Fàcil importació
 • Editor WYSIWYG personalitzat
 • Dissenys de resposta automàtica
 • Edició a pantalla completa
 • Col·lecció de dades de l’usuari
 • Control del lloc
 • Editor intuïtiu Arrossegar i deixar anar
 • Mobile Friendly
 • Allotjament gratuït
 • Domini personalitzat
 • Més de 500 plantilles dissenyades per dissenyadors
 • Més de 40 galeries úniques
 • Efectes 3D paral·lelax
 • Pàgines web il·limitades
 • Codi d’incorporació HTML
 • Aplicacions de Facebook
 • Bústia personalitzada de Google
 • Pàgines web privades i protegides

Comparació de les funcions i atenció al client de Wix i Squarespace

ESQUADRAWIX
Configuració: obtenir un lloc web de Squarespace és senzill. Només cal afegir el vostre nom i la vostra adreça de correu electrònic.Configuració: obtenir un lloc web Wix també és senzill. Podeu utilitzar la vostra adreça de correu electrònic o un compte social (Facebook o Google).
Nom de domini personalitzat: tots els plans inclouen un domini personalitzat gratuït per al primer any.Nom de domini personalitzat: només disponible amb plans premium.
Seguretat del lloc web: compatible amb PCI i habilitat SSL. Totes les dades s’emmagatzemen als servidors segurs de Squarespace.Seguretat del lloc web: compatible amb PCI i habilitat SSL. Els llocs web s’emmagatzemen als servidors segurs de Wix. Certificat TRUST. Compleix amb el marc de port segur de la UE i Suïssa.
Optimització per a mòbils: les plantilles donen resposta automàtica i funcionen a qualsevol dispositiu mòbil.Optimització per a mòbils: no s’optimitza automàticament per a mòbils, però té una pàgina d’edició mòbil dedicada.
SEO: SEO-friendly. Etiquetatge i XHTML disponibles. Podeu personalitzar l’URL de cada pàgina.SEO: SEO limitat. Podeu optimitzar títols de pàgines, meta descripcions i etiquetes alt.
Integració de passarel·la: només passarel·la de pagament Stripe.Integració de passarel·la: PayPal, WebMoney, Skrill, Authorize.Net, PayU Latam (només a Amèrica Llatina) o l’opció de pagament fora de línia.
Integració de mitjans de comunicació social: s’integra amb una àmplia gamma d’opcions de xarxes socials.Integració de mitjans socials: té una barra social i diverses aplicacions.
Comerç electrònic: tots els plans inclouen una botiga en línia i permeten vendre productes il·limitats. Els Plans del lloc web tenen tarifes de transacció de vendes, però els Plans de comerç electrònic no en tenen.eCommerce – El pla de comerç electrònic inclou una botiga en línia; tanmateix, no recomanem utilitzar Wix si voleu vendre en línia. El principal problema és que només hi ha una opció tarifa plana d’enviament. Si encara voleu utilitzar Wix, proveu una aplicació addicional com Ecwid per augmentar la funcionalitat.
Blog: la plataforma de blocs és força completa. Podeu programar publicacions i importar contingut de bloc des de Blogger, Tumblr, Squarespace 5 i WordPress.Blog: la plataforma de blocs és bàsica i no és SEO. Podeu programar publicacions, però no podeu importar contingut del bloc.
Allotjament web: tots els plans inclouen allotjament en núvol completament gestionat.Allotjament web: Wix també allotja als seus servidors.
Aplicacions i widgets: blocs útils per a coses com OpenTable i BandsInTown. Per a tot el que no s’inclogui, podeu afegir el vostre codi. També podeu utilitzar funcions addicionals, com ara ginys de galeria i widgets de xarxes socials.Aplicacions i widgets: el mercat de les aplicacions Wix ofereix més de 260 aplicacions i ginys.
Profunditat de la navegació: només un nivell de profunditat.La profunditat de navegació: un màxim de dos nivells.
Monetització: afegiu anuncis de Google AdSense, AdWords, Overture o banner.Monetització: afegiu Google AdSense, anuncis de bàners o enllaços d’afiliació.
Eina del butlletí: cal que us connecteu a un compte MailChimp.Eina de butlletí: podeu utilitzar ShoutOut de Wix.
Formulari de contacte: disponible un creador de formularis de contacte personalitzables.Formulari de contacte: hi ha disponible un creador de formularis de contacte senzill.
Fòrum: podeu afegir un fòrum Muut mitjançant codi HTML.Fòrum: podeu utilitzar una aplicació.
Editor HTML: disponible un bloc d’editor de codi HTML.Editor HTML: podeu utilitzar una aplicació.
Protecció de contrasenya: podeu protegir cada pàgina del lloc web amb una contrasenya individual.Protecció de contrasenya: també podeu protegir cada pàgina del lloc web amb una contrasenya individual.
Espai d’emmagatzematge: il·limitat per a tots els plans.Espai d’emmagatzematge: de 500 MB a 20 GB, segons quin pla estigués.
Estadístiques de visitants: utilitzeu l’aplicació Squarespace Analytics o configureu Google Analytics.Estadístiques de visitants: l’aplicació Web-Stats està disponible al Pla gratuït. Google Analytics està disponible en plans premium.
Múltiples idiomes: podeu introduir tots els idiomes a l’editor, però la interfície només està en anglès.Idiomes diversos: el text del lloc web es pot introduir en tots els idiomes compatibles amb UTF8. L’editor està disponible en 15 idiomes.
Atenció al client: no hi ha atenció telefònica. L’assistència per correu electrònic està disponible amb un canvi d’hora d’una hora. El xat en viu està disponible les 24 hores del dia, però de vegades hi ha llargues cues. Una àmplia base de coneixement, recorreguts, tutorials en vídeo i una Q&Una secció també està disponible. Un cop al mes, hi ha tallers puntuals amb l’equip a Nova York.Atenció al client: no hi ha assistència de xat en directe. Hi ha disponible una àmplia base de coneixements, guies informatives, tutorials en vídeo, fòrums i un centre d’ajuda 24 hores al dia. L’assistència telefònica està disponible de dilluns a divendres entre les 6 del matí i les cinc de la tarda. El Pla VIP us permet accedir a un equip VIP que us atendrà.

6. Conclusions i recomanacions

Si heu llegit aquesta publicació des del principi fins al final, probablement ja us orientareu més cap a Wix o Squarespace, però aquí hi ha les nostres recomanacions finals:

Recomanem Squarespace per a persones que vulguin crear llocs web impressionants que no necessiten gaire personalització, específicament per a carteres, pàgines d’esdeveniments, artistes, dissenyadors i petites empreses. Els plans de comerç electrònic són bastant cars, però si voleu un lloc web senzill, amb un preu raonable i d’aspecte professional, el Pla de cobertura o el Pla personal és una excel·lent opció..

Recomanem Wix per a persones que vulguin crear el seu primer lloc web però que no tinguin coneixements tècnics o de disseny. Trieu Wix si voleu un creador de llocs web tan fàcil d’utilitzar que és més divertit que frustrant. Si cerqueu alguna cosa més avançada o amb més eines de comerç electrònic, proveu Squarespace o consulteu altres opcions.

Però, com seguim dient, triar un creador de llocs web és una decisió important i tot depèn de les vostres necessitats específiques. Per tant, utilitzeu aquesta publicació com a guia, però no us limitem. També us pot interessar llegir la nostra comparació del creador de llocs web Squarespace i el programari WordPress.

Us recomanem que proveu la prova gratuïta de Squarespace i el pla gratuït de Wix abans de prendre cap decisió. Investiga, experimenta i descobreix quina és la més adequada per a tu.

Esperem que hagi resultat útil aquesta publicació i que tinguis molta sort amb la creació del vostre lloc web!

Preferiu Wix o Squarespace? Té algun altre motiu per escollir l’un sobre l’altre? Ens agradaria escoltar-los, per tant, compartiu-los als comentaris que es mostren a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map