48 millors blocs de disseny web han de seguir tots els dissenyadors i desenvolupadors web

Esteu buscant maneres de millorar el vostre joc a l’hora de desenvolupar i dissenyar llocs web? Alguns dels millors experts del món ofereixen consells i exemples gratuïts. Els consells són fàcils de trobar. El publiquen als seus blocs.


Però, qui és el millor? Ja hem fet la cerca. A continuació, es mostra una llista dels 50 blocs principals per a dissenyadors i desenvolupadors web. Et direm què és el que fa que cadascú sigui un recurs fantàstic. També trobareu les nostres opcions per a tres articles imprescindibles.

1. speckyboy

Escrit per: Paul Andrew i el seu equip

speckyboy

Què trobareu: Un bloc d’estil de revista ple de tutorials, tècniques i recursos. Les publicacions cobreixen el disseny i desenvolupament web, disseny gràfic i publicitat. Els col·laboradors trien els seus estils de disseny preferits i t’expliquen per què. Tindràs profit de veure quina és la tendència ara mateix del disseny de llocs web.

Llegiràs sobre les tecnologies que hi ha al darrere. Els articles estan escrits per al dissenyador de webs autònoms. Si us agrada el que heu llegit, subscriviu-vos al butlletí setmanal del bloc. És un número d’eines i articles útils de la comunitat de disseny.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @speckyboy

2. Sis revisions

Sis revisions

Escrit per: Jacob Gube

Què trobareu: No deixeu que un disseny minimalista amb una llista bàsica de títols a la pàgina d’inici us enganyin. Els articles són rics en gràfics quan saltes cap a dins. Jacob i els escriptors de publicacions convidades ho barregen amb articles, guies i tutorials. Un menú desplegable a la pàgina d’índex us portarà a les categories principals. Podeu tenir dret al que voleu llegir. No ho oblideu Freebies secció És un tresor d’elements de disseny utilitzables.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @sixrevisions

3. Una llista a part

Una llista a part

Escrit per:L. Jeffrey Zeldman i els seus equip
Què trobareu:Un bon bloc necessita una veu, però aquesta veu no hauria de ser massa opinada. Aquest lloc web ha trobat el punt dolç. Va començar com a llista de correu el 1997 i va passar a un lloc web l’any següent. Els articles intel·ligents i entretinguts se centren en estàndards i bones pràctiques.

Hi ha 6 categories de temes principals. Cadascun d’ells es divideix en subcategories. Apreciaràs l’ajuda. Hi ha més de 1.750 articles. Van des de consells tècnics durs fins a suggeriments per reiniciar la creativitat.

Articles de lectura obligada:

Seguiu:@alistapart

4. SitePoint

SitePoint

Escrit per:Mark Harbottle i Matt Mickiewicz, i els seus equip.

El que trobareuMés de 30 persones treballen per oferir-vos el contingut que trobareu en aquest lloc web. Són desenvolupadors, dissenyadors i programadors professionals de llocs web. Us han rebut una rajola de temes actuals. Una barra horitzontal a la part superior us ajuda a arribar a categories específiques de temes.

Feu clic a una categoria i a sota apareix una subcategoria. Dirigiu-vos aquí primer si sou un empresari desitjat aprofundir en la comprensió del disseny i desenvolupament de llocs web. El lloc web ofereix milers de tutorials de vídeo i llibres electrònics per una quota d’adhesió.

Articles de lectura obligada:

Seguiu:@sitepointdotcom

5. Dipòsit de recursos web

Dipòsit de recursos web

Escrit per: Col·laboradors múltiples

Què trobareu:Es tracta d’una col·lecció de recursos majoritàriament gratuïts per al disseny i desenvolupament de llocs web. Va ser iniciat el 2007 per Umut Muhaddisoglu. L’ha enviat a Brad Wayland, que també gestiona DesignM. El lloc web no és tant com un bloc, sinó que és una destinació popular en línia per a totes les coses.

Alguns dels articles presenten una breu introducció. Tanmateix, la majoria us permetrà accedir al recurs. Més de 800.000 visitants mensuals busquen inspiració aquí. Cerqueu per categories o vegeu quina és la tendència.

Articles de lectura obligada:

6. Línia25

Línia25

Escrit per:Iggy

Què trobareu:ust una persona fa aquest missatge. Té un bon ull per a exemples i tutorials per ajudar-vos a aprendre noves tècniques. Hi ha tres categories principals. El Articles la categoria ofereix comentaris sobre les tendències del disseny web. També hi ha entrevistes amb gurus de disseny web.

El Inspiració la categoria presenta un “lloc de la setmana”, que sovint es basa en un tema o estil. El Tutories la categoria segueix el seu nom, amb molta ajuda per als usuaris de WordPress.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @ line25blog

7. Revista Smashing

Revista Smashing

Escrit per: Vitaly Friedman

Què trobareu:Uneix-te a més de 181.000 persones que s’han inscrit al butlletí de correu electrònic. A continuació, feu un recorregut per la col·lecció integral de recursos de disseny en aquest lloc. Hi ha 6 categories principals i cadascuna té un comissari. Obtindreu consells, trucs i idees Codificació.

Aprèn els principis de disseny web i descobreix exemples inspiradors en Disseny. Segueix amb les pràctiques emergents a Mòbil. Apreneu dels tutorials o obteniu recursos gratuïts a Gràfics. Estigueu al dia de les millors pràctiques per a Disseny UX. Fins i tot hi ha una categoria per WordPress.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @smashingmag

8. El web següent

El web següent

Escrit per: Col·laboradors múltiples

Què trobareu:Aquesta és una de les publicacions en línia més grans del món. Hi trobareu les darreres novetats sobre disseny i desenvolupament web, però els temes van molt més enllà. El Creatiu La categoria ofereix una útil col·lecció d’articles sobre disseny i desenvolupament de pàgines web.

També hi trobareu històries sobre els llançaments nous i les actualitzacions de programari a la web Llançament categoria. I ja sabeu el que diuen de tota la feina i el no joc. Quan sigui el moment d’un descans, dirigiu-vos a Distreu.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @TheNextWeb

9. Bloq creatiu

Bloq creatiu

Escrit per: Dan Oliver i els seus equip

Què trobareu: En aquest lloc web abunden els coneixements, els consells creatius i la inspiració. També hi trobareu articles sobre representació en 3D, productes audiovisuals i marca. Si només busqueu ajuda per al disseny o desenvolupament de llocs web, seguiu a la secció categoria principal.

Reuneix les publicacions més recents, amb les més recents a la part superior. Creative Bloq forma part de la secció Grup futur. També té llocs web basats al Regne Unit per a música, entreteniment i tecnologia.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @CreativeBloq

10. Hong Kong

Hong Kong

Escrit per: Hongkiat Lim i els seus equip

Què trobareu: Aquest lloc web és un dels preferits per a dissenyadors, blocaires i desenvolupadors. L’equip editorial cura una col·lecció d’avantguarda de consells, trucs, tutorials i eines. També hi ha un balanç adequat d’articles sobre gadgets, aplicacions i noves tecnologies.

La navegació horitzontal a la part superior del lloc web accedeix a les categories principals del lloc. El vostre interès principal serà Disseny / Dev. Si esteu ocupats, registreu-vos al correu electrònic diari.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @hongkiat

11. Barraca de disseny

Barraca de disseny

Escrit per: David Appleyard i els seus equip

Què trobareu: Aprendre a dissenyar i desenvolupar llocs web ajuda quan us inspireu. Això és el que millor fa aquest bloc. És un aparador per al disseny. Els articles t’ensenyen les tècniques perquè puguis fer el mateix per al teu lloc web.

Dues de les categories principals us porten a col·leccions d’exemples de disseny. El Galeria. Si esteu ocupats, registreu-vos al correu electrònic diari. La categoria us permet triar el color principal que voleu veure a la cerca. Trobareu les darreres publicacions a la secció Articles categoria.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @designshack

12. DISSENYTaxi

DISSENYTaxi

Escrit per: Col·laboradors múltiples

Què trobareu:Més que visitants han obtingut un gran elogi. La revista Forbes la denomina com un dels 5 llocs més importants per mantenir-se al dia amb la creativitat i el disseny. El contingut que trobareu és més que articles sobre disseny i desenvolupament de llocs web.

És possible que no sigui la vostra millor selecció de recursos, però mai us inspirà. La millor manera de trobar els últims articles sobre disseny i desenvolupament de llocs web és utilitzar la funció de cerca. Es troba a la part superior del lloc.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @designtaxi

13. David Walsh

David Walsh

Escrit per:David Walsh

Què trobareu:David Walsh és un blogger, altaveu i desenvolupador web. L’enginyer de programari de 30 coses prové de Madison, Wisconsin. Utilitza el seu bloc per prescindir informació i tutorials sobre desenvolupament de llocs web. Els articles de David no us ajudaran gaire en el disseny.

Però la seva redacció sobre el costat tècnic dels llocs web és fàcil d’entendre. Els temes es classifiquen en categories àmplies, però ho ha indexat tot. Podeu executar una cerca a la part superior de la pàgina principal per veure si ha escrit alguna cosa que us interessa.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @davidwalshblog

14. Enovato Tuts+

Enovato Tuts +

Escrit per:Col·laboradors múltiples

Què trobareu:Aquesta és només una de les àrees d’Enovato, que és un mercat líder en actius creatius. Una comunitat en línia de més de 6 milions de persones contribueix a l’ecosistema d’Enovato. L’àrea Tuts + inclou una biblioteca de més de 21.000 tutorials gratuïts.

Hi ha més de 700 cursos de vídeo sols. El millor lloc per trobar ajuda de disseny i desenvolupament web és dirigir-se a la web índex complet. L’accés a tota la biblioteca requereix inscripció per una prova gratuïta.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @tutsplus

15. OneExtraPixel

OneExtraPixel

Escrit per:Col·laboradors múltiples

Què trobareu:Aquest lloc web és de Singapur. El personal recull i comparteix consells, tutorials i recursos útils. Es facturen a si mateixos com a “pati digital”. Entendreu per què amb una mica d’exploració. Un quadre de la part superior de la pàgina principal us mostra articles que estan actualment a la moda.

Un menú desplegable a la cantonada superior esquerra ofereix una manera còmoda de navegar. Utilitzeu-lo per trobar àrees d’interès concretes. OXP no és tan generós amb regalies com altres llocs. Això és perquè tenen per objectiu la qualitat.

Articles de lectura obligada:

Seguiu:@onextrapixel

16. Stoyan ha estat despistat

Stoyan ha estat despistat

Escrit per:Stoyan Stefanov

Què trobareu:Dirigiu-vos a aquest lloc web per conèixer informació i recursos sobre el desenvolupament de llocs web. Obtindreu informació d’un expert qualificat. Stoyan és l’autor de 4 llibres. Una cosa que no trobareu en aquest bloc són molts gràfics. Això es deu al fet que Stoyan es refereix al codi.

Trobareu exemples de codi útils per al vostre lloc web. No és un cartell prolífic, però fins i tot els seus articles d’anys anteriors encara són útils.

Articles de lectura obligada:

Seguiu:@stoyanstefanov

17. WebAppers

WebAppers

Escrit per:Ray Cheung

Què trobareu:El creador d’aquest lloc web té un bon punt. Hi ha centenars de milers de recursos en línia. Qui té temps per anar a buscar? Ell i els seus col·laboradors trien el que consideren que són els millors recursos. Hi trobareu una col·lecció ordenada d’icones gratuïtes, fotos d’imatges i tipus de lletra.

També descobrireu components de Javascript i Ajax, així com complements del lloc web. Busqueu a la part dreta de la pàgina principal si hi ha taules que mostren categories i temes.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @webappers

18. Dissenya el teu camí

Dissenya el teu camí

Escrit per:Bogdan Sandu

Què trobareu:El disseny del lloc web és la passió de Bogdan. Aquí ho escriu al seu bloc. Utilitza un llenguatge senzill i senzill per dir el seu punt. Bogdan divideix les seves publicacions en cinc categories en una barra de navegació de la part superior de la pàgina principal. A continuació, presenta les seves publicacions més recents.

Quan comparteix un recurs, Bogdan es dedica a explicar el perquè i us ofereix exemples de com podeu utilitzar-lo. Us podeu subscriure a la seva actualització setmanal de correu electrònic.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @boogiesbc

19. Casa de l’arbre

Casa de l'arbre

Escrit per:Col·laboradors múltiples

Què trobareu:Els fundadors d’aquest lloc web creuen que l’educació tecnològica ha d’estar a l’abast de tothom. Ofereix més de 220 cursos en línia. L’accés complet al lloc web té una membresía de pagament, però us podeu inscriure a una prova gratuïta de 7 dies.

Passar d’un coneixement zero a crear un lloc web complet amb aquest lloc web educatiu. També hi ha contingut per a experts que volen agafar les seves habilitats al següent nivell. Mireu el curs biblioteca per a classes en línia que s’ajustin a les vostres necessitats.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @casa de l’arbre

20. Tecla web

Tecla web

Escrit per:Col·laboradors múltiples

Què trobareu:Això és un Per cable filial del lloc web. Les històries sobre disseny i desenvolupament de llocs web troben el camí cap a Webmonkey. Quatre categories principals es desglossen per dirigir-vos a articles. Una secció situada a la part superior de la part dreta de la pàgina principal inclou les opcions més destacades.

Dirigiu-vos a la categoria de referència per obtenir una col·lecció útil de recursos. Han estat creats per tal de tallar i enganxar el codi que necessiteu al lloc web.

Articles de lectura obligada:

Seguiu:@webmonkey

21. 24 formes

24 formes

Escrit per: Drew McLellan i col·laboradors múltiples

Què trobareu:La vostra primera impressió sobre aquest bloc pot ser “No hi ha res actual!” 24 Ways publica només 24 dies cada any. Drew McLellan va iniciar aquesta tradició anual el 2005. Va decidir fer un bloc sobre el que ell anomena “un calendari d’advent per a geek web”.

Durant 24 dies cada desembre, el bloc presenta una publicació diària sobre disseny i desenvolupament web. Tot el que trobareu té la data de l’any anterior. Són prediccions per a l’any que ve. Accediu al menú desplegable de la part superior dreta per veure un menú d’arxius.

Articles de lectura obligada:

Seguiu:@ 24 vies

22. eJohn

eJohn

Escrit per: John Resig

Què trobareu:Pot ser el bloc personal de John, però tot es tracta del desenvolupament de llocs web. És enginyer a hKhan Academy i el creador de la web Biblioteca JavaScript de jQuery. Joan ha escrit dos llibres. Tècniques Pro JavaScript i Secrets del JavaScript Ninja.

La millor manera d’apreciar els recursos d’aquest lloc web és desplaçar-se per les publicacions. És també l’única manera. John no ofereix categories de temes ni funció de cerca. Podeu veure què li toca més si us acosteu a la seva Pàgina principal.

Articles de lectura obligada:

Seguiu:@ Womenig

23. FROMDEV

FROMDEV

Escrit per: Sachin

Què trobareu:Aquest és un altre bloc personal. Sachin diu que el motiu pel qual fa blogs és compartir coneixement amb els seus companys desenvolupadors. La vostra recompensa és una col·lecció d’articles amb enllaços a altres recursos. Sachin respondrà si deixa un comentari sobre una publicació. Les categories de temes despleguen menús desplegables.

Hi ha una secció a la pàgina principal on es pot veure quins articles criden l’atenció. Si us convé a una aventura, utilitzeu-la Sorprèn-me enllaç.

Articles de lectura obligada:

Seguiu:@FromDev

24. viget

viget

Escrit per:Col·laboradors múltiples

Què trobareu:El blog viget és on aquest equip de desenvolupadors i dissenyadors de llocs web comparteixen la seva saviesa. Hi ha un gran equip a viget, de manera que els articles ofereixen una àmplia informació. El lloc web els inclou en cinc categories principals.

Les darreres publicacions apareixen a la portada. Cada article acaba amb un enllaç suggerit per llegir més sobre el tema. Si us agrada la publicació, també trobareu un enllaç a més de l’autor.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @viget

25. Mur del dissenyador web

Mur del dissenyador web

Escrit per:Nick La

Què trobareu:Nick no és un blogger prolífic. Probablement és perquè Nick també corre N.Design Studio, Temificar, IconDock, i Millor galeria web. Quan publica una actualització a la paret del dissenyador web, tot tracta del disseny del lloc web. És un dipòsit útil de tutorials i idees per inspirar-se.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @nickla

26. Telepatia digital

Telepatia digital

Escrit per:Col·laboradors múltiples

Què trobareu: Elegant! És la paraula que resumeix el bloc d’aquesta empresa i de disseny de l’empresa de disseny d’UX. El que han sabut els dissenyadors és quins són els poders en el disseny i la funció del bloc. Cada post us educarà i us inspirà. Es tracta de solucions simples a problemes complexos.

Hi ha molt per aprendre de la telepatia digital. Les categories us ajuden a trobar temes específics. Exploreu el que la telepatia digital denomina “Llista de lectura”. És la seva recomanació de publicacions principals.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @dtelepatia

27. Designrfix

Designrfix

Escrit per:Col·laboradors múltiples

Què trobareu: Es tracta de compartir aquest grup de col·laboradors de blocs. El seu objectiu és crear una comunitat menys egoista pel que fa al disseny. Cada post és una ajuda reflexiva sobre la tècnica i la inspiració. No és estrany que Inspiració la categoria té més contingut.

El Ofertes categoria té més que ofertes sobre programari de disseny i desenvolupament de llocs web. Dirigiu-vos per veure què és d’allò més friki i novetat. Un àrea a la part dreta de la pàgina principal us mostra quines són les tendències.

Articles de lectura obligada:

Seguiu:@Designrfix

28. Llista de disseny web

Llista de disseny web

Escrit per:Col·laboradors múltiples

Què trobareu: Aquest lloc web basat en blocs ofereix notícies i ressenyes sobre eines de disseny i desenvolupament de llocs web. Tot i que algunes publicacions són promocions, Ressenyes la categoria ofereix avaluacions honestes del programari. Podeu obtenir els avantatges i els contres d’un CMS a la vostra llista.

El Subcategoria d’eines us proporciona la rebaixa sobre el que utilitzen els programadors per mantenir productiu. Dirigiu-vos a la Subcategoria de portafoli quan necessiteu inspiració de disseny.

Articles de lectura obligada:

Seguiu:@webdesignledger

29. Dipòsit de disseny web

Dipòsit de disseny web

Escrit per:Col·laboradors múltiples

Què trobareu: Les coses continuen augmentant i millorant en aquest lloc web. El bloc solia centrar-se en notícies, tècniques i recursos en disseny web. Ara, s’ha ampliat per ser un nucli de contingut complet. Aquí hi ha prop de 750.000 subscriptors per trobar eines, anuncis de productes i molts freebies.

Desplaceu-vos per dissenyar i desenvolupar el contingut amb l’enllaç de la categoria de bloc principal a la part superior. Freebies estan al costat. El magatzem de dissenyadors web en té una àmplia videoteca d’entrevistes, conferències i tutorials.

Articles de lectura obligada:

Seguiu:@DesignerDepot

30. Desbordament creatiu

Desbordament creatiu

Escrit per:Col·laboradors múltiples

Què trobareu: “Creatiu” forma part del seu nom. Aquest lloc web s’inclina més cap a la vessant del disseny. Els noms més destacats del camp es mostren en els articles útils. Hi ha una gran Tutories categoria. Hi trobareu guia pas a pas per crear màgia visual per al vostre lloc web.

Dirigiu-vos a la Arxius per localitzar alguna cosa que no trobeu El desbordament creatiu manté tot el contingut obsequis en un sol lloc. Estan separats de la aficions.

Articles de lectura obligada:

Seguiu:@creativeofblog

31. Només creatiu

Només creatiu

Escrit per: Jacob Cass

Què trobareu:El fundador de JUST Creative utilitza el seu blog personal per parlar de disseny de llocs web. Publica mentre viatja pel món com a nòmada digital. Hi trobareu alguns articles sobre desenvolupament de llocs web.

Però recorda que Jacob és un dissenyador. Sap de què parla. Jacob ha guanyat molts premis de disseny. No utilitza categories per navegar per les publicacions. La vostra millor opció és utilitzar la finestra de cerca per cercar temes.

Articles de lectura obligada:

Seguiu:@justcreative

32. Vandelay Design

Vandelay Design

Escrit per: Col·laboradors múltiples

Què trobareu: Es necessiten les eines adequades perquè la vostra empresa sigui un èxit. Aquest grup de disseny fa servir les seves publicacions de blog per educar i informar. Les publicacions comparteixen novetats i tendències en disseny. El lloc web també inclou milers de gràfics de disseny. Molts, però no tots, són gratuïts.

Si necessiteu un tema de WordPress, aquest podria ser el lloc web que espereu trobar. Ells tenen descàrregues gratuïtes. Les darreres publicacions es presenten en forma de mosaic a la pàgina principal.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @VandelayDesign

33. Senyoreta suïssa

Senyoreta suïssa

Escrit per: Tina Roth Eisenberg

Què trobareu: Tina ha contribuït amb publicacions a aquest bloc des del 2005. Va començar com a arxiu visual per a ella, però s’ha convertit en un popular diari de disseny en línia. El lloc web obté més d’un milió de visitants únics mensuals. Tina no fa servir categories com ho fan altres llocs web de disseny i desenvolupament.

Té un filtre a la part superior de la pàgina principal. És útil conèixer com s’aborda temes. Voleu utilitzar la finestra de cerca per cercar temes concrets.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @swissmiss

34. instantShift

instantShift

Escrit per: Col·laboradors múltiples

Què trobareu: L’únic problema que podeu tenir amb aquest lloc web és decidir on començar. Hi ha un afegit constant de nous recursos. La bona notícia és que a la part superior hi ha una barra de navegació de categoria que us mou en la direcció correcta.

Si no trobeu alguna cosa, dirigiu-vos aquí per trobar les categories actives actuals. També hi trobareu etiquetes populars utilitzades per classificar articles. Els enllaços filtraran les publicacions. Els col·laboradors d’aquest lloc web tenen afinitat per WordPress. Això ho trobareu categoria ple d’articles.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @instantshift

35. Des d’Alta Nord

Des d'Alta Nord

Escrit per: Daniel Nelson

Què trobareu: El bloc de Daniel cobreix i promou creatius inspiradors de tot el món. Hi va assistir des del 2009. La pàgina principal del lloc web us proporciona rajoles amb les publicacions recents. La navegació desplegable de categories a la part superior us porta a temes específics.

El Daniel no s’enfada amb el seu enllaç als recursos. També és transparent. Si és un enllaç d’afiliació, el marca com a tal. Una altra col·lecció útil d’enllaços a les seves publicacions es troba a la part inferior de la pàgina principal.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @fromupnorth

36. DesignM.ag

DesignM.ag

Escrit per: Col·laboradors múltiples

Què trobareu: El lloc web cobreix el disseny, amb aportacions de tot el món. També hi ha una galeria de disseny. Altres llocs web poden intentar impressionar-vos amb la quantitat. DesignM.ag prefereix retallar allà i oferir qualitat.

Hi ha pocs articles, però són exhaustius. Els dissenyadors apreciaran la pàgina principal del lloc web. Fa un ús intel·ligent de barreges multicolors per ressaltar publicacions recents.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @DesignMagTweets

37. Instrucció de disseny

Instrucció de disseny

Escrit per: Col·laboradors múltiples

Què trobareu: Sis revisions El fundador Jacob Gube va iniciar aquest lloc web amb el seu germà, Isaac Gube. Tenen una forta base de col·laboradors habituals. Hi ha tutorials i ressenyes. Els articles aborden temes bàsics. Aquest és un bon recurs si tot just comença.

Molts dels articles són tutorials. L’educació és un tema fort per als germans. El lloc web Recurs la categoria ofereix eines de disseny que fins i tot inclouen instruccions fàcils.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @designinstruct

38. Enveja de disseny

Enveja de disseny

Escrit per: Col·laboradors múltiples

Què trobareu:Aquest lloc web és un recull d’idees de disseny. Els membres de la comissió estan comissariats per aquest directori Associació Professional de Disseny (AIGA). Un altre col·laborador crea les publicacions diàries del bloc cada setmana.

Els visitants del lloc web poden llegir les publicacions i votar per promocionar-les. No trobareu tutorials ni recursos aquí. Trobareu conceptes de disseny brillants. Design Envy és una festa visual destinada a la inspiració.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @AIGAdesign

39. David Airey

David Airey

Escrit per: David Airey

Què trobareu:El bloc personal de David tracta de la vida d’un dissenyador. Com molts blocs d’aquesta naturalesa, no hi ha navegació per trobar temes o categories. Ha estat convidat a vagar juntament amb David mentre parla dels negocis del disseny.

De vegades, és una revisió. Altres vegades, és clar. Ell fa alguns enllaços a recursos. Haureu de buscar-los. Val la pena trobar-los.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @DavidAirey

40. Gràfics de cullera

Gràfics de cullera

Escrit per: Chris Spooner

Què trobareu:Chris enganxa només tres coses amb el seu bloc personal. Publica tutorials que us mostren com crear els dissenys i efectes especials que comparteix. Ell ofereix aficions per ajudar-vos a ser més productiu. I, escriu articles per explicar la teoria de diversos gèneres creatius.

Alguns dels seus tutorials són vídeos. Els té en un categoria independent. Alguns dels seus recursos requereixen una membres pagats. Chris ha publicat al seu bloc des del 2007. Hi ha una gran quantitat Arxiu.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @chrisspooner

41. Codrops

Codrops

Escrit per: Manoela IIic i Pedro Botelho, i els seus equip

Què trobareu:Manoela i Pedro creuen que hauríeu de forçar els límits del vostre lloc web cada dia. Busquen idees innovadores, i després les converteixen en publicacions. Hi trobareu tendències i tècniques d’articles. Si és una tècnica, hi trobaràs un tutorial per seguir-hi.

El resultat és una interessant barreja de recursos per al disseny i desenvolupament de llocs web. Codrop prefereix anomenar les seves plantilles de lloc web gratuïtes “Plànols.”També empaqueten recursos relacionats en una àrea anomenada”Col·lectiu.”

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @codrops

42. UX Booth

UX Booth

Escrit per: Matthew Kammerer i David Leggett, i els seus equip

Què trobareu:Aquest lloc web té un únic focus. Publica articles sobre experiència d’usuari (UX). El nivell d’escriptura de contingut és per a aquells amb pocs o sense antecedents sobre el tema. Aprendràs els fonaments bàsics i descobriràs bones pràctiques. 9 categories recullen tots els temes tractats.

Estan codificats per colors i accessibles des de diverses àrees del lloc web. L’índex us ofereix una llista completa d’articles. Un bon lloc web UX és crucial. Aquest lloc web és una mineria d’informació.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @codrops

43. dissenymodo

dissenymodo

Escrit per: Col·laboradors múltiples

Què trobareu:“Modo” és la paraula italiana “espanyol” mètode “. La filosofia d’aquest lloc web és que hi ha un “mètode” per fer sonar el disseny. Els articles que comparteixen amb vosaltres ho reflecteixen. Utilitzeu la navegació a la part superior de la pàgina principal per saltar a una categoria d’interès. Designmodo també gestiona una botiga online. Hi trobareu paquets complets a crear el vostre lloc web.

Articles de lectura obligada:

Seguiu:@Designmodo

44. Disseny Co.

Disseny Co.

Escrit per: Col·laboradors múltiples

Què trobareu:Companyia Ràpida és propietari d’aquest lloc web. Són la marca de mitjans de comunicació empresarial progressiva líder al món. Co.Design és un offshoot on trobareu notícies sobre disseny i desenvolupament de llocs web. La companyia ràpida no té por de ser controvertida. Els autors de les publicacions del bloc parlen de ment. Hi ha molt per aprendre i el disseny energètic del lloc web us farà entretenir.

Articles de lectura obligada:

Seguiu:@FastCoDesign

45. Moz

Moz

Escrit per: Col·laboradors múltiples

Què trobareu:El negoci principal de la companyia és l’optimització de motors de cerca. La majoria del bloc Moz tracta sobre SEO. Però, hi ha una àrea específica dedicada al disseny i desenvolupament de llocs web. Els articles exploren temes amb una extensió difícil de trobar en altres llocs. S’omplen de gràfics i enllaços a més exemples.

Hi ha una llista de publicacions Moz similars que es poden llegir al final de cada publicació. Continua quan exhaureu la categoria de disseny. La resta us ajudarà a millorar el vostre lloc web.

Articles de lectura obligada:

Seguiu:@Moz

46. 1er dissenyador

1er dissenyador

Escrit per: Col·laboradors múltiples

Què trobareu: A grup de dissenyadors professionals gestiona aquest lloc web. Ells també són responsables del Ells Tema de WordPress. Els blocaires comparteixen la seva experiència i habilitats en una sèrie de publicacions. Els articles no estan categoritzats, però la finestra de cerca obligatòria es troba a la part superior de la pàgina principal.

Els tutorials us expliquen les competències que necessiteu i el temps que trigareu a completar-lo. Si sou grans a les llistes, és difícil trobar un bloc que inclogui menys de 50 fonts d’un tema. Molts inclouen 200 o més.

Articles de lectura obligada:

Seguiu:@ 1stwebdesigner

47. Revista Tripwire

Revista Tripwire

Escrit per: Lars Vraa, i diversos col·laboradors

Què trobareu: Si creieu que no heu de deixar mai de millorar el vostre lloc web, aquest bloc és el vostre millor amic. Els col·laboradors coincideixen que la millora del lloc web és una tasca interminable. Proporcionen consells sobre disseny i desenvolupament per a principiants i experts.

Lars permet als lectors votar publicacions. A continuació, ressalta els articles més populars de la pàgina principal. Exploreu els temes del vostre oci mitjançant la barra de navegació de la categoria de la part superior.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @tripwiremag

48. Web Magazine

Revista Tripwire

Escrit per: Col·laboradors múltiples

Què trobareu: El web és un mitjà visual. Les imatges ho són tot. Aquest bloc recull articles sobre com mantenir la vostra pàgina web amb els millors resultats. Feu que la Revista de llocs web sigui una visita regular si us falta un temps i voleu entrar i sortir d’un tema en qüestió de minuts.

Els recursos del lloc van més enllà del disseny i desenvolupament. Cada àrea està configurada com a canal. La navegació vertical per a això es troba a la pàgina principal del costat dret.

Articles de lectura obligada:

Seguiu: @WebsiteMagazine

Es necessita un Blogger

La millor informació sobre els blocs prové de persones que administren blocs d’èxit. Els bloggers són generosos. Els agrada compartir obres per a ells i volen que funcioni per a vosaltres.

Els blocs són interactius. Els comentaris i comentaris alimenten el seu èxit. Assegureu-vos de deixar que aquests propietaris de blocs us agradin o que utilitzin alguna cosa que han publicat.

Hi ha un darrer pas. Pagar per avançat. Què heu après que podeu compartir amb altres blocaires?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map