38 experts en disseny web comparteixen el seu millor consell sobre com triar el millor creador web

En el món que sembla dominat per WordPress, hem demostrat que hi ha moltes altres opcions per crear un lloc impressionant. Els creadors de llocs web són una excel·lent solució per als propietaris d’empreses que volen tenir presència en línia. Per això vam decidir entrevistar 38 dissenyadors web per conèixer-ho.


Quin és el creador de llocs web millor allotjat per crear un lloc web de petites empreses i per què el recomaneu??

Anem a veure quins avantatges té cada creador de llocs web.

João Pedro Carvalho

João Pedro Carvalho

~ João Pedro és un dissenyador web brasiler i un dels cofundadors de Fix Up Brasil.

Al mercat no hi ha cap creador de llocs web que pugui fer-ho tot per tu. No hi ha cap creador de llocs web que només pugueu posar-hi les vostres fotos i tasques i us crearà automàticament un lloc perfecte. Qualsevol creador de llocs web tindrà una corba d’aprenentatge que pot ser més gran del que espereu.

Per a cadascun d’ells, no són tan simples com SEO [optimització de motors de cerca], ja que els fan publicitat. Heu de saber una mica el disseny i com gestionar bé les coses perquè pugueu crear un lloc web fantàstic.

Crec que els clients han d’esbrinar quin constructor els agrada més, que és més fàcil per a ells. Cadascuna d’elles té les seves pròpies eines i característiques. Són diferents entre si i poden funcionar diferent.

La meva elecció de creador de llocs web és Wix.com

Crec que és el millor per a algú que desitgi el seu primer lloc web per al seu negoci. És barat, fàcil i ràpid. Si intenteu contractar una empresa per crear llocs web per a vosaltres, costarà molt i pot ser que la publiqui en uns mesos..

Wix és a la par de totes les últimes tendències i tecnologies de disseny. Cada vegada que hi ha alguna cosa nova al món del màrqueting, Wix sempre hi és. Sempre hi ha novetats afegides. No crec que les altres plataformes tinguin l’equip de recerca i desenvolupament que Wix tingui que afegeixi funcions que el mercat exigeix.

Els usuaris nous poden triar la categoria de la feina o el negoci amb què participen. Hi ha plantilles per a cada indústria. Afegiu el que vulgueu. Trieu els colors, el text i les imatges. Si no esteu satisfets, podeu triar una plantilla diferent. Podeu començar-ne un altre. Podeu tenir tantes com vulgueu. Si encara no esteu satisfets, el millor que podeu fer és triar un Wix Pro que ho faci per vosaltres.

Tenen un gran suport per als seus clients. La majoria de les preguntes que heu respost al fòrum. Si teniu una pregunta no al fòrum, es triga de 10 a 24 hores a obtenir una resposta de Wix. De vegades és una resposta automatitzada. Si és així, l’enviaran a l’equip de Wix i us respondran adequadament.

Malauradament, Wix no té un bon nom al mercat del disseny del Brasil. Aquí, quan dius que un lloc web està construït a Wix, la gent s’anava arrufegant-se perquè pensen que no serà un lloc web molt bo. Tot i això, la gent es queda impressionada amb les coses que podeu fer mitjançant Wix.

Si mostro alguns dissenys i els dic que són de Wix, sempre se m’impressiona. No es tracta de la plataforma que feu servir, sinó del que podeu fer amb ella. Si voleu, podeu pintar una Mona Lisa mitjançant Microsoft Paint (i alguns ho han fet.)

Algú que desitgi un lloc web complet professional i que tingui un pressupost per crear un lloc web complet, ha d’evitar Wix i altres constructors de llocs web. Però tinc alguns clients que tindrien el pressupost de pagar algunes agències per construir-los un gran lloc web fora de Wix. Però van decidir utilitzar Wix perquè no volen que estiguessin adherits a l’agència. Volen canviar la informació i fer-ho ells mateixos. No volen haver de confiar en una altra empresa només per fer canvis senzills. És millor que utilitzin Wix.

Els contraris:

Wix s’amaga amb el pas del temps. Quan comenceu un lloc Wix, serà molt ràpid. Però si té massa pàgines o si el contingut comença a augmentar, amb més fotos i vídeos, el lloc web de Wix comença a ser molt lent. Comença a ser insoportable fins a un moment en què heu de dividir les vostres pàgines en dues de manera que la pàgina no requerirà tant de temps per carregar-se. És molt frustrant. És un problema final de Wix.

Blau d’Olya

Olya Chernitsyna

~ Olya té més de deu anys d’experiència en màrqueting. És una dissenyadora web i gràfica que ha creat gairebé 100 llocs web en diferents sectors, idiomes i estils.

Recomano la plataforma Wix per a petites empreses, ja que permet construir literalment un excel·lent lloc web professional i professional en un sol dia. Permetin-me compartir els avantatges de Wix pas a pas

1. El temps

És fonamental que qualsevol negoci estigui puntual al mercat. Ningú vol passar setmanes o mesos construint llocs web. Wix consisteix en estalviar temps.

2. Disseny

Plantilles o en blanc? Si no sabeu què voleu, se us ofereix centenars de plantilles fantàstiques realitzades per dissenyadors professionals, on es consideren tots els aspectes de màrqueting i usabilitat. Si sabeu què voleu, podeu convidar a crear des de zero qualsevol cosa que vulgueu. Podeu penjar qualsevol imatge, vídeo, qualsevol tipus de lletra i utilitzar animació fantàstica.

3. Sense codificació

El sistema arrossega i deixa el procés molt més fàcil. A més, no cal que busqueu un desenvolupador web, no heu de pagar diners addicionals per la seva feina, no cal esperar. Com que no hi ha cap barrera entre el vostre lloc web. Potser necessiteu un Wix Pro, però ��

4. SEO

Wix ha passat tot el camí des de SEO antipàtic al creador de llocs web de SEO. Realment han estat millorant molt aquest tema. Ara és absolutament SEO, i tots els meus projectes ho demostren

5. Millor cada dia

Treballant amb Wix sé que han preguntat i escoltat als seus usuaris, milloren la plataforma regularment. Sempre hi ha una gran millora entre “ahir Wix” i “demà Wix”.

6. Més que un creador de llocs web.

Tenir un lloc web amb Wix és molt més que pàgines web. És una eina de màrqueting molt potent, tot d’una. Teniu la vostra llista de contactes amb clients, que s’estableix automàticament per a tots els visitants que us han escrit mitjançant el vostre lloc web, que han comprat smth.

Podeu crear e-mails fantàstics i enviar-los a tots els vostres contactes. Hi ha molt més per a qualsevol negoci (restaurants, hotels, reserves en línia, etc.). No necessiteu cap eina de tercera part per a això, totes proporcionen Wix i es poden utilitzar gratuïtament.

7. enorme banc de fotografies gratuït

Wix té un gran banc fotogràfic absolutament gratuït. Totes les imatges són professionals i boniques. Aquesta fototeca sempre creix. Tanmateix, també podeu utilitzar una altra imatge fotogràfica famosa incorporada, no gratuïta però amb un preu especial

8. Totes les últimes tendències web estan disponibles

Sí, Wix vol que els seus llocs web siguin “l’estat de l’art”. Paral·lela, fons de vídeo, cinematografia, animació, tipus de lletra fantàstics … tot és aquí per utilitzar-lo

9. Ofertes especials regulars

Cada ocasió podeu comprar un pla anual amb un 50% de descompte. A més, obtindreu un val de domini i vals gratuïts per a Google Adwords.

10. Versió mòbil

Tots els llocs web tenen la seva versió mòbil, que és gratuïta i es podia configurar segons es desitgi

M’encanta Wix, he fet més de 100 llocs web amb Wix i no em penedeixo mai.

Adrian Poe

Adrian Poe

~ Després de graduar-se al Institut d’Art el 2002, Adrianne va treballar com a dissenyadora per a D.R. Horton, una empresa de Fortune 500 que crea tot, des de fulls de revistes fins a cartelleres. El 2007 va iniciar la seva empresa de disseny i gràfics de gran format i no va mirar mai enrere.

Fa uns sis anys vaig començar un lloc web per a mi mateix a WIX. Va ser només divertit per provar la plataforma, ja que el meu antic lloc estava a WP i em va agradar prou. Després de jugar amb WIX durant uns dies, vaig quedar impressionat. La rapidesa amb la qual vaig poder confeccionar un lloc va ser bastant sorprenent, així que vaig transferir el meu domini i això va ser el començament d’una cosa fantàstica.

Després d’aproximadament un any de tenir la meva cartera a WIX, vaig decidir fer un lloc web per a la botiga de submarinisme, estava treballant a temps parcial. Això ho vaig fer com a regal per provar un altre lloc de WIX. Vaig configurar el lloc web i, per a la meva sorpresa, un parell de mesos després, el negoci esclatava.

Havíem arribat al número 1 de Google en tan poc temps, i la nostra pàgina de Facebook creixia com una mala herba. Era com si arribéssim a aquell punt tan dolç. Així que vaig decidir fer uns quants llocs web més per als illencs locals de Sant Tomàs.

Tots els llocs van tenir resultats similars i la millor part … un cop finalitzat el lloc, els meus clients no van haver d’esperar que poguessin fer canvis ni pagar el manteniment. Per a mi això és or. Sé que alguns dissenyadors de llocs web baixen el nas als llocs WIX.

Alguns riuen i d’altres estan molt preocupats perquè el constructor de bricolatge els pugui treure del negoci. Bé, ho considero com una benedicció! Sóc dissenyador; Odio el codi. Funciono millor visualment i crec que WIX obre les portes a dissenyadors web increïbles que potser no saben o els agraden l’aspecte de la codificació.

No m’equivoquis; WIX no substitueix el talent real. A més, per mi, m’avorreix fent un manteniment rutinari. M’agrada estar embolcallant diversos dissenys divertits alhora i després lliurar-los als meus clients amb un vídeo ràpid “com”. M’allibera per passar al següent projecte fantàstic i ser selectiu per dissenyar llocs que sento que parlen amb mi.

He comprovat que el 99% dels meus clients provenen d’altres plataformes. El WP és el més popular. La seva història sempre és la mateixa; “El meu dissenyador de llocs web ha passat a MIA, o no em trucaran, volen X $ per un canvi senzill, i és molt car, em van iniciar la sessió i no puc fer canvis ara”.

Sempre és que el dissenyador del lloc web ha fallat d’alguna manera o ha carregat quantitats absurdes per canvis. WIX alleuja aquest problema. Creo un lloc web dinàmic bonic amb centenars d’aplicacions disponibles per als meus clients de manera ràpida i eficaç al meu compte professional WIX.

Un cop fet el lloc, transfereixo el lloc al compte WIX dels meus clients perquè tinguin el control 100% del seu propi lloc. A continuació, em deixo de banda. Sempre estic disponible per obtenir ajuda i preguntes i faré manteniment per un preu o canvis, però la clau és que puguin fer canvis pel seu compte.

Trobo que tots els meus clients estan tan contents amb això i se senten menys controlats pel seu dissenyador de llocs web. Tenen llibertat i això els fa tornar a altres projectes i em fan referències. Crec que el 80% del meu negoci ara es basa en la derivació i parteix només d’un parell de llocs WIX.

Sempre hi ha un costat fosc a qualsevol plataforma. Crec que WIX necessita intensificar el seu joc de SEO. Si seguiu els conceptes bàsics, obtindreu resultats decents, però crec que cal centrar-se en això una mica més. Actualment, WIX està utilitzant para-estalvi, de manera que sembla que tots els llocs de WIX obtindran una imatge de classificació F sense comprimir, ja que les escombraries de l’extensió de fitxer s’afegeixen als servidors.

Això fa que sigui difícil obtenir resultats precisos de les proves de velocitat de càrrega. És molt clau comprimir adequadament les imatges i saber no sobrecarregar una pàgina. També crec que un altre inconvenient de WIX són les capacitats de comerç electrònic. Siguem sincers; és bastant lleig.

Podeu utilitzar Ecwid que m’agrada molt i permet un CSS personalitzat, que és bo, però la botiga WIX base necessita una mica d’amor. És capaç de fer una petita botiga amb menys de 50 productes en línia, però si és una botiga gran, requereix massa temps i no flueix bé.

Amb tot això, la cosa que L.O.V.E. sobre WIX és que escolten! Estan millorant constantment la seva plataforma. Afegeixen aplicacions noves que fan la vida molt més fàcil i noves funcions que fan que els llocs semblin increïbles.

WIX té feina de dissenyadors de llocs web adequats? No! El que és bàsic és que és difícil dissenyar-lo per tu mateix i ara mateix no vas a treure el cap. M’han trigat anys a desenvolupar un lloc que m’agrada i estic segura que el canviaré d’aquí a un any.

Els propietaris de negocis WIX sempre necessitaran un dissenyador de WIX. Dono a tots els meus clients que intentin WIX abans de contractar-me. Aprèn la plataforma i intenta crear el seu lloc. No he perdut un client d’aquesta manera, tots agraeixen sincerament i tots acaben contractant-me per fer el disseny inicial.

Crec que WIX ha de fer algunes millores, però quina plataforma no? És un lloc ideal per començar per als propietaris de petites empreses, i crec que continuarà millorant amb el pas del temps.

Cristian Rolland Tăbârcă

Cristian Rolland Tăbârcă

~ Cristian és el fundador i conseller delegat de SeeDesine. Té més de set anys d’experiència en disseny web. La seva empresa està especialitzada en webs de WIX i solucions de marca per a qualsevol negoci o producte. Creen entorns en línia professionals destinats a satisfer les vostres necessitats i a millorar el vostre negoci.

Des de petit, m’ha apassionat tot allò que significa visió materialitzada, barrejant colors de manera que els efectes deixin lloc a la inspiració i la creativitat.

Si teniu una empresa, ja sabreu la importància de tenir un lloc web que funcioni perquè els vostres clients us puguin trobar i també compren. Tenir un lloc web ajudarà a augmentar els vostres ingressos i permet als clients trobar informació sobre vosaltres quan ho necessitin.

Crec que el creador de llocs web més popular és Wix. El creador de llocs web Wix és perfecte per a qualsevol negoci i li proporcionarà molts avantatges.

Després d’haver-vos registrat al lloc, podeu navegar per més de 250 plantilles per al vostre nou lloc web. Podeu triar qualsevol dels dissenys que vulgueu fer servir. Són dissenys realitzats prèviament, cosa que no hauria de preocupar-se mai de la codificació o HTML que hi entra.

Sovint els constructors de llocs web poden ser difícils de navegar i causar mal de cap. Wix ofereix una interfície molt fàcil d’utilitzar que consisteix en una interfície d’arrossegar i deixar anar. Aquesta interfície d’arrossegament és molt útil per a persones que no tinguin experiència en el disseny de llocs web, i fa que la creació del vostre lloc web sigui brisa.

Podeu situar tot el text, les imatges i els vídeos allà on vulgueu que els vagi fent només lliscar-los i col·locar-los allà on considereu adequats..

Per últim, Wix us ofereix eines útils per utilitzar si alguna vegada us quedeu enganxats en qualsevol moment de la vostra experiència de creació de llocs web. Hi ha molts botons diferents per fer clic per rebre ajuda al lloc i, fins i tot, pots contactar amb l’assistència al client.

Això és beneficiós perquè mai se sap quan es pot trobar un problema i les respostes a les vostres preguntes us ajudaran a continuar el vostre camí de creació de llocs web.

El creador de llocs web de Wix.com és molt fàcil d’utilitzar i ofereix moltes eines diferents per ajudar-vos a construir el vostre lloc des de zero.

Els vostres clients ja us busquen en línia i, si no teniu un lloc web, els perdreu a la vostra competència. Deixeu de lliurar els vostres clients als altres perquè teniu por de saltar al món del lloc web.

El creador de llocs web de Wix és un lloc ideal per començar, i li proporcionarà un lloc web funcional i amb aspecte professional amb un temps curt.

Punchface Studio

Sarah J.K

~ Sarah és dissenyadora gràfica de Wix Pro des de 2009. També és un superheroi de xarxes socials.

Després d’haver utilitzat tots els creadors de llocs web per aquí, vaig arribar a la conclusió que Wix.com superava totes les expectatives. Wix ha avançat com si no s’ho podia creure, i he estat utilitzant els seus serveis des del 2009 quan vaig començar la meva petita empresa.

A més del fet que l’editor de Wix està en constant evolució, aportant funcions noves i millorades que us ajuden a aprofitar al màxim el vostre potencial, amb facilitat; la comunitat de Wix és càlida, on els empleats de Wix i els dissenyadors de Wix interactuen i es donen suport. La sana competència, les oportunitats no acaben mai.

Sovint explico Wix.com com el Photoshop de disseny web, a causa de la llibertat que et proporciona només per crear. Centenars d’eines excel·lents a la vostra disposició que s’adapten a principiants i professionals, és tot el que podríeu demanar per crear qualsevol cosa que pugueu imaginar. És com la màgia, fes clic!

Quan vaig començar per primera vegada, tenia experiència nul·la de disseny web o fons per contractar un dissenyador web, així que vaig començar a explorar les meves opcions. Va ser quan vaig topar amb Wix.com després d’abandonar frustrant altres opcions que em van obligar a seguir un format o format.

Wix va desafiar totes les regles; Em va donar un llenç en blanc per jugar amb el contingut del meu cor i amb aquest tipus de llibertat, del qual em vaig enamorar. El gran aspecte de Wix és que, si teniu 5 minuts o cinc dies per gastar en un lloc web, hi ha alguna cosa per a tothom.

Magnífiques plantilles pre-dissenyades a la vostra disposició, un llenç en blanc per a crear alguna cosa completament a partir de les seves pròpies visualitzacions (i de les eines per suportar-lo) i del fet que ha obert un món completament nou de disseny tant per a Wix Pros com per a clients..

David Attard

David Attard

~ David és un dissenyador web, un escriptor destacat en molts llocs web de disseny web i fundador de DART Creations, un lloc web per a persones que treballen amb llocs web..

En el dia i en l’edat d’un lloc que és una part tan necessària del negoci, és fantàstic que les persones que no tinguin accés a un dissenyador web (per qualsevol motiu) tinguin grans alternatives.

Cal veure-ho des de l’òptica de moltes empreses petites que volen anar a la xarxa, però no tenen ni idea d’on començar?.

WIX és una excel·lent elecció. La Intel·ligència de disseny artificial fa que puguis crear un lloc web fantàstic i en poc o menys temps.

Al ser un assistent pas a pas tan senzill, que demana coses com el context del lloc (botiga en línia, roba, bebè?), Llavors demana la vostra adreça, telèfon, detalls de la xarxa social i crea tots els llocs. des de zero. Per descomptat, es pot canviar i perfeccionar segons cal, però els conceptes bàsics estan definits.

En essència, es tracta d’un sistema de gestió de contingut molt simplificat, amb un focus important a crear una experiència d’usuari senzilla per a persones que necessiten crear un lloc web (però no saben com).

No vol ser WordPress ni mai pot ser tan flexible, però és l’eina adequada per a petites empreses que només necessiten una mà per ajudar a configurar un lloc web amb un preu relativament baix..

Angelique

Angelique

~ Angelique és el fundador de Fresh Pixel, una agència de disseny web que ofereix serveis professionals basats en web que inclouen llocs web d’inici per a petites empreses, solucions de comerç electrònic i desenvolupament complet de llocs web personalitzats, així com serveis de marca, SEO i màrqueting en línia..

Pel que fa a Builders Website Hosted, la meva preferència personal és Wix, sobretot per la possibilitat de tenir un lloc en funcionament relativament ràpid amb els seus temes. Si bé els creadors de llocs web no són per a tothom, són especialment útils per a les empreses petites.

Tots els constructors de llocs web tenen resultats propis i simultanis, i fem precaució de tot el client per fer les matèries i considerem el cost de les taxes anuals per als creadors de llocs web i ho pesem acuradament amb plataformes de llocs web més tradicionals..

Les solucions de comerç electrònic són més aviat limitades i no les recomanaria si un client necessita un lloc de comerç electrònic o un lloc web més complex, com ara una àrea d’adhesió o una capacitat d’inici de sessió. En aquests casos, WordPress, que també proporciona funcions d’editor d’arrossegar i deixar anar, és una opció millor que permet realitzar construccions de llocs web més robustes i és més barat que les taxes anuals dels creadors de llocs web..

He estat dissenyant un lloc web des de fa més de deu anys i he completat més de 200 llocs web, des de petits llocs de cartera fins a grans construccions personalitzades, per a mi, el disseny / màrqueting i la marca van de la mà i tot plegat sobre crear una connexió emocional amb el públic del client..

Pregó Romi

Pregó Romi

~ Romi és dissenyador web i soci de l’empresa Social Media Quick Sites International. Romi i la seva parella Maya van establir el seu negoci fa dos anys i van aconseguir dissenyar desenes de llocs web (i comptar).

De la nostra experiència en haver creat desenes de llocs web, Wix.com és la plataforma de bricolatge més fàcil per a petites empreses.

Una petita empresa té recursos limitats per a la seva imatge digital i no té temps per aprendre plataformes més sofisticades com WordPress. Wix ofereix diversos temes per als seus clients, que permeten editar-los de manera ràpida i intuïtiva sense necessitat de codificar i compta amb centenars d’aplicacions que es poden utilitzar tant en plans Freemium com Premium..

Us recomano molt Wix.com per a una empresa que planifiqui el seu primer lloc web sense experiència o amb recursos limitats. Això és especialment útil si l’empresa necessita un lloc web de portafoli o un simple lloc web de comerç electrònic.

La plataforma Wix s’ha actualitzat cada pocs dies amb les últimes funcions de disseny i gestió que permeten cada cop més possibilitats per al dissenyador i el propi negoci..

Roshain Senarathne

Roshain Senarathne

La firma de ~ Roshain ha estat guardonada amb “Bronze” com a “Dissenyador web Wix Pro” per “ArenaWix” USA, el 8 de novembre de 2010 i març de 2014. Es va convertir en el primer “dissenyador de Wix Pro” a la regió de l’Àsia sud-asiàtica..

El millor creador de llocs web allotjats per crear un lloc de petites empreses és Wix.

El recomano perquè és una plataforma molt fàcil de crear un lloc web i també té moltes aplicacions per utilitzar.

Podem crear llocs web bonics a Wix i no té anuncis importants sobre Wix per a usuaris gratuïts. Wix també ofereix allotjament de tota la vida per a usuaris gratuïts.

Kathy Powell

Kathy Powell

~ Kathy és la directora de màrqueting de Tie National, LLC.Kathy ha utilitzat els seus talents tant per construir com gestionar nous departaments des del terreny fins a aconseguir un creixement de la companyia i la satisfacció del client..

He utilitzat Wix diverses vegades en el passat per a petites empreses i el nostre recent disseny de llocs. Per als nous dissenyadors, WIX proporciona plantilles d’inici excel·lents per personalitzar-les mantenint el lloc molt professional.

Per a aquells que tinguin més experiència en disseny, les plantilles WIX poden ser una gran font d’inspiració per a trampolí, però també permet crear un lloc web a partir d’un llenç en blanc. Tots els elements hi són per blocs, imatges, animació i el més important per a SEO.

Jo no controlo tot el que fan els desenvolupadors de codificació, però amb WIX aquest coneixement no em retarda i el meu disseny i el meu sentit de la navegació prenen el protagonisme. Encara millor, puc fer canvis sobre la marxa sense la necessitat de contractar un desenvolupador per actualitzar la codificació.

Jim Chadoulas

Jim Chadoulas

~ Jim es va graduar en art & Escola de disseny AKTO (1996-1999) com a dissenyadora gràfica. Anteriorment va treballar com a il·lustrador freelance per a revistes. Actualment està creant llocs web petites empreses que necessiten un nou lloc web.

Wix té el creador / editor de llocs web més fàcil que permet als usuaris senzills presentar els seus treballs. Activitats, serveis, e-shop i moltes altres empreses. Wix segueix les últimes tecnologies amb moltes eines excel·lents que ajuden a dissenyar un lloc web molt modern i amable. Centenars d’aplicacions addicionals també podrien contribuir a completar projectes únics.

WIX també proporciona màrqueting, publicitat, butlletins, SEO, analítica, imatges d’imatges i vídeo. Té el paquet complet per crear un lloc web per a petites empreses que altres constructors de llocs web del mercat.

Jessica Palotas

Jessica Palotas

~ Jessica és un professional dissenyador web i professional de màrqueting social amb extraordinàries habilitats en desenvolupament web.

Creiem que Wix és el millor creador de llocs web al voltant. Hem utilitzat moltes altres plataformes, gairebé totes les que hi ha a fora.

Wix és, amb molt, el més fàcil d’utilitzar, a més, et permet ser creatiu amb el teu disseny i idees i, tot i així, proporciona un increïble lloc web HTML fàcil d’utilitzar i visualitzar sense utilitzar poc o cap codificació HTML..

Un cop dissenyat el lloc web dels meus clients, normalment puc proporcionar enllaços de bricolatge per ajudar-los a fer les seves pròpies actualitzacions. Els dóna poder i confiança i comoditat per mantenir el seu propi lloc web. Si tenen algun problema, sempre poden contactar amb mi, o contactar amb ajuda de Wix sense cap pregunta!

M’encanta Wix i he construït amb ell durant cinc anys. He dissenyat centenars i centenars de llocs web d’un negoci de pastisseria, a bancs i metges!

Joshua Moran

Joshua Moran

Com a dissenyador gràfic, WiX seria la meva opció entre altres creadors de llocs web.

El motiu principal seria la seva capacitat de treballar amb un llenç en blanc, sense plantilla i totalment personalitzable.

La personalització completa és el que fa que l’enfocament del lloc web HTML sigui atractiu. Tanmateix, la caiguda és que es triga més temps a codificar.

Amb WiX, puc centrar-me en el disseny i fer que sembli estèticament agradable, alhora que m’estalvio moltes hores de codificació. Els terminis més curts significa clients més feliços.

Tracy Costopoulos

Tracy Costopoulos

~ Tracy és cofundador i conseller delegat de Brown Owl Creative, una empresa de disseny multidisciplinari del Regne Unit, centrada en el branding, el disseny i el desenvolupament web. Brown Owl Creative combina disseny i tecnologia per llançar marques i ajudar a les empreses a créixer, tant a nivell local com arreu del món.

A Brown Owl Creative utilitzem tecnologies HTML5, CSS3 i JavaScript per crear experiències mòbils, tauletes i d’escriptori atractives i innovadores per a les solucions web dels nostres clients. Treballem en algunes plataformes que inclouen WordPress, Wix, SquareSpace, Webflow i Magento.

Cap creador de llocs web és perfecte, segons la meva opinió, tots tenen els seus avantatges i avantatges. Per a mi, Wix és, amb molt, l’atractiu més innovador & deixar lloc als creadors de llocs web entre els seus competidors.

Podeu assolir un alt nivell de disseny avançat sense necessitat de saber codificar i sempre estan introduint funcions noves i innovadores, que al meu entendre, les posen per davant dels seus competidors en aquest sentit..

Aquesta és una consideració important si voleu construir el vostre lloc en una plataforma que pugui créixer amb el vostre lloc a mesura que canvien els vostres requisits.

La capacitat de crear un lloc web d’escriptori i mòbil sense codificació ni desenvolupament fa que sigui una opció enormement competitiva per a petites empreses i startups que vulguin crear una presència de lloc web, de manera ràpida, eficaç i dins del pressupost..

Crec que el creixement de Wix (88 milions d’usuaris registrats a juliol de 2016) es deu principalment al seu enfocament innovador en el desenvolupament de noves funcions i que fa que sigui fàcil d’utilitzar que les petites empreses puguin gestionar i actualitzar els seus propis llocs web sense necessitat de contractar una desenvolupador per fer petites actualitzacions web en nom seu.

També disposen d’una de les infraestructures d’assistència més fortes disponibles entre tots els constructors de llocs web i mantenen resposta per telèfon i correu electrònic de suport. Això, juntament amb la flexibilitat de la seva plataforma i la facilitat d’ús, els converteixen en líders del mercat en el que avui és un mercat molt competitiu.

Sarah A. Sherman

Sarah A Sherman

~ Sarah és la fundadora de illustrateddomain.com, és una premiada Wix Certified Design Pro i ha creat llocs des de 2010. La seva experiència prèvia com a consultor empresarial i expert en màrqueting ajuda als seus clients a definir les seves estratègies en línia..

Al meu entendre, Wix és la millor opció absoluta per a una plataforma de petites empreses.

Els usuaris poden crear llocs web magnífics amb una fracció del preu que pagarien amb altres plataformes. Disposa d’una tecnologia d’arrossegament i d’ús que permet als usuaris amb poca experiència web poder crear un lloc web fantàstic. Si un professional crea el vostre lloc Wix, és fàcil que aprengueu a gestionar el vostre lloc.

Per a les petites empreses, les funcions de backend de Wix són una botiga web única on tot està a l’abast de la vostra solució no només per crear un lloc web, sinó també per gestionar el compromís dels vostres clients i clients en un sol lloc..

Les funcions de Wix inclouen:

 • Netejar dissenys de llocs web bonics
 • Facilitat d’ús
 • SEO fàcil, eficaç (sense ajax)
 • Fotogaleria Pro
 • Wix Backend: per gestionar els vostres clients, contactes i clients
 • Disseny paral·lel i sensible (colors Wix)
 • Gestió de màrqueting per correu electrònic (Shix out)

Antonio Calabrese

Antonio Calabrese

~ Antonio és el conseller delegat d’Unraveled Media, una agència digital que ofereix un disseny de llocs web personalitzats i serveis de SEO. També és el fundador de Boonle.com, un mercat de disseny gràfic.

Tot i que construeixo llocs web a diverses plataformes, Wix.com acostuma a funcionar millor quan es tracta de llocs web de petites empreses. Recomano Wix als propietaris de petites empreses molt sovint pels següents motius:

Asequibilitat

El cost per configurar un lloc Wix dissenyat a mida enfront d’un lloc de WordPress dissenyat a mida és generalment molt inferior. Això sol ser degut al temps que triga a configurar un lloc Wix en comparació amb un lloc de WordPress.

Configuració ràpida & facilitat d’ús

Degut a l’editor d’arrossegar i deixar anar molt personalitzable, la configuració d’un lloc web d’aspecte fantàstic es pot fer sovint en un termini curt un cop us familiaritzeu amb la plataforma.

Manteniment

La formació de clients sobre com gestionar i editar els seus llocs web Wix és molt més fàcil que els llocs de WordPress. Els clients generalment comprenen el concepte del creador arrossegueu i deixen anar ràpidament i agraeixen que puguin fer edicions bàsiques, com ara afegir fotos o canviar text. La documentació de suport és a només un clic.

Beatriz E. Caraballo

Beatriz E. Caraballo

~ Beatriz és una dissenyadora web i una bloguera dedicada a ajudar la gent a iniciar el seu bloc des de zero. Proporciona tutorials pas a pas i consells sobre accions, a la vegada que ofereix els seus serveis de codificació per personalitzar les plantilles de Squarespace.

Quan penso en llocs web d’aspecte professional per a petites empreses, de seguida penso en Squarespace. Crec que és el creador de llocs web amb més allotjament, i no per la seva popularitat. Per a mi, Squarespace és amb molt la millor solució per crear un lloc de negocis estable pel vostre compte, principalment a causa d’aquests tres aspectes fonamentals:

1. Plantilles responsives: Sóc un gran defensor de la resposta a un lloc web, no només perquè permet que la vostra audiència pugui navegar pel vostre lloc de manera eficaç quan es troba en marxa, sinó també perquè els permet saber que sou seriosos amb el vostre negoci i hi presteu atenció. detalls massa sovint oblidats.

Totes les plantilles de Squarespace responen completament i, fins i tot, si afegiu elements procedents de fonts de tercers que siguin sense resposta , podeu ajustar-los fàcilment injectant un parell de línies CSS a l’editor

2. Personalització: si voleu que el vostre lloc sigui memorable i s’adapti completament a la vostra marca, heu de treballar. Això vol dir que heu de poder editar, triar colors i escollir tipus de lletra per a cada element del vostre lloc web.

Amb l’editor d’estil de Squarespace, podeu canviar gairebé tots els aspectes del vostre lloc, inclosos els botons, els colors de divisió, els tipus de lletra, el color del text, l’encoixinament, etc., que us permetrà crear un lloc totalment personalitzat sense tenir habilitats de codificació. A més, si teniu coneixement d’HTML i CSS, teniu la possibilitat de personalitzar el vostre lloc encara més gràcies a les moltes àrees d’injecció de codi disponibles a totes les plantilles..

3. Preu: quan inicieu una empresa amb un pressupost, pot ser temptador anar a buscar les opcions més barates disponibles, però quan es tracta de plataformes de llocs web, no estic d’acord. Un creador fiable que us ofereix totes les funcionalitats que necessiteu, i molt més, sovint inclou una etiqueta de preu. Afortunadament, els plans de Squarespace són molt assequibles i sempre podeu triar l’actualització a mesura que el vostre negoci creixi.

El que fa als constructors de llocs web allotjats és que, fins i tot quan poden oferir una interfície fàcil d’utilitzar, una àmplia gamma de plantilles i fins i tot comptes gratuïts, haureu d’anar amb el que us ajudarà a crear un pròpiament dita presència en línia. Per això, recomano a Squarespace a aquells que vulguin establir una empresa a llarg termini al web

Jeff Miller

Jeff Miller

~ Jeff és el propietari i artista conceptual de HellothisisJeff Design, una marca autònoma i una botiga de disseny web dissenyada específicament per a ànim de lucre, esglésies i petites empreses.

Cada projecte web té diferents exigències a tenir en compte i objectius a assolir, per tant, per desgràcia, cap plataforma perfecta funciona per a cada client. No obstant això, l’ús de Squarespace com a solució web completa d’auto-allotjament sovint té un sentit per a moltes de les petites empreses, sense ànim de lucre i a les esglésies amb les que treballo.

Squarespace, de manera creativa, ofereix plantilles molt netes, que són perfectes per comunicar històries de marca convincents. La capacitat de proporcionar les nostres pròpies personalitzacions mitjançant CSS, a més d’aprofundir-nos amb la plataforma de desenvolupadors, realment diferencia Squarespace com un autèntic equip d’eines del dissenyador. Hi ha molt poques coses que no es poden realitzar en el seu marc.

Les característiques més importants, tanmateix, es troben en la part del client pel que fa a la gestió intuïtiva de contingut i al manteniment del lloc. Als meus clients els agrada el fàcil que és crear dissenys dinàmics de pàgines noves amb l’editor d’arrossegar i deixar anar i tenir un control complet sobre la jerarquia del seu lloc..

Squarespace també ofereix molts avantatges entre ells, com seguretat SSL, eines de comerç electrònic, diverses integracions bàsiques i un excel·lent servei al client.

En resum, m’agrada fer servir Squarespace, ja que és ràpid i fàcil, mentre que proporciono solucions de disseny i contingut de disseny d’última qualitat que m’ajuden a explicar les històries dels meus clients de maneres molt pràctiques..

Josiah Nelson

Josiah Nelson

~ Josiah ha guanyat 5 premis per al disseny web en els darrers 5 anys. Actualment només fa disseny web per a clients privats i dirigeix ​​la seva empresa, ReadySettle, a temps complet. Va crear el lloc de la seva empresa en un cap de setmana.

De tots els concursants, Squarespace és qui finalment escolliria. Compten amb eines molt senzilles i intuitives alhora que permeten un disseny i un estil nets. He tingut molts amics de petits empresaris i emprenedors que utilitzen Squarespace i el més bonic d’ells és que fan que el seu codi funcioni molt bé junts.

Les eines del lloc web que utilitzen interfícies gràfiques han de crear contenidors com peces de trencaclosques per a que arrosseguin i deixin funcionar. En la majoria dels casos, això es converteix en un engorós embolcall d’elements de disseny incomparables i colors atractius.

Espai, però, ho fa molt bé mitjançant una tècnica diferent que no fan servir molts altres jugadors. És molt evident amb la velocitat de temps de càrrega de pàgines, com de resposta al lloc i només la sensació general d’autenticitat i qualitat que simplement no podeu obtenir de la majoria de plataformes d’arrossegar i deixar anar..

En general, Squarespace és la meva primera opció com a administrador web. No poques plataformes poden fer coincidir el cost i la facilitat d’ús en comparació amb el resultat final, que és un lloc web de gran qualitat i sensible, que comunica eficaçment el missatge del lloc web i ho fa d’una manera molt agradable per a la vista..

Dylan Seeger

Dylan Seeger

~ Dylan és el fundador de Lovably Inc., un estudi creatiu basat a Nova York centrat en difondre idees de llarga durada a tot el món mitjançant un disseny atent i orientat a propòsits. Fundada el 2014 amb l’objectiu de fer més accessibles els serveis de disseny de gamma alta, hem ajudat a convertir desenes d’idees fantàstiques en belles realitats.

Espai d’espai és el creador de llocs web més ben allotjat per a petites empreses, ja que permet una personalització àmplia i creativa mantenint una simplicitat i elegància que la majoria de serveis ni tan sols s’acosten a aconseguir.

Squarespace facilita als nostres clients afegir i editar contingut als seus llocs web i té la càrrega de gestionar una configuració web complexa de les espatlles..

Finalment, el servei d’atenció al client 24 hores de Squarespace és de primer nivell i sempre està a punt per ajudar-vos. No pots superar això.

Meghan Hartman

Meghan Hartman

~ Meghan és dissenyadora d’UX i fundadora de Crafting Creative, on treballa amb empresaris creatius per elaborar llocs web fàcils d’utilitzar, que generen la seva credibilitat i que aporten més clients a la seva porta digital. La podeu trobar a Twitter o Instagram @MeghanCreative.

El millor constructor de llocs web allotjat i el que utilitzo jo mateix i per als meus clients és Squarespace. Squarespace és una solució única: s’ocupen de l’allotjament, el vostre nom de domini es pot configurar a través d’ells i s’integren fàcilment amb Google Apps. Recentment també van començar a oferir certificacions SSL gratuïtes, cosa que significa (alerta nerd) que el vostre lloc web tindrà un https: // al principi, notificant als usuaris que és un lloc segur per utilitzar..

Ara, per què passa això? Com que a partir del 2017, Google s’està creixent en llocs no segurs i el vostre podria ser marcat com a insegur si no teniu la màgia SSL. La bona notícia és que, amb Squarespace, ni tan sols us haureu de preocupar.

A part de totes les funcions de SEO desagradades que Squarespace té, m’encanta la forma que és fàcil d’utilitzar i personalitzable. Amb els seus bells temes i el seu editor desplegable, és un dels més fàcils d’utilitzar plataformes en línia. No només això, sinó que són relativament indolors a personalitzar oferint-vos l’opció d’afegir al vostre CSS, HTML i JavaScript.

He utilitzat WordPress, Weebly, Wix, Flux web i he estat des del zero un lloc web codificat personalitzat. De tota aquesta experiència, he trobat Squarespace com el millor creador de llocs web allotjat per a propietaris de petites empreses. És fàcil d’utilitzar, té un gran conjunt de funcions integrat i us permet configurar un bloc per conduir més trànsit en línia al vostre negoci..

Zoran Bosancic

Zoran Bosancic

~ Zoran va cofundar POINT OUT, una agència de màrqueting digital, on ha treballat amb marques com Aquafresh, BMW, Cisco, GlaxoSmithKline, Peugeot, Sensodyne i STIHL. Ha convertit la seva missió personal en ajudar a tots els aspirants que hi estiguin a iniciar un negoci que li encantarà.

Squarespace no us oferirà la flexibilitat de WordPress. Però això és cert per a qualsevol altre creador de llocs que hi hagi.

Tampoc té el constructor més fàcil que Weebly té. I és possible que no tingui una col·lecció tan gran de plantilles com Wix.

Tot i això, el millor creador de llocs web del mercat és Squarespace. Mans abaix.

Per què? Hi ha a la part superior de cada categoria. A més, sobresurt quan es tracta de determinants com ara disseny, compartibilitat i preparació de SEO. Totes les plantilles donen resposta. Funcionen molt bé a l’escriptori, com al telèfon. Això és especialment important com recentment L’ús d’internet mòbil ha superat l’escriptori per primera vegada a tot el món.

Squarespace va combinar perfectament la facilitat d’ús, la flexibilitat del disseny i les millors pràctiques d’UI / UX.

Com a empresa petita, no haureu de dedicar massa temps a gestionar el vostre lloc, sinó a la creació del vostre negoci. El vostre lloc us ha d’ajudar a aprofitar totes les oportunitats de negoci en línia que puguin sorgir, mentre que no hauria de consumir el vostre temps i energia valuosa.

I això és exactament el que obteniu amb Squarespace.

De fet, les coses que podeu fer et meravellaran. Plantilles com Pacífic et permetrà dissenyar el teu lloc per fer-lo sentir com si fos fet a mida. Podeu tenir tots els widgets, blocs d’activació i botons CTA que necessiteu. També s’integra amb Leadpages, ConvertKit i altres aplicacions populars.

Bàsicament, Squarespace ofereix tot allò que necessiteu com a petita empresa. I ho ofereixen per un preu raonable.

Diògenes Britànics

Diògenes Britànics

~ Diogenes té més de 9 anys d’experiència en el disseny i desenvolupament de llocs web, així com una gran experiència en disseny de productes informàtics i físics..

Recomano Squarespace com a creador de llocs web amb allotjament millor. Squarespace té:

1. Suport 24/7,

2. Una gran comunitat d’especialistes,

3. Les plantilles més adequades i completament adaptades i

4. Un sistema de gestió de continguts extremadament flexible.

Alyssa Hopkins

Alyssa Hopkins

~ Alyssa està ajudant les petites empreses a fer créixer el seu públic a través de dissenys de pit i fotografia.

Prefereixo Squarespace per diverses raons:

1. Squarespace ofereix llocs molt ben dissenyats que permeten canviar les plantilles en qualsevol moment sense perdre contingut. Si voleu canviar la plantilla a Wix, heu de començar i perdre el contingut que és un dolor!

2. L’espai és sensible. El wix us permetrà ocultar determinades coses al mòbil, però, per a la majoria de la meva clientela, no volen dissenyar un lloc mòbil per separat, volen poder dissenyar un lloc i fer que el codi faci la resta..

3. L’espai compta amb una assistència fantàstica 24 hores. Trobar un dolor a algú per parlar amb Wix és un dolor. Tenen un gran fòrum hep, però a vegades cal parlar o enviar per correu electrònic a una persona en lloc de passar hores buscant els fòrums de la vostra solució. He estat allà i no és divertit.

4. Squarespace ofereix una amplada de banda il·limitada, a diferència de Wix. Això és enorme si espereu tenir un nombre elevat de visitants al vostre lloc i si teniu molt contingut al vostre lloc que heu de carregar ràpidament. Wix té massa restriccions d’amplada de banda.

5. El quadrat ha estat creat per dissenyadors. Totes les seves plantilles semblen de gamma alta. Té un arrossegament més estructurat & baixada en comparació amb Wix. La corba d’aprenentatge pot ser més fàcil a Wix que no pas a Squarespace, però un cop entès el bàsic de crear un lloc allà, és molt fàcil fer la resta.

David Head

David Head

~ David ha estat especialista en Squarespace durant 3 anys i va construir personalment uns 100 llocs de Squarespace. És el fundador de DesignLive, com Uber per a un dissenyador de Squarespace.

He de triar l’espai. El motiu original que vaig començar a dissenyar a la plataforma era que estava intentant aprendre a construir el lloc web del meu primer negoci.

Vaig provar totes les altres plataformes (Shopify, Wix, Weebly, WordPress, etc.) i res era tan sofisticat com Squarespace.

Han pensat en la eliminació de tots els obstacles que poden fer front els bricoladors. En poques paraules, és la forma més garantida per a la persona mitjana de crear un lloc web bonic.

John Tindel

John Tindel

~ John és una força creativa transformadora, que proporciona una afluència d’idees, cultura i lideratge. Amb més de 15 anys d’experiència, fomenta el treball en equip, proporciona un lideratge creatiu constant & desenvolupament de productes.

En primer lloc, crec que els he utilitzat tots. Des de solucions allotjades a allotjaments independents, tinc clients que volen la seva solució específica i necessito poder treballar amb allò que tenen. Recentment, he estat utilitzant la solució de comerç de Squarespace.

M’encanta la simplicitat dels seus llocs, i la seva solució de comerç electrònic és prou fàcil de configurar i començar a utilitzar. Com a dissenyador, acostumo a dissenyar el meu lloc i mai afegir contingut. Squarespace crea llocs mínims tan senzills, que resisteixo a redissenyar i començar a afegir contingut al lloc.

Un dels avantatges és el preu, realment assequible per vendre en línia i connectar la vostra correspondència al client (Mailchimp, correus electrònics) per crear una experiència fantàstica per a l’usuari quan es compra en línia. Per menys de 30 dòlars, podeu iniciar un negoci en línia que tingui un aspecte excel·lent i que funcioni com un minorista complet en línia.

No exerceixen retallades de les vostres vendes com Shopify i altres. L’única caiguda que tinc amb els llocs de comerç de Squarespace és que només teniu una opció per al processament de pagaments. Tot plegat, no crec que estigués decebut amb la seva plataforma i suport.

Marta Tucci

Marta Tucci

~ Marta és la fundadora i dissenyadora de Naya Traveller. Va ser votada com una de les millors webs de Squarespace del món.

Crec que Squarespace és la millor plataforma de llocs web que s’allotja. Tenen integracions de tercers excel·lents com Adobe Typekit, Getty Images i Stripe, que racionalitzen el flux de treball diari i ajuden al lloc a semblar professional..

Les seves plantilles són d’alta qualitat en el disseny i també són fàcils de personalitzar amb codi.

Per últim, Squarespace compta amb una àmplia comunitat de suport útil per a usuaris amb pocs coneixements CSS / HTML que vulguin personalitzar els seus llocs amb fragments de codi senzills..

Brandon Brown

Brandon Brown

~ Brandon és un dissenyador amb seu a Atlanta, GA, especialitzat en marca i disseny web. Brandon també treballa amb artistes i músics mitjançant desenvolupament d’artistes i consultoria de marca.

Visc i respiro Squarespace a l’hora de treballar amb petites empreses. Squarespace és un partit ideal per a petites empreses orientades al disseny i que volen participar activament en l’elaboració de l’estètica del vostre lloc web.

M’encanta utilitzar Squarespace per a empreses que comencen i m’interessen un disseny net i sensible. Els propietaris de petites empreses poden fer molts retocs de disseny sense tocar mai el codi. Els usuaris també poden experimentar una interfície de comerç electrònic fàcil d’utilitzar, que els permet fer servir de forma fluïda des del seu lloc web de Squarespace.

Si les petites empreses busquen un disseny modern i orientat a la imatge, considereu definitivament Squarespace.

Nicola Bernardi

Nicola Bernardi

~ Nicola és fotògraf professional. Va dissenyar el seu propi lloc, que va ser votat com un dels millors llocs de Squarespace del món

Segons la meva opinió, Squarespace és el constructor de llocs web més ben allotjat que hi ha als interwebs.

El que la distingeix és la seva senzillesa: tot es crea tenint en compte l’experiència de l’usuari i s’adreça a totes les persones que no necessàriament tenen antecedents en disseny o programació web.

Cosa que no deixa de ser alliberadora, perquè com a propietari d’una petita empresa, probablement vius en un huracà constant d’idees i il·lusió per mostrar / promoure qualsevol cosa que facis i no tens temps ni interessant en aprendre a treballar. amb codificació o disseny.

Squarespace ofereix belles plantilles de resposta, un sistema ridículament senzill d’utilitzar i arrossegar contingut per a contingut i, a més, el millor servei d’atenció al client que he experimentat mai.

Com a fotògraf, em permet passar menys temps davant d’una pantalla esbrinant com fer coses pel meu lloc web i més temps per disparar i fer la meva feina.

Brendan Kennedy

Brendan Kennedy

Squarespace, al meu entendre, és el creador de llocs web amb millor allotjament per crear un lloc web per a petites empreses. Crec que és una plataforma que equilibra un gran disseny i és fàcil d’utilitzar.

Un propietari de petites empreses pot dissenyar un lloc web molt ràpid amb molta velocitat i els estalviarà molts diners a mesura que s’envergin.

A més, segons la meva experiència, tenen el millor servei al client i funcionen molt bé amb els propietaris de petites empreses.

Sampath S

Sampath S

~ Sampath és un desenvolupador de llocs web professional des de fa gairebé 9 anys. En aquest temps, va crear més de 100 llocs web, embuts & pàgines de destinació Construeix llocs web que s’ajusten als objectius empresarials i que es converteixen bé.

He treballat amb 7-10 creadors de llocs web i Squarespace n’és un. El faig servir principalment per crear llocs web per als meus clients, principalment portafoli personal i petites empreses.

Tenen blocs de contingut per a diferents tipus de contingut (text, imatges, àudio, galeries de fotos, mapes, etc.), cosa que facilita la feina.

Tot i que sóc desenvolupador de llocs web professionals en diversos CMS, si se’m va demanar que apunteu a un creador de llocs web, aquest dia serà SquareSpace..

Aquí és el perquè.
* Podeu afegir HTML personalitzat & Codi CSS per embellir el lloc.
* Podeu integrar gairebé qualsevol aplicació al vostre lloc web de Squarespace (per desgràcia, encara no Zapier), que és un gran signe d’alleujament. No ho podeu fer amb la majoria d’altres constructors de llocs web que hi ha.

Si teniu curiositat per saber què és el que la destaca d’altres constructors de llocs web, aquí teniu una llista ràpida d’avantatges.
Pros

 • Gran conjunt de plantilles sensibles
 • Certificat SSL gratuït
 • Botiga de comerç electrònic integrat
 • Pàgines il·limitades & ginys
 • Espai d’emmagatzematge il·limitat
 • Contrasenya protegeix qualsevol nombre de pàgines

Tanmateix, com qualsevol altre producte, SquareSpace també ve amb un conjunt propi de cons.
Contres

 • No hi ha pla gratuït
 • De vegades, la velocitat de la pàgina és una preocupació
 • El processador de pagaments està limitat a Stripe (només)
 • Cap creador de membres (no és un bloquejador)

No he parlat de SEO enlloc perquè sense un lloc web personalitzat, sempre haureu d’aprofitar l’optimització.

Si busqueu un creador de llocs web per començar immediatament i no voleu anuncis desordenats a tot el vostre lloc web empresarial, aneu amb ell.

Per un preu inferior a 3 cafès, obteniu un lloc web responsiu amb seguretat SSL (mensual) per establir la vostra presència empresarial en línia amb Squarespace.

Jared Gibbons

Jared Gibbons

~ Jared és cofundador de Pocket Knife, un grup creatiu que dissenya i desenvolupa llocs web personalitzats Squarespace.

Crec que Squarespace és una excel·lent solució per a aquells que desitgin construir un lloc web de petites empreses.

No només tenen belles plantilles per utilitzar com a punt de partida, sinó que les empreses podran gestionar fàcilment el contingut del seu lloc web en el futur amb l’intuïble CMS Squarespace.

Edward Wisniewski

Edward Wisniewski

~ Edward porta més d’una dècada creant experiències digitals immersives i interactives. Actualment és el director tècnic de Radish Lab i treballa per gestionar l’equip de tecnologia i implementar solucions tecnològiques innovadores per a reptes complexos a què s’enfronten les organitzacions d’impacte social..

Us recomanem Squarespace. És barat, fàcil d’utilitzar i conté una interfície de caiguda i gota que fa que sigui indolor crear llocs web ben dissenyats en pocs minuts.

Squarespace ofereix plantilles d’alta qualitat i belleses que posen l’UX i el disseny a l’avantguarda, a més d’oferir integracions racionalitzades, opcions de comerç electrònic fora de caixa i grans eines per a desenvolupadors que van més enllà de les de l’altre lloc web tradicional allotjament. plataformes.

Christel Laura Voss

Christel Laura Voss

Squarespace és el lloc on ser si voleu créixer la vostra marca. Aquesta plataforma no es manté aturada i la flexibilitat és clau avui dia.

Dissenyo exclusivament a Squarespace perquè és una plataforma on es pot desenvolupar la creativitat. I mai no us heu de preocupar de seguretat ni de plugins defectuosos.

El meu objectiu és desafiar contínuament la meva pròpia limitació i oferir sempre un treball extraordinari. Squarespace em permet fer només això!

Amit Kumar

Amit Kumar

~ Amit és una àmplia comercialitzadora digital amb bones experiències en màrqueting d’afiliació, màrqueting en mitjans socials i màrqueting en vídeo. És cofundador de RankMeUp Services, una agència de màrqueting digital especialitzada en augmentar el trànsit de llocs web i vendes en línia.

Moonfruit guanyarà per a mi qualsevol dia per la seva capacitat d’oferir una àmplia gamma de funcionalitats integrades i fàcil de comprendre i d’utilitzar el quadre de comandament d’usuaris. Té un bell ram de temes refrescants per triar..

Podeu publicar el vostre contingut i assegurar-vos que la seva compatibilitat amb ordinadors, pestanyes i telèfons intel·ligents automàticament, també s’ocupa de la seva pròpia SEO fins a cert punt. Fins i tot es pot compartir automàticament el contingut de diferents mitjans socials també.

Una altra bona raó per la qual es fa tan popular és que fins i tot es pot configurar una botiga de comerç electrònic en només tres passos fàcils. Funciona directament sobre el mètode d’arrossegament i solta i és molt fàcil d’utilitzar. Per acabar-ho de trobar, també trobareu Google Analytics i Google Webmaster Tools integrades a la seva interfície d’usuari, fent-ho tot més atractiu per als SEO..

Per tot plegat, Moonfruit és, per tots els estàndards, una de les propietats més útils i adients per crear SEO per al vostre contingut.

Max Robinson

Max Robinson

~ Max Robinson és un dissenyador web d’AIMS Web Design.

Només utilitzem MoonFruit per als clients, tot i la relativament antiga interfície d’usuari que sembla deixar a tanta gent.

M’agrada la quantitat de personalització que teniu amb cada lloc web i la facilitat que es poden afegir ginys i blocs.

Només hem tingut comentaris positius sobre els llocs que hem creat mitjançant MoonFruit i sempre hem aconseguit mostrar al nostre client com utilitzar el constructor perquè puguin fer els canvis ells mateixos.

Shyam Bhardwaj

Shyam Bhardwaj

~ Shyam gestiona una empresa de serveis de marca digital i desenvolupament de llocs web.

Al meu parer, Weebly és una de les simples eines eficaç de creador de llocs web per a administradors web. No necessiten tenir habilitats de programació, només han d’arrossegar i deixar anar les propietats del lloc web a un lloc web, així que si he d’utilitzar una eina de creador per desenvolupar un lloc web per a petites empreses, escolliré Weebly.

Entre els diferents elements que podreu afegir a les pàgines web s’inclouen text, imatges, vídeos, botons, mapes de Google i formularis de contacte. Un dels seus avantatges principals és que mentre creeu el vostre lloc web, podeu veure simultàniament les reflexions a la pàgina i arrossegar els elements d’una barra d’eines a l’àrea de la vostra pàgina web..

Weebly també inclou hosting – Cloud hosting, un sistema molt ràpid i segur. El temps de càrrega afecta els vostres rànquings als resultats de cerca, de manera que també tindrà avantatges SEO. A més a més, també us permet crear blocs que es integren a CMS. Per als administradors web que vulguin optar per la funcionalitat de comerç electrònic, ofereix una excel·lent solució per a llocs web de comerç electrònic.

Totes les opcions són bones en la mesura que els requisits del vostre lloc web s’ajusten a l’especificació del vostre lloc perquè es compleixin les instal·lacions del framework o l’eina de creació de llocs..

Tots bons llocs web

Sempre que faig consultes amb les empreses de petites empreses, escolto a la majoria dels propietaris que només necessiten un lloc web petit de fins a 10 pàgines amb text, imatges i vídeo de YouTube incrustat. Per a tan petits requisits, Squarespace, Weebly o fins i tot WIX funcionen bé. L’eina de fabricants de Godaddy també serà una solució senzilla per a un petit lloc web. Només cal que arrossegueu el contingut del contingut, imatges, diapositives, vídeos o formulari de contacte.

Algunes de les aplicacions com Weebly, Squarespace o WIX també van afegir funcions de comerç electrònic, de manera que per a les necessitats de comerç electrònic de pocs productes, aquestes estan preparades per anar a les eines per crear la vostra botiga web..

Això no requereix coneixements de programació HTML de CMS complexes com Magento, Prestashop o WordPress. La velocitat també serà excel·lent per a aquestes plataformes, per la qual cosa és un altre factor de SEO.

Moltes gràcies a tots els experts que han participat en aquest cercle d’experts! Si teniu cap pregunta, envieu-les a continuació i segurament us respondrem. Si voleu iniciar un lloc nou, feu-me saber quina plataforma voleu utilitzar.

A més, no oblideu que compartir és cuidar. Ajudeu-nos a difondre aquesta publicació compartint-la amb els vostres amics i seguidors.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map