29 Coses a considerar abans de construir un lloc web fantàstic

És complex, però no és complicat. Què és això per obtenir una manera de resumir el que passa a la creació d’un lloc web? Gràcies a la tecnologia i la innovació, els aspectes tècnics de la creació de llocs web han estat fàcils. És la planificació que segueix sent el vostre obstacle.


Els nous llocs web sovint es complicen abans que fins i tot es llancin. Els constructors s’hi apropen pensant que han de ser tot per a totes les persones. No és el cas. La gent vol menys, no més. A continuació, es detallen 29 coses a tenir en compte abans de construir un lloc web.

Conegui el futur del disseny web dels experts

Contents

1. Finalitat del vostre lloc web

El fet de barrejar i fer coincidir els propòsits fa més mal que bé. Els llocs web guanyadors es construeixen i comercialitzen amb un enfocament singular.
Fes-ho simple. Trieu entre tres opcions estratègiques:

 • 1. Venda de productes i serveis. Un lloc de comerç electrònic pot generar ingressos i beneficis, però sovint requereix un gran pressupost per crear-lo i executar-lo.
 • 2. Generar oportunitats. Podeu desenvolupar i comercialitzar aquest tipus de llocs web per menys diners. No oblideu el que necessitareu per obtenir oportunitats de seguiment qualificades i rastrejables.
 • 3. Establir credencials. Aquests són els menys costosos de construir. Utilitzeu-ne un per crear consciència, però tingueu en compte que no el podeu utilitzar per vendre coses ni generar oportunitats.

2. Definició d’un públic objectiu

Només hi ha una manera de crear un lloc web o blog amb èxit. Has de ser el millor en el que fas dins de la teva indústria existent.
Si no sou els millors del món dins del vostre mercat, adopteu un enfocament més estret de la seva definició. Quin nínxol és millor (o podríeu tornar a ser millor) que qualsevol altre competidor?
Per trobar aquest nínxol, feu aquestes tres preguntes:

 • 1. Té un mercat urgent un dolor urgent o una passió irracional?
 • 2. Hi ha proves que busquen resoldre aquest dolor o aquesta passió?
 • 3. Teniu una solució única per a això?

Les respostes afirmatives a les tres preguntes volen dir-ho va definir el vostre públic objectiu.

3. Investigació dels vostres competidors

Abans de començar amb aquest esforç, assegureu-vos d’entendre per què és crucial. Tu vols investigació competitiva així podeu fer el que els vostres competidors no fan.
Heu definit el vostre mercat objectiu al pas anterior. És el moment de veure com els atrauen altres llocs web. Utilitzeu aquestes eines.

 • Alexa: Aquest servei us ajudarà a analitzar el trànsit a la botiga de comerç electrònic del vostre competidor. Alexa us oferirà la classificació global del trànsit i la visió del públic. Pagareu per alguns dels seus informes avançats.
 • Llibre de SEO: Eina de comparació de similitud de la pàgina: utilitzeu aquest servei per comparar els títols de pàgina, la meta informació i les frases habituals dels vostres competidors.
 • Eina de paraules clau de Google AdWords: No omiteu aquest servei. Utilitzeu-lo per analitzar les paraules clau i la quantitat de trànsit generat per aquestes paraules clau. Podeu utilitzar-lo per estimar quant paga la vostra competència per clic pels anuncis.
 • DomainTools: Whois: Tot el que necessites és l’URL d’un competidor. Rebràs un registre complet d’aquest domini.
 • SpyFu: Aquest servei de pagament us permet veure quines paraules clau i AdWords funcionen per als vostres competidors. Podeu evitar els errors que van cometre. És com si tots els vostres competidors realitzessin proves de mercat per 79 dòlars al mes.

4. Explorar una estratègia de monetització

Els ingressos són una de les mesures d’èxit per al vostre lloc web? Considereu una d’aquestes tres estratègies:

 • 1. Un lloc d’adhesió. Els visitants es registren per accedir al contingut. Compren productes o serveis específics.
 • 2. Subscripcions o un pla de pagaments. Els visitants paguen una tarifa recurrent que els dóna accés a tot el contingut fins que caduqui la subscripció.
 • 3. Venda contingut. Ha de tenir valor i ser rellevant. Encara podeu vendre productes al vostre lloc web, fins i tot si no en teniu. Convertiu-vos en afiliat als productes d’una altra marca. Obteniu una comissió per cada venda realitzada. Si acabeu de generar ingressos amb el vostre lloc web, pot ser que aquesta opció sigui adequada per a vosaltres. És fàcil trobar programes d’afiliació. Executeu una cerca amb el tema principal del vostre lloc web, seguit de les paraules “programa d’afiliació”.

5. Definició del vostre pressupost

Establir un pressupost realista comença per tenir una idea de què vol fer el lloc. Mireu tres àrees bàsiques:

 • Disseny. Quanta personalització voleu? Funcionarà un tema estàndard de WordPress? Necessiteu un disseny personalitzat des de la primera planta? El factor clau del pressupost principal serà probablement les necessitats gràfiques.
 • Contingut. Quin contingut únic necessitarà? El contingut és redacció.
 • Funcionalitat. Feu-vos aquestes preguntes per determinar els costos perquè el vostre lloc web funcioni:

Necessiteu més que un formulari de contacte bàsic?
Voleu oferir descàrregues?
Voleu fer un seguiment dels derivats dels formularis?
Necessiteu comerç electrònic i, si és així, quin tipus d’opcions de pagament?
Voleu optimitzar el vostre lloc per als motors de cerca (SEO)?
Necessiteu W3C o un altre compliment?

Afegiu partides de pressupost d’aquestes tres àrees a aquesta llista addicional de components i costos principals del lloc web:

 • Nom de domini: 10 dòlars / any
 • Hosting: de 10 a 100 dòlars l’any (segons el trànsit i els serveis d’allotjament)
 • Temps de planificació, disseny i desenvolupament web: 60 hores o més
 • Manteniment continuat del lloc web: 500 dòlars a l’any i posteriors
 • Màrqueting en línia del vostre lloc web: 750 dòlars al mes i posteriors

El total d’aquests costos us donarà una idea general del que costarà crear i mantenir el vostre lloc web. Tindreu el vostre pressupost.

6. Registre d’un domini

Obtenir un nom de domini implica registrar el nom en una organització anomenada ICANN. Per això, utilitzeu un registrador de noms de domini. Els pagareu una quota d’inscripció que costi entre 10 i 35 dòlars per aquest nom.
El registre que trieu és qüestió d’elecció personal. Demaneu recomanacions a persones que coneixeu. Assegureu-vos que estiguin acreditats per l’ICANN.

Els registradors guanyen diners cobrant serveis de valor afegit. Aprofiteu el temps per comprendre què us ofereix. Registradors de reputació:

 • No amagueu mai les taxes.
 • Dóna-li accés directe als registres de whois, panys de registre i codis d’autorització.
 • Proporciona configuració total de DNS com registres de noms d’amfitrió, intercanviadors de correu i servidors de noms.
 • Oferiu un servei gratuït de privadesa per correu electrònic a whois.
 • No vengueu mai les vostres dades a tercers.
 • Són accessibles per telèfon en cas que tingueu problemes tècnics.

7. Allotjament web

Penseu en allotjament web com a transmissió del vostre lloc web. Si el servei d’allotjament no fa una bona feina, l’experiència reflecteix. Fins i tot pot significar ingressos perduts. Fa uns anys, el lloc web d’Amazon es va reduir durant 40 minuts per problemes de l’allotjament web. Es calcula que els va costar més de 4,7 milions de dòlars en vendes perdudes.
Cap empresa d’acollida pot garantir un temps de funcionament 100%, però hauria d’oferir almenys un 99% de temps de mitjana.

El proveïdor d’allotjament web ha de ser capaç de dimensionar-se per assolir el creixement del trànsit. Podeu començar amb un servidor compartit i després canviar a servidors dedicats un cop aconseguiu tracció.

Voleu resposta i suport ràpids si teniu problemes tècnics. Busqueu un millor proveïdor d’allotjament web que ofereixi accessibilitat 24 hores. Feu una revisió de fons. Consulteu els comentaris dels clients. Feu preguntes si no enteneu res de l’acord sobre el nivell de servei.

Obteniu el que pagueu. És possible que el proveïdor d’allotjament web menys costós no sigui la millor opció.

8. Utilització de sistemes de gestió de contingut de codi font oberts (CMS)

Alguns dels llocs web més grans del món tenen sistemes de gestió de contingut. És una aplicació informàtica que permet publicar i mantenir contingut des d’una interfície central.
L’objectiu principal del vostre lloc web determinarà si necessiteu un CMS. Un equip aportarà contingut al lloc web? Els sistemes CMS permeten la col·laboració i la gestió del flux de treball. A continuació, es mostren els 4 primers llocs més valorats per Google.

 • WordPress. Gairebé la quarta part de tots els llocs web d’Internet tenen funcionament d’aquest CMS. Gairebé qualsevol lloc web pot utilitzar el CMS de WordPress. Els temes de codi obert faciliten la integració d’altres funcionalitats. Hi ha molts complements per ampliar les funcions.
 • Joomla. Aquesta plataforma CMS de codi obert està basada en PHP i utilitza base de dades MySQL per emmagatzemar contingut. Com WordPress, hi ha milers de plantilles per a usos personalitzats.
 • Magent. Aquesta plataforma funciona millor per als llocs web de comerç electrònic. Magento utilitza bases de dades Zend PHP i MySQL. Molts constructors de llocs web utilitzen Magento perquè crea llocs per a dispositius mòbils.
 • Drupal. Aquest CMS és flexible i preferit per persones que vulguin llocs web personalitzats. És suficient i segura per a la Casa Blanca i la NASA. Un inconvenient és que no és tan fàcil d’utilitzar com WordPress o Joomla.

9. Exploració dels creadors de llocs web allotjats

Hi ha molts creadors de llocs web al mercat. Pot resultar aclaparador decidir-ho. Centreu la vostra avaluació en quina d’elles s’adapta més a les vostres necessitats basant-vos en:

 • Quin tipus d’aspecte, sensació i característiques desitgeu.
 • Quant de temps, esforç i diners.
 • Tant si experimenteu com si voleu que sigui quelcom durador.

A continuació, es mostren algunes de les millors opcions del creador de llocs web:

Dirigiu-vos a Strikingly si voleu crear un lloc web gratuït. Curiosament crea llocs bells i senzills. Actualitzeu a una versió de pagament per eliminar la publicitat. Creeu un lloc web basat en blocs de forma gratuïta a WordPress. En tots dos casos, el vostre lloc adoptarà un subdomini. És un preu reduït per a un lloc altrament gratuït.

Si tot just comença a vendre des del vostre lloc web, opteu per Weebly o SquareSpace. Weebly és més barat, però les plantilles no estan ben dissenyades. L’espai quadrat costa més, però les plantilles evoquen sofisticació i luxe.

Si us interessa amb la vostra botiga en línia, explora Shopify. És escalable i suporta el creixement.

10. Disseny web personalitzat davant plantilles de llocs web

Des de zero es desenvolupa un lloc web personalitzat. Les vostres especificacions úniques determinen l’arquitectura de la informació, els gràfics, les funcions i el fons administratiu. Teniu unes pautes de marca ben establertes que reflecteixen qui sou com a empresa? Una solució personalitzada és per a vosaltres.

Les solucions adequades a mida necessiten mesos per implementar-les. Pot ser que això no funcioni si voleu començar de seguida o si teniu un pressupost limitat. Un lloc de plantilla pot oferir una bona alternativa.

Si acabeu de començar, és possible que no necessiteu algunes parts d’un lloc web. Un lloc pre-construït o basat en plantilles és una opció fantàstica. A diferència dels seus homòlegs personalitzats, les plantilles només inclouen funcions bàsiques. És possible una certa personalització.

Si valoreu l’impacte d’una identitat en línia forta, la vostra marca beneficia més d’un disseny web personalitzat. Els dissenys personalitzats poden ser costosos a escala. La majoria de les plantilles són fàcils d’escalar.

11. Disseny net

Els dissenys atrevits i nets criden l’atenció i faciliten la navegació per als usuaris. Bold fa una declaració. Els llocs web desordenats fan que els usuaris reboten abans de tenir la possibilitat de dir-los de què tracteu. Disseny net i senzill també ajuda a destacar les coses correctes.

El disseny net segueix un principi senzill: menys és més. Eviteu utilitzar massa informació presentada de diferents maneres. Digues el que has de dir, però digues-ho bé.

 • Utilitzeu l’espai blanc. Centra’t en elements clau i elimina la resta. L’espai en blanc fa que l’usuari digereixi contingut més fàcil.
 • Reuneix totes les teves idees en un o dos gràfics per pàgina. Les imatges han de tenir un fort impacte visual, tant si es tracta del color com del missatge que envien.
 • Juga amb contrastos. Us pot ajudar a assenyalar informació. Afegiu contrast si feu servir espai blanc per a un disseny net.

12. Selecció d’un esquema de colors

La vostra marca ja existeix? Ja tens el teu esquema de colors. Si no és així, tens més opcions.
El color afecta la psicologia. Utilitzeu aquesta guia per decidir quin color principal us resultarà.

A continuació, seguiu la regla 60-30-10. Funciona per a dissenyadors d’interiors i de moda, i també en disseny web. Trieu tres colors diferents i utilitzeu-los en relacions del 60%, 30% i 10% respectivament.

 • El 60% serà el color principal del vostre lloc i definiu el to.
 • El 30% hauria de contrastar amb el 60% per crear un efecte cridaner.
 • El 10% és el teu color d’accent. Complementa el color primari o secundari.

Fes que el 60% o el 30% sigui un color neutre. Això proporciona el major nombre d’opcions d’elecció dels altres dos colors.

13. Desenvolupar una identitat de marca

Pensar en identitat de marca com a conjunt de valors i idees que voleu que la gent associe amb el vostre lloc web. El disseny us pot ajudar a expressar aquestes idees.

La qualitat del contingut reflecteix la vostra marca. Invertiu en bons gràfics i fotografia. No us oblideu per escriure.

Els tipus de lletra reflecteixen la personalitat de la vostra marca? No trieu més de tres estils de tipus de lletra. S’associaran a la vostra marca.

La vostra identitat no és cap cosa instantània. Evoluciona amb el pas del temps. Però no voldreu apartar-vos-en un cop estigui al seu lloc. Creeu una guia d’estil per fer un seguiment de totes les vostres decisions sobre colors i disseny. Consulteu-lo cada cop que creeu contingut nou.

14. Tipografia web

La majoria de la informació que es troba al web és de text, per la qual cosa és important comprendre la manera de presentar-la.
Hi ha tota una ciència al darrere de la tipografia. En particular per a llocs web. Els tipus de lletra es comporten a les pantalles de maneres diferents de les que es fan en paper. Més informació aquí.

Aquí n’hi ha bones pràctiques de tipografia:

 • Utilitzeu un balanç igual de tipus de lletra serif i sans-serif per als titulars.
 • Utilitzeu més tipus de lletra sans-serif en la còpia del cos.
 • Limiteu les línies de text a 84 caràcters.
 • Utilitzeu tipografia responsiva.

15. Característiques i funcionalitat

Podeu convertir-ho en una llista dels deu primers. Assegureu-vos que el vostre lloc web faci aquestes coses:

 • 1. Responsable. La pantalla ha de compensar la mida de la pantalla.
 • 2. Fàcil d’utilitzar. No us especifiqueu amb la navegació. Feu-lo senzill i evident.
 • 3. Actualitzar el contingut de forma regular. Una manera senzilla de fer-ho és amb un bloc.
 • 4. Guardeu els elements més importants de cada pàgina per sobre del desplaçament.
 • 5. Utilitzeu imants de plom. Voleu una adreça de correu electrònic, per la qual cosa proporciona als visitants alguna cosa.
 • 6. Optimitza la velocitat. Els visitants no esperaran que es carreguen pàgines lentes. Google també et penalitzarà amb una classificació inferior.
 • 7. Utilitzeu CMS per estalviar temps i crear contingut més ràpidament.
 • 8. Aprofiteu les analítiques. L’ús de dades sobre el vostre lloc web és l’única manera de millorar-lo.
 • 9. Guieu els vostres visitants. No suposeu que sàpiguen fer. Si voleu que facin clic o es desplacin, aviseu-los.
 • 10. Integrar els mitjans socials. Aquests llocs són tan potents com Google. No us podeu permetre no incloure’ls al vostre lloc web.

16. Estructura del lloc

El estructura del vostre lloc web ajuda els visitants a prendre mesures per comprar els productes o serveis que oferiu. Faciliteu-los. Això ho fa creant una estructura de lloc clara i fàcil de navegar. Segueix una jerarquia de contingut, i se sent natural i intuïtiva per als visitants.

A continuació es mostren algunes bones pràctiques a tenir en compte:

 • Com més a prop estiguis de la pàgina principal, més generals haurien de ser els temes. Les seccions de capçalera del lloc han de pintar una imatge àmplia. Feu-los servir per iniciar la conversa i atrau els visitants.
 • Les seccions principals han de correspondre amb les ofertes, productes i serveis principals.
 • Comença per etiquetar seccions. Treballeu per perfeccionar-les al llarg de l’evolució del vostre lloc. Prova i canvi per fomentar un flux natural. Feu recerca de paraules clau per obtenir etiquetes òptimes.
 • Utilitzeu analítiques de la cerca al lloc del vostre lloc web per veure què busca la gent. Feu que aquests elements siguin accessibles perquè els usuaris no hagin de buscar-los.
 • No superposeu contingut. La redundància perjudica l’experiència de l’usuari. Els motors de cerca també et penalitzaran per això.
 • Els noms de secció i el flux del lloc haurien de ser clars i donar sentit a tothom. No només tu.

17. Navegació i usabilitat

És crític. El disseny de la navegació d’un lloc web té un gran impacte en l’èxit o el fracàs. Afecta el trànsit i els rànquings dels motors de cerca. Afecta les conversions i la facilitat d’ús.

 • Utilitzeu la navegació vertical o horitzontal estàndard. Els espectadors ja són familiars. No voleu confondre-les.
 • No us enbeleu amb els menús desplegables. Ells són millors per ajudar els usuaris a seleccionar-los d’una llista gran.
 • No sobrecarregueu la navegació a la pàgina d’inici. És confús per als visitants i fa mal al vostre SEO.
 • Utilitzeu enllaços de text en lloc dels botons. Són més fàcils de cercar i es carreguen més ràpidament.

18. Disseny web responsiu

Aquesta és una de les coses més importants que cal incloure al vostre lloc web.

Disseny web sensible permet que els dissenys de lloc web canviïn per la pantalla utilitzant-lo. La pantalla ampla de l’ordinador mostra moltes columnes. No és així amb un dispositiu mòbil. Un disseny sensible corregirà això.

El disseny sensible és bo per als vostres visitants i és bo per a vosaltres. Fa que Google us agradi millor. Google proporciona una classificació superior als llocs creats per a suport multidispositiu.

19. Crida a l’acció

A crida a l’acció (CTA) és un botó o enllaç al vostre lloc web. Impulsa clients potencials a convertir-se en líders. La gent necessita contingut al que volen veure.
Els ACC haurien de ser:

 • Visual. Una oferta convincent utilitza gràfics.
 • Breu. Mantingueu-lo com a màxim a cinc paraules.
 • Acció orientada. Comença amb un verb.
 • De color contrastat. Feu que destaqui.
 • Prou gran per veure des de la distància. Cal cridar l’atenció.
 • Fàcil d’entendre i esborrar. Què obtindrà un visitant si fa clic al vostre CTA?

20. Rendiment i velocitat

La velocitat de càrrega de la pàgina ràpida amplifica el compromís dels visitants. Augmenta la retenció i augmenta les vendes. La resposta instantània del lloc web comporta majors taxes de conversió. Un retard d’un segon en la càrrega de la pàgina disminueix la satisfacció del client en un 16%.
A continuació, es detallen les coses que podeu fer per optimitzar el rendiment i augmentar la velocitat:

 • totes les imatges amb el format, mida i compressió adequades.
 • Optimitzar el codi CSS Menys línies de codi signifiquen menys cicles de processament. Augmenta el lliurament eficient dels fitxers del lloc web als navegadors sol·licitants.
 • Utilitzeu el màxim de complements possibles. Degraden el rendiment.
 • Optimitzar les bases de dades.
 • Aprofiteu la memòria cau web amb el programari si el proveïdor no ofereix caché al costat del servidor.
 • Utilitzeu xarxes d’entrega de contingut (CDN). Millorarà el vostre rendiment i el vostre rang de pàgina.

21. Bloc in situ

Un bloc porta més visitants al vostre lloc web. Cada entrada del bloc és una altra pàgina indexada del vostre lloc web. És una altra oportunitat de presentar-se als motors de cerca.

Els blocs són una cosa preferida per compartir a les xarxes socials. Això us permetrà més exposició.
El vostre bloc ajuda a establir vosaltres o la vostra empresa com a autoritat. El contingut útil ajuda a més clients.

22. Contingut original

Creació de contingut original requereix molt de temps i car. Acostumeu-vos a queixar-vos d’això, però no s’atura mai. Aquí és el perquè.

Els motors de cerca classifiquen el lloc web segons la rellevància del contingut que s’inclogui al vostre lloc. És per això que és tan important posar contingut original a les vostres pàgines web. Si no actualitzeu el contingut, els usuaris perdran interès pel vostre lloc. Canvieu o milloreu el contingut de manera regular. Les aranyes dels motors de cerca s’arrosseguen amb el contingut més sovint. Els resultats de cerca milloraran.

23. Optimització de motors de cerca (SEO)

Google i els altres motors de cerca no publiquen els seus algorismes. És impossible saber exactament com optimitzar el vostre lloc web per ells. Tot i així, aquí hi ha coses que podeu fer per augmentar la visibilitat.

 • Utilitzeu contingut rellevant i únic de gran qualitat al vostre lloc.
 • Comproveu les metadades. Assegureu-vos que es correlaciona amb les vostres paraules clau.
 • Incloeu paraules clau als URL de la vostra pàgina.
 • Eviteu el contingut duplicat. Google baixarà la vostra classificació.
 • No deixeu d’afegir contingut nou.

24. Integració en mitjans socials

Mitjans socials i lloc web hauria de treballar junts per promocionar la vostra marca en línia.

Feu que el vostre contingut sigui compartit amb botons de compartició social. Us ajuden a augmentar la consciència sobre el vostre contingut. També millora l’experiència de l’usuari. Els visitants volen compartir.

Afegiu només les xarxes socials que us importin. Augmentareu la probabilitat de compartir contingut. Col·loca els botons de compartició social a la part superior, inferior o al costat de les pàgines.

La majoria dels usuaris prefereixen iniciar sessió en un lloc amb sessió social. Augmentareu les conversions i la retenció de registre de lloc web. S’escurça el procés de registre. Això augmenta les taxes de conversa.

25. Seguretat del lloc eficaç

Els lladres electrònics són invisibles i ràpids. Volen informació sobre clients i informació de la targeta de crèdit. Teniu l’obligació legal de protegir aquestes dades de robatori. Heu d’informar dels incompliments de seguretat del vostre lloc.

 • Estigueu al dia de les amenaces de pirateria.
 • Manteniu el control d’accés i la seguretat de la xarxa el més estret possible.
 • Instal·leu un tallafoc d’aplicació web i amague les pàgines d’administració dels motors de cerca.
 • Utilitzeu un protocol SSL xifrat per transferir informació personal dels usuaris.

26. Seguiment i Analytics

Com utilitzen els vostres visitants el vostre lloc web? L’única manera de conèixer és fer un seguiment i analitzar les dades.

anàlisis de Google és l’estàndard en eines d’analítica web per a empreses de qualsevol mida. El millor de tot, és gratuït. Google Analytics és una de les eines d’analítica més robustes i potents disponibles. Us ajudarà a comprendre què fan els vostres visitants al vostre lloc.

Altres eines de pagament, com ara CrazyEgg, ofereixen més informació. El que feu servir més enllà de Google Analytics dependrà del vostre pressupost.

27. Mapa del lloc integral

Això no és per als vostres espectadors. Però un lloc web complet és important per a algú.
Els llocs web proporcionen informació valuosa als motors de cerca. No ajuda el vostre rànquing, però permet que els motors de cerca sàpiguen classificar en primer lloc.

El vostre lloc web ha de tenir un Mapa del lloc XML si el vostre lloc web és nou i voleu que els motors de cerca us descobrin.

28. Imatges convincents

L’ús d’imatges incorrectes pot reduir la lectura. Aquí es mostra com funcionen les imatges i el text com a associació:

 • Col·loca la teva imatge per sobre del títol. Pot augmentar la lectura d’un article fins a un 10%.
 • Les persones llegeixen els subtítols amb imatges, com a màxim, un 300% més que el propi cos.
 • Les imatges sense una rellevància clara són una pèrdua d’espai. Assegureu-vos que sigui atractiu per al vostre públic objectiu. Les imatges han de subratllar l’aspecte més important del tema.
 • Les fotos obtingudes són grans despeses per als visitants del lloc web.
 • Els estudis mostren que als espectadors de llocs web no els agraden els trets de gent. Tampoc li agraden les cares augmentades més enllà de la mida real.

29. Manteniment del lloc web

Obteniu un manteniment regular del vostre cotxe. El vostre lloc web també ho necessita. El temps per planificar el manteniment és abans fins i tot de començar. Creeu una llista de comprovació que inclogui:

 • Còpies de seguretat regulars.
 • Actualitzacions de programari, especialment si utilitzeu una solució CMS.
 • Comproveu que hi hagi enllaços trencats.
 • Arreglar formularis per treballar de la manera que haurien.
 • Revisar i resoldre problemes amb els correus electrònics enviats des del servidor web.
 • Elimineu els comentaris i els comentaris de correu brossa.
 • Comproveu la velocitat de càrrega del lloc web.
 • Revisa la visibilitat de la cerca.

Preneu-vos el temps per fer-ho bé

Per descomptat, voleu que el vostre lloc web funcioni tan aviat com sigui possible! Tota aquesta planificació sembla que només retardarà les coses. És cert. Cadascuna d’aquestes 29 coses a considerar representa setmanes o fins i tot mesos de planificació.

Passa molt de temps. Considereu que és la base del vostre lloc web. Les coses grans es construeixen sobre una base sòlida.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map