25 Influents sobre disseny web que heu de conèixer i seguir

QUÈ FEM UN BON DISSENY WEB?

La resposta avui és diferent de la que feia només uns mesos. La tecnologia i l’experiència dels usuaris exigeixen que els llocs web experimentin canvis i actualitzacions constants. L’única forma de mantenir-se al dia és saber quina és la lideratge de la propera tendència en disseny.


Hi ha qui té la possibilitat de predir el que ve. Altres adopten aquestes tendències i escriuen el codi per fer-ho realitat. Se’ls coneix com a influencers.

Conegui el futur del disseny web dels experts

A continuació, es mostra una llista d’influents en disseny web que són prou generosos per compartir el que ve. Seguiu-les i passeu per l’onada del disseny web actual. El que aprendreu és bo per als visitants del lloc web i és encara millor per al vostre negoci.

Jeffrey Zeldman

Foto de Jeffrey Zeldman

Per què és un influencer: Zeldman va ser batejat com a “rei dels estàndards web” per Setmana comercial. Va ser la primera persona que es va induir a la SXSW Interactive Hall of Fame el 2012. Seguiu el seu bloc per veure quines són les tendències actuals del disseny de la indústria a prendre seriosament. És ràpid d’assenyalar el que és important i el que és només una moda.

Trobeu-lo en línia a: zeldman.com
Segueix-lo: @zeldman

Vitaly Friedman

Foto de Vitaly Friedman

Friedman és el redactor en cap de Revista Smashing, on escriu sobre el que fa bell contingut. Busqueu les seves publicacions a la revista Smashing si voleu informació detallada sobre els problemes d’UX, de primera línia i de rendiment. Vitaly també corre tallers de disseny web en línia.

Trobeu-lo en línia a: Revista Smashing
Segueix-lo: @smashingmag

Chris Coyier

Foto de Chris Coyier

Si té a veure amb el disseny generat per CSS, Chris Coyier hi és. Li agrada passar l’estona i contribuir CodePen. Va fundar el lloc web amb Alex Vazquez i Tim Sabat. Doneu un cop d’ull a aquest lloc si voleu ajuda per eliminar els errors del vostre codi.

Trobeu-lo en línia a: CodePen
Segueix-lo: @chrisCoyier

Mike Monteiro

Foto de Mike Monteiro

Les vives imatges que us saluden Disseny de mules són una prova que aquest grup és seriós sobre el disseny web. Els col·laboradors de Mule escriuen sobre disseny amb el mateix entusiasme. Aquesta és la companyia de disseny de Mike i és un dels principals col·laboradors. No espereu veure tutorials. Mike i els seus companys escriptors se centren en l’experiència del disseny per a la web.

Trobeu-lo en línia a: Disseny de mules
Segueix-lo: @monteiro

Chris Spooner

Foto de Chris Spooner

Spooner va iniciar aquest bloc per ajudar la gent a millorar les seves habilitats de disseny. Hi trobareu tres tipus de contingut principals. Els seus articles estan escrits per compartir teoria i inspiració. Els tutorials escrits i en vídeo ofereixen guies pas a pas. També hi ha regals generosos per utilitzar en els teus propis dissenys.

Trobeu-lo en línia a: Gràfics de cullera
Segueix-lo: @chrisspooner

David Walsh

Foto de David Walsh

“No dissenyo llocs”, diu Walsh, “els faig funcionar”. Us mostra com al seu bloc, on us convida a acompanyar-lo mentre escriu sobre experiments en disseny. L’experiència de David prové del temps passat Desenvolupador web principal de Mozilla. Hi trobareu demostracions i tutorials, així com les publicacions del bloc.

Trobeu-lo en línia a: DWB
Segueix-lo: @davidwalshblog

Dave Shea

Foto de Dave Shea

Què fas amb l’experiència obtinguda en treballar en projectes per a Google, CNet i la Universitat de Nova York? Si sou generós com Dave Shea, ho compartiu amb altres. Ha recollit els seus projectes i els ha ordenat per tema. Voleu centrar-vos en els seus dos temes més recents i en curs. Són més rellevants per dissenyar.

Trobeu-lo en línia a: Dave Shea
Segueix-lo: @mezzoblue

Steven Snell

Foto de Steven Snell

Pocs llocs web són tan generosos amb les eines necessàries perquè el vostre negoci en línia tingui èxit. Steven Snell i l’equip utilitzen el bloc i altres àrees per oferir consells sobre disseny. També hi trobareu recursos que van des de les plantilles de disseny fins al codi. Utilitzeu la navegació a la part superior per veure tots els temes.

Trobeu-lo en línia a: Vandelay Design
Segueix-lo: @stevensnell

Ronald Bien

Foto de Ronald Bien

Bien és el conseller delegat i fundador del lloc web Naldz Graphics. Més de 41.000 seguidors acudeixen al lloc web per obtenir assessorament i tutorials sobre disseny web. Ronald i un equip d’escriptors cobreixen tot el camp del disseny, però se centren en temes de WordPress. Els articles s’omplen d’exemples gràfics i l’escriptura no s’omple d’argot.

Trobeu-lo en línia a: Naldz Graphics
Segueix-lo: @naldzgraphics

Jason Santa Maria

Foto de Jason Santa Maria

Aquest és el lloc web personal de Vox Media director executiu de disseny. Jason creu que el contingut ha de dictar disseny. El seu lloc web és un experiment en línia d’art direcció a Internet. És un fan del disseny tradicional d’estampats, de manera que el seu lloc web té un ambient conservador. No et deixis enganyar. Jason i els seus escriptors convidats aborden tots els temes de disseny més recents.

Trobeu-lo en línia a: Jason Santa Maria
Segueix-lo: @jasonsantamaria

Doug Bowman

Foto de Doug Bowman

Parlem d’un pedigrí. Bowman va ser el director de disseny visual de Google i, després, el director creatiu de Twitter. Avui, és el responsable de Stopdesign. Utilitza el seu bloc per escriure sobre disseny, tipografia i eines necessàries per fer-ho al web. La majoria de les publicacions versen sobre les solucions de disseny i resultats que ell i el seu equip han obtingut per als clients.

Trobeu-lo en línia a: Disseny final
Segueix-lo: @Atura

Mark Ford

Foto de Mark Ford

Tindreu molt en comú amb Mark Ford si sou un empresari d’arrencada. Així va començar el 2007 amb el seu primer negoci en línia. Avui, té més de 1.000 clients que utilitzen els seus serveis de lloc web. Mark utilitza el seu bloc per compartir el que la seva empresa ha après sobre el disseny de llocs web. Utilitzeu la navegació a la part superior per cercar temes concrets.

Trobeu-lo en línia a: disseny de lloc web vermell
Segueix-lo: @RedWebDesign

Cameron Moll

Foto de Cameron Moll

Tot el treball i cap joc ens converteixen a tots en drons. Fer un descans dels esforços de disseny i gaudir d’una mica de joc. Cameron Moll crea un disseny del tipus. Poc té a dir a la seva pàgina web. Es tracta d’imatges creades amb text estilitzat. Podeu comprar gran part del que mostra al seu lloc. Algunes de les peces més populars estan exhaurides.

Trobeu-lo en línia a: Estructures en Tipus
Segueix-lo: @cameronmoll

Nicholas Felton

Foto de Nicholas Felton

Va ser un dels principals dissenyadors de Felton Cronologia de Facebook. El New York Times i el Wall Street Journal l’han perfilat en les seves publicacions. Tota aquesta atenció es deu al talent de Felton per traduir dades a un disseny significatiu. Visiteu el seu lloc web per veure la seva col·lecció de treballs per als clients. Part d’ell forma part de la col·lecció permanent de MoMA.

Trobeu-lo en línia a: Felton
Segueix-lo: @feltron

Ethan Marcotte

Foto d’Ethan Marcotte

Marcotte és un autor prolífic de llibres i articles. També escriu un bloc anomenat Robot Ninja imparable, la Cosa web en línia d’Ethan Marcotte. Els articles que trobareu al seu lloc web i al seu bloc us poden ajudar a la intersecció de codi i disseny. Creu que tots dos han de ser elegants.

Trobeu-lo en línia a: Ethan Marcotte
Segueix-lo: @beep

Karen McGrane

Foto de Karen McGrane

McGrane treballa en llocs web des de 1995. Va ser el primer arquitecte d’informació contractat a Razorfish. A continuació, es va traslladar a les files per convertir-se en vicepresident i líder nacional de la divisió d’experiència d’usuaris de l’empresa. Avui, és la fundadora i responsable de Bond Art + Science. El blog de Karen tracta tot el que és ser un dissenyador de llocs web. Dirigiu-vos aquí si voleu informació.

Troba-la en línia a: Karen McGrane
Segueix-la: @karenmcgrane

Dan Cederholm

Foto de Dan Cederholm

Cederholm és el cofundador i dissenyador de Dribbble. Ha escrit 5 llibres, 3 dels quals versen sobre CSS. Dan utilitza el seu bloc per escriure sobre disseny, CSS, marcatge i estàndards web. Si hi ha un tema relacionat amb la seva redacció, és que creu en el disseny web basat en estàndards.

Trobeu-lo en línia a: Bits simples
Segueix-lo: @simplebits

Andy Clarke

Foto d'Andy Clarke

Clarke és un dels dissenyadors web més coneguts del Regne Unit. Ha escrit dos llibres sobre disseny de llocs web. També té un podcast a més de les publicacions, contribueix al bloc del seu estudi de disseny de llocs web.

Trobeu-lo en línia a: Coses & Una tonteria
Segueix-lo: @Malarkey

Sarah Parmenter

Foto de Sarah Parmenter

.Revista net El va nomenar el seu dissenyador de l’Any el 2011. Sarah és una persona polivalent. Escriu sobre disseny de llocs web i acull un popular podcast setmanal de disseny setmanal. Si no n’hi ha prou, també és una cantant i actriu professional. Les publicacions del seu blog són entretingudes i conversatives. Aprendràs sobre el disseny i el món professional dels dissenyadors web.

Troba-la en línia a: Sazzy
Segueix-la: @sazzy

Paul Boag

Foto de Paul Boag

Boag ofereix el seu talents de disseny principalment a organitzacions sense ànim de lucre. És un expert en experiència d’usuaris que ha ajudat organitzacions com la Comissió Europea, UCAS i Metges sense Fronteres a adaptar-se al nostre món digital canviant. Paul no amaga les paraules. Els seus consells són rellevants i no té por de donar la seva opinió.

Trobeu-lo en línia a: boagworld
Segueix-lo: @boagworld

Brad Frost

Foto de Brad Frost

Frost és un exitós estrateg de web mòbil i dissenyador de front-end. Heu vist la seva feina si mai heu estat al lloc mòbil Entertainment Weekly. També ha dissenyat elements per a mòbils per a MasterCard, Verizon i Nike. A Brad li encanta fer bloc, i moltes de les seves publicacions recents us tracten de fragments del seu nou llibre nou, Disseny atòmic.

Trobeu-lo en línia a: brad gelades
Segueix-lo: @bradfrost

Paul irlandès

Foto de Paul Irish

Si utilitzeu El navegador Chrome de Google, Heu fet servir alguns dels treballs de Paul. És un desenvolupador de primera línia que té un amat autònom per fer llocs web atractius i atractius per a mòbils. El blog de Paul prescindeix de petites converses. Es posa directament al codi que hi ha darrere del disseny. No és un bon lloc per començar els principiants. Si esteu familiars i còmodes amb la codificació CSS ​​o el WebKit.

Trobeu-lo en línia a: Paul irlandès
Segueix-lo: @paulirish

Jonathan Snook

Foto de Jonathan Snook

Snook ha prestat el seu talent per a usuaris a Xero, Shopify i Yahoo! Ara prefereix treballar per ell mateix. Quan no consulta amb els clients, comparteix consells i suggeriments de disseny al seu bloc. Utilitzeu el seu Arxiu enllaç per trobar temes específics.

Trobeu-lo en línia a: SNOOK
Segueix-lo: @snookca

Christian Heilmann

Foto de Christian Heilmann

Heilmann és un altre blogger que no té por d’anomenar-lo com ho veu. L’apassiona HTML5. Moltes de les seves publicacions són fragments de codi que ofereix per obtenir una millor experiència dels usuaris. Christian també és un àvid cartell de YouTube. Moltes d’aquestes contribucions estan relacionades amb el disseny web. I, si només no en podeu obtenir prou amb les publicacions i els vídeos del seu bloc, també és capaç de compartir la seva vida fotografies.

Trobeu-lo en línia a: Christian Heilmann
Segueix-lo: @ codepo8

Jeremy Keith

Foto de Jeremy Keith

Keith és cofundador de la base del Regne Unit Desviament Agència de disseny web. Empreses de la BBC a Mozilla han utilitzat la seva experiència en disseny. Jeremy manté un bloc diari de vida, i part Assessorament en disseny web.

Trobeu-lo en línia a: adactio
Segueix-lo: @adactio

Segueix, aprèn i aconsegueix beneficis!

Aquests influencers mantenen els ulls i les orelles obertes per a les noves tendències de disseny, per la qual cosa no cal que ho facis. Els seus consells, tutorials i exemples són inestimables. L’aprenentatge pot situar el vostre lloc web al capdavant del rendiment i disseny.

Els recursos que ofereixen són gratuïts. Subscriviu-vos als seus blocs o connecteu-vos amb ells a Twitter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map